Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / Complot Mondialist    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 7
?? traven
Cont Sters

Inregistat: 18-06-2008
Mesaje: 633

Bety cea urata a scris:


traven a scris:




Un mexican care pescuieste/urineaza ( vazut de sus ) :D:D:D ...


:D :D

Privite de sus lucrurile arata altfel decit privite de jos.



Nu ne-ai lamurit , totusi , ce reprezenta desenul ...
Deci  ?!? ...


02-11-2008 04:17:40
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358

PeterPan 63 a scris:


stromboli a scris:


Nu

.


Walter Charles Langer
(agent OSS, vezi Wikipedia ) a primit misiunea , in 1943 sa afle tot ce se poate afla despre Hitler , printre altele a aflat de la detinuti , la Nuremberg  ,ca  Dollfuss cancelarul Austriei (asasinat de agentii lui Hitler) comandase politiei secrete Austriece sa afle tot ce se poate afla despre familia lui Hitler.
Sa gasit  in buzunarul lui , raportul politiei secrete(agentii nazisti au fost arestati de politia austriaca  imediat dupa ce l-au asasinat pe Dollfuss) in care se trage concluzia ca tatal lui Hitler (Alois) este fiul (ilegitim ) al lui Salomon Mayer (baron Rothschild).

Sora lui Hitler(Angela Hitler) fiind la un moment dat geranta Asociatiei evreiesti din Viena ,dovedit oficial.

Hitler a dat ordin in 1938 sa fie ras satul sau natal,care a devenit un camp de tir.De ce oare?

Un alt document publicat in 1940 cu titlul : « In interiorul gestapoului » scris de un ofiter superior in GESTAPO , Hansjurgen Koehler in care confirma existenta raportului politiei secrete austriece si mentioneaza concluzia ca Tatal lui Hitler este un Rotschild.

Amiralul Canaris a afirmat agentilor secreti englezi ca Hitler ar fi evreu

Se spune ca si dupa mama ar fi evreu dar inca nu am aprofundat

Maria_Anna_Schicklgruber

Adevarata istorie nu o scriu invingatorii,trebuie sa o cauti,sa stii citi printre randuri

Généalogie d'Adolf Hitler
HITLER ETAIT-IL UN ROTHSCHILD?

Bineinteles ca nici la Neonazistii (pt care hitler e biblia lor) nici Sionistii ,nu au interesul sa accepte asemenea .... aiureli,nu?Cine le-ar mai plati miliarde despagubiri ,daca Hitler ar fi unul de al lor?Cum ar mai putea fi credibile minciunile lor despre genocidurile din Romania?Norocul nostru ca nu toti evreii sunt Sionisti , altfel ne mancau cainii de mult

"Hitler si evreii lui "un regiment SS format numai din evrei , dintre care mai sunt inca in viata ca sa spuna

Hitler si partidul nazist a fost finantat de Wartburg  ,ce detinea o banca asociata cu banca Rotschild.

Hitler a facut un contract cu Sionistii sa trimita  evreii in Palestina ,exista informatii  ca trenuri cu evrei ce proveneau din Polonia cu destinatia Constanta ,sa fie imbarcati pe vapoare .

Cu toata stima PPan ;)

Ce e subliniat sunt legaturi
QUI FINANCE LES GUERRES ET LES REVOLUTIONS1
http://www.yesmess.eu/0redirectii/hitler/plenfeu.htm
QUI FINANCE LES GUERRES ET LES REVOLUTIONS2  la noi a fost SOROS , un alt criminal sionist.

Ultima modificare facuta de stromboli (02-11-2008 08:41:42)


02-11-2008 06:06:56
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Absolut reale datele postate mai sus de cumatrul Soryn. :)
Studiul "caracatitzei succesorilor la conducerea treburilor lumi" nu preocupa oricum pe mai nimeni in lumea asta grabita. Din pacate.:(
Uite ca eu continui totusi cu "mini-serialul" despre 9/11. Date pe care n-o sa le gasiti nici in cartile asa-zis "de senzatie" la tema.

Xtremul a scris:


Bety cea urata a scris:

Daca se incarca greu, modificam dimensiunile :D
Nu neg ca ar fi existat un avion care s-a prabusit cu tot cu pasageri.Nu neg ca ar fii oameni indoliati in urma acelor evenimente.
Pentagonul a fost lovit de o racheta sau un avion mic.
Avionul  adevarat a fost doborit inainte sa intre in Pentagon.

Ma vad nevoit :D sa-i dau aici dreptate lui Bety.

Povestea lui "nine-eleven" e oricum mult mai stufoasa decit pare si nu-i deloc lamurita de alea citeva carti "de senzatie" care-au incercat sa vina cu alte variante de scenarii.
Fara sa dezveleasca decit un coltisor din obrocul pus pe afacerea asta tenebroasa. :rolleyes: Care a avut (printre altele ;)), cum bine banuie PPan, rolul de "inceput al sfirsitului libertatilor individuale" - asa partiale cum erau ele-n America si "lumea zisa libera"... :x
Va dau doar un mic exemplu (lasind la o parte gaurica :D aia penibila din peretele Pentagonului):
Motorul de avion "descoperit" cica ;) de pompieri pe linga WTC (singura dovada palpabila ca acolo n-au fost utilizate de fapt... HOLOGRAME COMPLEXE - nu rideti, ca-i credibila treaba - plus demolare controlata si arme spatiale de mare energie - DEW - Direct Energy Weapons - ) e clar c-a fost "plantat" acolo - nu trebuie sa fii expert in aviatie ca John Lear (primul care-a spus-o, fara vreo consecintza de fapt :() era intr-adevar de Boeing 767-200, dar nu de versiunea posedata de compania United Airlines.
Aaaa, sa nu uit - a mai fost gasit un panou lateral de 2,20 m lungime, cu citeva hublouri in perfecta stare :D, pus evident si ala "la mishto" pe-acolo - nici vopseaua nu era luata de pe el, asa ca ar fi trebuit sa fie gasit eventual impreuna cu pasaportul lui Mohammad Atta "pilotu'terorist" :D:D
!!!!

J: The only other thing that was found was the engine on Murray Street. And, the engine on Murray Street has been identified as either a CFM-56 - CFM stands for Snecma - OR the CF-6, which was a 767 engine, which was developed out of the CFM-56. But whichever one it was the CF6 or the CFM56, it had to be General Electric and unfortunately, or fortunately, United Airlines used strictly Pratt and Whitney. So that engine you see flying off and that engine they say is from 175, isn’t from 175, because the guys, whose job was to dump it off there you know, and a smoking, smoldering thing, dumped off the wrong engine. There were a lot of things that the perps did that were suspect here. The collapse of building number seven is just absolutely ridiculous."

Si asta-i doar una din prostelile "pe fatza" :x pe care nimeni nu incearca macar s-o clarifice... :(
O sa revin cu mai multe, cind o sa am timp.

Alte (doar citeva) elemente CONCRETE in sprijinul EVIDENTZEI ca pe 9 septembrie 2001 nu au intrat de fapt niciun fel de avioane... reale in "turnurile gemene" (nu va mai plictisesc cu citatele originale, fac doar un rezumat al declaratiilor facute de al mai celebru pilot din USA care, printre multe altele, se ocupa si de cercetarea in detaliu a "conspiratiilor" - John Lear (tac-su, inventatorul Lear-Jet-ului, a fost membru in MJ-12 - fostul consiliu operativ al GUVERNUL MONDIAL ;), acum numit altfel - chestie banuita de mult timp, dar marturisita de el abia pe patul mortii):

1. Stiati ca fundatia WTC a ramas in stare TOPITA  - la peste 1.000 de grade :x - timp de 6 (shase) saptamini dupa asa-zisul "atentat terorist" ?? - abia dupa o luna jumate deci putind incepe operatiunile de evacuare a molozului rezultat? :rolleyes:
O asemenea energie remanenta IMENSA transferata cladirilor nu poate avea drept sursa decit un tip de arme spatziale DEW (Direct Energy Weapons).

2. "Molozul rezultat" e doar un fel de-a spune - fiindca era de fapt DOAR un PRAF cu particulele absolut egale, de fix 80 de microni ;) - ce dreaku' ne mai plictisesti cu date d'astea? :D o sa intrebati - pai clar de ce: cind o cladire se surpa ca WTC-ul (chiar prin explozii controlate), rezulta moloz, nu praf microscopic (ala cu particule de 80 de microni fiind specific EXCLUSIV actiunii armelor cu energie directa pomenite mai sus).

3. Viteza exacta calculata a avioanelor care AR FI BUSH-IT :D:D WTC e de 560 mph; mai mult de 360 mph insa nu pot zbura avioanele alea la altitudinea respectiva (practic la rasul solului). E o diferenta semnificativa, nu credeti, de... 320 km/h ?! ;) In plus, John Lear a demonstrat pe simulatoare  (ca si-n cazul celebru al asasinarii lui JFK de un singur tragator, c-o pusca de 2 lei :D) ca niciun pilot (certificat pe tipul Boeing 767, nu "amator" ca presupusii teroristi) nu putea face respectivele manevre, sub nicio forma !!!

4. Celebrul Jumbo-Jet 747 "Doomsday Plane" (avion cu dotare ultrasecreta electronica de bruiaj-contramasuri de "inducere in eroare" al armatei americane) care s-a invirtit in jurul Casei Albe MULT INAINTE de momentul "atentatului terorist", dar si in timpul lui si dupa, a transmis de fapt imaginile holografice ale "atentatului".... dar cu unele ERORI :D - culmea, exista si-acum inregistrarea TV in care BOTUL unuia din avioane... IESE citiva metri, INTACT :rolleyes:, pe partea opusa a unei cladiri !! :D:D Hmmm... dupa ce trece prin 72 m de armaturi din otzel inalt aliat ?! ;) (ca asta era latimea cladirilor WTC).

...Mai sint vreo 20 de argumente solide in sprijinul teoriei asteia (modul straniu de prabusire al turnurilor "pe amprenta lor", fragmentele de armaturi rezultate de maxim 9 m lungime, exact cit sa incapa in camioanele de evacuare ale primarului Giuliani ;), camerele TV pregatite din timp sa filmeze la locul faptei, vinzarile masive de actiuni WTC in zilele precedente, dovezile clare ca sefii evrei barosani au fost anuntati sa nu calce in dimineatza aia p-acolo ;) etc etc etc), dar cred ca astea-s suficiente, nu credeti ?! :rolleyes:

Si, ca sa raspund in devans obiectiilor... firesti ale unora: victime au fost, clar, si-n WTC, si-n avioanele... reale distruse insa altfel si altundeva ;), dar asta-i o alta tema si mai stufoasa (clarificata insa si ea de unele minti... logice ;)) - atit de stufoasa (cuprinzand si tema presupusilor teroristi sauditi mortzi din avioane, dar care traiesc bine-mersi la ei acasa ori aiurea ;)) ca n-ar incapea decit intr-o carte... groasa. E GROASA deci, fratilor !!! :)

Traiasca asadar sfinta prosteala !!! :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (03-11-2008 02:18:46)


02-11-2008 12:18:55
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954

traven a scris:


Bety cea urata a scris:


traven a scris:




Un mexican care pescuieste/urineaza ( vazut de sus ) :D:D:D ...


:D :D

Privite de sus lucrurile arata altfel decit privite de jos.



Nu ne-ai lamurit , totusi , ce reprezenta desenul ...
Deci  ?!? ...


Exista multe variante, fiecare vazind total altceva in functie de personalitate, imaginatie ect.

Si daca este privita de sus, de la acelas nivel sau de sus.

Vedem de unde priveste fiecare si stim daca este un conducator sau un executant.


02-11-2008 14:23:18
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358
Respectele mele Xtremu ;)

In special pt capacitatea de a vana adevaratele informatii si de a citi printre randuri :) ai o intuitie speciala,mai bine zis eficace , cred ca te invidiaza si femeile pt. ea.


02-11-2008 14:26:15
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
Incerc sa pun pe site si altceva decit jpg-uri sau gif-uri.Vad ca swf-uri nu accepta.De aceea ma vad nevoita sa fac trimiteri catre siteurile originale. Sper sa verificati fiecare ce scrie acolo.
Desigur o buna varianta este cautare pe youtube a combinatiilor
-conspiracy
-9 11


02-11-2008 14:27:58
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358
Sionistii,de 2000 de ani tin in gheare majoritatea religiilor si in special Catolicismul
Francmasonii , habar nu au (majoritatea )ca tot in interesul lor actioneaza.
Tot ei tin in gheare majoritatea partidelor politice din majoritatea tarilor ,vezi lovitura de stat din Romania organizata de Soros si pusa in aplicare de Mosad cu ajutorul serviciilor secrete americane,rusesti si unguresti.
Sunt infiltrati de zeci si sute de ani in mai toate conducerile statelor si mai ales in statele majore ale armatelor (cand nu sunt chiar sefi de state ca Sarckozy )

Au inventat si pus in aplicare comunismul,majoritatea conducerii bolsevice fiind evrei ,in scopul de a indeparta dinastiile familiale pe care nu puteau sa le controleze decat aleatoriu .Au inceput cu rusia pt. ca rusia tarista era cel mai puternic dujman al lor.Au fost finantati de aceleasi banci occidentale care au finantat razboaiele mondiale de ambele parti,datoriile unora si altora fiind un mijloc de presiune .Un stat indatorat  nu poate fi liberca si un om cu datorii.
.Noi toti in ziua de azi suntem niste sclavi economici.

URSS ul le-a scapat din mana din cauza lui Stalin , care le a dejucat planurile si a indepartat (asa a crezut el, ca i-a indepartat pe toti) de la conducerea partidului.Ce nu stia Stalin este ca ,o mare parte dintre sionisti ascundeau originea lor evreiasca,de sunte de ani.
Au pus la cale al doilea razboii mondial cu scopul primordial de a forta comunitatile evreiesti sa se stabileasca in Palestina(un alt genocid, uciderea si izgonirea unui popor de pe pamantul natal) care in mare parte refuzau sa mearga in Palestina ,avand o viata placuta in tara de bastina.
Prin uciderea evreilor au fortat mana opiniei publice mondiale sa accepte noul stat al Israelului (prin complexul de vinovatie).
Nu erau la prima incercare, in 1907 si 1929 au provocat crize economice grave ca sa-i forteze pe evrei sa plece in Palestina , dar nu au reusit ,cu toate promisiunile lor de bunastare si bani oferiti .
FRATRICIZI ,au masacrat comunitati de evrei (prin Hitler) pt.a-si atinge scopul.

Al doilea mare scop prin declansarea razboiului era sa forteze mana statelor lumii pt. a recunoaste URSS care nu era recunoscuta de marile puteri ,in speranta ca URSS sa fie baza  formarii unui guvern mondial comunist ( asta inainte ca Stalin sa le incurce planurile).

Rezistenta lui Stalin explica prostia si sinuciderea  militara a lui Hitler ,care a decis atacarea URSS ului in scopul de a-l distruge pe Stalin ( o decizie disperata din partea sionistilor de a recupera puterea in URSS )el insusi declarase cu ani in urma ca deschiderea a doua fronturi in acelasi timp ar fi o eroare strategica.

Cu al doilea razboi mondial , sionistii si-au atins scopul principal,crearea Israelului , dar nu si al doilea , crearea unui stat mondial comunist.In ziua de azi icearca sa-l faca prin capitalism , principala arma fiind BANII .Cand nu se poate cu banii, manipuleaza politic , daca nu merge ,recurg la lovituri de stat(vezi SOROS), cand nu merge nici asa folosesc armata americana cu motive bidon.

Singurul lor mare obstacol este opinia publica internationala,presa oficiala mondiala e in mainile lor,partidele politice la fel ,guvernele,economia mondiala ei o dicteaza,prin ea ne manipuleaza.Internetul e marea lor slabiciune,nu-l pot controla , nu cum ar vrea :).

Avem datoria morala fata de copii nostri(care se nasc deja cu datoria civica de mii de dolari,pt fiecare) sa luam atitudine,sa nu ne mai lasam manipulati si controlati.Altfel riscam sa facem (prin inactivitate)din copii nostri niste sclavi controlati prin nanotehnologie , exact ca niste roboti. Nu este o exagerare si nici o aiureala cum multi ipocriti si egoisti ar putea crede.

Ultima modificare facuta de stromboli (02-11-2008 17:05:25)


02-11-2008 15:45:27
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358
Pe 11 septembrie , eram nerabdator sa aflu noi stiri despre revoltele din orasele americane impotriva falsificarii voturilor prin care Bush a urcat la putere.America era in pragul unui razboi civil cand surpriza...Walt Trade Center e victima unui atentat . Primul gand care mi-a venit in minte... o diversiune a lui Bush ca sa distraga atentia opiniei publice de la revolte si inacceptarii furatului de voturi.Se pare ca intuitia nu ma inselat.

Asa cum spune Xtremul , o mare parte a asazisilor teroristi  SUNT INCA IN VIATA.Cei care sunt asazisi morti , sa dovedit de fapt ca lucrau pt. CIA si chiar pt. Mosad.Au fost arestati israelieni ce erau deghizati in arabi care se veseleau pe strazile New York ului ,de succesul "atentatului"

Au fost 2 imobile lovite de avioane(daca au fost intradevar) , s-au prabusit 3.Sa dovedit prin expertize ,ca turnurile nu ar fi trebuit sa se prabuseasca,scheletul metalic ar fi trebuit sa ramana
cel putin ,in picioare.

Viteza cu care -s-au prabusit si exploziile multiple ,la subsol si diferite etaje neatinse de avioane ,demonstreaza ca au fost demolari controlate

Marturia supravietuitorilor in ce priveste explozii
(observate din filmari cu telefoane personale) la etaje inferioare.

Marturia supravietuitorilor ca sa insistat
autoritatile au insistat sa se intoarca in imobil pt. ca orice pericol era indepartat(daca nu ar fi fost morti nu ar fi avut acelasi impact)

aceeasi strategie de manipularea opiniei publice internationale prin sentimentul de vinovatie,de unde atacul  Afganistanului care era pregatit de mult, ca si irakul.

Presiunea lui Bush asupra comisiei de ancheta ca sa nu fie prea aprofundata , dealtfel presedintele comisiei  era un amic intim .

Experiente chimice facute pe bucati de metal luate din ruine , au scos la iveala un produs chimic utilizat in demolari controlate(singurul domeniu in care sunt folosite.
Meetalul inca mai ardea 3 zile mai tarziu,la o temperatura mult superioara unui incendiu obijnuit

Forma taieturii stalpilor de metal de la baza cladirilor demonstreaza clar ca nu putea fi decat o explozie cu cordoane explozive speciiale folosite numai in demolari controlate .

in ce priveste gaura in pentagon, motoarele in titan ale avionului nu ar fi putut disparea, ar fi ramas intregi oricat de puternica ar fi fost explozia .
Toata zona impactului a fost evacuata si declarata ca zona in reparatii cateva zile in urma.

Al treilea imobil.... pt ce motiv sa prabusit singur? fiind neatins nici de avioane si nici ce prabusirea celorlalte 2.Macar la acel imobil ar fi trebuit sa ramana scheletul.

Sunt multe alte probe,nenumarate,ca nu a fost ce ni sa spus ca este?
Nu neg ca au fost victime, dar felul in care s-a produs arata ca responsabili sunt chiar guvernul american

Ultima modificare facuta de stromboli (02-11-2008 17:08:39)


02-11-2008 16:59:50
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Treburile/mecanismele conspiratiilor puterii-s relativ lamurite, cumetre stromboli, din pacate putini misca-n front... :(
Netul e (din fericire :)) poate singura cale de comunicare (si eventual asociere) mai putin controlabila de PTB (Powers That Be :x).
Asa ca-i posibila cred o evolutie (semne se vad deja) spre un gen de solidaritate incipienta care poate da roade cindva... :rolleyes:

Desi zvonurile privitoare la o viitoare "cenzura a Internetului" devin din ce in ce mai insistente. :(
In orice caz, predictiile lui Daniil (singurele care par cit de cit ancorate in timp - martie 2009/dec.2012,"cele 1.460 de zile fatidice" :rolleyes:) incep sa se adevereasca.

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-11-2008 00:14:54)


03-11-2008 15:55:31
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
Imi place SF si mi-a placut serialul ala cu 9/11 al vostru bineinteles.

Pentru Extremul,, o arma secreta:
http://www.ausairpower.net/APA-DEW-HEL-Analysis.html


04-11-2008 08:50:14
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
Pentru Sromboli :
Amice, cred ca esti familiar cu cazul Dreyfus si bineinteles cu opusul sau  Esterhazy.
Din ce scrii tu acolo despre evrei/sionisti, trag o mica concluzie; Esti foarte influentat de presa sau mentalitatea Franceza, care in zilele de azi(inainte de noul presedinte) este foarte pornita pe fata pe evrei. Deasemenea pana nu demult punea bete'n roatele Americii (care tre sa-i multumeasca pentru ca exista azi o Franta si nu numai in cartile de istorie.) Nu stiu de ce, dar presupun ca faptul ca 25% din populatie e musulmana are o mica influenta. Inca ceva, un mic sfat pe care nu-l vei urma; ai grija ce vorbesti in preajma persoanelor necunoscute cu privire la evrei, sa nu te trezesti intr-o zi cu pozele masinei tale puse de Extremu  pe a'ci.


04-11-2008 08:51:29
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
In alta ordine de idei, nu neg ca a fost holocast in parti ale europei, nu stiu de Romania dar citind 2 carti a lu' Elie Wiesel, m-a enervat mult stilul lui, mult imaginar si incorect iat fraierii i-au dat un Nobel, altii niste pumni. Il contestez pe Elie Wiesel ca scriitir a faptelor reale (prin care in culoare gri, e mentionata si Romania)

04-11-2008 08:52:31
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365

NJD a scris:

In alta ordine de idei, nu neg ca a fost holocast in parti ale europei, nu stiu de Romania dar citind 2 carti a lu' Elie Wiesel, m-a enervat mult stilul lui, mult imaginar si incorect iat fraierii i-au dat un Nobel, altii niste pumni. Il contestez pe Elie Wiesel ca scriitir a faptelor reale (prin care in culoare gri, e mentionata si Romania)



Vezi c-a dat bou' ala ordinar...cum ii zice...a dat Adrian Nastase acu' cativa ani o lege prin care nerecunoasterea holocaustului  este fapta penala si se pedepseste cu inchisoarea...nu mai stiu limitele pedepsei . Am crezut ca-mi ies ochii din orbite de indignare cand am citit ; daca am timp , ti-o caut eu pe topicul Cyudatului( Cine au fost cei care sunt-hi,hi,hi), daca nu poti s-o gasesti si tu singur...pe mine m-a socat.

Mai oameni buni , a postat Cyudatul pe topicul ala "lectura" pentru cinci ani de-acum incolo . Intrati si cititi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cyudatule , daca esti pe-undeva pe-aici si ma citesti , apai sa stii ca nu te iert c-ai disparut...nu te iert pana la sfarsitul timpului ! Pana la sfarsitul timpului , auzitu-m-ai ?

NJD , si sa-ti mai spun ceva ; evreii este neste sfinti in viata despre care n-avem voie niciodata sa spunem nimic rau . Uite , du-te printre oameni si spune tare , raspicat : SUNT ANTIAMERICAN ! Nimeni , absolut nimeni n-are sa fie socat ...ok , si ce-i cu asta ? esti antiamerican , e parerea ta si ai dreptul la opinii .
Spune-le apoi ca esti antisovietic , antimusulman , anti-ce vrei tu , ANTI-CE VREI TU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toti , dar absolut toti iti vor respecta parerile si vor considera ca e dreptul tau sa ai pareri , chiar daca ale lor le contrazic pe-ale tale .
Acum fa acelasi lucru si spune cu voce tare : SUNT ANTISEMIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANG  !  ZBAAAANG ! A cazut atomica !
Toata lumea va fi socata , indignata , toata lumea te va acuza , toata lumea te va considera un monstru care nu merita sa mai fie in viata , etc , etc , etc , etc , etc .
Pricepi tu , NJD-ule DIFERENTA ! Ca-i mare diferenta...de-aia-mi  plac mie atat de mult evreii.....

Ultima modificare facuta de titmouse (04-11-2008 11:22:52)


04-11-2008 10:26:09
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
:D :D :D  Ce gusturi ciudate ai. :D:D:D

04-11-2008 10:47:17
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954

Xtremul a scris:

Treburile/mecanismele conspiratiilor puterii-s relativ lamurite, cumetre stromboli, din pacate putini misca-n front... :(
Netul e (din fericire :)) poate singura cale de comunicare (si eventual asociere) mai putin controlabila de PTB (Powers That Be :x).
Asa ca-i posibila cred o evolutie (semne se vad deja) spre un gen de solidaritate incipienta care poate da roade cindva... :rolleyes:

Desi zvonurile privitoare la o viitoare "cenzura a Internetului" devin din ce in ce mai insistente. :(
In orice caz, predictiile lui Daniil (singurele care par cit de cit ancorate in timp - martie 2009/dec.2012,"cele 1.460 de zile fatidice" :rolleyes:) incep sa se adevereasca.



Cine are controlul asupra internetului are controlul lumii.
Si nu este exclus ca acest razboi sa fie in plina desfasurare in tacere, in umbra, sub acoperire.Vezi procesele "Google", Yahoo, youtube si nu  numai.

Faptul ca Google a refuzat sa  ofere americanilor  date despre clienti si cautari l-a costat mult mai tirziu dupa ce a achizitionat  Youtube.Firma care l-a dat in judecata se pare ca de mult timp este pe lista firmelor banuite ca ar colabora cu anumite agentii.

Ideea ce vreau sa o subliniez este alta:
-Cine i refuza pe americani ?   :D :D ::D
raspuns : CONCURENTA !!!

Ultima modificare facuta de Bety cea urata (04-11-2008 11:03:23)


04-11-2008 10:55:48
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
Si Microsoft se pare ca a cunoscut dezvoltarea la care a ajuns astazi tot datorita unor agentii americane.
Refuzul lui Gates de a pune la dispozitia agentiilor codul sursa al winxp l-a platit cu aparitia legii antitrust ( :D :D :D titmouse si anti-ul ei :D :D :D).
Sus pomenitele agentii folosindu-se de Yahoo ( aflat in lista :D :D prietenilor ) au incercat sa darime Google prin scoterea pe piata impreuna cu Microsoft a unor motoare de cautare ( scopul evident de a retine si stoca informatiile "cit mai personale" ale internautilor ).


04-11-2008 11:10:35
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365

Xtremul a scris:

Treburile/mecanismele conspiratiilor puterii-s relativ lamurite, cumetre stromboli, din pacate putini misca-n front... :(
Netul e (din fericire :)) poate singura cale de comunicare (si eventual asociere) mai putin controlabila de PTB (Powers That Be :x).
Asa ca-i posibila cred o evolutie (semne se vad deja) spre un gen de solidaritate incipienta care poate da roade cindva... :rolleyes:

Desi zvonurile privitoare la o viitoare "cenzura a Internetului" devin din ce in ce mai insistente. :(
In orice caz, predictiile lui Daniil (singurele care par cit de cit ancorate in timp - martie 2009/dec.2012,"cele 1.460 de zile fatidice" :rolleyes:) incep sa se adevereasca.


Dar , Mare Cap Al Trebii , de ce sa nu spunem lucrurilor pe nume ? Netul nu este o cale de asociere mai putin controlabila...este o cale de comunicare , da , dar nu de asociere  . Ei n-au nevoie sa controleze Net-ul , ei ne controleaza pe noi ; chiar si acum , cand iti scriu eu , in acest moment .
Ei nu permit nici un fel de asociere sau solidaritate intre noi . De indata ce se infiripa vreun fel de solidaritate intre cativa oameni care incep sa formeze un grup si par a avea un lider in jurul caruia incep sa graviteze , ei INTERVIN prin persoane cu handicapuri mintale , pe care le folosesc , si "sparg" grupul . Uita-te la ce s-a intamplat in vara ...Observator , Pall_Mall , si mai stiu eu care dracu'ca nici nu m-am omorat prea tare sa le citesc...n-avea rost sa-mi pierd timpul .. circula pe-aici persoane cu probleme mintale atat de grave incat au cate 20-30 de ID-uri. Am mai scris odata asta : nimeni nu-i vinovat ca-i bolnav..sa le lasam in pace. AU INTRAT PESTE ID-ul TAU SI POSTAU IN LOCUL TAU  PE FORUM tot felul de mizerii ordinare ca si ele...incurajate de Tasha...de exemplu tocmai am intrat si am citit o postare sub numele "Extremul" de acum cateva luni...am deschis profilul EXTREMUL si cine crezi ca mi-a aparut la profil ? Betty-cea_urata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cu Cyudatul au facut la fel...dar desigur , pe Cyudatul l-a mancat in fund si sa deschida topicul acela "cine au fost cei care sunt" , si-a deranjat .
In timp ce eu faceam remarci din ce in ce mai grosolane vis-a-vis de potenta securistului de pe site .
Domnu' Securistu' , Domnu'Supraveghetoru' , te salut nedemocratic , sa ai o zi cum ti-o doresc io !

Ultima modificare facuta de titmouse (04-11-2008 11:24:19)


04-11-2008 11:17:55
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
Titisor, cind Njd nu o sa mai iti fie amic, ti-ai cistigat 2 dusmani. Inocento ( inocent-o :D :D :D )


Hai sa mai adaug ceva.
Cine il creaza pe Capitanul Boycott( Anti Boycott :D :D :D), trebuie sa ii suporte duhoarea.Vei intelege exact ce am vrut sa spun doar daca le ai cu logica.

Imi placea mai mult cind discutam de comploturi MONDIALE si nu de cele forumistice.

Ultima modificare facuta de Bety cea urata (04-11-2008 11:45:05)


04-11-2008 11:33:50
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Sa nu subevaluam forumul 127.0.0.1 si razboaiele ;) lui, fetelor !!!
In lupte d-astea se caleste otzelu' cu care-o sa culegem mushetzelu' in 2012 !! :D:D

Serios acum, anumite intimplari/coincidentze "ciudy" (ca sa nu zic stranii) patzite-n ultima vreme ma conving ca un control (supraveghere-scanare de fapt) al netului exista si la noi. Si chiar interventii cu scop de "bruiaj". :x

OK, adevaru-i ca JE mai dau in establishment :rolleyes: si in cite-un editorial... cu pretext MOTO :D de fapt (nr. 10/2008 al revistei "mele" fiind doar unul din exemple). In care pornesc de la discutarea propulsiilor alternative si-ajung la PETROHAREMURI, :D, caracatitza intereselor otravirii/pauperizarii transnationalelor sau ascunderea ideilor "free energy" ale genialului aroman Nikola Tesla.

Nu mor insa caii (de cursa lunga ;)) cind vor cainii... :(
Iar Bunkeristania e chiar posibil sa se concretizeze cit de curind. :D
Intr-un mod pe care deocamdata insa nu vi-L INDIC :D:D, din motive de "camuflare".

Chiar daca o remarca de mai sus era corecta apropo de dificultatile asocierii REALE a oamenilor in epoca asta a dezbinarii subtile (dar maxime :() si-a libertatilor doar aparente. :x

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-11-2008 12:25:01)


04-11-2008 12:03:58
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
Mereu a fost asa.
Miloacele erau altele.
In esenta totul ramine la fel.
Se modifica decorul si actorii.


04-11-2008 12:38:16
   
?? Bety cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954

Xtremul a scris:


a dezbinarii subtile (dar maxime :() si-a libertatilor doar aparente. :x



Avem doar drepturile pe care noi singuri  le putem apara !!!!!!!


04-11-2008 12:39:51
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075

titmouse a scris:


NJD a scris:

In alta ordine de idei, nu neg ca a fost holocast in parti ale europei, nu stiu de Romania dar citind 2 carti a lu' Elie Wiesel, m-a enervat mult stilul lui, mult imaginar si incorect iat fraierii i-au dat un Nobel, altii niste pumni. Il contestez pe Elie Wiesel ca scriitir a faptelor reale (prin care in culoare gri, e mentionata si Romania)



Vezi c-a dat bou' ala ordinar...cum ii zice...a dat Adrian Nastase acu' cativa ani o lege prin care nerecunoasterea holocaustului  este fapta penala si se pedepseste cu inchisoarea...nu mai stiu limitele pedepsei . Am crezut ca-mi ies ochii din orbite de indignare cand am citit ; daca am timp , ti-o caut eu pe topicul Cyudatului( Cine au fost cei care sunt-hi,hi,hi), daca nu poti s-o gasesti si tu singur...pe mine m-a socat.

Mai oameni buni , a postat Cyudatul pe topicul ala "lectura" pentru cinci ani de-acum incolo . Intrati si cititi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cyudatule , daca esti pe-undeva pe-aici si ma citesti , apai sa stii ca nu te iert c-ai disparut...nu te iert pana la sfarsitul timpului ! Pana la sfarsitul timpului , auzitu-m-ai ?

NJD , si sa-ti mai spun ceva ; evreii este neste sfinti in viata despre care n-avem voie niciodata sa spunem nimic rau . Uite , du-te printre oameni si spune tare , raspicat : SUNT ANTIAMERICAN ! Nimeni , absolut nimeni n-are sa fie socat ...ok , si ce-i cu asta ? esti antiamerican , e parerea ta si ai dreptul la opinii .
Spune-le apoi ca esti antisovietic , antimusulman , anti-ce vrei tu , ANTI-CE VREI TU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toti , dar absolut toti iti vor respecta parerile si vor considera ca e dreptul tau sa ai pareri , chiar daca ale lor le contrazic pe-ale tale .
Acum fa acelasi lucru si spune cu voce tare : SUNT ANTISEMIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANG  !  ZBAAAANG ! A cazut atomica !
Toata lumea va fi socata , indignata , toata lumea te va acuza , toata lumea te va considera un monstru care nu merita sa mai fie in viata , etc , etc , etc , etc , etc .
Pricepi tu , NJD-ule DIFERENTA ! Ca-i mare diferenta...de-aia-mi  plac mie atat de mult evreii.....




Pricep, inteleg exact ce vrei sa apui si de ce, Tits. Nu fac nici un coment.
Dar nu stiu ce ti-a inspirat postarea,; a) Faptul ca eu nu neg , deci acept adevarurile istorice (presedintele Iranului si altii, Nu) precum existenta lagarilor de conentrare in Polonia de exemplu, (mai ales ca am vizitat.). sau
b) ca am mentionat ca nu apreciez asa de mult, nu am cazut pe spate la cartea lui E.W. Un di velt hot geshvign  si ca nu mi-a placut  cum a descris tangentele lui cu Romania(Ungaria)  in getourile evreiesti in autobiografia, Le nuit. ? Sau c)...........stromboli?

PS daca strigi sint anti Mcain e OK, daca vei striga sunt impotriva lui Barack Hussein Obama, sar putea sa fii eticketata " anti black-rasista"  :)
Nu intotdeauna "Securistu" e Domn, s-ar putea sa mai fie si "doamna" sau chiar urata


04-11-2008 13:43:44
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358

NJD a scris:

Daca si englezi si nemti sunt acuzati de "incultura" apoi ti-o zic; Cultura nu exista, asta numai in cazul cind tu ai exclusivitate. Da-mi voie sa-mi retin parerea faurita prin experienta vietii mele si iti recunosc dreptul tau de a avea parerea ta, vazuta prin prizma experientelor vietii tale.



Majoritatea occidentalilor sunt niste inculti(nu citesc si nu se informeaza decat  strictul necesar).
Romanii in general , erau mai culti decat occidentalii....cu mult mai culti ...inaintea loviturii de stat ,acum nu stiu daca mai sunt :) .
O mare parte a eruditilor sunt de origine straina...in occident .


04-11-2008 20:55:02
   

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Mesaje: 3359
Intrebare de o mie de puncte:
- Unde se poate afla prima mentiune a unei epurari etnice si ce natie a savarsit-o ?

Acu'  sa va vaz... :D


04-11-2008 23:12:28
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
Eu m-as incumeta sa spun ca prima a fost in Asiria, dar termenul "natie" e relativ nou (asta ca sa nu mentionez ca si "etnic" e cam vag, trebuie specificat; rasa, trib,religie, limba, national etc)

Imi pare bine ca acorzi puncte si ca nu dai bani aia din Bostwana :)

Ultima modificare facuta de NJD (05-11-2008 00:23:37)


05-11-2008 00:21:05
   
?? diorella
Cont Sters

Inregistat: 13-10-2008
Mesaje: 67
Termenul "epurare etnica" este unul relativ nou (si nu stiu daca ar putea fi aplicat retroactiv). Cel de genocid e ceva mai vechi, dar cred ca nu la el te referi, ci la ceea ce s-ar putea numi, mai degraba, incitare la epurare etnica: Vechiul Testament, izgonirea femeilor straine (si a copiilor lor), care s-au amestecat cu neamull sfant...

http://www.***/articole/articol.php?step=articol&id=7079


05-11-2008 00:25:08
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
Genocid, nu e mai vechi, e cel mai nou, 1943

Ultima modificare facuta de NJD (05-11-2008 00:36:09)


05-11-2008 00:30:20
   
?? diorella
Cont Sters

Inregistat: 13-10-2008
Mesaje: 67
Da, dar e mai vechi decat cel de "epurare etnica" (1933, daca e sa-l credem pe google). :)

Ultima modificare facuta de diorella (05-11-2008 00:38:00)


05-11-2008 00:32:34
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
Epurare etnica, sa-ti spun drept e pentru prima oara can il citesc, dar cam am inteles io ce vrea sa spuna Pan

05-11-2008 00:37:03
   
?? diorella
Cont Sters

Inregistat: 13-10-2008
Mesaje: 67
E din ultimii 20 de ani, cred. Cel putin asta e perceptia generala, n-am cautat in mod special sa aflu, cand a fost folosit mai intai (eu l-am auzit, pentru prima data, in contextul evenimentelor din Bosnia)...

05-11-2008 01:10:34
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365
NJD , ti-am postat acel comentariu despre evrei  fara nici o legatyura cu comentariul tau...doar pentru ca mi-am adus aminte de legea lu' Gunoiu'nastase cand am citit parerea ta despre cartea lui Eli Wiesel . Nu mi s-a parut ca in comentariul tau exista vreun mesaj prin care sa negi , deci sa nu recunosti adevarurile istorice despre evrei .
In alta ordine de idei :
Am eu fata de pitigoi care vrea sa stea la puscarie in Romania pe motiv ca are opinii personale ? Doamne fere' ! Daca nastase zice ca e interzis prin lege sa am pareri personale si-mi incalca drepturile stabilite prin Cartea Universala a Drepturilor Omului asta e , ce pot face ?
Prin urmare profit de aceasta ocazie ca sa-mi exprim indignarea profunda pentru faptele savarsite impotriva evreilor , oricare-or fi fost alea si sa condamn cu tarie ( da' cu tarie de tarie) holocaustu' si tot ce mai doreste ouale lu' nastase si de asemenea sa-mi exprim bucuria ca cei care-au scapat acum 50 de ani si n-au fost facuti sapun de catre Hitler sunt probabil cei care acum conduc lumea din culise.
Si NJD , io cand ma bucur , MA BUCUR ! Sa nu-mi rastalmaceasca nimeni cuvintele !
MA  BU-CUR !!!

am uitat : mie-mi plac polemicile tale cu Stromboli...citesc tot ce postati cand va luati la-ncontrat ! probabil ca-mi plac pentru ca desi sunteti doua pietre tari de moara  si va sustineti cu tarie si patima parerile , va si respectati in acelasi timp ...vreau sa spun... nu va jigniti . Si mie asta-mi place .
Va doresc o zi buna . Amandurora !

Ultima modificare facuta de titmouse (05-11-2008 12:11:11)


05-11-2008 10:44:07
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
A nu se uita epurarea etnica (masiva) a armenilor (crestini) de catre turci (musulmani, clar) de la-nceputul secolului trecut... :(
Despre care nici dreaku' nu mai aminteste. :x
Deh, ar umbri Holocaustul, nu? :rolleyes:

Ultima modificare facuta de Xtremul (05-11-2008 13:53:32)


05-11-2008 13:52:36
   
?? zitreishtrei
Cont Sters

Inregistat: 05-11-2008
Mesaje: 241
Raspunsul e clar : Vechiul Testament si evreii.
(Pentru Peter Pan)
Xtremul : ceea ce spui tu s-a petrecut in a doua jumatate a primului razboi mondial si, nu uita, ca francezii au facut si fac eforturi sa aduca problema in discutie.
... si nu e genocidul armean motivul neadmiterii Turciei  in UE ? Sau macar nerecunoasterea lui ?


05-11-2008 13:58:04
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

zitreishtrei a scris:

Raspunsul e clar : Vechiul Testament si evreii.
(Pentru Peter Pan)
Xtremul : ceea ce spui tu s-a petrecut in a doua jumatate a primului razboi mondial si, nu uita, ca francezii au facut si fac eforturi sa aduca problema in discutie.
... si nu e genocidul armean motivul neadmiterii Turciei  in UE ? Sau macar nerecunoasterea lui ?

Doar detalii colaterale (desi reale) astea mentionate de tine, draga zii33.
Fiindca nu Franta trage sforile-n lume acum.
Iar neadmiterea Turciei in UE are mai multe motive oricum, chestia cu nerecunoasterea genocidului armean fiind doar unul dintre ele.

Ultima modificare facuta de Xtremul (05-11-2008 14:21:28)


05-11-2008 14:20:22
   
?? zitreishtrei
Cont Sters

Inregistat: 05-11-2008
Mesaje: 241
Unul, intr-adevar, dar nu cel din urma.

05-11-2008 14:55:10
   
?? Betty cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
Si totusi exista. Arma cu energie dirijata.


10 februarie 1999,

din reteaua ABC, gazduita de moderatoarea Diane Sawyer, cu tema "Noi arme cu energie dirijata" in care s-a afirmat ca incendiul de la ambasada SUA de la Moscova din anii '80 n-a fost un accident, ci opera KGB. Conform lui Victor Saimov, fost informatician-sef in KGB si ulterior refugiat in Occident, sovieticii au indreptat atunci, asupra ambasadei americane, un fascicul de microunde de mare putere, pana cand cladirea a luat foc. Imediat au sarit in ajutor pompierii sovietici, de fapt agenti KGB, care au avut sarcina de a implanta aparatura de ascultare in cladirea ambasadei americane. Iata un exemplu clar privind eficienta acestui tip de arma.


06-11-2008 01:03:09
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358

NJD a scris:

Buna amice
Mai da-mi voie sa te mai contrazic o data. O singura data. Intradevar nu am acesat ca tine si extremul la un anumit site sau mai multe de unde sunt inspiratiile si Teoriile de Conspiratii Mondiale.

Inchipuieste-ti ca cineva depoziteaza $ 1,000 la banca, pentru zile rele cu 4 % pe an. Banca prin lege poate opri o mica parte (10%) si restul $900 poate imprumuta la un client cu 7% pe an. Banca face bani din interestul banilor care nu sint ai sai. Presupunem ca acel client depune cei $ 900 la banca. Banca opreste acel mic procent si da restul imprumut$ 810 tot cu 4% si asa tot inainte inmultind suma depusa de primul Mameluc de $ 1,000 cu un coeficient de 10. Uite asa fac mancile bani, pe bani clientilor. Eu am zis; pai daca eu imprumut $ 900/9000/90000 de la banca, eu nu-i depun acolo cu interes mai mic decat dau ori depun cu interes mai mare ori cheltuiesc tot. Unde profesoru zice, e numai o teorie.
Da dar asta nu e deajuns, acum bancile vor sa faca mai multi bani, au multi clienti ce cer bani dar nu multi ce depoziteaza, Atunci bancile se imprumuta de la Guvern (sau alte banci si peste noapte) la o rata scazuta (primara)  sa zicem de 2% -3% , vorbind de miliarde, si da imprumut ca  jai sa zicem imprumuturi de case tot cu 6% 7% . Profitul e mult mai substamtial. Cam atat stiu restul tre sa merg pe google sau sa astept de la tine.



Banii noi ii creem prin imprumuturi, nu mai exista de multisor contravaloarea lor in aur,ai dat un exemplu bun dar incomplet.Exemplu ;

Daca o banca se infiinteaza si are 1100 dolari .Are dreptul prin lege sa dea imprumut 10000 dolari,adica  la o rata de 9dolari numerici(inexistenti)pentru  1 dolar real !! De unde restul de 8900 ?Bani numerici (noi,fraierii,le dam inapoi bani reali,munciti cu greu,altfel iti ia casa,masina….TOT) care exista doar in conturile lor dar nu si in real .
ASA  SE CREEAZA BANII IN ZILELE NOASTRE ,cei care imprumuta bani de la banci ii creeaza.

Daca vrei sa cumperi o masina ,ceri un imprumut ,10000 de dolari , ti se creeaza un cont , platesti masina  .

Persoana care vinde masina depune banii (10000)la banca ,dar o alta lege impune bancii sa nu poata  folosi banii depusi in acelasi mod (aici ai dat tu explicatiile necesare) cu aceeasi rata de 9-1 , din cei 10000 de dolari are dreptul sa dea imprumut unei a treia persoane  9000… si tot asa.Deci ,cel mai mare castig nu vine de la  depunatori ci de la cei care fac credite.Bancile prefera sa imprumute ele insisi bani de la bancile centrale pe termen scurt si ii multiplica de 9 ori celor care vor imprumut de la banca.

Asa sa format balonul asta economic in care traim azi,cu inflatia,crizele si problemele care exista.Eu personal credeam ca va exploda peste 3-4 ani dar se pare ca bancile nu au respectat  rata de 9-1 , probabil au folosit si rate de 20-1 sau 30-1 , de unde imprecizia  prevederilor mele.

Ca sa faca fata la criza actuala , bancile centrale ar trebui sa fabrice 50000 de miliarde de dolari , dar nu pot face asta pt ca doar  o  parte,sa zicem de 10% ar avea acoperire REALA.Daca ar fabrica(si nu prea e posibil sa fabrice asa rapid banii reali,le-ar lua doar tiparirea lor,luni sau ani) ar fi o inflatie ENORMA ,deci si mai grav decat este acum.

Nu mai  vorbesc de bursa care a fabricat bani(numerici,fara acoperire reala) cam in aceeasi cantitate,doar prin speculatii.

Criza actuala a inceput din cauza unui miliardar ,asociat al clanului  Bush , care a retras banii (vandut actiunile) si ia depus intr-un paradis fiscal,deci a scos bani reali din circuitul obijnuit, de unde marea lipsa de lichiditati.

Cand a inceput problema au inceput si alti miliardari sa faca acelasi lucru,pt ca ei STIAU ca mai devreme sau mai tarziu , se duce drek tot castelul lor de bani numerici.Binenteles ca vor cumpara,cat mai rapid(discret,totusi) tot aurul disponibil,imobiliare si alte valori reale,pt ca si valoarea banilor reali se va duce….pe apa sambetei cat de curand.

Asa va creste pretul aurului si al imobiliarelor ENORM,iar cand un nou sistem financiar va aparea, vor avea grija sa vanda cat mai repede ,pt. ca aurul si imobiliarele vor scadea ENORM.In lumea asta a hapsanilor si nesatuilor traim noi , care muncim din greu pt niste hartii pe care ei le schimba valoarea dupa cum bate vantul. 

Video in franceza aici


«  Ma tem ca simplul cetatean,nu ar aprecia sa i se spuna ca bancile pot creea bani si o fac…Si ca cei ce controleaza creditul unei natiuni,dirijeaza politica guvernelor succesive si tin in podul palmei destinele popoarelor » 

Reginald McKenna , fost presedinte al consiliului de administratie al Midlands Bank of England

Ultima modificare facuta de stromboli (06-11-2008 09:02:45)

06-11-2008 04:53:50
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358

NJD a scris:

.......................

  Iti spun ; NN EXISTA acel "cartel de International" Numeste cartelul/Bancile.
                [4 presedinti a 4 banci private sunt advisory dar multe banci fac parte(membre-3,200) din Federal Reserve System]




Zici ca nu exista acel cartel,de unde stii ? esti prietenul lor intim .iti spun ei tie toate escrocheriile care le fac ?Ar fi mai corect sa scrii ca NU CREZI .
Sa afirmi cu atata siguranta ca NU EXISTA ceva  ar trebui sa fi cel putin  medium sau ISUS insusi .
Acorzi foarte  multa importantza unor informatii ,care nu sunt mai credibile decat altele pe care le condamni fara argumente valabile , se pare ca  te orbeste nevoia de a apara capitalismul ,deci privesti cu obiectivitate SELECTIVA.

Inca nu am inteles din postarile tale daca FED e privat sau nu,

Nu sunt decat 12 sucursale FED , nu 3200 cum zici tu.Poate vorbesti de bancile ce detin actiuni ?

Francmasoneria
Sionismul
Grupul Bildemberg
Trilaterala
Club de Rome
Skull & Bones
Bohemian Club
Secte , fabricate la norma sa nu mai stie nimeni (din cei care au credinta) pe ce lume traiesc
Mafia (politica,economica)exemple ? Farmaceutica,Petroliera,Imobiliara…
Masa rotunda
CFR
Fundatia Soros
Fundatia Rockefeler

Ce stii despre toate astea ,sa fi asa sigur ca nu exista conspiratii? Sa nu-mi spui despre ele ce spune si media oficiala,altfel ne iei de prosti pe noi ce cautam adevarul.

ITI REPET « Istoria  o scrie invingatorul » si nu inseamna adevarul.  Sa stii cine provoaca un razboi sau o criza ,o problema oarecare,afli cine are interes, cine are de castigat la sfarsit (dar tine cont si cine,ce a pierdut)  asa ai o mai mare sansa sa afli adevarul , cu conditia sa poti fi cu ADEVARAT obiectiv.
Ce simplu e sa sustii ce spune media oficiala,dar de unde esti tu asa sigur ca-ti spune adevarul ?

Adevarat ca-ti ia enorm de mult timp sa AFLI,sa pierzi zeci (poate peste suta) de nopti pe an ,sa citesti sute de carti nu politiste sau doar cele recomandate de anumite ziare si tv.

Priveste bine adevarata fata a capitalismului:



Salariile si reveniturile unei tari ,nu stagneaza  pt. ca nu ar fi bani ci  daca am avea destui bani am munci mai putin si am avea timp sa ne clarificam mintile, am citi mai mult , ne-ar interesa mai mult politica , am fi mai informati. De ce crezi ca  Gheorghe agricultorul e incult? Pt. ca nu are timp de pierdut,trebuie sa-si hraneasca familia.Nu pt. ca ar fi prost.Am cunoscut oameni fara studii dar care stiau mai multe decat o mare parte a intelectualitatii . De ce sunt intelectualii asa de ipocriiti si egoisti? Pt. ca le e teama sa nu piarda privilegiile de care dispun.Nu-i mai intereseaza de altii, important e sa le fie  lor bine.Balcescu si pasoptistii lui se rasucesc in mormant....probabil.Privilegiile astea sunt nisip in ochi , sa stam linistiti, sa ne monteze impotriva "incultilor".BANII au devenit dumnezeul tuturor , o obsesie,nu mai vedem nimic altceva,nu mai exista valori morale.BANUL CUMPARA TOT CE NU AVEM....dar cu ce pret?Ne murdarim sufletul .Cei ce ne-au adus in starea asta,rad tinandu-se cu mainile de burta cat de "fraieri" suntem. Avem ce meritam si au "dreptate".

Copii nostri vor trai cu mult mai rau decat noi, sclavi ... indiferent de cati bani si bogatii le lasam

"Cei care vor accepta semnul fiarei pe frunte sau pe mana ,vor fi pierduti" din Noul testament.

Nu vi se pare ceva cunoscut?Poate cu cipul pe care vor sa ni-l implanteze in loc de carte bancara , in loc de bani,de cecuri.Vor zice ca sunt bani numerici,mai buni decat banii reali.Pentru asta  sa fie criza economica? O sa ne umplem de privilegii daca acceptam NOUL SISTEM.O sa fim sclavi numerici,comandati prin  nanotehnologie.

Ultima modificare facuta de stromboli (06-11-2008 09:22:01)


06-11-2008 05:03:34
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358

NJD a scris:

Pentru Sromboli :
Amice, cred ca esti familiar cu cazul Dreyfus si bineinteles cu opusul sau  Esterhazy.
Din ce scrii tu acolo despre evrei/sionisti, trag o mica concluzie; Esti foarte influentat de presa sau mentalitatea Franceza, care in zilele de azi(inainte de noul presedinte) este foarte pornita pe fata pe evrei. Deasemenea pana nu demult punea bete'n roatele Americii (care tre sa-i multumeasca pentru ca exista azi o Franta si nu numai in cartile de istorie.) Nu stiu de ce, dar presupun ca faptul ca 25% din populatie e musulmana are o mica influenta. Inca ceva, un mic sfat pe care nu-l vei urma; ai grija ce vorbesti in preajma persoanelor necunoscute cu privire la evrei, sa nu te trezesti intr-o zi cu pozele masinei tale puse de Extremu  pe a'ci.



Amice, ar fi cazul sa nu mai tragi atatea concluzii in ce priveste persoana mea, daca sunt sau nu influentabil,daca ai ceva argumente LA SUBIECT ,astept cu nerabdare.

Iti reamintesc ca sunt Roman(Oltean de origine),am crescut in Bucuresti , deci te rog nu-mi spune ca m-am arabizat ca eu nu-ti spun ca te-ai turcizat sau tiganizat ,eventual deschide un topic cu mine ca subiect si ne balacarim acolo,ce zici?

In alta ordine de idei ca sa stii sigur si nu sa asculti prostiile altora , sunt 11% arabi in Franta.Despre sionism,evrei,comploturi,gasesti cu mult mai multe situri la englezi si americani....in cazul ca nu stiai.Asa zisele bete in roate impotriva Americii,era pe buna dreptate, nu aveau ce cauta in IRAK fara acordul ONU si dupa cum vezi azi, chiar americanii recunosc asta, in frunte cu noul lor presedinte.

Am impresia ca incerci sa ma discreditezi cu toate fortele,poate ma insel.....poate nu.Ai cumva pasaport Israelian?Daca nu,incercati subiectele violentelor conjugale pe topicurile existente deja ;) Daca da,ai circumstante atenuante,iti aperi stapanii :)

Amenintarile in chip de sfaturi , ma fac sa ma simt important :D . Punct ochit ,punct lovit .

Ultima modificare facuta de stromboli (06-11-2008 09:38:21)


06-11-2008 07:04:29
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358

titmouse a scris:

NJD , ti-am postat acel comentariu despre evrei  fara nici o legatyura cu comentariul tau...doar pentru ca mi-am adus aminte de legea lu' Gunoiu'nastase cand am citit parerea ta despre cartea lui Eli Wiesel . Nu mi s-a parut ca in comentariul tau exista vreun mesaj prin care sa negi , deci sa nu recunosti adevarurile istorice despre evrei .
In alta ordine de idei :
Am eu fata de pitigoi care vrea sa stea la puscarie in Romania pe motiv ca are opinii personale ? Doamne fere' ! Daca nastase zice ca e interzis prin lege sa am pareri personale si-mi incalca drepturile stabilite prin Cartea Universala a Drepturilor Omului asta e , ce pot face ?
Prin urmare profit de aceasta ocazie ca sa-mi exprim indignarea profunda pentru faptele savarsite impotriva evreilor , oricare-or fi fost alea si sa condamn cu tarie ( da' cu tarie de tarie) holocaustu' si tot ce mai doreste ouale lu' nastase si de asemenea sa-mi exprim bucuria ca cei care-au scapat acum 50 de ani si n-au fost facuti sapun de catre Hitler sunt probabil cei care acum conduc lumea din culise.
Si NJD , io cand ma bucur , MA BUCUR ! Sa nu-mi rastalmaceasca nimeni cuvintele !
MA  BU-CUR !!!

am uitat : mie-mi plac polemicile tale cu Stromboli...citesc tot ce postati cand va luati la-ncontrat ! probabil ca-mi plac pentru ca desi sunteti doua pietre tari de moara  si va sustineti cu tarie si patima parerile , va si respectati in acelasi timp ...vreau sa spun... nu va jigniti . Si mie asta-mi place .
Va doresc o zi buna . Amandurora !


Draga titmouse(sper sa nu te deranjeze) , adevarul e ca-mi esti draga,in special de la gluma cu cosurile :) te rog mult sa nu mai spui antisemit , pt ca e rasist si sunt legi impotriva la asta. Semitii  sunt o rasa si nu doar evreii ci si Libanezi , Palestinieni si ... probabil si altii.Iti propun sa folosesti ANTISIONIST sau ANTIISRAELIAN , adevarul este ca nu toti evreii sunt vinovati de perversiunile unora dintre ei,dimpotriva o parte sunt chiar principalele lor victime.Sunt folositi,utilizati,religia lor,poporul lor , etnia lor ,de catre sionisti criminali si  obsedati de putere de sute si mii de ani.

O mare parte din ce spun eu ,provin de la evrei care nu vor sa se lasse in felul asta terfeliti in conflicte de care nu sunt vinovati.Sunt actori,scriitori,istorieni americani(evrei) si nu numai americani care sunt impotriva acestor hiene.Sa speram ca se vor trezi cat  mai multi dintre ei , sa inteleaga de unde le vin suferintele de mii de ani.

Elie Weisel un mare mincinos, a spus la o emisiune in Franta ca a fost arestat de politia Romana si deportat.Cand Emil Cioran la intrebat (tot in cadrul emisiunii)de ce minte,a spus in romaneste  ca oricum Francezii sunt inculti si nu inteleg diferenta.Zona in care a fost arestat,era sub puterea Ungurilor,deci politia ungara la arestat si deportat.Antonescu a refuzat intotdeauna sa trimita evrei in Germania,a salvat viata la sute de mii dintre ei si acum il terfelesc .Un mare magar , ca si Soros capul rautatilor din '89 incoace in Romania si nu numai.

Legea cretinului de Nastase exista in toate tarile europei , o dovada in plus ca sionistii sunt in toate guvernele si parlamentele europene si nu doar ca sunt dar le si conduc.

Ultima modificare facuta de stromboli (06-11-2008 09:41:09)


06-11-2008 08:10:34
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
Prietene ma amuzi rau de tot. Am ras de nu mai pot. Sa stii ca naivitatea ta (la fel ca mine) ma face sa te plac si mai mult. Ai Inima mare si suflet nobil de aia te apreciez dar, citesti si crezi prea mult in Internet. Am zis ca nu vreau sa te mai contrazic despre aceleasi idei, nu are rost, tu o vei tine pe a ta.
Ar fi multe sa-ti raspund dar o fac numai la ultima postare:
Nu am zis ca esti "influentabil" ci influentat de media mediului inconjurator, este o diferenta :)
P'orma nu m-am referit la tine ca te-ai arabizat, ci am zis ca Franta are un procent mare de "musulmani" (nu egala cu arabi)mult mai mare decat pe timpul lui Charlemagne
Nu incerc sa te discretidez, numai sa-ti arat ca s-ar putea sa fie si alte opinii in afara celora de pe siturile pe care le citesti. Eu te contrazic de placere, iti expun parerea mea, tu bineinteles poti sa sa mentii parerea ta. Nu sint Israeli, eu m-am nascut si trait in Bucuresti din parinti si  ahhhhhhaa strabunici romani. Dar asa cum ai dat tu un sfat bun lui Tits, am incercat si eu pentru tine. Tot ce ai scris lui tits sint de acord cu tine, mai ales despre Elie si despre Nastase(care a fost facut-o obligat) Si despre dovasda aia ai dreptate ei conduc tot ar fi multe de spus ce stiu si eu dar m-a opresc aici.
Acum, nu pot sa-ti spun de cate ori sint deacord cu tine in ce zici, nu ar avea nici un farmec, te contrazic si eu unde parerea me e diferita de a ta.  Recunosc ca e dreptul tau sa crezi ca esti corect si ai dreptate tot timpul chiar si atunci cind nu ai dar e dreptul tau :) precum daca eu sint gresit, cred ca e dreptul meu, nu?

Numai bine


06-11-2008 09:31:06
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
Ohh, mi-am adus aminte, mai bine vorbim de altceva; pe unde cititi voi ce scrie, exista sau nu Aurora? A facut sau nu testele de zbor? Va ramane America chiar fara nici o nava spatiala dupa retragerea celor ce sunt publice acum?
(nava spatiala care are de 4-5 sau 11 viteza sunetului)


06-11-2008 10:20:30
   
titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Mesaje: 1365
Domnu'Stromboli , Domnu' NJD-u , va rog eu frumos sa nu va certati prea tare , eu nu ma amestec in discutiile voastre pentru ca nu ma pricep da' stau cuminte si va citesc tot timpul ...topicul acesta este unul pe care-l urmaresc in permanenta...zau asa , sunt atatea postari plictisitoare cu miorlaieli inutile pe care nu le deschid...ar fi pacat sa va suparati prea tare si sa nu mai scrieti.

Domnu' Stromboli , iti dezvalui acum micul meu secret : BANII SUNT DOAR NISTE HARTII ! DOAR NISTE HARTII ! Si cuvantul fermecat se numeste "simplitate" .
Multumesc pentru mesaj

Sa mai adaug inainte de a pleca : Domnu'Stromboli , ai dreptate (m-am gandit io mai bine), perfecta dreptate in mesajul pe care mi l-ai trimis vis-a-vis de comentariul meu . In ce priveste schimburile tale de replici cu NJD-u , acolo nu ma bag , ca-s cam toanta si nu ma pricep...

Ultima modificare facuta de titmouse (06-11-2008 13:37:28)


06-11-2008 11:15:08
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

Betty cea urata a scris:

Si totusi exista. Arma cu energie dirijata.
10 februarie 1999,

din reteaua ABC, gazduita de moderatoarea Diane Sawyer, cu tema "Noi arme cu energie dirijata" in care s-a afirmat ca incendiul de la ambasada SUA de la Moscova din anii '80 n-a fost un accident, ci opera KGB. Conform lui Victor Saimov, fost informatician-sef in KGB si ulterior refugiat in Occident, sovieticii au indreptat atunci, asupra ambasadei americane, un fascicul de microunde de mare putere, pana cand cladirea a luat foc. Imediat au sarit in ajutor pompierii sovietici, de fapt agenti KGB, care au avut sarcina de a implanta aparatura de ascultare in cladirea ambasadei americane. Iata un exemplu clar privind eficienta acestui tip de arma.

E intr-adevar pe bune treaba, din pacate. :(
Si celebrul atentat "exploziv" de la Oklahoma City (cladirea FBI) tot aia a fost (DEW - Directed Energy Weapon). :x
O "repetitie generala" inainte de Marea Prosteala din 11 sept. 2001. :x

Ultima modificare facuta de Xtremul (06-11-2008 12:41:37)


06-11-2008 12:39:55
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669

NJD a scris:

Ohh, mi-am adus aminte, mai bine vorbim de altceva; pe unde cititi voi ce scrie, exista sau nu Aurora? A facut sau nu testele de zbor? Va ramane America chiar fara nici o nava spatiala dupa retragerea celor ce sunt publice acum?
(nava spatiala care are de 4-5 sau 11 viteza sunetului)

Exista, cum naiba sa nu existe?? :rolleyes:
Uite-aici citeva noutati:
Mai intai insa, uite si cum e posibil ca "monstri" din astia sa fie testati in cel mai deplin secret - va spune John Lear:

J: That’s just what the Air Force secret-base runway lights are ... Blue. So they’ve got this new deal here that’s been in effect for like 20 years. Most of these things are underground. And when a pilot comes for an approach - only when he gets to be about 500 feet - the ground unzips like that [gestures, fingertips and palms together, then palms apart] and he just lands. And the ground... could be forest; it could be a desert; it could be a cotton field, it just unzips like that. He lands. It zips back up, and they take an elevator and go down.

In plus (apropo de chestiile secrete in care era bagat tac-su, celebrul BILL LEAR) ;) :
But the fact is, if you’ve been to ***, you’ve seen the original government papers on who was involved in the anti-gravity project in 1952. And Lear Incorporated, my father’s company, is listed right there. And there’s a video floating around on the web that shows him at the blackboard teaching scientists at the Bahnson Institute how a flying saucer flies. And this was probably 1954/1955.

But, the fact is, we had anti-gravity solved in 1957 or 1958. And we started building our own craft and went to the Moon in 1962.
And Mercury, Gemini, Apollo was just a COVER for all that was really going on.


Ultima modificare facuta de Xtremul (06-11-2008 13:48:18)


06-11-2008 12:42:33
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Nu mai am timp sa caut azi "dovezile" apropo de existentza Aurorei (nu aurora36, ministra sanatatii din Bunkeristania :D)...

Pe scurt, se pare ca zboara (in atmosfera terestra) cu 18.000 mph, a fost vazut mai ales in Irlanda/Marea Britanie si, estimativ, e muuuult mai mare decit un Boeing 747 Jumbo-Jet (de citeva ori mai mare de fapt).

P.S. Exista si probe (minimum... poze "certificate") pentru tot ce eructez :D aici; si io-s mai sceptic decit cred unii, oricum.
Ultimele pe care le-am vazut ar fi, de ex, navele spatiale "parcate" in inelele lui Saturn !!! :) (imposibil de atasat aici, din pacate)
Dintre care cea mai mare are "numai" 5.000 km lungime... ;) Aproape jumate din diametrul Terrei - un pitic pe linga Saturn. :rolleyes:



Ultima modificare facuta de Xtremul (06-11-2008 14:13:04)


06-11-2008 13:47:06
   
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Mesaje: 2075
Mda, Aurora nu are nimeni dovada ca exista, e super secreta precum a fost si B2 bombers pana au facut aparitia in Irak.Trebuie tot timpul sa aibe ceva ascuns in mineca, pentru Chinezi, Rusi.Se pare ca in Irlanda, un pensionar dar fost specialis in a recunoaste toate tipurile de avioane nu a putut recunoaste o nava spatiala giganta si o forma deosebita, insotita de cateva avioane supersonice in preajma unei baze secrete Americane

07-11-2008 11:20:48
   
?? Betty cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Mesaje: 954
Gata, am identificat  sursa ozn-urilor .Tehnologie secreta mai mult sau mai putin terestra ( terana) .Secrete militare oricum.

07-11-2008 11:42:36
   
?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
Mesaje: 358

Betty cea urata a scris:

Gata, am identificat  sursa ozn-urilor .Tehnologie secreta mai mult sau mai putin terestra ( terana) .Secrete militare oricum.


Unele poate da,dar ma indoiesc sa fie toate,terestre.Informatii despre ele vin din cele mai vechi timpuri;Biblia , desene preistorice,picturi din vechi biserici si manastiri.....


07-11-2008 14:57:07
   
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mesaje: 6669
Corecta opinia (logica) de mai sus. :)
Adevaru-i... stufos de complex. :D
Ca intotdeauna de fapt ;).

Ultima modificare facuta de Xtremul (07-11-2008 15:11:36)


07-11-2008 15:11:09
   
Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 7    
Mergeti la