Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / cat valoreaza o femeie?    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6
?? Lake
Cont Sters

Inregistat: 29-10-2007

tasha 1951 a scris:

Ai ajuns la o astfel de parere?=(...trist....
Zau asa!
Pai de implinirea in dragoste,care mi se pare chiar un vector important in viata....cum ramine?:rolleyes:

Ţie ţi se pare că, dacă ai privi lucrurile ca şi mine, ţi s'ar părea "triste".
Mie mi se pare că, dacă aş privi lucrurile ca şi tine, mi s'ar părea "triste". :)

Ţie ţi se pare că, dacă ai defini dragostea aşa cum o definesc eu, ea ar fi doar o parte a ceea ce simţi tu că înseamnă "iubire".
Mie mi se pare că, dacă aş defini dragostea aşa cum o defineşti tu, ea ar fi doar o parte a ceea ce simt eu că înseamnă "iubire". :)

Fiecare om percepe viaţa diferit, are propriile valori. Nu sunt percepţii sau valori bune sau rele; sunt percepţiile şi valorile valabile pentru cel care le trăieşte. ;)

16-12-2007 14:56:45

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006

Lake a scris:

tasha 1951 a scris:

Ai ajuns la o astfel de parere?=(...trist....
Zau asa!
Pai de implinirea in dragoste,care mi se pare chiar un vector important in viata....cum ramine?:rolleyes:

Ţie ţi se pare că, dacă ai privi lucrurile ca şi mine, ţi s'ar părea "triste".
Mie mi se pare că, dacă aş privi lucrurile ca şi tine, mi s'ar părea "triste". :)

Ţie ţi se pare că, dacă ai defini dragostea aşa cum o definesc eu, ea ar fi doar o parte a ceea ce simţi tu că înseamnă "iubire".
Mie mi se pare că, dacă aş defini dragostea aşa cum o defineşti tu, ea ar fi doar o parte a ceea ce simt eu că înseamnă "iubire". :)

Fiecare om percepe viaţa diferit, are propriile valori. Nu sunt percepţii sau valori bune sau rele; sunt percepţiile şi valorile valabile pentru cel care le trăieşte. ;)

Mda,poate ca ai dreptate,desi eu cred in continuare ca nu sunt implinita,atata vreme cat el imi lipseste...=(

16-12-2007 20:20:16

?? Lake
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Mda,poate ca ai dreptate,desi eu cred in continuare ca nu sunt implinita,atata vreme cat el imi lipseste...=(

Şi pentru tine poate fi perfect valabil acest lucru. Poate că tu eşti (ai fost) împlinită doar alături de soţul tău.
Împlinirea mea, însă, nu e legată de existenţa unei persoane anume. Au fost / sunt persoane a căror prezenţă fizică a constituit / constituie pentru mine o adevărată "mină de aur", dar asta e una, iar împlinirea mea e alta (există o legătură între ele, dar nu o condiţionare).
Ambele tipuri de "împliniri" (a ta şi a mea) pot coexista, fără să se excludă una pe cealaltă. :)

Ultima modificare facuta de Lake (16-12-2007 20:48:27)

16-12-2007 20:48:06

?? ane_mona
Cont Sters

Inregistat: 03-09-2006

Lake a scris:

tasha 1951 a scris:

Şi pentru tine poate fi perfect valabil acest lucru. Poate că tu eşti (ai fost) împlinită doar alături de soţul tău.
Împlinirea mea, însă, nu e legată de existenţa unei persoane anume. Au fost / sunt persoane a căror prezenţă fizică a constituit / constituie pentru mine o adevărată "mină de aur", dar asta e una, iar împlinirea mea e alta (există o legătură între ele, dar nu o condiţionare).
Ambele tipuri de "împliniri" (a ta şi a mea) pot coexista, fără să se excludă una pe cealaltă. :)

Cam nebulos, dar interesant.
Cuadratura cercului ati incercat-o? :D

17-12-2007 16:04:39

?? Lake
Cont Sters

ane_mona a scris:

Cam nebulos, dar interesant.
Cuadratura cercului ati incercat-o? :D

Nu, pentru că încă nu am ajuns la capăt cu calculul zecimalelor lui "pi". :)

Ultima modificare facuta de Lake (17-12-2007 16:25:42)

17-12-2007 16:25:10

?? ane_mona
Cont Sters

Vedeti sa nu rezulte "pi-pi :D (vin la vorba lui PPan de pe alt topic, adica "pishare de vint" ) :D:D

17-12-2007 16:31:37

?? Lake
Cont Sters

ane_mona a scris:

Vedeti sa nu rezulte "pi-pi :D (vin la vorba lui PPan de pe alt topic, adica "pishare de vint" ) :D:D

Dragă Ane_mona, circumferinţa cercului este 2πR, aşadar "2π = pi pi" :D
Ca să ajungem la cuadratura cercului, aşa cum tandru ne'ai sugerat, musai să trecem prin "pi-pi". Şi dacă tot facem asta, MIS'A năzărit să calculez cu cât mai multe zecimale!

17-12-2007 16:37:31

?? ane_mona
Cont Sters

Lake a scris:

ane_mona a scris:

Dragă Ane_mona, circumferinţa cercului este 2πR, aşadar "2π = pi pi" :D
Ca să ajungem la cuadratura cercului, aşa cum tandru ne'ai sugerat, musai să trecem prin "pi-pi". Şi dacă tot facem asta, MIS'A năzărit să calculez cu cât mai multe zecimale!

Uroterapia salveaza poate Romania!
:) vezi ca "2 pi er" egal cu "pi De"... sa nu scapi vreun "z" intre ele, gurule in devenire! :D:D

Ultima modificare facuta de ane_mona (17-12-2007 16:56:35)

17-12-2007 16:55:44

?? Lake
Cont Sters

ane_mona a scris:

Uroterapia salveaza poate Romania!
:) vezi ca "2 pi er" egal cu "pi De"... sa nu scapi vreun "z" intre ele, gurule in devenire! :D:D

"2 pi er" egal?!?!? Draga mea, Pierre nu are egal în lume! :)

17-12-2007 18:58:09

?? tasha 1951
Cont Sters

oops!imi place vorbiti numai in parabole...=)

17-12-2007 21:59:04

?? Lake
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

oops!imi place vorbiti numai in parabole...=)

Apropo de asta, un banc (îmi cer scuze persoanelor pe care le jignesc prin tematica bancului):

Cina cea de Taină. Iisus ridică braţele:
- Adevăr grăiesc vouă, y=mx'+nx+p!
Apostolii se privesc miraţi.
- Nu înţelegem, Doamne!
- Era o parabolă, proştilor!

17-12-2007 22:51:58

SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005
Incerc sa inteleg ce legatura poate fi intre valoarea unei femei si circumferinta unui cerculet (mai mare sau mai mic)? Nu de alta, dar evaluatorii utilizeaza de regula formule complicate de calcul (algebric din cite imi amintesc)... integrale sau diferentiale?

17-12-2007 23:36:21

?? Lake
Cont Sters

Încearcă. Eu nu te opresc :D Dacă descoperi, zi'mi şi mie.

Ultima modificare facuta de Lake (17-12-2007 23:41:06)

17-12-2007 23:40:15

?? ane_mona
Cont Sters

SandieShaw a scris:

Incerc sa inteleg ce legatura poate fi intre valoarea unei femei si circumferinta unui cerculet (mai mare sau mai mic)? Nu de alta, dar evaluatorii utilizeaza de regula formule complicate de calcul (algebric din cite imi amintesc)... integrale sau diferentiale?

Simplu: cu cit diametrul D al anumitor "cerculetze" (ca sa nu le zic orificii :D ) din echiparea noastra de serie e mai mic, cu atit avem mai multa valoare pentru barbati! ;)

Ultima modificare facuta de ane_mona (18-12-2007 00:39:37)

18-12-2007 00:21:32

?? Lake
Cont Sters

Eu cred că Pu la puterea Piz dă valoarea corectă, unde Pu = P x u, iar Piz = Pi x z.
"P" este puterea, "u" este ungerea, Pi se foloseşte pentru a afla diametrul, iar "z" este necunoscuta (de azi noapte) pe care trebuie să o aflu (cum o cheamă). :)

18-12-2007 00:30:47

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Sar'na, Sandie ! Talica esti singura de p-aci care n-o da-n diferentiale ; ai pup iu !
Ba ! Sa fim intelesi, ie ca la bursa :
poa'  sa-i scaza valoarea ori sa urce, dupa situatia politica din Birmania sau dupa zborul unui fluture in jungla ! Teoria haosului si valoarea femeii, tot un drac ...

18-12-2007 01:52:44

?? ane_mona
Cont Sters

P. Pan 63 a scris:

Sar'na, Sandie ! Talica esti singura de p-aci care n-o da-n diferentiale ; ai pup iu !
Ba ! Sa fim intelesi, ie ca la bursa :
poa'  sa-i scaza valoarea ori sa urce, dupa situatia politica din Birmania sau dupa zborul unui fluture in jungla ! Teoria haosului si valoarea femeii, tot un drac ...

Ai de conduc lumea (adica voi barbatii) sinteti cauza haosului, Pane draga! ;)

Si parca chestia cu fluturele (strivit de vinatorii de dinozauri plecati cu un Time Machine) era intr-o nuvela SF de Poul Anderson. Stii finalul, poate: la revenire, lumea "actuala" era cu cracii-n sus :D din cauza insectei strivite...

Ultima modificare facuta de ane_mona (18-12-2007 02:18:01)

18-12-2007 02:16:57

?? ane_mona
Cont Sters

Lake a scris:

Eu cred că Pu la puterea Piz dă valoarea corectă, unde Pu = P x u, iar Piz = Pi x z.
"P" este puterea, "u" este ungerea, Pi se foloseşte pentru a afla diametrul, iar "z" este necunoscuta (de azi noapte) pe care trebuie să o aflu (cum o cheamă). :)

Mie-mi plac parabolele tale, Lake (ce daca altora nu?), dar parca mai simplu-i zice manelistii: "Copiii mei are valoareeee !!!" :D
Si femeile are, chiar daca variabila sau efemera.

18-12-2007 02:22:21

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

ane_mona a scris:

Si parca chestia cu fluturele (strivit de vinatorii de dinozauri plecati cu un Time Machine) era intr-o nuvela SF de Poul Anderson. Stii finalul, poate: la revenire, lumea "actuala" era cu cracii-n sus :D din cauza insectei strivite...

Fluturele de care vorbesti, e fluturele meu si daca-i al meu, fac ce vreau cu el : il pun drept reclama la prezervative, exemplific teoria haosului, il bad in ma-sa, il strivesc, ii infing un bold in ceafa si-l pun in insectar !!! Ai f'o problema cu asta ?... :D:D:D

18-12-2007 02:28:03

?? ane_mona
Cont Sters

P. Pan 63 a scris:

ane_mona a scris:

Fluturele de care vorbesti, e fluturele meu si daca-i al meu, fac ce vreau cu el : il pun drept reclama la prezervative, exemplific teoria haosului, il bad in ma-sa, il strivesc, ii infing un bold in ceafa si-l pun in insectar !!! Ai f'o problema cu asta ?... :D:D:D

Muuu... pardon, nuuu, :D n-am nicio problema, draga Pane, mai ales ca acum mi-am reamintit de parabola cu bataia din aripi a fluturasului urmata de reactii in lant.
Ba chiar, serios acum, imi place spiritul tau de fronda. Probeaza-l totusi c-o blonda! ;)

18-12-2007 02:47:03

?? niladam
Cont Sters

Inregistat: 23-10-2007
Cat valoreaza o femeie ?   Buna intrebare !  Toate femeile din lume, adunate la un loc, ar fi ... un vacarm de nedescris !  Dar UNA ?!  Eeee asta e altceva ! Daca este EA atunci nu se poate exprima in ... ceva !
Valoarea ei o stie numai el si nu o va exprima in public ! O spune doar ei, din cand in cand, constient de aceasta "valoare" va face totul sa o pastreze, sa ramana doar pt el. Daca ea nu considera ca este egoist atunci e vorba de "wanderfull life".

18-12-2007 04:05:03

?? tasha 1951
Cont Sters

niladam a scris:

Cat valoreaza o femeie ?   Buna intrebare !  Toate femeile din lume, adunate la un loc, ar fi ... un vacarm de nedescris !  Dar UNA ?!  Eeee asta e altceva ! Daca este EA atunci nu se poate exprima in ... ceva !
Valoarea ei o stie numai el si nu o va exprima in public ! O spune doar ei, din cand in cand, constient de aceasta "valoare" va face totul sa o pastreze, sa ramana doar pt el. Daca ea nu considera ca este egoist atunci e vorba de "wanderfull life".

Ce dragut ai exprimat...imi place!=)

18-12-2007 12:01:41

?? Lake
Cont Sters

Totuşi, citind of-urile femeilor de pe acest forum, se pare că, oricât s'ar strădui, bărbatul nu îi spune femeii atâta cât vrea ea să audă despre valoarea ei :)

Ultima modificare facuta de Lake (18-12-2007 12:03:15)

18-12-2007 12:03:00

?? tasha 1951
Cont Sters

Lake a scris:

Totuşi, citind of-urile femeilor de pe acest forum, se pare că, oricât s'ar strădui, bărbatul nu îi spune femeii atâta cât vrea ea să audă despre valoarea ei :)

Lake,CE-I PREA MULT STRICA...asculta-ma!
e f. bine sa stii masura....asta e f.adevarat...stii cum se spune de prea mult dulce ti se apleaca!;)
=D=D

18-12-2007 12:10:14

?? Lake
Cont Sters

Aţi auzit, bărbaţi din toată lumea? De fapt, voi oferiţi femeilor MAI MULT decât pot ele duce! Bucuraţi'vă! Aleluia!

18-12-2007 12:18:58

?? tasha 1951
Cont Sters

Lake a scris:

Aţi auzit, bărbaţi din toată lumea? De fapt, voi oferiţi femeilor MAI MULT decât pot ele duce! Bucuraţi'vă! Aleluia!

Hei,cum stii tu sa rastalmacesti vorbele...=)

18-12-2007 18:23:10

?? Lake
Cont Sters

Normal! Până acum, am văzut că forumul e plin de femei care şterg cu bărbaţii pe jos şi îi aruncă la gunoi, precum şi de bărbaţi care aruncă femeile doar în pu... sau la gunoi. Aşa că am încercat să am o replică care să realizeze mult dorita împăcare... :)

18-12-2007 18:53:14

?? un vis mangaios
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
eu am observat ca....se simte nevoia de iubire,afectiune ,prietenii...pe toate siturile ,forumuri,citesc numai de frumos ,romantic,ganduri de bine ,in tara miroase a iertare si dorinta de schimbare a sufletelor ...cel putin asta simt eu...si ar cam trebui sa fie asa...suntem un neam crestin ,darnic si spiritual ...

Lake a scris:

Normal! Până acum, am văzut că forumul e plin de femei care şterg cu bărbaţii pe jos şi îi aruncă la gunoi, precum şi de bărbaţi care aruncă femeile doar în pu... sau la gunoi. Aşa că am încercat să am o replică care să realizeze mult dorita împăcare... :)

Ultima modificare facuta de un vis mangaios (18-12-2007 19:02:16)

18-12-2007 19:00:51

?? Lake
Cont Sters

un vis mangaios a scris:

eu am observat ca....se simte nevoia de iubire,afectiune ,prietenii...pe toate siturile ,forumuri,citesc numai de frumos ,romantic,ganduri de bine ,in tara miroase a iertare si dorinta de schimbare a sufletelor ...cel putin asta simt eu...si ar cam trebui sa fie asa...suntem un neam crestin ,darnic si spiritual ...

Se simte nevoia de iubire, de afecţiune, de a nu fi singuri...

Dar unii nu sunt dispuşi să primească decât ceea ce vor ei să primească. "Eu vreau să mă iubească persoana X şi să îmi arate iubirea ei făcând cutare şi cutare lucru". Dacă persoana X nu se conformează, apare supărarea, frustrarea, omul se consideră nedreptăţit... deşi în ziua aceea un coleg de birou i'a transmis un strop de iubire, la fel ca şi părintele care i'a dat un telefon, căţelul din colţul străzii care s'a gudurat pe lângă el şi floarea din ghiveci care a strălucit pentru el. El a primit iubire, dar i'a închis uşa în nas, pentru că se uita în altă parte :)

Alţii se simt singuri. "Nu am prieteni, nu mai trăieşte nimeni din familia mea..." Dacă ar închide ochii şi şi'ar deschide sufletul, în loc să îl ferece cu 50 de lacăte ca "să nu fie rănit", ar putea simţi că nici un milimetru de spaţiu din jurul nostru nu e gol. Niciodată nu suntem singuri, chiar dacă nu e corpul fizic al vreunui om prin preajmă.

Deschideţi-vă sufletul şi nu mai cereţi; primiţi ceea ce vi se oferă: mult dintr'o parte, puţin din altă parte.

Nu cereţi iubire; primiţi iubirea care vi se oferă, în formele şi modurile în care vi se oferă.

Din când în când, dacă simţiţi nevoia, oferiţi puţină iubire. Nu e obligatoriu să oferiţi; e la libera voastră alegere. Când sufletul vostru se va umple cu iubirea primită, se va revărsa oricum afară şi veţi oferi şi altora din prea-plinul vostru.

18-12-2007 19:49:59

?? un vis mangaios
Cont Sters

adica sa nu devenim cersetori ,ci daruitori ,izvor de darnicie ...sa fim mereu frumosi prin ceea ce ii aratam sufletului ...Lake,ma daruiesc tie ,barbat al lumii cu daruire si ii arat sufletului meu ca mai am rezerve de a iubi...ma bucur alaturi de tine si plang o data cu tine...of...

18-12-2007 21:38:40

?? Lake
Cont Sters

un vis mangaios a scris:

adica sa nu devenim cersetori ,ci daruitori ,izvor de darnicie ...sa fim mereu frumosi prin ceea ce ii aratam sufletului ...Lake,ma daruiesc tie ,barbat al lumii cu daruire si ii arat sufletului meu ca mai am rezerve de a iubi...ma bucur alaturi de tine si plang o data cu tine...of...

"N'ai înţeles nimic din toate frământările mele..."
Nu mai ştiu din ce carte e citatul, dar mi'a rămas în minte :)
Ziceam să nu fim nici cerşetori, nici neapărat dăruitori. Ci... să luăm ce ni se oferă. Profitori, cu alte cuvinte. Sau profiteral (profiter-all = adică să profite toţi)

18-12-2007 22:50:56

?? un vis mangaios
Cont Sters

ce te-as framanta io olecuta....

Lake a scris:

un vis mangaios a scris:

"N'ai înţeles nimic din toate frământările mele..."
Nu mai ştiu din ce carte e citatul, dar mi'a rămas în minte :)
Ziceam să nu fim nici cerşetori, nici neapărat dăruitori. Ci... să luăm ce ni se oferă. Profitori, cu alte cuvinte. Sau profiteral (profiter-all = adică să profite toţi)

18-12-2007 22:53:24

?? Lake
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Intr-o scurta conversatie, o persoana intreaba urmatorul lucru pe o femeie:
Ce tip de barbat cauti?
Ea ramase un moment tacuta inainte de a-l privi n ochi si ii zise: Vrei sa stii intr-adevar?
El raspuse: da
Atunci incepu sa zica:
Fiind femeie in acest timp, sunt in pozitia de a-i cere barbatului ceea ce eu nu pot face pentru mine. Platesc facturile, ma ocup de casa, merg la supermarket, fac cumparaturi si totul fara ajutorul unui barbat...
Imi pun intrebarea: Ce poti tu sa aduci in viata mea?
Barbatul ramase privind. Gandea cu siguranta ca este vorba de bani.
Ea, stiind ce gandeste el, spuse:
Nu ma refer la bani. Am nevoie de mai mult.
Am nevoie de un om care sa lupte pentru perfectiune in toate aspectele vietii.
El isi incrucisa bratele, se aseza in fotoliu si privind- o ii ceru sa explice mai in detaliu.
Ea zise:
Caut pe cineva care sa lupte pentru perfectiune mentala, pentru ca am nevoie de cineva cu care sa conversez si care sa ma stimuleze din punct de vedere intelectual. Eu nu am nevoie de cineva simplu din punct de vedere mental.
Am nevoie de cineva suficient de sensibil ca sa inteleg prin ce trec eu ca femeie, dar suficient de puternic ca sa ma incurajeze si sa nu ma lase sa cad.
Caut pe cineva pe care sa il respect ca sa pot sa fiu "ascultatoare". Nu pot sa fiu asa cu cineva care nu poate sa isi rezolve singur problemele.
Eu caut un barbat care se poate ajuta pe sine insusi pentru a ne ajuta reciproc.
Cand termina se uita la el si il vedea foarte derutat si intrebator.
El ii zise: Ceri mult. Ea raspunse: Valorez mult.

Doar o femeie poate spune despre conversaţia de mai sus că este "scurtă"! :D

18-12-2007 22:58:56

?? Lake
Cont Sters

un vis mangaios a scris:

Iar începi? Iar mă faci să stau până în miez de noapte pe saituri XXX?

18-12-2007 22:59:49

?? un vis mangaios
Cont Sters

as lua din camara cu bucate putina telina si as rade-o  intr-un pahar cu sampanie ,apoi as framanta amorul cu esenta ta intr-o cupa a dragostei nebune...ca sa iasa din noi parfumul nebunelor dorinti...la sfarsit as mirui zambetele cu melodia unui pian ...

Lake a scris:

un vis mangaios a scris:

Iar începi? Iar mă faci să stau până în miez de noapte pe saituri XXX?

18-12-2007 23:08:02

?? Lake
Cont Sters

Pic de milă n'ai... Iar ajung pe saituri...

18-12-2007 23:13:15

?? un vis mangaios
Cont Sters

transforma-te in pachet si vino pe glezna mea....te-as invata tot alfabetul...a,de la amor,b,de la bucurie ,c ,de la caisa....mmmm,sa ti-o storc Lake printre ...waw...miros de fruct imbatator de extazuri....astept postasul!
Lake a scris:

Pic de milă n'ai... Iar ajung pe saituri...

18-12-2007 23:16:31

?? tasha 1951
Cont Sters

Lake a scris:

tasha 1951 a scris:

Intr-o scurta conversatie, o persoana intreaba urmatorul lucru pe o femeie:
Ce tip de barbat cauti?
Ea ramase un moment tacuta inainte de a-l privi n ochi si ii zise: Vrei sa stii intr-adevar?
El raspuse: da
Atunci incepu sa zica:
Fiind femeie in acest timp, sunt in pozitia de a-i cere barbatului ceea ce eu nu pot face pentru mine. Platesc facturile, ma ocup de casa, merg la supermarket, fac cumparaturi si totul fara ajutorul unui barbat...
Imi pun intrebarea: Ce poti tu sa aduci in viata mea?
Barbatul ramase privind. Gandea cu siguranta ca este vorba de bani.
Ea, stiind ce gandeste el, spuse:
Nu ma refer la bani. Am nevoie de mai mult.
Am nevoie de un om care sa lupte pentru perfectiune in toate aspectele vietii.
El isi incrucisa bratele, se aseza in fotoliu si privind- o ii ceru sa explice mai in detaliu.
Ea zise:
Caut pe cineva care sa lupte pentru perfectiune mentala, pentru ca am nevoie de cineva cu care sa conversez si care sa ma stimuleze din punct de vedere intelectual. Eu nu am nevoie de cineva simplu din punct de vedere mental.
Am nevoie de cineva suficient de sensibil ca sa inteleg prin ce trec eu ca femeie, dar suficient de puternic ca sa ma incurajeze si sa nu ma lase sa cad.
Caut pe cineva pe care sa il respect ca sa pot sa fiu "ascultatoare". Nu pot sa fiu asa cu cineva care nu poate sa isi rezolve singur problemele.
Eu caut un barbat care se poate ajuta pe sine insusi pentru a ne ajuta reciproc.
Cand termina se uita la el si il vedea foarte derutat si intrebator.
El ii zise: Ceri mult. Ea raspunse: Valorez mult.

Doar o femeie poate spune despre conversaţia de mai sus că este "scurtă"! :D

Scurta?...poate cu un target bine stabilit...;)
=)

18-12-2007 23:25:17

?? Lake
Cont Sters

Aşa începea expunerea ta "într'o scurtă conversaţie"... după care urma un ecran întreg...
Pentru un bărbat, aia e luuuuungă! :D

18-12-2007 23:52:05

?? niladam
Cont Sters

Inregistat: 23-10-2007
Revin la "cat valoreaza o femeie".  INESTIMABIL ! (adica nu stiu raspunsul).

19-12-2007 17:24:01

?? tasha 1951
Cont Sters

Lake a scris:

Aşa începea expunerea ta "într'o scurtă conversaţie"... după care urma un ecran întreg...
Pentru un bărbat, aia e luuuuungă! :D

Raportat la timp aceasta conversatie este cat se poate de scurta...dureaza un minut...la intinderea pe pagina mda,aici ai dreptate ,e mai intinsa...=)
Na,ca tot nu ma las!!!!;)
=D=D

19-12-2007 18:28:48

?? Lake
Cont Sters

Timpul este ceva relativ. Depinde de care parte a uşii de la WC eşti. :)

20-12-2007 20:26:06

?? tasha 1951
Cont Sters

Lake a scris:

Timpul este ceva relativ. Depinde de care parte a uşii de la WC eşti. :)

oops..ce comparatie! =(
Dupa lejeritatea si eleganta cu care aluneci printre cuvinte si concepte, sunt tentata sa cred ca esti oarecum acasa pe taramul literelor / cuvintelor, ba chiar al filozofiei, pe care le abordezi fie ca profesie, fie ca pasiune intens asumata si indelung aprofundata...

Ultima modificare facuta de tasha 1951 (20-12-2007 21:00:38)

20-12-2007 20:30:45

?? Lake
Cont Sters

Nu te înşeli cu privire la pasiunile mele :)

20-12-2007 22:18:48

?? tasha 1951
Cont Sters

Lake a scris:

Nu te înşeli cu privire la pasiunile mele :)

In sfarsit ca-mi dai si tu dreptate...macar o data!=)
;)

20-12-2007 23:02:10

?? Lake
Cont Sters

:D :D :D
Bine, uite, ca să nu te dezamăgesc, recunosc că nu înţeleg exprimarea aia cu "intens asumată şi îndelung aprofundată", aşa că acolo nu'ţi dau dreptate :D :D :D
Din câte îmi amintesc, într'un alt topic spuneam, cu ceva vreme în urmă, că răspund sincer dacă sunt întrebat :) Aşa că, dacă ai "curiozităţi" legate de mine, tot ce trebuie să faci este să întrebi :)

21-12-2007 00:26:01

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Da'  mesagerie privata n-aveti, nenica, sa va puteti satisface curiozitatile astea ?
Bag seama ca titlul topicului e legat de altceva !  Aaaaa...., ca valoarea femeii poate fi data si de cat sau ce a citit, citeste, va citi, ie alta branza-n alta traista, vericilor !

21-12-2007 10:16:14

?? tasha 1951
Cont Sters

P. Pan 63 a scris:

Da'  mesagerie privata n-aveti, nenica, sa va puteti satisface curiozitatile astea ?
Bag seama ca titlul topicului e legat de altceva !  Aaaaa...., ca valoarea femeii poate fi data si de cat sau ce a citit, citeste, va citi, ie alta branza-n alta traista, vericilor !

Mda...asa e,e vorba de valoarea femeii pe acest topic...si eu intr-adevar m-am hazardat in estimarea lui Lake...l-am feminizat...=)
O fi forumul pe masura noastra a celor care scriem pe aici?;)
Si sincer personal pe tine stiu ce te deranjeaza...dar ca sa fiu pe placul tau am sa ti-o spun pe messenger..ok?
Uite chiar acuma intru si-ti las un offline...=)

21-12-2007 10:44:40

?? ane_mona
Cont Sters

Lake a scris:

Te inseli, nu toate femeile vor "sa auda", mai ales vor sa simta cat de apreciata e. Vorbele mint;)

28-12-2007 20:24:15

?? Lake
Cont Sters

Nu lua ad literam chestia cu "să audă". Includ aici tot ce consideră femeile că TREBUIE ca un bărbat să le ofere. :)

Femeile par a dori să se joace de'a conducătorii din umbră, salvatorii noţiunii de OM, fără de care stirpea bărbătească ar fi praf în vânt. Le place, de asemenea, să se victimizeze şi să li se ridice osanale pentru ceea ce consideră a fi "sacrificiul lor", fără a da vreo şansă bărbaţilor să fie aşa cum sunt ei: oameni.

Bărbaţii par a dori să se joace de'a mari vânători, cuceritori, fără inteligenţa cărora omenirea ar fi devenit praf şi pulbere de mii de ani. Le place, de asemenea, să vadă cât mai multe femei sărutându'le piedestalul pe care singuri s'au cocoţat. Apoi să se plângă că femeile nu sunt aşa cum ar dori ei să fie, deşi nu le dau nici o şansă să fie aşa cum sunt ele: oameni.

Dacă am mai tăia puţin din egourile pe care ni le alimentăm până la Lună, până la Soare, am reuşi să vedem că toţi cei din jurul nostru, fără excepţie, sunt oameni ca şi noi. Toţi ne sunt fraţi şi niciunul duşman. Toţi merită ajutor şi iubire şi niciunul dispreţ şi ură.

De ce să nu îi iubim pe toţi aşa cum sunt şi să nu ne lăsăm iubiţi de către ceilalţi aşa cum pot, fiecare, să ne iubească?

Ultima modificare facuta de Lake (03-01-2008 15:31:49)

28-12-2007 22:51:43

Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6    
Mergeti la