Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / ce va trece prin cap in momentul asta?    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 34
?? martiela
Cont Sters

Inregistat: 31-05-2008
Ono...barbatul meu spunea...bani au si tiganii...fatza n-au...dar hai sa nu mai vorbim despre asta(ne acuza unikaa...de ura de rasa)Portugalia este o excursie gratuita din partea companiei pentru rezultatele pe care le am...la Viena trebuie sa-mi exprim doar dorinta...si totul e ok!...daca prietena mea a venit expres pentru o seara la Felix de ziua mea...inseamna ca nu problema banilor se pune...si la greci in septembrie nu e mare scofala...nu costa mult....=)

04-06-2008 22:31:13

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Ca as interzice fotbalul !
Asta a inceta de mult sa fie un sport, un spectacol !!!
Fute-i-ar cainii pe becalieni, pe mutzi, pe pitzurci, pe dragomiri, pe sefi de galerii, pe arbitrii, pe coposhi, pe....
Chilu'  meu, mai scrieti si voi !

07-06-2008 21:24:35

?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007
Ca exista ceasuri rele. :D

07-06-2008 22:23:34

?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007

P. Pan 63 a scris:

Ca as interzice fotbalul !
Asta a inceta de mult sa fie un sport, un spectacol !!!
Fute-i-ar cainii pe becalieni, pe mutzi, pe pitzurci, pe dragomiri, pe sefi de galerii, pe arbitrii, pe coposhi, pe....
Chilu'  meu, mai scrieti si voi !

Total de acord, compadre! Ete ce scriam ieri pe topicul dedicat "fotbal si paliverne": :x

""Inutil regulamentul asta "M.UE" :D relativ la microbisti si nevestele lor pentru mine, draga vio: nu doar fiindca nu-s deloc microbist dar, dac-ar fi dupa mine, as interzice fotbalul !!!

Motive? Nenumarate - cel mai important: nu mai e demult nici macar un sport, daramite un joc... :x Doar o afacere a unor ciobani :D pe carca turmelor de microbisti lipsite de alte orizonturi de asteptare a rezolvarii defularilor proprii :(. Din pacate.""

Ultima modificare facuta de Xtremul (07-06-2008 22:43:45)

07-06-2008 22:38:04

?? Xtremul
Cont Sters

spuneti-mi Aly a scris:

Ceasu' rau, pisica 13... abia-n 2012 insa !! :D:D

07-06-2008 22:40:32

?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Xtremul a scris:

spuneti-mi Aly a scris:

Sau saptamana trecuta, nu-mi aminti! :D

07-06-2008 22:48:07

?? kamin
Cont Sters

Inregistat: 25-01-2008

spuneti-mi Aly a scris:

Xtremul a scris:

spuneti-mi Aly a scris:

ce-ai patit draga Aly ? Sper ca nu ti s-au inecat corabiile !!  sau asta cu corabiile o fi valabil numai pt mine?!! :D

08-06-2008 04:49:54

?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

kamin a scris:

spuneti-mi Aly a scris:

Xtremul a scris:

ce-ai patit draga Aly ? Sper ca nu ti s-au inecat corabiile !!  sau asta cu corabiile o fi valabil numai pt mine?!! :D

Saptamana trecuta, mi-a luat un prost permisul de conducere - pe 2 luni! :(

08-06-2008 08:33:54

?? Xtremul
Cont Sters

Doar n-ai fi vrut sa-ti ia permisul vreun premiat Nobel, draga Aly!!! :D

Acum ceva timp, am trecut si eu prin asta (3 luni suspendare, pentru 103 km/h IN AFARA ORASULUI printr-o zona cu un indicator "uitat" :x de limitare la 30 KMH) si mi-a prins chiar cumva bine pina la urma sa merg cu metroul si pe jos. :)

Normal, trebuia cred sa ma judec cu ei (si eventual cu AND-ul), mai ales ca ma afecta direct chestia asta-n activitatea mea, dar cred ca mai mult pierdeam timpul (si banii). Iar cum un bine-i in tot raul, cumva... ;)

Vorba lui NJD: Drept Inainte !!! :D:D (spre buncar, evident...)

Ultima modificare facuta de Xtremul (08-06-2008 11:35:19)

08-06-2008 11:29:38

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Maaaaah specifica : TZI L-A LUAT UN PROST OARECARE SAU UN MELETZEAN ?...ADICALEA HAI TOTUSHI SA NU JIGNIM PROSHTII ASHA DE-A-N PIXULEA !
spuneti-mi Aly a scris:

kamin a scris:

spuneti-mi Aly a scris:

08-06-2008 11:38:00

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Zicere misogina : BLONDELE DAU BINE LA BRATZ NU LA VOLAN !

08-06-2008 11:43:47

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Sugestie pentru buldogul Blegescu de completare a programul electoral :

CETATZENI DACA MA ALEGETZI PRIMAR REZOLV PROBLEMA SUFOCANTA A CIRCULATZIEI IN BUCURESHTI RIDICAND CARNETELE TUTUROR BLONDELOR !

Sa vezi nenica atunci ce boierie in trafic !

Saptamana trecuta  o blonda cu-n Tuareg i-a aratat shoferului meu degetul sexual ......imediat io i-am aratat bani! .....a intrat proasta intr-o amarata de Dacie parcata pe dreapta regulamentar !  (FAZA ESTE TOTAL REALA !.....se poate verifica ...accidentul de pe Calea Grivitzei ...radeau meletzenii de se tavaleau cand blonda le explica ca i-a spart curul lu'ala pe deoarece i-am aratat io bani !...deci atentzie ...exact asha s-a exprimat ! )

08-06-2008 11:55:52

?? CupluBD 073
Cont Sters

Inregistat: 28-05-2008
CIUDI daca mor asa sa spunem de.acritura de soacramea' una din ele ma propui erou national? damezele nu ma vor decat treaz iar eu.....

08-06-2008 13:51:35

?? Xtremul
Cont Sters

CupluBD 073 a scris:

CIUDI daca mor asa sa spunem de.acritura de soacramea' una din ele ma propui erou national? damezele nu ma vor decat treaz iar eu.....

Bre cumetre SA, mai ai resurse de energie-n proteza ;) ca sa ai relatii sado-maso si cu userul BD ??? :D:D (BD de la "benzi desenate", presupun... :D)

08-06-2008 13:57:02

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

deocamdate nu ma bag ca n-am material fotografic !

08-06-2008 14:48:24

?? kamin
Cont Sters

Inregistat: 25-01-2008

spuneti-mi Aly a scris:

kamin a scris:

spuneti-mi Aly a scris:

Hai ca nu e chiar asa de rau. Asa ai si tu ocazia sa stai intre oamenii obisnuiti...cu transportul in comun. :) Sa vezi in ce lume traim...e o adevarata experienta , sa  sti!!! :D

09-06-2008 09:41:58

SHAWUSKA
Femeie

Nou venit

Inregistat: 01-03-2008
Dragilor, se pare ca eu stau cel mai rau ( pina acum ) in problema asta!

In ianuarie mi-au suspendat permisul pentru depasire pe linie continua linga Tg mures. Deci in februarie nu am condus. In martie m-au oprit in Sighisoara cu 79 km / ora - 2 puncte. In aprilie am prins camera pe drumul Cluj - Turda cu 91,5 km / ora - 6 puncte. In aprilie m-au prins, TOT in MURES, cu 82 km / ora - 4 puncte.

Mai am putin si iar ramin fara...

09-06-2008 20:07:10

?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Citind astea cu auto, mi-aduc aminte si io de una catva timp in urma. Era Vineri seara, ce noaptea pe la 1 dimi si la ultima vale, bag  putin in aceleratie pana la 150, sa iau dealul mai usor. Deabia incepusem sa urc dealu' cand, vad girofaru'n spate, bagami-as, opresc. Actele masini asigurarea si carnetu' varog. Dau si eu ce gasesc. Si carnetul va rog. Pai, nu'l gases cred ca l-am uitat acasa in alti pantaloni. Dupa ce vorbeste prin radio cu cineva, se intoarce si zice: Nu cumva nu il gasiti pentru ca v-a expirat ? nu se poate dar o s-a ma uit.  Nu va pot lasa sa mergeti pe jos la ora asta dar la intoarcere altcineva tre sa conduca. Bineinteles, Gata s-a facut. Am scapat usor cu o amenda pe care am platit-o pe loc. Dupa ce m-am cotarat sa reinoiesc carnetu am aflat ca nu se mai poate tre sa dau examenele din nou.  Primul examen de conducere l-am luat din prima in pauza de masa, deci tre sa fie usor, am sa conduc ca atunci, usor si cu grija. Merg dupa aceia si la poligon si, si ,si al dreacu zice ca am picat. La al doilea examen aduc carnetu' ala vechi si alta legitimatie si zic; Bai, mancati-as gura, am condus 3 ani fara si mai conduc trei daca tu ma pici. Vezi experienta si necesitatea mea? Lasa ca e numai o formalitate, ai trecut. Si am trecut. De atunci reinoiesc la timp :)

10-06-2008 09:30:01

?? Doriane
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
"Deci ramai in lupta, cand esti cel mai rau lovit,
In clipa ce-a mai grea NU RENUNTA...."..

.alpinistul nu e maret prin fapta lui de a ajunge in varf de munte ,ci de faptul ca la mijlocului traseului a cazut ,sleit de puteri ,///dar s-a ridicat ...sa invatam din rana soimilor raniti ,din ascensiunea alpinistului sa ne inaltam din propria noastra slabiciune...mereu inainte pana vom deveni ,dupa multe anotimpuri si vieti ...un luceafar !
de ce oamenii nu invata din existenta ultimilor frunze ,toamna ...cand,cu o maxima intensitate isi sorb ultima picatura de roua....de ce nu ne pretuim pe noi insine si alergam in netimp dupa iluzii sau averi...cand dragostea ne face cu mana in fiece dimineata cand toata natura reinvie cu o ruga"bunadimineata univers"....de ce iubita lumea e rea....cand Cerul ne binecuvanteaza in fiece secunda cu exemplul acestor flori care stau cu bratele (petalele)...mereu catre cer ..ca o ruga ....de ce?.....ascult celine dion ...ma omoara fata asta...peste ceva timp sunt invitata in parc...mereu caut la sfarsitul zilei intrebarea"azi am zambit ,am ras ...am facut ceva pt mine ..pt cei dragi?....si-n fiecare apus ma regasesc mai iubitoare....mai aproape de ruga florilor ....
HAI ROMANIA!

10-06-2008 11:16:50

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

eshti blonda cumva ? :D
SHAWUSKA a scris:

Dragilor, se pare ca eu stau cel mai rau ( pina acum ) in problema asta!

In ianuarie mi-au suspendat permisul pentru depasire pe linie continua linga Tg mures. Deci in februarie nu am condus. In martie m-au oprit in Sighisoara cu 79 km / ora - 2 puncte. In aprilie am prins camera pe drumul Cluj - Turda cu 91,5 km / ora - 6 puncte. In aprilie m-au prins, TOT in MURES, cu 82 km / ora - 4 puncte.

Mai am putin si iar ramin fara...

10-06-2008 12:33:51

?? martiela
Cont Sters

NJD a scris:

Citind astea cu auto, mi-aduc aminte si io de una catva timp in urma. Era Vineri seara, ce noaptea pe la 1 dimi si la ultima vale, bag  putin in aceleratie pana la 150, sa iau dealul mai usor. Deabia incepusem sa urc dealu' cand, vad girofaru'n spate, bagami-as, opresc. Actele masini asigurarea si carnetu' varog. Dau si eu ce gasesc. Si carnetul va rog. Pai, nu'l gases cred ca l-am uitat acasa in alti pantaloni. Dupa ce vorbeste prin radio cu cineva, se intoarce si zice: Nu cumva nu il gasiti pentru ca v-a expirat ? nu se poate dar o s-a ma uit.  Nu va pot lasa sa mergeti pe jos la ora asta dar la intoarcere altcineva tre sa conduca. Bineinteles, Gata s-a facut. Am scapat usor cu o amenda pe care am platit-o pe loc. Dupa ce m-am cotarat sa reinoiesc carnetu am aflat ca nu se mai poate tre sa dau examenele din nou.  Primul examen de conducere l-am luat din prima in pauza de masa, deci tre sa fie usor, am sa conduc ca atunci, usor si cu grija. Merg dupa aceia si la poligon si, si ,si al dreacu zice ca am picat. La al doilea examen aduc carnetu' ala vechi si alta legitimatie si zic; Bai, mancati-as gura, am condus 3 ani fara si mai conduc trei daca tu ma pici. Vezi experienta si necesitatea mea? Lasa ca e numai o formalitate, ai trecut. Si am trecut. De atunci reinoiesc la timp :)
Daca o sa-ti spun ca permisul meu era pina anul trecut pe numele de fata n-o sa ma crezi...mai sa fie!ori circulasem eu ca lumea si n-am avut ghinionul sa fiu oprita,dar pina abia dupa un an de la moartea sotului meu mi-am zis e cazul sa-l schimb ca nu mai am atatea neamuri in politie la o adica...si cine stie ...ma aleg cu ceva amenzi...;)
   Foarte adevarat insa si faptul ca nu faceam cu masina drumuri prin tara...doar Satu Mare - Negresti,eventual Baia Mare...Sighet cand mai aveam oaspeti si doream sa le arat Cimitirul vesel din Sapanta...=)

10-06-2008 19:14:24

?? Doriane
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
cei ce nu sufera sunt nefericiti ca nu stiu suferinta.....suferinta e uneori daruirea...o mama care isi creste copii nu sufera pentru ca "se chinuie"cu acei copii ,ea se daruieste si-si da tot ce are mai bun copiilor sai sau in maini mai sarmane...o iubita nu sufera ca a parasit-o iubitul ...de fapt ea ar trebui sa se bucure ca a iubit ....iubirea se naste ,creste si moare urmand aceleasi legi ...mereu tr sa iubim frumusetea vietii...viata asta este fenomenala ....nu trebuie sa zicem"sunt fericita ca uite eu am vedere si altul nu are ",ci ...sa fim fericiti ca reusim sa daruim zambete celor din jurul nostru....cu cat mai multe zambete cu atat ne putem declara fericiti...cine are grija de noi?exista un MARE DUMNEZEU!

16-06-2008 12:50:58

?? martiela
Cont Sters

Viata e nedreapta si de multe ori ne gasim atat de neputinciosi in fata sortii!...dar zambetul imi consolideaza increderea in mine...nu spun ca mi-e usor de fiecare data...ma ridic insa deasupra lucrurilor fara importanta...nu ma implic in chestiunile minore care nu merita prea multa atentie...si incerc sa-mi alung temerile...
Frica explica de ce milioane de oameni au putine impliniri si putine bucurii. Este foarte adevarat ca frica este forta redutabila. Intr-un fel sau altul, ea ii impiedica pe oameni sa obtina ceea ce isi doresc de la viata....Oameni buni,curaj...si totul va fi bine!=)

16-06-2008 16:03:24

?? martiela
Cont Sters

Cu totii ne indreptam intr-acolo..... Catre timpul in care ochiul nu va mai fi ager, mintea nu va mai sclipi, mainile nu vor mai avea precizia de odinioara, picioarele nu vor mai asa sprintene. Ne facem din ce in ce mai mici in noi insine, lasand maretia anilor de odinioara, vantului...

Cat de pregatiti sunteti pentru acel timp? Va ganditi vreodata la batranete? Aveti planuri pentru ultima etapa a acestei calatorii? Aveti temeri?

19-06-2008 18:02:05

?? Xtremul
Cont Sters

Era sa zic ca nu cred sa mai apuc pensia :D, dar de fapt cred ca da - altfel nu mi-as mai fi facut planuri sa ajung Capu'Trebii in Bunkeristania anului 2012... ;) :D

Serios acum, chiar n-are rost sa-mi fac planuri, mai bine n-are oricum in niciun caz cum sa fie decit evolutia (involutia, de fapt :rolleyes:) de pina acum: cu cit fac eforturi mai mari "sa-mi mearga mai bine", cu atit imi merge mai prost... din absolut toate punctele de vedere.

Asta e, se pare ca m-am pus rau cu Al de Sus :D:D. Bine ca toate trec... inclusiv viatza. ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (19-06-2008 18:48:27)

19-06-2008 18:42:55

?? martiela
Cont Sters

Xtremul a scris:

Era sa zic ca nu cred sa mai apuc pensia :D, dar de fapt cred ca da - altfel nu mi-as mai fi facut planuri sa ajung Capu'Trebii in Bunkeristania anului 2012... ;) :D

Serios acum, chiar n-are rost sa-mi fac planuri, mai bine n-are oricum in niciun caz cum sa fie decit evolutia (involutia, de fapt :rolleyes:) de pina acum: cu cit fac eforturi mai mari "sa-mi mearga mai bine", cu atit imi merge mai prost... din absolut toate punctele de vedere.

Asta e, se pare ca m-am pus rau cu Al de Sus :D:D. Bine ca toate trec... inclusiv viatza. ;)

Ei,nu spune asta...Cel de Sus ne iubeste pe toti,doar ca ne trimite tot felul de incercari...ti-am scris pe un topic ce mult conteaza gandirea pozitiva...asa ca...capu' sus!...ca doar avem nevoie de tine!=)

19-06-2008 19:37:23

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008

martiela a scris:

Xtremul a scris:

Intai de toate ca ne-ai promis - UN CUVANT SPUS E UN CUVANT DAT - ca in 2012 vei fi cu noi in Bunkeristania . Baga-ti mintile in cap ! Ai promis !!!!!!!!!
In al doilea rand , iti merge din ce in ce mai prost PENTRU CA FACI EFORTURI "sa-ti mearga mai bine" . Renunta la aceste eforturi si vei vedea in scurt timp un real progres . UITA-LE !!!!!!!!!!!!!!
Si Extremule , s-ajung eu corentata si bagata la cuva de "Lunetistu" , daca n-o sa-mi dai dreptate !

ps. In tot cazu' , daca in 2012 nu vei fi cu noi in Bunkeristania , eu una n-o sa te iert niciodata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uite ca nu...na....NU !!!!
Ce zici ? Incerci ?
A , si inca ceva foarte important : tu postezi tot felul de informatii pentru noi , ma rog , pentru unii dintre noi. Ne deschizi ochii si ne impingi inainte .
Te-ai gandit vreodata ca platesti pentru asta ? Ca este un pret de platit ?
Poate ca da , dar asa esti tu de la nastere si NU POTI FACE ALTFEL .

Ultima modificare facuta de titmouse (19-06-2008 22:27:52)

19-06-2008 22:25:28

?? martiela
Cont Sters

Numai o mare nenorocire ne poate arata cat de marunte sunt nemultumirile
"insuportabile",spunea O.Paler...
Cineva spunea:viata este un rahat iar eu sunt plin de viata....la naiba!nu mai stiu ce sa cred?
Ma simt inlantuita in propriile-mi sentimente si trairi. As vrea sa scap, sa evadez din propria-mi lume..... Sa fug undeva departe, sa uit de tot si de toate. Dar din pacate nu se poate.....As vrea sa scap din acest labirint al sentimentelor, din aceast prizonierat al singuratatii.....=( Ma simt din ce in ce mai singura si asta imi face rau. As vrea sa dau drumul sentimentelor, sa ma descarc, dar nu pot, nu am cui sa ii spun tot ce simt......=(
   Ma simt ca intr-o stare de claustrare desi sunt  libera ca pasarea cerului......
Stiam ca viata este grea, dar... Poate este doar unul din hopurile pe care trebuie sa le trecem in viata....=(...sper sa-l trec cu bine....=(

21-06-2008 08:27:03

?? Xtremul
Cont Sters

titmouse a scris:

martiela a scris:

Xtremul a scris:

Intai de toate ca ne-ai promis - UN CUVANT SPUS E UN CUVANT DAT - ca in 2012 vei fi cu noi in Bunkeristania . Baga-ti mintile in cap ! Ai promis !!!!!!!!!
In al doilea rand , iti merge din ce in ce mai prost PENTRU CA FACI EFORTURI "sa-ti mearga mai bine" . Renunta la aceste eforturi si vei vedea in scurt timp un real progres . UITA-LE !!!!!!!!!!!!!!
Si Extremule , s-ajung eu corentata si bagata la cuva de "Lunetistu" , daca n-o sa-mi dai dreptate !

ps. In tot cazu' , daca in 2012 nu vei fi cu noi in Bunkeristania , eu una n-o sa te iert niciodata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce zici ? Incerci ?
A , si inca ceva foarte important : tu postezi tot felul de informatii pentru noi , ma rog , pentru unii dintre noi. Ne deschizi ochii si ne impingi inainte .

1. Ein Mann, ein Wort !!! zice neamtzu' (si eu la fel ;)) si clar ca nu va las balta, dragi bunkerinezi, daca-oi mai fi prin zona "fizica" in 2012... :rolleyes:

2. Am incercat, stai tu linistita, draga Tit, si versiunea "let it be" fara eforturi, si mi-a mers SI MAI PROST... :D:D Ma consolez doar, fatalist, cu gindul ca Cineva stie ca din situatiile de criza ies cele mai bune idei-evolutii-revolutii ;) si d-aia ma toooooooot tine-ntr-o criza de 7-8 ani incoace nenea asta cu scenariile crizoase !!! :D:D

3. Poate c-om fi si "preprogramatzi" cumva pentru misii aparent absurde la prima vedere (fiindca nemotivate prin vreun interes/cashtig personal - asa cum sint majoritatea actelor indivizilor din epoca noastra). :rolleyes:

4. E clar si ca ORICE SE PLATESTE (inclusiv faptele bune, care nu ramin niciodata nepedepsite)... :D:D Ramin totusi la convingerea ca, fie si numai UN OM daca reusesti sa-l ajuti cumva sa intzeleaga macar un pic din mecanismele nebunelii aparente a lumii asteia (si sa treaca macar mai lin un hop), tot e ceva... ;)

Motiv pentru care chiar si postarea TA e mai important-motivanta decit pare. :)

Ultima modificare facuta de Xtremul (21-06-2008 22:37:14)

21-06-2008 17:08:54

?? martiela
Cont Sters

Din cand in cand insa se petrece ceva, are loc un eveniment, se face o descoperire, cineva are o idee, o viziune, si apar licariri ale timpurilor care vor veni. Se profileaza noi intelegeri-asa gandesc eu. Vor fi într-adevar lucrurile asa cum „le vedem” noi astazi? Va fi (si) Pamantul „sediul” generatiei 2.0? Vom stapani tehnica de a ne putea ascunde si astfel izola dupa voie de cei din jur? Ce si pe cine vom gasi pe celelalte corpuri ceresti atunci când va porni un Exod care dupa aceea nu va mai putea fi oprit niciodata? Cat vor conta în viitor diferentele genetice intre oameni? Ce surprize ne asteapta? Stiam pana acum ca folosim doar aproximativ 5% din capacitatea creierului nostru. Am ajuns, in ultimii aproape 10 ani, sa realizam ca „vedem” (indiferent prin ce mijloace) doar 5% din materia din Univers – restul este ascuns, fie ca numim acest rest materie sau energie intunecata...

21-06-2008 17:13:54

?? Xtremul
Cont Sters

martiela a scris:

Cineva spunea:viata este un rahat iar eu sunt plin de viata....la naiba!nu mai stiu ce sa cred?
Ma simt inlantuita in propriile-mi sentimente si trairi. As vrea sa scap, sa evadez din propria-mi lume..... Sa fug undeva departe, sa uit de tot si de toate. Dar din pacate nu se poate.....As vrea sa scap din acest labirint al sentimentelor, din aceast prizonierat al singuratatii.....=( Ma simt din ce in ce mai singura si asta imi face rau. As vrea sa dau drumul sentimentelor, sa ma descarc, dar nu pot, nu am cui sa ii spun tot ce simt......=(
   Ma simt ca intr-o stare de claustrare desi sunt  libera ca pasarea cerului......
Stiam ca viata este grea, dar... Poate este doar unul din hopurile pe care trebuie sa le trecem in viata....=(...sper sa-l trec cu bine....=(

Bine le zicea nea Paler, ma chere... :)
Partial adevarata si vorba ailalta cu rahatul :D, desi cam cinica - partial, fiindca-n lume/viatza avem, vorba poetului, de toate - "si noroi, si stele" si sintem in definitiv plini de ambele... :D:D OK, depinde acuma si-n ce proportzii... :rolleyes:, fiindca unii-s "de tot rahatul" in procent de 99,9999999999 % !!! :D:D

Poate c-ar trebui si sa ne auto-impacam cumva cu un anume fatalism cu ocazia incercarilor dramatice (de care unii - nefericitii de ei :), zic io) sint totusi scutiti in viata... Iar ma repet, dar incerc sa cred c-am reusit sa ma autosugestionez macar ca suferintza-i cumva necesara in unele stadii ale evolutiei noastre, altfel n-ar mai fi si nici nu s-ar mai povesti. ;) Evident, un yogin "d-ala adevaratu" de pilda poate oricind sa se autovindece de orice boala, sa zicem, dar la fel de clar e ca unu' ca el nu prea mai are multa treaba cu evolutia noastra, asta a "normalilor" paminteni - si-n plus probabil ca-i la ultima lui chinuitoare reincarnare "fizica"...

Ultima modificare facuta de Xtremul (21-06-2008 17:40:18)

21-06-2008 17:23:35

?? martiela
Cont Sters

Xtremul a scris:

martiela a scris:

Bine le zicea nea Paler, ma chere... :)
Partial adevarata si vorba ailalta cu rahatul :D, desi cam cinica - partial, fiindca-n lume/viatza avem, vorba poetului, de toate - "si noroi, si stele" si sintem in definitiv plini de ambele... :D:D OK, depinde acuma si-n ce proportzii... :rolleyes:, ca unii-s "de tot rahatul" in procent de 99,9999999999 % !!! :D:D

Poate c-ar trebui si sa ne auto-impacam cumva cu un anume fatalism cu ocazia incercarilor dramatice (de care unii - nefericitii de ei :D, zic io) sint totusi scutiti in viata... Iar ma repet, dar incerc sa cred c-am reusit sa ma autosugestionez macar ca suferintza-i cumva necesara in unele stadii ale evolutiei noastre, altfel n-ar mai fi si nici nu s-ar mai povesti. ;) Evident, un yogin "d-ala adevaratu" de pilda poa'sa se autovindece de orice boala, sa zicem, dar la fel de clar e ca unu' ca el nu prea mai are multa treaba cu evolutia noastra, asta a "normalilor" paminteni - si-n plus probabil ca-i la ultima lui chinuitoare reincarnare "fizica"...

Offf...pai eu ce crezi ca fac??
Si eu am gandirea pozitiva...ca altfel s-ar alege praf si pulbere din mine...=(

21-06-2008 17:39:30

?? Xtremul
Cont Sters

PARTZ !!! :D:D (auto- si retroactiv, bineintzeles).

Xtremul a scris:

titmouse a scris:

martiela a scris:

Ce zici ? Incerci ?

1. Ein Mann, ein Wort !!! zice neamtzu' (si eu la fel ;)) si clar ca nu va las balta, dragi bunkerinezi, daca-oi mai fi prin zona "fizica" in 2012... :rolleyes:

2. Am incercat, stai tu linistita, draga Tit, si versiunea "let it be" fara eforturi, si mi-a mers SI MAI PROST... :D:D Ma consolez doar, fatalist, cu gindul ca Cineva stie ca din situatiile de criza ies cele mai bune idei-evolutii-revolutii ;) si d-aia ma toooooooot tine-ntr-o criza de 7-8 ani incoace nenea asta cu scenariile crizoase !!! :D:D

3. Poate c-om fi si "preprogramatzi" cumva pentru misii aparent absurde la prima vedere (fiindca nemotivate prin vreun interes/cashtig personal - asa cum sint majoritatea actelor indivizilor din epoca noastra). :rolleyes:

4. E clar si ca ORICE SE PLATESTE (inclusiv faptele bune, care nu ramin niciodata nepedepsite)... :D:D Ramin totusi la convingerea ca, fie si numai UN OM daca reusesti sa-l ajuti cumva sa intzeleaga macar un pic din mecanismele nebunelii aparente a lumii asteia (si sa treaca macar mai lin un hop), tot e ceva... ;)

Motiv pentru care chiar si postarea TA e mai important-motivanta decit pare. :)

21-06-2008 22:37:33

?? martiela
Cont Sters

Iubesc barbatul care suna inapoi, atunci cand eu ii inchid telefonul in nas.....
Care sta treaz doar ca sa ma priveasca dormind.....
Care ma saruta pe frunte....
Care vrea sa ma arate lumii chiar daca nu sunt aranjata....
Caruia ii e indiferent daca pe parcursul anilor m-am ingrasat sau am slabit....
Apropos,fetelor...va regasiti in astfel de situatii?

21-06-2008 23:30:00

seaside
Femeie

Nou venit

Inregistat: 25-04-2006
moartea unui artist

22-06-2008 01:13:01

?? martiela
Cont Sters

"Cu ajutorul medicinei putem vindeca bolile, dar pentru singuratate, disperare si deceptii numai dragostea are leac. Sunt multi cei care tanjesc dupa un colt de paine, dar mai multi sunt aceia ce tanjesc dupa o farama de iubire."
Maica Tereza

Da ...foarte frumos, profund,adevarat spus... vreau sa va spun ca tot ceea ce facem, ce realizam, dorim, chiar si acel colt de paine daca il dam, sa-l dam din dragoste pentru ca iubirea care are'' n'' forme de manifestare este aceea unitate de masura a sufletului nostru.

22-06-2008 08:27:35

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Nunu , fetili este in situatzia urmatoare :ele iubeste borbatzii care
inchid telefonul ca sa para ca sunt in afara ariei de acoperire cand ei de fapt sunt in pat cu amanta !
imediat dupa ce termina intorc curu shi sforaie !
care din cand in cand va trafe cate-o lalma doua shi-un shut in cur
care din cand in cand va scoate in lume adica mergetzi in vizita la socrii tai sau ai lui !
caruia ii este indiferent ca te-ai facut cat dulapul deoarece ii eshti INDIFERENTA !
Apropos, fetelor .....va regasitzi in aceste situatzii ?
Hihihi ....mai mult ca sigur ! :D:D:D
martiela a scris:

Iubesc barbatul care suna inapoi, atunci cand eu ii inchid telefonul in nas.....
Care sta treaz doar ca sa ma priveasca dormind.....
Care ma saruta pe frunte....
Care vrea sa ma arate lumii chiar daca nu sunt aranjata....
Caruia ii e indiferent daca pe parcursul anilor m-am ingrasat sau am slabit....
Apropos,fetelor...va regasiti in astfel de situatii?

22-06-2008 10:43:38

?? Xtremul
Cont Sters

Moaaaaama, cit cinism... adevarat :D, cumetre !!! ;)

22-06-2008 10:49:37

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Nope, nu-i cinism .......este ADERVARUL !!!!!!...DERANJEAZA ? hihihi
Buna dimineatza ca acum am inceput sa ma dezmeticesc .......

22-06-2008 10:55:13

?? martiela
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

Cred ca intai trebuia sa te dezmeticesti si apoi sa scrii...
Chgiar nu-mi place ce ai scris...dar ma rog...daca asta ai simtit...=(

22-06-2008 11:00:36

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

FAAAAAAAAAATO nu eu trebuie sa ma dezmeticesc !!!!!
VOI FEMEILE TREBUIE SA VA DEZMETICITZI !!!!!!!
Hihihi ....hai ca v-am amorsat ......hihihi

22-06-2008 11:08:49

?? martiela
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

FAAAAAAAAAATO nu eu trebuie sa ma dezmeticesc !!!!!
VOI FEMEILE TREBUIE SA VA DEZMETICITZI !!!!!!!
Hihihi ....hai ca v-am amorsat ......hihihi

Mda..asta s-o crezi tu...!!!
PERSONAL M-AM DEZMETICIT DEMULT...
Sunt chiar foarte realista,altfel crede-ma nu stiu cum as putea sa merg mai departe!

22-06-2008 11:11:34

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005

CIUDATUL SA a scris:

Cum dracu sa  poti trece linistit, nepasator, pe langa atatea dulcegarii far'  sa dai in diabet neuronal ?!!!
Cum se face ca si sa dai cu tunu', n-ai s-o vezi pe una scriind ca-si iubeste barbatu si astuia-i miros picioarele, ii pute gura, trage bashini la greu, chiuleste de la faza cu preludiu  si postludiu , treburi d-ashtia ?....

22-06-2008 11:13:24

?? martiela
Cont Sters

PeterPan 63 a scris:

CIUDATUL SA a scris:

Cum dracu sa  poti trece linistit, nepasator, pe langa atatea dulcegarii far'  sa dai in diabet neuronal ?!!!
Cum se face ca si sa dai cu tunu', n-ai s-o vezi pe una scriind ca-si iubeste barbatu si astuia-i miros picioarele, ii pute gura, trage bashini la greu, chiuleste de la faza cu preludiu  si postludiu , treburi d-ashtia ?....

IMI PARE RAU....
Chiar am scris despre asta pe un  topic...am spus clar ca atunci cand iubesti treci cu vederea toate defectele partenerului,le ridici pe unele chiar la rang de calitati...altfel,ma intreb ar rezista oare o relatie mult timp?

22-06-2008 11:17:09

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

automultzumire , autosuficientza sau impacarea cu destinul ?

22-06-2008 11:18:53

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

sau mai pe romaneshte : PLAFONAREA NEURONULUI UNIC ?....hihihi moaaaaaaaama ce te-am inervat ....FII REA ! SPURCA-MA ! INJURA-MA !....oricum nu-mi pasa DEOARECE SUNT UN NESIMTZIT ! :D
CIUDATUL SA a scris:

22-06-2008 11:21:00

?? martiela
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

sau mai pe romaneshte : PLAFONAREA NEURONULUI UNIC ?....hihihi moaaaaaaaama ce te-am inervat ....FII REA ! SPURCA-MA ! INJURA-MA !....oricum nu-mi pasa DEOARECE SUNT UN NESIMTZIT ! :D
CIUDATUL SA a scris:

Nuu...departe gandul,stii ca nu fac asta niciodata!
am evoluat si ca am progresat material dar constat ca
ne-am adancit in ignoranta spirituala si L-am pierdut demult pe acel Dumnezeu....

22-06-2008 11:27:39

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

"ne-am adancit in ignoranta spirituala ".......shi oare crezi ca prin clamarea lui dumnezeu p-aci reushim sa ieshim din ignorantza ?

22-06-2008 11:31:57

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Pana mea chiar m-ai secat .....ma trezesc shi io de dimineatza deschid PC-ul shi dau la presa de cafea (adica la forum ) shi ...........Tasha poc ma carpeshte  cu Dumnezeu direct in creshtetul capului meu nebotezat ! .......

22-06-2008 11:34:02

?? martiela
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

Pana mea chiar m-ai secat .....ma trezesc shi io de dimineatza deschid PC-ul shi dau la presa de cafea (adica la forum ) shi ...........Tasha poc ma carpeshte  cu Dumnezeu direct in creshtetul capului meu nebotezat ! .......

Ma iarta Ciudatule nu asta a fost intentia mea,ai inteles gresit randurile mele...crede-ma,chiar nu vreau sa supar pe nimeni...dimpotriva...

22-06-2008 11:41:08

Pagini: 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 34    
Mergeti la