Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sînteti conectat.
|
|
?? Edmond30
Cont Sters
Inregistat: 19-02-2008
|
|
Zadarnic şterge vremea a gândurilor urme! ĂŽn minte-mi eşti săpată ca-n marmura cea rece, Uitarea mână-n noapte a visurilor turme Şi toate trec ca vântul  dar chipul tău nu trece.
ĂŽn veci noaptea şi ziua şoptesc Ă®n gând un nume, ĂŽn veci la pieptul bolnav eu braţele Ă®mi strâng, Te caut pretutindeni şi nu te aflu-n lume, Tu, chip frumos cu capul Ă®ntors spre umăr stâng.
Astfel Ă®n veci Ă®n minte-mi Ă®ncremenişi frumoasă Şi văd Ă®n veci aievea divinul tău profil. O, cum nu pot Ă®n braţe să te omor plângând, Tu, blond al vieţii mele ş-al dragostei copil!
Zadarnic cat repaos pe perina cea moale, ĂŽmi pare c-a mea tâmplă pe piatră o am pus Şi noaptea-ntreagă ochi-mi Ă®n lacrimi se Ă®neacă Şi mintea mea Ă®n noaptea de veci va fi apus.
Pe cât mai am Ă®n pieptu-mi un pic măcar de sânge, ĂŽn inimă cât fibra din urmă va trăi, Avare, ele-n sine icoana ta vor strânge, Cu dânsa Ă®mpreună şi ele vor muri!
O, rai al tinereţi-mi, din care stau gonit! Privesc cu jind la tine, asemeni lui Adam, Eu nu gândesc c-o clipă am fost şi fericit, Ci mor, mor de durerea că-n braţe nu te am.
Zadarnic sterge vremea / M. Eminescu
|
|
| 22-03-2008 15:19:15 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
Inregistat: 18-08-2005
|
|
"Ask and it shall be given unto you, Seek and you shall find."
As you submit to Christ in all you do, He’ll cleanse your heart and mind - Satisfying your hungry soul each day With manna from above, Revealing to you His will and way, And His unchanging love. "Knock and it shall be opened unto you" - God’s grace and power receive. He’ll give you joy and life anew, And all your fears relieve. As you stand on firm foundation - Christ, the solid Rock, There’s assurance of salvation, And blessings when you knock. So, "Ask and it shall be given unto you, Seek and you shall find." His peace will, surely flood your soul, And heal your troubled mind.
Connie Campbell Bratcher
|
|
| 25-03-2008 11:26:15 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
Inregistat: 24-07-2007
|
|
draga suflete ..iti scriu o scrisoare... te rog spune-mi cine suntem noi .... noi,fiinte nehotarate,indraznete, tulburi,ceratici,revoltati de propria noastra imperfectiune .... si uite asa ,draga suflete , din nelinistea noastra vad ca se fauresc opere minunate la nesfarsit... pana la desavarsire... oare pe unde ma aflu? raspunde-mi... cate anotimpuri ,cate veacuri sa traiesc pana sa inteleg si sa fiu linistita?!
|
|
| 25-03-2008 11:34:36 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
ura s-o invingem cu o iubire mai mare ca ura hai ,tu ,el sa schimbam timpul de durere , sa nu lasam sa ucida Omul din noi sa fim poporul cel ales de Dumnezeu! plange valea din Univers a ploi de suflet florile privesc Cerul sa se roage, omenirea cere alta mama codrul arde sa renasca. .......... hora vulturului e zborul marea cu esenta de-a fi tari, Doamne ,toata lumea rade intr-un hohot pe o salcie de ploi.....
|
|
| 28-03-2008 14:57:00 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
Manole, Manole pleoapa ta-i incinsa nu mai vede bine ,mainile-ti sunt ziduri, Ana-i langa tine ,prinde-i ochiul drept ia-o de mireasa ,lasa zidul drept .
si cand val de mare se izbi de tarm toti tamplarii lui Manole , ridicara triumfal ,in cantece de oda pe ana ,prea frumoasa fata ,din visul de barbat!
prea frumoasa Doamna ,limba mea romana iarta-ma ca scriu in fuga , si pe Ana o scrisei de mana...
|
|
| 28-03-2008 15:09:46 |
|
|
?? Edmond30
Cont Sters
|
|
CântatĂŁ e femeia şi-a fost de când e lumea, Regina multor versuri ce scrise-au fost de mulţi... E floarea ce rĂŁsare pe unde treci , bĂŁrbate Şi te Ă®ndeamnĂŁ-n şoaptĂŁ iubirea sĂŁ-i asculţi...
Ascunde-ţi fericirea Ă®n trupul ei suav, ScufundĂŁ-te-n adâncul din ochii ei albaştri Şi uitĂŁ-ţi azi fiinţa Ă®n inima-i de aur Ce-ţi va pĂŁstra sĂŁrutul chiar dincolo de aştri...
IubitĂŁ eşti femeie , de suflete rebele, Ce-ascund Ă®n ei bĂŁrbaţii mereu ca nişte prunci... Nevoie au de tine , eşti drumul lor spre stele Deschis mereu Ă®n noaptea de-acum şi de atunci.
Pe buzele-ţi prea roze sĂŁruturi dulci valseazĂŁ ĂŽmprĂŁştiind ecouri spre ochi ce te privesc... Tu ştii sĂŁ ierţi , femeie, greşeli ce sting destine Dorindu-ţi nu mai mult decât un ”te iubesc”
De ce plâng trandafirii atunci când eşti departe ? De ce dispare visul fĂŁrĂŁ a ta scânteie ? LuminĂŁ şi culoare dai vieţii care trece Nimic n-ar exista , de n-ai fi tu , femeie !....
|
|
| 31-03-2008 01:39:00 |
|
|
?? Edmond30
Cont Sters
|
|
ZgârĂ®i cu unghia-n urma ta, pământul, Fragede ierburi zic că sunt nebun... Orbecăind Ă®mi lepăd azi veşmântul Şi-n hăul cu-al tău nume mai răsun…
Nădăjduiesc să te găsesc oriunde, Chiar şi acolo unde nu ai fost... Dar cum să ştiu că liniştea te-ascunde ĂŽn al meu gând lipsit de adăpost...?
Pe urma ta mă văd ca-ntr-o oglindă, O şterg de praf … aievea mă privesc… Şi-mi cert iubirea, mâna să nu-ntindă Către ce-ai fost…un strop de mir regesc…
Mi-ai curs destul, chiar prea destul prin vene, Ai ocolit pământul, să mă ai… Când noaptea evada fin printre gene Am Ă®nţeles de fapt că nu erai…
E totul vid. Nici clipele n-au vreme Să rătăcească-n urma ta. Târziu, Citesc ce-am scris pe fine crizanteme, Mai eşti…mai sunt…ai fost…aş vreau să-ţi fiu…
|
|
| 31-03-2008 01:56:16 |
|
|
?? Edmond30
Cont Sters
|
|
M-aşez iar la pian sĂŁ-ţi cânt balada fĂŁrĂŁ cuvinte ... Azi , ţi-o cânt din nou ... Mi-aleargĂŁ mintea printre alb şi negru , m-atinge printre clape un ecou
Ştiu c-am promis sĂŁ n-o mai cânt vreodatĂŁ doar am deschis pianul sĂŁ-l privesc Dar inima-mi nebunĂŁ mai Ă®ncearcĂŁ sĂŁ-ţi spunĂŁ printre note :” te iubesc ”...
Cui îi mai pasã de promisiunea ce am fãcut-o-atunci când ai plecat ? Îmi amintesc prea bine azi balada ce-n ea iubirea noastrã a pãstrat
Pe clape rĂŁsunau notele-n noapte iar noi Ă®nlĂŁnţuiţi ca doi nebuni Valsam printr-o plĂŁcere fĂŁrĂŁ margini plutind prin galaxia cu minuni
Pe clapele stinghere astãzi zace tãcerea ce-a rãmas în urma noastrã Nici notele nu par mai fericite , dorm într-o carte cu coperta-albastrã
Mai cânt balada azi ultima oarĂŁ şi-mi amintesc o clipĂŁ-al ei cuvânt ... Apoi Ă®nchid pianul cu tristeţe şi mĂŁ prefac cĂŁ nu mai ştiu sĂŁ cânt …
|
|
| 31-03-2008 02:12:30 |
|
|
?? remus_
Cont Sters
Inregistat: 11-04-2007
|
|
Doriane a scris:
Manole, Manole pleoapa ta-i incinsa nu mai vede bine ,mainile-ti sunt ziduri, Ana-i langa tine ,prinde-i ochiul drept ia-o de mireasa ,lasa zidul drept .
si cand val de mare se izbi de tarm toti tamplarii lui Manole , ridicara triumfal ,in cantece de oda pe ana ,prea frumoasa fata ,din visul de barbat!
prea frumoasa Doamna ,limba mea romana iarta-ma ca scriu in fuga , si pe Ana o scrisei de mana... |
Sarut mana! Am citit. Si noi! 
|
|
| 31-03-2008 18:28:08 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
va iubesccccccccccccccccccc
|
|
| 31-03-2008 18:38:18 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
zambesc a dor si musetel iti multumesc floare de mar, barbat bun intre barbati iarta-ma ca te-am gandit!
hohot de orgasme sa-mi fosnaie mie sub calcai frunza obosita de viata patul sa scartie pe simturile mele… ah,de ce nu-mi vii,de ce nu-mi vii… .de ce ,de ce…
te iubesc ca pe-o dorinta mi-este foame si de mine, de nu-ti plac ,arunca-ma la meduze langa pestii din oceane.
sunt dorul si marea ,versul si patima vulcanul si mangaierea ,copilul nebun, mor,ador,ma-mbat si ma-nfasor mi-e dulcea mea dorinta dulcele amor!
Doriane a scris:
va iubesccccccccccccccccccc |
|
|
| 31-03-2008 19:07:26 |
|
|
?? remus_
Cont Sters
Inregistat: 11-04-2007
|
|
Doriane a scris:
zambesc a dor si musetel iti multumesc floare de mar, barbat bun intre barbati iarta-ma ca te-am gandit!
hohot de orgasme sa-mi fosnaie mie sub calcai frunza obosita de viata patul sa scartie pe simturile mele… ah,de ce nu-mi vii,de ce nu-mi vii… .de ce ,de ce…
te iubesc ca pe-o dorinta mi-este foame si de mine, de nu-ti plac ,arunca-ma la meduze langa pestii din oceane.
sunt dorul si marea ,versul si patima vulcanul si mangaierea ,copilul nebun, mor,ador,ma-mbat si ma-nfasor mi-e dulcea mea dorinta dulcele amor!
Doriane a scris:
va iubesccccccccccccccccccc |
|
Mai vorbim! Voi transmite mesajul tau acelor ochi.
|
|
| 01-04-2008 00:12:57 |
|
|
?? maria1949
Cont Sters
Inregistat: 28-09-2007
|
|
Imi pleaca gandul ca o frunza care cade, unduirea dorului se apleaca catre tine, inima cu varful inspre tine sade, de ce nu zbor sa-mi fie mai usor???
|
|
| 03-04-2008 14:09:45 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
scrisoare catre savanti:
"painea noastra cea de toate zilele' ne-ai dat tu savant reusit, bloguri si netlogarii,3x-uri si mailuri ce nerozie ,..uitam sa mai fim copii!
ai nascut rachete si ai clonat oite la oameni le-ai dat o varsta, praf in biblioteci ai strans si scrii continuu terrorism.
savantule cu pletele de idiot muta-ti mintea prin paduri , prin boli de cancere si foc de doruri opreste din minte si pentru ziua de apoi!
|
|
| 03-04-2008 20:53:54 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
• ti-aduci aminte campul cu soparle si teama ce era-ntre noi, cum muntii-si dadeau saruturi pe la poale si noi la umbra lor?
ce vremuri,ce minunatii in lumea cea frumos croita in netimp, m-as naste iar in tabla altor legi dar tot pe tine te-as iubi .
stiam ca rasari intr-o zi si nu-mi lasi inima plutind, si nici noptile fara vise stiam ca existi si nu vei muri nicicand....
mi-e dor si cui am sa-mi plang ochiul daca nici tu nu-ntelegi suspinul, mi-e dor si cui sa-mi rostogolesc senina tampla peste focuri?
|
|
| 03-04-2008 20:55:58 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
jandarmul lumii ne tot canta, ne-nvata cum sa mancam bine si cine sa ne fie presedinte...
asa traim ,si ne distram,e bine si oricare e bucuros in sine, suntem liberi ,ne injectam cu drog ne moare in fiece zi cate un flacau....
traiasca America!
|
|
| 03-04-2008 20:56:45 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
stelele nu se mai vad ca altadat' s-a erodat pana si zarea de poluanti, incepem sa imbatranim ca Planeta riduri ce schelaie pe munti si ape .
ploua cu aciduri ,nouri se stramba la noi ne-nfasuram in secunde planse , uitam si de noi si de iubiri apuse dar niciodata nu e tarziu sa renastem din ploi!
|
|
| 07-04-2008 13:43:38 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
• apele m-au dezvelit de mult nu mai sunt virgina marii, pana si florile mi-au furat petale si ploile dorurile adolescente ..
ehei...drumul meu acum incepe chiar de zvarcolesc fachirii focul, imi voi umple mereu dorul cu frumusetea vietii!
|
|
| 07-04-2008 16:13:21 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
Inregistat: 23-12-2007
|
|
Pup de spor, poetesa spontana, nu te lasa! 
Ultima modificare facuta de Xtremul (07-04-2008 16:23:11)
|
|
| 07-04-2008 16:21:46 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
salutare,salutare..."bre nea Marine ,cand dai berea aia?"
Xtremul a scris:
Pup poetesa spontana!  |
|
|
| 07-04-2008 16:23:02 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
In orice caz, inainte sa ne loveasca Planeta X (Nibiru, Black Moon etc) in freza! 
Ultima modificare facuta de Xtremul (07-04-2008 16:25:32)
|
|
| 07-04-2008 16:24:28 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
"Doamne astăzi te slăvesc cu vorbe dulci de fildeş prins Ă®n rugă suind pe scări de drum ceresc atât cât să te-ajungă... "
... si DUMNEZEU ti-a auzit ecoul o scara-n munti EL ti-a ales, ca tu,cu ochiul tau de ruga sa spui lumii ,cat de mult IL iubesti!
|
|
| 08-04-2008 22:35:41 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
...Cam devreme totusi pentru intrarea-n perioada de creatie mistica, nu crezi, ma chere ?! 
Ultima modificare facuta de Xtremul (08-04-2008 22:56:38)
|
|
| 08-04-2008 22:56:14 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
atunci ia o doina de te leagana
doina ,doina suflet de dor leagana-mi destinul meu, pe unde-or umbla pasarele sa zbor si eu ca ele.
te-am chemat si te tot chem sa alini lacrima mea, leaga-mi inima de trup sufletului da-i putere sa iubeasca pan'la stele ..
doina doina ,dorulet leaga-ma de codrul verde , cu liane si cu ruga sa raman copila marii!
Xtremul a scris:
...Cam devreme totusi pentru intrarea-n perioada de creatie mistica, nu crezi, ma chere ?!  |
|
|
| 09-04-2008 12:54:46 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
Inregistat: 23-11-2007
|
|
IO-te ca vreau shi io ....da io vrau s-o pup pe craci ! hihihi
Xtremul a scris:
Pup de spor, poetesa spontana, nu te lasa!  |
|
|
| 09-04-2008 13:26:19 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
posibil menopauza ?......hihihi
Xtremul a scris:
...Cam devreme totusi pentru intrarea-n perioada de creatie mistica, nu crezi, ma chere ?!  |
|
|
| 09-04-2008 13:26:51 |
|
|
?? moebius
Cont Sters
Inregistat: 22-06-2007
|
|
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza. Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant. Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele. Cand spui ca ma iubesti mi se face frica … (Jean Cocteau)
|
|
| 09-04-2008 13:50:59 |
|
|
?? moebius
Cont Sters
|
|
S-a incarcat de doua ori si nu avea rost sa dublez, de aceea inlocuiesc cu bla,bla-uri ; apropo de chestia asta, se poate sterge o postare odata afisata ? Evident, ma refer la una proprie.
Ultima modificare facuta de moebius (09-04-2008 13:58:55)
|
|
| 09-04-2008 13:52:31 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
balbaitule ......hihihi ....mie mi plac pasaricili !
moebius a scris:
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza. Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant. Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele. Cand spui ca ma iubesti mi se face frica … (Jean Cocteau) |
|
|
| 09-04-2008 13:56:51 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
nununu ...ramane posteritatzii !
moebius a scris:
S-a incarcat de doua ori si nu avea rost sa dublez, de aceea inlocuiesc cu bla,bla-uri ; apropo de chestia asta, se poate sterge o postare odata afisata ? Evident, ma refer la una proprie. |
|
|
| 09-04-2008 14:02:41 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
nunu le las libere prin dormitor !
|
|
| 09-04-2008 14:10:13 |
|
|
?? moebius
Cont Sters
|
|
Copilul râde: "ĂŽnţelepciunea şi iubirea mea e jocul!" Tânărul cântă: "Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!" Bătrânul tace: "Iubirea şi jocul meu e-nţelepciunea!"
Lucian Blaga " Trei feţe " (1919)
Ultima modificare facuta de moebius (09-04-2008 14:17:38)
|
|
| 09-04-2008 14:15:09 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
Inregistat: 16-02-2008
|
|
De mult, miroseam parfumul florilor netaiate/eram maimute frate si stateam in pomi.Nu am incercat sa iubesc un ciine ,dar cred ca m-ar musca javre,sintem ceea ce sintem,vrem nu vrem,chiar crezi ca mai poti trai ca acum nspemilioane de ani,oarecum chestia cu postatul poetilor straini ma cam enerveaza,taticu ia incearca si pe la noi in rominica si la fel de cult vei parea
moebius a scris:
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza. Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant. Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele. Cand spui ca ma iubesti mi se face frica … (Jean Cocteau) |
|
|
| 09-04-2008 14:20:25 |
|
|
?? moebius
Cont Sters
|
|
CIUDATUL SA a scris:
nununu ...ramane posteritatzii !
moebius a scris:
S-a incarcat de doua ori si nu avea rost sa dublez, de aceea inlocuiesc cu bla,bla-uri ; apropo de chestia asta, se poate sterge o postare odata afisata ? Evident, ma refer la una proprie. |
|
Deci sa inteleg ca postarea ramane inregistrata oricum ( pentru ca in ceea ce priveste continutul e destul sa-l stergi, e clar )
|
|
| 09-04-2008 14:23:52 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
|
| 09-04-2008 14:36:47 |
|
|
?? moebius
Cont Sters
|
|
Carol38 a scris:
De mult, miroseam parfumul florilor netaiate/eram maimute frate si stateam in pomi.Nu am incercat sa iubesc un ciine ,dar cred ca m-ar musca javre,sintem ceea ce sintem,vrem nu vrem,chiar crezi ca mai poti trai ca acum nspemilioane de ani,oarecum chestia cu postatul poetilor straini ma cam enerveaza,taticu ia incearca si pe la noi in rominica si la fel de cult vei parea
moebius a scris:
|
Nu pentru a parea cult am postat versurile, ci pentru ca imi plac prin mesajul pe care il transmit, mesaj destul de accesibil dealtfel. Daca mai recitesti odata, poate il vei sesiza mai bine, desi prin referirile facute nu prea dai impresia de comprehensiune. Sper totusi ( apropo de nervii patriotici ) sa fii mai multumit de postarea continand versurile lui Blaga.
Ultima modificare facuta de moebius (09-04-2008 15:03:35)
|
|
| 09-04-2008 14:41:48 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
vioara scartie in lume o oda cu apusuri planse , acolo SUS ,s-au suparat si zeii cand vad povestea trista-n lume!...
sufletul tau ,copil nebun mai sta de garda la nebuni, si cu mana ta arzanda mai scrii de schelaiala dintre ziduri...
|
|
| 09-04-2008 15:34:53 |
|
|
?? Edmond30
Cont Sters
|
|
Plutim in lumea asta cu speranta, Caci undeva ne-asteapta un destin Pastram in suflet clipele trecute Si facem loc la altele ce vin...
In stanga intrebam, de ce ne doare ? In dreapta asteptam raspuns mereu Dar un raspuns mai naste o intrebare, Si te incurci deodata, foarte greu
Cand obosit te tine-n brate viata, Ca pe-o iubita o saruti din zbor Si-oricat de trista ti-ar fi maine fata Tu vei iubi cu patima si dor,
Caci toti suntem facuti dintr-o iubire Ce s-a nascut din alte mici iubiri... Si ele au fost o dragoste nebuna Dar noi vom fi de maine,,, amintiri ...
|
|
| 09-04-2008 15:53:08 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
Inregistat: 16-02-2008
|
|
Moebius pentru mine poezia este o combinatie intre sensul cuvintelor si muzicalitatea lor,chiar daca o poezie este deosebita prin cuvintele care o formeaza parca nu suna bine in limba aia straineza(nu crezi)...spunea cineva ca a plinge a cinta sau a ride tot in limba noastra o face mai bine...imi place cite ceva din Bacovia,Labis,Cosbuc,Eminescu...da am citit destul de bine ...nervi patriotici ,credema este mult spus ,dar ok asa sa fie ,voiam sa-ti atrag un pic atentia ca avem chiar egalul lor ,bonus, suna mai bine...comentariul este numai ca sintem la poezie,nu te supara
|
|
| 09-04-2008 18:21:13 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
Clar, problema intraductibilitatii unor "fiori lirici" e binecunoscuta (un excelent traducator in italiana se plingea recent ca Nichita Stanescu, de ex, isi pierde din farmec tradus in macaronareza ).
Asta nu-nseamna totusi ca nu-s si traduceri chiar mai misto decit "originalul" (Romulus Vulpescu si "versiunile" lui din Francois Villon ar fi doar un exemplu). Si Al. Phillipide a reusit traduceri geniale (Rilke, Baudelaire etc). Si altii, care au "recompus" chiar cumva poezelele originare..
Ultima modificare facuta de Xtremul (09-04-2008 18:38:28)
|
|
| 09-04-2008 18:33:47 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
• avem o inima cu buzunare pline cu iubire!.. DAR NU AVEM PUTEREA SA NE LASAM DE PROASTELE OBICEIURI
mergem pe Luna avem nave de lux, randunele zboara prin aer cu plumb mergem cu rachete si-n suflet mai moare un om !
suntem satui de tot si toate apa din belsug se bea, dragostea e-ntinsa ca o rufa avem si euri si demnitari ,avem de toate... ce ne pasa!
avem masini de lux dar nu avem asfalt si pentru ele, avem tv .color,calculatoare,conturi,amante dar timpul e doar pe cartele ce ne pasa!
avem ,avem...mate fripte si gauri in banci avem scoli de savanti,.......of avem iubirea care plange
avem ..dar ce nu avem ..olimpici ce plang pe ecuatia lor!
|
|
| 12-04-2008 13:13:32 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
"Când gerurile-albastre se răstoarnă Ă®n vatra focului nestins, femeie, Ă®mi amintesc că trupul meu de toamnă, cu nasturi de aramă se Ă®ncheie. " ............
..si-a venit iara primavara in iarna florile de mai n-au inflorit, invaluieste-ti trupul tau frumoaso cu ghiocei si verde crud.
stii tu prea buna doamna de april' ca zarea-i plina de mistere , si anii tineri ni se duc ca apele curgand pe rauri ca frunzele de vant ...
si ploua Doamne ,si ninge ,bate si vantul dar tu FEMEIE ,acoperi tot cu parul tau , te faci scut si ocrotesti Pamantul si legeni gandul ,dorul ,copii si iubitul!
|
|
| 12-04-2008 13:34:33 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
Doriane a scris:
• avem o inima cu buzunare pline cu iubire!.. DAR NU AVEM PUTEREA SA NE LASAM DE PROASTELE OBICEIURI
mergem pe Luna avem nave de lux, randunele zboara prin aer cu plumb mergem cu rachete si-n suflet mai moare un om !
suntem satui de tot si toate apa din belsug se bea, dragostea e-ntinsa ca o rufa avem si euri si demnitari ,avem de toate... ce ne pasa!
avem masini de lux dar nu avem asfalt si pentru ele, avem tv .color,calculatoare,conturi,amante dar timpul e doar pe cartele ce ne pasa!
avem ,avem...mate fripte si gauri in banci avem scoli de savanti,.......of avem iubirea care plange
avem ..dar ce nu avem ..olimpici ce plang pe ecuatia lor! |
Rebela ca-ntotdeauna, nu gluma...  Cind oi inaugura secta/partidul/ce-o mai fi ala (liber-schimbist-comunist-anti-consumist ), o sa vrei sa fii poeta oficiala a apropiatei Miscarii a Marii Schimbari Interioare , ma chere Dorianne ?!
Ultima modificare facuta de Xtremul (12-04-2008 13:56:09)
|
|
| 12-04-2008 13:54:42 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
|
| 12-04-2008 14:05:20 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
copac am fost ,copac voi rasari voi tese-n radacini iubirea, si lutul modelat de netimp va semana cu numele DORINA!
si cele doua roade din iubire vor duce mai departe dorul meu, doua crengute din povestea mea vor frange frunza ,toamna pe coline...
ma strange tare ramul ,dorul ma scrie-n versuri poezia, tu zeu ,tu mare ,tu DOAMNE BUN MAI LASA-MI COPILARIA!
|
|
| 14-04-2008 18:44:12 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
Va rugam precizatzi madame ...copac sau copaca ? ca daca-i copac se lasa cu tzac -pac dar daca-i copaca iesa rau de lata !
Doriane a scris:
copac am fost ,copac voi rasari voi tese-n radacini iubirea, si lutul modelat de netimp va semana cu numele DORINA!
si cele doua roade din iubire vor duce mai departe dorul meu, doua crengute din povestea mea vor frange frunza ,toamna pe coline...
ma strange tare ramul ,dorul ma scrie-n versuri poezia, tu zeu ,tu mare ,tu DOAMNE BUN MAI LASA-MI COPILARIA! |
|
|
| 14-04-2008 21:27:29 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
|
|
• "viaţa-i o clipă, ce zboară prea sus, o ajungi ..când deja a apus!" ..................... ""Daca tragi sfoara care tine cerul, poti simti cum fuge de sub talpi misterul." ...... cand ne vom naste altadata vor fi atunci si alte legi, iubirea sa nu mai doara si pietrele sa cante apa din care ne vom naste iara....
|
|
| 17-04-2008 21:17:13 |
|