Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sīnteti conectat.
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
Inregistat: 21-07-2007
|
|
)) eu ? Dragule, EU aprind focul. Do NOT underestimate the power of "fuckitall" - the medicine you take when you feel you don't give a shit no more
Ultima modificare facuta de san_quentin30 (11-08-2007 16:19:43)
|
|
| 11-08-2007 16:19:14 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
Inregistat: 05-06-2006
|
|
san_quentin30 a scris:
AURORA36 a scris:
san_quentin30 a scris:
Pai daca tot zici ca esti catzea, te atrag cu...un os. Normal, nu?  |
logic!numai ca,tot de la ea am dobindit si naravul asta,am toane!uneori sta cu osul linga ea,ziiile intregi...shi cind nu te ashteptzi,pac! nu mai e! |
Asta spune multe despre gandirea feminina... |
care gindire?cine te-a pacalit ca femeile gindesc????
|
|
| 11-08-2007 16:20:24 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
AURORA36 a scris:
san_quentin30 a scris:
Aiurea. Cand esti infometata si dai peste un festin, poti muri de apendicita mecanica. Creierul comanda dorinta de a papa, si stomacul doar primeste rezultatele. |
aha...ce le shtii tu pe toate! dar te invatz eu o cale sa supravietzuiesti...bagi in tine ca animalul si pe urma vomitzi,asha scapi shi de greatza intelectuala pe care o ai... |
) Tipic. Cand demonstrezi ceva unei muieri, imediat recurge la tot felu de rahaturi asa-zise logice, si fara apel la "demnitatea" distinselor purtatoare de tampoane cu aripioare. Singurul incoveninent al acelor chestii absorbante e ca desi au aripioare, nu va face sa zburati dreacu de langa noi cand le purtati.
Ultima modificare facuta de san_quentin30 (11-08-2007 16:22:47)
|
|
| 11-08-2007 16:21:33 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
AURORA36 a scris:
san_quentin30 a scris:
AURORA36 a scris:
logic!numai ca,tot de la ea am dobindit si naravul asta,am toane!uneori sta cu osul linga ea,ziiile intregi...shi cind nu te ashteptzi,pac! nu mai e! |
Asta spune multe despre gandirea feminina... |
care gindire?cine te-a pacalit ca femeile gindesc???? |
) Pana acum, nimeni. Incercam doar sa le fac sa se simta si ele bine
|
|
| 11-08-2007 16:22:28 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
Macar cu iluzia sa ramana
|
|
| 11-08-2007 16:23:17 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
san_quentin30 a scris:
AURORA36 a scris:
san_quentin30 a scris:
Aiurea. Cand esti infometata si dai peste un festin, poti muri de apendicita mecanica. Creierul comanda dorinta de a papa, si stomacul doar primeste rezultatele. |
aha...ce le shtii tu pe toate! dar te invatz eu o cale sa supravietzuiesti...bagi in tine ca animalul si pe urma vomitzi,asha scapi shi de greatza intelectuala pe care o ai... |
) Tipic. Cand demonstrezi ceva unei muieri, imediat recurge la tot felu de rahaturi asa-zise logice, si fara apel la "demnitatea" distinselor purtatoare de tampoane cu aripioare. Singurul incoveninent al acelor chestii absorbante e ca desi au aripioare, nu va face sa zburati dreacu de langa noi cand le purtati. |
Da nu-i nimic. Se poate gasi oricand o mana de ajutor in a va face sa datzi din aripi. Geamul e deschis.
|
|
| 11-08-2007 16:24:10 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
AURORA36 a scris:
san_quentin30 a scris:
Genialo........cand iei ca sparta (asta incluzand si faptul ca inghiti), imbuci pe nemestecate. Intre ingurgitare si voma, e un proces. Ori in cazul in care mananci pe nerasuflate, intervine lipsa masticatiei. Asadar, mititica si fericita posesoare a 2 crescendente pe piept, atunci cand mananci fara sa mesteci, nu vomiti pentru ca mai intai stomacul trebuie sa digere. In felul asta se ajunge la o supra-saturatie, dat fiind si diferenta temporala dintre inghitire si digestie. Te-am lamurit, sper, ca n-am cum sa-ti fac desene.
|
|
| 11-08-2007 16:28:14 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
Asa ca grabaste-te sa inghiti, pana nu ajungi in "acea perioada din luna'
|
|
| 11-08-2007 16:29:16 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
Si in ceea ce priveste greata mea, asta e datorata compresiei la care micul meu creierash e supus incercand sa explic cacaturi logice si de bun-simt muierilor care fac bot (pardon - gura), fara sa stie ce vorbesc.
|
|
| 11-08-2007 16:31:11 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
|
|
san_quentin30 a scris:
san_quentin30 a scris:
AURORA36 a scris:
) Tipic. Cand demonstrezi ceva unei muieri, imediat recurge la tot felu de rahaturi asa-zise logice, si fara apel la "demnitatea" distinselor purtatoare de tampoane cu aripioare. Singurul incoveninent al acelor chestii absorbante e ca desi au aripioare, nu va face sa zburati dreacu de langa noi cand le purtati. |
Da nu-i nimic. Se poate gasi oricand o mana de ajutor in a va face sa datzi din aripi. Geamul e deschis. |
ok! am...zburat;auzi?cind ziceai ca vine inaripata aia a ta???sint convinsa ca dupa ce o mototoleshti,iti trece si furia asta primara;de ce oare se zice ca numai femeile sint isterice,adica neregulate???tu ti-ai demonstrat ca un barbat ce eshti ca si prin regnul vostru bintuie aceeashi conversie
|
|
| 11-08-2007 16:31:11 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
AURORA36 a scris:
san_quentin30 a scris:
san_quentin30 a scris:
Da nu-i nimic. Se poate gasi oricand o mana de ajutor in a va face sa datzi din aripi. Geamul e deschis. |
ok! am...zburat;auzi?cind ziceai ca vine inaripata aia a ta???sint convinsa ca dupa ce o mototoleshti,iti trece si furia asta primara;de ce oare se zice ca numai femeile sint isterice,adica neregulate???tu ti-ai demonstrat ca un barbat ce eshti ca si prin regnul vostru bintuie aceeashi conversie |
Eram sigur ca indignarea mea la lipsa de rationalitate a singurului neuron muieresc va fi interpretata astfel. Nu esti nici prima, si nici ultima inghititoare de scule (a se citi "sabii") cu a carei lipsa de imaginatie si obiectivitate am de-a face. Si daca nu e cum zic eu...cum se face ca, cu un barbat discutia devine mult mai logica, pt ca nu se ascunde in spatele zicalei de EXTREM prost gust: "cel mai destept cedeaza" ? Daca esti asa desteapta, demonstreaza-mi contrariul 
Ultima modificare facuta de san_quentin30 (11-08-2007 16:34:05)
|
|
| 11-08-2007 16:33:35 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
|
|
san_quentin30 a scris:
AURORA36 a scris:
san_quentin30 a scris:
Genialo........cand iei ca sparta (asta incluzand si faptul ca inghiti), imbuci pe nemestecate. Intre ingurgitare si voma, e un proces. Ori in cazul in care mananci pe nerasuflate, intervine lipsa masticatiei. Asadar, mititica si fericita posesoare a 2 crescendente pe piept, atunci cand mananci fara sa mesteci, nu vomiti pentru ca mai intai stomacul trebuie sa digere. In felul asta se ajunge la o supra-saturatie, dat fiind si diferenta temporala dintre inghitire si digestie. Te-am lamurit, sper, ca n-am cum sa-ti fac desene. |
in geniul meu ,sa-mi pice fatza daca am intzeles;doar ca vrei cu orice pretz sa aratzi ca ai ceva notziuni de fiziologie,dar incomplete;asta e,dintre doi indivizi,intotdeauna unul e mai prost...am plecat la fata;va pup,ca de lins inca nu am pe cine..
|
|
| 11-08-2007 16:35:48 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
Niste dinozauri comunisti care pozeaza in sfinti.
|
|
| 11-08-2007 16:35:58 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
AURORA36 a scris:
san_quentin30 a scris:
AURORA36 a scris:
Genialo........cand iei ca sparta (asta incluzand si faptul ca inghiti), imbuci pe nemestecate. Intre ingurgitare si voma, e un proces. Ori in cazul in care mananci pe nerasuflate, intervine lipsa masticatiei. Asadar, mititica si fericita posesoare a 2 crescendente pe piept, atunci cand mananci fara sa mesteci, nu vomiti pentru ca mai intai stomacul trebuie sa digere. In felul asta se ajunge la o supra-saturatie, dat fiind si diferenta temporala dintre inghitire si digestie. Te-am lamurit, sper, ca n-am cum sa-ti fac desene. |
in geniul meu ,sa-mi pice fatza daca am intzeles;doar ca vrei cu orice pretz sa aratzi ca ai ceva notziuni de fiziologie,dar incomplete;asta e,dintre doi indivizi,intotdeauna unul e mai prost...am plecat la fata;va pup,ca de lins inca nu am pe cine.. |
Cu putin efort cred ca vei reusi sa te lingi pe tine insuti. Si daca notiunile mele sunt "incomplete" hai....demonstreaza-mi asta:) Te asigur ca in clipa in care o vei face voi stii sa te recunosc mai desteapta. Si stii de ce? pt ca nu-s p**zda
Ultima modificare facuta de san_quentin30 (11-08-2007 16:38:22)
|
|
| 11-08-2007 16:37:41 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
Si sincer nu ma mir ca n-ai inteles. De fapt explicatia mea era pt eter. Sper ca eterul e compus din barbati, ca altfel am cam pus-o
|
|
| 11-08-2007 16:39:01 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
Inregistat: 01-03-2007
|
|
shi cu mine cum ramane ?.......
AURORA36 a scris:
san_quentin30 a scris:
AURORA36 a scris:
in geniul meu ,sa-mi pice fatza daca am intzeles;doar ca vrei cu orice pretz sa aratzi ca ai ceva notziuni de fiziologie,dar incomplete;asta e,dintre doi indivizi,intotdeauna unul e mai prost...am plecat la fata;va pup,ca de lins inca nu am pe cine.. |
|
|
| 11-08-2007 16:39:11 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
Pe tine te linge numa daca ai scris ALWAYS pe burta
|
|
| 11-08-2007 16:39:55 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
)))) Pai la cat de curve sunt aia, si-au cam castigat reputatia de "femei"
|
|
| 11-08-2007 16:42:17 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
hihihi ce ai bre cu gusturile noastre ?.....matalutza din ce categorie faci parte ? ......aia care da limbi sau aia care nu recunoashte ?...ia spune tu in fatza marii adunari a forumului ! hihihihi
justaman a scris:
dar vad ca suscita multe comentarii acest subiect, ) |
|
|
| 11-08-2007 16:44:43 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
Io zic ca, dupa atatea vase spalate, atatea coshuri de gunoi duse si atata zbucium intelectual vis-a-vis de cum se aprinde lumina, merita si muierile ceva multumire,,, Asa ca aveti dreptul si onoarea sa-mi spalati masina.
Ultima modificare facuta de san_quentin30 (11-08-2007 16:46:43)
|
|
| 11-08-2007 16:45:54 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
|
|
san_quentin30 a scris:
Si sincer nu ma mir ca n-ai inteles. De fapt explicatia mea era pt eter. Sper ca eterul e compus din barbati, ca altfel am cam pus-o |
IN SFIRSIIIT...AI REUSHIT SI TU S-O PUI CUIVA...SAU INTR-UN FEL!!!!FELICITARI,MA FLECTEZ IN FATZA MICSHORIMII TALE DE CUGET...
|
|
| 11-08-2007 19:14:12 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
|
|
san_quentin30 a scris:
AURORA36 a scris:
san_quentin30 a scris:
Cu putin efort cred ca vei reusi sa te lingi pe tine insuti. Si daca notiunile mele sunt "incomplete" hai....demonstreaza-mi asta:) Te asigur ca in clipa in care o vei face voi stii sa te recunosc mai desteapta. Si stii de ce? pt ca nu-s p**zda |
scumpule...eu vad ca ai inghitzit multe...tampoane pe nemestecate la viatza ta si ti-au ramas in git,ca de-asta ai greatza fara motiv...dar asta nu inseamna ca toti sintem nepriceputzi!!!
|
|
| 11-08-2007 19:18:23 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
|
|
san_quentin30 a scris:
Pe tine te linge numa daca ai scris ALWAYS pe burta |
e clar,ai o problema cu absorbantele,fie externe,fie interne..cred ca ti-ai dizolvat creierul prin ele...
|
|
| 11-08-2007 19:20:04 |
|
|
?? kawacadabrantul
Cont Sters
Inregistat: 15-09-2006
|
|
AURORA36 a scris:
ciudatul_srl a scris:
ei nah ......ca doar n-o shti sa dea limbi !.......hihihihi |
mai ciudatule! nu mai recomanda tu nasturi de cal-mare;nu se mai dau fara retzeta...asha ca,vrei nu vrei,tot pe minutza mea magica se ajunge... |
Minutze avem si noi ...helas, nu chiar magice totusi...  
|
|
| 11-08-2007 19:20:17 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
|
|
kawacadabrantul a scris:
AURORA36 a scris:
ciudatul_srl a scris:
ei nah ......ca doar n-o shti sa dea limbi !.......hihihihi |
mai ciudatule! nu mai recomanda tu nasturi de cal-mare;nu se mai dau fara retzeta...asha ca,vrei nu vrei,tot pe minutza mea magica se ajunge... |
Minutze avem si noi ...helas, nu chiar magice totusi...   |
nuuuu,voi avetzi labutze! ca de-asta ma omor eu dupa voi...
|
|
| 11-08-2007 19:27:55 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
|
|
AURORA36 a scris:
kawacadabrantul a scris:
AURORA36 a scris:
Minutze avem si noi ...helas, nu chiar magice totusi...   |
nuuuu,voi avetzi labutze! ca de-asta ma omor eu dupa voi... |
a zis fata dind din coditza...
|
|
| 11-08-2007 19:28:42 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
|
| 11-08-2007 19:30:12 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
|
|
san_quentin30 a scris:
Io zic ca, dupa atatea vase spalate, atatea coshuri de gunoi duse si atata zbucium intelectual vis-a-vis de cum se aprinde lumina, merita si muierile ceva multumire,,, Asa ca aveti dreptul si onoarea sa-mi spalati masina. |
dar nu shi datoria,imi pare rau,nu pot sa te ajut,azi mi-am pus pampers...
|
|
| 11-08-2007 19:31:39 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
|
|
ciudatul_srl a scris:
hihihihihi ! |
tu ce te hlizeshti????ma bagi la inaintare la totzi complexatzii cu frustrari mai mari decit ....lor,lasa ca vezi tu! Domnul meu favorit!
|
|
| 11-08-2007 19:34:43 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
hihihi test doamna test ....totul este sa rezishti in conditzii de stres !...hihihihi preferata mea doamna !!!!!!!!!!!
AURORA36 a scris:
ciudatul_srl a scris:
hihihihihi ! |
tu ce te hlizeshti????ma bagi la inaintare la totzi complexatzii cu frustrari mai mari decit ....lor,lasa ca vezi tu! Domnul meu favorit! |
|
|
| 11-08-2007 19:36:40 |
|
|
?? kawacadabrantul
Cont Sters
Inregistat: 15-09-2006
|
|
Mai sa fie... uite cum am aflat ca am complexe/frustrari enorme... daca-s mai mari decit ce... suge-reaza aurora36 
Ultima modificare facuta de kawacadabrantul (11-08-2007 19:41:02)
|
|
| 11-08-2007 19:38:24 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
apropos dar de unde shtii ca-i complexat ?.......hihihihi poate doar s-a trezit cu curu-n sus !
|
|
| 11-08-2007 19:39:38 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
vezi ca nu tu eshti 'compexatul' ....hihihi cu san-quentin se balacareshte de dimineatza ! hihihihi !
kawacadabrantul a scris:
Mai sa fie... uite cum am aflat ca am complexe enorme... daca-s mai mari decit ce... suge-reaza aurora36  |
|
|
| 11-08-2007 19:41:35 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
|
|
kawacadabrantul a scris:
Mai sa fie... uite cum am aflat ca am complexe/frustrari enorme... daca-s mai mari decit ce... suge-reaza aurora36  |
nu la tine m-am referit,imi cer scuze daca asha a aparut!!! tu esti ok,inca...hai sa dam mintza cu labutza sa ne impacam,vrei?
|
|
| 11-08-2007 19:43:25 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
|
|
ciudatul_srl a scris:
vezi ca nu tu eshti 'compexatul' ....hihihi cu san-quentin se balacareshte de dimineatza ! hihihihi !
kawacadabrantul a scris:
Mai sa fie... uite cum am aflat ca am complexe enorme... daca-s mai mari decit ce... suge-reaza aurora36  |
|
daaa...te pozitzionezi ca codosh acum...
|
|
| 11-08-2007 19:44:38 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
|
|
ciudatul_srl a scris:
apropos dar de unde shtii ca-i complexat ?.......hihihihi poate doar s-a trezit cu curu-n sus ! |
asta shtiu! problema e ca avea ..iluzia ca e inaripata sub el...de acolo i se trage...
|
|
| 11-08-2007 19:46:53 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
hihihi codosh nu .....imbarligator daaaaaaaaa !!!!! hihihihi !
AURORA36 a scris:
ciudatul_srl a scris:
kawacadabrantul a scris:
|
daaa...te pozitzionezi ca codosh acum... |
|
|
| 11-08-2007 19:49:58 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
|
|
AURORA36 a scris:
san_quentin30 a scris:
AURORA36 a scris:
Cu putin efort cred ca vei reusi sa te lingi pe tine insuti. Pe mine insAmi poate,nu shtiu cu mine insUmi insa... Si daca notiunile mele sunt "incomplete" hai....demonstreaza-mi asta:) Te asigur ca in clipa in care o vei face voi stii sa te recunosc mai desteapta. Si stii de ce? pt ca nu-s p**zda |
scumpule...eu vad ca ai inghitzit multe...tampoane pe nemestecate la viatza ta si ti-au ramas in git,ca de-asta ai greatza fara motiv...dar asta nu inseamna ca toti sintem nepriceputzi!!! |
|
|
| 11-08-2007 19:52:48 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
|
|
ciudatul_srl a scris:
AURORA36 a scris:
ciudatul_srl a scris:
vezi ca nu tu eshti 'compexatul' ....hihihi cu san-quentin se balacareshte de dimineatza ! hihihihi ! |
|
shi asha incet,incet...tot la catzei am ajuns...
|
|
| 11-08-2007 19:53:51 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
auzi DMP ( doamna mea preferata ) ia baga matale o adevaraciune de parere cum este cu limbile astea ......din punct urmatoarele puncte de vedere : 1 din punctul de vedre al muierilor 2.din punct de vedre medical 3.din punct de vedere psihologic ia sa vedem !.......toarna tot ce shtiii !
|
|
| 11-08-2007 19:54:02 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
sau la diavoli ......ca shi ei au coada .....hihihihi !
AURORA36 a scris:
ciudatul_srl a scris:
AURORA36 a scris:
|
shi asha incet,incet...tot la catzei am ajuns... |
|
|
| 11-08-2007 19:55:00 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
hihihihi, imbarliga-i doamne ca de restul am eu grija !
|
|
| 11-08-2007 19:56:34 |
|
AURORA36 Femeie
Ma simt bine aici
|
|
ciudatul_srl a scris:
auzi DMP ( doamna mea preferata ) ia baga matale o adevaraciune de parere cum este cu limbile astea ......din punct urmatoarele puncte de vedere : 1 din punctul de vedre al muierilor 2.din punct de vedre medical 3.din punct de vedere psihologic ia sa vedem !.......toarna tot ce shtiii ! |
deh...tot o regresie are la baza...diavolul meu nu mai tzine minte ca ,atunci cind era mititel,cunoshtea ..lumea..prin intermediul simtzului gustativ shi tactil?
|
|
| 11-08-2007 19:58:54 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
AURORA36 a scris:
AURORA36 a scris:
san_quentin30 a scris:
Cu putin efort cred ca vei reusi sa te lingi pe tine insuti. Pe mine insAmi poate,nu shtiu cu mine insUmi insa... Si daca notiunile mele sunt "incomplete" hai....demonstreaza-mi asta:) Te asigur ca in clipa in care o vei face voi stii sa te recunosc mai desteapta. Si stii de ce? pt ca nu-s p**zda |
scumpule...eu vad ca ai inghitzit multe...tampoane pe nemestecate la viatza ta si ti-au ramas in git,ca de-asta ai greatza fara motiv...dar asta nu inseamna ca toti sintem nepriceputzi!!! |
|
) Pisy, sunt absolut convins ca eu sunt nepriceput fatza de tine, mai ales cand vine vorba de inghitit....
|
|
| 11-08-2007 20:00:53 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
Dar tot nu m-ai lamurit, "distinsa" doamna (??????????), in privinta cunostintelor mele fiziologice (parca) limitate. Ma luminezi tu, ca un Luceafar al eruditilor? Tu, Stea a Nordului in lumea plina de conversii mai mult sau mai putin tampite din lumea minunata a muierilor?
|
|
| 11-08-2007 20:03:35 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
concis shi evaziv ....doamna ......dezvoltatzi daca doritzi nota mai mare de 7 pentru bursa !
AURORA36 a scris:
ciudatul_srl a scris:
auzi DMP ( doamna mea preferata ) ia baga matale o adevaraciune de parere cum este cu limbile astea ......din punct urmatoarele puncte de vedere : 1 din punctul de vedre al muierilor 2.din punct de vedre medical 3.din punct de vedere psihologic ia sa vedem !.......toarna tot ce shtiii ! |
deh...tot o regresie are la baza...diavolul meu nu mai tzine minte ca ,atunci cind era mititel,cunoshtea ..lumea..prin intermediul simtzului gustativ shi tactil? |
|
|
| 11-08-2007 20:07:27 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
hihihihi nah ca s-au infierbantat !.......hai top .....amortzitzilor !
|
|
| 11-08-2007 20:08:51 |
|