Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sînteti conectat.
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
Inregistat: 01-12-2006
|
|
Citind si la un pahar de ceai..slaba nadejde sa te ingrasi...ma chere,la cite kg. ai tu...iarasi slaba nadejde sa mai asimilezi in timp...naiba stie ,cred ca metabolismul e de vina...
|
|
| 08-10-2007 20:43:36 |
|
|
?? Doriana-e
Cont Sters
Inregistat: 24-07-2007
|
|
pe topicul asta ma simt ca o molie,parca as fi expirata,"aia de la Antipa"....macar nu s-a gasit o formula mai dulce"doar pentru cei care-s fani forum"...sau ma rog...
|
|
| 08-10-2007 20:47:29 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
care molie...draga mea...fii solemna...esti veche...doar nick name-ul este mai nou...
|
|
| 08-10-2007 20:52:25 |
|
|
?? Doriana-e
Cont Sters
Inregistat: 24-07-2007
|
|
poi "cei vechi"...antici si de demult....asa scrie acolo...
tasha 1951 a scris:
care molie...draga mea...fii solemna...esti veche...doar nick name-ul este mai nou... |
|
|
| 08-10-2007 21:02:06 |
|
 P. Pan 63 Barbat
Intretin discutiile
Inregistat: 09-06-2005
|
|
onoyoko a scris:
Afost doar ieri sau e mereu? ...................... langa cinema Patria sau Scala (astea doua le confund mereu) ,oricum acolo unde e locul acela cu porumbei,este un scuar cu flori,ei bine,acolo este o ceainarie,se poate bea un ceai bun. |
Ieri a fost ultima zi, cherie.... Oricum, poti trece intr-o doara si prin consignatiile de pe Covaci, macar sa-ti arunci o privire. Printre multele gunoaie, zaresti crampeie din trecute vieti de doamne, domnitze si domni - ca sa-l parafrazez pe C. Gane. Cat despre libraria-ceainarie la care te referi, se numeste Carturesti si-i langa Cinema Patria. Mai stiu una si pe Edgar Quinet.
|
|
| 08-10-2007 22:04:10 |
|
 P. Pan 63 Barbat
Intretin discutiile
|
|
Doriana-e a scris:
poi "cei vechi"...antici si de demult....asa scrie acolo... |
Psihi mu, vechi-vechi, nu suntem, doar putin folositi... Cu niscaiva reparatii, unshi pe ici, pe colo, mai mergem cateva mii de kilometri... 
|
|
| 08-10-2007 22:06:55 |
|
 P. Pan 63 Barbat
Intretin discutiile
|
|
tasha 1951 a scris:
Mergem cat mergem..dar macar suntem verticali nu -i asa coane? |
N-ash zice chiar asa... Mai degraba-s de acord cu Pascal, "trestie ganditoare", ne mai dam si dupa cum bate vantu, ne mai aducem spre pamant ca sa ne putem sumeti ca stam drepti maine, cand ie soare, uitand cum ne-am aplecat ieri, in furtuna...
Ultima modificare facuta de P. Pan 63 (09-10-2007 01:15:46)
|
|
| 09-10-2007 01:11:48 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Blaise Pascal a renuntat la toate placerile lumesti..considerind ca toate sunt desertaciune...el spunea la un moment dat"Dacă omul nu este făcut pentru Dumnezeu, de ce nu este fericit decât Ă®ntru Dumnezeu? Dacă omul este făcut pentru Dumnezeu de ce Ă®i este el atât de potrivnic lui Dumnezeu?"...asa ca nu stiu daca esti de acord intru totul...
|
|
| 09-10-2007 01:23:27 |
|
 P. Pan 63 Barbat
Intretin discutiile
|
|
Cherie, io m-am referit strict la sintagma citata. Nu de alta, da-s tare departe de consideratiile profund moraliste ale frantzuzului, caruia, fie vorba-ntre noi, ii gasesc si o scuza pentru ele : era saracu atat de macinat de boala, ca simtindu-si drumul pe pamant scurtat, avea nevoie de oareshce polite in alb pentru lumea ailalta...
|
|
| 09-10-2007 01:32:32 |
|
 P. Pan 63 Barbat
Intretin discutiile
|
|
Ca sa nu mai pomenesc de-o alta cugetare ce-i apartine si care mi s-ar potrivi si mie : "Dumnezeu e cel mai bun ramashag pe care-l poate face omul !". (Treaba-i ca vorbele astea sunt pentru cei cu adevarat destupati la creieri ! )
|
|
| 09-10-2007 01:35:34 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
Inregistat: 10-09-2007
|
|
Tasha, ia spune tu aici amicilor tai de forum cum si daca ti s-a schimbat viata de cand ai fost in acea emisiune.Te recunoaste lumea pe strada? Te invidiaza? Si nu in ultimul rand,ai invatat ceva din acea experienta?
|
|
| 09-10-2007 02:08:08 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
P. Pan 63 a scris:
onoyoko a scris:
Afost doar ieri sau e mereu? ...................... langa cinema Patria sau Scala (astea doua le confund mereu) ,oricum acolo unde e locul acela cu porumbei,este un scuar cu flori,ei bine,acolo este o ceainarie,se poate bea un ceai bun. |
Ieri a fost ultima zi, cherie.... Oricum, poti trece intr-o doara si prin consignatiile de pe Covaci, macar sa-ti arunci o privire. Printre multele gunoaie, zaresti crampeie din trecute vieti de doamne, domnitze si domni - ca sa-l parafrazez pe C. Gane. Cat despre libraria-ceainarie la care te referi, se numeste Carturesti si-i langa Cinema Patria. Mai stiu una si pe Edgar Quinet. | Multumesc pentru informatii,peter-pan. Am o intrebare-chestionar pentru voi: cum ati descrie fostele relatii? Sau mai bine zis daca cineva v-ar cere referinte despre fostul-fosta, ce ati spune ? Sa presupunem ca el-ea se va casatorii iar tu i-ai cunoscut viitoarea jumatate care te intreaba despre felul lui-ei de a fi. Poti sa lauzi calitatile unei persoane de care te-ai despartit,sau vei avea doar reprosuri si cuvinte urate? Ideea asta mi-a venit ascultand dimineata emisiunea aia cu mireasa pe "neve",cum zic ei.Ia ganditi-va la asta. Mie cred ca mi-ar fi greu sa nu fiu rautacioasa,cred ca mi-as aduce aminte de toate "datoriile" ,spre nenorocul lui.
|
|
| 09-10-2007 02:17:39 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
onoyoko a scris:
Tasha, ia spune tu aici amicilor tai de forum cum si daca ti s-a schimbat viata de cand ai fost in acea emisiune.Te recunoaste lumea pe strada? Te invidiaza? Si nu in ultimul rand,ai invatat ceva din acea experienta? |
De recunoscut..evident ma recunoaste...uneori ma cam obosesc intalnirile...cu telespectatorii si stii de ce?...imi lasa impresia ca sufar de o mica amenzie...adica pe moment nu realizez daca i-am cunoscut candva pe acei oameni care ma opresc sau doar ei ma recunosc de pe sticla..aici e cea mai nasoala treaba! In rest a fost evident o reala experienta de viata...pusa fata in fata cu atatea caractere diferite,iti verifici adevarata ta personalitate in toate dimensiunile... De invidiat nu cred...multi spun iti trebuie curaj sa te expui in fata lumii...si asa si este...nu este deloc usor,dar macar am invatat putin ce inseamna televiziunea...
|
|
| 09-10-2007 15:35:24 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
P. Pan 63 a scris:
Ca sa nu mai pomenesc de-o alta cugetare ce-i apartine si care mi s-ar potrivi si mie : "Dumnezeu e cel mai bun ramashag pe care-l poate face omul !". (Treaba-i ca vorbele astea sunt pentru cei cu adevarat destupati la creieri ! ) | dar despre ramasagul cu Dumnezeu...ce parere ai? Exista in tine aceasta intelegere?
|
|
| 09-10-2007 15:44:56 |
|
 P. Pan 63 Barbat
Intretin discutiile
|
|
tasha 1951 a scris:
In rest a fost evident o reala experienta de viata...pusa fata in fata cu atatea caractere diferite,iti verifici adevarata ta personalitate in toate dimensiunile... |
Mai bine faceai armata... 
|
|
| 10-10-2007 00:46:44 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Hei,raspundeti,nu va eschivati,v-am intrebat ce ati spune despre o(un)fost iubit(a) ,cum l-ati descrie daca actuala lui relatie v-ar cere sa ii povestiti cate ceva pentru a putea sa-l cunoasca mai bine,sa stie daca sa faca pasul spre casatorie.
|
|
| 10-10-2007 02:23:30 |
|
|
?? smileyface
Cont Sters
Inregistat: 24-09-2007
|
|
mama mi-a spus odata o chestie..... ca poti invata multe de la fosta nevasta despre el din pacate fostele sau fostii.... au tendinta sa denigreze mai mult decit e cazul.... Dar, daca reusesti sa stai de vorba cu cea care a trait cu el.. atunci afli destule. Mai ramine sa cerni tu informatiile... si s anu uiti ca de multe ori, sintem asa cum "ne cere" partenerul... / relatia.. sa fim
|
|
| 10-10-2007 02:28:10 |
|
 P. Pan 63 Barbat
Intretin discutiile
|
|
Na ! Si-ti spui asta din postura aluia patzit :
- Nu stiu, frate, n-o cunosc ! Aaaa..., c-ai auzit tu de la unu sh-altu, cum ca io si fata, asa si pe dincolo ? Vezi-ti, dom'le , de treaba, nu stii cum ie gura lumii, ca nici pamantul n-o astupa ! Nu-i nimic adevarat ! ..........................................................................................................
Cam asa i-as zice Blondino .
|
|
| 10-10-2007 02:34:25 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Of ,,of,,mai ,,mai!
Ultima modificare facuta de onoyoko (10-10-2007 14:19:28)
|
|
| 10-10-2007 02:39:36 |
|
|
?? ossy
Cont Sters
Inregistat: 03-01-2005
|
|
onoyoko a scris:
Deschid acest topic doar pentru cei vechi pe forum,respectiv tasha,sandie,funny,da-si-nu, peter-pan,renu, andreeas74,kawa,dr silviu, si altii pe care poate i-am uitat dar care stiu ca pe un forum se pot lega prietenii durabile. Asa ca cel care a facut forumul asta de doi bani ,care si-a batut joc de el, sa se abtina sa intre macar la acest topic, sa lase sa scrie cei care au ceva de spus, si nu doar tampenii. Va pup. |
Am curajul sa spun ca-s cel mai vechi prezent si nu stiu...nu-mi place cum suna topicul 
|
|
| 10-10-2007 07:12:57 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Da,am inteles,sa traiti bine!
|
|
| 10-10-2007 14:27:41 |
|
|
?? ossy
Cont Sters
|
|
lol.intre timp ai observat ca totusi oricine poate avea ceva de spus.Asa cum daca acuma intra o noua persoana,poate spune ceva ce sa dea pe spate tot forumul la general.
|
|
| 10-10-2007 18:31:42 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Sigur,si marmota invelea ciocolata in staniol.
|
|
| 12-10-2007 19:01:49 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Dar ce te face sa crezi ca vreau sa-l dau pe spate? Aici imi vine in gand melodia aia in care spunea cineva ca el sta pe spate iar ea lucreaza,este profesoara lui de s ex.
|
|
| 12-10-2007 19:26:38 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
onoyoko a scris:
Dar ce te face sa crezi ca vreau sa-l dau pe spate? Aici imi vine in gand melodia aia in care spunea cineva ca el sta pe spate iar ea lucreaza,este profesoara lui de s ex. |
Ma gandeam si eu,cu voce tare...si mai mult in scris...poate am gresit....dar parca poti sa stii? Fiecare minut in viata poate fi un nou inceput...asa ca...
|
|
| 12-10-2007 19:34:10 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Niciodata nu mi-am propus sa cuceresc ceva,ci totul a venit de la sine,nu am iubit barbatul pentru aspectul lui,ci pentru siguranta si mandria pe care o simteam atunci cand eram cu el. Imi plac barbatii inteligenti,nu cei gen don juan,aceia ma lasa rece,cu cat un barbat e mai curtat de femei cu atat e mai gol in interior,acela poate sa ofere doar frumusetea fizica si nimic altceva. Noi femeile capatam intelepciune odata cu varsta,pe cand ei se dobitocesc,se casatoresc cu pustoaice care le mananca averea de-o viata,si se mai si mira cand acestea pleaca si ii lasa pentru unul mai tinerel.
|
|
| 12-10-2007 19:51:39 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Sa nu uitam ca uneori barbatii iubesc prea mult o femeie care din nefericire se dovedeste a fi cam usuratica si atunci increderea lor dispare.In relatia ce urmeaza ei nu vor mai pune pret atat de mult pe iubire probabil sa nu li se mai intample acelasi lucru ...
|
|
| 12-10-2007 20:01:17 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Si uite asa devin cretini,saracii de ei!
|
|
| 12-10-2007 20:09:19 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
onoyoko a scris:
Si uite asa devin cretini,saracii de ei! |
Oare stand in preajma lor...nu ne molipsism cumva?
|
|
| 13-10-2007 01:58:59 |
|
|
?? chrisdrag
Cont Sters
Inregistat: 13-03-2006
|
|
onoyoko a scris:
P. Pan 63 a scris:
onoyoko a scris:
Ieri a fost ultima zi, cherie.... Oricum, poti trece intr-o doara si prin consignatiile de pe Covaci, macar sa-ti arunci o privire. Printre multele gunoaie, zaresti crampeie din trecute vieti de doamne, domnitze si domni - ca sa-l parafrazez pe C. Gane. Cat despre libraria-ceainarie la care te referi, se numeste Carturesti si-i langa Cinema Patria. Mai stiu una si pe Edgar Quinet. | Multumesc pentru informatii,peter-pan. Am o intrebare-chestionar pentru voi: cum ati descrie fostele relatii? Sau mai bine zis daca cineva v-ar cere referinte despre fostul-fosta, ce ati spune ? Sa presupunem ca el-ea se va casatorii iar tu i-ai cunoscut viitoarea jumatate care te intreaba despre felul lui-ei de a fi. Poti sa lauzi calitatile unei persoane de care te-ai despartit,sau vei avea doar reprosuri si cuvinte urate? Ideea asta mi-a venit ascultand dimineata emisiunea aia cu mireasa pe "neve",cum zic ei.Ia ganditi-va la asta. Mie cred ca mi-ar fi greu sa nu fiu rautacioasa,cred ca mi-as aduce aminte de toate "datoriile" ,spre nenorocul lui. |
lasand la o parte cunostintele de geografie ale lui peter-pan...legate de ceainarii...bineinteles!!... sa incerc sa raspund la intrebare... fostele relatii au fost ok!!...eu nu ascult dimineata emisiunea cu mireasa pe'neve' dar...daca cineva...indiferent cine...mi-ar cere relatii despre fosta mea iubita...in primul rand l-as scuipa...iar apoi i-as spune ca e un handicapat daca imi cere relatii mie !! sa inteleaga fiecare ce vrea!!
|
|
| 13-10-2007 02:25:57 |
|
|
?? ossy
Cont Sters
|
|
onoyoko a scris:
Niciodata nu mi-am propus sa cuceresc ceva,ci totul a venit de la sine,nu am iubit barbatul pentru aspectul lui,ci pentru siguranta si mandria pe care o simteam atunci cand eram cu el. Imi plac barbatii inteligenti,nu cei gen don juan,aceia ma lasa rece,cu cat un barbat e mai curtat de femei cu atat e mai gol in interior,acela poate sa ofere doar frumusetea fizica si nimic altceva. Noi femeile capatam intelepciune odata cu varsta,pe cand ei se dobitocesc,se casatoresc cu pustoaice care le mananca averea de-o viata,si se mai si mira cand acestea pleaca si ii lasa pentru unul mai tinerel. |
In schimb uite ca-ti propui discutii doar cu vechi forumisti,nedorindu-ti sa vina ceva de la sine,si desigur barbat cautand eventual,sau mai exact spus placand,n-are probabil meritul atentiei,pt ca nu-i vechi pe forum 
Ultima modificare facuta de ossy (13-10-2007 12:02:06)
|
|
| 13-10-2007 11:56:50 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Crisdrag...chiar asa dureroasa este amintirea fostei relatii? Sau ce trebuia sa intelegem?
|
|
| 13-10-2007 13:11:58 |
|
|
?? unikaa
Cont Sters
Inregistat: 27-05-2005
|
|
Nu cred Tashica ca la asta se referea Cristi! Eu cred mai degraba ca a vrut sa spuna ca nu-i frumos sa vorbesti de fostele relatii...si sa dai referinte altei persoane! Intotdeauna avem tendinta de a fi rautaciosi si a denigra adevarul cand e vorba de "fostii"!!!! si in plus de ce sa ceri referinte cand mai simplu e sa incerci sa-l cunosti tu...ce nu a fost bun pentru altul/alta poate fi perfect pentru tine!!!!!
|
|
| 15-10-2007 18:44:25 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Perfect adevarat...si eu am astfel de conceptii...te pup,draga mea...mi-a fost tare ,tare dor de tine...n-ai mai intrat de atata vreme pe forum...
|
|
| 15-10-2007 18:46:38 |
|
|
?? unikaa
Cont Sters
Inregistat: 27-05-2005
|
|
Pot spune ca si mie imi este la fel de dor de tine!..da dehhh...alergatura multa...treaba...si nu am prea mai avut timp sa poposesc si pe aici! Acum cu vremea asta rece o sa stau mai mult prin casa...deci si pe aici!
|
|
| 15-10-2007 18:51:25 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
unikaa a scris:
Pot spune ca si mie imi este la fel de dor de tine!..da dehhh...alergatura multa...treaba...si nu am prea mai avut timp sa poposesc si pe aici! Acum cu vremea asta rece o sa stau mai mult prin casa...deci si pe aici! |
Ok,te asteptam cu drag,si cat mai des!
|
|
| 15-10-2007 18:55:17 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Despre fostele relatii,,numai de rau,,,asta am inteles!
|
|
| 17-10-2007 14:47:49 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
ossy a scris:
onoyoko a scris:
Niciodata nu mi-am propus sa cuceresc ceva,ci totul a venit de la sine,nu am iubit barbatul pentru aspectul lui,ci pentru siguranta si mandria pe care o simteam atunci cand eram cu el. Imi plac barbatii inteligenti,nu cei gen don juan,aceia ma lasa rece,cu cat un barbat e mai curtat de femei cu atat e mai gol in interior,acela poate sa ofere doar frumusetea fizica si nimic altceva. Noi femeile capatam intelepciune odata cu varsta,pe cand ei se dobitocesc,se casatoresc cu pustoaice care le mananca averea de-o viata,si se mai si mira cand acestea pleaca si ii lasa pentru unul mai tinerel. |
In schimb uite ca-ti propui discutii doar cu vechi forumisti,nedorindu-ti sa vina ceva de la sine,si desigur barbat cautand eventual,sau mai exact spus placand,n-are probabil meritul atentiei,pt ca nu-i vechi pe forum  | Pai sa sti ca nu caut ceva ,am devenit prea suspicioasa,cu mine oricum o dai tot nu-i bine,daca ma vrea la pat din prima consider ca e prea tupeist,daca mai asteapta,am sa consider ca nu are curaj sau nu are cu ce,asa ca crede-ma ca sunt satula pana peste cap de toti si de toate,pentru mine nu mai e nimic nou. Si experienta asta multa are defectele ei,ca te face sa sti tot,sa nu te mai poata vraji nimeni cu nimic. Si ce e mai rau e ca nu mai pot iubi,ca simt ca nimeni nu are vrajeala necesara pentru a ma face sa ma inamorez,sau poate barbatii clacheaza in fata unei femei puterniceconsidera ca unei asemenea femei nu au ce sa-i spuna,pentru ca la ea totul e deja "fumat" . Si asa e!
|
|
| 18-10-2007 16:30:25 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
Inregistat: 04-03-2006
|
|
Neincrederea ta genereaza neincrederea barbatilor in tine , obsesia ta ca toti sunt la fel si urmaresc tot timpul acelasi lucru , ii face ori sa se indeparteze ori sa ti demonstreze ca ai dreptate.Cinismul tau ii descurajeaza sa -si dezvaluie imaginatia .Dupa felul in care privesti viatza ,viatza iti va raspunde la fel. Relatia dintre un barbat si o femeie nu functioneaza bine daca functioneaza dupa sabloane , suntem unici fiecare asa cum fiecare discutiie e unica .Daca nu suntem in stare sa vedem,simtim diferentele,suntem condamnati sa vedem doar sabloanele ,ceea ce este SUPERFICIAL.
|
|
| 19-10-2007 10:25:21 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Are dreptate Sorin....Un barbatul potrivit nu te va vedea niciodata rea si nu te va face sa ai o parere proasta despre tine....poate inca el nu te-a gasit...ai rabdare Onoy.. Cu toate dorim sa gasim un tip perfect. Dar sa recunoastem, cati dintre fostii nostri pareau fantastici la inceput, doar pentru a afla mai tarziu ca erau "mister wrong"?
|
|
| 19-10-2007 12:29:04 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Soryn a scris:
Neincrederea ta genereaza neincrederea barbatilor in tine , obsesia ta ca toti sunt la fel si urmaresc tot timpul acelasi lucru , ii face ori sa se indeparteze ori sa ti demonstreze ca ai dreptate.Cinismul tau ii descurajeaza sa -si dezvaluie imaginatia .Dupa felul in care privesti viatza ,viatza iti va raspunde la fel. Relatia dintre un barbat si o femeie nu functioneaza bine daca functioneaza dupa sabloane , suntem unici fiecare asa cum fiecare discutiie e unica .Daca nu suntem in stare sa vedem,simtim diferentele,suntem condamnati sa vedem doar sabloanele ,ceea ce este SUPERFICIAL. | Stiu ca ai dreptate,dar asta sunt eu!
|
|
| 19-10-2007 15:14:19 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
Inregistat: 04-03-2006
|
|
Depinde de noi daca evoluam,ramanem pe loc sau involuam.Depinde de noi daca devenim mai buni sau mai rai...in tot ce facem si ce/cum gandim,cum ne exprimam si ne comportam.In general (nu in toate cazurile) avem ce meritam iar daca nu meritam e o incercare ,o intersectie la care ne oprim sa cugetam ce am facut bine si ce am facut rau ,noi si ceilalti,dupa cat de obiectivi suntem vom sti sa alegem drumul cel bun.... sau nu.viatza e plina de asemenea incercari
Ultima modificare facuta de Soryn (19-10-2007 22:23:55)
|
|
| 19-10-2007 22:11:21 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Sa fiu buna adica? Pai amantii mei spun ca asa sunt!
|
|
| 19-10-2007 23:15:06 |
|
|
?? chrisdrag
Cont Sters
Inregistat: 13-03-2006
|
|
daca ai amanti care (nu conteaza ce parere au despre tine )te apreciaza,nu stiu de ce cauti vechi forumisti!! pentru diversitate?? mai stiu pe cineva!! cu drag, lennonjohn
|
|
| 20-10-2007 16:55:39 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Blondina este veche pe forum..vroia pur si simplu sa intalneasca pe acest topic cunostinte vechi nu-i asa blondino?
|
|
| 20-10-2007 18:59:35 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Cei vechi(adica cei de mai mult timp pe forum) stiu ca a fost o perioada cand se vorbea civilizat,cand puteai sa ceri parerea despre orice pe acest forum,fara a risca sa fii judecat prea aspru. Si de aceea am deschis eu topicul asta,de dragul timpurilor apuse,cand oamenii stiau sa se poarte,sa isi faca prieteni pe net,sa discute deschis,fara rautati.
|
|
| 24-10-2007 20:10:11 |
|
 Euryanthe Femeie
Membru pe deplin
Inregistat: 30-08-2007
|
|
onoyoko a scris:
Cei vechi(adica cei de mai mult timp pe forum) stiu ca a fost o perioada cand se vorbea civilizat,cand puteai sa ceri parerea despre orice pe acest forum,fara a risca sa fii judecat prea aspru. Si de aceea am deschis eu topicul asta,de dragul timpurilor apuse,cand oamenii stiau sa se poarte,sa isi faca prieteni pe net,sa discute deschis,fara rautati. |
...multumiri pentru intentie! Imi doresc, sa se concretizeze!
|
|
| 25-10-2007 15:57:19 |
|