Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / Viata....spectacol trecator...    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6
?? Cezara-Irenne
Cont Sters

Inregistat: 29-12-2006
PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
quentin29 a scris:

:))) Forumul asta e amuzant. De aia incerci sa apari in poze mai sexy decat fac pariu ca esti in realitate? Ca sa compensezi lipsa, printr-o atitudine asa-zisa <emotionala si sentimentala> ? Sau incerci sa te ridici la nivelul celor pe care le numesti < desfoiate> dar pe care le invidiezi oarecum, prin vorbe din care respira in mod evident o tona de frustrari si emotii inhibate ?

08-07-2007 20:33:45

?? quentin29
Cont Sters

Inregistat: 17-09-2006
:)))) chiar ma intrebam oare cand superficialitatea doamnelor batrane se va face simtita si in cazul tau? Se pare ca asteptarile mi-au fost inselate: s-a facut simtita mai repede decat banuiam.
P.S: Oare daca pozezi si altfel decat din semi-profil, o sa fii mai atragatoare?
P.S.2:  Nu cred. :)))

Ultima modificare facuta de quentin29 (08-07-2007 20:39:46)

08-07-2007 20:39:24

?? quentin29
Cont Sters

P.S.3:  corect se scrie < va faceti> Cratima nu isi gaseste locul aici. Ceea ce dovedeste ca nu e suficient sa scrii vorbe frumoase. Mai trebuie sa stii cum sa le scrii corect.

Ultima modificare facuta de quentin29 (08-07-2007 20:44:32)

08-07-2007 20:44:20

?? Cezara-Irenne
Cont Sters

graba draga ..si cu tine...mi-a placut confruntarea de idei dar vad ca tu te iei de sufletul meu...pacat....ti se va intoarce inzecit ...
quentin29 a scris:

P.S.3:  corect se scrie < va faceti> Cratima nu isi gaseste locul aici. Ceea ce dovedeste ca nu e suficient sa scrii vorbe frumoase. Mai trebuie sa stii cum sa le scrii corect.

Ultima modificare facuta de Cezara-Irenne (08-07-2007 20:55:51)

08-07-2007 20:54:19

?? quentin29
Cont Sters

:) numa asa, ca idee....nu sunt pe site-ul asta pt motivele evocate de distinsa dvs persoana, cu atata sete si pasiune nesatioasa. You started ...I just finished it. :)
Iar in legatura cu intoarcerea inzecita, nu-ti fa probleme :).

08-07-2007 20:59:30

?? Cezara-Irenne
Cont Sters

serios!?pariu pe o lada cu bere?!la cros pe 4 km am lasat in urma ca tine peste 1500....
quentin29 a scris:

:))) Forumul asta e amuzant. De aia incerci sa apari in poze mai sexy decat fac pariu ca esti in realitate? Ca sa compensezi lipsa, printr-o atitudine asa-zisa <emotionala si sentimentala> ? Sau incerci sa te ridici la nivelul celor pe care le numesti < desfoiate> dar pe care le invidiezi oarecum, prin vorbe din care respira in mod evident o tona de frustrari si emotii inhibate ?

08-07-2007 20:59:44

?? Cezara-Irenne
Cont Sters

iti propun PACE!...
quentin29 a scris:

:) numa asa, ca idee....nu sunt pe site-ul asta pt motivele evocate de distinsa dvs persoana, cu atata sete si pasiune nesatioasa. You started ...I just finished it. :)
Iar in legatura cu intoarcerea inzecita, nu-ti fa probleme :).

08-07-2007 21:00:57

?? Cezara-Irenne
Cont Sters

timpul aluneca usor si iau cu mine vapaia unui dor de tine iubire....te astept in sufletul sufletului meu si-n pasii ce-mi croiesc cale catre tine....ma ridic din durere si dansez ori de cate ori ma chemi....

Cezara-Irenne a scris:

timpul aluneca usor ...ca o apa curgatoare sau un mers de tren ..ducem cu noi ziua si noaptea poposind in acelasi vagon ...norocul sau nenorocul ne schimba uneori acest scaun insa nu si mersul trenului...incotro ne indreptam ?...spre acelasi gand...sa traim ,dar nu oricum...sa lasam curat in urma noastra ....dar...in urma noastra ramane praf,o planeta mai vulcanika ,urmasi a caror viata e mult mai nesigura..si cu toate astea trebuie sa ne prefacem zi de zi ca maine va fi mai bine ,acea speranta care se agata in optimismul din noi...viata ...un spectacol trecator ...si nu numai ...toate vin si toate pleaca ,o forma dispare si alta apare ...instinctul ne indeamna sa mergem in sensul apei curgatoare cu acest tren al vietii...mi-am terminat de sorbit ceaiul de sunatoare ..odata cu el mi-am sorbit si timpul ....mi-e dor de tine viata si actorul din mine ia forme optimiste ...iata betia cu ceai ....ne ridicam din durere si dansam cu incredere valsul amagitor al viettii...de cate ori trec prin tunel cu acest tren cant si de cate ori apa ma loveste de stanci ,zambesc...

IRENNE43 a scris:

..mi-aduc aminte de copilarie si ma gandesc cu drag la zilele ei calduroase...oftez dupa ele ca dupa un Paradis pierdut ..mi-e dor si de mare si de anii de liceu...de nasteri ,de tot si toate..imi sorb laptele cu cacao iar vremea de afara m-a trimis in butoiul de melancolii...mi se pare ciudat ca viata se desfasoara acolo chiar si in lipsa mea ,si ca va continua dupa ce eu nu voi mai fi.Pentru fiecare om spectacolul vietii are loc numai pentru el si se termina o data cu el...cortina cade o data cu disparitia noastra peste dulcea si sangeroasa comedie a lumii...in fond ce este viata?...
"o vale de lacrimi,mult zgomot si neliniste"...dar cu toate astea..este atat de frumoasa ....pentru ca alternativa nu avem,o ducem in dinti cu bune si rele ....

08-07-2007 22:55:04

?? quentin29
Cont Sters

:)))) ai lasat in urma 1500 ca mine ? Pai nu ma mira...desi ceva imi zice ca s-au lasat ei pagubasi cand s-au apropiat si te-au vazut :))

08-07-2007 23:18:30

?? quentin29
Cont Sters

Dar dupa cum ai zis si tu...pace. :)

08-07-2007 23:20:12

?? christa28
Cont Sters

Inregistat: 23-02-2007
ai fost rau...si tu  nu esti asa...pur si simplu nu esti
quentin29 a scris:

Dar dupa cum ai zis si tu...pace. :)

09-07-2007 01:21:16

?? quentin29
Cont Sters

Normal ca nu-s rau...Actiune- reactiune. Simplu :):*

09-07-2007 01:40:04

?? Cezara-Irenne
Cont Sters

meseria,vocatia noastra,profesia...relatiile sociale ,alte deprinderi....toate le inabusim in noi in fiecare zi ...e acel glas interior pus de natura ,de zei,ingeri,astri....sa ne indemne spre frumos ,adevar si bine....incerc sa-mi elimin in fiecare zi ,acele preocupari care imi papa timpul.....incerc ,in fiecare zi sa imi caut menirea...de ce si eu sunt pe acest pamant ...cu ce rost ,cu ce scop ....

09-07-2007 02:49:29

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
Eu cred ca scopul vietii mele pamantesti este sa aduc bucurii oamenilor.Ador acest lucru si ma stradui din rasputeri....=)=)=)
Nu va ganditi la lucruri mari, mici bucurii care stranse in manunchi valoreaza mult.....!!!

09-07-2007 19:50:34

?? Cezara_Irenne
Cont Sters

a trai inseamna a simti viata,a avea senzatii tari..placerea nu produce nici pe jumatate atatea impresii cate produce durerea...zugravirea fericirii,abia daca starneste pe jumatate simpatia starnita de zugravirea nefericirii...durata durerilor face insa sa mai scada durerile sufletesti....obisnuinta ...de pe la 6 anisori am cautat fericirea,am cautat sa incep sa ma cunosc...am trait de atunci intens,plina de romantic,de emotii...niciodata nu am simtit monotonia vietii....imi place sa iubesc viata....si-am sa lupt pentru frumusetea pe care destinul mi-o rezerva....am sa lupt cu dintii pentru a ramane tare ca o stanca in incercarile ei dureroase....

15-07-2007 20:24:46

?? unikaa
Cont Sters

Inregistat: 27-05-2005
Uneori mai cred ca sunt o pasare ce zboara din infinit in infinit cautand iubirea si asteptandu-si soarta.. dar acum, sunt doar un bulgare de gheata trecut prin iarna unui timp pierdut? Cu fiecare picatura din ploaia mea mai moare o speranta.. Calatoresc in infinitul vietii fara bilet, ascunzandu-ma dupa bagajele lor. Caut o ora ramasa in mine fara faptura, caut lumina stinsa pe care o tot laud, ma caut pe mine.. dar e gol si totusi asa de plin... O stea din cerul ei cu o lacrima de aur se desparte.. sunt eu.. Ma aplec inca o data peste intrebarile lumii; apa bate intr-un tarm, altceva nimic, nimic, nimic.. Inima mea e ceasornicul cu care se masoara destramarea... Acum ma gasesc intr-o lume de maracini, parca sunt o salcie ce-si plange crengile spre cer, dar sunt doar o fiinta care incearca disperata sa-si regaseasca destinul si se proiecteaza pe sine si idealurile sale in infinit.. In marea asta de nisip, sunt o visatoare care incearca sa castige fiecare batalie cu ea insasi. In curand doua lumi vor merge la lupta pentru iubire si ura, iar in numele iubirii o natiune va fi distrusa: eu!!!

02-09-2007 00:51:11

?? ciudatul_srl
Cont Sters

Inregistat: 01-03-2007
zbang cu mamaliga-n geam ....
unikaa a scris:

Uneori mai cred ca sunt o pasare ce zboara din infinit in infinit cautand iubirea si asteptandu-si soarta.. dar acum, sunt doar un bulgare de gheata trecut prin iarna unui timp pierdut? Cu fiecare picatura din ploaia mea mai moare o speranta.. Calatoresc in infinitul vietii fara bilet, ascunzandu-ma dupa bagajele lor. Caut o ora ramasa in mine fara faptura, caut lumina stinsa pe care o tot laud, ma caut pe mine.. dar e gol si totusi asa de plin... O stea din cerul ei cu o lacrima de aur se desparte.. sunt eu.. Ma aplec inca o data peste intrebarile lumii; apa bate intr-un tarm, altceva nimic, nimic, nimic.. Inima mea e ceasornicul cu care se masoara destramarea... Acum ma gasesc intr-o lume de maracini, parca sunt o salcie ce-si plange crengile spre cer, dar sunt doar o fiinta care incearca disperata sa-si regaseasca destinul si se proiecteaza pe sine si idealurile sale in infinit.. In marea asta de nisip, sunt o visatoare care incearca sa castige fiecare batalie cu ea insasi. In curand doua lumi vor merge la lupta pentru iubire si ura, iar in numele iubirii o natiune va fi distrusa: eu!!!

02-09-2007 04:36:24

?? Dorianne
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
vi-ata!...tu ..fata morgana,darul de la Dumnezeu...tu ,viata ce ne inveti sa crestem ,sa inflorim ..sa murim....viata cu tic-tacul ei secunda pulsului ,betia amorului,mana dragostei ,ochiul ce ne imbata cu iubirea...durerea sau bucuria ce ne arata ca suntem in lume...viata...ca un tren ....

13-09-2007 23:49:08

Euryanthe
Femeie

Membru pe deplin

Inregistat: 30-08-2007

Dorianne a scris:

vi-ata!...tu ..fata morgana,darul de la Dumnezeu...tu ,viata ce ne inveti sa crestem ,sa inflorim ..sa murim....viata cu tic-tacul ei secunda pulsului ,betia amorului,mana dragostei ,ochiul ce ne imbata cu iubirea...durerea sau bucuria ce ne arata ca suntem in lume...viata...ca un tren ....

TUDORA ...

E oboseala faptelor eterne -
tii masca departata de figura,
albinele cern miere peste ura,
sicrie stupii sunt,
dar nu te teme!

Iti voi ascunde astazi in cuvinte,
in fumul jertfei care te salveaza -
te-or mantui poeme in amiaza
in templele
aducerii-aminte!

17-09-2007 19:05:45

?? tasha 1951
Cont Sters

A fost o vreme cand respiram cuvinte, sorbeam cuvinte, ma hraneam cu cuvinte...A fost o vreme cand credeam ca sunt o zeita a florilor de gand, si de vis, si de viata...A fost o vreme cand ingerii pluteau chiar deasupra noastra...cand totul parea cu putinta...
Acum, nu mai exista cuvinte...Toate au palit, s-au ofilit, au murit...Zeita s-a transformat intr-un biet spiridus inutil, lipsit pana si de aripi...Ingerii, poate ca au plecat si ei...Si vremea curge spre inapoi, spre ceea ce nu trebuia sa fie...viitorul a fost furat...sau doar pierdut pe drum....Totul e un imens cimitir strajuit de poze frumoase...imagini frumoase ale trecutului...Dar, oare a existat si el...sau a fost doar o probabilitate...unul dintre posibilele universuri paralele?
In asemenea momente, o vezi...o gusti, o mirosi...Da, este ea, Moartea...Ea domneste nu numai asupra oamenilor, ci si asupra viselor! Doar ea ramane, cand toate celelalte trec... eterna...
A, da, se spune ca ar mai fi si viata! Poate ca asa este: un intermezzo de viata intre doua morti...sau invers! (Si inversul asta ar fi, se spune, diferenta dintre optimisti si pesimisti!)
Dar, la ce bun atatea cuvinte? Si asa nu mai au viata nici ele...dupa cum spuneam...
Nu vreau sa intristez pe nimeni...Doar am murit un pic!
Fiti fericiti!

21-09-2007 23:56:59

Euryanthe
Femeie

Membru pe deplin

...si totusi!
Toate trec,mai usor sau mai greu!
Devina-i TOAMNA,cu romantismul ei melancolic!
Curaj! si maine e o zi!

22-09-2007 01:01:31

?? tasha 1951
Cont Sters

Euryanthe a scris:

...si totusi!
Toate trec,mai usor sau mai greu!
Devina-i TOAMNA,cu romantismul ei melancolic!
Curaj! si maine e o zi!

...si maine e o zi...vorba lui Scarlete O'Hara....
dar uneori zilele sunt trase la calapod...cam aici e necazul...:x:x:x

Ultima modificare facuta de tasha 1951 (22-09-2007 01:16:20)

22-09-2007 01:15:37

?? tasha 1951
Cont Sters

uneori mi-a as vrea sa fiu o adiere de vant salbatica... sa pot rascoli pamintul pentru a-mi gasi si eu jumatatea...  Insa nu pot fi mereu vintul salbatic... As fi vrut ca jumatatea mea sa fie sprijinul meu in lumea cea reala cufundata in visare... Mereu am considerat ca o mare iubire tine cit strabati interiorul unui om cu buzele si miinile pe dinafara. Cind ramin fara aer, atunci as vrea sa vina salvator iubitul meu si sa imi racoreasca spatele cu sarutari ce patrund in fiecare fibra, redindu-mi oxigenul. Daca imi va saruta doar mina atunci voi sti ca nu mai este barbatul in care locuiam in totala nestire. Ar putea fi un semn ca s-a terminat marea iubire... Mi-a placut ce a scris odata Liviu Mihaiu: pestele in apa, pasarea pe cer si barbatul in trupul femeii nu lasa urme, dar femeia este singura fiinta care lasa o eternitate in sufletul nostru.

19-10-2007 01:47:48

?? tasha 1951
Cont Sters

Durerea este un sentiment care face parte din fiinta noastra.Ati simtit vreodata aceasta durere?Orice poate sa doara......!Si daca doare, sa doara. De-acolo de unde se naste durerea cand coastele ti se strang si iti apasa stomacul pentru ca ai muscat intr-o zi, din iubire. Indigestie? Legata la ochi, ca orice visatoare cu biletelul pe care ti l-a lasat pe cealalta perna, ne trezim dimineata ca sa ni se propteasca in gat cuvintele care descriu cea mai trista despartire. Inghit. Inghiti... pentru ca maine a trebuit sa semene cu nicaieri. Mai putin, mai sarac.. trupul ni se apleaca chiar daca sufletul ne-a stat drept mereu. Doare! Si cand te doare nu poti sa taci. Nu poti sa mergi dar nici sa stai pe loc nu poti. Intr-un fel sau altul, intepeniti intre doua secunde ne pierdem timpul (viata) sa intelegem de ce trebuie sa curga sange cand doare si de ce trebuie sa doara cand curge sange dar mai ales atunci cand ne intrebam DE CE TREBUIE SA PIERDEM TIMPUL! sa doara......!

21-10-2007 18:26:44

Euryanthe
Femeie

Membru pe deplin

tasha 1951 a scris:

Durerea este un sentiment care face parte din fiinta noastra.Ati simtit vreodata aceasta durere?Orice poate sa doara......!Si daca doare, sa doara. De-acolo de unde se naste durerea cand coastele ti se strang si iti apasa stomacul pentru ca ai muscat intr-o zi, din iubire. Indigestie? Legata la ochi, ca orice visatoare cu biletelul pe care ti l-a lasat pe cealalta perna, ne trezim dimineata ca sa ni se propteasca in gat cuvintele care descriu cea mai trista despartire. Inghit. Inghiti... pentru ca maine a trebuit sa semene cu nicaieri. Mai putin, mai sarac.. trupul ni se apleaca chiar daca sufletul ne-a stat drept mereu. Doare! Si cand te doare nu poti sa taci. Nu poti sa mergi dar nici sa stai pe loc nu poti. Intr-un fel sau altul, intepeniti intre doua secunde ne pierdem timpul (viata) sa intelegem de ce trebuie sa curga sange cand doare si de ce trebuie sa doara cand curge sange dar mai ales atunci cand ne intrebam DE CE TREBUIE SA PIERDEM TIMPUL! sa doara......!

...dor visele desarte,taha! Dor neimplinirile si copii nenascuti!...Restul poate sa treaca!

23-10-2007 00:10:35

?? tasha 1951
Cont Sters

Uitasem cum este sa te plimbi prin parc strangand mana iubitului si urmarind in tacere fiecare cadere a frunzelor. Si tacerea aceea sa te cuprinda si sa te invaluie si sa-ti imbrace trupul in fericire. Uitasem cum este sa ai lumea la picioare si picioarele sa-ti fie mangaiate cu drag. Uitasem ca lumea este frumoasa si ca toamna este placuta in melancolia ei.
Uitasem ce-nseamna sa te trezesti zambind si uitasem acea senzatie de foame...si de emotie. Si nu-mi vine sa cred ca traiesc si ca mai stiu s-o fac si ca fluturii zburda liberi si ca inca mai pot sa am flori in zambet si ochi de copil.
Uitasem ce-nseamna sa fii protejata si admirata. Si uitasem cum un sarut iti poate dezbina trecutul si viitorul... cum un sarut poate aduce soare si ploaie de vara... cum un sarut iti poate tranforma inima intr-un inger plin de dragoste.
Ma pierd in imbratisari pline de pasiune. Ma pierd in el si simt cum imi cresc aripi. Si el se naste in mine, prin mine si mie nu mi-e frica...n-am timp de frici si n-am timp de regrete sau amintiri apuse... n-am timp pentru ca nu gandesc .... Nu-mi pasa.... nu gandesc, ci simt. Mi-era dor sa simt.

Si uitasem cum se iubeste...

Hellooooo suspineeeee....!!!!
Sunt fericita!

23-10-2007 13:02:25

?? tasha 1951
Cont Sters

Dupa ce ca sunt eu cazuta in oala cu melancolie, mai am parte si de altii in aceeasi situatie... Am senzatia in ultima perioada ca toata lumea sufera de ceva, e nemultumita, e stresata, e distrusa emotional.... God! Parca se spunea ca "speranta moare ultima"!!!
Ma uit la fiinta din fata mea... Zic: asta delireaza... De altfel, fata desteapta, tipul de tocilara anosta, cu pistrui regulamentari. Mi-a povestit cu sughituri cum s-a indragostit de un soldat in termen, ciugulit de revelatii hormonale. El iesea in permisie duminica, pentru 12 ore. Tot atunci, se intimpla ca parintii ei sa fie pe la tara, undeva printr-o comuna satmareana. Dar, mai repede decit recolta, a rodit pintecul inca buimac al ei. S-a chinuit cu facultatea... a plins cu sughituri zi de zi... Soldatul a aparut si el pe la maternitate, cu trei garoafe-n miinile care au stirnit orgasme feciorelnice, dar a intrat intr-un fel de bitiiala nervoasa cind a vazut ca lehuza avea burta tot umflata. “N-ai nascut?” a intrebat-o, stupid. ar ea a plins o saptamina, explicindu-i, in scrisori, ca burta nu se dezumfla instantaneu, ca o barca pneumatica, ci e nevoie de rabdare. Cert este ca putoiul asta n-a mai raspuns la scrisori si a fugit mincind pamintul... De rusine, fata s-a casatorit (de ce naiba era asa desteapta la scoala cu unu' mai in virsta cu vreo 20 si ceva de ani... Culmea este ca il stiam. Era un vecin a carui sotie s-a stins vremelnic. Dupa ce m-am enervat cu soldatoiul ala nemernic, m-a scos din sarite si tipul asta de 50 de ani care, desi pusese mina pe o delicatesa sexuala, voia sa para ca el are drepturi de viata si de moarte asupra ei, pentru ca i-a infiat plodul. Mi s-a intors stomacul pe dos. Imi aduc aminte si disperarea unei colege din ultimul an de liceu care a ramas insarcinata cu citeva luni inaintea incheierii anului scolar. Imi spusese ca stia pe cineva care punea sonde uterine asa de gingas, de puteai sa te juri c-a fost spontan, insa s-a temut.... In cazul ei, finalul a fost mai fericit, pentru ca tipul care o lasase insarcinata a si luat-o.
Poate risc sa va uitati urit la mine, dar va spun ca, din ceea ce se vede prin societatea noastra draga, copilul este aproape intotdeauna o unealta. Nu trebuie sa luam neaparat sensul peiorativ. Chiar daca maica-sa l-a facut in nadejdea ca pune pirostria pe un individ anume ori ca sa beneficieze de o situatie de care-o fi ea, nu inseamna ca nu lesina de grija de cite ori bebelusul plinge. Calvarul iubirii ei pentru copil va fi acelasi, fie ca-l face cu un barbat pe care l-a iubit sau cu un tolomac cu care s-a culcat o data, dintr-o greseala pe care atunci o credea regretabila, dar acum, cu pruncul la sin, I se pare divina.

08-11-2007 18:35:09

?? Dori-Dodo
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
ce frumos sa fim mereu indragostiti.....parca varsta nu o simtim ,necazurile le uitam ,inima zambeste si sangele devine mai netoxic....in general sunt o indragostita si simt cand imi lipseste aceasta stare ....sunt bleaga,fara grai ,fara pofta de a trai...spre fericirea mea sunt putine zile in care sa nu fiu indragostita....vesnica indragostita ....

tasha 1951 a scris:

Uitasem cum este sa te plimbi prin parc strangand mana iubitului si urmarind in tacere fiecare cadere a frunzelor. Si tacerea aceea sa te cuprinda si sa te invaluie si sa-ti imbrace trupul in fericire. Uitasem cum este sa ai lumea la picioare si picioarele sa-ti fie mangaiate cu drag. Uitasem ca lumea este frumoasa si ca toamna este placuta in melancolia ei.
Uitasem ce-nseamna sa te trezesti zambind si uitasem acea senzatie de foame...si de emotie. Si nu-mi vine sa cred ca traiesc si ca mai stiu s-o fac si ca fluturii zburda liberi si ca inca mai pot sa am flori in zambet si ochi de copil.
Uitasem ce-nseamna sa fii protejata si admirata. Si uitasem cum un sarut iti poate dezbina trecutul si viitorul... cum un sarut poate aduce soare si ploaie de vara... cum un sarut iti poate tranforma inima intr-un inger plin de dragoste.
Ma pierd in imbratisari pline de pasiune. Ma pierd in el si simt cum imi cresc aripi. Si el se naste in mine, prin mine si mie nu mi-e frica...n-am timp de frici si n-am timp de regrete sau amintiri apuse... n-am timp pentru ca nu gandesc .... Nu-mi pasa.... nu gandesc, ci simt. Mi-era dor sa simt.

Si uitasem cum se iubeste...

Hellooooo suspineeeee....!!!!
Sunt fericita!

10-11-2007 20:37:57

?? tasha 1951
Cont Sters

Oare a astepta ca Dumnezeu sa-mi transforme cosmarul pe care l-am trait si eu (si cine stie ce ma mai asteapta) in cel mai frumos vis este o asteptare realista? Este pentru cand voi ajunge probabil, in prezenta Lui si voi trai nesegmentata aceasta realitate. Dar cat vom trai pe pamant suntem in valea plangerii. Totul e sa imi dau seama ca nu sunt singura. Nu doar eu trec pe aici si cu siguranta Dumnezeu nu sta la caldurica in cerul lui si ma lasa prada deznadejdii. Locul prin care trec este valea plangerii si El poate daca vrea sa il transforme intr-un loc plin de izvoare uneori, dar tot vale a plangerii va ramane si eu tot va trebui sa razbesc prin ea uneori chinuita, alteori cu inima mai usoara, alteori entuziasmata, dar cu lacrimi in ochi. Pentru ca am senzatia ca atata timp cat vom trai pe acest pamant nu vom avea parte de bucurie pura, doar de bucurie amestecata cu lacrimi.

11-11-2007 14:45:13

?? tasha 1951
Cont Sters

De cate ori nu v-a dat viata cu capul de ziduri? De cate ori nu vi s-au umplut ochii de lacrimi, de cate ori nu v-ati simtit inima franta? De cate ori n-ati fost deprimat sau, mai rau, de cate ori nu v-ati spus ca viata nu merita traita pentru ca nu este altceva decat o vale a plangerii? De cate ori nu v-a insotit durerea sau tristetea? De cate ori nu v-ati simtit de parca trupul sau inima dumneavoastra n-ar fi fost decat o imensa rana deschisa? Si toate acestea pentru ce? Sa fie oare o plata pentru pacatele noastre sau ale stramosilor, asa cum spun crestinii? Sau poate o testare a credintei? Sa fie o karma proasta, o plata pentru pacatele dintr-o alta viata, asa cum sustin cei care cred in reincarnare? Sa fie doar lectii de viata pe care trebuie sa le invatam ca sa putem merge inainte, sa trecem intr-o alta etapa, asa cum spun vindecatorii? Sa reprezinte intreaga noastra viata doar un set de experiente pe care sufletul le priveste ca un simplu observator, ca un martor neutru, asa cum ne asigura yoghinii? Oare soarta noastra e scrisa de mana lui Dumnezeu si nu avem puterea de a schimba nimic? Sau alegerea ne apartine in totalitate? Cat anume este predestinat si in cat din ceea ce facem avem liber arbitru? Intotdeauna am privit viata ca pe un imens labirint, cu o singura intrare si o singura iesire pentru fiecare, dar cred ca mare parte din drum ni-l putem alege. Cred ca sunt cateva lucruri pe care ne este scris sa le facem, adica anumite puncte din labirint prin care trebuie sa trecem obligatoriu, in rest insa… Putem urma drumul drept, cel despre care se spune ca este cel mai scurt pentru ca ne duce direct la tinta. Sau putem s-o luam pe ocolite daca dorim. Iar daca nu ne este dat sa facem sau sa obtinem ceva ce ne dorim, vom ajunge intr-o fundatura si vom fi obligati sa ne intoarcem din drum si s-o luam prin alta parte. Cine se incapataneaza, risca sa se dea cu capul de ziduri la nesfarsit. N-ati observat ca sunt anumite lectii de viata care se repeta de atatea ori de cate este nevoie pentru ca omul sa le inteleaga cu adevarat? Abia dupa aceea poate sa treaca mai departe. E ca la scoala, nu poti trece din clasa a II-a direct la liceu, trebuie sa iei clasele pe rand, sa inveti, sa promovezi… Si mai cred ca este adevarat ce se spune, si anume ca nu avem nici un control asupra prezentului. Prezentul nu poate fi schimbat pentru ca reprezinta o consecinta a trecutului. Ce am facut e bun facut, iar acum trebuie sa platim. Dar cred in egala masura ca avem puterea de a ne schimba viitorul prin ceea ce facem in prezent, sa ne purtam in asa fel incat in viitor sa nu mai avem de platit, ci dimpotriva, sa ne putem primi rasplata. Asta este alegerea noastra, aici intervine liberul arbitru. Dar ce este cel mai important este ca, indiferent cine am fi si indiferent ce am face, trebuie sa ne amintim ca, dincolo de toate, intr-un alt plan la care noi n-avem inca acces pentru ca depaseste cu mult puterea noastra actuala de intelegere, exista totusi un rost al lucrurilor si cu siguranta ca nimic din ceea ce facem sau din ceea ce ni se intampla nu este in zadar.

07-12-2007 19:42:37

?? Lake
Cont Sters

Inregistat: 29-10-2007
Şi dacă rostul este pur şi simplu să trăim clipa prezentă? Să uităm de trecut (o sumă de amintiri) şi de viitor (o sumă de planuri imaginare)? Dacă o fi existând un scop anume al vieţii, iar acela ar fi "fiţi voi Ă®nşivă, acum, aici", ce'ar fi?

Ultima modificare facuta de Lake (08-12-2007 13:14:36)

08-12-2007 13:14:23

?? tasha 1951
Cont Sters

Neexprimarea sentimentelor si a gandurilor poate fi la fel de daunatoare ca neluarea in considerare a sentimentelor si gandurilor celorlalti. Iata o „lista a drepturilor” fiecarei persoane:
- Dreptul de a fi tratat cu respect
- Dreptul de a alege si de a decide singur
- Dreptul de a face greseli si de a se razgandi
- Dreptul de a avea nevoi, iar aceste nevoi sa fie considerate la fel de importante ca si cele ale altor persoane
- Dreptul de a-ti exprima sentimentele si opiniile
- Dreptul de a-ti judeca propriul comportament
- Dreptul de a-ti stabili propriul set de prioritati
- Dreptul de a spune „Nu” fara a te simti vinovat
- Dreptul de a nu decide in locul altora
- Dreptul de a nu iesi in evidenta

09-12-2007 13:49:23

Euryanthe
Femeie

Membru pe deplin

tasha 1951 a scris:

Neexprimarea sentimentelor si a gandurilor poate fi la fel de daunatoare ca neluarea in considerare a sentimentelor si gandurilor celorlalti. Iata o „lista a drepturilor” fiecarei persoane:
- Dreptul de a fi tratat cu respect
- Dreptul de a alege si de a decide singur
- Dreptul de a face greseli si de a se razgandi
- Dreptul de a avea nevoi, iar aceste nevoi sa fie considerate la fel de importante ca si cele ale altor persoane
- Dreptul de a-ti exprima sentimentele si opiniile
- Dreptul de a-ti judeca propriul comportament
- Dreptul de a-ti stabili propriul set de prioritati
- Dreptul de a spune „Nu” fara a te simti vinovat
- Dreptul de a nu decide in locul altora
- Dreptul de a nu iesi in evidenta

...le-ai cam amestecat, draga mea,iar la multe dintre ele,"oamenii be bine", au dat cu piciorul!

09-12-2007 17:15:54

?? tasha 1951
Cont Sters

Ei vezi...ca  functioneaza dreptul la exprimarea sentimentelor si opiniilor..=)

Ultima modificare facuta de tasha 1951 (10-12-2007 01:50:09)

09-12-2007 20:55:30

?? kawacadabrantul
Cont Sters

Inregistat: 15-09-2006
Dreptul de a da cu stingu-n dreptu' l-ati uitat? ! :D:D

Asta apropo de datul cu piciorul (kick) - expresie chatistica parca

Ultima modificare facuta de kawacadabrantul (09-12-2007 21:03:45)

09-12-2007 21:02:51

?? tasha 1951
Cont Sters

kawacadabrantul a scris:

Dreptul de a da cu stingu-n dreptu' l-ati uitat? ! :D:D

Asta apropo de datul cu piciorul (kick) - expresie chatistica parca

Pai,le-am incercat si pe astea..ca deh..oameni suntem...iar pe chatul unde ne-am mutat unii forumisti sunt  chiar moderator...asa ca mai dau din cind in cand cite-un  kick...dar tu acolo nu prea intri....;)

09-12-2007 21:13:51

?? kawacadabrantul
Cont Sters

Eu mi-s statornic, Tasha cherie, nu vreau sa ma "diluez" pe jdemii de chaturi, ca altii ;)

09-12-2007 21:19:11

?? kawacadabrantul
Cont Sters

Desi mai multe joburi nu strica... :D (si eu am trei, deocamdata) :(

09-12-2007 22:34:26

?? tasha 1951
Cont Sters

kawacadabrantul a scris:

Desi mai multe joburi nu strica... :D (si eu am trei, deocamdata) :(

Bravo!!!!
asta inseamna ca esti un om foarte activ!!!
=)

10-12-2007 01:51:05

?? tasha 1951
Cont Sters

Barbatii m-au invatat ca:

- daca ii protejezi, esti atenta cu ei, esti acolo cum ridica ei privirea a "nevoie" de ceva, va trebui sa-ti pregatesti umarul pentru plansul lor dupa altele, vei fi prietena buna de pus pe rana dar nu te vor iubi niciodata. Te vor iubi dar exact la fel de mult cat isi iubesc papucii de casa vara! Adica atunci cand le e cald si bine, te pun in debara!

- daca esti puternica si te descurci, te lasa sa te descurci. N-ai nevoie de ei, nu-ti stau prin preajma. Te vor totusi puternica si descurcareata, dar numa' pan' vin ei, de-acolo incolo tre' sa faci pe proasta (adica tre' sa faci pe desteapta si sa le dai subtil ideea, in asa fel incat sa creada ca din capul lor a fost!). Si chiar asa, de ce oare nu-i lasam sa-si bata capul si preferam sa treaca prin mainile noastre tot? Acilea suntem fraiere. Inclusa persoana de fata!

- daca esti cuminte, la locul tau, neatinsa, esti prea.........scumpa! Se inchina ca la icoana, te studiaza pe toate partile numa' or gasi "cusurul" care te determina sa fi "piatra rara" si cand nu-l gasesc cred ca ai ceva la cap! Mai dau tarcoale o vreme, in timp ce mai verifica printre "destupate"! "Te-as vrea dar n-am timp de pierdut cu tine", scrie in ochii lui. Avantajul tau: oricand poti deveni alta, trebuie doar sa vina momentul potrivit. Si omul!

- daca esti prea "open mind" te-ai ales cu o distractie pe cinste. Toata gasca te stie desi se poate ca unii nu au ajuns sa te vada vreodata. Nu te ingrijora cand trece pe langa tine pe strada si nu te vede. E ceva normal. "Mai cumpara-ti un neuron", ti-ar zice daca ar avea curaj!

- daca te tot lovesti de el si nu observi si esti indiferenta si iti vezi de treaba ta, parca i-ar placea de tine. Parca s-ar rasucii un pic pe calcaie sa-l vezi....... Daca l-ai observat si tot iti vezi de treaba ta, il obligi sa te caute!

- daca vrei sa-l ai aproape, apreciaza-l, fii vulnerabila si fragila si bazeaza-te pe el. Il incanta.

- daca vrei sa-l pierzi, arata-ti dependenta, fii in 'extaz' la fiecare vorba a lui, uita-ti personalitatea si muleaza-te dupa a lui si neaparat tine-l sub observatie. Nu trebuie sa mai ai viata particulara, stai langa el pana termina serviciul si fa in asa fel incat sa depinzi de el in toate, de la iesitul la aer pana la culoarea ojei de pe unghii. O sa te adore!!!

- ei chiar cred ca da e nu, ca nu e poate, si poate e ........... maine! Sa-i lasam sa viseze!

- poti face un barbat sa creada aproape orice, numa' ca NU-l iubesti, nu!

- te poate face cu "ou si cu otet" si poate reveni ca si cum nimic nu s-a intamplat. Esti isteata daca te porti si tu la fel. Ai tu timp sa-i spui ca te-a durut, da zi-i asa ca te-a durut pe tine din diferite motive, nu ca a facut el ceva gresit! Se pare ca sunt sanse mai mari asa sa nu repete!

- daca te vede multumita, daca razi cand ti-e greu, daca nu sta lumea in loc cand lipseste el, daca ii faci loc in planurile tale, sunt sanse sa vada in tine ceva mai mult decat o simpla femeie.....

- uneori il sperie neuronul tau viu, alteori nu se crede la inaltime, asa ca te urca pe tine pe soclu si el ramane jos in prosternare! Da-i pace.

- uneori, zgarie si daca nu meriti zgarieturile, lasa-l sa te vada cu "toti ochii" inainte sa te retragi, sa stie sigur daca a pierdut ceva ori ba.

- uneori de de-ajuns sa ierti ceva si asta e tot ce trebuie ca sa se schimbe.

- nu cauta sa semeni cat mai mult cu el, te vrea tocmai pentru ca esti altfel.

Ajunge. Inca invat!

12-01-2008 02:02:22

SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005
Tasha, comm'on! Toate afirmatiile astea sint validate daca prezumam ca EL e cit de cit atent la EA, o priveste, o simte, ca EA ar fi prezenta in mintea lui... aiurea ASA CEVA NU EXISTA!

Si apropo de cine de cine are nevoie in cuplu, mi-au venit in minte pretioasele versuri ale celui mai frumos cintec compus de Paul McCartney pentru Beatles: Fo no One:
"She takes her time and doesn't feel she has to hurry
She no longer needs you
And in her eyes you see nothing,
No sign of love behind the tears cried for no one,
A love that should have lasted years
You want her,
You need her,
And yet you don't believe her when she says her love is dead
You think she needs you"

12-01-2008 02:32:45

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005

SandieShaw a scris:

Tasha, comm'on! Toate afirmatiile astea sint validate daca prezumam ca EL e cit de cit atent la EA, o priveste, o simte, ca EA ar fi prezenta in mintea lui... aiurea ASA CEVA NU EXISTA!

Si apropo de cine de cine are nevoie in cuplu, mi-au venit in minte pretioasele versuri ale celui mai frumos cintec compus de Paul McCartney pentru Beatles: Fo no One:
.....................................................
...................................................
..................
..................
..................................

Pupa-l-ash !  Bai, ce cunostea asta la femei !!!!

12-01-2008 12:33:35

?? hara_cata
Cont Sters

Inregistat: 31-12-2007
si pasul ce-acum l-am facut, si el e deja la trecut,
si clipa ce-o  traiesc acum, s-a asezat pe-al vietii drum,
viata este un decor, unde tu iti joci un rol
              cind mai greu cind mai usor,    asta este ...n-am gasit alta rima :D

Ultima modificare facuta de hara_cata (12-01-2008 20:32:37)

12-01-2008 20:31:19

?? tasha 1951
Cont Sters

P. Pan 63 a scris:

SandieShaw a scris:

.....................................................
..................
..................
..................................

Pupa-l-ash !  Bai, ce cunostea asta la femei !!!!

Nimic insa pe cat le cunosti tu...nu-i asa mon cher?;)

12-01-2008 21:44:44

?? tasha 1951
Cont Sters

Formam cu totii un urias puzzle....
Grea misiune sa -ti cauti golul geometric,pe care sa-l ocupi ,cu unghiurile si arcadele fiintei tale
intortocheate....nu?
Se spune ca atunci cand iti doresti ceva din tot sufletul, intregul univers conlucreaza...
Asa o fi?=(
Sau poate asta este esenta calatoriei noastre pe acest pamant binecuvantat cu ploi de iubire si nori de suferinta ???=(

19-02-2008 14:30:15

?? kamin
Cont Sters

Inregistat: 25-01-2008

Lake a scris:

Şi dacă rostul este pur şi simplu să trăim clipa prezentă? Să uităm de trecut (o sumă de amintiri) şi de viitor (o sumă de planuri imaginare)? Dacă o fi existând un scop anume al vieţii, iar acela ar fi "fiţi voi Ă®nşivă, acum, aici", ce'ar fi?

ar fi frumos... si sunt sigura ca ar fi mult mai multi oameni fericiti...sau macar multumiti.
pe mine ma sperie fetele oamenilor...sunt atat de incruntati si incrancenati. numai" trairea clipei "se citeste pe fetele lor!!! macar de ar avea vise...

19-02-2008 22:18:57

?? tasha 1951
Cont Sters

kamin a scris:

Lake a scris:

ar fi frumos... si sunt sigura ca ar fi mult mai multi oameni fericiti...sau macar multumiti.
pe mine ma sperie fetele oamenilor...sunt atat de incruntati si incrancenati. numai" trairea clipei "se citeste pe fetele lor!!! macar de ar avea vise...

Daca mintea ne este libera putem face orice. Ne eliberam de lanturile realitatii si visam.
Unii dintre noi nu stiu sa viseze nici macar la lucruri pamantesti.. darmite la lumi fantastice....=(
E important sa invatam sa visam. De aici vom avea multe de vazut si mai multe de castigat… cel putin multe zambete
O seara plina de vise incredibile sa aveti !!!!=)

19-02-2008 22:27:16

?? kamin
Cont Sters

Inregistat: 25-01-2008
generoasa ,ca intotdeauna!!!:)

19-02-2008 22:51:41

?? tasha 1951
Cont Sters

kamin a scris:

generoasa ,ca intotdeauna!!!:)

Sa stii ca sunt si in real life....nu numai in virtual...prietenii stiu de ce...!!!;)

19-02-2008 23:15:28

?? tasha 1951
Cont Sters

kamin a scris:

Lake a scris:

Viata?!?... este tot ceea ce ne inconjoara, cea care acum poate fi minunata si care in minutul urmator poate fi cea mai scarboasa. Este un dar de la Dumnezeu si cu toate astea este plina de multe griji si de suspinuri; nici unui om nu-i este dat sa traiasca fara de necaz, este presarata de inselaciune si rautate..insa fiecare dintre noi gasim "portita" mai repede sau mai tarziu, spre liniste.
Viata...o poveste ascunsa, care in mintea si sufletul unui om are o insemnatate divina....

03-03-2008 11:31:16

Pagini:  1 2 3 4 5 6    
Mergeti la