Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Sex / Rusinica    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007
Sa va fie rusinica la obraz ca dezbateti ceea ce faceti in dormitor. Astea se fac,nu se spun,cei care spun, nu fac,e clar?

03-10-2007 19:50:20

?? smileyface
Cont Sters

Inregistat: 24-09-2007
mai sint si aia de fac, spun.. dar prezinta lucrurile ca si cum ar fi vorba despre altii :D

03-10-2007 23:00:21

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006

smileyface a scris:

mai sint si aia de fac, spun.. dar prezinta lucrurile ca si cum ar fi vorba despre altii :D

Poate ai dreptate...defapt ce sa mai zic smiley stie!!!

04-10-2007 00:02:30

?? onoyoko
Cont Sters

smileyface a scris:

Cam alambicata treaba,nu am inteles nimic,dar asta e!

04-10-2007 23:11:26

?? ossy
Cont Sters

Inregistat: 03-01-2005

onoyoko a scris:

smileyface a scris:

Cam alambicata treaba,nu am inteles nimic,dar asta e!

Ciudat,mie chiar asta-mi spune de fapt subiect de topic.Nu doar c-am intzeles.
Rusinica?Nu vad de ce?Sau ce rost ar fi avut revolutia sexuala atunci?

10-10-2007 08:45:54

?? onoyoko
Cont Sters

Atunci spune-le babelor pe care le intalnesti pe strada ca a face s ex oral nu e rusine. Ai curaj,ca doar revolutia sexuala deaia ....nu?

12-10-2007 19:04:24

?? tasha 1951
Cont Sters

Crezi ca babele de pe strada...n-au incercat asa ceva la viata lor...ma indoiesc ...=)

12-10-2007 20:04:48

?? onoyoko
Cont Sters

Sincer eu nu cred ca pe vremea lor se facea asa ceva. Sau cel putin nu faceau cele maritate,cele cu copiii in batatura. Eu am niste vecine mai in varsta care se jeneaza si cand vad la televizor chestii mult mai normale decat sexul oral,ci-ca a innebunit lumea,ele numesc organl barbatului "scarbaciune". Imi spunea deunazi o asemenea vecina ca l-a prins pe nepotul ei cand se uita la un film in care o femeie ii lua "scarbaciunea " in gura unuia,si cica nu credea ca e chiar adevarat,ca acolo sunt trucaje,ca asa ceva nu se face ,dar tot era uimita de ceea ce le-a trecut prin cap sa arate in film,cica ea nu s-ar fi gandit ca se poate folosi gura pe post de pasarica. Sunt haioase in felul lor,prin inocenta si necunoasterea realitatii din ziua de azi.

12-10-2007 20:20:33

?? kawacadabrantul
Cont Sters

Inregistat: 15-09-2006
Io zic ca-s doar ipocrite, zau. ;)

12-10-2007 20:49:38

?? onoyoko
Cont Sters

In creierul unui barbat se naste un neuron. Se uita in jur… pustiu si intunecat.
“Iuuu-huuuu”, striga.
Nici un raspuns.
“Iuuu-huuuu, e cineva?”
Nimic.
La un moment dat, din intuneric apare alt neuron:
“Ce dracu faci aici singur? Hai jos, ca acolo suntem toti!”

12-10-2007 21:09:52

?? kawacadabrantul
Cont Sters

In creierul unei fomei se naste o jumate de neuron :D
Care zice... jumatea lui, normal - aia cu gura, intimplator (turuitoare si jumatea aia, fireste):
"Iuuuu-huhuuuu, unde-mi e jumatatea mea? Ca nu ma pot inmulti doar din sex oral..." :D:D

P.S. Banc negru, da'macar propriu, nu de pe pirdalnic-prostitorul de net ;)

12-10-2007 21:37:20

?? tasha 1951
Cont Sters

Lasati neuronii sa zburde fratilor...ca doar sunteti pe un topic consacrat sexului...;)

13-10-2007 02:01:16

?? onoyoko
Cont Sters

Sexul de calitate e atunci cand iubesti,iar cum eu acum nu iubesc,nu fac sex de calitate,logic,nu? Cand iubeam nu faceam sex,ci dragoste,ceva dincolo de cuvinte,o contopire a trupurilor. Atunci cand iubesti te simti usor,parca plutesti,se citeste fericirea in ochii tai,parca esti mai bun si cu ceilalti,mai tolerant,de ce oare ?

17-10-2007 20:45:17

?? LouSypher©
Cont Sters

Inregistat: 01-08-2005
honey ... diferenta dintre dragoste si sex . .e doar in viziunea fiecaruia .. treaba asta cu contopire .. blah blah blah .. e o poveste , . .arata-mi si mie o femeie care a vut un orgasm  INTELCTUAL  ..

Pe lumea asta doua lucruri sunt nemerginite .. UNIVERSUL si PROSTIA UMANA .. dar de UNIVERS .. ma indoiesc ..

15-11-2007 20:17:42

?? Lake
Cont Sters

Inregistat: 29-10-2007

LouSypher© a scris:

honey ... diferenta dintre dragoste si sex . .e doar in viziunea fiecaruia .. treaba asta cu contopire .. blah blah blah .. e o poveste , . .arata-mi si mie o femeie care a vut un orgasm  INTELCTUAL  ..

Pe lumea asta doua lucruri sunt nemerginite .. UNIVERSUL si PROSTIA UMANA .. dar de UNIVERS .. ma indoiesc ..

Femeile au mereu orgasm intelectual... de-aia îi f... pe bărbaţi la cap continuu! ;)

15-11-2007 23:25:22

?? Dori-Dodo
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
ony...de faci un test subtil ,spunandu-le ca nu te intereseaza numele dar raspunsul sa fie sincer ,vei fi uimita de rezultat....hai mey...toti o sugem macar o data in viata...fie taranca,intelectuala sau nu stiu ce inculta...se exclud exceptiile:cele toante de tot,bolnavele cronice ....si mai stiu eu care...a nu se confunda sugerea cu muirea...
CULTA ESTE PERSOANA DE NU-SI INFRANEAZA DORINTELE !(FARA A INCOMODA INSA PE NIMENI)...

onoyoko a scris:

Sincer eu nu cred ca pe vremea lor se facea asa ceva. Sau cel putin nu faceau cele maritate,cele cu copiii in batatura. Eu am niste vecine mai in varsta care se jeneaza si cand vad la televizor chestii mult mai normale decat sexul oral,ci-ca a innebunit lumea,ele numesc organl barbatului "scarbaciune". Imi spunea deunazi o asemenea vecina ca l-a prins pe nepotul ei cand se uita la un film in care o femeie ii lua "scarbaciunea " in gura unuia,si cica nu credea ca e chiar adevarat,ca acolo sunt trucaje,ca asa ceva nu se face ,dar tot era uimita de ceea ce le-a trecut prin cap sa arate in film,cica ea nu s-ar fi gandit ca se poate folosi gura pe post de pasarica. Sunt haioase in felul lor,prin inocenta si necunoasterea realitatii din ziua de azi.

Ultima modificare facuta de Dori-Dodo (15-11-2007 23:35:03)

15-11-2007 23:33:39

?? viccraft
Cont Sters

Inregistat: 25-07-2007

smileyface a scris:

brucan ne dadea 20 de ani.. pt schimarea la fatza :D
cred ca e nevoie de 20 de generatii sa scapam de mentalitatea comunista...
n-am intilnit nicaieri o asemenea gindire gaunoasa, un asmenea pas batut pe loc.. precum la noi, romanii.... Numai noi putem spune ca preferam sa punem botul la o straina decit la fameia cu care traiesti in casa!!!!

nu sint de acord ca sexul oral tine de dorinta de a impresiona. NU cred ca barbatul pune gura jos ca sa impresioneze partenera. in conditiile in care, deja am stabilit ca este o straina pt el.. Nu cred ca sexul, in general. il faci pt a impresiona pe cineva. Il faci ca-ti place si vrei sa te simti super bine.

orice parere ai avea despre sexul oral, impartasita sau nu de partener.. atita timp cit nu i-o comunici.. nu vei sti care este aceasta.

nu fac sex oral cu sotia mea... Slava domnului, din ce in ce mai putini barbati care gindesc asa! Aleluia!!!!

Ce sa zic, MARELE SEX ORAL, toti trebuie sa ne supunem si sa-i ridicam ode. Daca ai barbat/nevasta, el/ea sa fie prima care sa beneficieze, nu-i asa? Adica e deja un drept sine die...
Iar daca nu vreau sa o fac acasa, sunt COMUNIST?!! Am gandire invechita, gaunoasa? Si daca nu vreau sa o fac acasa pentru ca acasa am EXACT ce imi place, FARA sex oral? Si daca acasa sunt in stare sa imi aduc partenera la 2-3 orgasme in 30 de minute inainte sa termin eu, FARA sex oral? Si daca STIU deja ca ea are procese de constiinta pentru ca am facut sex oral cu ea, ar trebui sa insist, sa o "educ", in spiritul unui asa-zis modernism?
Vrei motive pentru care un barbat prefera sa inceapa relatia cu o straina cu sex oral?  Iti dau. E usor sa oferi placere prin sex oral, chiar daca nu cunosti persoana respectiva. Si chiar daca nu esti suficient de priceput sa o aduci la orgasm prin sex oral, tot va simti placere. Si iti garantez, majoriatea barbatilor vor sa impresioneze in pat. Mai ales cu o partenera noua. Pentru ca vor sa stie ca respectiva va mai fi disponibila pentru ei si alta data. Cand or vrea ei. E in psihologia barbatului, nu au inventat-o comunistii, e de cand lumea.

16-11-2007 21:12:39

?? smileyface
Cont Sters

Inregistat: 24-09-2007
dragule eu.. nu am spus TU.. am spus VOI...
eu nu am spus MARELE SEX ORAL. am spus sex oral...

eu nu fac educatie sexuala si nici nu-mi imbunatatesc viata sexuala prin zona...Imi spun doar o opinie...

DAR.. in momentul in care un utilizator al acestui site.. incepe sa-mi descrie viata lui sexuala cu sotia.., cit e de perfecta viata .. dar mai cu seama el.. (desi, paradoxal.. in rpofilul lui scrie ca isi doreste niscai sex prin zona).. atunci orice dialog.. inceteaza pentru mine...

e ok asa?

16-11-2007 22:12:27

?? viccraft
Cont Sters

smileyface a scris:

dragule eu.. nu am spus TU.. am spus VOI...
eu nu am spus MARELE SEX ORAL. am spus sex oral...

eu nu fac educatie sexuala si nici nu-mi imbunatatesc viata sexuala prin zona...Imi spun doar o opinie...

DAR.. in momentul in care un utilizator al acestui site.. incepe sa-mi descrie viata lui sexuala cu sotia.., cit e de perfecta viata .. dar mai cu seama el.. (desi, paradoxal.. in rpofilul lui scrie ca isi doreste niscai sex prin zona).. atunci orice dialog.. inceteaza pentru mine...

e ok asa?

Nu a fost doar o simpla opinie, ci a fost o jignire. Pentru simplul fapt ca am o viziune proprie asupra cui merita sau nu sa prestez sex oral, mi-ai spus ca am o mentalitate comunista, o gindire gaunoasa,  si ca bat pasul pe loc.
Si mi-ai zis-o mie, pentru ca ai dat reply la postul meu, indiferent ca incerci sa "imbraci" jignirea intr-un cadru mai larg, cel al "romanismului".
Iar descrierea pe care ti-am facut-o mai sus, care poate ca e fictiva sau nu, nu spune nicaieri ca o viata de cuplu "perfecta", din punct de vedere sexual inseamna o viata de cuplu perfecta.
Femeile nu vor doar sex. Vor sex si control.
Barbatii nu vor doar sex. Vor sex si libertate.
Cand nevoia de control intra in conflict cu cea de libertate, sexul nu mai ajuta la nimic. Cuplul se dizolva. Apar relatiile de tip "in trei", "in patru", "in care da mai mult". De dragul sexului.
Si, Smiley, refuzul unui dialog inseamna, de obicei, lipsa argumentelor. E o stratagema pe care o mai folosesc si eu, pentru ca da bine din doua puncte de vedere:
- ii bagi respectivului/respectivei pumnul in gura.
- dai impresia ca "cine-i mai destept cedeaza".

Din punctul meu de vedere, e o stratagema care se incadreaza la capitolul "rusinica". Si ,da, sunt un nerusinat.

P.S. Unde am scris eu mai sus cuvantul "sotie"?

19-11-2007 14:55:41

?? onoyoko
Cont Sters

Consider ca asemenea intimitati cum este sexul oral nu trebuie spuse in public,e ceva ce se face sau nu se face, in functie daca iubesti sau nu. Cred ca a face asta cuiva pe care nu il iubesti inseamna perversiune,pe cand daca o faci pentru ca asa simti, este doar erotism. Ceea ce se intampla intre doi adulti in dormitor,trebuie sa fie secretul lor,nu sa stie toata mahalaua. Asta e parerea mea,poate o sa considerati ca sunt de moda veche,dar eu asa gandesc. ASA ca celor care isi expun fanteziile din dormitor pe forumuri le spun RUSINICA!!!

21-11-2007 18:50:56

?? viccraft
Cont Sters

onoyoko a scris:

Consider ca asemenea intimitati cum este sexul oral nu trebuie spuse in public,e ceva ce se face sau nu se face, in functie daca iubesti sau nu. Cred ca a face asta cuiva pe care nu il iubesti inseamna perversiune,pe cand daca o faci pentru ca asa simti, este doar erotism. Ceea ce se intampla intre doi adulti in dormitor,trebuie sa fie secretul lor,nu sa stie toata mahalaua. Asta e parerea mea,poate o sa considerati ca sunt de moda veche,dar eu asa gandesc. ASA ca celor care isi expun fanteziile din dormitor pe forumuri le spun RUSINICA!!!

Pai topicul asta nu este despre sex? Despre ce am putea sa vorbim aici decat despre fanteziile noaste din dormitor?
Referitor la "descrierile" facute de mine mai sus, ma simt obligat sa fac o adaugire. "Performantele" pe care le-am relatat se datoreaza in mare parte partenerei mele care este suficient de inteligenta incat stie cum sa controleze actul sexual de la inceput la sfarsit. Singurul meu merit este ca m-am "strecurat" in patul ei. :D

21-11-2007 19:59:09

?? tasha 1951
Cont Sters

viccraft a scris:

onoyoko a scris:

Pai topicul asta nu este despre sex? Despre ce am putea sa vorbim aici decat despre fanteziile noaste din dormitor?
Referitor la "descrierile" facute de mine mai sus, ma simt obligat sa fac o adaugire. "Performantele" pe care le-am relatat se datoreaza in mare parte partenerei mele care este suficient de inteligenta incat stie cum sa controleze actul sexual de la inceput la sfarsit. Singurul meu merit este ca m-am "strecurat" in patul ei. :D

Da si treaba cu "strecuratul"...conteaza..depinde cum o faci....;)

21-11-2007 22:04:04

?? onoyoko
Cont Sters

viccraft a scris:

onoyoko a scris:

Daca ai asa o amanta desteapta,ce mai cauti pe net la matrimoniale? Eu macar sunt singura,fara catel,fara purcel si sper sa ma descopere vreun fat-frumos cu palosul gros.

22-11-2007 19:17:48

?? kawacadabrantul
Cont Sters

Desi eu am purcel (pe mine insumi :D ) uite ca zburd si eu prin zona asta, onoyoko cherie!
Nu mai caut insa demult vreo Ileana Osinzeana :D , ma mai auto-satisfac doar cu postarile de pe forum ;) - in scris, nu oral :D:D . Poate doar eventual in anale :D sa mai ramina cite-un orgasm 'telectual peste veacuri, cind arheologii or sa dezgroape serverul 127.0.0.1 !!! ;)

22-11-2007 20:11:16

?? viccraft
Cont Sters

onoyoko a scris:

Daca ai asa o amanta desteapta,ce mai cauti pe net la matrimoniale? Eu macar sunt singura,fara catel,fara purcel si sper sa ma descopere vreun fat-frumos cu palosul gros.

Ei, si tu acum. N-ai vazut reclama la Bergenbier? Barbatilor le place schimbarea. Prietenii stiu de ce. :D

22-11-2007 21:09:24

?? Dori-Dodo
Cont Sters

dragul meu,si femeilor le plac schimbarile....sic!

viccraft a scris:

onoyoko a scris:

Ei, si tu acum. N-ai vazut reclama la Bergenbier? Barbatilor le place schimbarea. Prietenii stiu de ce. :D

Ultima modificare facuta de Dori-Dodo (22-11-2007 21:41:17)

22-11-2007 21:40:48

?? ane_mona
Cont Sters

Inregistat: 03-09-2006

kawacadabrantul a scris:

Desi eu am purcel (pe mine insumi :D ) uite ca zburd si eu prin zona asta, onoyoko cherie!
Nu mai caut insa demult vreo Ileana Osinzeana :D , ma mai auto-satisfac doar cu postarile de pe forum ;) - in scris, nu oral :D:D . Poate doar eventual in anale :D sa mai ramina cite-un orgasm 'telectual peste veacuri, cind arheologii or sa dezgroape serverul 127.0.0.1 !!! ;)

:) Care sa fie motivul, oare? O Ileana Osinzeana reala (ca sa nu zic o purcelusa)?????????Sau,.......

Ultima modificare facuta de ane_mona (22-11-2007 23:31:32)

22-11-2007 23:30:23

?? Dori-Dodo
Cont Sters

frumoasa incursiune si joc de cuvinte ,maestre!...

ane_mona a scris:

kawacadabrantul a scris:

:) Care sa fie motivul, oare? O Ileana Osinzeana reala (ca sa nu zic o purcelusa)?????????Sau,.......

22-11-2007 23:59:41

?? normalulanormal
Cont Sters

Inregistat: 01-11-2007
draga onoyoko, eu sunt bre fat-frumosul care-l ashteptzi !!!!!
onoyoko a scris:

viccraft a scris:

onoyoko a scris:

23-11-2007 00:21:42

?? Dori-Dodo
Cont Sters

dar n-ai palosul gros!...

23-11-2007 00:26:32

?? viccraft
Cont Sters

Dori-Dodo a scris:

Tudorita!
Da' de unde stii tu? Au oare nu m-ai tradat cu anormalu'?

23-11-2007 14:49:37

?? normalulanormal
Cont Sters

n-am .............................de loc ! hihihi
Dori-Dodo a scris:

23-11-2007 14:55:26

?? normalulanormal
Cont Sters

aloooooo viccraft nu face bre glume proaste ca mi-s batran shi nu mai ma tzine motorashul de la pompa !
viccraft a scris:

Dori-Dodo a scris:

Tudorita!

23-11-2007 14:57:15

?? normalulanormal
Cont Sters

paracioaso ! .....hihihihi
Dori-Dodo a scris:

23-11-2007 14:57:49

?? Dori-Dodo
Cont Sters

si de-ar fi fost asa.....dragostea nu tradeaza...dragostea e dragoste!
viccraft a scris:

Dori-Dodo a scris:

Tudorita!

Ultima modificare facuta de Dori-Dodo (23-11-2007 15:10:41)

23-11-2007 15:10:27

?? Dori-Dodo
Cont Sters

gata?...ai tamaiat-o,ai pus naftalina ?
normalulanormal a scris:

aloooooo viccraft nu face bre glume proaste ca mi-s batran shi nu mai ma tzine motorashul de la pompa !
viccraft a scris:

Dori-Dodo a scris:

Tudorita!

23-11-2007 15:11:56

?? Dori-Dodo
Cont Sters

ho,ma,nea Marine...ce sari in sus!?....zi ...cu gura plina ,ai sau n-ai ,"f-ut frumos "ce esti !...hm...ciudate!!!
normalulanormal a scris:

Dori-Dodo a scris:

Ultima modificare facuta de Dori-Dodo (23-11-2007 15:13:43)

23-11-2007 15:13:20

?? normalulanormal
Cont Sters

nu bre ......am taiat-o shi am pus-o intr-un borcan cu alcool !
Dori-Dodo a scris:

gata?...ai tamaiat-o,ai pus naftalina ?
normalulanormal a scris:

viccraft a scris:

Tudorita!

23-11-2007 15:20:58

?? normalulanormal
Cont Sters

in fatza natziunii recunosc ca : N-AM ! ......
Dori-Dodo a scris:

ho,ma,nea Marine...ce sari in sus!?....zi ...cu gura plina ,ai sau n-ai ,"f-ut frumos "ce esti !...hm...ciudate!!!
normalulanormal a scris:

Dori-Dodo a scris:

23-11-2007 15:23:26

?? Dori-Dodo
Cont Sters

of...barbati,.barbati....!
normalulanormal a scris:

Dori-Dodo a scris:

normalulanormal a scris:

23-11-2007 15:31:49

?? normalulanormal
Cont Sters

ce-i bre e rushine sa n-ai ?
Dori-Dodo a scris:

of...barbati,.barbati....!
normalulanormal a scris:

Dori-Dodo a scris:

23-11-2007 15:34:50

?? simplu69
Cont Sters

Inregistat: 20-11-2007

onoyoko a scris:

Sa va fie rusinica la obraz ca dezbateti ceea ce faceti in dormitor. Astea se fac,nu se spun,cei care spun, nu fac,e clar?

oare trebuie sa-ti fie rusine de ceea ce faci???

23-11-2007 16:55:58

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
pasarica onoyoko tu faci sau dezbatzi ?....sau nu dezbatzi ca nu faci ? hihihi
simplu69 a scris:

onoyoko a scris:

oare trebuie sa-ti fie rusine de ceea ce faci???

23-11-2007 17:00:29

?? viccraft
Cont Sters

Asta-i ca in bancul cu cocosul batran catre al' tanar:
"Bre, nu mai calca atata gainile, ca o sa ajungi ca mine..."

normalulanormal a scris:

viccraft a scris:

Dori-Dodo a scris:

Tudorita!

23-11-2007 18:40:57

?? un vis mangaios
Cont Sters

"Sunt tot ce ti-ai dorit vreodata.tipa in pat ,
doamna in societate si gospodina in casa.Daca nu
ma crezi vino si ai sa vezi. "onoy....

"ASA ca celor care isi expun fanteziile din dormitor pe forumuri le spun RUSINICA!!!"onoy.....e rusine sa furi,sa minti,sa te vinzi ,sa fii fatarnic....a iubi ,a face sex ,a face dragoste...e sublima traire a inimii,sufletului,mintii,trupului...cand este puritate in oricare sentiment frumos,si zeitelor si zeilor le plac ...

onoyoko a scris:

28-11-2007 21:16:59

?? onoyoko
Cont Sters

Dar de ce trebuie sa spunem tuturor ce facem noi in dormitor? Eu asta nu inteleg.

29-11-2007 15:13:20

?? viccraft
Cont Sters

onoyoko a scris:

Dar de ce trebuie sa spunem tuturor ce facem noi in dormitor? Eu asta nu inteleg.

Pai...barbatii, ca sa vada femeile cat sunt de "meseriashi", iar femeile, ca sa le vada barbatii dezamagirea... :)
Pana acum n-a postat nici o femeie despre mine, deci nici una nu a fost dezamagita. :D (Nu ca m-as da mare...) ;)

30-11-2007 13:58:58

?? onoyoko
Cont Sters

viccraft a scris:

onoyoko a scris:

Pai...barbatii, ca sa vada femeile cat sunt de "meseriashi", iar femeile, ca sa le vada barbatii dezamagirea... :)
Pana acum n-a postat nici o femeie despre mine, deci nici una nu a fost dezamagita. :D (Nu ca m-as da mare...) ;)
Dar inteleg ca nici laude si osanale nu ai primit.

30-11-2007 14:47:57

?? viccraft
Cont Sters

onoyoko a scris:

viccraft a scris:

onoyoko a scris:

Dar inteleg ca nici laude si osanale nu ai primit.

Pai ai vazut tu femeie sa laude vreun barbat? Poa' sa fie si picata cu ceara ca "de bine" nu zice. Nu de alta, dar trebuie sa-si protejeze "proprietatea". ;)

04-12-2007 13:21:46

?? tasha 1951
Cont Sters

Ai dreptate si apoi mai e si zicala"la pomul laudat sa nu te duci cu sacul"...deci ,chiar nu este indicat sub nici un aspect sa-ti lauzi barbatul...;)
=D=D

05-12-2007 01:18:54

Pagini:  1 2    
Mergeti la