Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Sex / omul, ca animal    
Autor
Mesaje Pagini: 1
?? osiris06
Cont Sters

Inregistat: 07-07-2007
Se tot poarta discutii despre sex, dragoste, iubire.
Nimeni nu realizeaza, ca din punct de vedere biologic, omul a fost, este si va ramane un animal. Sexul a primat si poate, dupa aceea a aparut, dragostea, iubirea, romantismul.
Religia si dupa aceea filozofii au cautat si inca mai cauta, din rasputeri, sa separe animalul de om. Asta e esenta religiei, la urma urmei, sa demonstreze ca omul este diferit de animale, si cand va reusi acest lucru pe deplin, va fi declinul rasei umane.
Sa redam sexului ce este al sexului, sa lasam lucrurile sa se intample cum vrea natura, ne-am amestecat prea mult in treburile ei, este si va fi nevoie de sex, sex adevarat pentru perpetuarea speciei.
Am invatat sa luam greselile naturii ca atare, natura nu iarta, in lumea reala greselile se elimina, altfel se alege praful de tot.

07-07-2007 15:45:59

?? Cezara-Irenne
Cont Sters

Inregistat: 29-12-2006
deci omul la inceput s-a vazut ca seamana cu un animal ,apoi neconvenindu-i cum arata a inceput sa caute ,sa descopere,sa inoveze,sa cerceteze,sa evolueze....a observat ca are simturi,ratiuni,inima care vibreaza ,scopuri nobile ,a vazut ca are constiinta....si ...s-a oprit la a face 1-2 copii ,nu ca animalele ...sustii ca semanam biologic cu animalele ...uite eu nu vreau sa ma rup ca ele fara sa iubesc ...se alege praful de mine daca nu vreau sex-sex ,ci vreau acea combinatie in care sufletul sa fie cel bucuros?!!

osiris06 a scris:

Se tot poarta discutii despre sex, dragoste, iubire.
Nimeni nu realizeaza, ca din punct de vedere biologic, omul a fost, este si va ramane un animal. Sexul a primat si poate, dupa aceea a aparut, dragostea, iubirea, romantismul.
Religia si dupa aceea filozofii au cautat si inca mai cauta, din rasputeri, sa separe animalul de om. Asta e esenta religiei, la urma urmei, sa demonstreze ca omul este diferit de animale, si cand va reusi acest lucru pe deplin, va fi declinul rasei umane.
Sa redam sexului ce este al sexului, sa lasam lucrurile sa se intample cum vrea natura, ne-am amestecat prea mult in treburile ei, este si va fi nevoie de sex, sex adevarat pentru perpetuarea speciei.
Am invatat sa luam greselile naturii ca atare, natura nu iarta, in lumea reala greselile se elimina, altfel se alege praful de tot.

07-07-2007 18:07:39

?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
daca omul ar fi doar animal, sexul ar fi doar modul de perpetuare a speciei... perioade scurte de rut, o data cel mult de cateva ori pe an. dimpotriva, cautarea placerii sexuale, fanteziile, jocurile erotice, sexul permanent ( chiar si cand femeia e inarcinata) sunt trasaturi strict umane.ca sa nu mai vorbesc de sentimente!

07-07-2007 18:25:54

Pagini: 1    
Mergeti la