|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
Inregistat: 23-11-2007
|
|
Dragoste pe bani publici şi Ă®n timpul programului Dornică de sex, dactilografa Direcţiei Agricole Ă®şi caută partener pe Internet
La Direcţia Agricolă Botoşani, printre angajate, se numără şi secretara-dactilografă Gabriela Protung. Pentru ca cele opt ore de program să treacă cât mai repede, ea şi-a găsit fel de fel de preocupări. Mai nou, dornică de măritiş, matura dactilografă şi-a făcut o plăcere Ă®n a-şi căuta partener de sex şi, de ce nu, viitor soţ, pe Internet. Din datele pe care le avem, Gabriela este pe Internet o navigatoare mai veche. Calculatorul de pe care Ă®şi lansează ofertele matrimoniale este cel al DADR, amplasat Ă®n biroul secretariatului, chiar Ă®n antecamera directorului. Aşa a procedat şi ieri dimineaţă. La ora 9.10, Gabriela a trecut de la chat-ul banal la ofertă “de agăţat”. Adică, pe siteul matrimoniale.127.0.0.1 şi-a făcut publice datele de identificare, fotografia şi doleanţa. Marele său vis este să-şi găsească un bărbat cu vârsta cuprinsă Ă®ntre 36 şi 47 de ani. Atât, nu pune alte condiţii. Bărbat să fie, că restul se trece cu vederea. Gabriela Protung are 37 de ani, este divorţată, are ochi verzi şi o Ă®nălţime …corespunzătoare. Pe Internet spune că este sportivă. Dacă nu m-au Ă®nşelat ochii la vizita pe care i-am făcut-o (Ă®n interes de serviciu), nu este chiar aşa, dar nici de igmorat. Mai menţionează ea, celor interesaţi, că ocazional consumă alcool şi fumează zilnic. De asemenea, nu suportă vegetarienii. Gabriela a terminat un liceu şi se laudă că stăpâneşte “cât de cât” limbile engleză şi italiană. A ei nu-i era de ajuns. Cea mai mare pasiune Ă®i este astrologia, care, până acum, se pare că nu i-a furnizat nici o informaţie privind jumătatea sa. Lectura sau activităţile casnice, precum gătitul, sunt precizate undeva spre finalul listei de “interese”. Numele de cod al Gabrielei, pe Internet este “gabiadol”. Mihai Pavel, directorul DADR Botoşani, a spus că habar nu avea ce face Gabriela Ă®n timpul serviciului. “De fapt şi de drept, este secretară dar se ocupă de dactilografie. Ce să zic, are câţiva ani de când lucrează aici. Eu când am venit la Direcţie am găsit-o angajată. BineĂ®nţeles că nu este normal ce a făcut ea. ĂŽşi permite pentru că nu are ce face. Dar o să am grijă să-i dau de lucru. Probabil că va fi numită pe postul pe care ar fi trebuit să-l ocupe. Şi aşa aici este foarte mult de lucru şi ar fi necesare două secretare”, a declarat Mihai Pavel. Altfel spus, secretara dactilografă Gabriela Protung va deveni secretară cu drepturi depline. Nu degeaba se spune că tot răul este spre bine. Menţionez că nu poate fi nici un dubiu Ă®n privinţa secretarei căreia i s-a aprins… catrinţa. ĂŽnainte de a primi orice altă informaţie, directorului i s-a arătat fotografia obţinută de pe Internet. Fără nici o ezitare, directorul Pavel şi-a recunoscut secretara. Abia apoi i-am spus directorului despre transformarea DADR Ă®n agenţie matrimonială. Mai mult decât atât, Gabriela este şi vicleană. Dacă Ă®n datele de pe Internet nu a spus nimic despre simpatia pentru pudei, fotografia publicată este pentru a induce Ă®n eroare potenţialele victime masculine. Se ştie că atunci când vrei să-ţi formezi o imagine de OM sufletist, tandru, etc., te pozezi sau te afişezi cu unul sau mai mulţi patrupezi lătrători. Dacă aşa au procedat o serie de preşedinţi celebri ai SUA şi au avut succes, de ce n-ar face şi Gabriela la fel? La urma urmei totul este liber Ă®n România şi mai ales la Botoşani. Chiar şi peţitul sau sexul virtual pe Internet din birourile unor instituţii. (Marian MOROŞAN)
|
|