Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Sex / poate un barbat    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
?? viccraft
Cont Sters

Inregistat: 25-07-2007
Aaaa... De asta suntem noi barbatii cu capul in nori...

Doriana-e a scris:

dreptatea e in Ceruri.....
viccraft a scris:

Doriana-e a scris:

of...chiar nu am dreptate la niciun punct ?...

Imi pare rau Doriana. Barbatii au intotdeauna dreptate.

30-09-2007 03:15:10

?? Doriana-e
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
iubesc si respect barbatul chiar de face amor cu alta ,dar ....cati dintre voi iubesc frumos ,cum trebuie femeia???!.....

30-09-2007 03:18:15

?? viccraft
Cont Sters

Doriana-e a scris:

iubesc si respect barbatul chiar de face amor cu alta ,dar ....cati dintre voi iubesc frumos ,cum trebuie femeia???!.....

Cate dintre voi doresc sa fie iubite frumos? Ce dovada vreti de la noi ca putem sa va iubim frumos? Si de ce o femeie "lesinata" dupa interese nu merita sa fie iubita frumos?

Cine ar putea spune ce este in sufletul ei? Prefer sa iubesc si sa nu judec, cu riscul de a-mi zdruncina si ultimele farame ale facultatilor mele mintale. Judecati-ma pe mine.

30-09-2007 03:34:38

?? Doriana-e
Cont Sters

nu judecam pe nimeni...d'aia e forum...idei,opinii,experiente,trairi....o maslina,un biscuite,sex...o rima ,o cearta...

viccraft a scris:

Doriana-e a scris:

Cate dintre voi doresc sa fie iubite frumos? Ce dovada vreti de la noi ca putem sa va iubim frumos? Si de ce o femeie "lesinata" dupa interese nu merita sa fie iubita frumos?

Cine ar putea spune ce este in sufletul ei? Prefer sa iubesc si sa nu judec, cu riscul de a-mi zdruncina si ultimele farame ale facultatilor mele mintale. Judecati-ma pe mine.

30-09-2007 21:04:26

?? Doriana-e
Cont Sters

nu indraznesc nici sa sterg .nici sa aprob observatia ta..cine poate fi cu capul in nouri?...indragostitul adolescentin,ametitul de fericirea unui castig la loto sau cine stie cine...dar un singur lucru e cert...ce frumos e cu capul in nor!!!

viccraft a scris:

Aaaa... De asta suntem noi barbatii cu capul in nori...

Doriana-e a scris:

dreptatea e in Ceruri.....
viccraft a scris:

Imi pare rau Doriana. Barbatii au intotdeauna dreptate.

30-09-2007 21:52:00

?? viccraft
Cont Sters

Doriana-e a scris:

nu judecam pe nimeni...d'aia e forum...idei,opinii,experiente,trairi....o maslina,un biscuite,sex...o rima ,o cearta...

Pai o cearta zdravana caut si eu. Ca sa faca impacarea mai dulce. ;)

01-10-2007 03:22:57

?? Doriana-e
Cont Sters

dar impacarea sa fie tot in numele dragostei,nu de bucuria salvarii intereselor....esti barbate o voce calda....sa nu te schimbi .....ramai asa...si ceva mai mult ,nelinistit in spiritul tau ....iubirea de frumos si bine..valori si credinta!
viccraft a scris:

Doriana-e a scris:

Pai o cearta zdravana caut si eu. Ca sa faca impacarea mai dulce. ;)

01-10-2007 04:04:37

?? a_misogin
Cont Sters

Inregistat: 08-03-2005

Doriana-e a scris:

...am ceva experienta afectiva,cunosc ceva din psihologia barbatului...cazierul nu-mi este asa alb,eternitatea ma va judeca,si ...ca atare ,in concluzie ,lasand exceptiile,ma refer la general....este o parere personala,nu e batut in cuie ,

1.barbatii insurati nu se implica sentimental cu o alta femeie ,ci doar asa...pt sex,fantezii sexuale...
Corect
2.barbatii chiar de-si iubesc caminul familial,..nu o face decat material ,sacrificii pt copii ,casa,etc...fara sa se implice in rel.cu sotia patimas...
Ete sula, da ce vrei ca la 70 de ani sa iti linga patimas proteza. Iubirea patimasa de fapt faza dragostei erotice are si ea un inceput si un sfarsit. La fel este si la voi asa ca nu mai arunca pisica moarta in ograda porcilor de barbati.
3.barbatii nu stiu ce vor femeile la pat ,nu exista comunicare....multa inhibitie de ambele parti,,ca atare nu stiu sa faca amor
Femeile nu stiu sa spuna ce vor in pat, multa inhibitie din partea lor, deci sunt proaste
4.barbatii care au amante risca sa le fie casnicia distrusa ori papati de bani
Femeile care au amant risca sa isi piarda si viata.
5.unul dintro mie iubeste femeia ,instinctul lor fiind de cucerire...si nu accepta ca femeia lui sa apartina si altuia (ca la tari)...pt ca femeile nu se duc pt sex cu un alt barbat ,ci pt tandrete,sentimente,descatusarea dorintelor
Nici un barbat nu va iubii 'femeia' ci 1, 2, 3 femei. Dar daca asta va doriti, ca barbatul sa iubeasca ceea ce generic se numeste 'femeie' si sa se imparta cu generozitate, cred ca se poate negocia :). Femeile nu se duc sa faca sex cu altul de frica. Frica de el sau de ea cand se va uita in oglinda si se va numi singura tipa imputita. Atunci cand se duce, intradevar sentimentele descatusate intr-un SLK sunt o motivatie importanta
6.barbatii "frumosi',tepeni ,cum le spun eu...cred ca lor li se cuvin totul ,si in amor sunt varza,sloi de gheata...
No comment
7.barbatii sunt "animalute"...ce vor sa fie libere ,nu in cusca precum felina-femeie...
??
8.iubirea adevarata numai are caldura iubirii dintre Romeo si Julieta...
Pai si cine o fii de vina? Noi purtam pantaloni si atunci si acum.
9.barbatii sunt niste copii mari,sa ai grija de ei sa nu se taie la degete...(calcat,hranire..etc)
E pur si simplu o chestiune de leadership. Delegare: un barbat poate face mai bine si mai repede orice treaba casnica (mai putin ingrijitul copiilor). Trebuie insa sa faca si ea ceva, nu?
10.10% sunt romantici,stiu cum se iubeste femeia ,ce vrea ,ce simte si ce-i trebuie,ca urmare,iubesc cel mai profund,voluptuos,rafinat...
Pai ia scrie un manual despre 'cum' se iubeste femeia. Sunt convins ca o sa fie un best-seller. Dar si mai mult cred ca o sa aiba aproximantiv 2.5 mld de critici negative

succes dragii mei barbati la femei "generoase".....voi incurajati piata lesinatelor dupa interese...
ps..iertare de am gresit....mi s-a pus pata pe barbati...

Aici ai 100% dreptate. Barbatii sunt cei care incurajeaza monicile columbene, atribuindu-le o valoare de raritate care, stattistic nu exista, existand doar valoarea intrinseca care exista bineinteles dar nu este chiar asa de mare. Asta se aplica mai ales in societatile mai putin dezvoltate, unde casanul, mertzanul si pizdanu sunt indicii ale prosperitatii. La noi daca nu ai Q7 in fata garsonierei din piata rahova unde stai cu nevasta si cei 3 copii si o alta garsoniera in pantelimon unde sta cracita si zemoasa amanta nu esti barbat. Da noi suntem aia care v-am bagat in cap ca ce aveti voi intre picioare nimeni n-are, ca e ca o floare, ca sunteti ceva rar etcetc. Si tot noi va permitem ca in sec 21 dupa ce ne-ati futut secole la melodie cu emanciparea si egalitatea sa va mai ganditi ca trebuie sa fiti intretinute, protejate, sprijinite etc. Pai vorba aia si cu puela in bambungeala si cu sufletu-n rai nu merge.

01-10-2007 18:02:25

?? Doriana-e
Cont Sters

"monicile columbene"....ha!

02-10-2007 15:21:40

?? ubita_ta
Cont Sters

Inregistat: 14-09-2007

P. Pan 63 a scris:

ubita_ta a scris:

adik ce sa inteleg??k sunt buna de laudat??sau de "aruncat"( vedeti k e intre ghilimele,da??? e scris la figurat!!!!

Durereo, "figurat" asta la care faci referire, e cumva f'o noua limba ?
Treaba-i ca decat sa te chinuie talentul, sa te spargi in metafore si comparatii, mai bine te-ai screme sa scrii cat-de-cat intr-un limbaj citibil, nu deductibil...

Nu am incercat niciodata sa ma "sparg" in metafore si comparatii,ok??(sper k acesta e un limbaj citibil).Imi e mult mai usor sa scriu cu prescurtari si asa sunt obisnuita.Dar stai tu fara griji, de acum inainte am sa scriu sa inteleaga tot romanul.

02-10-2007 17:22:57

?? ubita_ta
Cont Sters

Inregistat: 14-09-2007

kawacadabrantul a scris:

P. Pan 63 a scris:

ubita_ta a scris:

adik ce sa inteleg??k sunt buna de laudat??sau de "aruncat"( vedeti k e intre ghilimele,da??? e scris la figurat!!!!

Durereo, "figurat" asta la care faci referire, e cumva f'o noua limba ?
Treaba-i ca decat sa te chinuie talentul, sa te spargi in metafore si comparatii, mai bine te-ai screme sa scrii cat-de-cat intr-un limbaj citibil, nu deductibil...

Eo cre k asha i u jmekera ubita_ta_da_nu_a_lu_kartzile_care_este....kihhh :D:D

Generatia de teflon, ce mai... (aia de care chiar nimic nu se prinde) :( ;)

Nu sunt "jmekera" cum zici tu,doar scriu repede si ma folosesc de prescurtari....

02-10-2007 17:25:29

Pagini:  1 2    
Mergeti la