Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / - X PUB - Barul virtual    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 42
?? alintatura
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007

tasha 1951 a scris:

alintatura a scris:

Hopa, Tashica si-a schimbat look-ul? :D

Am fost trei zile la Negresti si de acolo nu reuseam sa intru pe forum decat cu Martiella...=)
Dar, nu renunt la identitatea mea virtuala cu una cu doua...=)

Hmm, ciudat, zona crepusculara! ...Parca ti-ar da tarcoale Sir Ciudy. :D

03-03-2008 00:04:46

SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005
No, sir Ciudy face vraji masinii de spalat...:D:D

03-03-2008 00:18:52

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Ciudy,ne iubeste pe toate doar ca vorba Alintaturii...nu stie ce vrea!=D=D

03-03-2008 01:31:04

?? GOGOMANUL
Cont Sters

Inregistat: 25-01-2007
Hak ... na ma na ... da e de la fanta ... ete ca e inchis azi , e duminica , o s viu alta data ....

09-03-2008 17:44:07

?? tasha 1951
Cont Sters

GOGOMANUL a scris:

Hak ... na ma na ... da e de la fanta ... ete ca e inchis azi , e duminica , o s viu alta data ....

Bine-ai revenit pe forum si mai ales la locatia in care puteti sarbatori azi ziua barbatilor!Invita-ti prietenii!
Conform traditiei azi este ziua barbatului....ca tot se vaicaresc atat ca n-au si ei o zi a lor....=)
Ei bine!Iata azi este ziua lor.Sa-i tina baierele burtilor,cum zicea un vecin pezevenghi si sa bea ale 40 de paharele.Sa se veseleasca si ei!
Mosii aduc primavara....
Incepand din aceasta zi Babele ies din lume si fac loc Mosilor,care aduc cu ei vreme buna...=)
Sa fiti iubiti!=)

09-03-2008 18:42:05

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
ihi
SandieShaw a scris:

09-03-2008 18:43:23

?? tasha 1951
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

ihi
SandieShaw a scris:

Oare?e in stare de asa ceva?;)
=D=D

09-03-2008 18:46:07

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
pe mashina de spalat daaaaaaaa moaaaaaaaaaaama ce mishto este
!!!!!!!
tasha 1951 a scris:

CIUDATUL SA a scris:

ihi
SandieShaw a scris:

Oare?e in stare de asa ceva?;)
=D=D

09-03-2008 19:11:30

?? mihaela f
Cont Sters

Inregistat: 27-12-2007
La multi ani barbatilor de pe forum ! :D :D

09-03-2008 19:23:21

?? july35
Cont Sters

Inregistat: 09-03-2008
buna

09-03-2008 21:54:59

?? july35
Cont Sters

Inregistat: 09-03-2008
e cineva pe aici?

09-03-2008 21:55:55

?? tasha 1951
Cont Sters

july35 a scris:

e cineva pe aici?

Azi cam pustiu...
;)
E obosita lumea dupa ziua de ieri...=)

09-03-2008 22:32:39

?? unikaa
Cont Sters

Inregistat: 27-05-2005
Gata cu rasfatzul..si cu bautura...lasam barbatii in bar...!!!

10-03-2008 14:01:03

?? niladam
Cont Sters

Inregistat: 23-10-2007
Nu prea se inghesuie lumea la bar ! Ce-o fi ? S-a scumpit bautura ? Sau ... nu are nimeni timp de bautura ? Nu-i nimic ... beau eu o tuica fiarta ! Vorba cantecului (sau poeziei ... ce-o fi ) : Daca bei cu mine mi-esti ca un prieten, daca nu mi-esti ca doi ... ! Sanatate !

14-03-2008 12:09:15

?? tasha 1951
Cont Sters

niladam a scris:

Nu prea se inghesuie lumea la bar ! Ce-o fi ? S-a scumpit bautura ? Sau ... nu are nimeni timp de bautura ? Nu-i nimic ... beau eu o tuica fiarta ! Vorba cantecului (sau poeziei ... ce-o fi ) : Daca bei cu mine mi-esti ca un prieten, daca nu mi-esti ca doi ... ! Sanatate !

Sanatate si virtute...vorba vine....;)
E PRIMAVARA!
Cred ca ar trebui deschisa terasa...ce zici?

14-03-2008 18:34:26

?? chrisdrag
Cont Sters

Inregistat: 13-03-2006
Desfaceti umbrelele...scoateti dozatorul...dati drumu' la gratar...hai...miscare!!! =D

tasha 1951 a scris:

niladam a scris:

E PRIMAVARA!

14-03-2008 19:03:08

?? tasha 1951
Cont Sters

chrisdrag a scris:

Desfaceti umbrelele...scoateti dozatorul...dati drumu' la gratar...hai...miscare!!! =D

tasha 1951 a scris:

niladam a scris:

E PRIMAVARA!

Acuma, pe bune,chiar ar fi bine sa stam la o terasa toti...in realitate...asa ca mobilizarea pentru real!=)

14-03-2008 22:27:30

?? alintatura
Cont Sters

Pe bune, e foarte posibil ca mie sa mi se ia de intalnire, daca mai discutam mult in privinta datei :( Stiti cum se intampla: te mai certi cu unul, cu altul... :D

17-03-2008 20:27:49

?? alintatura
Cont Sters

Si cum birtul satului era parca locul cel mai potrivit pentru barfa... dragilor, oare de ce mai nou nu ma pot loga decat dupa ce trebuie sa-mi cer parola ca si cum as fi uitat-o?! ...Si oare de ce nu-mi pot seta o parola care sa mearga fara atatea fitze, va rog?

17-03-2008 20:46:23

?? tasha 1951
Cont Sters

alintatura a scris:

Si cum birtul satului era parca locul cel mai potrivit pentru barfa... dragilor, oare de ce mai nou nu ma pot loga decat dupa ce trebuie sa-mi cer parola ca si cum as fi uitat-o?! ...Si oare de ce nu-mi pot seta o parola care sa mearga fara atatea fitze, va rog?

Am patit si eu chestii de genu'...nu esti singura asa se face ca intram cu numele de scena-Martiella...uneori doar asa ma accepta,ciudat cu setarile astea!=)

17-03-2008 22:42:12

?? alintatura
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

alintatura a scris:

Am patit si eu chestii de genu'...nu esti singura asa se face ca intram cu numele de scena-Martiella...uneori doar asa ma accepta,ciudat cu setarile astea!=)

Cred ca intre timp mi-am rezolvat problema, dupa ce am incercat si cu o parola noua cu adevarat. :)

18-03-2008 11:33:16

?? tasha 1951
Cont Sters

Ascult NAT KING KOLE - LOOKING BACK,cred ca ar merge bine cu o votka-cola ...=)

20-03-2008 02:52:02

?? chrisdrag
Cont Sters

Inregistat: 13-03-2006
Io admir o Mona Lisa(nu alui Da Vinci...tot Nat King Cole) la birtul din sat si parca merge si cu un Alexandrion!!! =D
tasha 1951 a scris:

20-03-2008 06:22:45

?? tasha 1951
Cont Sters

chrisdrag a scris:

Io admir o Mona Lisa(nu alui Da Vinci...tot Nat King Cole) la birtul din sat si parca merge si cu un Alexandrion!!! =D
tasha 1951 a scris:

he,he,he...ce le-ai potrivit!....Mona Lisa est una dintre melodiile care mie imi plac foarte tare,asa ca uite fac eu cinste cu un Alexandrion,fie din partea casei...=)

20-03-2008 10:44:27

?? Carol38
Cont Sters

Inregistat: 16-02-2008
un visichi cu gheta cine da daca tot sinteti pusi pe cinste(orice numai black label sa fie)

20-03-2008 20:23:22

?? tasha 1951
Cont Sters

Carol38 a scris:

un visichi cu gheta cine da daca tot sinteti pusi pe cinste(orice numai black label sa fie)

Ok..pentru ca esti client vechi...fie din partea casei!=)

20-03-2008 21:52:42

?? Carol38
Cont Sters

Ba sa avem pardon sint pentru prima data aici..unii ar crede ca sint betiv...

20-03-2008 21:55:11

?? tasha 1951
Cont Sters

Carol38 a scris:

Ba sa avem pardon sint pentru prima data aici..unii ar crede ca sint betiv...

Scuze,vroiam sa zic cu ceva vechime pe forum...=)...nu neaparat in acest topic...;)

20-03-2008 22:01:25

?? niladam
Cont Sters

Da' pentru clienti vechi ... n-aveti nimic ? O tuica batrana, de pruna indoita cu o vodca si-un tap de bere ! Ca am o seteee !!!!

21-03-2008 00:00:00

?? Carol38
Cont Sters

In seara asta,murfatlar 2005 ufff,cred ca-mi este dor de mare,de data asta caut un yacht

22-03-2008 00:41:10

?? tasha 1951
Cont Sters

Carol38 a scris:

In seara asta,murfatlar 2005 ufff,cred ca-mi este dor de mare,de data asta caut un yacht

Nu prea iti mai place pe uscat....nici la propriu nici la figurat...;)
=D=D=D

22-03-2008 01:00:50

?? Carol38
Cont Sters

Urit chiar foarte urit din partea ta sa sari la gitul unui amarit de marinar care s-a imbatat (culmea )singur,....chiar nu-mi mai place,si plus de asta a venit dorul de duca, de fapt ziceam ca sint cam nomad...un nou inceput...alti oameni...marea....lucruri pe care nu ai sa le intelegi niciodata....fredoooooommmmm

22-03-2008 02:42:05

?? tasha 1951
Cont Sters

Carol38 a scris:

Urit chiar foarte urit din partea ta sa sari la gitul unui amarit de marinar care s-a imbatat (culmea )singur,....chiar nu-mi mai place,si plus de asta a venit dorul de duca, de fapt ziceam ca sint cam nomad...un nou inceput...alti oameni...marea....lucruri pe care nu ai sa le intelegi niciodata....fredoooooommmmm

Inteleg,ai capatat acea dependenta...stiu cum este,sincer....am sa-ti povestesc ceva...dupa revolutie mi-a trecut mie prin cap sa-mi fac casa...n-aveam bani destui,dar m-am apucat de business ...faceam drumuri de Ungaria aproape zilnic...noaptea stateam la vama(cozile erau interminabile)iar ziua comert in pietzele din orasele apropiate de vama...asa azi,asa maine...si am ajuns la un moment dat sa nu mai pot dormi in pat...ci doar cu capul pe volan(pe furate cand miscam masina in rand)...asa...si unde pui ca mai aveam si serviciu!=D
NOROC...ca la un moment dat sotul meu a vandut masina(cica s-o schimbam cu alta)dar a fost singura cale de a-mi stopa drumurile...pentru ca terminasem casa dar dorul de duca inca il mai aveam!=D=D

22-03-2008 03:02:28

?? niladam
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Carol38 a scris:

Inteleg,ai capatat acea dependenta...stiu cum este,sincer....am sa-ti povestesc ceva...dupa revolutie mi-a trecut mie prin cap sa-mi fac casa...n-aveam bani destui,dar m-am apucat de business ...faceam drumuri de Ungaria aproape zilnic...noaptea stateam la vama(cozile erau interminabile)iar ziua comert in pietzele din orasele apropiate de vama...asa azi,asa maine...si am ajuns la un moment dat sa nu mai pot dormi in pat...ci doar cu capul pe volan(pe furate cand miscam masina in rand)...asa...si unde pui ca mai aveam si serviciu!=D
NOROC...ca la un moment dat sotul meu a vandut masina(cica s-o schimbam cu alta)dar a fost singura cale de a-mi stopa drumurile...pentru ca terminasem casa dar dorul de duca inca il mai aveam!=D=D

Pun pariu ca printre marfurile care se vindeau cel mai bine, la loc de cinste statea alcoolul ! Bea romanasul ... nevoie mare ! Chiar si bautura din Ungaria ... :)

22-03-2008 11:16:49

?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Nu stiam ca bauturile din Ungaria sunt asa de nasoale. Eu apreciez o sticla de Tokay de 3 sau 5 butoane ca fiind buna dupa o cina, dar poate gresesc.
   Ieri seara, dupa o zi lunga de munca, gata de plecare, imi face cu ochiul una dintre sticlele pe care le am dosite , prin congelator, spate la TV, pe sub birou, prin dulapuri. Sa gust, o sticla de apa minerala de 750 ml primita saptamana trecuta pentru faptul ca am raspuns afirmativ la intrebarea; Iti place? Vrei una de Bihor? Si cum nu pot sa refuz omu' am primit. Am tras o duscha. Am mai tras una. Wow. Am ca ma arde, am simtit caldura in stomac, care in cateva minute a coborat prin genunchi pana'n calcai. Uff, m-a luase cu calduri, cred c'asa'i pe stomacul gol, mai trebuia ceva langa ia, gandesc. Pentru cine nu ar crede ca e proasta sau prea aproape de Ungaria as da cu placere o Palinca tare de Bihor,  si nu numai pe virtual.

22-03-2008 12:09:47

?? tasha 1951
Cont Sters

niladam a scris:

tasha 1951 a scris:

Carol38 a scris:

Pun pariu ca printre marfurile care se vindeau cel mai bine, la loc de cinste statea alcoolul ! Bea romanasul ... nevoie mare ! Chiar si bautura din Ungaria ... :)

Gresit!
Eu le duceam lor in mare palinca de Oas!
Si trebuie sa-ti spun ca aveam deja locuri precise unde duceam cu zecile,si sa mai spun  un secret: o vreme se facea in Oas palinca de zahar(doar cu iz de pruna ;))era la jumatate pretul celei de prune,evident...culmea e ca odata cand ma suna o prietena de-a mea sa merg neaparat cu ea ca avea o treaba urgenta de rezolvat(eu stapanind si limba maghiara binisor) fiind in criza de palinca de zahar(careia i se spunea in Oas Cuba),am sacrificat o palinca veritabila,pe care o tinea bine barbatul meu pentru prieteni,ocazii speciale...si,ghinion! ungurasii imi refuza palinca,imi spune tipul de la birt ...asta nu e la fel ca cea care mi-ai adus-o pina acuma ...nu-i de prune!=D=D
   Acuma sa va mai spun si o mica istorioara,aveam o prietena in tinerete ospatara la un restaurant renumit din Satu Mare...vine un client si-i cere coniac *****,ok!...tipa merge la la barul din spate,aduce comanda dar omul extrem de suparat dupa ce gusta face mare scandal"d-soara crezi ca ma fraieresti?...pai eu beau coniac cinci stele de cand ma stiu...m-ai pacalit!!!! asta e de trei stele,sa vina seful de sala!"...disperata tipa se duce la colega ei"ce mi-ai facut?uite ce scandal am in sala...omul e infuriat"la care barmana ii pune un alt pahar cu coniac trei stele,zicandu-i"da?pai stai sa-i duce ce-a mai baut omul pina acuma...
"il duce la masa si ce credeti?omul multumit nevoie mare"Ei,vezi d-soara?...asta da!...asta e coniac 5 cinci stele!"...asa ca omul nostru bause tot timpul coniac de trei stele dar ii fusese vandut la pret de 5 stele...=D=D
exact cum patisera si vecinii nostri de granita,cumparau hazi silva palinca contrafacuta!=D=D

22-03-2008 12:41:36

?? tasha 1951
Cont Sters

NJD a scris:

Nu stiam ca bauturile din Ungaria sunt asa de nasoale. Eu apreciez o sticla de Tokay de 3 sau 5 butoane ca fiind buna dupa o cina, dar poate gresesc.
   Ieri seara, dupa o zi lunga de munca, gata de plecare, imi face cu ochiul una dintre sticlele pe care le am dosite , prin congelator, spate la TV, pe sub birou, prin dulapuri. Sa gust, o sticla de apa minerala de 750 ml primita saptamana trecuta pentru faptul ca am raspuns afirmativ la intrebarea; Iti place? Vrei una de Bihor? Si cum nu pot sa refuz omu' am primit. Am tras o duscha. Am mai tras una. Wow. Am ca ma arde, am simtit caldura in stomac, care in cateva minute a coborat prin genunchi pana'n calcai. Uff, m-a luase cu calduri, cred c'asa'i pe stomacul gol, mai trebuia ceva langa ia, gandesc. Pentru cine nu ar crede ca e proasta sau prea aproape de Ungaria as da cu placere o Palinca tare de Bihor,  si nu numai pe virtual.

Aia de Bihor e cum e...dar de Oas e cea mai buna!=)
Palinca de Turt e cea mai grozava!
Depinde de soiul de prune din care-i facuta...apoi si reteta,evident...

22-03-2008 12:47:55

?? niladam
Cont Sters

Da, aveti dreptate "afacerile sunt afaceri" (varianta in engleza nu o stiu, in magiara ... nici atat) ! Cat despre istorioara cu coniacul de 5 stele ... mi s-a intamplat una aidoma cu cafeaua(trebuia s-o spun la cafeneaua virtuala, dar...)   Intru intr-un bar (eram inca treaz...) ma asez la o masa, cand intra vreo 10 insi galagiosi si comanda fiecare cate o cafea ... dar fiecare diferita , una cu zahar, una fara, una cu lapte , una fara , una cu frisca, una cu rom ... etc ! Dupa 5 minute vine  ospatarul cu cele 10 cafele, fiecare bea din cafeaua lui si se declara foarte multumit " e asa cum am cerut-o" ... Foarte mirat il trag pe ospatar deoparte : Cum naiba ai facut de ia-i multumit pe toti asa repede ?    Stai linistit, imi raspunde , sunt toate la fel ...   
   O fi fost ... autosugestia !

22-03-2008 12:53:38

SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005
Simt o placere sadica, daca venii vorba de prosti cu bani... nimic nu-mi ofera satisfactia rautatii decit sa-mi bat joc de un astfel de specimen imbogatit rapid, care nu realizeaza ca trecerea in alta categorie sociala si accesul la fineturile vietii necesita o "scoala" mult mai solicitanta decit aia primara pe care oricum n-au facut-o cumsecade... sint si exceptii, desigur, dar astia au macar o inteligenta nativa, o perceptie care ii ajuta sa evolueze intr-un mediu in care plonjeaza dupa unul - doua tunuri...
Am prieteni arhitecti care se "mindresc" ca au spinzurat milioanele unor toape cu bani pe viloaie urite si nefunctionale, dar care arata precum creatia divina: "dupa chipul si asemanrea' lor... :D:D

22-03-2008 13:00:20

?? tasha 1951
Cont Sters

SandieShaw a scris:

Simt o placere sadica, daca venii vorba de prosti cu bani... nimic nu-mi ofera satisfactia rautatii decit sa-mi bat joc de un astfel de specimen imbogatit rapid, care nu realizeaza ca trecerea in alta categorie sociala si accesul la fineturile vietii necesita o "scoala" mult mai solicitanta decit aia primara pe care oricum n-au facut-o cumsecade... sint si exceptii, desigur, dar astia au macar o inteligenta nativa, o perceptie care ii ajuta sa evolueze intr-un mediu in care plonjeaza dupa unul - doua tunuri...
Am prieteni arhitecti care se "mindresc" ca au spinzurat milioanele unor toape cu bani pe viloaie urite si nefunctionale, dar care arata precum creatia divina: "dupa chipul si asemanrea' lor... :D:D

Corect!
Uite sefa mea de acuma foloseste des expresia...referindu-se la unit-urile din joob-ul meu de acuma...fiecare unit are oamenii alesi dupa chipul si asemanarea managerului de grup...=)...dupa o expresie mai populara zis"lingura dupa gura"!=D=D

22-03-2008 13:09:47

?? niladam
Cont Sters

Pot sa ma asez si eu putin ... sa beau o bere ? Dar repede, sa nu ma vada 'telectualii, ca-mi fac cinste ! :D

04-04-2008 12:15:58

?? niladam
Cont Sters

Ce caut eu prin bar daca nu mai beau ? Obisnuinta , instinctul, aici ma duc pasii ... ! Tuica nu, vodca nu, vin nu, bere nu .... suc ??? Hmmmm
nu ... ! Apa plata, fara lamaie ....!

06-04-2008 09:45:36

mihaela_f
Femeie

Nou venit

Inregistat: 23-03-2008
dupa o noapte , de pescuit, ce_ar merge oare? tot vin...

06-04-2008 09:51:18

?? niladam
Cont Sters

Vinul rosu ... mergea inainte de pescuit ...! Acum ... o vodca ...!

06-04-2008 09:52:59

?? tasha 1951
Cont Sters

Cam multi pescari pe forumul asta...;)
Macar ai avut firul intins?
mihaela_f a scris:

dupa o noapte , de pescuit, ce_ar merge oare? tot vin...

06-04-2008 12:21:56

mihaela_f
Femeie

Nou venit

Inregistat: 23-03-2008
Sigur, intins la extrem...,doar ca,  practic pescuitul sportiv! :D :D

07-04-2008 17:19:05

?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007

mihaela_f a scris:

Sigur, intins la extrem ...,doar ca,  practic pescuitul sportiv! :D :D

Te-ntinzi... la mine :D deci, ma chere?! ;)
Offff, de ce nu mi-ai spus-o mai demult ?! Altfel nu ma mai combinam cu dementa de Lilith... :D

07-04-2008 17:43:05

?? tasha 1951
Cont Sters

Pentru pescari asadar,o sticla de vin...sa va inveseliti putin!=)

09-04-2008 01:31:41

?? niladam
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Pentru pescari asadar,o sticla de vin...sa va inveseliti putin!=)

Sunt pescar ...

10-04-2008 12:32:34

?? niladam
Cont Sters

I-auzi .. cica astazi e ziua mea, nu pardon , nu a mea ... a BARBATILOR ! Eeeiii atunci ... Sa aveti pofta !

05-05-2008 10:41:01

Pagini: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 42    
Mergeti la