Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sînteti conectat.
|
|
?? ciudatul sa
Cont Sters
Inregistat: 05-08-2008
|
|
Profiiiiiiitoareoooooooooooo ! faci comertz cu lichoarea diavolului ! hihihi
|
|
| 09-08-2008 12:52:27 |
|
|
?? niladam
Cont Sters
Inregistat: 23-10-2007
|
|
Fiert, prajit, cu mujdei de usturoi shi o sticla de vin sa ia greatza ! Cam asha "ma vrea" ...fiecare !
|
|
| 10-08-2008 00:17:07 |
|
|
?? ciudatul sa
Cont Sters
|
|
Punct !
Ultima modificare facuta de ciudatul sa (10-08-2008 12:37:49)
|
|
| 10-08-2008 12:35:02 |
|
|
?? niladam
Cont Sters
Inregistat: 23-10-2007
|
|
A dreaq limba asta romaneasca ! Io' ma refeream la razbelu' din Georgia cumetre ! Sau ...nu te refereai la mine ? Nu mai inteleg nimic... (de fapt ... fara "mai").
|
|
| 10-08-2008 12:43:55 |
|
|
?? ciudatul sa
Cont Sters
|
|
Io ma refeream la Olivempiada sherife ! 
Ultima modificare facuta de ciudatul sa (10-08-2008 13:16:39)
|
|
| 10-08-2008 13:16:16 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
Inregistat: 19-07-2008
|
|
Na,ca tot caldura mare e,cred ca o apa plata cu lamaie o sa-mi faca bine...dar unde-o fi fata de la bar?
|
|
| 10-08-2008 14:27:20 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
Inregistat: 17-03-2008
|
|
niladam a scris:
titmouse a scris:
niladam a scris:
In sfarshit ... un consumator de nadejde ! Dar... ai grija, cu masura, ca mai e shi subsematu' prin zona, iar in ceea ce ma priveshte, acu' ca a aparut iar uichendul, consum cu nadejde... Nu-i bai' insa daca te limitezi la o(una) vodca, hai ...doua, de restu' ... ma ocup io' ! Shi-acu' sa ne apucam de "treaba" ! Sanatate... hac ! |
Buna Dimineata Meletene ! Ia uite...ia uite....am ajuns sa umblu dupa el sa-l scot afar' din birturi .Maaaaa....motanu' meu numa' parizer are-n cap...si tu numa' alcool !!!! AZI NU BEI NIMIC ! Desara tre' sa-mi prezinti raport de activitate pentru toata saptamana...abia astept... Apa plata cu lamaie , ca top-modelele , daca vrei.... II spun Tashei sa nu-ti mai dea nimic de baut...decat cockteiluri dintr-alea fara alcool , de-alea pentru muieri gingase...cu umbreluta si maslina ! ( cockteilurile , nu mjuierile ) . |
Azi ...n-am baut nimic ! De fapt "nimic" nu beau niciodata ! Doar ... alcool ! Shi ... ce sa ma mai incurc cu ... apa plata ? Iau doar lamaia ...sa ma mai indulcesc ! P.S. Raportu' ala il fac scris sau ...?  |
I-auzi !... De cand ai tu Meletene Hipercoop indeletniciri dintr-astea ca "scrisul si cititul" ? ... Eruditule !!!! NU. Raporturile ( si rapoartele ) mi le prezinti oral .Oralu-l dai cu mine !!!!
Ultima modificare facuta de titmouse (10-08-2008 22:20:17)
|
|
| 10-08-2008 22:19:54 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
|
|
tasha 1951 a scris:
titmouse a scris:
niladam a scris:
Azi ...n-am baut nimic ! De fapt "nimic" nu beau niciodata ! Doar ... alcool ! Shi ... ce sa ma mai incurc cu ... apa plata ? Iau doar lamaia ...sa ma mai indulcesc ! P.S. Raportu' ala il fac scris sau ...?  |
I-auzi !... De cand ai tu Meletene Hipercoop indeletniciri dintr-astea ca "scrisul si cititul" ? ... Eruditule !!!! NU. Raporturile ( si rapoartele ) mi le prezinti oral .Oralu-l dai cu mine !!!! |
Aham,imi lasi mie scrisu'...fiind superiorul lui?
  |
Nu-s posesiva...il impartim daca vrei...totdeauna am fost generoasa cu fetele...da'...ele cu mine , nu...
|
|
| 10-08-2008 22:27:44 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
|
|
tasha 1951 a scris:
unikaa a scris:
Eeee...stati o tzara...ce ati napustit asa pe sarmanul meletzean,ca-i om si el si are nevoie sa se refaca dupa lunga spovedanie,asa ca mai intai cinstiti-l cu ceva grade...o palinca,2-3 sa i se imbarlige limba-n gura..si sa vedeti pe urma ce orale da...  |
Ce zici Tit,il alimentez cu niste palinci? |
Nu. Ca-l vreau treaz la raport . Pfai , cat suntem de rele...tragem de el in toate partile de parca-i elastic la metru... Da'... auzi si tu la el : cica toate-l vrem si nici una nu-l cere ....apai...la ce sa-l mai cerem daca-l avem ??
Atunci ...asa ramane : raporturile orale la mine , spovedaniile lungi si dese la Marea Preoteasa si palinca la Tasha la bar...iaca l-am impartit frateste...
Ultima modificare facuta de titmouse (11-08-2008 11:49:23)
|
|
| 11-08-2008 10:30:53 |
|
|
?? stromboli
Cont Sters
Inregistat: 21-07-2008
|
|
niladam a scris:
A dreaq limba asta romaneasca ! Io' ma refeream la razbelu' din Georgia cumetre ! Sau ...nu te refereai la mine ? Nu mai inteleg nimic... (de fapt ... fara "mai"). |
Mai lasa si mie din palinca ,hegoistule 
Ultima modificare facuta de stromboli (11-08-2008 12:14:06)
|
|
| 11-08-2008 12:13:36 |
|
|
?? Bety cea urata
Cont Sters
Inregistat: 23-07-2008
|
|
ciudatul sa a scris:
Asha inainte de a repleca in concediu afirm ca Turna cineva ... pe la spate ! trebuie inlocuita cu Tot timpul..... cineva toarna pe la spate ! Una din materiile incluse in programa jandarmeriei cuprinde shi tehnicile de supravietzuire, jandarmii noshtrii invatzand sa supravetzuiasca dupa tot felul de carticele cu astfel de poze :
http://xs130.xs.to/xs130/08320/kit704183.jpg
sau:
http://xs330.xs.to/xs330/08320/lens579884.gif
interesant de observat este ca multe dintre cele postate sunt format gif. shi acum pun io o intrebare :
cine de pe forum avea acest tic de a posta gif.-uri shi nu jpg.-uri ?
CA SA AFLI DACA CINEVA BANUIT A FACUT CEVA INTREABA SHI ZVONESHTE PE TOTZI CEILALTZI ......LA MOMENTUL OPORTUN FA-O STANGA IMPREJUR SHI INTREABA BANUITUL (BANUITZII !) :
TU AI FACUT ASTA ?
Eu nu am sa intreb deoarece nu vreau sa stric o prietenie !....dar macar ashtept ceva scuze begate la emailescu ....ca deh, asha-i cand te bagi ca strampu-n cur ....sau coor ?
   |
Din anumite postari de pe aici am inteles mai intii ca esti colonel activ sau reactivat de securitate.Apoi ca ai fi avut studenti la universitate.
Am incercat sa folosesc un limbaj care ar trebui sa iti fie cunoscut.Tehnicile de manipulare, tehnicile de supravietuire.Adica am incercat sa comunic cu tine conform pregatirii pe care tu ( sau altii gen colegi de munca, contabile ect ) au sustinut ca o ai. Banuind ca esti unul care vrea sa discute despre ceea ce spune te-am invitat la dialog.Ori tu te-ai fofilat, injurat, facut orice altceva decit sa postezi la subiecte.
Nu iti plac telenovelele si iti respect parerea. Nu iti plac prostii si iti respect gusturile.
La pregatirea pe care unii sustin ca o ai m-am gindit ca poate am putea discuta despre politica sau diplomatie, despre dezvoltarea relatiilor interumane, internationale sau de afaceri.
Poate iti plac iahturile, femeile, perversiunile, Te provoc la a discuta orice subiect propui si la care consideri ca ai ce posta.
Cel putin cu Sandie as incerca sa o ascult cum povesteste despre arhitectura sau gramatica limbii romane.Daca nu stiu as intreba-o cite ceva si in mod sigur din discutia nascuta ar invata, experimenta fiecare cititor .
De ce nu as discuta cu NJD cite ceva despre calatoriile si impresiile, peripetiile pe care le-a trait si de ce nu poate merg cu Peter Pan la un topic de la vinatoare sau pescuit.
Sigur as gasi topic de telenovele cu care sa discut cu fetele si de ce nu am putea discuta de dieta sau treburi majoritar placute femeilor.
Tu Eusebiu, nu ai putea face asta .Nici macar nu ai incerca.
Ultima modificare facuta de Bety cea urata (12-08-2008 09:19:59)
|
|
| 12-08-2008 09:18:09 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Haideti toti la o masa si sa incercam sa facem pace,zau asa,nu merita sa ne mai tachinam,uite, dau eu de baut...si fiecare sa-si spuna pasul...dar dupa aceia sa taca pentru totdeauna(adica sa nu mai rascoleasca mortii)....
|
|
| 12-08-2008 12:56:54 |
|
|
?? unikaa
Cont Sters
Inregistat: 27-05-2005
|
|
„Să nu laşi lumea în pace. Prin simplul fapt că eşti ceva, ca ştii ceva, să incomodezi şi să obligi.” (Constantin Noica) Adoptând o atitudine pasivă, încercând să te sustragi realităţilor crude şi să întorci capul atunci când acuzatul este decapitat pe eşafod, fără să te întrebi dacă este vinovat, fără să te întrebi dacă îşi merită sau nu cu adevărat soarta, înseamnă că tu însuţi faci o nedreptate, că tu însuţi faci parte din sistemul totalitar şi rece. Ucigaş sau victimă, îmblânzitor sau înfricoşat ? Uneori nu există alternativă, ezitarea sau amânarea răspunsului înseamnă că ai ales… Dacă ai ales sau nu ceea ce trebuia, acesta este un proces al cărui verdict doar conştiinţa ta îl poate da. Inechitatea şi maliţiozitatea se pot manifesta prin diferite modalităţi, mai mult sau mai puţin previzibile, dar nihilismul şi nepăsarea nu sunt căile prin care poţi ajunge la destinaţie. „Cel care aşteaptă ca pe lumea aceasta diavolii să umble cu coarne, iar nebunii cu clopoţei, va fi întodeauna prada sau jucăria lor.” (Arthur Schopenhauer)''....e un copy-paste..dar cred ca spune multe!.
|
|
| 12-08-2008 14:30:46 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
Inregistat: 16-02-2008
|
|
unikaa a scris:
„Să nu laşi lumea în pace. Prin simplul fapt că eşti ceva, ca ştii ceva, să incomodezi şi să obligi.” (Constantin Noica) Adoptând o atitudine pasivă, încercând să te sustragi realităţilor crude şi să întorci capul atunci când acuzatul este decapitat pe eşafod, fără să te întrebi dacă este vinovat, fără să te întrebi dacă îşi merită sau nu cu adevărat soarta, înseamnă că tu însuţi faci o nedreptate, că tu însuţi faci parte din sistemul totalitar şi rece. Ucigaş sau victimă, îmblânzitor sau înfricoşat ? Uneori nu există alternativă, ezitarea sau amânarea răspunsului înseamnă că ai ales… Dacă ai ales sau nu ceea ce trebuia, acesta este un proces al cărui verdict doar conştiinţa ta îl poate da. Inechitatea şi maliţiozitatea se pot manifesta prin diferite modalităţi, mai mult sau mai puţin previzibile, dar nihilismul şi nepăsarea nu sunt căile prin care poţi ajunge la destinaţie. „Cel care aşteaptă ca pe lumea aceasta diavolii să umble cu coarne, iar nebunii cu clopoţei, va fi întodeauna prada sau jucăria lor.” (Arthur Schopenhauer)''....e un copy-paste..dar cred ca spune multe!. |
Amin...si-n vecii vecilor
Ultima modificare facuta de Carol38 (12-08-2008 16:20:40)
|
|
| 12-08-2008 16:20:00 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
|
|
Din cite stiu cind popa spune ceva unanim recunoscut si apreciat puncteaza cu amin si etc,sigur nu stiu dar banui ca la preotese este la fel,mari sau mai mici,cit despre limba...nu am inteles ai fost oare tendentioasa cumva...si unde ai vazut tu preotese cu patrafir
|
|
| 12-08-2008 20:07:01 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
|
|
Uitasem...sa ai o seara placuta....acum vin de la plaja si este o briza minunata..
|
|
| 12-08-2008 20:15:34 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
Inregistat: 23-12-2007
|
|
Carol38 a scris:
Din cite stiu cind popa spune ceva unanim recunoscut si apreciat puncteaza cu amin si etc,sigur nu stiu dar banui ca la preotese este la fel,mari sau mai mici,cit despre limba...nu am inteles ai fost oare tendentioasa cumva...si unde ai vazut tu preotese cu patrafir |
Ce daca n-ai vazut preotese cu patrafir, coane carol, o s-o vezi in Bunkeristania si p-asta, pe linga multe altele !!! 
P.S. Bine alese citatele alea, Mare Preoteasa... incepi sa le ai vaz cu predicile , desi, sincer acu', nu cred c-o sa fie nevoie de predici ca s-atragi enoriasii la spovedanie !! 
Ultima modificare facuta de Xtremul (12-08-2008 21:30:56)
|
|
| 12-08-2008 21:30:05 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
unikaa a scris:
„Să nu laşi lumea în pace. Prin simplul fapt că eşti ceva, ca ştii ceva, să incomodezi şi să obligi.” (Constantin Noica) Adoptând o atitudine pasivă, încercând să te sustragi realităţilor crude şi să întorci capul atunci când acuzatul este decapitat pe eşafod, fără să te întrebi dacă este vinovat, fără să te întrebi dacă îşi merită sau nu cu adevărat soarta, înseamnă că tu însuţi faci o nedreptate, că tu însuţi faci parte din sistemul totalitar şi rece. Ucigaş sau victimă, îmblânzitor sau înfricoşat ? Uneori nu există alternativă, ezitarea sau amânarea răspunsului înseamnă că ai ales… Dacă ai ales sau nu ceea ce trebuia, acesta este un proces al cărui verdict doar conştiinţa ta îl poate da. Inechitatea şi maliţiozitatea se pot manifesta prin diferite modalităţi, mai mult sau mai puţin previzibile, dar nihilismul şi nepăsarea nu sunt căile prin care poţi ajunge la destinaţie. „Cel care aşteaptă ca pe lumea aceasta diavolii să umble cu coarne, iar nebunii cu clopoţei, va fi întodeauna prada sau jucăria lor.” (Arthur Schopenhauer)''....e un copy-paste..dar cred ca spune multe!. |
Waw!!!! Unikaa ce ne-ai bagat in filosofie.... Hai mai bine stai si tu la masa sa vedem cum e bautura asta noua...
|
|
| 12-08-2008 22:14:28 |
|
|
?? spuneti-mi Aly
Cont Sters
Inregistat: 25-12-2007
|
|
tasha 1951 a scris:
unikaa a scris:
Waw!!!! Unikaa ce ne-ai bagat in filosofie.... Hai mai bine stai si tu la masa sa vedem cum e bautura asta noua... |
Sigur e noua? Mie mi se pare doar lunga. 
|
|
| 12-08-2008 22:16:53 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
spuneti-mi Aly a scris:
tasha 1951 a scris:
unikaa a scris:
Waw!!!! Unikaa ce ne-ai bagat in filosofie.... Hai mai bine stai si tu la masa sa vedem cum e bautura asta noua... |
Sigur e noua? Mie mi se pare doar lunga.  |
Ai aparut, ma chere? adica,sa inteleg ca e contrafacuta,pfai!!!drace ,bine zicea Ono...sa n-ai incredere in nimeni!
|
|
| 12-08-2008 22:19:31 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
|
|
Ciudatule ajutor,Xtremul s- a dat cu dusmanul(nu mai este misogin)....Doamne ce minuni poate face un patrafir,fie el si de popesa
|
|
| 12-08-2008 22:58:24 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Carol38 a scris:
Ciudatule ajutor,Xtremul s- a dat cu dusmanul(nu mai este misogin)....Doamne ce minuni poate face un patrafir,fie el si de popesa |
Nici n-a fost! Ni s-a parut doar...eu l-am admirat tot timpul pentru diplomatia sa...era pacat sa si-o piarda acuma...nu-i asa?
|
|
| 12-08-2008 23:01:06 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
|
|
Vai si iarasi vai,unde o sa ajungem...tipic feminin,vrei sa-l cumperi pe putin....Xbabanu nu te lasa...
|
|
| 12-08-2008 23:30:31 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Carol38 a scris:
Vai si iarasi vai,unde o sa ajungem...tipic feminin,vrei sa-l cumperi pe putin....Xbabanu nu te lasa... |
L-as cumpara eu cu mai mult,dar el e nepretuit...
|
|
| 12-08-2008 23:37:22 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
|
|
Buna seara Tasha,ma bucur ca esti tinara in suflet....dar vezi tu marele X nu se pronunta,oare de ce?
|
|
| 12-08-2008 23:40:41 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
|
|
Rezonanta a doaga,hai sa fim serioasi,cred ca ar trebui sa,, privesti inapoi cu mindrie,, mai degraba....
|
|
| 12-08-2008 23:59:48 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Carol38 a scris:
Rezonanta a doaga,hai sa fim serioasi,cred ca ar trebui sa,, privesti inapoi cu mindrie,, mai degraba.... |
Ei, nici chiar asa!
|
|
| 13-08-2008 12:41:17 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
|
|
Nu am vrut sa fie vreun fel de jignire(imi pare sincer rau daca asa sa inteles),voiam sa zic si aici este doar parerea mea fara o expierenta proprie in domeniu,ca de la o anumita virsta unele ,,zburdalniceli,,sint un pic improprii,dar poate ca inca ma grabesc in a trage concluzii,cine stie,cit despre a privi inapoi cu mindrie sper ca ai inteles si nu imi aduci vreun fel de acuze...este doar o parere de a mea....
|
|
| 13-08-2008 12:54:15 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Daca am depasit varsta de 50 ani ar insemna sa-mi pun cenusa in cap?sa spun gata!viata mea s-a terminat....departe gandul!eu sunt acum mai activa decat multi alti tineri,am o pensie frumoasa(dobandita dupa sotul meu)dar nici vorba sa stau pe dreapta sunt manager la o companie multinationala si crede-ma sunt mult mai eficienta decat multi tineri,colegi de-ai mei,asta cred ca tine de caracterul si natura fiecaruia... Nu-ti aduc acuze vreau doar sa spun ca noi cei din varsta a treia suntem mult mai responsabili decat tinerii de azi..
|
|
| 13-08-2008 13:04:44 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
|
|
Din pacate ai dreptate in legatura cu responsabilitatea,eu stiu ca mult prea multi tineri din ziua de azi care au avut posibilitatea de a se pregati sa devina lideri sint niste putoi incapabili,care au o parere extrem de buna despre ei,bineinteles sint si exceptii dar atit de putine incit aproape ca nu conteaza,inclusiv asta eu o consider o stare de anormalitate si o inversare de valori...dar asta cred ca merita un topic nou ,totusi sintem in circiuma ,ce zici mai dai un rind pe datorie(acum sa te vedem cum managerezi)
|
|
| 13-08-2008 14:24:12 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Carol38 a scris:
Din pacate ai dreptate in legatura cu responsabilitatea,eu stiu ca mult prea multi tineri din ziua de azi care au avut posibilitatea de a se pregati sa devina lideri sint niste putoi incapabili,care au o parere extrem de buna despre ei,bineinteles sint si exceptii dar atit de putine incit aproape ca nu conteaza,inclusiv asta eu o consider o stare de anormalitate si o inversare de valori...dar asta cred ca merita un topic nou ,totusi sintem in circiuma ,ce zici mai dai un rind pe datorie(acum sa te vedem cum managerezi) |
On topic,hai ,ca dau de baut,desi...azi nu prea meriti!
|
|
| 13-08-2008 15:54:23 |
|