Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / Barbatul Ideal , un mit sau realitate?    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3
?? ossy
Cont Sters

Inregistat: 03-01-2005
Pai da!Totu-i simplu-n lumea asta,la o adica.In ce priveste perfectiunea...dac-ar exista,daca exista,e cu sigurantza cel mai mare defect.Tot ochii sau expresia fetzei spun multe.eu pot vedea un gunoi de om dar pe tine te face fericita.

10-10-2007 19:20:00

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006

ossy a scris:

Pai da!Totu-i simplu-n lumea asta,la o adica.In ce priveste perfectiunea...dac-ar exista,daca exista,e cu sigurantza cel mai mare defect.Tot ochii sau expresia fetzei spun multe.eu pot vedea un gunoi de om dar pe tine te face fericita.

Nu intamplator sintagma"nu-i frumos ce-i frumos...e frumos ce-ti place"...;)

10-10-2007 19:28:00

?? ossy
Cont Sters

Absolut!Ai vazut cat e de simplu? :))

10-10-2007 19:32:55

?? tasha 1951
Cont Sters

ossy a scris:

Absolut!Ai vazut cat e de simplu? :))

Viata in general este destul de simpla..se pare ca noi oamenii o complicam...=)

10-10-2007 19:34:05

?? ossy
Cont Sters

Oh da.Si nu-i nevoie decat sa asculti niste copii sinceri.E extraordinar cate poti invatza chiar si de la un copil de 5 ani.Iti arata problemele la cel mai simplu mod.Si culmea...cel mai valabil :)

10-10-2007 22:46:15

?? tasha 1951
Cont Sters

ossy a scris:

Oh da.Si nu-i nevoie decat sa asculti niste copii sinceri.E extraordinar cate poti invatza chiar si de la un copil de 5 ani.Iti arata problemele la cel mai simplu mod.Si culmea...cel mai valabil :)

Dragut spus...si chiar foarte adevarat...stiu sentimentul...=)

11-10-2007 00:09:25

?? maria1949
Cont Sters

Inregistat: 28-09-2007
OK mortii cu mortii...si vii cu vii n-am ce face daca sentimentul de...pierdere...imi mai da tarcoale  incercand sa apar ceva ce nu-mi mai apartine...imi apar amintirile......sa fie shalom!!!!

11-10-2007 11:30:16

?? tasha 1951
Cont Sters

maria1949 a scris:

OK mortii cu mortii...si vii cu vii n-am ce face daca sentimentul de...pierdere...imi mai da tarcoale  incercand sa apar ceva ce nu-mi mai apartine...imi apar amintirile......sa fie shalom!!!!

Cunosc sentimentul Maria...si la mine e proaspata durerea ...dar trebuie sa incercam sa ne detasam...sa privim inainte cu mai multa incredere...=)

11-10-2007 11:45:15

?? Doriana-e
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
bine spus oamenii...restul sunt cetateni...
maria1949 a scris:

Da ,Eury,eu iubesc <<OAMENII>>!!!!

11-10-2007 23:34:54

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005

tasha 1951 a scris:

tasha 1951 a scris:

Cherie, mai ai o tzara si te transformi intr-o antologie de truisme... :D:D:D

12-10-2007 00:35:59

?? tasha 1951
Cont Sters

P. Pan 63 a scris:

tasha 1951 a scris:

tasha 1951 a scris:

Cherie, mai ai o tzara si te transformi intr-o antologie de truisme... :D:D:D

Deh ,coane,dupa posibilitati...fac si eu ce pot...;)

12-10-2007 12:11:43

?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007

tasha 1951 a scris:

maria1949 a scris:

Cunosc sentimentul Maria...si la mine e proaspata durerea ...dar trebuie sa incercam sa ne detasam...sa privim inainte cu mai multa incredere...=)
Sunteti indurerate pentru ca ati pierdut soti care meritau iubiti. Dar cate dintre vaduve pot sa spuna asta? Eu mai des am auzit "bine ca am scapat de el,ca ma batea mereu" decat cuvinte frumoase despre raposatii. Daca ati avut soti buni nu merita sa mai incercati sa cautati altul care sa fie la fel,nu cred ca veti gasi,oamenii buni sunt rari,si cred ca sunt luati deja(ori de Dumnezeu,ori de alte femei).

12-10-2007 18:49:15

?? tasha 1951
Cont Sters

Onoy...o spui din  proprie experienta?;)

12-10-2007 19:19:23

?? onoyoko
Cont Sters

Nu, eu nu sunt vaduva,ci o spun din experienta de viata. Daca va uitati la "povestiri adevarate" veti vedea cazuri de femei batute,violate,mame care nu au dreptul sa isi vada copiii,si multe alte grozavii pe care barbatii zilelor noastre le fac. Si eu sa mai caut acel ales? Nici gand! Convingerea mea e ca toti sunt o apa si-un pamant! Cum ati descrie un barbat care isi bate sotia,care isi terorizeaza copiii,care se imbata ca porcul? Cred ca am sa ajung sa urasc barbatii,prea nici unul nu e demn de iubire!

12-10-2007 19:36:21

?? tasha 1951
Cont Sters

Tine tu (si nu doar tu!) minte o chestie: cand un barbat are CU ADEVARAT nevoie de un rapsuns, ti-l va cere!!! Ce crezi tu ca e bine pt tine, nu e si pt altul! D-zeu ne-a facut diferiti: femeile sunt facute sa se confeseze pt a gasi solutii, in timp ce barbatii cauta solutiile intai in ei insisi....

12-10-2007 19:43:26

?? kawacadabrantul
Cont Sters

Inregistat: 15-09-2006

onoyoko a scris:

Nu, eu nu sunt vaduva,ci o spun din experienta de viata. Daca va uitati la "povestiri adevarate" veti vedea cazuri de femei batute,violate,mame care nu au dreptul sa isi vada copiii,si multe alte grozavii pe care barbatii zilelor noastre le fac. Si eu sa mai caut acel ales? Nici gand! Convingerea mea e ca toti sunt o apa si-un pamant! Cum ati descrie un barbat care isi bate sotia,care isi terorizeaza copiii,care se imbata ca porcul? Cred ca am sa ajung sa urasc barbatii,prea nici unul nu e demn de iubire!

Vezi ca-s o droaie de topicuri lesbi-blondy :D

Ultima modificare facuta de kawacadabrantul (12-10-2007 19:45:40)

12-10-2007 19:45:00

?? tasha 1951
Cont Sters

Kawa...ai aparut?
Las' ca si onoyoko...tot barbati iubeste...doar ca pe moment are o stare mai ciudata...uraste barbatii...o sa-i treaca cum apare unul pe gustul ei...;)

12-10-2007 19:53:50

?? onoyoko
Cont Sters

kawacadabrantul a scris:

onoyoko a scris:

Nu cred ca vreodata m-ar interesa vreo femeie in sensul asta erotic. Apreciez femeile pentru intelepciunea pe care o capata odata cu varsta,ceea ce nu pot spune despre barbati,ei odata cu varsta se cred gigolo,nu recunosc ca mai au in pantaloni decat o bucata de piele moarta,se uita dupa pustoaice care bineinteles ca le spun ceea ce vor ei sa auda:ca ii iubesc,ca sunt buni la pat(sic),ca sunt amantii perfecti. Sunt o femeie experimentata si stiu ca pe orice bosorog daca il intreb cat e de bun la pat va spune ca e foarte potent pentru varsta lui,ca e mai tare decat unul de 25 de ani.

Ultima modificare facuta de onoyoko (17-10-2007 20:39:04)

12-10-2007 20:07:22

?? kawacadabrantul
Cont Sters

onoyoko a scris:

kawacadabrantul a scris:

onoyoko a scris:

Si eu sa mai caut acel ales? Nici gand! Convingerea mea e ca toti sunt o apa si-un pamant! Cum ati descrie un barbat care isi bate sotia,care isi terorizeaza copiii,care se imbata ca porcul? Cred ca am sa ajung sa urasc barbatii,prea nici unul nu e demn de iubire!

Sunt o femeie experimentata si stiu ca pe orice bosorog daca il intreb cat e de bun la pat va spune ca e foarte potent pentru varsta lui,ca e mai tare decat unul de 25 de ani.

Ete ca ma auto-bag si eu in categoria "bosho" (aproape firesc, la jumatea mea de secol :D )...desi, sincer, esti cam offtopic, Blondy draga (sau nu? - ca si potentza ar fi o latura a berbantului "ideal", nu? ;) )
Tot ce pot sa-ti spun (fiind, prin natura lucrurilor-timpului-timpurilor, de... exact doua ori mai "experimentat" decit tine :D ), e ca ceea ce pierde poate un barbat la capitolul potentza "pura" in cursul anilor, cistiga la multe altele!!!
Lamuriri suplimentare... exclusiv practic !!! :D:D:D

Ultima modificare facuta de kawacadabrantul (12-10-2007 20:42:49)

12-10-2007 20:42:16

?? onoyoko
Cont Sters

Sunt obosit de atata munca si de vazut aceeasi oameni in drum spre serviciu. Ajung acasa si nevasta-mi serveste acelasi fel de mancare la cina. Vreau sa intru in baie, apoi sa intru in camera mea, sa ma intind in pat si sa stau linistit la televizor, dar fiica mea nu ma lasa, pentru ca vrea sa se joace cu mine; nu intelege ca SUNT OBOSIT.

Si tatal meu ma deranjeaza cateodata, sotia mea la fel, ... si intre nevasta, fiica si tata, incep sa inebunesc . “VREAU LINISTE". Unicul lucru bun este somnul, cand inchid ochii ma linistesc si parca uit de toti si toate.

- "Salut,vin pentru tine".
-Cine esti? Cum ai intrat?

- "M-a trimis Dumnezeu dupa tine. Mi-a spus sa-ti ascult plangerile si... ai dreptate! A venit timpul sa te odihnesti".

-Asta nu este posibil, pentru asta ar trebui sa mor...

-"Nu-ti fa probleme, la firma unde lucrezi tu au gasit alta persoana.; si binenteles, este fericit pentru ca nu avea servici ".

-Si sotia mea,copilul meu?

-"Sotia ta a intalnit un barbat bun,care o respecta si o admira pentru calitatile sale, si are rabdare s-o asculte cu placere ,fara sa-i reproseze nimic. Si-n plus, are grija de fiica ta, o iubeste mult ca si cum ar fi fost a lui, mai ales ca el este steril; si oricat de obosit ar veni de la serviciu, are rabdare sa se joace cu ea si sunt foarte fericiti".

- Nu, nu pot sa mor...

- "Imi pare rau dar decizia a fost luata".

- Dar asta inseamna ca nu-mi mai pot saruta fiica niciodata, ca nu-i mai pot spune "TE IUBESC" sotiei mele si nici nu imi mai pot imbratisa tatal. Nu, nu vreau sa mor, vreau sa traiesc, nu vreau sa mor inca...

-"Dar, nu asta doreai? . . . . ODIHNA. Acum te poti odihni etern; dormi pentru vesnicie".

- Nu, nu vreau, te rog, Dumnezeule...!

"Ce ai iubitule? Ai un cosmar?" imi sopti sotia mea, trezindu-ma.

- Nu . . . nu a fost un cosmar, a fost inca o sansa.

12-10-2007 20:49:10

?? kawacadabrantul
Cont Sters

Ma innebuneste pseudocultura asta netistica, parol! :(
Din ce in ce mai rar intilnesc oameni cu opinii proprii si nu "clonate" de pe www - se pare ca ne "globalizam" in sensul plafonarii omogene.
Nu doar tzara, ci si "lumea" ne vrea prosti, cred!!! (in fine, aia care o conduc).
P.S. Aberam doar asa, in general, nimic de-a face cu postarea lui yokoono, care cind si cind mai are si pareri personale ;)

12-10-2007 20:56:32

?? onoyoko
Cont Sters

すべての人間は、生まれながらにして自由であり、かつ、尊厳と権利と について平等である。人間は、理性と良心とを授けられており、互いに同 胞の精神をもって行動しなければならない. Ai inteles?

12-10-2007 21:21:38

?? kawacadabrantul
Cont Sters

Aproape tot... da'mai dezveleste un pic si tzitza stinga, asa... si buca dreapta, sa-mi fie mai clar !!! ;) :D:D:D

12-10-2007 21:39:44

?? Soryn
Cont Sters

Inregistat: 04-03-2006

onoyoko a scris:

si voi sunteti o apa si un pamant ... chiar toate???? eu cred ca nu

Ultima modificare facuta de Soryn (13-10-2007 01:23:48)

13-10-2007 01:12:07

?? tasha 1951
Cont Sters

Bine punctat Sorine....poate ai dreptate...avem barbatii pe care ii meritam...;)

13-10-2007 01:56:16

?? chrisdrag
Cont Sters

Inregistat: 13-03-2006

Soryn a scris:

onoyoko a scris:

iubita...de cand te citesc aici... am ajuns la concluzia ca te uiti prea mult la televizor!!!  mai traieste si tu un pic in realitate..dar de fapt... emisiunile pe care le evoci sunt facute pentru cele ca tine!!!  =D

13-10-2007 02:33:07

?? tasha 1951
Cont Sters

Barbatul perfect este omul pe care l-ai ales sa iti petreci viata. Este omul pe care il vezi in fiecare zi fara sa te plictisesti. Este cel care te completeaza si care stie cu o secunda inaintea ta ce-ti doresti. Acesta este pentru mine barbatul perfect !!!

15-10-2007 16:24:39

?? unikaa
Cont Sters

Inregistat: 27-05-2005
Barbatul perfect e cel pe care-l fac eu sa fie PERFECT! :D :D

15-10-2007 18:23:03

?? tasha 1951
Cont Sters

unikaa a scris:

Barbatul perfect e cel pe care-l fac eu sa fie PERFECT! :D :D

Reusesti?;)

15-10-2007 18:49:01

?? unikaa
Cont Sters

Macar incerc...nimeni nu-i perfect,nu? :D :D

15-10-2007 18:52:29

?? tasha 1951
Cont Sters

unikaa a scris:

Macar incerc...nimeni nu-i perfect,nu? :D :D

OK..DRAGA MEA...NICI NU INCERCA SA-L SCHIMBI!
accepta-l asa cum e...si el va face la fel!
=)

15-10-2007 18:54:00

?? maria1949
Cont Sters

Inregistat: 28-09-2007
important e..sa fie cuplul perfect....nu femeia sau barbatul luate separat....

15-10-2007 20:23:11

?? unikaa
Cont Sters

Ai si tu dreptate Maria!!! Dar daca am fost eu atenta aici se vorbea de barbatul perfect...care oricum nu exista...si daca ar exista.ce e prea perfect devine monoton...!!!!

15-10-2007 22:34:57

?? tasha 1951
Cont Sters

unikaa a scris:

Ai si tu dreptate Maria!!! Dar daca am fost eu atenta aici se vorbea de barbatul perfect...care oricum nu exista...si daca ar exista.ce e prea perfect devine monoton...!!!!

subscriu...ma chere,si oare de  ce-i asa ciudata viata?de asa multe paradoxuri?

16-10-2007 00:06:26

?? Soryn
Cont Sters

Cred ca sunt destui barbati care isi zic :"femeia perfecta e asa cum o fac eu , cum o educ eu"

Consider ca asa ceva e imoral si incorect, tocmai din cauza asta in cuplu sunt multe neintelegeri , fiecare vrea sa l schimbe pe celalalt dupa cum are el chef.Nu se poate asta pt ca fiecare suntem unici si evoluam dupa nevoile noastre , nu dupa cum vor altii , singura solutie e sa incercam sa l intelegem pe celalalt , sa-i toleram celuilalt personalitatea si unele obiceiuri , e o persoana nu o papusa.In asta poate exista perfectiunea noastra , in capacitatea de a tolera ce se poate tolera.

La inceputul unei relatii, in special cand suntem foarte indragostiti , avem tendintza sa toleram orice  foarte usor , uneori chiar vedem unele defecte drept calitati.Cand ne mai trece indragosteala , vedem defectele chiar si acolo unde nu sunt si nu mai avem chef sa le toleram , celalalt se simte tradat,umilit,injosit.

Putini sunt cei care pot sa mentina un echilibru de la inceput pana la sfarsit .Barbatul ideal exista doar atunci cand sunt indragostite , deci
pe o scurta perioada de timp . :D

Degeaba ne simtim dezamagiti ,greseala e a noastra nu a celuilalt , pt ca am asteptat mai mult , deseori mai mult decat e posibil , suntem schimbatori , intr-o(am auzit ca acum se scrie legat, o fi adevarat?) zi suntem plini de viatza , suntem capabili sa facem "minuni" , in alte zile suntem tristi si nu avem chef sa facem nici curat in casa.

Ultima modificare facuta de Soryn (16-10-2007 18:36:03)

16-10-2007 18:27:26

?? unikaa
Cont Sters

Offf Soryne ce bine le zici...mai greu insa e sa le punem si in practica!!! Intr-un cuplu mereu v-a exista unul cu o personalitate mai puternica care v-a incerca sa-l schimbe pe cel mai "slab" si sa-l modeleze dupa el. De asta cei cu personalitati puternice..tabieturi..prefera sa fie singuri !!!!

16-10-2007 21:56:43

Euryanthe
Femeie

Membru pe deplin

Inregistat: 30-08-2007

maria1949 a scris:

important e..sa fie cuplul perfect....nu femeia sau barbatul luate separat....

...cam rar,asa ceva! Dar subscriu!

16-10-2007 22:57:45

?? depinde
Cont Sters

Inregistat: 12-09-2007
Persoana ideala exista, nu barbatul sau femeia, ci persoana. E ceea ce iti doresti si daca ai timp (13 vieti) o vei gasi. Ce pretentii ai depinde de tine, ce doresti, ce poti sa dai (si nu zi ca dai totul). Poti sa spui ce vrei? Poti sa spui ce astepti? E ok. Fara sa te ascunzi, fara sa ocolesti. Ai asteptari, astapta, ca nu vei primi nimic mai mult decat stie sau vrea sa arate, sa iti dea. Poti face orice iti trece prin cap, orice stii tu mai bine sa faci si nu va fi bine.Surprize zilnic si trairi intense, totul sa fie nou, totul sa fie asa cum vrei? Exista asa ceva (in filme). Iesi pe strada si ai surprize la tot pasul, mergi la restaurant si tot asa o tii intr-o vesnica surpriza. Sa modelezi pe cineva dupa ce vrei tu sa fie? Te crezi Geppetto? Visele la a gasi persoana perfecta, ideala, raman vise. Un om gasesti oriunde. Gaseste pe cel care face compromisuri si uita de persoana lui sa se gandeasca la persoana ta si atunci sa nu spui ca nu e cel pe care il visezi. Cum sa pastrezi un echilibru, cand tu consideri ca faci prea mult, ca dai totul si altii stiu doar sa primeasca ce oferi tu. Esti egoist sau nu, asta nu mai conteaza atata timp cat ai o relatie sau vrei sa ai o relatie. Dar vorbind de barbati, sau barbatul perfect, aveti dreptate, toti, el nu exista, asa cum nu exista femeia perfecta. Dar noi oare cautam perfectiunea? Sau cautam ceea ce ni se potriveste? Idealul dupa anumite reguli, dupa anumite cerinte, anumite idei? Ale cui? De cate ori ati spus, dupa trecerea anilor sau lunilor, ma rog, acea persoana era ok pentru mine, dar nu am stiut sa o tin langa mine? Sau cel care nu a gasit pana acum ceea ce vrea, de ce nu a facut-o? Esti prea sus, coboara, esti prea jos urca. Cineva zicea "NU INCERCA SA SCHIMBI"

17-10-2007 03:12:39

Euryanthe
Femeie

Membru pe deplin

Inregistat: 30-08-2007

depinde a scris:

Persoana ideala exista, nu barbatul sau femeia, ci persoana. E ceea ce iti doresti si daca ai timp (13 vieti) o vei gasi. Ce pretentii ai depinde de tine, ce doresti, ce poti sa dai (si nu zi ca dai totul). Poti sa spui ce vrei? Poti sa spui ce astepti? E ok. Fara sa te ascunzi, fara sa ocolesti. Ai asteptari, astapta, ca nu vei primi nimic mai mult decat stie sau vrea sa arate, sa iti dea. Poti face orice iti trece prin cap, orice stii tu mai bine sa faci si nu va fi bine.Surprize zilnic si trairi intense, totul sa fie nou, totul sa fie asa cum vrei? Exista asa ceva (in filme). Iesi pe strada si ai surprize la tot pasul, mergi la restaurant si tot asa o tii intr-o vesnica surpriza. Sa modelezi pe cineva dupa ce vrei tu sa fie? Te crezi Geppetto? Visele la a gasi persoana perfecta, ideala, raman vise. Un om gasesti oriunde. Gaseste pe cel care face compromisuri si uita de persoana lui sa se gandeasca la persoana ta si atunci sa nu spui ca nu e cel pe care il visezi. Cum sa pastrezi un echilibru, cand tu consideri ca faci prea mult, ca dai totul si altii stiu doar sa primeasca ce oferi tu. Esti egoist sau nu, asta nu mai conteaza atata timp cat ai o relatie sau vrei sa ai o relatie. Dar vorbind de barbati, sau barbatul perfect, aveti dreptate, toti, el nu exista, asa cum nu exista femeia perfecta. Dar noi oare cautam perfectiunea? Sau cautam ceea ce ni se potriveste? Idealul dupa anumite reguli, dupa anumite cerinte, anumite idei? Ale cui? De cate ori ati spus, dupa trecerea anilor sau lunilor, ma rog, acea persoana era ok pentru mine, dar nu am stiut sa o tin langa mine? Sau cel care nu a gasit pana acum ceea ce vrea, de ce nu a facut-o? Esti prea sus, coboara, esti prea jos urca. Cineva zicea "NU INCERCA SA SCHIMBI"

...In primul rand: Bine ai venit, "depinde"!
   Parerea ta conteaza,iti multumim! Eu sunt cea vizata! ...Asta este parerea mea!
   Multumesc de comentariu!

Ultima modificare facuta de Euryanthe (18-10-2007 00:08:39)

17-10-2007 13:45:30

?? onoyoko
Cont Sters

chrisdrag a scris:

Soryn a scris:

onoyoko a scris:

iubita...de cand te citesc aici... am ajuns la concluzia ca te uiti prea mult la televizor!!!  mai traieste si tu un pic in realitate..dar de fapt... emisiunile pe care le evoci sunt facute pentru cele ca tine!!!  =D
Pt chrisdrag: Ok...daca tu zici...asa o fii...Sau trebuia sa ma supar?

Ultima modificare facuta de onoyoko (17-10-2007 21:10:33)

17-10-2007 20:41:18

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

TheSaint a scris:

E primul meu topic de aici , si sunt curios care e parerea voastra doamnelor.Ce este barbatul ideal , sau cum ar trebuii sa fie?

Ca mine, ba, ca mine !....

18-10-2007 00:19:43

?? onoyoko
Cont Sters

Barbatul ideal e o femeie!

18-10-2007 14:56:01

?? tasha 1951
Cont Sters

.....le-as spune “domnilor, de ce sa nu va completati frumusetea exterioara cu cea interioara? De ce sa imi dati impresia ca sunteti un vis, dar dupa ce deschideti gura sa va transformati intr-un cosmar?....

19-10-2007 00:52:26

?? Soryn
Cont Sters

unikaa a scris:

Offf Soryne ce bine le zici...mai greu insa e sa le punem si in practica!!! Intr-un cuplu mereu v-a exista unul cu o personalitate mai puternica care v-a incerca sa-l schimbe pe cel mai "slab" si sa-l modeleze dupa el. De asta cei cu personalitati puternice..tabieturi..prefera sa fie singuri !!!!

Ma bucur sa te revad unika :)

un cuplu in lupta pt. putere nu mai e cuplu.Barbatii incearca sa domine prin fortza si brutalitate , femeile prin perversitate si manipulare ,uneori se schimba rolurile sau se amesteca,agresivitatea de multe ori e psihologica dar efectele sunt la fel sau chiar mult mai brutale.

impulsul de a domina,consider ca e o reminiscenta a instinctului animalic de supravietuire,ne consideram mai evoluati dar uneori nu suntem.

Barbatii au tendintza sa le fie teama de tradare(inselare,DACA se implica sentimental) de unde si nevoia sa se simta respectati.Incearca sa detina controlul pt ca doar asa se simt in siguranta in ce priveste fidelitatea .Binenteles ca rezultatul e de obicei contrariu,cu cat cineva(barbat sau femeie) incearca sa detina controlul, cu atat mai mult celalalt va incerca si el sa detina controlul sau sa se elibereze de controlul celuilalt.Frica e un mijloc prin care suntem usor de manipulat , usor de lovit.

Femeile in subconstientul lor au un complex de inferioritate care le face sa fie provocatoare,agresive(nu e obligatoriu insulta sau sunt insulte camuflate)si/sau manipulatoare pt. a parea superioare barbatilor .Sunt destule femei ce-si domina partenerul intr-un fel sau altul ,dar la ce le foloseste,ca au facut din ei niste carpe? Vor fi atrase oricum si totdeauna de cei puternici(inteligenti) pe care nu ar putea niciodata sa i domine , daca  isi pun ambitia sa reuseasca , vor avea ca rezultat tot o carpa sau o bruta . Eu ii sfatuiesc pe barbati sa nu intre in luptele astea de putere ci sa plece,sa nu mai priveasca inapoi.

un cuplu e atunci cand se respecta reciproc (indiferent de slabiciunile si lacunele celuilalt),cand se sustin reciproc,cand impart (egal) responsabilitatile , esecurile dar si succesele.Un cuplu se construieste zi de zi , evolueaza impreuna sau se demoleaza zi de zi.Sa construiesti azi ca sa darami maine e pierdere de timp , nervi si energie.

"Judeca si vei fi judecat"

arata partenerului ca e cel mai important in viatza ta , convingerea  ca asa va fi mereu si vei fi pretuit la fel sau chiar mai mult.Ofera iubire si vei primi iubire , agreseaza si vei fi agresat,insulta si vei fi insultat, manipuleaza si vei fi manipulat.

Ultima modificare facuta de Soryn (19-10-2007 10:10:57)

19-10-2007 09:33:40

?? tasha 1951
Cont Sters

Plecam in viata cu aripile larg intinse. Este usor sa visezi cand esti la inceput de drum si toate oportunitatile sunt de partea ta. Este frumos sa descoperi atatea lucruri pe care inca nu le stii, desi ti le doresti...
    Pe masura ce traim langa un om, mai simtim fiecare apropiere, fiecare strangere de mana si fiecare cuvant frumos ca la inceput? Putem scapa de rutina de zi cu zi si de plictiseala ce se instaleaza intr-o relatie? De asta ramane valabila expresia „luna de miere“, dupa care uitam sa ne infioram si pierdem farmecul aparte al inceputului unei iubiri, sau al inceputului iubirii in viata....

19-10-2007 12:34:59

?? Soryn
Cont Sters

tot ce e nou ne socheaza si ne influenteaza , senzatii de mult uitate sau cu totul noi.Scopul in viatza nu e de a retrai senzatii adolescentine, ar insemna sa ne invartim in cerc ,e destul de simplu daca iti impui perioade de abstinentza ,daca schimbi de partener.Scopul in viatza e sa evoluezi , in armonie spre o profunzime spirituala .Sa schimbam tot timpul de partener inseamna sa incepem din nou aceeasi munca de la zero , in plus cu handicapul influentelor din trecut si a ideilor preconcepute.

19-10-2007 22:34:26

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Bai neica, io crez c-o dam in dialectici forumistice si rezultatul nu-i decat o laba trista ! Ce atata semantica pe marginea unei teme la fel de ridicole ca un chel in frizerie ?!... Toti barbatii-s ideali pentru cel putin o muhere facatoare de umbra pamantului . Necazu-i ca restul sunt ori oarbe, ori prea proaste si nu-s in stare sa vaza si sa ne aprecieze idealitatea in care ne balacim ca porcu in mocirla !

19-10-2007 23:02:41

?? onoyoko
Cont Sters

P. Pan 63 a scris:

Bai neica, io crez c-o dam in dialectici forumistice si rezultatul nu-i decat o laba trista ! Ce atata semantica pe marginea unei teme la fel de ridicole ca un chel in frizerie ?!... Toti barbatii-s ideali pentru cel putin o muhere facatoare de umbra pamantului . Necazu-i ca restul sunt ori oarbe, ori prea proaste si nu-s in stare sa vaza si sa ne aprecieze idealitatea in care ne balacim ca porcu in mocirla !
Esti mult prea realist,(ca si mine de altfel,), dar visele unde sunt? Nu mai avem voie sa visam ca vom intalni un el sau o ea care sa fie idealul nostru de partener?  Vorba aceea:idealul meu in viata e femeia cu mustata.

19-10-2007 23:10:26

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Blondino, asculta la ce-ti spune un om batran, trecut prin ciur si prin darmon :
- fie barbat, fie femeie, toti sunt ideali o vreme, baiu-i ca mai devreme sau mai tarziu il inlocuieste realul si-atunci nu prea mai ai de ales ; ori il (o) lasi, ori te obisnuiesti cu ideea...
Viatza-i de-o banalitate strigatoare la cer si-n prostia noastra ne mintim de la nastere pana ce inchidem ochii , scormonind neintrerupt prin gunoiul sortzii in cautarea unui nestemat ! Cand si cand strigam de mai sa ne crape bojogii ca l-am gasit, da'  nu-i lunga vremea pana ce realizezi ca e doar un alt amarat de stras.

Ultima modificare facuta de P. Pan 63 (20-10-2007 01:50:00)

20-10-2007 01:49:05

?? tasha 1951
Cont Sters

P. Pan 63 a scris:

Blondino, asculta la ce-ti spune un om batran, trecut prin ciur si prin darmon :
- fie barbat, fie femeie, toti sunt ideali o vreme, baiu-i ca mai devreme sau mai tarziu il inlocuieste realul si-atunci nu prea mai ai de ales ; ori il (o) lasi, ori te obisnuiesti cu ideea...
Viatza-i de-o banalitate strigatoare la cer si-n prostia noastra ne mintim de la nastere pana ce inchidem ochii , scormonind neintrerupt prin gunoiul sortzii in cautarea unui nestemat ! Cand si cand strigam de mai sa ne crape bojogii ca l-am gasit, da'  nu-i lunga vremea pana ce realizezi ca e doar un alt amarat de stras.
Coane stii cum se spune:"minte-ma ...dar minte-ma frumos"asa ca...;)

20-10-2007 19:10:44

Pagini:  1 2 3    
Mergeti la