Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / Sperante...=)    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
Nu Ă®nceta să speri Ă®ntr-o viaţă liniştită, frumoasă, cu bucurii şi sănătate! Viaţa e frumoasă atunci când ştii să ţi-o faci frumoasă! VIAŢA e frumoasă cu greutăţile ei, merită să fii fericit chiar dacă primeşti vreo lovitură, merită să speri chiar dacă peste tine trece o furtună, merită să lupţi chiar dacă nu ai sorţi de izbândă, merită să crezi Ă®n forţele tale chiar dacă sunt alţii mai tari decât tine! Fiecare Ă®ncercare duce la izbăvire, la reuşită! Cu cât muntele e mai Ă®nalt şi urcarea mai grea cu atât reuşita şi mulţumirea de sine va fi mai satisfăcătoare iar Ă®ncrederea Ă®n propriile forţe va fi mult mai puternică. Orice floare e mult mai frumoasă şi mai luminoasă după trecerea unei furtuni sau a unei ploi. Orice perlă care se găseşte Ă®n adâncul Ă®ntunecat al mării nu are strălucirea binemeritată până nu este adusă de valuri pe nisipul ţărmului strălucitor. SPERANŢA nu moare niciodată!

=)=)


06-05-2007 00:54:30
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
Dacă nu ai Ă®ntâlnit pâna acum dragostea adevărată, să nu cazi Ă®n capcana lui...,,nimeni nu ma doreşte''... Este o capcană mortală care te poate distruge emoţional. Milioane de oameni sunt Ă®n căutarea unor parteneri pe care să Ă®i iubească. Problema este să se găsească unul pe celălalt....=)

06-05-2007 00:57:38
   
fun-funny
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-12-2006
Mesaje: 5132
nu exista 'nimeni nu ma doreste'.. nici mie nu-mi place sa vad pe cineva ca sufera de singurate.. sau de inima rea cind e parasit...
eu stiu ca ce-i al tau.. e pus bine undeva..Si spun intotdeauna ca ... cine te paraseste nu te merita..


06-05-2007 17:37:45
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
Canva Platon, pe care il admir pentrumulte din gandirile sale a spus: Nu cunosc un drum sigur care sa duca la succes, cunosc insa unul care duce in mod sigur la insucces- acela de a dori sa-i faci fiecaruia pe plac!
Cat adevar...asa-i?


06-05-2007 20:00:21
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit.
Viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti.
Asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, iubeste fara conditii, vorbeste fara intentii, daruieste fara motive, tine la cineva fara explicatii!!
E inima adevaratei prietenii.
Ce frumos daca am realiza asta mai devreme!


06-05-2007 20:25:13
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
ati fost vreodata fericiti fara sa stiti de ce?eu , chiar nu am nici un motiv palpabil sau f. recent...dar, cu toate astea am inima plina de bucurie ...parca da pe din'afara de atata preaplin...si nici macar nu e soare...e o zi mohorata...nu stiu daca mi s-a intamplat asa ceva de f. multa vreme...poate de cand eram tanara si indragostita...Imi vine sa cant, imi vine sa rad, imi vine sa alerg...bine ca nu e nimeni pe langa mine pt. ca se vede si pe fata mea...sau ma uit eu in alta oglinda ? 
Imi spunea o prietena sa imi caut alta oglinda...poate ca a avut dreptate...Oricum ,mi-e atat de bine incat aproape ca mi-e si frica sa ma bucur ...sa nu cumva sa se rupa filmul si sa revin la starea mea de cativa ani: trista, cu lacrimi gata sa izbucneasca si sa nu le mai pot opri si cu durere in suflet...incepuse lumea sa fuga de mine de atata tristete ce raspandeam in jur...si pe buna dreptate...abia acum imi dau seama cat de deprimanta eram...saracii prieteni !  cum or fi rezistat totusi langa mine ?De unde ne vin starile? din ce cotloane de suflet neinvestigate si neconstientizate ?Cine poate sti vreodata daca sufletul este un dar de la Dumnezeu sau o stare creata printr-un scurtcircuit la nivel de celula nervoasa ? Daca ai suflet...doare...daca nu ai...nu stii cum doare dar nu stii nici cum e cand esti fericit? Cum e mai bine????


11-05-2007 23:45:13
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
Trăim Ă®n trecut, călcând mereu pe urmele zilelor trecute. Căutăm răspunsuri şi rezolvări doar pentru ieri. Ne topim timpul şi bucuria Ă®n focul neputinţei de a schimba acum ce a fost atunci. Rămânem veşnici prizonieri Ă®ntre ieri şi astăzi. Dar mâine? ĂŽn fiecare seară păşim prin somn spre mâine. Chiar şi pentru noi, cei singuri, vine, necondiţionat, mâine. Un mâine care doare şi sperie. Un mâine ursuz şi tot mai obosit de aşteptare...Dar un mâine plin de speranţă pentru că aşa ni-l dorim....un mâine Ă®n care zâmbetul va fi din nou pe buzele noastre...

12-05-2007 15:41:42
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
Ne agatam de speranta intr-un nou inceput,de fiecare data cand din motive,mai mult sau mai putin nefericite,suntem doborati,coplesiti,uimiti de cata durere poate sa indure sufletul omului.Speranta moare ultima,si atata timp cat ne putem ridica,merita sa o facem(ca pasarea Pheonix din propria cenusa)!Ideal este sa gandim:"ce nu ma ucide,ma intareste!"Incep sa visez dinnou,nimeni nu-mi va fura visele atata timp cat nu-i dau eu voie!Si sa nu uit motto-ul care m-a insotit de-a lungul timpului:"Daca vrei cu adevarat,poti!"...=)

Ultima modificare facuta de tasha 1951 (12-05-2007 19:29:00)


12-05-2007 19:24:40
   
?? ossy
Cont Sters

Inregistat: 03-01-2005
Mesaje: 1185
Potzi promite ca atunci cand te loveste viatza sau mai ales dragostea,te si tzii de asta? :)
As mai adauga ca nu exista cale de mijloc in nimic.Toate drumurile-s drepte cu semafoarele de rigoare si uneori tr sa risti si sa treci pe rosu pt a nu prinde bariera. ;)


13-05-2007 11:53:19
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
....,se intampla in viata sa iubesti dar sa fii ranit ... iti iei viata de la capat, vrei sa uiti tot, dar amintirile sunt mereu in inima ta amintindu-ti ca iubirea este cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta .
Acum e tarziu, sa mai adaug ceva la tot ce a fost frumos … sau depanat atatea amintiri,atatea ganduri frumoase ,atatea clipe minunate intr-un timp asa de scurt incat mi-a amutit gandul printre lacrimi.
Am colindat cu tine printre imagini pline de frumusete , imagini asa de placute pe care nu am cum sa le uit vreodata.....
Ma intreb mereu acelasi lucru:...de ce trebuie sa iubim atat de mult persoane cu care nu putem fi…., daca nu suntem facuti unul pt celalalt ... de ce ne-am intalnit ?De ce a trebuit sa vii in viata mea si sa patrunzi atat de adanc in sufletul meu daca nu a fost nimic predestinat?…De ce sufletul de multe ori ti-l ia tocmai acela care nu are nevoie de el....? Oare exista dragoste absoluta?..... sau ochii care nu se vad se uita?... A fost un vis aproape implinit!... m-am lasat purtata de glasuri pe aripile amintirilor,ca sa retraiesc inca o data clipa mea...
Imi amintesc primele clipe in care ne-am cunoscut... , vocea era superba...romantismul care il credeam de mult apus...a renascut parca din cenusa…, Pentru un moment imi venea sa plang de fericire,...am ştiut de la bun Ă®nceput ca vei pleca,... dar inima mea a refuzat să creadă că totul se va sfirsi asa de repede . Visam alaturi de tine,... insă acum mi s-au spulberat toate visele.
Imaginea ta îmi apare in minte de multe ori...apari ca un înger,dar esti mult prea sus ca sa te pot atinge...Te uiti la mine cu blândete,... îmi zâmbesti ca atunci,... si...dispari!
Acum stiu,... vei fi fericit,...stiu,.... , dar ma multumesc sa stiu c-a fost candva… ca am trait amandoi in acelasi vis...,iar numele tau este si va ramane acolo pentru todeauna … Vei fii... o amintire frumoasa pe care seara de seara o sa mi-o amintesc…un gand care va ramane in mintea mea si in sufletul meu o viata intreaga... ,
De ce am crezut... ca tu esti ingerul pe care m-i la trimis Dumnezeu!... Ingerul pe care I l-am cerut?.....in noptile reci...si singure?
Cateodata noaptea te visez…. ca te tin in brate si ca te strang la piept … as face orice sa nu ma mai pot trezi din acel vis frumos… ,...as dormi o viata intreaga pentru ca stiu ca daca deschid ochii si ma uit langa mine..., Tu..., nu esti ,…visez ca te voi avea inapoi odata…!

Stii: “Cel mai frumos Vis ….Este acela care nu se implineste niciodata”


24-09-2007 13:11:04
   
?? Tu-Dora
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
Mesaje: 2089
am iubit mereu ,mi-au placut barbatii buni,plini de viata ,umor,tandrete...am vrut sa ma opresc la unul dar...celalalt imi tanjea bunatatea ...am vrut sa fericesc mai multe inimi...din sacul de bunatati sa se bucure mai multe suflete de caldura sufletului meu....am iubit mereu viata,muzica,dansul,poezia,amorul...binele si frumosul m-au intinerit mereu....iubirile cele mai frumoase mi-au fost si-mi sunt insa....copii....

24-09-2007 13:26:49
   

Euryanthe
Femeie

Membru pe deplin

Inregistat: 30-08-2007
Mesaje: 1169

Tu-Dora a scris:

am iubit mereu ,mi-au placut barbatii buni,plini de viata ,umor,tandrete...am vrut sa ma opresc la unul dar...celalalt imi tanjea bunatatea ...am vrut sa fericesc mai multe inimi...din sacul de bunatati sa se bucure mai multe suflete de caldura sufletului meu....am iubit mereu viata,muzica,dansul,poezia,amorul...binele si frumosul m-au intinerit mereu....iubirile cele mai frumoase mi-au fost si-mi sunt insa....copii....


   Ingerii, nostri pazitori!
   Da! Imi doresc ca toti copii pamantului sa aiba parte doar de fericire!
Lacrima copilului este cel mai trist lucru din lume! Durere lor nu o poate stinge decat o dragoste neconditionata!


24-09-2007 13:44:34
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
Care crezi ca e lucrul care te face sa te ridici de pe scaun si sa strigi in gura mare: “Gata! Imi ajunge! Azi e “maine” si de acum incep sa fac ce imi doresc mai mult!” Stii, sa renunti la gandurile despre ce vrei sa faci maine, cand vei avea mai mult timp, mai multi bani, mai multa energie si pe care le reprimi, ca, deh, nu e momentul inca!!!
Draga mea, dragul meu, vreau sa ma “asculti si auzi”: Acum e maine! Nu ai ce sa mai astepti!!! Viitorul e acum! Click!!! A trecut! E trecut!
Acum e timpul sa iti implinesti visele pe care le ai, la care te indeamna sufletul si pe care le reprimi pentru ca ai o tona de conversatii care, culmea, par logice: “Nu am bani, nu am timp, sunt prea tanara, sunt prea batrana, nu sunt indeajuns de frumoasa, desteapta, etc., etc., etc………………………….”
Renunta! Accepta cum esti si ce ai si mergi mai departe sa iti implinesti visul!!! Nu te lasa intimidata de nimic! Acum e maine!


24-09-2007 13:52:09
   
?? Tu-Dora
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
Mesaje: 2089
si ...barbatilor nicio urare?....


Euryanthe a scris:


Tu-Dora a scris:

am iubit mereu ,mi-au placut barbatii buni,plini de viata ,umor,tandrete...am vrut sa ma opresc la unul dar...celalalt imi tanjea bunatatea ...am vrut sa fericesc mai multe inimi...din sacul de bunatati sa se bucure mai multe suflete de caldura sufletului meu....am iubit mereu viata,muzica,dansul,poezia,amorul...binele si frumosul m-au intinerit mereu....iubirile cele mai frumoase mi-au fost si-mi sunt insa....copii....


   Ingerii, nostri pazitori!
   Da! Imi doresc ca toti copii pamantului sa aiba parte doar de fericire!
Lacrima copilului este cel mai trist lucru din lume! Durere lor nu o poate stinge decat o dragoste neconditionata!


24-09-2007 13:57:40
   
?? Tu-Dora
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
Mesaje: 2089
"acum e maine"...adica speranta....pana si pamantul se agata de aceasta speranta...as da un pumn de iubire pentru o lacrima de speranta care sa ma faca sa uit de durere...



tasha 1951 a scris:

Care crezi ca e lucrul care te face sa te ridici de pe scaun si sa strigi in gura mare: “Gata! Imi ajunge! Azi e “maine” si de acum incep sa fac ce imi doresc mai mult!” Stii, sa renunti la gandurile despre ce vrei sa faci maine, cand vei avea mai mult timp, mai multi bani, mai multa energie si pe care le reprimi, ca, deh, nu e momentul inca!!!
Draga mea, dragul meu, vreau sa ma “asculti si auzi”: Acum e maine! Nu ai ce sa mai astepti!!! Viitorul e acum! Click!!! A trecut! E trecut!
Acum e timpul sa iti implinesti visele pe care le ai, la care te indeamna sufletul si pe care le reprimi pentru ca ai o tona de conversatii care, culmea, par logice: “Nu am bani, nu am timp, sunt prea tanara, sunt prea batrana, nu sunt indeajuns de frumoasa, desteapta, etc., etc., etc………………………….”
Renunta! Accepta cum esti si ce ai si mergi mai departe sa iti implinesti visul!!! Nu te lasa intimidata de nimic! Acum e maine!


24-09-2007 14:00:03
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
Din iubirile pe care le-ai trait. Atunci cand te-ai infiorat si te intrebi: “De ce oare?”
Din joburile pe care le-ai avut. Din clipele in care ti-a placut sa muncesti, nu numai pentru a avea un beneficiu imediat.
Din zilele care au trecut mai anevoios. Pentru ca si ele iti arata cat de frumoasa e viata cand reusesti ceva greu de realizat.
Din orele pe care tu crezi ca le-ai pierdut. Atunci cand vei vedea ca, de fapt, nici o ora din viata ta nu poate fi “pierduta”.
Din intalniri cu oameni pe care i-ai vazut doar o data in viata. Pentru ca aceste intalniri sunt cele mai intense.
Din mijloacele de transport foarte aglomerate. Pentru ca ele te fac, obligat-fortat, sa-ti pierzi spatiul tau si sa te atingi cu o alta fiinta, despre care nu stii absolut nimic.
Dintr-o zi absolut stresanta la birou. Pentru ca depinde numai de tine daca o vezi stresanta sau numai provocatoare.
Din neimplinirile unei vieti. Pentru ca neimplinirile iti pot arata cat de frumoase pot fi implinirile.
Gustul amar al vietii nu este ceva real nu-l mai lua in considerare.


24-09-2007 19:05:08
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
De prea multe ori promitem, de prea putine ori ne tinem de promisiuni. Uneori incep sa cred ca atunci cand faci o promisiune te iei la tranta cu universul . . . il provoci sa-ti arate ca e mai puternic decat tine . . . si de multe ori, parca o conspiratie universala va face in asa fel incat sa nu iti ti promisiunea . . . asa ca eu promit (ups ) ca nu mai promit . . .

Cum e mai bine, sa promitem sau sa surprindem????


10-12-2007 05:53:19
   
?? ossy
Cont Sters

Inregistat: 03-01-2005
Mesaje: 1185
Ce-ar fi sa NE promitem ca: "suflete si  fetze multumite"? ;)

14-12-2007 11:16:07
   
?? un vis mangaios
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
Mesaje: 2089
.am facut ,in ultima vreme ,in jurul meu si in mine,tot mai multa ordine.Am inlaturat din sertare scrisori ,fotografii,maruntisuri,amintiri ,regrete,obisnuinte proaste.Am lasat sa patrunda lumina,aerul proaspat datator de sanatate,in incaperile in care locuiesc si in acelea ale sufletului,eliberandu-le de nimicuri stanjenitoare ce se aciuasera de-a lungul anilor,acolo.Continui sa ma dezbar de legaturi vechi,de atasamente si de cardasii inutile ,asa cum ma dezbar de cartile pe care stiu ca n-am sa le recitesc niciodata.O data cu fiecare eliberare un nou strat de liniste sufleteasca mi se depune pe rafturile interioare ale fiintei mele spirituale .Acum la sfarsit de an imi doresc ca de-acum incolo intamplarile surprinzatoare ale vietii sa nu-mi clatine luciditatea si echilibrul.Merg pe drumul meu cu incredere si cu modestie ,cat am lumina merg inainte cu optimism....si poate anul ce va veni imi va aduce mult asteptata iubire de barbat.....sanatate si sa vad mai multe zambete ....La multi ani!

28-12-2007 22:00:54
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
Mi-am propus ca in anul asta sa ma ajut sa invat sa traiesc asa cum ma doresc eu pe mine, ...si sa-mi amintesc in fiecare zi, in fiecare dimineata si seara, ...cele mai constructive si utile ganduri si invataminte conform carora imi doresc sa traiesc, ganduri pe care, neuitandu-le, presupun eu ca m-ar ajuta sa resimt totul asa cum cred eu acuma ca imi doresc, ...adica mereu cu bucuria si prospetimea trairii cu iubire, ...cea care este singura care-mi desavarseste echilibrul trairilor interioare punandu-ma in armonie atat cu mine cat si cu lumea inconjuratoare, ...despre care continui sa cred ca reprezinta reflectarea a ceea ce ne cultivam fiecare in interior, daca este s-o privim prin prisma perceptiilor individuale.

Pentru ca deja suna cam pretentios si incepe sa para mult prea teoretic si complicat ceea ce imi doresc, ...am sa-mi esalonez pe parcursul intregului an aceasta dorinta a mea despre mine, ...incercand sa pasesc pe drumul ales, cu pasi mici facuti in fiecare zi, ...construindu-mi un fel de jurnal al gandurilor care cred eu ca-mi fac bine, ...adunand cate un astfel de gand in fiecare zi, ...si pe masura ce am sa reusesc sa mi-l formulez cat mai pe intelesul vietii mele, am sa-l notez in "jurnalul gandurilor de anul asta, ...in asa fel incat in fiecare dimineata si seara, ...sa recitesc toate gandurile zilelor anterioare, ...propunandu-mi sa nu le uit si sa-mi conduc viata in acord cu fiecare dintre ele, ...si cautand sa completez cu ziua prezenta, urmatorul gand sau urmatoarea invatatura pe care consider ca e bine sa mi-o insusesc, pentru a completa intregul si plinul sufletesc pe care mi-l doresc...


03-01-2008 13:10:45
   
?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Mesaje: 4425
UNICA MEA SPERANTZA : anul acesta sa moara totzi romanii proshti !

03-01-2008 13:38:01
   
?? Lake
Cont Sters

Inregistat: 29-10-2007
Mesaje: 1750
Eu sper ca toţi oamenii de pe glob să trăiască.

03-01-2008 15:28:46
   
?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Mesaje: 4425
sperantza utopica !
Lake a scris:

Eu sper ca toţi oamenii de pe glob să trăiască.


03-01-2008 15:36:58
   
?? un vis mangaios
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
Mesaje: 2089
Prostul moare de grija altuia ...

CIUDATUL SA a scris:

UNICA MEA SPERANTZA : anul acesta sa moara totzi romanii proshti !


03-01-2008 15:37:17
   
?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Mesaje: 4425
shi ma rog ce ai matale cu mine daca doresc sa raman unicul prost al romaniei ?
un vis mangaios a scris:

Prostul moare de grija altuia ...

CIUDATUL SA a scris:

UNICA MEA SPERANTZA : anul acesta sa moara totzi romanii proshti !


03-01-2008 16:02:23
   
?? Lake
Cont Sters

Inregistat: 29-10-2007
Mesaje: 1750

CIUDATUL SA a scris:

shi ma rog ce ai matale cu mine daca doresc sa raman unicul prost al romaniei


Nu vei rămâne unicul prost al României; cineva tocmai i'a urat pe forum să moară, aşa că se rezolvă problema ;) :D


03-01-2008 16:09:32
   
?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Mesaje: 4425
uffffffffff deziluionat total ! dar totushi sperantza moare ultima ! hihihihi !
Lake a scris:


CIUDATUL SA a scris:

shi ma rog ce ai matale cu mine daca doresc sa raman unicul prost al romaniei


Nu vei rămâne unicul prost al României; cineva tocmai i'a urat pe forum să moară, aşa că se rezolvă problema ;) :D


03-01-2008 16:17:15
   
?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Mesaje: 4425
shi proasta de ........singuratate !
un vis mangaios a scris:

Prostul moare de grija altuia ...

CIUDATUL SA a scris:

UNICA MEA SPERANTZA : anul acesta sa moara totzi romanii proshti !


03-01-2008 16:23:30
   
?? hara_cata
Cont Sters

Inregistat: 31-12-2007
Mesaje: 536
vreau,pentru o clipa,  sa te-ndrepti spre pamint, materializindu-te,iar eu sa ma-ndrept spre cer, pierzind din materie si la jumatatea drumului sa ne intilnim si sa ne spunem ce-am fi vrut sa ne spunem si nu ne-am spus si toate patimile si dorul ucigator sa le strivim intr-un sarut tandru...vulcanic...patimas........care ne va transforma in mii de ecouri ratacite in neant

Ultima modificare facuta de hara_cata (03-01-2008 18:38:54)


03-01-2008 18:28:13
   
?? un vis mangaios
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
Mesaje: 2089
"sarut tandru,vulcanic,patimas."...femeie frumoasa ce esti!!!
hara_cata a scris:

vreau,pentru o clipa,  sa te-ndrepti spre pamint, materializindu-te,iar eu sa ma-ndrept spre cer, pierzind din materie si la jumatatea drumului sa ne intilnim si sa ne spunem ce-am fi vrut sa ne spunem si nu ne-am spus si toate patimile si dorul ucigator sa le strivim intr-un sarut tandru...vulcanic...patimas........care ne va transforma in mii de ecouri ratacite in neant


Ultima modificare facuta de un vis mangaios (03-01-2008 19:22:53)


03-01-2008 19:22:40
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226

CIUDATUL SA a scris:

UNICA MEA SPERANTZA : anul acesta sa moara totzi romanii proshti !

Poate nu stii ca mama prostiei este vesnic insarcinata?;)
=D=D


03-01-2008 22:55:48
   
?? ane_mona
Cont Sters

Inregistat: 03-09-2006
Mesaje: 208
Nici o speranta;) Traiesc bine si nederanjati pe plaiurile noastre mioritice, si nu numai

04-01-2008 01:29:29
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226

ane_mona a scris:

Nici o speranta;) Traiesc bine si nederanjati pe plaiurile noastre mioritice, si nu numai

NORMAL...NU EXISTA PADURE FARA USCATURI!
peste tot in lumea asta sunt si oameni mai putin dotati!


04-01-2008 04:47:34
   
?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Mesaje: 4425
hai naibii s-o sterilizam !
tasha 1951 a scris:


CIUDATUL SA a scris:

UNICA MEA SPERANTZA : anul acesta sa moara totzi romanii proshti !

Poate nu stii ca mama prostiei este vesnic insarcinata?;)
=D=D


04-01-2008 06:00:51
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226

CIUDATUL SA a scris:

hai naibii s-o sterilizam !
tasha 1951 a scris:


CIUDATUL SA a scris:

UNICA MEA SPERANTZA : anul acesta sa moara totzi romanii proshti !

Poate nu stii ca mama prostiei este vesnic insarcinata?;)
=D=D

Sponsorizezi manopera?;)
=D=D


05-01-2008 01:24:46
   
?? Lake
Cont Sters

Inregistat: 29-10-2007
Mesaje: 1750
Lăsaţi'o să puiască Ă®n continuare! Altminteri, cum ne'am mai putea noi admira inteligenţa, dacă nu am avea oglinda prostiei Ă®naintea ochilor? :D

05-01-2008 16:46:30
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226

Lake a scris:

Lăsaţi'o să puiască Ă®n continuare! Altminteri, cum ne'am mai putea noi admira inteligenţa, dacă nu am avea oglinda prostiei Ă®naintea ochilor? :D

he,he,he...da stii ca ai dreptate?!=D=D


06-01-2008 03:03:05
   
?? hara_cata
Cont Sters

Inregistat: 31-12-2007
Mesaje: 536
ce s-ar face stapinul fara sluga, pe cine-ar mai subjuga

ce s-ar face inteligentul  fara prosti, cu cine s-ar mai compara


06-01-2008 03:21:59
   
?? alintatura
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007
Mesaje: 1046
tasha, incpusesi atat de frumos acest topic, cum naiba a degenerat?! :)

06-01-2008 17:08:49
   
?? ariela_k
Cont Sters

Inregistat: 12-04-2006
Mesaje: 422
Sperante am 1000, pt ca sperantele nu mor niciodata. :)
Eu nu cred ca speranta moare ultima, nu are cum sa moara, atita timp cit traieste cel care spera.Speranta nu poate muri decit odata cu cel ce o nutreste.
Un om care si-a pierdut ,,speranta in mai bine'', e un om pe jumatate mort.

Ultima modificare facuta de ariela_k (08-01-2008 20:37:42)


07-01-2008 19:06:59
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Intrebare-ntrebatoare: exista oare si "sperante in ... mai rau"? :D

In opinia mea, si genul asta de sperante ar fi necesar... ;)


07-01-2008 19:21:18
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Clar, trebuie deschis un topic cu tema asta!!!
Desi cred ca n-or sa fie prea multi "pesimisti" (de fapt realisti :D )dispusi sa admita ideea.....


07-01-2008 20:05:19
   
?? ariela_k
Cont Sters

Inregistat: 12-04-2006
Mesaje: 422

Xtremul a scris:

Intrebare-ntrebatoare: exista oare si "sperante in ... mai rau"? :D

In opinia mea, si genul asta de sperante ar fi necesar... ;)

,,Sperante in mai rau'' = asteptari negative, de la viata. Daca vrei sa vezi, uite-te in jurul tau. Toti cred ca o sa fie si mai rau...in viitor.
Se preconizeaza ca speranta romanilor, intr-o viata mai buna, a scazut drastic in ultima vreme si scade pe zi ce trece. :(

Ultima modificare facuta de ariela_k (08-01-2008 20:32:33)


08-01-2008 20:28:39
   
?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Mesaje: 4425
hihihihi nu exista decat un singur gen de sperantze ! ....MARILE SPERANTZE !

08-01-2008 20:39:26
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226

CIUDATUL SA a scris:

hihihihi nu exista decat un singur gen de sperantze ! ....MARILE SPERANTZE !

Dickens...
sau "Oliver Twist"...parca m-a marcat mai mult..=)


09-01-2008 17:23:32
   
?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Mesaje: 4425
ntz nu ma refeream la roman ....ma refeream la "marile sperantze " care le avem fiecare ....hihihi a naibii limba asta romana ....inshelatoare ,perversa shi cu mai multe intzelesuri ......oare de aceea marea majoritate a rumanilor sunt curve (la caracter ) ?.....hihihihi 
tasha 1951 a scris:


CIUDATUL SA a scris:

hihihihi nu exista decat un singur gen de sperantze ! ....MARILE SPERANTZE !

Dickens...
sau "Oliver Twist"...parca m-a marcat mai mult..=)


09-01-2008 17:38:50
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
Din punctual meu de vedere,lumea intreaga se da la o parte pentru a lasa sa treaca pe oricine stie unde merge.Jucandu-ne descoperim esenta adevaratei noastre firi.Iti poti da seama ce reprezinta un om nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.Omul este judecat dupa ceea ce face nu dupa ceea ce spune.La inceput a fost creata Lumea. Asta trebuie sa-i fi scos din sarite pe oameni, din moment ce, de atunci incoace, nu se mai gandesc decat cum sa o distruga.Astazi cred cu certitudine ca DRAGOSTEA  este singurul scop nobil pentru a dori sa traiesti acest unic prilej de a exista,de a fi,numit viata. Pentru mine viata inseamna a transforma constant in lumina si in flacara tot ceea ce suntem si tot ce intalnim.Pentru mine a trai inseamna a iubi.Dragostea are virtutea de a dezbraca nu numai pe cei doi indragostiti,unul in fata celuilalt,ci si pe fiecare dintre ei in fata lui insusi.Este singura cale de a fi constient de ceea ce esti ,de ceea ce vrei si de a te simti implinit.
Oricat de multe rele sunt aici, primiti cum se cuvine bucuria de a trai...TRAITI CU SPERANTA...ca implinirea va ajunge in sufletul vostru!


03-03-2008 11:36:19
   
?? alintatura
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007
Mesaje: 1046
Nu stiu daca traiesc cu speranta. Cred ca traiesc cu bucurie. ...Sa insemne asta ca traiesc prezentul?

04-03-2008 00:54:50
   
?? kamin
Cont Sters

Inregistat: 25-01-2008
Mesaje: 608
Daca te poti bucura de fiecare zi, ce-ti mai poti dori?!!!:)
Nu asta inseamna impacarea cu propria-ti persoana si implicit bucuria de a trai?!! Eu SPER sa ajung ,candva ,sa traiesc prezentul fara nici un fel de regrete...

Ultima modificare facuta de kamin (04-03-2008 13:04:56)


04-03-2008 13:01:51
   
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Mesaje: 11226
Camelia,daca crezi ca este o persoana care sa iti fie un sprijin in viata ok...mai spera !!!...cineva pe care sa te poti baza in orice conditii, cineva care sa iti fie alaturi nu pe care ca il tragi dupa tine, sa fie ca o greutate, sa te incetineasca...
Ai foarte multa iubire de oferit si ai ales sa o risipesti pe o persoana care nu apreciaza asta. Ai facut din iubirea pentru el o cruciada personala. Nu asa este iubirea. Trebuie sa fie ceva natural, in care ambii parteneri vor acelasi lucru....desprinde-te de ea...si du-te mai departe..!!=)


04-03-2008 19:31:55
   
Pagini:  1 2    
Mergeti la