Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / dorinte    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8
?? un vis mangaios
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
acus m-am uitat in ghetute ....p-ula!
kawacadabrantul a scris:

Imi doresc ca... Mos Nae sa va viziteze pe toate, drage forumiste! :D:D

06-12-2007 01:05:01

?? unikaa
Cont Sters

Inregistat: 27-05-2005
lustruieste-ti ghetele si dupa...mergi la culcare! Nu conteaza daca esti singur...mos'nicolae va veni si iti va pune in ghetute doar zambete si voie buna...sa le imparti apoi in stanga si dreapta :) ;)

06-12-2007 02:21:03

adiyna
Femeie

Ii cunosc pe toti

Inregistat: 25-03-2005
Nu exista dar mai bogat ...decat inima ta...
Nu exista cadou mai frumos ...decat iubirea ta....
Asa ca dimineata in ghetutse doar pe tine vreau sa te gasesc!!!

LOOL ...pacat ursule ca nu incapi ....doa facem loc ..1 ghetutsa=1/2 pat :D :D ...s`am rezolvat pb!!

06-12-2007 06:32:14

?? amza
Cont Sters

Inregistat: 05-12-2006
Despre SEX si RELIGIE.Am discutat cu un bun prieten,implicat intr-o relatie...s-a indragostit...cadouri...restaurante...bijuterii...calatorii afara...femeia spune tot timpul ca il place,ca tine la el,dar ca nu il iubeste.Ca nu il iubeste stie si prietenul meu,nu e prima femeie din viata lui...ea tot face pe afectata din niste pct de vedere...Acum e POSTUL CRACIUNULUI si femeia il tine impunindu-i embargo prietenului meu,care i-a satisfacut toate doleantele.Ea nu vrea sa faca amor ca e postul chipurile.Toti ii spunem:''BOULE femeia asta nu ca te iubeste,nici macar nu tine la tine."Parerea tuturor,este cind tii la cineva ii arati sub fel si chip;ii spui,mimica,gesturile te tradeaza,faci lucruri care ii plac si lui,lucrurila care tine,nu vrei sa dictezi doar tu in relatie.Ideea este ca prietenul meu nu are parte nici macar de sex,ca doar e postul,in schimb doamna tot felul de pretentii,fraierul.Dincolo de considerente religioase,daca vrei un barbat linga tine,te lupti pt el,daca il vrei...daca nu lasa-l ca se descurca el...Doamnelor si domnilor exista un razboi al sexelor?Ma tem ca DA.Totul se resuma la :De cine ma folosesc ca sa imi satisfac capriciile?De cine ma folosesc sa imi satisfac capriciile sexuale?De cine ma folosesc ca sa ma razbun pe sotul ce m-a inselat?Pe amantul care mi se pare mie ca a dat doar 99 la suta in relatie?Imi place sa fiu admirata tot timpul...Sa mi se spuna ca sint frumoasa,sexy...Cum mi se spune ca sint frumoasa si sexy...cum ridic picoarele...barbatii se descarca si pleaca...Mi-au dat clanta...acum incep sa le dau eu lor...Intilnesc un barbat adevarat si frec cu el pe jos...Si prietenul meu sufera si nu mai stie ce sa faca ca muierea sa fie fericita...Timpitul...Doamnelor si domnilor v-am povestit ceva real,nu ceva virtual...stiu sigur ca e asa...site-urile ascund tot felul de capcane...daca cautati sexul doar e ok...nu cumva sa cautati dragoste adevarata pe site-urile  de "'prietenie'' caci este pacat si luati ""clantza".

Ultima modificare facuta de amza (06-12-2007 11:18:43)

06-12-2007 11:16:46

?? Lake
Cont Sters

Inregistat: 29-10-2007
Fiecare om are ceea ce acceptă.
Un lucru care cuiva i se pare revoltător, altuia i se poate părea Ă®n regulă.
Suntem 6 miliarde de unicate pe globul terestru, asta ca să discut doar despre oameni.
Dacă iubeşti doar dacă ţi se Ă®ntorc dovezile de iubire, atunci care e diferenţa dintre iubire şi un contract de vânzare-cumpărare?

06-12-2007 12:07:42

?? un vis mangaios
Cont Sters

neatza' Mosule

Buna dimineata, apa lina ce susuri de-a lungul pajistei de munte, apa care canta cantecul meu de dor, apa care spala lacrimile de pe fata mea, apa care imi potoleste setea de dragoste.
Buna dimineata, Barbate!Bunadimineata Femeie!...UN SINCER LA MULTI ANI NICOLAE,NICOLETA....
adu-mi Mosule ,te rog pe geana mea si tuturor sufletelor o nuia plina cu diamante impletite numai din iubire...iarta-ne tu Mosule faradelegile noastre si-ti vom preamari Sfintenia TA!...

LA MULTA IUBIRE CU SANATATE!

06-12-2007 12:16:49

?? un vis mangaios
Cont Sters

se leagana seara cu noaptea ,o fereastra se inchide si alta se deschide...mergem in vise apoi maine o luam de la cap...as vrea sa fie mai putina poluare ,mai putine blesteme si injuraturi...mai multa iertare si paine pe masa oricarui suflet...se leagana Cerul peste tinuturi apostolice si la orizont se intrevede marea ....cea mareata,imperioasa,puternika...ce ma fac cu mine ?unde merg ...oriunde imi indrept okii refuz sa vad de rau ...si uite asa vad numai bine ...o iluzie...traim vremuri incerte ,unde fiecare are idei neclare si goana dupa averi ne sfasie...cautam fericirea in lucruri mari si ea este in noi...se leagana marea,seara,Cerul si sufletul meu odata cu timpul ce-mi fuge ca un cerb....

06-12-2007 13:54:10

?? un vis mangaios
Cont Sters

.....cu fiecare an care trece ne indepartam tot mai mult de Nasterea Mantuitorului nostru Isus Christos,dar ne apropiem ,la fel de mult,de cea de-a doua venire a Sa.Intreaga noastra existenta,se desfasoara intre Craciun si Paste,care sunt copertile de aur ale Cartii Vietii,sunt stelele dublate care calauzesc umanitatea de 2000 de ani.Cum ar fi viata noastra fara lumina Craciunului si a Pastelui ,fara parfumurile si culorile acestor Sarbatori dumnezeiesti...ar fi ca un calvar,ca un drum in noapte ,fara nici un popas ,fara nici o lumina....redevenim copiii care am fost si pe ecranul memoriei defileaza parintii nostri cand erau tineri .Noi ,cu totii,facem parte dintr-un plan divin,Dumnezeu exista cu adevarat ,si fiecare fiinta umana ,oricat de umila ar fi,are semnele sale,care ii spun ca Demiurgul e Tatal nostru.A mai clipit Dumnezeu din ochi si au mai trecut un an,un veac,un mileniu din existenta noastra....fie ca frumusetea inegalabila a recunoasterii naturii impusa de miracolul universal al vietii dumnezeiesti implinita de sarbatoarea Invierii Domnului Isus Hristos,de Nasterea Sa,sa va  aduca in suflet liniste,senin si pace !...fericirea sa va fie prietenul cel mai apropiat si sa va insoteasca pe tot drumul vietii ,sa vi se implineasca tot ce va doriti alaturi de cei dragi !..Nasterea Domnului sa va  aduca in preajma corul de ingeri care sa va vesteasca bucuria eterna.Aripile lor sa va poarte in albastrul paradisului fara de sfarsit unde imnul <Hristos s-a nascut> sa fie incrustat pe inima voastra care va bate la unison cu a tuturor celor care-si vor apleca genunchiul la poalele crucii rastignirii Sale !...Impreuna cu Nasterea sa privim in urma cu Iertare,inainte cu Speranta ,in jos cu Intelegere si in sus cu Recunostiinta….asa cum fiecare  isi serbeaza ziua binecuvantata a nasterii sale ,sa asteptam aceasta zi in liniste ,sa ne fie un prilej de impacare cu cei pe care i-am suparat,legatura cu Divinitatea sa ne cuprinda ca sufletele noastre sa tresara de bucurie….sa avem mereu o bucata de Cer deasupra vietii noastre….va iubesc !

Ultima modificare facuta de un vis mangaios (06-12-2007 15:29:43)

06-12-2007 14:17:21

?? Lake
Cont Sters

un vis mangaios a scris:

Intreaga noastra existenta,se desfasoara intre Craciun si Paste,care sunt copertile de aur ale Cartii Vietii,sunt stelele dublate care calauzesc umanitatea de 2000 de ani.Cum ar fi viata noastra fara lumina Craciunului si a Pastelui ,fara parfumurile si culorile acestor Sarbatori dumnezeiesti...ar fi ca un calvar,ca un drum in noapte ,fara nici un popas ,fara nici o lumina....

Frumoase lucruri ai spus. Legat de afirmaţia de mai sus, nu contest că e aşa pentru tine, dar Ă®n ceea ce mă priveşte viaţa e frumoasă, cu lumină, popasuri, etc. şi fără Crăciun, Paşte, Dumnezeu, Iisus, etc. :) Aşa că... nu generaliza ;)

Ultima modificare facuta de Lake (06-12-2007 14:58:55)

06-12-2007 14:58:17

?? un vis mangaios
Cont Sters

ma bucur ca orice secunda e pentru tine balsamul sufletului tau de liniste....dar....hai sa nu fim linistiti pana nu ajungem spirituali ,chiar de-ar mai trece inca 2000 de ani in viata sufletului nostru....

Lake a scris:

un vis mangaios a scris:

Intreaga noastra existenta,se desfasoara intre Craciun si Paste,care sunt copertile de aur ale Cartii Vietii,sunt stelele dublate care calauzesc umanitatea de 2000 de ani.Cum ar fi viata noastra fara lumina Craciunului si a Pastelui ,fara parfumurile si culorile acestor Sarbatori dumnezeiesti...ar fi ca un calvar,ca un drum in noapte ,fara nici un popas ,fara nici o lumina....

Frumoase lucruri ai spus. Legat de afirmaţia de mai sus, nu contest că e aşa pentru tine, dar Ă®n ceea ce mă priveşte viaţa e frumoasă, cu lumină, popasuri, etc. şi fără Crăciun, Paşte, Dumnezeu, Iisus, etc. :) Aşa că... nu generaliza ;)

06-12-2007 15:04:30

?? Lake
Cont Sters

Liniştea'mi este o stare interioară, nu are de'a face cu manifestările exterioare sau cu transformările materiale / spirituale. Poate că liniştea mea este sinonimă cu ceea ce tu numeşti Dumnezeu, sau credinţă. :)

Ultima modificare facuta de Lake (06-12-2007 17:33:56)

06-12-2007 17:33:46

?? un vis mangaios
Cont Sters

pupa fata...
Lake a scris:

Liniştea'mi este o stare interioară, nu are de'a face cu manifestările exterioare sau cu transformările materiale / spirituale. Poate că liniştea mea este sinonimă cu ceea ce tu numeşti Dumnezeu, sau credinţă. :)

06-12-2007 17:39:20

?? Lake
Cont Sters

Des mă mai pupi, măi dragă! (vorba unui clasic Ă®n viaţă)

06-12-2007 19:44:06

?? un vis mangaios
Cont Sters

sarutul meu da fiori...
Lake a scris:

06-12-2007 20:01:29

?? mariovip28
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
"Sunt un fulg de nea care incearca sa iti
> mangaie fata... Doamne ce as vrea sa ma scurg in
> pielea ta si sa nu mai ies niciodata, asa as avea
> certitudinea ca nu am sa te pierd... Poate ca
> pentru o clipa, ai sa crezi ca sunt nebun... Poate
> ca asa este... sunt nebun, nebun dupa tine, TU
> esti tot ce am de pret... tot ce am visat, tot ce
> mi-am dorit... Poate viata mea a fost cruda cu
> mine, tu sa fii atat de departe si eu... sa te
> caut in disperare... Vreau sa te vad, sa te sarut,
> sa fiu numai si numai al tau, nu pentru o clipa,
> ci pentru eternitate... Noaptea trece, o muzica
> suava imi alina singuratatea... Ce pot face? www.matrimoniale3x.ro marius

06-12-2007 23:51:52

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
In noaptea de 5/6 decembrie se spune ca Mos Nicolae vine la geamuri si vede copiii care dorm si sint cuminti, lasindu-le in ghete dulciuri si alte daruri, insa tot el este acela care-i pedepseste pe cei lenesi si neascultatori. In dimineata de Sf. Nicolae, copiii cuminti gasesc daruri in ghetute. E un obicei vechi, nu numai la romani, de a face cadouri in aceasta zi. Spre deosebire de Mos Craciun, Mos Nicolae nu se arata niciodata. De altfel, povestea darurilor impartite pe furis in aceasta noapte incepe din vechime.
Voua ce dorinte v-a implinit mosu?
=)

07-12-2007 00:13:06

?? ariela_k
Cont Sters

Inregistat: 12-04-2006
Mie Moshu' mi-a adus pace in suflet.
M-am impacat cu toti si cu toate...
Eeeee, asa e de Sarbatori. Faci bilantul, tragi linie, socotesti, aduni bune, scazi rele, ierti dusmani. Iti propui ca in noul an sa inveti din greseli si sa nu le mai repeti. :rolleyes:

Ultima modificare facuta de ariela_k (07-12-2007 03:29:51)

07-12-2007 03:28:38

?? tasha 1951
Cont Sters

Poate e cel mai frumos dar...putini il apreciem din pacate...=(

07-12-2007 11:39:41

?? hansel
Cont Sters

Inregistat: 11-10-2007

un vis mangaios a scris:

sarutul meu da fiori...
Lake a scris:

frumoase versuri ,frumoase ganduri,prea putini le inteleg...

Ultima modificare facuta de hansel (07-12-2007 21:40:00)

07-12-2007 21:34:45

?? tasha 1951
Cont Sters

HANSEL...dorinta mea este sa mai intri pe forum...vei vedea ca aici sunt oameni minunati cu care te vei intelege...=)

09-12-2007 21:07:56

?? kawacadabrantul
Cont Sters

Inregistat: 15-09-2006
Daca vii si cu GRETEL, si mai bine... :D

09-12-2007 21:10:37

?? tasha 1951
Cont Sters

kawacadabrantul a scris:

Daca vii si cu GRETEL, si mai bine... :D

Daaaa...dar trebuie intai sa-l gaseasca...nu? =)

09-12-2007 21:11:45

?? un vis mangaios
Cont Sters

iti multumesc pentru aprecieri....scriu din mersul tastelor  decand aveam fundite,imi place ,ma hraneste spiritual si imi tine dorul de frumos treaz....iti sarut tampla....

hansel a scris:

un vis mangaios a scris:

sarutul meu da fiori...
Lake a scris:

18-12-2007 15:17:06

?? un vis mangaios
Cont Sters

..fie ca magia Sarbatorilor de iarna si globuletele de pe bradul de Craciun sa se oglindeasca sub forma fericirii si a bunastarii ,linistea sa straluceasca precum zapada pura,iar pacea sufleteasca sa fie imprimarea Sfintei zile de Craciun !..Nasterea Domnului sa intareasca legaturile traditionale ale familiei ,ale celor apropiati si sa trezeasca in voi bucuria de a trai frumos si sanatos !..Sarbatori fericite si La multi ani !....alaturi de cei dragi…

18-12-2007 17:00:32

?? maria1949
Cont Sters

Inregistat: 28-09-2007

un vis mangaios a scris:

..fie ca magia Sarbatorilor de iarna si globuletele de pe bradul de Craciun sa se oglindeasca sub forma fericirii si a bunastarii ,linistea sa straluceasca precum zapada pura,iar pacea sufleteasca sa fie imprimarea Sfintei zile de Craciun !..Nasterea Domnului sa intareasca legaturile traditionale ale familiei ,ale celor apropiati si sa trezeasca in voi bucuria de a trai frumos si sanatos !..Sarbatori fericite si La multi ani !....alaturi de cei dragi…

Nebunia Versului,
Iti doresc din suflet Sarbatori Fericite!Sanatate sa ai cu carul ,iar de pe cararile Norocului sa nu te abati!
Ai grija de tine!

18-12-2007 17:26:40

?? un vis mangaios
Cont Sters

de mine am grija si-mi vad mereu ingerul cu aripile-i luminoase....atat timp cat iubesc frumusetea cerurilor si a semenilor nu sunt pierduta...traiesc si imi scriu timpul pe inima-mi intarita de greutatile vietii...te iubesc MARIA!

maria1949 a scris:

un vis mangaios a scris:

Nebunia Versului,
Iti doresc din suflet Sarbatori Fericite!Sanatate sa ai cu carul ,iar de pe cararile Norocului sa nu te abati!
Ai grija de tine!

18-12-2007 17:37:16

?? Lake
Cont Sters

Oh I wish I was in dixie, away, away
In dixieland I take my stand to live and die in dixie

18-12-2007 19:25:49

?? un vis mangaios
Cont Sters

tradu si pt dodo...no speak engl...io vorbeste romaneste!
Lake a scris:

Ultima modificare facuta de un vis mangaios (18-12-2007 21:47:12)

18-12-2007 21:46:58

?? Lake
Cont Sters

un vis mangaios a scris:

tradu si pt dodo...no speak engl...io vorbeste romaneste!
Lake a scris:

E o melodie americană tradiţională. Ştiu ce spune, dar nu m'aş băga să Ă®ţi ofer o traducere. Prefer să Ă®i las pe alţii, care se pricep mai bine la asta.
Ideea era că "I wish", adică Ă®mi doresc. :)

18-12-2007 22:37:43

?? un vis mangaios
Cont Sters

si-n noaptea cand noi doi ne-am ratacit
am plans cu pumnul printre lacrimi,
pariul dragostei dintai ,se spulberase
precum un nufar scufundat de ape.

am tradus eu...

18-12-2007 22:47:02

?? Lake
Cont Sters

Rime albe pentru zile negre... :)

18-12-2007 22:53:24

?? un vis mangaios
Cont Sters

rime intortocheate,deocheate...zile risipite ,zbuciumul inimii/ramai ,raman...scanteia dintre visuri....
Lake a scris:

Rime albe pentru zile negre... :)

18-12-2007 23:11:23

?? un vis mangaios
Cont Sters

cine sunt n-oi stii destul de bine
dar am ca orsicare-o misiune ,
sunt valea care plange si blanda precum mierea
as vrea ...o ...dar cat n-as vrea
parfumul nebunelor dorinti....

se aude pe la voi cum glasul meu tacut
se-ncinge-ngenunchind la sufletu-mi ranit?
..........
dorinti,dorinti...dorinti....
parfum nebun de dorinti!

Ultima modificare facuta de un vis mangaios (18-12-2007 23:30:27)

18-12-2007 23:29:45

?? tasha 1951
Cont Sters

Lake a scris:

Cite nu ne dorim Lake...in primul rand cred ca ne dorim sa traim...ca moartea...chiar nu mi-as dori-o ..ea vine oricum mult prea repede,iar uneori chiar pe neasteptate.. spunea mama mea: " Moartea face parte din viata. Eu tot alaturi de tine sunt"...eu insa nu pot sa trec usor peste asta, de aceea nici n-o mai vreau in gandurile mele....=(

18-12-2007 23:32:15

?? un vis mangaios
Cont Sters

moartea ca o mireasa cu rochia neagra sau ca vipera flamanda .....arz-o timpul ,duca-se cu netimpul....

tasha 1951 a scris:

Lake a scris:

Cite nu ne dorim Lake...in primul rand cred ca ne dorim sa traim...ca moartea...chiar nu mi-as dori-o ..ea vine oricum mult prea repede,iar uneori chiar pe neasteptate.. spunea mama mea: " Moartea face parte din viata. Eu tot alaturi de tine sunt"...eu insa nu pot sa trec usor peste asta, de aceea nici n-o mai vreau in gandurile mele....=(

18-12-2007 23:36:02

?? Lake
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Sunt oameni care Ă®şi doresc multe, oameni care Ă®şi doresc puţine, oameni care nu Ă®şi doresc nimic anume... Despre moarte şi eu cred la fel; e o etapă a vieţii, naturală, normală. Ieşirea din pântecul mamei este o moarte pentru fătul protejat Ă®n lumea aceea care, pentru el Ă®nseamnă totul. Ceea ce numim moarte este o moarte pentru trupul protejat Ă®n lumea aceasta, care pentru noi Ă®nseamnă totul :)
ĂŽn fiecare seară, când adorm, mor. Dimineaţa, când mă trezesc, mă nasc. Care e diferenţa Ă®ntre a adormi şi a muri?

18-12-2007 23:51:04

?? un vis mangaios
Cont Sters

cand mori se pune pamant ,cand adormi se pune iubita peste tine...

18-12-2007 23:57:33

?? Lake
Cont Sters

:D :D :D Pentru unele persoane, poate fi o variantă de răspuns :)

19-12-2007 00:00:38

?? un vis mangaios
Cont Sters

sau peste unii ,mustele..
Lake a scris:

:D :D :D Pentru unele persoane, poate fi o variantă de răspuns :)

19-12-2007 00:01:21

?? ane_mona
Cont Sters

Inregistat: 03-09-2006

un vis mangaios a scris:

iti multumesc pentru aprecieri....scriu din mersul tastelor  decand aveam fundite,imi place ,ma hraneste spiritual si imi tine dorul de frumos treaz....iti sarut tampla....

hansel a scris:

un vis mangaios a scris:

sarutul meu da fiori...

O simpla intrebare, Lake: cum naiba reusesti sa scrii cu "a" (de la bai, vai, cai,malai etc) ??? :)
Na c-am citat aiurea, dar nu conteaza :D

Ultima modificare facuta de ane_mona (19-12-2007 01:48:00)

19-12-2007 01:47:10

?? Lake
Cont Sters

Ai vrut să Ă®ntrebi cum reuşesc să scriu cu "â"?
Simplu: schimb limba calculatorului pe română, apoi apăs pe tasta corespunzătoare literei "â". Aici e nevoie de puţină atenţie, pentru că poziţia tastei cu pricina diferă de la un tip de tastatură la alta :)
La modul general, am Ă®nvăţat să scriu cu "â" Ă®n loc de "Ă®" pentru că am vrut să Ă®nvăţ să scriu aşa.

19-12-2007 12:27:37

?? tasha 1951
Cont Sters

Lake a scris:

Ai vrut să Ă®ntrebi cum reuşesc să scriu cu "â"?
Simplu: schimb limba calculatorului pe română, apoi apăs pe tasta corespunzătoare literei "â". Aici e nevoie de puţină atenţie, pentru că poziţia tastei cu pricina diferă de la un tip de tastatură la alta :)
La modul general, am Ă®nvăţat să scriu cu "â" Ă®n loc de "Ă®" pentru că am vrut să Ă®nvăţ să scriu aşa.

Bravo tie..mai scriu si eu asa..uneori cand am mai mult timp..pentru ca evident trebuie sa fii mai prudent la tastatura...=)

19-12-2007 16:41:47

?? un vis mangaios
Cont Sters

te rog Bunule timp adu-mi bentite colorate pe care sa le astern ca pe o panza de paianjen peste lume ....iar cea roz sa fie impletita cu visul meu ....sa am mai mult dor in inima si mai multa forta de a iubi frumosul...

27-12-2007 23:13:23

?? un vis mangaios
Cont Sters

dorinti?hm...o mie...dar una e de pret :2008 ,cu toti astrii lui si ruga mea ,sa-mi aduca taria marilor si sa-mi lase blandetea porumbeilor,sa pot sa mai scriu de iubire ,sa aduc zambete si sa ma infasor cu timp bun cu mirosul dragostei pure....

02-01-2008 14:00:57

?? hara_cata
Cont Sters

Inregistat: 31-12-2007
vreau ca noul an sa ma cunoasca pina la sfirsit,sa ma pretuiasca, sa ma iubeasca si atunci sint sigura ca-mi va indeplini toate dorintele .
Vreau ca noul an sa fie prietenul meu

Ultima modificare facuta de hara_cata (02-01-2008 23:31:51)

02-01-2008 23:31:11

?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007

hara_cata a scris:

vreau ca noul an sa ma cunoasca pina la sfirsit,sa ma pretuiasca, sa ma iubeasca si atunci sint sigura ca-mi va indeplini toate dorintele .
Vreau ca noul an sa fie prietenul meu

Prieten cu Cronos e doar Regizorul de Sus, nu si noi, hara-kiri cherie... ;)

03-01-2008 01:28:02

?? hara_cata
Cont Sters

Inregistat: 31-12-2007
figurativ vorbind... ma refeream  ca un prieten niciodata nu-ti va face rau,
asa am gindit ,   d-ule Xtremul

03-01-2008 02:17:11

?? tasha 1951
Cont Sters

As dori  sa-mi setez mintea...sa pot sa fiu tare...sa nu cad victima unor sentimente superficiale...sa pot depasi durerea care uneori ma seaca... Eu cred ca , de fapt in unele moment trebuie sa stim cum sa jonglam cu aceste calitati programabile ale trasaturilor  umane, ca putem, de fapt, sa ne facem viata mult mai frumoasa daca in momentele oportune ne-am programa gandurile, sentimentele, personalitatea.
Ma leg atat de mult de sentimente si as vrea uneori ca ele sa poate fi cu adevarat setate exact ca un program,pentru ca o foarte mare parte din viata am luptat si voi lupta cu propriile sentimente…pacat ca viata ma pune mereu sa lupt cu cele frumoase.poate mi-ar fi mai usor sa lupt cu cele negative, dar din fericire pentru altii, ele dispar din interfata mea  de la sine. Pana acum scriam despre dragoste cu foarte mare implicare, cred ca e pentru prima data cand scriu cu detasare si chiar raceala. Mi-am dat seama ca dragoste apare, se aprinde , arde, flacara se stinge, ramane acel jar fiebinte, mocneste molcom…problema e ce fac oamenii cu acel jar....arunca apa rece a gandurilor negative?...=(... sau sufla un vant prielnic cu speranta, gaduri pozitive si dorinta pura de a se bucura din nou de caldura dragostei. Unii ar zice ca sunt visatoare.. nu prea cred...!!!
Sunt mult prea analitica si ganditoare si mult prea curioasa in ceea ce priveste tainele omului si ale sufletului si mintii lui...=(

03-01-2008 05:39:23

?? un vis mangaios
Cont Sters

...un vant rece imi adie obrajii prin deschizatura ferestrei ....e frig in mine si astept Soarele diminetii....imi omor timpul cu nastrusnice jocuri de copii ....pana cand dragoste ma tii in limitele zambetului tau de felina frumoasa?cand incetezi sa-mi mai furi din trandafiri....si pana cand ma inlantui cu dor .....adu-mi dorinta dulcei nebunii!

07-01-2008 01:16:06

?? un vis mangaios
Cont Sters

azi am chef de mine ,de tine barbate,de dor si primaveri...iata nebunia ta,visul tau...ia-ma de pe taste si du-ma in desertul lacustelor... m-as …. ca o lacusta, vino si infige -mi madularul , lent ca o sabie sa-mi rasuceasca nervurile in mine, unge-mi dorul,sangele sa mi-l fierbi….de-ar fi dupa mine ..m-as …si cu cerbii...si-as omora padurea…mi-e dor insa doar de tine… sa ti-o innec in paharul cu sampanie apoi sa o sorb pana se ineaca si in mine…sa te reversi asupra-mi ca o tornada de mare,ca un leopard sa ma sfasii..sa ma desfoi ...sa ma lesini.....sa ma inalti...eu, ...rostogolita pe trupul tau maret,suplu,dinamic ca o felina!... iti las pupicuri pe suflet inaltandu-mi ruga mea....sa te am in venele-mi subtiri, usor ,ca un parfum tamaduitor! ..astept un semn dincolo de noi,pupicuri  navalnici peste trupul si sufletul tau...rostogolita peste dorinta ta sa fiu intr-o buna zi cu amor! ...iubesc mereu....si flacara e ca o torta olimpica...

Ultima modificare facuta de un vis mangaios (07-01-2008 01:35:32)

07-01-2008 01:34:20

Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8    
Mergeti la