|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
Inregistat: 23-11-2007
|
|
Moaaaaaaaaaaaaaaaaaaama !
Doriane a scris:
Motto:
Cei ce simt aceste ganduri Inima sa le fie buna , Sa iubeasca tot ce e frumos si bine Sanatate cat cuprinde!
semnat,ingerul meu,iri
Pe aripile vietii…
Viata ,viata ,trista gara Ce te-mbeti cu apa oarba , Apa vie,apa moarta Vant ,furtuna si dezastre . Tu promiti sufletelor fericirea Dar cand e sa dam coltul Suntem deja prapaditi De-atata amar ,dezamagiri si necazuri!
Doamne cand ai facut Lumea Cerul ,Apa si Pamantul, De ce-ai lasat printre oameni Raul si uratul… Lumea trebuia facuta Doar sa se iubeasca, Niciodata nu trebuia sa se dusmaneasca.
Banii ne-au orbit,setea de putere Dragostea e terfelita,alta mama cere, Planeta urla in oceane Incotro toata omenirea,Doamne!
…………….
Doamne ,da-mi tot raul din lume Dar nu-l da copiilor , Pentru ei tragem de viata Sa-i vedem mai cu speranta.
-Omule ,poti sa faci de toate-n viata Dar fa-le la vremea lor, Insa nu uita un lucru Omule esti trecator!
Poti sa ai lumea la glezne Bani cu furca sa-i intorci, Poti fi chiar si rege Dar se duc zilele tale Si sa le opresti nu poti Omule ,esti muritor!
Poti iubi o lume-ntreaga Poti comite nebunii, Esti in stare sa faci multe Doar cat vei fi un calator! …… Viata ,viata ,trista gara Trenul fuge ca un cerb, Ne-ai promis fericirea Dar ne-ai amagit de tot. ……… Tine-ma Doamne pe langa Tine Doar Tu mi-ai pus nume de Dor,..Dorina, Mai lasa-mi vantul sa-mi respire Dorul,dragostea,iubirea Ruga si speranta, Caci asa sunt eu Un cersetor Intr-o gara cu doi copii Pe aripile vietii!
10.03.2008,ora 13…muzica,Clayderman
…as vrea sa ma-ntalnesc cu ziua cand am sa-i citesc doar iubirea..Umblu hai-hui de 4 ani pe cararile netului si citesc despre despartiri,gelozii,preturi mari ,boli ,suferinti de tot felul …Sunt neputincioasa sa daram aceasta panza uriasa de suferinti ,imi pasa de natura ca se sfarama in cioburi de praf si mizerii,imi pasa de copilul ce sufera si batranii ce suspina ..poate tocmai aceste amare umbre m-au intarit in mahniri si poate tocmai frumusetea vietii m-a facut sa plang in sensibilitatea si magia culorilor vii.N-am crezut niciodata ca maturitatea si varsta ,dragostea si anii, fac parte din aceeasi ecuatie .Sunt chestiuni pe care le simti ca pe niste valuri convulsive de perceptii…cuvintele ,imaginile si iluziile ce nu pot rivaliza cu intensitatea realului si totusi vibratiile pe unde de internet spun cate ceva …dar nu inunda .Am avut norocul sa intalnesc oameni care stralucesc prin sufletul lor ,valoarea educatiei si arta unui caracter deosebit si culmea ,oameni simpli.Asa e viata asta,alta nu avem…misterioasa,nelinistita ,cu suisuri si coborasuri rapide ,surprize iesite din comun .Cu viteza-i mare ,acceleratii vinovate …facem turul vietii care ne minte si ne intoarcem fix de unde-am plecat …Vi-ata!!!.. mereu e cineva dator,mereu ne credem ca incepem lumea desi in fiecare zi ne prapadim si altii ne iau locul…as vrea sa ma-ntalnesc cu ziua cand am sa-i citesc doar lumina ei…sa lasam orgoliul,minciuna,gelozia ,inhibarea,goana dupa averi si sa dam radioul la maxim ,sa zburdam prin fir de iarba cruda ,sa facem amor pur ,sa ne ocupam mintea si mainile doar pentru opere frumoase ,placut Lui Dumnezeu…vom ramane tineri,luminosi cand raul ne va privi va orbi de stralucirea nostra,…va iubesc!
Ps. pentru cei gelosi:lasati oamenii sa respire in simturile lor, nu cautati sa fiti dictatori pe viata lor,(altele sunt metodele de „educare”) …iubirea inseamna daruire,,,,sunt drame in viata ,boli incurabile etc…care ne ajuta sa vedem ca a te aventura la un moment dat in viata este nimica toata pe langa aceasta duritate a vietii…(hm..”m-a inselat iubita,iubitul nu mi-am cumparat pantofi de lux…etc…) dar v-ati gandit la cei ce sorb ultima picatura de roua din viata ,cei ce sunt orbi ,paralizati…acolo tragedii ,nu infidelitatea …oricum dragostea nu inseala ..e pur si simplu dragoste).
pentru cei care nu mai cred in iubire :sufletul nu-l lasa se usuce ,apa ,hrana ,ruga lui este doar iubirea!
pentru cei lacomi si perversi :vor imbatrani de tineri ,vor face burti imense precum borcanele bunicii cu untura,portative de valuri sub ochi,vor umbla mereu cu capul spart …pentru ca lacomia,prostia ,rautatea …umfla pana la epuizare si in final desertaciune,plesneala ,noapte lunga...daruiti si sarmanilor o paine si o lingura cu dulceata sau o vorba duioasa,un zambet de-ncurajare….o floare…
iar pentru barbati doar o vorba :iubiti femeia cum trebuie ,ea nu vrea sex ,placere sau bratari de diamant ,ea,Femeia ,vrea tandrete ,intelegere ,amor nebun in simturile ei toate cate sunt nascute in dorinta ei…fiti blanzi si buni gladiatori ,tu si eu sa ducem iubirea in nemurire…pune si tu cruce muta egoismului si lasa-te usor in poalele iubitei ce cu drag ai ales-o!
….nu dau sfaturi nimanui …toate sunt din viata mea ,m-a uns viata asta cu multe lucruri grele ,acolo unde trebuia sa fac si nu am facut ….de-as lua-o de la capat ,cred ca as comite aceleasi nebunii ,frumoase dealtfel ,dar nu as mai fi in intuneric ,am pus cruce muta orgoliului ,geloziei,fatarniciei si mi-am lasat sufletul sa topaie cum vrea el ,fara a se inconvoia in legile morale ale tuturor,ca oricum trupul si mintea lui nu da jos guverne si nici foc la primarii nu pune ,sa faca ce simte si scriu bine ce vad ,face bine si frumos…iubeste intens!….va pupa fata dulce,
Doriane-pariul pe o lacrima din inima suflet din neam de taran , primavara unui vis mangaios nebunia si iubirea si versul cu dor..
un simplu ,atat de simplu, calator! |
|
|