Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / cat valoreaza o femeie?    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6

Euryanthe
Femeie

Membru pe deplin

Inregistat: 30-08-2007

tasha 1951 a scris:

1. Femeile nu pot fi niciodata multumite.
2. Femeile sunt greu de intretinut.
3. Femeile vor sa controleze barbatii.
4. Femeile sunt geloase si posesive.
5. Femeile sunt prea emotive.
6. Femeile care par a fi puternice si competente nu au nevoie de cineva care sa aiba grija de ele.
7. Femeile vor sa le rapeasca barbatilor libertatea.

Aceasta este ceea ce cred barbatii, dar ce parere aveti voi? Ar trebui sa incercam (macar) sa-i schimbam?

...am sa incerc sa raspund,punctual(este doar parerea mea!)

Nu , nu trebuie schimbat nimic la barbatul ales!
  Cand ne-am indragostit de EL, ne-am indragostit si de defectele lui!

1.Un simplu MULTUMESC,aduce linistea dorita!
  2.De multe ori,intretinem noi barbatul/casa.
  3.Doar sa le netezim drumul spre realizarile visate.
  4.Cand iubesti cu adevarat, iti pasa!
  5.E dovada vie a sensibilitatii noastre.
  6.GRESIT! Dorim sa fim cel putin alintate.
  7."Libertatea fara limite,ucide libertatea"(Honore de Balzac)

26-09-2007 14:22:09

?? no_need
Cont Sters

Inregistat: 11-12-2006

tasha 1951 a scris:

6. Femeile care par a fi puternice si competente nu au nevoie de cineva care sa aiba grija de ele.

Aceasta este ceea ce cred barbatii, dar ce parere aveti voi? Ar trebui sa incercam (macar) sa-i schimbam?

Parerea mea:
1 Pot fi usor multumite atunci cand iti spun ceea ce vor
2 Femeile sunt usor de intretinut,trebuie doar sa sti cum sa pui problema
3 Femeile oricum controleaza barbatii,cu sau fara voia lor,daca nu ne-ar controla ne-am duce pe campii
4 Eu sunt gelos si posesiv,nici o femeie nu se poate compara cu mine,iar barbatul care spune ca nu este...minte
5 Aici ai un pic dreptate,plang relativ usor dar nu pt ca sunt mai emotive decat barbatii ci doar pt ca se exteriorizeaza mai usor
6 Orice femeie indiferent cat este de puternica simte nevoia de ocrotire(fizica sau psihica)
7 Libertatea nu poate fi rapita,ea este daruita

26-09-2007 15:15:00

?? misterul-apelor
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
1.femeile nu stiu ce vor,de aici nemultumirea!
2.dar ce noi suntem masini sa fim intretinute,nu avem maini sa muncim?
3.sa-i controleze unde?...aia-i tampita de umbla dupa el ca o securista...
4.geloase nu pt ca il iubesc ,ci din incapacitatea ca nu-l iubesc cum alta l-ar iubi....(cele mai inculte femei-gelozia e o boala)
5.sunt instabile ,emotive ...de ..."ingerul slab"
6.femeile puternice sunt cele care au trecut prin chinuri...orice necaz intarindu-le forta de caracter...
7.iubesc femeia pt ca e mama ,sotie,prietena ,iubita ,dar nu o mai iubesc cand e geloasa,grasa,inhibata,ciufuta,orgolioasa...

26-09-2007 15:24:49

?? no_need
Cont Sters

misterul-apelor a scris:

1.femeile nu stiu ce vor,de aici nemultumirea!
2.dar ce noi suntem masini sa fim intretinute,nu avem maini sa muncim?
3.sa-i controleze unde?...aia-i tampita de umbla dupa el ca o securista...
4.geloase nu pt ca il iubesc ,ci din incapacitatea ca nu-l iubesc cum alta l-ar iubi....(cele mai inculte femei-gelozia e o boala)
5.sunt instabile ,emotive ...de ..."ingerul slab"
6.femeile puternice sunt cele care au trecut prin chinuri...orice necaz intarindu-le forta de caracter...
7.iubesc femeia pt ca e mama ,sotie,prietena ,iubita ,dar nu o mai iubesc cand e geloasa,grasa,inhibata,ciufuta,orgolioasa...

femeile stiu foarte bine ce vor...doar vor ca noi sa credem ca nu stiu ce vor
nu ma refeream la o intretinere materiala...ci mentala
femeile stiu ce,cand si cum sa controleze....
fiecare femeie iubeste asa cum stie si poate ea,valabil si pt barbati,geloasa nu pt ca alta m-ar iubi mai mult ci pt ca eu a-s putea sa iubesc pe altcineva mai mult,de asta sunt convins si poti sa ma cotrazici cat vrei sunt in perfecta cunostinta de cauza
si eu sunt emotiv si eu plang,dar asta nu inseamna ca sunt femeie,ci doar ca am suflet
iubesc femeia pt ca-i iubesc caracterul,puterea,prietenia,capacitatea de comunicare si intradevar pt ca este frumoasa...aici iar te contrazic...eu nu-mi iubesc mama,poate ca acum par ciudat,dar pt ceea ce mi-a facut in urma cu 15 ani nu am sa o mai pot iubi vreodata

26-09-2007 15:38:27

?? a_misogin
Cont Sters

Inregistat: 08-03-2005

tasha 1951 a scris:

1. poate ca da, poate ca nu. oare chiar crezi ca s-au facut studii pe chestia asta? si chiar daca e asa, ii pasa cuiva?
2. femeile care sunt greu de intretinut sunt in general curvele. in rest, intreb si eu, in secolul 21, de ce trebuie sa va intretinem??
3. femeile or vrea ele multe, inclusiv sa controleze barbatii, o fac in limitele permise, cand intind coarda si-o iau peste bot
4. pai da asa este pentru ca stiu ca au ce pierde
5. da, dar nu este in mod necesar un lucru rau
6. femeile care PAR a fii puternice si independente devin isterice in independenta lor inchipuita si ulterior niste nevrozate. cele intradevar puternice si independente sunt extrem de putine si alea, intradevar, nu au nevoie de cineva sa aiba grija de ele, in masura in care orice om normal isi poate purta de grija singur
7. Nu, nu le duce capul pana acolo, fac unele tentative cu samanta in subconstient care se traduc prin gelozie si posesivitate. Explicatia este la pct. 4

Mai interesant ar fii de stiut cum vezi tu ca ar trebui schimbata aceasta perceptie, pe care sunt convins ca o consideri fara nici o legatura cu realitatea

26-09-2007 15:42:06

Euryanthe
Femeie

Membru pe deplin

...pentru no-need
Nu comentez parerea ta,doar un mic sfat(daca imi permiti!) Pe MAMA,daca nu poti sa o iubesti macar IARTA ...pt. linistea ta!

26-09-2007 15:44:20

?? misterul-apelor
Cont Sters

viata e misterioasa,complexa,caile incurcate....asa ca....m-am rezumat la simplitate:amor ,dragoste,pasiunea vietii,dans,muzica,sport,felia de paine unsa cu bune si rele...

26-09-2007 15:47:08

?? misterul-apelor
Cont Sters

zise Vornicul!.....poi mey...cum sa fie isterica o femeie puternica ,dependenta ,inteligenta...istericale sunt in randul celor slabe ...
a_misogin a scris:

tasha 1951 a scris:

1. poate ca da, poate ca nu. oare chiar crezi ca s-au facut studii pe chestia asta? si chiar daca e asa, ii pasa cuiva?
2. femeile care sunt greu de intretinut sunt in general curvele. in rest, intreb si eu, in secolul 21, de ce trebuie sa va intretinem??
3. femeile or vrea ele multe, inclusiv sa controleze barbatii, o fac in limitele permise, cand intind coarda si-o iau peste bot
6. femeile care PAR a fii puternice si independente devin isterice in independenta lor inchipuita si ulterior niste nevrozate. cele intradevar puternice si independente sunt extrem de putine si alea, intradevar, nu au nevoie de cineva sa aiba grija de ele, in masura in care orice om normal isi poate purta de grija singur
7. Nu, nu le duce capul pana acolo, fac unele tentative cu samanta in subconstient care se traduc prin gelozie si posesivitate. Explicatia este la pct. 4

Mai interesant ar fii de stiut cum vezi tu ca ar trebui schimbata aceasta perceptie, pe care sunt convins ca o consideri fara nici o legatura cu realitatea

26-09-2007 15:55:08

?? no_need
Cont Sters

Euryanthe a scris:

...pentru no-need
Nu comentez parerea ta,doar un mic sfat(daca imi permiti!) Pe MAMA,daca nu poti sa o iubesti macar IARTA ...pt. linistea ta!

de iertat am iertat-o demult,de uitat nu am sa uit niciodata,de iubit...poate cine stie,in alt timp...sau totusi...niciodata sa nu spui niciodata..
revenind la subiect...cat valoreaza o femeie ?...NU PUTEM SA PUNEM O VALOARE PE CEVA NEPRETUIT..parerea mea,si cu asta cred ca am spus ceea ce gandesc

26-09-2007 15:56:53

?? misterul-apelor
Cont Sters

daca Adam merita mai mult ,Dumnezeu ii lasa o alta femeie....nu are decat sa se multumeasca cu ce i-a dat Domnul...buna ,rea..e femeia lui,cea datatoare de viata.....

26-09-2007 16:00:01

Euryanthe
Femeie

Membru pe deplin

no_need a scris:

Euryanthe a scris:

...pentru no-need

de iertat am iertat-o demult,de uitat nu am sa uit niciodata,de iubit...poate cine stie,in alt timp...sau totusi...niciodata sa nu spui niciodata..
revenind la subiect...cat valoreaza o femeie ?...NU PUTEM SA PUNEM O VALOARE PE CEVA NEPRETUIT..parerea mea,si cu asta cred ca am spus ceea ce gandesc

Multumesc, no-need!
Multumesc si pt. parerea ta vis-a-vis de FEMEI!

26-09-2007 16:16:21

Euryanthe
Femeie

Membru pe deplin

misterul-apelor a scris:

viata e misterioasa,complexa,caile incurcate....asa ca....m-am rezumat la simplitate:amor ,dragoste,pasiunea vietii,dans,muzica,sport,felia de paine unsa cu bune si rele...

...dar sa ai grija,draga mea! Felia de paine sa fie din cereale!(glumesc,bineanteles!)In alta ordine de idei, painea o pune pe masa -FEMEIA ! Barbatul are cutitul! Conteaza cum taie acea felie!

26-09-2007 16:20:52

?? no_need
Cont Sters

Euryanthe a scris:

misterul-apelor a scris:

...dar sa ai grija,draga mea! Felia de paine sa fie din cereale!(glumesc,bineanteles!)In alta ordine de idei, painea o pune pe masa -FEMEIA ! Barbatul are cutitul! Conteaza cum taie acea felie!

sau pt cine o taie,noi suntem cam egoisti din fire :)

26-09-2007 16:29:14

?? a_misogin
Cont Sters

Inregistat: 08-03-2005
deja incepi sa ma calci pe nervi, iar te bagi ca musca-n curu calului fara sa citesti ce am scris eu cu MAJUSCULE: am scris destul de vizibil "PAR" dupa cum a fost si formularea initiala. este nevoie sa iti desenez sau ce

misterul-apelor a scris:

zise Vornicul!.....poi mey...cum sa fie isterica o femeie puternica ,dependenta ,inteligenta...istericale sunt in randul celor slabe ...
a_misogin a scris:

tasha 1951 a scris:

26-09-2007 16:39:35

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Sunt curioasa sa stiu ce inteleg barbatii cand spun asta despre o femeie:"uite o femeie adevarata!". Sau daca au intalnit femei pe care le-ar putea incadra in aceasta categorie...
Curiozitatea mi-a fost starnita de faptul ca, si pe "bascalie", si in viata de zi cu zi, am vazut ca foarte multi barbati asta isi doresc: o femeie adevarata!
Dar in viata reala, am observat de multe ori ca difera foarte mult acest "concept" in functie de personalitatea fiecaruia si mai ales in functie de sexul celui care il "pronunta", in sensul ca una inteleg femeile ca se asteapta de la o femeie adevarata si alta asteapta cu adevarat barbatii de la o astfel de femeie!

26-09-2007 17:04:21

?? tasha 1951
Cont Sters

Din punctul meu de vedere, nu are nicio relevanta daca cel care imi enumera calitatile unei femei adevarate este un barbat adevarat sau nu!
Toti avem dreptul sa ne consideram intr-un anume fel, chiar intr-un fel atragator...si, la fel, toti avem dreptul sa ne dorim ca partener o persoana ideala, macar din punctul nostru de vedere!
Eu am lansat o intrebare tuturor barbatilor care doresc sa imi raspunda, indiferent daca se considera barbati adevarati sau nu!
Deci, domnilor, aveti cuvantul! Spuneti ce asteptati de la o femeie adevarata si daca ati intalnit vreodata una care macar sa se apropie de aceasta incadrare... Curaj, nu trebuie sa vorbiti despre barbatul adevarat din voi, ci doar despre femeia adevarata pe care o visati!

26-09-2007 17:08:46

?? amza
Cont Sters

Inregistat: 05-12-2006
Ma simt dator sa raspund provocarii.Pt mine ideal este ca femeia sa fie inteligenta culta,maniere,dar si bineinteles frumoasa cu forme armonioase.Si da am intilnit citeva femei in viata cum am dorit.Continui in a face un portret al femeii din zilelel noastre,femeie ce este mai educata,mai emancipata,munceste mai mult,cistiga mai mult,in unele domenii face profesii de barbat,acced tot mai mult la functii de conducere,sint mai curajoase,mai pretentioase,mai directe,fac avansuri si ele primele,sint mult mai cerebrale in unele cazuri,mai responsabile sint buni negociatori...cit priveste treaba cu a fi barbat adevarat,faptele si gindurile mele,unele ilustrate pe forum vorbesc pt mine...
tasha 1951 a scris:

Din punctul meu de vedere, nu are nicio relevanta daca cel care imi enumera calitatile unei femei adevarate este un barbat adevarat sau nu!
Toti avem dreptul sa ne consideram intr-un anume fel, chiar intr-un fel atragator...si, la fel, toti avem dreptul sa ne dorim ca partener o persoana ideala, macar din punctul nostru de vedere!
Eu am lansat o intrebare tuturor barbatilor care doresc sa imi raspunda, indiferent daca se considera barbati adevarati sau nu!
Deci, domnilor, aveti cuvantul! Spuneti ce asteptati de la o femeie adevarata si daca ati intalnit vreodata una care macar sa se apropie de aceasta incadrare... Curaj, nu trebuie sa vorbiti despre barbatul adevarat din voi, ci doar despre femeia adevarata pe care o visati!

Ultima modificare facuta de amza (27-09-2007 23:58:29)

27-09-2007 23:56:54

?? kawacadabrantul
Cont Sters

Inregistat: 15-09-2006
Stufoasa treaba... "adevarat/a" inseamna de cele mai multe ori "conform cu norme... livresti cumva", cu standarde "normal-normat-ideale" prestabilite de societate, scriitori, filosofi, moralisti.
Dar si raportata la "marotele" noastre (inevitabil subiective) ar fi "adevaraciunea" :D asta...
Pentru un proxenet de exemplu, o tipa "adevarata" cam banuiti voi ce inseamna, nu? ;)
Pentru un... artist, cu totul altceva!
Un gurmand are si el, natural, idealul bucataresei perfecte in cursul noptilor lui nedormite intre pat si frigider, nu??? :D
Si Basescu cred ca si-a intilnit, cindva, idealul "adevarat" prin vreun port... :D
Pedo-, necro-, zoo-, gerontofilii -etc. au si ei "adevaratele" lor, desigur :D:D

Sa definim deci "adevaraciunile"... medii ale normalilor asemenea? OK, nu ma bag insa aici, Doamne feri s-ajung "normal"... ;):)

Ultima modificare facuta de kawacadabrantul (28-09-2007 00:33:05)

28-09-2007 00:12:14

?? kawacadabrantul
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Am raspuns (oarecum :D ) incitantei tale invitatii, draga Tasha... desi, repet, nu ma consider nici pe departe "barbat adevarat" :D
Macar fie si doar prin faptul ca am (din pacate, zic...) o sensibilitate deloc "bestial-masculina" ;)

Ultima modificare facuta de kawacadabrantul (28-09-2007 00:17:01)

28-09-2007 00:16:17

?? Soryn
Cont Sters

Inregistat: 04-03-2006
kawacadabrantul > cred ca tasha vrea parerile personale a tuturor barbatilor ce scriu pe forum :) putin conteaza daca ne consideram  "normali" sau "anormali"

28-09-2007 00:43:46

?? tasha 1951
Cont Sters

Sorine..dau o cafea...virtuala bineinteles ca altfel n-am cum ...distanta este un adevarat handicap...Kawa...este totusi un barbat cat se poate de normal..il citesc de multa vreme...stiam ce raspuns poate sa dea...oricum l-am citit printre randuri..el la urma urmei asta si-a propus...nu-i asa Kawa??? ;)

28-09-2007 01:57:15

?? psihiatria
Cont Sters

Inregistat: 17-09-2007
sa ne pisam in ma-ta pana o umplem si dupa aceea sa-i dam foc ! ....ia zii cum imbarligi tu babele telenoveliste ca ai fost in legiune !!!!! ....saracule !!!!!!!!!
Soryn a scris:

kawacadabrantul > cred ca tasha vrea parerile personale a tuturor barbatilor ce scriu pe forum :) putin conteaza daca ne consideram  "normali" sau "anormali"

28-09-2007 02:11:24

?? Soryn
Cont Sters

psihiatria a scris:

,,?? quote=Soryn]quote]

handicapatule , fi tare n gura in spatele calculatorului , in realitate  esti o zdreantza ce-si ia suturi in cur de la toti , descarca-ti frustrarile aici cretinel . Iti promit eu ca ne vom intalni candva , cand vei uita . Nu m-am luat de mata , prostu satului ce esti,ti-ai facut cont special , este? Sunt pe cale sa-l aflu si pe cel real si ip , deci adresa tel etc . Muta-te cat ai timp , esti deja pe cale de disparitie , eroare a naturii ce esti... "Leule" de vreun an ai intrecut masura , asa ca asteaptate sa culegi ce ai semanat

la legiune am fost ... daca-mi dai adresa iti pot trimite dovezi prin colegi,daca ti se pare asa incredibil este pt ca esti prea handicapat sa poti merge si tu ....dar nu inseamna ca toti suntem ca tine

Ultima modificare facuta de Soryn (28-09-2007 05:02:33)

28-09-2007 03:52:18

?? Soryn
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Sorine..dau o cafea...virtuala bineinteles ca altfel n-am cum ...distanta este un adevarat handicap...Kawa...este totusi un barbat cat se poate de normal..il citesc de multa vreme...stiam ce raspuns poate sa dea...oricum l-am citit printre randuri..el la urma urmei asta si-a propus...nu-i asa Kawa??? ;)

cafeaua cu placere o dam noi ;) spuneai ca vii in vizita

28-09-2007 04:47:27

?? tasha 1951
Cont Sters

Asa spuneam..dar vara mi s-a dus cu acest reality show...atat de disputat...ma rog...asta e...poate la anu'...=)

28-09-2007 12:35:06

?? tasha 1951
Cont Sters

Zise un destept odata ca: "Femeile plang ca sa fie mangaiate, dar mangaiate sunt cele care rad"!
Si io (ma) inclin sa-i dau dreptate! Am vazut barbati incurcati in fata unei femei care plange, pentru ca nu stiau cum sa reactioneze! Sa-i dai o batista, sa lasi de rapa si serviciu si intalniri si tot ce mai aveai programat pe ziua arespectiva si sa te asezi sa o asculti? Sa ii dai o palma macar sa aiba un motiv intemeiat sa planga? Sa ii stergi lacrimile cu mana ta? Daca plange din cauza ta, nici ca te vei putea apropia de fata ei!!! Sa o tii in brate? Sa o lasi din brate? Sa ii promiti vacante de vis, dragoste eterna, protectie sau vreo prima, luna viitoare? Sa o lasi in pace si sa te duci sa te uiti la televizor, si-o reveni ea dupa ce se satura de plans! Sa-i faci programare la psiholog? Sa o trimiti in bucatarie sa-ti faca o prajitura, ca poate acolo in mediul ei isi revine!!! Sa-i spui o gluma proasta? Sau un buna ca sa nu o enervezi si mai tare?! Hi hi.....sunteti asa de neajutorati in fata lacrimilor unei femei.

11-12-2007 22:12:52

?? ane_mona
Cont Sters

Inregistat: 03-09-2006

tasha 1951 a scris:

Asa spuneam..dar vara mi s-a dus cu acest reality show...atat de disputat...ma rog...asta e...poate la anu'...=)

Ce show, Tasha? Ca eu is mai noua pe aici...

Visul meu era, mai demult, sa joc intr-un show cu Benny Hill, serios :)

11-12-2007 22:47:35

?? tasha 1951
Cont Sters

Am fost in vara la un relity show"un nou inceput - iubirea n-are varsta"..pe Kanal D...Am iesit doar in finala,poate si gratie forumistilor care m-au votat..=)
   Unii dintre ei chiar s-au intrecut pe sine...s-au luptat cu guri de foc pe alte forumuri unde s-a dezbatut acest show,citeva zile am tot citit postarile lor si desi unele m-au intristat,deh,nu puteam place tuturor,ar fi fost culmea!!!...insa citindu-i pe PPan,Sandie,Funny,Lotuss,NDJ,Wersus,unika,si sa ma ierte cei pe care i-am uitat...mi-am dat seama ca mult conteaza sa ai prieteni buni...ii pup si acum cand ma gandesc ce-au facut pentru mine!!!
  SA FITI IUBITI DRAGI MEI!!!

11-12-2007 23:17:57

?? Lake
Cont Sters

Inregistat: 29-10-2007
"Cât valorează o femeie"...
Cât poa' să coaste, dom'le? :D

Ultima modificare facuta de Lake (11-12-2007 23:41:28)

11-12-2007 23:41:16

?? ane_mona
Cont Sters

Lake a scris:

"Cât valorează o femeie"...
Cât poa' să coaste, dom'le? :D

Cit costa pretul? intreba bunica mea, saraca :D

Eu am vrut sa-mi pun odata pe fund o eticheta de pret, dar erau atitea zerouri la miliardele alea ca mi trebuia un fund triplu ! ;)

Fiecare femeie e inestimabila, daca nu stiti, aflati voi cind va paraseste...

11-12-2007 23:53:25

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005

tasha 1951 a scris:

Zise un destept odata ca: "Femeile plang ca sa fie mangaiate, dar mangaiate sunt cele care rad"!
Si io (ma) inclin sa-i dau dreptate! Am vazut barbati incurcati in fata unei femei care plange, pentru ca nu stiau cum sa reactioneze! Sa-i dai o batista, sa lasi de rapa si serviciu si intalniri si tot ce mai aveai programat pe ziua arespectiva si sa te asezi sa o asculti? Sa ii dai o palma macar sa aiba un motiv intemeiat sa planga? Sa ii stergi lacrimile cu mana ta? Daca plange din cauza ta, nici ca te vei putea apropia de fata ei!!! Sa o tii in brate? Sa o lasi din brate? Sa ii promiti vacante de vis, dragoste eterna, protectie sau vreo prima, luna viitoare? Sa o lasi in pace si sa te duci sa te uiti la televizor, si-o reveni ea dupa ce se satura de plans! Sa-i faci programare la psiholog? Sa o trimiti in bucatarie sa-ti faca o prajitura, ca poate acolo in mediul ei isi revine!!! Sa-i spui o gluma proasta? Sau un buna ca sa nu o enervezi si mai tare?! Hi hi.....sunteti asa de neajutorati in fata lacrimilor unei femei.

Tashico, Tashico, esti ceva de speriat !!!
Hai sa-ti zic io cum shade treaba cu "neajutorarea"  barbatului in fata lacrimilor femeii :
- ce voua vi se pare slabiciune, nu-i altceva decat expresia dilemei in care ne aflam si aria optiunilor e destul de restransa. Treaba cu luatul in brate, cu datul batistei, cu statu'  sh-ascultatu', cu stersul mucilor, vacantze, dragoste si alte d-astea, sunt basme, cherie si doar o minte tipic feminina, virusata de fantasme si iluzii, le poate concepe, ba chiar sa si creada-n ele. La modul pragmatic,   99,99 %   din barbati gandesc daca-i nimerit sa-i arda muierii una peste felinare, s-o-njure de ma-sa, ori e mai bine sa-si vada de ale lui si sa ia drumul cel plin de-ntzelepciune si izbavitor de suferintzi, catre sfanta carciuma.
Asta-i tot, restul sunt aberatii de factura sandrabrowniiste.

12-12-2007 01:24:07

?? ane_mona
Cont Sters

Stimate domn Pan (tovaras cu Orfeu?), ar trebui sa fii mai romantios dupa nickname cred, asa ca noi, fetele - mici sau mari. ;)

Ca daca simplificam toate alea, ajungem in relatia de cuplu doar la trecerea alternativa intre pumni in cap si purceleala :D (expresie de la mine, de la tzara, pt. "faire l'amour")

12-12-2007 01:42:09

?? kawacadabrantul
Cont Sters

@ tasha & ane_monela: (ca sa nu mai umplu forumul cu hectare de citate)

Cred ca sintem totusi conceputi pe planete diferite barbatii si femeile - nu intelectual diferim, ci mai ales afectiv.
Normal deci ca dragostea sa fie "pentru voi" mai mult livresca decit ... terestra :D , probabil ca si prima pupatura a lui Tristan si Isolda dupa zeci de ani de mozoleala ideatica vi se pare plina de suspans !!!
Mai sintem si noi romatici cind si cind (inclusiv cumatrul PPan cred, chiar daca n-o recunoastem asa usor, nu?), dar complicatii d-astea de dragul sofismului (cu risu-plinsu-mangaiatu-cocoshatu) chiar nu se merita, zau...
Citeva dileme d-astea interminabile si te trezesti la pensie :D , cu dilema... moarta, insensibila la orice Viagre! ;)

12-12-2007 02:02:48

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

ane_mona a scris:

Stimate domn Pan (tovaras cu Orfeu?),

Nu-s  "tovaras" cu el ci, mai degraba, neamuri, ca-mi vine a fi unchi, dupa un var de-al mamii. Necazu-i ca s-a prapadit demult, beat mort, rapus de hipotermie, in santzul din fatza de la "Trei Coinaci"...
Cat despre treaba cu romantismul, tin sa-ti spun ca nu candidez la titlul de "Mister popularitate" al saitului, asa ca nu vad nicio sfaraiala-n chestea asta.

12-12-2007 02:22:21

?? ane_mona
Cont Sters

Mistere orfice si Trei Coinace, nu se prea pupa! ;)

desi, sincer acum, si noua ne mai place uneori sa fim scrofuline :D - mai cu Bachus, mai cu Priap... :D:D

12-12-2007 02:42:58

SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005

P. Pan 63 a scris:

Tashico, Tashico, esti ceva de speriat !!!
Hai sa-ti zic io cum shade treaba cu "neajutorarea"  barbatului in fata lacrimilor femeii :
- ce voua vi se pare slabiciune, nu-i altceva decat expresia dilemei in care ne aflam si aria optiunilor e destul de restransa. Treaba cu luatul in brate, cu datul batistei, cu statu'  sh-ascultatu', cu stersul mucilor, vacantze, dragoste si alte d-astea, sunt basme, cherie si doar o minte tipic feminina, virusata de fantasme si iluzii, le poate concepe, ba chiar sa si creada-n ele. La modul pragmatic,   99,99 %   din barbati gandesc daca-i nimerit sa-i arda muierii una peste felinare, s-o-njure de ma-sa, ori e mai bine sa-si vada de ale lui si sa ia drumul cel plin de-ntzelepciune si izbavitor de suferintzi, catre sfanta carciuma.
Asta-i tot, restul sunt aberatii de factura sandrabrowniiste.

hai, bre, elev preferat, ma lasi??? ca si cum ne-am nascut ieri in zori si nu stim ca mai-nainte de felinare, 'njuraturi si sfinta sfintelor (cea pusa-n drum, nu... doamne iarta-ma, sub stergar si busuioc!) pe toti va stringe nevoia de nas sa faceti un passing shot la punctul "G" :D:D

Ultima modificare facuta de SandieShaw (12-12-2007 03:05:06)

12-12-2007 02:46:41

?? tasha 1951
Cont Sters

kawacadabrantul a scris:

@ tasha & ane_monela: (ca sa nu mai umplu forumul cu hectare de citate)

Cred ca sintem totusi conceputi pe planete diferite barbatii si femeile - nu intelectual diferim, ci mai ales afectiv.
Normal deci ca dragostea sa fie "pentru voi" mai mult livresca decit ... terestra :D , probabil ca si prima pupatura a lui Tristan si Isolda dupa zeci de ani de mozoleala ideatica vi se pare plina de suspans !!!
Mai sintem si noi romatici cind si cind (inclusiv cumatrul PPan cred, chiar daca n-o recunoastem asa usor, nu?), dar complicatii d-astea de dragul sofismului (cu risu-plinsu-mangaiatu-cocoshatu) chiar nu se merita, zau...
Citeva dileme d-astea interminabile si te trezesti la pensie :D , cu dilema... moarta, insensibila la orice Viagre! ;)

Il cunosc pe musiu PPan...personal,stiu ca nu este chiar asa cum pozeaza pe forum ,drept un tip dur si insensibil la suferintele celor din jurul lui,ba chiar as inclina sa cred ca uneori stie sa le mangaie chiar foarte bine...si stiu de ce spun asta...dar ..asta-i placerea lui !!...sa fie barbatul care da cu tifla la tot pasul...off...Pane,daca nu te-as cunoaste!=(

12-12-2007 13:21:38

?? ossy
Cont Sters

Inregistat: 03-01-2005

tasha 1951 a scris:

Intr-o scurta conversatie, o persoana intreaba urmatorul lucru pe o femeie:
Ce tip de barbat cauti?
Ea ramase un moment tacuta inainte de a-l privi n ochi si ii zise: Vrei sa stii intr-adevar?
El raspuse: da
Atunci incepu sa zica:
Fiind femeie in acest timp, sunt in pozitia de a-i cere barbatului ceea ce eu nu pot face pentru mine. Platesc facturile, ma ocup de casa, merg la supermarket, fac cumparaturi si totul fara ajutorul unui barbat...
Imi pun intrebarea: Ce poti tu sa aduci in viata mea?
Barbatul ramase privind. Gandea cu siguranta ca este vorba de bani.
Ea, stiind ce gandeste el, spuse:
Nu ma refer la bani. Am nevoie de mai mult.
Am nevoie de un om care sa lupte pentru perfectiune in toate aspectele vietii.
El isi incrucisa bratele, se aseza in fotoliu si privind- o ii ceru sa explice mai in detaliu.
Ea zise:
Caut pe cineva care sa lupte pentru perfectiune mentala, pentru ca am nevoie de cineva cu care sa conversez si care sa ma stimuleze din punct de vedere intelectual. Eu nu am nevoie de cineva simplu din punct de vedere mental.
Am nevoie de cineva suficient de sensibil ca sa inteleg prin ce trec eu ca femeie, dar suficient de puternic ca sa ma incurajeze si sa nu ma lase sa cad.
Caut pe cineva pe care sa il respect ca sa pot sa fiu "ascultatoare". Nu pot sa fiu asa cu cineva care nu poate sa isi rezolve singur problemele.
Eu caut un barbat care se poate ajuta pe sine insusi pentru a ne ajuta reciproc.
Cand termina se uita la el si il vedea foarte derutat si intrebator.
El ii zise: Ceri mult. Ea raspunse: Valorez mult.

Super!Unde era topicul pana acum? :)
As spune si eu ca o femeie nu are valoare!Nu suna bine. :)) Nu are pretz! Femeia e familie,e viatza.(da viatza)Lipsa ei e sinucidere! ;)

14-12-2007 11:08:59

?? tasha 1951
Cont Sters

La cite topicuri s-au deschis,intr-o mare veselie,deh,iti trebuie ceva vreme sa le cauti in sertarele de jos....=)

14-12-2007 11:37:39

?? Lake
Cont Sters

Unele femei caută "bărbatul ideal", care să le ofere ceea ce merită ele la "valoarea lor".
Unii bărbaţi caută "femeia ideală", care să le ofere ceea ce merită ei la "valoarea lor".
Nu văd unde apare iubirea aici. Asta e matematică (1+1=2), economie (cerere-ofertă)... Mi se pare că nu datorez nimănui nimic şi că nimeni nu Ă®mi datorează nimic. Dacă vreau să ofer ceva, ofer. Faptul că oferta mea e primită/folosită sau nu de cealaltă persoană, e problema ei. La fel, cealaltă persoană poate să Ă®mi ofere ce vrea, dacă eu vreau să primesc/apreciez sau nu e problema mea.

14-12-2007 12:06:58

?? ane_mona
Cont Sters

Sincer, cam prea generalizator titlul topicului. Ca o femeie (ca si un barbat) poate sa "valoreze" spre zero sau spre infinit, atit de diferiti sint oamenii.
Si vorba lui Lake, is greu de cintarit calitatile cuiva, iar pe unii pot sa-i atraga caractere considerate "defecte" de altii...
Oricum, parca si notiunea de "valoare" s-a devalorizat, de cind e in gura manelistilor :D

14-12-2007 14:28:40

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Baiiii, ma leshi ?!!!
De-as avea numa' cate un leu de fiece muhere mai fara de valoare si decat o legatura de marar, i-as zice lu'  Jiji Berbecali, sarantocule !
Nu v-apucati sa dati cu flori in mine,  pen' c-as fi misogin, ca-i valabila si la barbati...

14-12-2007 23:19:23

lonly_2na
Femeie

Nou venit

Inregistat: 15-12-2007
Dumnezeu,l-a creat prima data pe Adam si apoi pe Eva.Dar ca orce artist care se respecta prima data a facut ciorna operei si apoi a realizat opera in sine.De aici reiese care este opera de valoare si care este incercarea unei valori:) sper ca nu par prea feminista;)

15-12-2007 11:43:37

?? tasha 1951
Cont Sters

lonly_2na a scris:

Dumnezeu,l-a creat prima data pe Adam si apoi pe Eva.Dar ca orce artist care se respecta prima data a facut ciorna operei si apoi a realizat opera in sine.De aici reiese care este opera de valoare si care este incercarea unei valori:) sper ca nu par prea feminista;)

Mi se pare normal sa fii de partea noastra a femeilor,oricum vei vedea ca barbatii de pe forum,nu se lasa induplecati cu una cu doua...sunt foarte tari pe pozitie...sunt unu' si unu'...asi in manuirea vorbelor!;)
=)

15-12-2007 13:43:33

SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005
Desigur, Tasha, dupa ce s-au perfectionat zeci de mii de ani in minuirea diferitelor unelte (nu detaliez.... ;);) ) acum au trecut la vorbe...

15-12-2007 18:05:14

?? tasha 1951
Cont Sters

SandieShaw a scris:

Desigur, Tasha, dupa ce s-au perfectionat zeci de mii de ani in minuirea diferitelor unelte (nu detaliez.... ;);) ) acum au trecut la vorbe...

bine spus...;)
=D=D

15-12-2007 18:11:45

Honolulu
Femeie

Nou venit

Inregistat: 30-01-2007
Valoram exact cat de mult vrem noi sa valoram, in primul rand noi ne dam valoarea si dupa acee ce gandeste simte acel care ne vede valoarea adevarata!!!!De noi depinde totul!!!

15-12-2007 20:27:42

?? tasha 1951
Cont Sters

Ce lupta apriga in a separa barbatul de femeie, fiecare cerindu-si drepturile...
Dar barbatul poate fi implinit cu adevarat doar alaturi de o femeie, doar astfel devin una, o imbinare armonica a barbatului si femeii, iar cu ce se vor ocupa pina la urma ramine a se hotari in cadrul familial...

15-12-2007 22:09:57

?? Lake
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Ce lupta apriga in a separa barbatul de femeie, fiecare cerindu-si drepturile...
Dar barbatul poate fi implinit cu adevarat doar alaturi de o femeie, doar astfel devin una, o imbinare armonica a barbatului si femeii, iar cu ce se vor ocupa pina la urma ramine a se hotari in cadrul familial...

Eu cred că bărbatul se poate "Ă®mplini cu adevărat" şi dacă e şi dacă nu e alături de o femeie, la fel cum o femeie se poate "Ă®mplini cu adevărat" şi dacă e şi dacă nu e alături de un bărbat :)

16-12-2007 02:02:02

?? tasha 1951
Cont Sters

Lake a scris:

tasha 1951 a scris:

Eu cred că bărbatul se poate "Ă®mplini cu adevărat" şi dacă e şi dacă nu e alături de o femeie, la fel cum o femeie se poate "Ă®mplini cu adevărat" şi dacă e şi dacă nu e alături de un bărbat :)

Ai ajuns la o astfel de parere?=(...trist....
Zau asa!
Pai de implinirea in dragoste,care mi se pare chiar un vector important in viata....cum ramine?:rolleyes:

16-12-2007 13:57:55

Pagini:  1 2 3 4 5 6    
Mergeti la