Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Sex / sa ma mut sau nu??:)))))    
Autor
Mesaje Pagini: 1
?? ubita_ta
Cont Sters

Inregistat: 14-09-2007
am avut un contact sexual neprotejat acu cateva zile.mai exact imi venise menstruatia p 8-9 si eo p 11 m-am ......Eram in ultimele zile si din cate stiu eo nu ar trb sa imi fac probleme......dar totusi???lamuritzi-ma va rog sau bagati-ma mai tare in belele:))))......ms mult:*

14-09-2007 22:27:04

?? SCOMSUL
Cont Sters

Inregistat: 16-06-2007
ma abtin sa nu fiu rau... sa intzeleg ca cineva a servit pasarica mai "in sange" si pe tine te intereseaza daca mai era in stare sa faca pui... mah fata.... trebuie draq sa avetzi limite. floare e floare cand e umeda, catifelata nu cand are scurgeri menstruale si cardeste ca o cioara moarta.ce cocteil interesant o fi iesit din amestecul spermei cu menstruatia. macar ramaneti cu o amintire frumoasa.... cred ca asta ati gandit.in principiu nu ramai insarcinata in conditiile date.... mai ramane sa afli cum ai fost conceputa tu insati ca sa fii sigura.   :rolleyes:

14-09-2007 23:25:20

?? mimoza_35
Cont Sters

Inregistat: 30-08-2007
ce tare ai fost dl scomsul, cu comentariul tau mai facut sa rad

15-09-2007 01:15:23

?? ubita_ta
Cont Sters

lol......nu a curs nimic.......stai linistit:)))))))......erai nervos sau??:))))).....si na,ce sa-i faci.....cand iti vine si mai ales unde acolo tre sa o faci:))))))

16-09-2007 13:47:44

?? ubita_ta
Cont Sters

lol......nu a curs nimic.......stai linistit:)))))))......erai nervos sau??:))))).....si na,ce sa-i faci.....cand iti vine si mai ales unde acolo tre sa o faci:))))))

16-09-2007 13:48:33

?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
ce ai sconcsule cu pofta oamenilor!? le-a venit cheful, au facut-o! mai ales ca pericol de belea la care se gandeste ubita_ta este ca si inexistent.

19-09-2007 15:49:22

fun-funny
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-12-2006

SCOMSUL a scris:

ma abtin sa nu fiu rau... sa intzeleg ca cineva a servit pasarica mai "in sange" si pe tine te intereseaza daca mai era in stare sa faca pui... mah fata.... trebuie draq sa avetzi limite. floare e floare cand e umeda, catifelata nu cand are scurgeri menstruale si cardeste ca o cioara moarta.ce cocteil interesant o fi iesit din amestecul spermei cu menstruatia. macar ramaneti cu o amintire frumoasa.... cred ca asta ati gandit.in principiu nu ramai insarcinata in conditiile date.... mai ramane sa afli cum ai fost conceputa tu insati ca sa fii sigura.   :rolleyes:

lool, nu pot sa cred ce ti-a iesit din minutele alea de scriau versuri.. sublime :D

ps. eu tot nu am inteles unde ar vrea fata sa se mute.. :D :D (vezi topicul)

19-09-2007 18:04:48

?? ubita_ta
Cont Sters

glumeam mai cu mutatul.......oricum nu-s........ms ms pt "sfaturile intelepte p care mi le-ati oferit":P

19-09-2007 22:00:20

?? ossy
Cont Sters

Inregistat: 03-01-2005
Atractia fiind in toata regula chimica,senzuala,pasionala si in primul rand nebuna...nu vad ce-ar mai conta sange sau orice.Conduce placerea.parerea mea...

10-10-2007 10:19:13

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006

SCOMSUL a scris:

M-AI AMUZAT COPIOS!..zau asa...!!!

10-10-2007 17:17:36

?? ossy
Cont Sters

Inregistat: 03-01-2005
Da :) "pasarica mai ""in sange"""e de-a dreptul genial!:))
In schimb eu as spune din contra,lasati draq limitele pt la batranetze.Fructul copt,mananca-l chiar pe jos fiind lovit,conteaza ca-i dorit.Sau daca facem dupa o conceptie SCOMS,luam fructul de pe jos,il ducem sa-l spalam,taiem frumos partea lovita si iin sfarsit papam.oare mai avem aceeasi pofta de moment?O mai savuram?Sau putem avea si mai multe "limite"si sa mancam doar dintr-o gradina stropita regulat,controlat regulat,doar din copac,atunci cand e cica cel mai bun...nu si verde,daca asa-ti vine...:) Sorry,dar nu cred in limite,reguli si ate genuri,cat timp e vorba despre sex!

Ultima modificare facuta de ossy (10-10-2007 18:58:58)

10-10-2007 18:55:47

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006

ossy a scris:

Atractia fiind in toata regula chimica,senzuala,pasionala si in primul rand nebuna...nu vad ce-ar mai conta sange sau orice.Conduce placerea.parerea mea...

Cu totii ne dorim iubirea. Noi credem ca alegem partenerul in functie de o suma de preferinte: onestitate, fidelitate, loialitate, simtul umorului, inteligenta, caldura, etc. Dar cand intalnesti o astfel de persoana este posibil doar sa spui ceva de genul: Este o persoana draguta. Din ce cauza? Pentru ca totusi nu ne-am gasit partenerul chiar daca are toate calitatile pe care noi le-am fi cerut in mod rational. Din cauza atractiei chimice ajungem in situatia de a iubi oameni cu totul nepotriviti si orice am face, indiferent cat de evidenta este distanta de idealurile noastre, nu putem sa ne abtinem sa ii iubim. Inca nu se stie ce anume determina corpul nostru sa produca anumite substante care ne fac sa ne simtim atat de atrasi de o anumita persoana incat sa ne indragostim.

10-10-2007 19:57:00

Pagini: 1    
Mergeti la