Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sīnteti conectat.
|
|
?? NJD
Cont Sters
Inregistat: 18-08-2005
|
|
tasha 1951 a scris:
NJD a scris:
tasha 1951 a scris:
Ai pierdut frumusetea ritualului,dupa ce m-am mutat la casa am taiat porcul doar pentru ca exista ceva deosebit in tot evenimentul,chemi vecinii sa-ti ajute la prinsul porcului...apoi le oferi o palinca,se pirjoleste cu paie,vecinii apuca si o bucata de soric...ii chemi apoi la pomana porcului,faci varza murata calita cu carne prajita taiata cubulete in zona se mai cheama"toros"o minunatie...nu mai zic de carnatii si cartabosii bagatii la cuptor,mmmm!!!deja salivez! Ce ziceti taiem un porc de Craciun si-l savuram impreuna? |
Sint de acord, taiam un pork aici pe forum, de Craciun. Palinca, Vin, Muzica, barfa si tot ce apartine, dupa cum vrea "Cel de Sus" | ...aha...si cine se lasa sacrificat?
  |
Eu in nici un caz. Nu sint destul de "gras", dar daca vrei pe cineva de aici propune si tu un concurs a la PPan, poate castiga cineva .
|
|
| 25-10-2008 10:26:24 |
|
|
?? unikaaa
Cont Sters
Inregistat: 27-05-2005
|
|
Tashicooo..daca-i vorba de taiat(porcul)..nu ma bag..da la mancat te ajut cu mare placere!..De CRaciun e singura perioada cand nu-mi mai pun restrictii la carnea de porc...si ma infrupt din toate bunataturile!
|
|
| 25-10-2008 14:53:42 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
Inregistat: 19-07-2008
|
|
unikaaa a scris:
Tashicooo..daca-i vorba de taiat(porcul)..nu ma bag..da la mancat te ajut cu mare placere!..De CRaciun e singura perioada cand nu-mi mai pun restrictii la carnea de porc...si ma infrupt din toate bunataturile! |
Tare m-as bucura s-o poti face cu adevarat!!!! te-as primi cu draga inima in Tara Oasului...
|
|
| 25-10-2008 17:38:39 |
|
|
?? MIHAIDAN
Cont Sters
Inregistat: 16-06-2007
|
|
tasha 1951 a scris:
unikaaa a scris:
Tashicooo..daca-i vorba de taiat(porcul)..nu ma bag..da la mancat te ajut cu mare placere!..De CRaciun e singura perioada cand nu-mi mai pun restrictii la carnea de porc...si ma infrupt din toate bunataturile! |
Tare m-as bucura s-o poti face cu adevarat!!!! te-as primi cu draga inima in Tara Oasului... |
te pup tasha... daca eshti asha ospitaliera vin si eu... nu cu mana goala: iau o sticla de vin ceva pe care sper sa rezist sa n-o beau pe tren. sau sa vin cu masina ca poate imi pui shi-n portbagaj? 
|
|
| 25-10-2008 23:13:40 |
|
sarah_sandra Femeie
Nou venit
Inregistat: 25-10-2008
|
|
|
| 25-10-2008 23:38:55 |
|
|
?? Bety cea urata
Cont Sters
Inregistat: 23-07-2008
|
|
OK, te iert, data viitoare sa nu mai faci asa ceva .
|
|
| 26-10-2008 00:14:07 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
Inregistat: 17-03-2008
|
|
Buna Dimineata , Hipercoop ! Cum ai dormit ? Hai la cafea ...hai odata... hai... Nu-i asa ca toamna aceasta e tare frumoasa ? Acu' , daca tot te-am prins pe forum , sa profit de ocazie sa-ti dau si-o sarcina de serviciu pe ziua de azi : du-te la topicul "lista de subscriptie" - deschis de Peter Pan - si doneaza si tu ceva ....monede botwaneze.... hai , ma....hai....
ps. uitasem ...si tema de casa...calculeaza tu cate monede botswaneze =1 leu...hai ca nime' nu vrea sa m-ajute....
Ultima modificare facuta de titmouse (27-10-2008 09:09:01)
|
|
| 27-10-2008 09:06:56 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
|
|
NJD a scris:
tasha 1951 a scris:
NJD a scris:
Sa stiti ca eu stau la bloc, si la Craciun nu tai porc, (il cumpar gata taiat)  |
Ai pierdut frumusetea ritualului,dupa ce m-am mutat la casa am taiat porcul doar pentru ca exista ceva deosebit in tot evenimentul,chemi vecinii sa-ti ajute la prinsul porcului...apoi le oferi o palinca,se pirjoleste cu paie,vecinii apuca si o bucata de soric...ii chemi apoi la pomana porcului,faci varza murata calita cu carne prajita taiata cubulete in zona se mai cheama"toros"o minunatie...nu mai zic de carnatii si cartabosii bagatii la cuptor,mmmm!!!deja salivez! Ce ziceti taiem un porc de Craciun si-l savuram impreuna? |
Sint de acord, taiam un pork aici pe forum, de Craciun. Palinca, Vin, Muzica, barfa si tot ce apartine, dupa cum vrea "Cel de Sus" |
NJD-ule , adica....SA PARLIM PORCU' PE FORUM ?? Buna idee... Noi , doamnelee..care este.... impartim coada...
Ultima modificare facuta de titmouse (27-10-2008 09:13:45)
|
|
| 27-10-2008 09:12:04 |
|
|
?? niladam
Cont Sters
Inregistat: 23-10-2007
|
|
Xtremul a scris:
titmouse a scris:
Buna Dimineata , Hipercoop ! Cum ai dormit ? Hai la cafea ...hai odata... hai... Nu-i asa ca toamna aceasta e tare frumoasa ? Acu' , daca tot te-am prins pe forum , sa profit de ocazie sa-ti dau si-o sarcina de serviciu pe ziua de azi : du-te la topicul "lista de subscriptie" - deschis de Peter Pan - si doneaza si tu ceva ....monede botwaneze.... hai , ma....hai....
ps. uitasem ...si tema de casa...calculeaza tu cate monede botswaneze =1 leu...hai ca nime' nu vrea sa m-ajute.... |
'Neatza pe la prinz !! Niladam e deja manga cred, draga Tit, asa ca iti spun io: 3 p u l e botswaneze fac 1 RON. (facusem calculul asta saptamina trecuta oricum, dar ciudatul de admin/webmaster devenit brusc vigilent taman la postarile mele MI-A STERS-O ). Inflatie mare oricum, a scazut vad dramatic VALOAREA SCULELOR NOASTRE  ... (sau ?) In fine, postarea era complexa rau (asa complicata de fapt ca nici nu pot sa mi-o reamintesc ). |
Aci' tre' sa-i dau dreptate PreaLuminat-ului ...cu aproximatzie 1 leu = 2,908 p.w.l.e. Avand insa in vedere ca valoarea leului carpatin scade pe minut ce trece, iar a p.w.l.e. - lor creshte vertiginos ( nu , nu ale noastre ..ci a celor botwaneze - negre adica - am auzit ca-s la mare cautare ...) chiar acu', cand tastez, cred ca s-a ajuns la ... 1 p.w.l.a. = 1 leu . Eeeee ...daca 'ie sa vorbim de catzi lei face o ...cum sa-i spun ... nu'shtiu cum se spune in botwaneza, da' p'aci pe la noi i se spune ... p.a.s.a.r.i.c.a. ... atunci 'ie mult mai scumpa . Licitazia incepe de la minim ... 200 lei - ce-am auzit shi 'io, altfel... habar n-am , shi se poate ajunge la ... valori incomensurabile ...
Ultima modificare facuta de niladam (27-10-2008 19:38:48)
|
|
| 27-10-2008 19:36:14 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
titmouse a scris:
NJD a scris:
tasha 1951 a scris:
Sint de acord, taiam un pork aici pe forum, de Craciun. Palinca, Vin, Muzica, barfa si tot ce apartine, dupa cum vrea "Cel de Sus" |
NJD-ule , adica....SA PARLIM PORCU' PE FORUM ?? Buna idee... Noi , doamnelee..care este.... impartim coada... |
Da mai Tits, daca nu ar fi asa prea devreme, Tu ai fi cea mai buna, sa conduci o petrecere "Taiarea Porcului Virtual" in Ajunul Craciunului, dar daca nu expira membria, mai vorbim si atunci. Savuram ce altceva putem in lipsa de Pork Am fost odata aproape spectator la facut Vishli va spun alta data. Hello
|
|
| 28-10-2008 06:50:59 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Buna dimineata!
|
|
| 28-10-2008 09:40:33 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
|
|
NJD a scris:
titmouse a scris:
NJD a scris:
NJD-ule , adica....SA PARLIM PORCU' PE FORUM ?? Buna idee... Noi , doamnelee..care este.... impartim coada... |
Da mai Tits, daca nu ar fi asa prea devreme, Tu ai fi cea mai buna, sa conduci o petrecere "Taiarea Porcului Virtual" in Ajunul Craciunului, dar daca nu expira membria, mai vorbim si atunci. Savuram ce altceva putem in lipsa de Pork Am fost odata aproape spectator la facut Vishli va spun alta data. Hello |
NJD , tu esti foarte dragut cu mine mereu ... eu am reactii ciudate cand ma lauda cineva : imi vine s-o iau la fuga...sau sa caut repede o gaura sa ma ascund in ea... nu ma vad asa cum spui tu...am o stare de JENA TERIBILA ! Pan-aici e valabil si pentru Cami49-sper sa citeasca si ea Eu nu-s in stare sa conduc nimic...nici macar pe mine...mi-ar placea insa sa particip la o petrecere "Taierea scroafei virtuale" in Ajunul Craciunului .
ps.scuze , de fapt uitasem ca aici pe forum am un subaltern...pe Nila...iaca dau si io comenzi la cineva....
Ultima modificare facuta de titmouse (28-10-2008 10:09:30)
|
|
| 28-10-2008 10:07:00 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
|
|
Xtremul a scris:
titmouse a scris:
ps. uitasem ...si tema de casa...calculeaza tu cate monede botswaneze =1 leu...hai ca nime' nu vrea sa m-ajute.... |
'Neatza pe la prinz !! Niladam e deja manga cred, draga Tit, asa ca iti spun io: 3 p u l e botswaneze fac 1 RON. (facusem calculul asta saptamina trecuta oricum, dar ciudatul de admin/webmaster devenit brusc vigilent taman la postarile mele MI-A STERS-O ). Inflatie mare oricum, a scazut vad dramatic VALOAREA SCULELOR NOASTRE  ... (sau ?) In fine, postarea era complexa rau (asa complicata de fapt ca nici nu pot sa mi-o reamintesc ). |
Prea Mare Cap , eu ieri am castigat 1050 p.u.l.i. Am plecat la serviciu , va salut cordial si antidemocratic , p.u.l.e.l.e. se castiga prin munca , mai fetelor !!!!
|
|
| 28-10-2008 10:12:29 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
|
|
Xtremul a scris:
P.S. O sa fac un eseu pe tema "savurarii porcului", asta-i chiar de neratat !!   |
Eseu pe tema "savurarii scroafei" , daca se poate....
|
|
| 28-10-2008 10:16:20 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
|
|
niladam a scris:
Xtremul a scris:
titmouse a scris:
Aci' tre' sa-i dau dreptate PreaLuminat-ului ...cu aproximatzie 1 leu = 2,908 p.w.l.e. Avand insa in vedere ca valoarea leului carpatin scade pe minut ce trece, iar a p.w.l.e. - lor creshte vertiginos ( nu , nu ale noastre ..ci a celor botwaneze - negre adica - am auzit ca-s la mare cautare ...) chiar acu', cand tastez, cred ca s-a ajuns la ... 1 p.w.l.a. = 1 leu . Eeeee ...daca 'ie sa vorbim de catzi lei face o ...cum sa-i spun ... nu'shtiu cum se spune in botwaneza, da' p'aci pe la noi i se spune ... p.a.s.a.r.i.c.a. ... atunci 'ie mult mai scumpa . Licitazia incepe de la minim ... 200 lei - ce-am auzit shi 'io, altfel... habar n-am , shi se poate ajunge la ... valori incomensurabile ... |
Hipercoop , ce-ntrebi tu aci ? Cati lei face o p.a.s.a.r.i.c.a. ? Asta-i aluzie la mine , care-s un "titmouse"-"pitigoi" ??? Vrei sa stii paritatea leu-pitigoaica ?Ia vezi cum vorbesti , vrei sa te demit din functie ?Azi , la "raportul de seara" ( he..he..he...) , o s-avem si sedinta...prelungita...indeluuuuung prelungita...
Ultima modificare facuta de titmouse (28-10-2008 10:38:20)
|
|
| 28-10-2008 10:28:08 |
|
 cami49 Femeie
Nou venit
Inregistat: 07-02-2008
|
|
titmouse a scris:
NJD a scris:
titmouse a scris:
Da mai Tits, daca nu ar fi asa prea devreme, Tu ai fi cea mai buna, sa conduci o petrecere "Taiarea Porcului Virtual" in Ajunul Craciunului, dar daca nu expira membria, mai vorbim si atunci. Savuram ce altceva putem in lipsa de Pork Am fost odata aproape spectator la facut Vishli va spun alta data. Hello |
NJD , tu esti foarte dragut cu mine mereu ... eu am reactii ciudate cand ma lauda cineva : imi vine s-o iau la fuga...sau sa caut repede o gaura sa ma ascund in ea... nu ma vad asa cum spui tu...am o stare de JENA TERIBILA ! Pan-aici e valabil si pentru Cami49-sper sa citeasca si ea Eu nu-s in stare sa conduc nimic...nici macar pe mine...mi-ar placea insa sa particip la o petrecere "Taierea scroafei virtuale" in Ajunul Craciunului .
ps.scuze , de fapt uitasem ca aici pe forum am un subaltern...pe Nila...iaca dau si io comenzi la cineva.... |
Am citit Tits si am mai descoperit o calitate la tine-modestia!-
|
|
| 28-10-2008 12:36:33 |
|
|
?? niladam
Cont Sters
Inregistat: 23-10-2007
|
|
titmouse a scris:
niladam a scris:
Xtremul a scris:
Aci' tre' sa-i dau dreptate PreaLuminat-ului ...cu aproximatzie 1 leu = 2,908 p.w.l.e. Avand insa in vedere ca valoarea leului carpatin scade pe minut ce trece, iar a p.w.l.e. - lor creshte vertiginos ( nu , nu ale noastre ..ci a celor botwaneze - negre adica - am auzit ca-s la mare cautare ...) chiar acu', cand tastez, cred ca s-a ajuns la ... 1 p.w.l.a. = 1 leu . Eeeee ...daca 'ie sa vorbim de catzi lei face o ...cum sa-i spun ... nu'shtiu cum se spune in botwaneza, da' p'aci pe la noi i se spune ... p.a.s.a.r.i.c.a. ... atunci 'ie mult mai scumpa . Licitazia incepe de la minim ... 200 lei - ce-am auzit shi 'io, altfel... habar n-am , shi se poate ajunge la ... valori incomensurabile ... |
Hipercoop , ce-ntrebi tu aci ? Cati lei face o p.a.s.a.r.i.c.a. ? Asta-i aluzie la mine , care-s un "titmouse"-"pitigoi" ??? Vrei sa stii paritatea leu-pitigoaica ?Ia vezi cum vorbesti , vrei sa te demit din functie ?Azi , la "raportul de seara" ( he..he..he...) , o s-avem si sedinta...prelungita...indeluuuuung prelungita... |
Imi pare rau mai pitzigoi, da' nu toate postarile se refera la ...tine, chiar asha modista cum eshti ... 
|
|
| 28-10-2008 15:07:32 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
|
|
niladam a scris:
titmouse a scris:
niladam a scris:
Eeeee ...daca 'ie sa vorbim de catzi lei face o ...cum sa-i spun ... nu'shtiu cum se spune in botwaneza, da' p'aci pe la noi i se spune ... p.a.s.a.r.i.c.a. ... atunci 'ie mult mai scumpa . Licitazia incepe de la minim ... 200 lei - ce-am auzit shi 'io, altfel... habar n-am , shi se poate ajunge la ... valori incomensurabile ... |
Hipercoop , ce-ntrebi tu aci ? Cati lei face o p.a.s.a.r.i.c.a. ? Asta-i aluzie la mine , care-s un "titmouse"-"pitigoi" ??? Vrei sa stii paritatea leu-pitigoaica ?Ia vezi cum vorbesti , vrei sa te demit din functie ?Azi , la "raportul de seara" ( he..he..he...) , o s-avem si sedinta...prelungita...indeluuuuung prelungita... |
Imi pare rau mai pitzigoi, da' nu toate postarile se refera la ...tine, chiar asha modista cum eshti ...  |
1. Asa este...ca bine zici..nu toate postarile se refera la mine , multumescu-ti Doamne...!sunt cel putin cateva postari pe care , citindu-le , chiar m-am bucurat ca nu se refereau la mine . 2. Pai...de ce sa fiu modesta cu subalternul meu??????????????? mancu-l mama pe el de subaltern !!!!!!!!!!!!
Ultima modificare facuta de titmouse (28-10-2008 19:20:33)
|
|
| 28-10-2008 19:01:35 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
titmouse a scris:
NJD a scris:
titmouse a scris:
ps.scuze , de fapt uitasem ca aici pe forum am un subaltern...pe Nila...iaca dau si io comenzi la cineva.... |
Hai mai Tits, m-a faci sa-mi cer scuze, nu te supara dar iti spun; e numai parerea mea. Parerea mea e (si ti-o spun pentru ultima oara,) fondata dealungul lunilor de postari ale tale in dialog/interactiv cu ceilalti forumisti dar care intotdeauna sunt vesele, ingenioase, amuzante usor de citit, si care nu denota ca aduci aici pe forum problemele tale de acasa/afara ( pe care stiu ca le ai, ca oricare din noi) in timpul limitat pe care il ai, sa citesti si sa scrii cateva postari. Acum, io mai cred ca singura poza ce ti se potriveste e cea pe care ai sters-o, printre norii verii, cateva raze de soare lumineaza un chip cu zimbet fericit, iar daca tu acum ma injuri, treba ta, dar te previn; tre sa lucrezi mult sa ma dovedesti gresit(in orice). Parerea mea. Sa ai o zi fericita 
|
|
| 29-10-2008 09:20:56 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
O zi perfecta incepe cu un zambet.Cu un zambet vin si eu sa va urez o zi superba ,o zi in care bucuriile voastre, sa fie precum sunt stelele noaptea,mult prea numeroase pentru a fi numarate !!! 
|
|
| 29-10-2008 12:15:37 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
|
|
Buna dimineata NJD ! Auuu , ce batuta-n cap sunt in dimineata asta !!! abia ce m-am trezit ... Buna dimineata Extremule , ...ca te-am vazut si pe tine...
NJD , daca nu te superi , cine-i Vrajitoarea din Endor ? E din Stapanul inelelor ?ce sa-i faci...tre' sa intelegem ca nimeni nu e vinovat pentru ca e bolnav...boala nu este o vina...si-aici pe forum nu ne cere nimeni la inscriere certificat medical privitor la "deplinatatea facultatilor mintale"...doar platim niste bani...
|
|
| 30-10-2008 09:12:00 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
Buna si tie. Varajitoarea din Endor, este o personalitate Biblica care stia tot, si mai ales viitorul. La ea s-a prezentat regele Saul al Israelitilor sa afle daca va cistiga razboiul impotriva Filistinilor, la care ia i-a raspus: "n'ai grija nu tu vei duce acest razboi", acum stim si noi cine a castigat razboiul, David.
|
|
| 30-10-2008 09:27:52 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
Ai dreptate de poza. Ori e la muzeu, ori ca la un muzeu. Imi place tot. Si tot ce e retro 100-200 ani, dar n'am permis de cumparator.
|
|
| 30-10-2008 09:44:27 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
titmouse One entry found.
uite aici ce am gasit : merriam-webster -dictionary-titmouse
Main Entry: titĀ·mouse Pronunciation: \ˈtit-ˌmau̇s\ Function: noun Inflected Form(s): plural titĀ·mice \-ˌmīs\ Etymology: by folk etymology from Middle English titmose, from *tit any small object or creature + mose titmouse, from Old English māse; akin to Old High German meisa titmouse Date: 14th century
: any of several small North American oscine birds (genus Baeolophus of the family Paridae) that are related to the chickadees, have small bills and usually long tails, and have been sometimes placed especially formerly in a related genus (Parus)
Dar mie imi place si :Thutmose
|
|
| 30-10-2008 09:49:30 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
O zi insorita,vai ce frumos este afara,te imbie la plimbare,soare in suflet sa aveti si voi dragi forumisti!
|
|
| 30-10-2008 10:14:56 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
Va las, mai cititi/scrieti si voi pe a'ci. Hello si un weekend placut.
|
|
| 01-11-2008 11:38:41 |
|
|
?? diorella
Cont Sters
Inregistat: 13-10-2008
|
|
La fel! Sa aveti o zi plina de bucurii!
|
|
| 01-11-2008 11:42:42 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
diorella a scris:
La fel! Sa aveti o zi plina de bucurii! |
Ah am uitat; baga si to poza, se spune ca face mai mult decat o mie de cuvinte, poate de bucuri si tu de ceva, nu se stie, joc de numere 
|
|
| 01-11-2008 12:03:13 |
|
|
?? diorella
Cont Sters
|
|
Deocamdata, nu vad necesitatea afisarii pozelor mele. Mai ales ca nu am nici timp sa intru aici prea des... Apropo, am avuut o fotografie, la un moment dat, a stat vreo saptamana la vedere. Si cred ca a fost de ajuns. 
Ultima modificare facuta de diorella (01-11-2008 14:52:16)
|
|
| 01-11-2008 13:18:14 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
diorella a scris:
Deocamdata, nu vad necesitatea afisarii pozelor mele. Mai ales ca nu am nici timp sa intru aici prea des... Apropo, am avuut o fotografie, la un moment dat, a stat vreo saptamana la vedere. Si cred ca a fost de ajuns.  |
Este alegerea ta draga Diorella...sansele tale insa cresc daca expui si fotografia...
|
|
| 02-11-2008 12:50:31 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
Inregistat: 16-02-2008
|
|
Cami multam de apreciere(in legatura cu mustul)dar constanteanul tau este din Botosani,oricum asta nu schimba mare lucru,stiu cite ceva despre vin ,inclusiv bolborosala cu buchetul care reprezinta si imbie....bolbolbol
|
|
| 03-11-2008 13:10:21 |
|
|
?? diorella
Cont Sters
|
|
Ei, de asta ziceam ca nu mai e nevoie si de poza... Sunt aici pentru ca mi-a facut si imi face placere acest schimb de replici, care se intampla intre noi - atata timp cat e sincer si deloc fortat - in serile/zilele libere. Alte asteptari nu am, cel putin in aceasta etapa. Ce-o mai fi, om vedea... Multumesc pentru sfaturi, totusi.
Ultima modificare facuta de diorella (03-11-2008 21:27:23)
|
|
| 03-11-2008 21:26:23 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
Inregistat: 16-02-2008
|
|
diorella a scris:
Ei, de asta ziceam ca nu mai e nevoie si de poza... Sunt aici pentru ca mi-a facut si imi face placere acest schimb de replici, care se intampla intre noi - atata timp cat e sincer si deloc fortat - in serile/zilele libere. Alte asteptari nu am, cel putin in aceasta etapa. Ce-o mai fi, om vedea... Multumesc pentru sfaturi, totusi. |
Dar cum sa schimbi replici daca nu-i cunosti....ziceam si eu acolo
Ultima modificare facuta de Carol38 (03-11-2008 22:09:05)
|
|
| 03-11-2008 22:08:47 |
|
|
?? diorella
Cont Sters
|
|
Carol38 a scris:
diorella a scris:
Ei, de asta ziceam ca nu mai e nevoie si de poza... Sunt aici pentru ca mi-a facut si imi face placere acest schimb de replici, care se intampla intre noi - atata timp cat e sincer si deloc fortat - in serile/zilele libere. Alte asteptari nu am, cel putin in aceasta etapa. Ce-o mai fi, om vedea... Multumesc pentru sfaturi, totusi. |
Dar cum sa schimbi replici daca nu-i cunosti....ziceam si eu acolo |
Foarte bine, asa cum am schimbat cateva si cu tine, desi nu te cunosc. Sau tu nu discuti decat cu cei pe care i-ai vazut in poze? Altfel, comunicarea cu mine este optionala - si parca ti-am mai zis asta... 
|
|
| 04-11-2008 12:33:17 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
diorella a scris:
tasha 1951 a scris:
diorella a scris:
Deocamdata, nu vad necesitatea afisarii pozelor mele. Mai ales ca nu am nici timp sa intru aici prea des... Apropo, am avuut o fotografie, la un moment dat, a stat vreo saptamana la vedere. Si cred ca a fost de ajuns.  |
Este alegerea ta draga Diorella...sansele tale insa cresc daca expui si fotografia... |
Ah, da, stiiiiu... Cate sanse am primit pe mail, si mai ales CE sanse!, cand am pus fotografia mea pe site... Eu, care ma pregateam constiincios pentru o cariera monastica! Vaaai de mine!
A fost mare inflatie de... "sanse" asta vara sau mi s-a parut mie? Acum s-a mai stabilizat situatia? |
Dio, noi a'ci pe forum sintem de cursa lunga, adica mai stabili/fideli nu ca prin alte locuri, "wham bam thank, you m'am" dar daca zici de monastica..........pai eu stiu o "maica" calugarita, care are prieten (nu ma intreba cum vine asta ca nu stiu) care o plimba cu masina prin weekend. Acum nu stiu daca vrea sa i-o puna maici sau el e religios tare. Oricum daca ai avut chemare la 3x, adio manastire 
|
|
| 04-11-2008 15:30:48 |
|
|
?? diorella
Cont Sters
|
|
Vad si eu ca sunteti. Eu, am mai spus, nu pot fi decat o simpla trecatoare. 
Si asa.., ma pornisem la manastire, dar m-am impiedicat si am intrat aici, ma luasem dupa un prieten, casatorit si cu mare credinta in Dumnezeu, pe care il vazusem frecventand matrimoniale 3x... 
Ei, asta e, o confuzie mica, se mai intampla... Intai, am zis sa vad ce sde poate intampla, daca stau o vreme prin preajma, nu s-a intamplat nimic... Am intrat, deci, si pe forum, sa mai incerc marea cu degetul. Acuma, ce sa vad, locul asta e bantuit de fantooome... Super! Pacat ca nu pot sa explorez mai in profunzime... poate dau si de varcolaci? 
|
|
| 04-11-2008 18:29:20 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Hehehe,draga Diorella,pentru manastire trebuie sa ai chemare...stiu si eu, zic ca ai nimerit bine pe forum...
|
|
| 04-11-2008 19:10:46 |
|
|
?? diorella
Cont Sters
|
|
tasha 1951 a scris:
Hehehe,draga Diorella,pentru manastire trebuie sa ai chemare...stiu si eu, zic ca ai nimerit bine pe forum... |
Pai... nu se vede, din postarile mele pe forum, ca am chemare?
P.S. Bineinteles ca glumeam si de data asta. Daca cineva asteapta de la mine mesaje serioase, imi pare rau ca dezamagesc, dar seriozitatea nu e tocmai chemarea mea.
|
|
| 04-11-2008 21:08:44 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
Ultima chemare inainte de culcare; Hai sub plapuma unde-i cald si bine  Dio, Astept mesaje neserioase 
|
|
| 05-11-2008 00:27:19 |
|
|
?? diorella
Cont Sters
|
|
Cat de neserioase crezi ca ar putea fi? O cafea, servita la barul virtual si doar cu stirea sotiei tale, e o propunere suficient de neserioasa? Sper ca da! 
|
|
| 05-11-2008 00:30:41 |
|