Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / ce va trece prin cap in momentul asta?    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 34
?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007

kamin a scris:

spuneti-mi Aly a scris:

Xtremul a scris:

Si mie-mi trece acum prin cap ceva din aceeasi categorie, desi exact pe dos: sint extraordinar, dar extraordinar de ghinionist! :D

Ei, si tu, acum! ...Auzindu-te cum te lauzi, tocmai imi trece prin cap ca nici nu exista prea mult nenoroc pe lumea asta - cica ce nu te omoara te face mai puternic, de exemplu, nu? :)

Atunci , eu cred ca- mi doresc ,din ce in ce mai putin, sa fiu puternica.Dar astept cu nerabdare reversul...adica, sa ma ocoleasca ghinionul:D

Iar eu te avertizez ca, din pacate, reciproca teoremei aleia nu e neaparat valabila. :)

10-04-2008 23:41:13

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Ce-mi trece acum prin cap ACUM??...e ca mi-e dor de mama,de sotul meu...dor de-ala de copil prost, batut si izgonit de toti...desi nu trec prin asa ceva, asa simt...simt un dor de-ala idiot si ireparabil de a fugi in bratele cuiva care sa ma linisteasca...off! nu ma compatimiti, ca nu asta e ideea...dar asta imi trecu prin cap...uite, se duse deja, ca am scris aici... =)
   Si ultimul "dor"sper sa mi-l satisfac miercuri cand ajung la Bucuresti...=)

11-04-2008 10:51:59

?? kamin
Cont Sters

Inregistat: 25-01-2008

spuneti-mi Aly a scris:

kamin a scris:

spuneti-mi Aly a scris:

Ei, si tu, acum! ...Auzindu-te cum te lauzi, tocmai imi trece prin cap ca nici nu exista prea mult nenoroc pe lumea asta - cica ce nu te omoara te face mai puternic, de exemplu, nu? :)

Atunci , eu cred ca- mi doresc ,din ce in ce mai putin, sa fiu puternica.Dar astept cu nerabdare reversul...adica, sa ma ocoleasca ghinionul:D

Iar eu te avertizez ca, din pacate, reciproca teoremei aleia nu e neaparat valabila. :)

Multumesc pt avertizare ! Ar fii fost ceva ,sa ajung la aceasta varsta si sa nu-mi fii dat seama  ca sunt si teoreme fara reciproca valabila:D Dar stii si tu cum e: speri si speri...

11-04-2008 14:26:39

?? Doriane
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
seful

vii dimineata tarziu...transportul e de vina sau amorul sau cearta de dimineata sau amanta de noapte...

vii prea devreme -aranjamente cu secretara ,telefoane de dat ,sedinta la 8...

esti prietenos cu subalternii-esti inteligent

rezervat-un sef ciufut!

iti lauzi subalternii -un sef care stie ce vrea ...daca in urma lui nu lasa unul mai bun ca el nu a realizat nimic.."lauda "...e un stimulent bun cat si pt copii

nu te intereseaza de subalterni-esti idiot intr-un fel

sef tanar-stie ce vrea de la viata
sef in varsta -pupa-i experienta ,invata!

ii critici -e ceva constructiv

te consulti cu colegii-comunicarea e buna oriunde
faci de capul tau-o dai in bara!

spui bancuri-spirit treaz,vesel
nu spui bancuri-np,nu stie

ai succes -ai stiut ce ai vrut in viata
nu ai succes -mereu negativist,prapastios,scuipi otet...si lista e f lunga....

sa traiesti sefu'!
semnat ."secretara!"

11-04-2008 19:48:20

?? tasha 1951
Cont Sters

Xtremul a scris:

Si mie-mi trece acum prin cap ceva din aceeasi categorie, desi exact pe dos: sint extraordinar, dar extraordinar de ghinionist! :D

Chestie de autosugestie ,zic eu...ia incearca sa remediezi si sa previi ghinionul prin activatori gen Feng Shui...energia favorabila tie va indeparta ghinionul...=)

11-04-2008 21:05:19

?? tasha 1951
Cont Sters

Am primit pe messenger un offline....m-a amuzat...asa ca ii dau copy paste(ca tot imi plac mie astea):

RUGACIUNEA UNEI FEMEI :
Doamne,ma rog sa-mi dai intelepciune sa-mi inteleg barbatul; iubire ca sa pot sa-l iert si rabdare pentru toanele lui. Pentru ca Doamne, daca as cere putere, l-as bate de l-as lasa lat!!! Amin! )))))))))))

Ca lumea rugaciunea...=D=D

12-04-2008 01:38:10

?? Doriane
Cont Sters

eu chiar nu inteleg...in fata il iarta si-n gand il injura...se numeste fatarnicie!
tasha 1951 a scris:

Am primit pe messenger un offline....m-a amuzat...asa ca ii dau copy paste(ca tot imi plac mie astea):

RUGACIUNEA UNEI FEMEI :
Doamne,ma rog sa-mi dai intelepciune sa-mi inteleg barbatul; iubire ca sa pot sa-l iert si rabdare pentru toanele lui. Pentru ca Doamne, daca as cere putere, l-as bate de l-as lasa lat!!! Amin! )))))))))))

Ca lumea rugaciunea...=D=D

12-04-2008 12:30:18

?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Hai sa n-o luam de buna, draga Dori... e doar o poanta cumva (buna, de altfel :D)

12-04-2008 13:47:16

?? tasha 1951
Cont Sters

Xtremul a scris:

Hai sa n-o luam de buna, draga Dori... e doar o poanta cumva (buna, de altfel :D)

Evident...=D=D
Altfel n-as incuraja astfel de ganduri....=)

12-04-2008 14:13:01

?? Xtremul
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Xtremul a scris:

Evident...=D=D
Altfel n-as incuraja astfel de ganduri....=)

Chere Tasha, nu doar barbatii merita totusi batuti... si eventual abia dupa aia iertati ;) !!!

Apropo de violentza in relatii (fie ea doar verbala), cu care n-am fost vreodata de acord - si nu doar teoretic - cred c-ar fi bun un topic pe undeva...

Ultima modificare facuta de Xtremul (12-04-2008 14:46:06)

12-04-2008 14:30:23

?? tasha 1951
Cont Sters

Extremul a scris:

Apropo de violentza in relatii (fie ea doar verbala), cu care n-am fost vreodata de acord - si nu doar teoretic - cred c-ar fi bun un topic pe undeva...

Tocmai ce ti-am indeplinit dorinta...ce nu fac eu pentru tine draga Extremule?;)=)

12-04-2008 15:48:22

?? Xtremul
Cont Sters

Mersi, ma chere! :)

Acu' sa redevin ontopic: om fi noi non-violentzi prin educatie-constientizare, dar lumea asta ne mai face sa ne treaca prin cap si unele ginduri violente: uite, de ceva timp, visul meu obsesiv e ca, odata cu deja previzibila foaie de demisie, sa-i dau sefului meu si (macar) un pumn zdravan in mufa :D !!!

Ajung deci iar la vorba lui Bombonel: vedeti ce bine-i sa nu fii dator la banci ?! ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (12-04-2008 19:38:03)

12-04-2008 19:33:50

?? tasha 1951
Cont Sters

Xtremul a scris:

Mersi, ma chere! :)

Acu' sa redevin ontopic: om fi noi non-violentzi prin educatie-constientizare, dar lumea asta ne mai face sa ne treaca prin cap si unele ginduri violente: uite, de ceva timp, visul meu obsesiv e ca, odata cu deja previzibila foaie de demisie, sa-i dau sefului meu si (macar) un pumn zdravan in mufa :D !!!

Ajung deci iar la vorba lui Bombonel: vedeti ce bine-i sa nu fii dator la banci ?! ;)

Sincer?...nu te vad in stare de asa ceva...=D
Pe oricine altcineva de pe forum ...dar nu pe tine...desi na,urmarisesm o emisiune la TV legata de vise...cica daca sunt obsesive...pot gasi in timp corespondent in realitate,asa ca ai grija ce visesezi sa nu care cumva sa se intample...;)

12-04-2008 20:22:46

?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

...Ca unghiile colorate cu oja mov inchis pot fi chiar foarte misto. :)

13-04-2008 01:46:05

?? Xtremul
Cont Sters

...Moave, chere Aly? :rolleyes: Or fi, ce sa zic... dar numai daca-i un mov violent  - ca sa fie ontopic, normal :D

Sau, in fine, mov sa fie parul, ca sa treaca cumva prin cap !! :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-04-2008 04:25:55)

13-04-2008 04:23:02

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005

Xtremul a scris:

In ultimii douaj'doi de ani n-am avut shaf ; m-a ferit Dumnezeu de asa cazna.
Cu toate asta nu ma pot opri sa nu-i dau dreptate Icstremului si sa-i tin tira afirmand ca un atare gest ie un balsam, ie terapie, ie oda, ie rasarit de soare, ie tot ce-i trebuie sufletului in a se vindeca de toate relele, toate betesugurile... Adaug ca-i bun si la colesterol, glicemie, ba chiar si-n caz de gripa !

13-04-2008 11:07:33

dadinutza
Femeie

Nou venit

Inregistat: 13-04-2008
http://www.dadinutza.***
ce`mi trece prin cap in fiecare zi.. trec totul pe  "hartie".
O parere nu ar strica :) daca treceti pe acolo lasati si un semn ;)

Ultima modificare facuta de dadinutza (13-04-2008 12:47:31)

13-04-2008 12:43:43

?? ale_xandra
Cont Sters

Inregistat: 18-11-2007

tasha 1951 a scris:

Ce-mi trece acum prin cap ACUM??...e ca mi-e dor de mama,de sotul meu...dor de-ala de copil prost, batut si izgonit de toti...desi nu trec prin asa ceva, asa simt...simt un dor de-ala idiot si ireparabil de a fugi in bratele cuiva care sa ma linisteasca...off! nu ma compatimiti, ca nu asta e ideea...dar asta imi trecu prin cap...uite, se duse deja, ca am scris aici... =)

Cam scumpa "alinarea dorului" tau, nu crezi ca-i doar o furtuna intr-un pahar (nu ca ti-as dorii asta), sa nu ma-ntelegi gresit:)

Ma minunez insa, ce poate face amocul asta in virtual!!

P.S: un pic de compatimire ar merge parca;)

Ultima modificare facuta de ale_xandra (13-04-2008 15:11:38)

13-04-2008 14:52:29

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
mai bine prin capul ala al tau itzi trecea un glontz ! hihihi
dadinutza a scris:

http://www.dadinutza.***
ce`mi trece prin cap in fiecare zi.. trec totul pe  "hartie".
O parere nu ar strica :) daca treceti pe acolo lasati si un semn ;)

13-04-2008 15:07:11

?? ale_xandra
Cont Sters

Doar unu'? Fusesi cam bland de data asta!

Ai uitat un PARTZ

Ultima modificare facuta de ale_xandra (13-04-2008 15:20:32)

13-04-2008 15:20:20

SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005

ale_xandra a scris:

... nu crezi ca-i doar o furtuna intr-un pahar (nu ca ti-as dorii asta), sa nu ma-ntelegi gresit:)

parca si-un pic de gramatica s-ar lipi pe aici...nu ma intelegeti gresit, dar imi trece prin cap (in momentul asta :D:D ) sa deschid un topic cu reguli de flexiune a partilor de vorbire din limba romana... cine, cindva, cumva ar simti o nevoie, asa...sa traga cu ochiul pe net, ca un tratat al Mioarei Avram numai pina il stergi de praf luindu-l din biblioteca si-ti ia o ora...

asa, ce vroiam sa spun? unde fusesi alelei-xandro cind tovarasa va explica conditionalul-optativ? e un mod compus, iar la prezent se schimba doar auxiliarul (as, ai, ar, am, ati...) neschimbat ramine verbul de conjugat la infinitiv...simplu, nu? acum, ca tu scrii a iubii, a dorii, a place, a facea, a tace... si tot asa, chiar nu mai e vina mea, nici a tovarasei...

13-04-2008 15:51:16

?? Xtremul
Cont Sters

:D Tovarasa, tovarasa, iertati-o pe ale_xandra ca-i mica si ea, chiar daca a storcit conditionalul-optativ!

13-04-2008 16:06:36

SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005

Xtremul a scris:

:D Tovarasa, tovarasa, iertati-o pe ale_xandra ca-i mica si ea, chiar daca a storcit conditionalul-optativ!

bine, fie, elev-tremule, drept e ca, necasatorita fiind, n-are si ea "om" s-o invete de bine... ai tu o forta de manipulilithare, ceva de neinchipuit!

13-04-2008 16:21:27

?? tasha 1951
Cont Sters

ale_xandra a scris:

tasha 1951 a scris:

Cam scumpa "alinarea dorului" tau, nu crezi ca-i doar o furtuna intr-un pahar (nu ca ti-as dorii asta), sa nu ma-ntelegi gresit:)

Scumpa?
Neee,nici vorba !...pentru mine prieteniile valoreaza mult mai mult....iar legat de furtuna..stii tu vorba lui Dabija?;)
Imi asum riscurile...cam asta e fetito!Dupa posibilitati...unii ne permitem mai multe altii mai putin...deh!...cam asta e!
Oricum multumesc ca-mi porti de grija....asa, peste noapte fara sa ma cunosti...=)
Aaa!...si legat de amoc...amocul in virtual cum il numesti tu...as spune ca pentru mine este pur si simplu reviriment nici gand furie...cum insinueazi =)
   Sint atat de pasnica ca n-as ucide nici o musca darmite un om...:x

Ultima modificare facuta de tasha 1951 (13-04-2008 19:34:57)

13-04-2008 19:26:44

?? Xtremul
Cont Sters

Wow, se-ncing spirite pe aici! :D Care-o fi miza, ei??? Se merita macar??

13-04-2008 19:43:40

?? tasha 1951
Cont Sters

Xtremul a scris:

Wow, se-ncing spirite pe aici! :D Care-o fi miza, ei??? Se merita macar??

Vad ca de o vreme sunt cam "bagata"in seama...sa fie de bine...sa fie de rau?...in fine eu le multumesc celor ce-mi poarta de grija desi pot sa le asigur ca sunt destul de descurcareata de felul meu si nu ma pierd cu una cu doua...iar de cand  sunt si manager la o firma de asigurari...pot sa ma duc si mai linistita...ASIGURAREA E DE PARTEA MEA!
=D=D=D

Ultima modificare facuta de tasha 1951 (13-04-2008 23:31:13)

13-04-2008 19:57:30

?? ale_xandra
Cont Sters

Xtremul a scris:

Merci, d-le Xtrem(exstremist), binevoitor in a potoli spiritele ca de obicei. Conteaza daca mai uitam manutza pe taste?! Vad ca da, oricum, meriti si-un pupic.

P.S: Daca era vorba de altcineva trecea neobservata greseala, dar....hmmm!!

13-04-2008 22:36:43

?? ale_xandra
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

ale_xandra a scris:

tasha 1951 a scris:

Scumpa?
Neee,nici vorba !...pentru mine prieteniile valoreaza mult mai mult....iar legat de furtuna..stii tu vorba lui Dabija?;)
Imi asum riscurile...cam asta e fetito!Dupa posibilitati...unii ne permitem mai multe altii mai putin...deh!...cam asta e!
Oricum multumesc ca-mi porti de grija....asa, peste noapte fara sa ma cunosti...=)
Aaa!...si legat de amoc...amocul in virtual cum il numesti tu...as spune ca pentru mine este pur si simplu reviriment nici gand furie...cum insinueazi =)
   Sint atat de pasnica ca n-as ucide nici o musca darmite un om...:x

Prietenie zici?! Se pare ca-i mai mult de-atat, chiar daca nu recunosti acilea. Din postarile tale se intelege cam ce si cum!!

Mi se pare caraghios sa oftezi dupa cineva aici, mai comod in "privata" ca nu te citesc si altii;)

Oricum, nu stiu de ce te-ai suparat chiar asa de tare? Ai oarece incertitudini??

13-04-2008 22:49:34

?? tasha 1951
Cont Sters

Alexandra,sa ne intelegem...in bratele cuiva care sa ma linisteasca am scris...daca fantezia ta a mers mai departe,e problema ta directa si personala..ma poate linisti o prietena,spre exemplu la asta nu te-ai gandit,sunt convinsa ...=) desi pe bune miercuri ma asteapta in gara o prietena...o prietena virtuala pe care o respect mult!
   Ca poate voi mai avea si alte intalniri,asta ramine de vazut...iar incertitudini avem cu totii...ce-i sigur pe lumea asta?
    Privata cum spui foloseste-o tu atunci cand te straduiesti cam mult,cand iti scremi mintea sa dai cu tifla...no offence!=)

13-04-2008 23:27:19

?? ale_xandra
Cont Sters

Cine se scuza se acuza, nu?!
P.S: La ce am scris n-a fost nevoie de vreo scremere ( nu te-ai gandit ca m-am referit la a spune in privat celui pentru care oftezi;))Si daca e s-o luam asa, nu folosesc citatele altora ca sa ma dau inteligenta.

BAFTA!!!!

Ultima modificare facuta de ale_xandra (14-04-2008 00:29:27)

13-04-2008 23:45:17

?? tasha 1951
Cont Sters

ale_xandra a scris:

Cine se scuza se acuza, nu?!
P.S: La ce am scris n-a fost nevoie de vreo scremere ( nu te-ai gandit ca m-am referit la a spune in privat celui pentru care oftezi;))Si daca e s-o luam asa, nu folosesc citatele altora ca sa ma dau inteligenta.

BAFTA!!!!

Multumesc!=)
Nu ma dau inteligenta...ma simt chiar!;)

14-04-2008 00:34:03

?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Alexandra,sa ne intelegem...in bratele cuiva care sa ma linisteasca am scris...daca fantezia ta a mers mai departe,e problema ta directa si personala..ma poate linisti o prietena,spre exemplu la asta nu te-ai gandit,sunt convinsa ...=) desi pe bune miercuri ma asteapta in gara o prietena...o prietena virtuala pe care o respect mult!

Asa e, da, eu sunt cea care o s-o astepte miercuri in gara pe draga de Tasha si care bineinteles ca are s-o stranga si-n brate. Si zau ca sunt cat se poate de bine intentionata. :) ...Imi pare rau de Alexandra, in spatele comentariilor careia trebuie sa existe deceptii dureroase, dar, recunosc, ma bucur ca de data asta asemenea comentarii pesimiste s-au dovedit chiar deplasate - nenorocul nu merita sa-i facem reclama.

14-04-2008 00:53:29

?? tasha 1951
Cont Sters

spuneti-mi Aly a scris:

tasha 1951 a scris:

Asa e, da, eu sunt cea care o s-o astepte miercuri in gara pe draga de Tasha si care bineinteles ca are s-o stranga si-n brate. Si zau ca sunt cat se poate de bine intentionata. :) ...Imi pare rau de Alexandra, in spatele comentariilor careia trebuie sa existe deceptii dureroase, dar, recunosc, ma bucur ca de data asta asemenea comentarii pesimiste s-au dovedit chiar deplasate - nenorocul nu merita sa-i facem reclama.

Abia astept sa te intalnesc!=)...pe tine si pe alti prieteni dragi mie!=)
Draga Aly, sunt unii dintre noi care au talent la scris, altii doar la criticat: ) Suntem oameni si suntem UNICI, ceea ce ne face atat de frumosi!!! si de aceea actionam in mod diferit...in general ii iau pe oameni asa cum sunt...fiecare dintre noi are cite un moment,(cand nu toate merg asa cum vrem...=(   )
de bun si rau, de tristete si fericire, de calm si agitatie, de seriozitate si ironie, de... prietenie chiar...deci,nu ma pot supara nici chiar pe Ale_xandra...fiecare cu apasarile lui!=)

14-04-2008 01:31:07

?? Doriane
Cont Sters

desigur toate isi au rostul lor pe pamant si nimic nu e perfect ,poate singura structura perfecta ar fi atomul...toate se transforma si sunt relative ...si apa ,are efecte dezastruoase ,totul e relativ ,in transformare ...omul ,trecator prin lume ,nu poate face decat sa se bucure de cele bune si frumoase ,sa priveasca in neputinta lui de a stavili urgiile naturii,...de a se autodistruge sau inalta (liberul arbitru),oricum un sfarsit se apropie intr-o buna zi ,intr-un anumit mileniu,la o data fixa....pana atunci generatii dupa generatii vor invata sa mearga prin viata ,mai lent sau rapid ,fiecare cu destinul lui precum apa ce suiera navalnic printre munti.....cu serpuiri ,cu zgomot ,cu plansul ploilor ...cu iubire si ura ...cu bune si rele .....in viata ne dam dupa temperament...interese,placeri,idealuri,compromisu- - - ri...renuntam fara zgomot cand trebuie sau luptam ,alegem un mod de viata curat si simplu ...Blanzi sau irascibili ,cerebrali sau senzuali ,inteligenti sau marginiti ,voluntari sau apatici ,jucam in viata dupa cum ne canta temperamentul nostru,al fiecaruia.Suntem liberi sa-l schimbam cu un alt temperament ,sa ne adaptam imprejurarilor ,de a-l domoli sau de a-l mangaia..totul depinde de talentul nostru de a-l prelucra.....

15-04-2008 16:54:45

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005

Doriane a scris:

desigur toate isi au rostul lor pe pamant si nimic nu e perfect ,poate singura structura perfecta ar fi atomul...

Ba asta mai putin ca oricare, cherie !
N-ai vazut ce scandal face cand se sparge ?!... :D

15-04-2008 17:08:09

?? razboinicu
Cont Sters

Inregistat: 14-10-2007
STITI  CE  IMI TRECE PRIN CAP  ACU??:

sa avem grija ce gandim gandurile noastre devin cuvinte. sa avem grija ce spunem, cuvintele devin actiuni. sa avem grija ce facem actiunile devin obiceiuri.sa avem grija ce obisnuim , obisnuintele devin caracter. Analizeaza-ti caracterul, iti devine destin.”  ;)  ;)

15-04-2008 23:48:39

?? Xtremul
Cont Sters

razboinicu a scris:

sa avem grija ce gandim gandurile noastre devin cuvinte. sa avem grija ce spunem, cuvintele devin actiuni. sa avem grija ce facem actiunile devin obiceiuri.sa avem grija ce obisnuim , obisnuintele devin caracter. Analizeaza-ti caracterul, iti devine destin.”  ;)  ;)

Nu uita mentiunea: "citat din"..., cumetre, ca pe forumu'asta ti-o iei altfel - de la Wave si alti "cerberi"... :D:D
Asa ca nu mai fii macar mincinos :D, rogu-te, fiindca in niciun caz TIE ti-a trecut prin cap "ideea" copy/pastuita mai sus !!!

P.S. Cred ca redevin si io "cerber" :rolleyes: in curind (de fapt am revenit deja :rolleyes:), prea ma-ngretzoseaza avalansa acelorasi citate de pseudodomnisoare de pension care circula acum pe net !!! :( Idei proprii nu va mai fata oare mintile, fratilor ?! :D
Ori nici nu v-au putut fata vreodata ?! ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (16-04-2008 00:29:08)

16-04-2008 00:26:09

?? razboinicu
Cont Sters

Inregistat: 14-10-2007
da  multumesc  as-sta  sa  citesc prosti  ????  in clipa  asta

16-04-2008 00:50:18

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Mai bine-tzi trecea un glontz de PM 7.62 / percutant shi crestat un pic in varf ....scapai naibii de cap ca pentru plouatul in gat este deajuns shi o umbrela ! hihihi !
razboinicu a scris:

16-04-2008 17:42:18

?? moebius
Cont Sters

Inregistat: 22-06-2007

Xtremul a scris:

razboinicu a scris:

Nu uita mentiunea: "citat din"..., cumetre, ca pe forumu'asta ti-o iei altfel - de la Wave si alti "cerberi"... :D:D
Asa ca nu mai fii macar mincinos :D, rogu-te, fiindca in niciun caz TIE ti-a trecut prin cap "ideea" copy/pastuita mai sus !!!

P.S. Cred ca redevin si io "cerber" :rolleyes: in curind (de fapt am revenit deja :rolleyes:), prea ma-ngretzoseaza avalansa acelorasi citate de pseudodomnisoare de pension care circula acum pe net !!! :( Idei proprii nu va mai fata oare mintile, fratilor ?! :D
Ori nici nu v-au putut fata vreodata ?! ;)

:D:D:D ... Nu fiti rai ;) , omul a fost PE JUMATATE ;) sincer ... ( adica a "pastrat" niste ghilimele la final ) ; ... sau o fi trimis acolo virgulele care lipsesc in mod flagrant din textul expus  ... ?!?
Iar on topic, ce-mi trece mie prin cap acum, este o "apreciere" :D:D:D asupra (aproape) oximoronului creat  ( candid :D ) prin asocierea nick-ului cu fotografia ..., ori o fi matza vreo arma secreta ...?!?
In ceea ce priveste a doua postare : " da  multumesc  as-sta  sa  citesc prosti  ????  in clipa  asta ", e doar aparent :D:D:D o mostra a belicozitatii lui Nicu War ; ... coane Xtrem :), nu realizezi ca de fapt, intr-un mod subtil , omu ( fara apostrof, pentru a nu face nota discordanta :D ) incearca sa te imbuneze, aducand ofrande pe altarul topicului care trateaza si Ili(e)ada :D  temporala  ( 20007 ) ;).
Iar in intrebarea de "intromisionare";):D in topic "STITI  CE  IMI TRECE PRIN CAP  ACU??:" , sunt doar un pic deplasate prea spre dreapta semnele de intrebare, pentru ca de fapt avem si raspunsul ( respectiv ultimul cuvant "acu" , scris in maniera traditionala < ca si nick-ul>, fara apostrof sau "l" final ) indicand practic reusita demonstratiei empirice a unei reciproce la expresia " a trece (ca ) prin urechile acului " :D:D:D

Ultima modificare facuta de moebius (17-04-2008 04:38:07)

17-04-2008 01:43:29

?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

...asta da, subiect de discutie :D

17-04-2008 19:42:50

?? moebius
Cont Sters

:D:D:D
A scazut "rating-ul" :D:D la topicul mos(mond)it in ideea de a lua la suturi nemembrii Mensa :D:D:D ? Incerci  "resuscitarea" audientei ?
Am crezut ca reactia de pe topicul cu femeile care prefera barbati insurati a fost singulara, dar ... :D:D:D ... iata-ma si in postura de ... "vanat" pe forum. Treaba promite sa devina amuzanta :D , ... in conditiile in care te vei stradui totusi ceva mai mult ;). Nu de alta, dar la nivelul asta nu faci decat sa-i furnizezi material lui mr. P.Pan ( pentru topicul parafraza la "zicerea" lui Descartes) ;):D:D

Ultima modificare facuta de moebius (18-04-2008 02:59:56)

18-04-2008 00:30:01

?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

moebius a scris:

A scazut "rating-ul" :D:D la topicul mos(mond)it in ideea de a lua la suturi nemembrii Mensa :D:D:D ? Incerci  "resuscitarea" audientei ?
Am crezut ca reactia de pe topicul cu femeile care prefera barbati insurati a fost singulara, dar ... :D:D:D ... iata-ma si in postura de ... "vanat" pe forum. Treaba promite sa devina amuzanta :D , ... in conditiile in care te vei stradui totusi ceva mai mult ;). Nu de alta, dar la nivelul asta nu faci decat sa-i furnizezi material lui mr. P.Pan ( pentru topicul parafraza la "zicerea" lui Descartes) ;):D:D

He, he :D Io te cred ca ai vrea sa te simti vanat pe forum, dar n-o sa-ti dau eu satisfactia asta - am mizat pe ideea ca iti trebuie exact doua replici ca sa intelegi ce vreau sa spun, si asta din doua motive: (1) am dreptate cu ce spun mai mult sau mai putin direct in aceste doua replici si (2) ti-am evaluat cat se poate de precis atat inteligenta, cat si desteptaciunea. :p

18-04-2008 23:28:40

?? moebius
Cont Sters

spuneti-mi Aly a scris:

He, he :D Io te cred ca ai vrea sa te simti vanat pe forum, dar n-o sa-ti dau eu satisfactia asta - am mizat pe ideea ca iti trebuie exact doua replici ca sa intelegi ce vreau sa spun, si asta din doua motive: (1) am dreptate cu ce spun mai mult sau mai putin direct in aceste doua replici si (2) ti-am evaluat cat se poate de precis atat inteligenta, cat si desteptaciunea. :p

Pentru a evalua "cat se poate de precis" inteligenta, ti-am mai spus odata, exista niste teste IQ. Dar nu mai fac greseala de a-ti recomanda vreunul ( ... as manifesta un sadism exagerat ;) ).
Cat priveste "replicile" ( cica !!!  :D:D:D ), ... am tras de mult concluziile :(:(:(. De aceea nici nu m-am mai sinchisit sa postez pe topicul cu efect de "mos Ene". Totusi vad ca ai “mocnit”, stand la panda sa ma “prinzi”(… hmm :(… )  pe alte topicuri  ;  … cat de demna de mila e chestia asta, te las sa  realizezi singura, desi din cate observ teama de ridicol nu pare sa-ti fie foarte familiara .
Practic , vrei sa reincepi ce ? Un "duel" caruia nu-i faci fatza :( ? … Sa ma mobilizez (cu adevarat) pentru a-ti da replica ar insemna “sa trag cu tunul dupa muste”. In “confruntarea” anterioara nici nu ti-ai putut permite sa fii directa /concreta fata de “interpelari” . Nici macar ironica nu ai reusit sa fii, iar in privinta umorului,…vorba aia … hai sa fim seriosi … :( :D  ;  si ce dovada mai clara ( a lipsei de replica ) ar mai fi necesara in conditiile in care, “inghesuita la colt”, ti-ai “dat in petec” ( vizavi de ifosele de intelectuala rafinata ) cu penibilitati gen “ cred ca nu ai mai facut sex de mult “  ( in cadrul unui topic unde cica ai fi vrut sa combati lipsa de spirit ) … HA !!!
Iar in privinta  postarilor se observa usor ca ai doar doua directii :
a) arunci cateva cuvinte exact in maniera (  multumesc lui mr. Pan pentru parafraza inspirata care ma scuteste de detalieri ) "postez deci exist ", cu speranta vana ca cineva le va banui incarcate de sensuri ascunse ( un exemplu concret ar fi si interventia la care iti raspund acum, dar si mai edificatoare este cea pe care ai postat-o anterior < probabil rezultat al unei laborioase activitati cerebrale, de unde si "neodihna mintii" de care faci caz pe topicul somnifer ]:-)   >  ) ;
b) prezinti un “paun” ( care jumulit de jongleriile lexicale menite “ sa fure ochiu’ “ , ar ramane < ca mesaj > firav ca si "celebrul" pui de GOSTAT ceaushist ). Aici, recunosc faptul ca privitor la stil am cam sarit de la balcon cu umbrela, dar numai manat de cele mai bune intentii ;):D, respectiv mi-am zis ca poate cuvintele nu sunt de ajuns si de aceea ... “sa-ti fac si un desen”. Nu de alta, dar infierat ca “minte odihnita”, sa incerc sa compensez cumva vioiciunea mintii tale , a carei viteza imi reaminteste ( evident , fara un motiv anume ]:-) ;):D  ) de “zicerea” cuiva  :D:D:D : ... “ inteligentza ma urmareste … , dar eu sunt mai rapida … “

Ultima modificare facuta de moebius (19-04-2008 06:31:19)

19-04-2008 04:02:32

?? tasha 1951
Cont Sters

Ehe,Moebius cat de rapida este Aly pot sa-ti spun eu....si chiar pe bune!
   Ii merge mintea exact asa cum trebuie unei intelectuale desavarsite si asta poate confirma si Sandie...in cele trei zile cit am stat la Bucuresti m-am convins pe  deplin de acest lucru...
   Este o femeie speciala,absolut speciala si ma bucur enorm ca am cunoscut-o si in realitate...=)
    Ce-mi trece acuma prin cap?...faptul ca desi este incepatoare in ale soferitului a facut un "slalom" printre masini de ma miram si eu cum reusea...=D...are o prezenta de spirit extraordinara!=)
    Aly,multumesc si pe aceasta cale pentru absolut tot ce-ai facut!...te astept cat mai curind in Tara Oasului!=)

19-04-2008 09:37:15

?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

moebius a scris:

(...) Practic , vrei sa reincepi ce ? Un "duel" caruia nu-i faci fatza : (...) infierat ca “minte odihnita”, sa incerc sa (...)

Daca ai reciti cu atentie schimbul de replici la care am participat amandoi (nu am spus "schimbul nostru de replici" pentru ca s-a intamplat si ca, inspirata de ceva spus de tine, sa fac afirmatii cu caracter general) ai putea conststa relativ usor :D ca nu te-a "infierat" nimeni ca minte odihnita. ...Asa ca singurul duel la care poti face tu referinta este acela dintre tine si tine insuti - din fericire un duel cu o sabie usoara de lemn, pentru ca altfel s-ar putea dovedi chiar paguboasa, si nu doar un pic dureroasa o distractie ca asta. :D

In rest: de "proiectie psihologica" ai auzit?

19-04-2008 11:13:48

?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

(...) Ce-mi trece acuma prin cap?...faptul ca desi este incepatoare in ale soferitului a facut un "slalom" printre masini de ma miram si eu cum reusea...=D...are o prezenta de spirit extraordinara!=)

Cum reuseam sa raman(em) in viata, adica. :D

Da, mey, au fost aventuri prin Bucuresti, zilele astea - cum sunt de altfel zilnic si in general, cu mine la volan. :) ...Treceri pe rosu, la cativa centimetri de boturile unor masini care se apropiau perpendicular si pietoni aproape saltati pe capota, sunt doar exemple un pic mai exotice. Secretul: aiuritii, la fel ca nebunii si betivii, au dumnezeul lor - un dumnezeu haios si paradoxal.

19-04-2008 11:28:06

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Hmmmm ce ne facem insa cu CIUDTATZII ?......ashtia nu au nici un DUMNEZEU -DUMNEZEUL MA-SII DE TREABA !!!!!  hihihi
spuneti-mi Aly a scris:

tasha 1951 a scris:

(...) Ce-mi trece acuma prin cap?...faptul ca desi este incepatoare in ale soferitului a facut un "slalom" printre masini de ma miram si eu cum reusea...=D...are o prezenta de spirit extraordinara!=)

Da, mey, au fost aventuri prin Bucuresti, zilele astea - cum sunt de altfel zilnic si in general, cu mine la volan. :) ...Treceri pe rosu, la cativa centimetri de boturile unor masini care se apropiau perpendicular si pietoni aproape saltati pe capota, sunt doar exemple un pic mai exotice. Secretul: aiuritii, la fel ca nebunii si betivii, au dumnezeul lor - un dumnezeu haios si paradoxal.

19-04-2008 16:42:00

?? moebius
Cont Sters

spuneti-mi Aly a scris:

moebius a scris:

(...) Practic , vrei sa reincepi ce ? Un "duel" caruia nu-i faci fatza : (...) infierat ca “minte odihnita”, sa incerc sa (...)

Daca ai reciti cu atentie schimbul de replici la care am participat amandoi (nu am spus "schimbul nostru de replici" pentru ca s-a intamplat si ca, inspirata de ceva spus de tine, sa fac afirmatii cu caracter general) ai putea conststa relativ usor :D ca nu te-a "infierat" nimeni ca minte odihnita. ...Asa ca singurul duel la care poti face tu referinta este acela dintre tine si tine insuti - din fericire un duel cu o sabie usoara de lemn, pentru ca altfel s-ar putea dovedi chiar paguboasa, si nu doar un pic dureroasa o distractie ca asta. :D

In rest: de "proiectie psihologica" ai auzit?

Recunosc faptul ca m-am cam grabit calificand drept  “duel” :D:D o polemica lipsita de “nerv” ( dar nu de nervi in ceea ce te priveste :D:D:D  :” moderatorii ori dorm, ori considera forumul ca pe un loc de dat arama pe fata” ) in cadrul careia, dupa cum ai remarcat :D:D, am folosit ( cu menajamente  ]:-)  ) doar  “o sabie usoara de lemn” :D  ;  oricum a fost prea mult chiar si aceea, pentru ca tu, desi te-ai “echipat” cu un “ciomag” ( daca tii neaparat, pot sa te citez < asta apropo si de retractarile ( ?!? ) privitoare la calificativul de “minte odihnita” > ), in loc de “incrucisatul armelor” ai folosit bata respectiva pentru a da cu ea in balta, multumindu-te sa arunci de la departare  < de concret :D  > cu “pietre” :D  ( “ pentru ca ulterior sa spumege doar “, “nu merita sa dau nici doi bani pe pareile tale. Sincer, chiar nu cred in inteligenta ta”, , etc. ) ,  sau chiar cu “perle” :D:D:D (“...eu intelesesem intrebarea ta ca fiind retorica. Altfel, cred ca n-as fi gasit rabdare sa-ti raspund ceva … “ ).
Deci, mea culpa pentru inadvertenta de a numi duel o provocare ramasa la nivel embrionar pentru ca “ En garde ! “ a fost inteles ca o destinatie a izbiturilor cu oishtea. :D:D:D
Cat despre proiectia psihologica, nu prea stiu “cu ce se mananca” :). Poate ma ajuti sa inteleg mai bine exemplificand cu inca niste “ziceri” :D:D:D de genul celei la care faceam referire in postarea anterioara zicand ca “ti-ai dat in petec”  ;):D:D:D.

Ultima modificare facuta de moebius (11-05-2008 09:23:59)

19-04-2008 19:30:38

?? moebius
Cont Sters

spuneti-mi Aly a scris:

tasha 1951 a scris:

Reamintesc ( fie chiar si pentru a preveni o postare on topic : " o bara fatza " :D:D:D ) faptul ca  "70 pe ora" are in vedere kilometri nu pietoni ... De data asta fara vreun apropo la culoarea parului  :D:D:D

Ultima modificare facuta de moebius (19-04-2008 20:47:00)

19-04-2008 19:36:45

Pagini: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 34    
Mergeti la