Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / cand se fac intalnirile (chat live) : locul,data si ora!!!!    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 14
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Legat de durabilitate,multe de spus,subiectul ar cersi cam multe pagini asa ca mai pe scurt pot spune doar ca depinde de parteneri...
cat dureaza o relatie?...cand se termina ea...de ce...din cauza cui?
multi dintre noi am vrea sa stim raspunsul atunci cand este vorba de o relatie serioasa sau de casatorie. Cat ma iubeste, cat va dura dragostea, va rezista oare incercarilor vietii si probei timpului?
Nimeni nu stie, poate doar bunul Dumnezeu, dar el ne lasa sa descoperim singuri ce ne-a hotarat....so,no comment!

06-10-2007 00:11:15

?? tasha 1951
Cont Sters

Si parca totusi as mai spune ceva...nu legat de vesnicia casatoriei...pentru ca ea nu depinde doar de noi...si destinul are un cuvant de spus...unii dispar pe neasteptate...despre vesnicia iubirii parca as mai spune ceva(chiar cu riscul de a fi in afara topicului).....iubirea poate fi vesnica....de acolo, din Rai, sper ca sotul meu sa fie multumit sa vada ca m-am impacat cu viata si ca traiesc mai departe cu dragostea pentru el in suflet. Cu siguranta, vede, de acolo de unde se afla, ca sentimentele mele sunt mai durabile decat timpul. Iubirea mea  a trecut bariera cumplitei morti si a ramas nestirbita... acesta este supremul test, test pe care el l-am trecut cu brio....zic eu...=)

06-10-2007 00:22:07

?? kawacadabrantul
Cont Sters

Inregistat: 15-09-2006

tasha 1951 a scris:

Si parca totusi as mai spune ceva...nu legat de vesnicia casatoriei...pentru ca ea nu depinde doar de noi...si destinul are un cuvant de spus...unii dispar pe neasteptate...despre vesnicia iubirii parca as mai spune ceva(chiar cu riscul de a fi in afara topicului).....iubirea poate fi vesnica....de acolo, din Rai, sper ca sotul meu sa fie multumit sa vada ca m-am impacat cu viata si ca traiesc mai departe cu dragostea pentru el in suflet. Cu siguranta, vede, de acolo de unde se afla, ca sentimentele mele sunt mai durabile decat timpul. Iubirea mea  a trecut bariera cumplitei morti si a ramas nestirbita... acesta este supremul test, test pe care el l-am trecut cu brio....zic eu...=)

Eu n-am trecut-o, nefericitul de mine :D, desi exa n-a dat inca coltzu'... ;)

In genere, cred totusi, draga Tasha, ca notiunea de iubire "europeana" e un pic livresca - mai aproape de real pare cea asiatica, poate. Uneori traiesc cu impresia ca ne autosugestionam al naibii de tare la capitolul asta - si, fireste, idealizam niste chestii cam mult ;)
Alteori, ce-i drept, gindesc exact pe dos. :D

06-10-2007 01:16:02

?? tasha 1951
Cont Sters

Te inteleg...asta-i viata!...cu bune cu rele...mergem mai departe!=)

06-10-2007 03:16:36

?? chrisdrag
Cont Sters

Inregistat: 13-03-2006
vad ca vorbiti aici de relatii!!!... oare stiti voi ce inseamna o relatie?? oare stiti voi ce inseamna sa cunosti pe cineva.. indiferent unde.. pe net sau aiurea!!?? ce dracu stiti voi?? toti vorbiti aiuirea!!!

09-10-2007 03:01:00

?? chrisdrag
Cont Sters

ma minunez si eu de ceea ce am scris!!! dar ...totusi... e adevarat!!!!!  =(

09-10-2007 09:07:16

?? tasha 1951
Cont Sters

chrisdrag a scris:

vad ca vorbiti aici de relatii!!!... oare stiti voi ce inseamna o relatie?? oare stiti voi ce inseamna sa cunosti pe cineva.. indiferent unde.. pe net sau aiurea!!?? ce dracu stiti voi?? toti vorbiti aiuirea!!!

Legat de subiectul asta am citit acum mai bine de 4 ani cartea lui Gary Chapman, Cele 5 limbaje ale iubirii, in care se spune ca ceea ce noi numim dragoste tine 3 ani, abia dupa 3 ani partenerii sunt fata in fata ei cu ei insisi si nu ei cu imaginile create despre ei. Abia dupa 3 ani se poate spune ca incepem sa iubim cu adevarat, dincolo de atractie si pasiune, pentru ca de fapt asta este ceea ce noi numim dragoste, atractie si pasiune. Iubirea este altceva, incepi sa iubesti cand iesi din tine insuti pentru binele altcuiva, si asta nu sub influenta atractiei fata de partener, ci atunci cand o faci la modul foarte constient.

Ca o relatie de cuplu sa dureze ea are nevoie de o completare pe 4 planuri:

1. spiritual ( a iubi nu inseama a ne privi in ochi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directi); este necesar ca amandoi sa-si doreasca acest lucru, sa evolueze, sa fie azi mai mult ca ieri si manie mai mult ca zi, altfel, dupa 3 ani :wink: fiecare isi vede de drumul lui;

2. mental , este necesar ca ambii parteneri sa aiba un grad de inteligenta apropiat unul de celalalt, si nu unul sa-si expuna ideile, iar celalalt sa se uite ca "vitelul la poarta noua", pardon de expresie;

3. afectiv- e firesc ca ambii parteneri sa simta reciprocitate in a-si exprima afectele unul fata de celalat, si nu unul sa se manifeste afectiv, iar celalalt sa nu aiba nimic impotriva, si atat. 

4. erotic, nu in ultimul rand cei doi trebuie sa fie compatibili din punct de vedere erotic, ca da, poti sa faci dragoste cu cineva pe care il iubesti fara sa fii implinit erotic, dar, asta, iarasi are repercursiuni in timp...frustrarile ies la iveala fara sa fi constient de ele. Nu este cel mai important punct asa cum fals se crede, dar este important.

In general daca nu exista o compatibilitate pe toate aceste planuri, este foarte adevarat ca relatia se pierde, chiar si pana in 3 ani. Poate ca nu vor exista compatibilitati perfecte pe toate planurile, personal am observat ca Femeia fiind Energia iar Barbatul Constiinta, cele doua planuri intermediare, mental si spiritual se vor completa si armoniza reciproc, in sensul ca femeile vor iubi un pic mai mult, iar barbatii vor gandi ceva mai mult. Dar asta nu-i obligatoriu....

09-10-2007 11:45:19

?? Doriana-e
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
etena...tu ala disteptu'din generatia lu'Brucan....noi nu stim nici tabla inmultirii dar ceea ce este o relatie....e josnic sa critici fara acoperire...sa jignesti fara sa stii tu insati ce e o relatie....in fine ...luam oamenii asa cum sunt ...si ne relatuim cu cei apropiati ideilor fiecaruia....
chrisdrag a scris:

Ultima modificare facuta de Doriana-e (09-10-2007 20:38:31)

09-10-2007 11:48:40

?? chrisdrag
Cont Sters

;) si iar ma minunez!! ana pauker =D ...ma critica!! eu chiar nu ma plang de vreo relatie... si... sincer... nici nu prea inteleg logica frazei,ca sa nu mai vorbesc de amanunte...poate oi fi eu Brucan... cine stie!! =)

09-10-2007 14:56:08

?? Doriana-e
Cont Sters

poi stai in banca ta nu ne mai face proaste.....sau hai la o cafea si vorbim ce vrei tu....dupa 3 minute iti voi spune si unde lucrezi,si ce boli ai si ce vrei tu...asa ca ,nu mai vb in necunostiinta de cauza jicnindu-ne .....

09-10-2007 15:06:23

?? chrisdrag
Cont Sters

chiar ca m-ai intaratat acum!!! nu vreau sa jignesc pe nimeni!! retine... "jignesc" nu "jicnesc"!!! dar sunt convins ca nu voi putea sa rezist 3 minute(degeaba) alaturi de tine!! ;)

09-10-2007 17:14:42

?? tasha 1951
Cont Sters

Waw,Cris...ai taxat-o pe Doriana...
ma rog mai e nevoie si de oameni ca tine pe forum...;)

09-10-2007 17:46:18

?? a_misogin
Cont Sters

Inregistat: 08-03-2005

Doriana-e a scris:

poi stai in banca ta nu ne mai face proaste.....sau hai la o cafea si vorbim ce vrei tu....dupa 3 minute iti voi spune si unde lucrezi,si ce boli ai si ce vrei tu...asa ca ,nu mai vb in necunostiinta de cauza jicnindu-ne .....

nu ti se pare ca patronizezi topicul draga doriana? perceptia asupra propriei persoane poate fii adesea inselatoare. dar sunt de acord cu tine ca nu trebuia sa scrie ceea ce a scris, in general sa mentionezi truisme este pierdere de timp

09-10-2007 17:50:28

?? tasha 1951
Cont Sters

Ce ti-e si cu truismele,patetismele,enervismele astea...s-ar putea fara ele fetelor sau nu?
   Astept raspunsul vostru!=)

09-10-2007 17:56:05

?? Doriana-e
Cont Sters

asa e...asa se scrie...si recunosc ca fac greseli din cauza ca scriu si ma uit in alta parte....
chrisdrag a scris:

chiar ca m-ai intaratat acum!!! nu vreau sa jignesc pe nimeni!! retine... "jignesc" nu "jicnesc"!!! dar sunt convins ca nu voi putea sa rezist 3 minute(degeaba) alaturi de tine!! ;)

09-10-2007 20:32:55

?? Doriana-e
Cont Sters

"vad ca vorbiti aici de relatii!!!... oare stiti voi ce inseamna o relatie?? oare stiti voi ce inseamna sa cunosti pe cineva.. indiferent unde.. pe net sau aiurea!!?? ce dracu stiti voi?? toti vorbiti aiuirea!!!"..autor Cris ...tache

tasha 1951 a scris:

Waw,Cris...ai taxat-o pe Doriana...
ma rog mai e nevoie si de oameni ca tine pe forum...;)

09-10-2007 20:34:16

?? Doriana-e
Cont Sters

"sa patronez"...ce?!...trei cuvinte 3 idei?...
a_misogin a scris:

Doriana-e a scris:

nu ti se pare ca patronizezi topicul draga doriana? perceptia asupra propriei persoane poate fii adesea inselatoare. dar sunt de acord cu tine ca nu trebuia sa scrie ceea ce a scris, in general sa mentionezi truisme este pierdere de timp

09-10-2007 20:37:11

?? a_misogin
Cont Sters

Doriana-e a scris:

a_misogin a scris:

Doriana-e a scris:

1. 'sa patronizezi' - am scris corect ceea ce voiam sa scriu - nu o sa il gasesti in dictionar, este un vb englezesc romanizat. 2. daca toti am fii destepti nu ar avea cine sa ne care gunoiul, pana una alta toti sunt oameni, daca tu te consideri mai presus, cred ca ti-am mai sugerat la alt topic, fa-ti un forum propriu si vorbeste cu cine merita - adica cu tine insati. 3. totusi, faptul ca te afisezi cu o floare intre tatze si borashti poezii si cultura la foc de mitraliera nu te face desteapta, multi artisti buni au murit de foame sau boli venerice. daca intre doar 3 idei este una care poate PRODUCE ceva, apai aia este de jdemii de ori mai valoroasa decat toate 'ideile' batatoare de campuri si consumatoare-de-cerneala-fara-nici-un-rezultat - nu ma refer la cele de pe forum ci in general 5. albina care zboara prea sus este posibil sa rateze orice bondar - dar asta nu trebuia sa ti-o spun, caci tu stii deja, nu-i asa?

09-10-2007 20:49:43

?? Doriana-e
Cont Sters

deja tu esti tractorist....in romanul meu...cu acel costum de blugi ...
a_misogin a scris:

Doriana-e a scris:

a_misogin a scris:

1. 'sa patronizezi' - am scris corect ceea ce voiam sa scriu - nu o sa il gasesti in dictionar, este un vb englezesc romanizat. 2. daca toti am fii destepti nu ar avea cine sa ne care gunoiul, pana una alta toti sunt oameni, daca tu te consideri mai presus, cred ca ti-am mai sugerat la alt topic, fa-ti un forum propriu si vorbeste cu cine merita - adica cu tine insati. 3. totusi, faptul ca te afisezi cu o floare intre tatze si borashti poezii si cultura la foc de mitraliera nu te face desteapta, multi artisti buni au murit de foame sau boli venerice. daca intre doar 3 idei este una care poate PRODUCE ceva, apai aia este de jdemii de ori mai valoroasa decat toate 'ideile' batatoare de campuri si consumatoare-de-cerneala-fara-nici-un-rezultat - nu ma refer la cele de pe forum ci in general 5. albina care zboara prea sus este posibil sa rateze orice bondar - dar asta nu trebuia sa ti-o spun, caci tu stii deja, nu-i asa?

09-10-2007 20:53:20

?? a_misogin
Cont Sters

iaca o replica demna de o femeie inteligenta... costumul meu de blugi, bey tolomaca esti sorry, chiar nu esti in stare sa sesizezi  contradictia evidenta intre forma si fond? iar vrei sa iti desenez? nu iti mai desenez, la revedere, scrie dracu ce poftesti, tu esti cea mai desteapta si cea mai frumoasa si cea mai culta si cea mai cea, nu ai egal, nimeni nu se uita la tine pt ca esti prea-prea etc. etc. iti promit sa nu iti mai raspund indiferent cat de imbecil iti va fii postul, din experienta proprie esti genul pierdut, prostul care nu stie ca este prost. in concluzie, chris, ai dreptate - eu m-am inselat - sa le aduci aminte, poate vor intelege in final

09-10-2007 21:05:04

?? Doriana-e
Cont Sters

mars in copac...paaaaaaaaaaaaa....
a_misogin a scris:

iaca o replica demna de o femeie inteligenta... costumul meu de blugi, bey tolomaca esti sorry, chiar nu esti in stare sa sesizezi  contradictia evidenta intre forma si fond? iar vrei sa iti desenez? nu iti mai desenez, la revedere, scrie dracu ce poftesti, tu esti cea mai desteapta si cea mai frumoasa si cea mai culta si cea mai cea, nu ai egal, nimeni nu se uita la tine pt ca esti prea-prea etc. etc. iti promit sa nu iti mai raspund indiferent cat de imbecil iti va fii postul, din experienta proprie esti genul pierdut, prostul care nu stie ca este prost. in concluzie, chris, ai dreptate - eu m-am inselat - sa le aduci aminte, poate vor intelege in final

09-10-2007 21:09:16

?? a_misogin
Cont Sters

ma urc ca sa am jet puternic cand ma pish pe tine

09-10-2007 21:15:24

?? Doriana-e
Cont Sters

vax albina crema de gheta....vei ajunge la mine cand ti-oi vedea ceafa ....
a_misogin a scris:

ma urc ca sa am jet puternic cand ma pish pe tine

09-10-2007 21:17:24

?? a_misogin
Cont Sters

crede-ma ca nu imi doresc. vaci am la bunici la tzara si stau aproape

09-10-2007 21:21:58

?? tasha 1951
Cont Sters

Ce aveti oameni buni...lipsesc putin si va luati la hartza?
  :rolleyes:

09-10-2007 22:04:41

MANUELLA
Femeie

Ma simt bine aici

Inregistat: 26-11-2006
alo alo .... topicul asta e pt a fi anuntate intalnirile .... ce va apucat?:(

09-10-2007 22:34:03

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005

a_misogin a scris:

2. daca toti am fii destepti

:D:D:D
Zi zau !
:D:D:D

10-10-2007 00:45:24

?? ossy
Cont Sters

Inregistat: 03-01-2005
n-am citit nimic din urma :) se poate oare de acum inainte chiar sa vedem doar postari despre intalniri pe acest topic? ;)

10-10-2007 07:17:18

?? tasha 1951
Cont Sters

ossy a scris:

n-am citit nimic din urma :) se poate oare de acum inainte chiar sa vedem doar postari despre intalniri pe acest topic? ;)

Ossy...pe curind o intalnire cu forumistii la Bucuresti...sper sa fii si tu...o sa te anuntamm...=)

10-10-2007 14:56:49

?? ossy
Cont Sters

ar fi ideal chiar sa stiu din timp :)Si atunci pot chiar jura ca merg :)

10-10-2007 18:07:19

?? tasha 1951
Cont Sters

ossy a scris:

ar fi ideal chiar sa stiu din timp :)Si atunci pot chiar jura ca merg :)

Se pare ca va fi luna aceasta...mai spre sfarsit...au mai fost doua intalniri in vara...adevarat cam restrinse...nu pentru ca asa s-a dorit ci pentru ca s-a hotarit in ultimul moment ...vorba lui PPan"a trebuit sa fie Tasha la Bucuresti sa ne cunoastem"...asta in ideea ca nici macar cei din Bucuresti nu se cunosteau...pacat..sincer ,sa fiu bucuresteanca si sa nu ma intereseze oamenii cu care reusesc sa comunic  pe forum...si unii chiar sa-mi placa cum gandesc..zau asa n-as fi rezistat!...=)

10-10-2007 19:39:10

?? ossy
Cont Sters

Pai nici eu nu ma prea vad locuind in bucuresti fara a ma fi intalnit deja demult cu toti pe care-i stiu.In schimb nu-i chiar asaChatistii chiar se intalnesc,se cam cunosc personal deja majoritatea...deci?:)

10-10-2007 21:08:34

?? tasha 1951
Cont Sters

ossy a scris:

Pai nici eu nu ma prea vad locuind in bucuresti fara a ma fi intalnit deja demult cu toti pe care-i stiu.In schimb nu-i chiar asaChatistii chiar se intalnesc,se cam cunosc personal deja majoritatea...deci?:)

EXPLICATIA:sunt mai solidari...=)

10-10-2007 21:21:45

?? chrisdrag
Cont Sters

:rolleyes

10-10-2007 21:42:14

?? smileyface
Cont Sters

Inregistat: 24-09-2007
ba, eu zic ca ar trebui sa luati in calcul si virsta si preocuparile.. celor ce se intilnesc. Citi sint casatoriti, citi au copii...., citi dau socoteala de timpul si banii lor? :D
in cazul chatistilor.. poate 1%.. dar pe acestia nu-i veti vedea la fiecare intilnire ci doar sporadic.... In cazul forumistilor.. 100%.. si atunci e foarte greu cu sincronizarea.. Dar nu imposibil. :)!

11-10-2007 18:43:14

?? smileyface
Cont Sters

Inregistat: 24-09-2007

chrisdrag a scris:

vii sa ne intilnim.. saptamina viitoare? :) :)
nu de alta, dar sa-mi explici cum e cu relatiile.. :D :D
din cite imi aduc aminte... daca ar fi sa-mi raspunzi la intrebarea: dar cu dragostea cum stai? .. raspunsul tau ar fi : DEZASTRU!!!

pup cris... mai vorbim! ;)

11-10-2007 18:45:45

?? chrisdrag
Cont Sters

smileyface a scris:

chrisdrag a scris:

vii sa ne intilnim.. saptamina viitoare? :) :)
nu de alta, dar sa-mi explici cum e cu relatiile.. :D :D
din cite imi aduc aminte... daca ar fi sa-mi raspunzi la intrebarea: dar cu dragostea cum stai? .. raspunsul tau ar fi : DEZASTRU!!!

pup cris... mai vorbim! ;)

uuuups!! =D  nu prea e dezastru!! ;) dezastru e ca nu-mi aduc aminte de tine!! =(
pup si eu!!

12-10-2007 22:11:38

?? chrisdrag
Cont Sters

este 21.30!! inca sunt la birou!! pe chat s-a intrat deja in desuetitudine!! :x unde sunt serile frumoase de alta data!! acum 2 ani jumate,cand am descoperit site-ul asta,aveai ce vorbi...aveai pe cine cunoaste...noroc cu acei oameni pe care i-am cunoscut atunci...unii imi sunt inca prieteni...altii au disparut...pe altii ii ignor...orcum,era cu totul altceva!!
regret ca nu i-am cunoscut si pe cei care sunt in pozele pe care le-am vazut...de la ultimele intalniri...dar nici ei nu sunt acum aici...
deci...!!!

13-10-2007 00:34:55

MANUELLA
Femeie

Ma simt bine aici

te invitam pe 27 octombrie .... o noua intalnire o sa aiba loc ..... ora si locatia o sa fie postate cat mai curand ..... sigur e doar ca intalnirea are loc in bucuresti ;)

13-10-2007 00:53:35

?? chrisdrag
Cont Sters

te invitam!!!.... sa inteleg ca este ziua ta?...sau o anume adunare??!! =D

13-10-2007 01:55:45

MANUELLA
Femeie

Ma simt bine aici

te invitam ..... suntem mai multi deci e o intalnire ;)

Ultima modificare facuta de MANUELLA (13-10-2007 12:15:47)

13-10-2007 12:07:24

MANUELLA
Femeie

Ma simt bine aici

e o intalnire a noastra , a celor de pe sit ........ si printre altele ne adunam sa i spunem LA MULTI ANI  unei persoane foarte speciale ........ SCORPI@

13-10-2007 12:11:17

?? ossy
Cont Sters

vin ;)

13-10-2007 12:16:38

MANUELLA
Femeie

Ma simt bine aici

ne bucuram ;) nu e nimic formal ..... e .... ca si alta data ....la alte intalneli ....doar ca avem un motiv in plus sa ne adunam .... scorpia a spus ca vrea un cadou special .....  pe noi ;)

13-10-2007 12:23:10

?? tasha 1951
Cont Sters

MANUELLA a scris:

ne bucuram ;) nu e nimic formal ..... e .... ca si alta data ....la alte intalneli ....doar ca avem un motiv in plus sa ne adunam .... scorpia a spus ca vrea un cadou special .....  pe noi ;)

Oferiti-l din plin...si ciocneste un pahar de sampanie si din partea mea cu urarea"La multi ani"..=)

13-10-2007 13:06:02

?? chrisdrag
Cont Sters

MANUELLA a scris:

te invitam pe 27 octombrie .... o noua intalnire o sa aiba loc ..... ora si locatia o sa fie postate cat mai curand ..... sigur e doar ca intalnirea are loc in bucuresti ;)

si pana la urma a fost doar un foc de paie!!!=D

30-10-2007 22:54:30

adiyna
Femeie

Ii cunosc pe toti

Inregistat: 25-03-2005
a fost superbbb ...asa cum si`a dorit pasaaa  mareee!!

01-11-2007 20:59:49

?? chrisdrag
Cont Sters

adiyna a scris:

ma bucur ca a fost superb!! dar...s-a laudat cineva ca ma invita si pe mine!! =D

09-11-2007 15:15:17

MANUELLA
Femeie

Ma simt bine aici

chrisdrag a scris:

adiyna a scris:

ma bucur ca a fost superb!! dar...s-a laudat cineva ca ma invita si pe mine!! =D

data viitoare jur ca ti fac invitatie speciala domnule .... sa vad atunci ce motiv ai sa nu vi ..... numesti intalnirea noastra un foc de paie? ai fost acolo sa vezi? :)

10-11-2007 00:50:39

MANUELLA
Femeie

Ma simt bine aici

adiyna a scris:

a fost asa cum a meritat si merita scorpi@ sa fie in fiecare zi ...... fericita si inconjurata de oameni care o iubesc si o pretuiesc ... cine a avut ochi sa vada sambata a vazut :)

10-11-2007 00:52:46

Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 14    
Mergeti la