Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Sex / Femeile ne-futute    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 8 9 10 11 12 13
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007

onoyoko a scris:

Pai si cand esti singura ,si iti trec nebunii prin cap?

Si tu acuma cu intrebari din astea, Ono... si-o ia si Tashca-n cap, cum altfel ??? ;)

10-09-2008 20:30:35

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008

Xtremul a scris:

onoyoko a scris:

Si tu acuma cu intrebari din astea, Ono... si-o ia si Tashca-n cap, cum altfel ??? ;)

Fantezii de genu' sincer nu-mi sunt pe plac...ti-am mai spus...ori,ori...;)
=D=D
De ce esti egoista si faci placerea unei jucarii?cand poti face un barbat fericit si implicit pe tine?

10-09-2008 20:35:24

?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007

tasha 1951 a scris:

Xtremul a scris:

onoyoko a scris:

=D=D
De ce esti egoista si faci placerea unei jucarii?cand poti face un barbat fericit si implicit pe tine?

Cred ca ai dreptate ,sunt egoista,dar ca sa ma simt bine ar trebui sa iubesc acel barbat,,,si cum iubire nu e... prefer vibratorul de multe ori. Si sti ca sunt materialista,daca nu il iubesc macar sa ma aleg cu ceva ,ca doar nu o sa fiu salteaua lui ...moca. Mie chiar daca imi place un barbat stiu ca frumusetea lui nu imi tine de cald,nici nu imi plateste facturile,asa ca de ce as face-o cu el? La fel si cu cei care au masini "bengoase" , si cred ca agata femei doar avand acea masina ,poate ca chiar le merge cu unele,dar eu ma urc intr-o masina doar daca stiu clar ca am de castigat cash,altfel nu.

10-09-2008 20:48:25

?? tasha 1951
Cont Sters

onoyoko a scris:

tasha 1951 a scris:

Xtremul a scris:

=D=D

Cred ca ai dreptate ,sunt egoista,dar ca sa ma simt bine ar trebui sa iubesc acel barbat,,,si cum iubire nu e... prefer vibratorul de multe ori. Si sti ca sunt materialista,daca nu il iubesc macar sa ma aleg cu ceva ,ca doar nu o sa fiu salteaua lui ...moca. Mie chiar daca imi place un barbat stiu ca frumusetea lui nu imi tine de cald,nici nu imi plateste facturile,asa ca de ce as face-o cu el? La fel si cu cei care au masini "bengoase" , si cred ca agata femei doar avand acea masina ,poate ca chiar le merge cu unele,dar eu ma urc intr-o masina doar daca stiu clar ca am de castigat cash,altfel nu.

ok...draga ono...este alegerea ta...du-te mai departe asa cum iti place tie!=)

10-09-2008 21:02:46

?? niladam
Cont Sters

Inregistat: 23-10-2007

onoyoko a scris:

Draga ono... observ cu stupefactzie ca in ultima vreme postezi des aci' la ... "femeile ne-f*****" . Ce sa se fi intamplat , oare ? :rolleyes: Sper ca nu ai ajuns intr-o asemenea groaznica etapa ... chiar nu imi vine sa cred ... :D

10-09-2008 21:53:29

?? Xtremul
Cont Sters

Ba nu mi se pare deloc groaznica, cumetre Sheriff, poa'sa fie chiar o situatie preferabila cind si cind. :)
Chiar si pentru barbati, serios. :D (neF*** la cap, mai ales, macar o perioada) :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (10-09-2008 22:10:35)

10-09-2008 22:09:49

?? tasha 1951
Cont Sters

niladam a scris:

onoyoko a scris:

Draga ono... observ cu stupefactzie ca in ultima vreme postezi des aci' la ... "femeile ne-f*****" . Ce sa se fi intamplat , oare ? :rolleyes: Sper ca nu ai ajuns intr-o asemenea groaznica etapa ... chiar nu imi vine sa cred ... :D

Hei,sa-ti spun vorba lui Dabija?;)
Eu zic sa nu-ti faci probleme din cauza ei...pe bune!

11-09-2008 17:24:39

?? niladam
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

niladam a scris:

onoyoko a scris:

Hei,sa-ti spun vorba lui Dabija?;)
Eu zic sa nu-ti faci probleme din cauza ei...pe bune!

Sar'mana sefa ! Ia spunetzi-mi , ce vorba are Dabija asta ?

11-09-2008 17:45:31

?? Xtremul
Cont Sters

Cum nu stii, hipersherife? :rolleyes:
Dabija zicea cam asa: Da'bijamaua n-o iei in valiza, Unikaa?" :D:D hihihi

Ultima modificare facuta de Xtremul (11-09-2008 19:54:07)

11-09-2008 18:43:25

?? niladam
Cont Sters

Eeeehh ... mai shtiam shi io' cate ceva asemanator :rolleyes: de Dabija asta , da' 'ieream ecstrem de curios sa o aud pe sefa' cum imi spune ...vorba aia ! Ca io' spun zilnic ( chiar orar sau oral :rolleyes: :rolleyes: ... adica din ora-n ora ) astfel de vorbe dabijiene nu ie' cine shtie ce, da' sa o aud pe sefa' spunand odata-n forum vorba aia ... parca n-ash rata un astfel de "eveniment" ... ;)
Straniu ( ca sa nu spun ciudat... chiar pe unde-o umbla 'mnealui ) ie'  faptu' ca ...m-am apucat shi io' sa postez p-aci la "femei ne****" Vine sfarshitu' lumii, ce mai, cu gaura neagra cu tot ...

Ultima modificare facuta de niladam (12-09-2008 10:28:27)

12-09-2008 10:23:32

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008

niladam a scris:

Eeeehh ... mai shtiam shi io' cate ceva asemanator :rolleyes: de Dabija asta , da' 'ieream ecstrem de curios sa o aud pe sefa' cum imi spune ...vorba aia ! Ca io' spun zilnic ( chiar orar sau oral :rolleyes: :rolleyes: ... adica din ora-n ora ) astfel de vorbe dabijiene nu ie' cine shtie ce, da' sa o aud pe sefa' spunand odata-n forum vorba aia ... parca n-ash rata un astfel de "eveniment" ... ;)
Straniu ( ca sa nu spun ciudat... chiar pe unde-o umbla 'mnealui ) ie'  faptu' ca ...m-am apucat shi io' sa postez p-aci la "femei ne****" Vine sfarshitu' lumii, ce mai, cu gaura neagra cu tot ...

Patrupedezi pe la "femeile nefu**** ? Bine faci .Asa trebuie . Doar esti un Lord !! Uite , cad la intelegere cu tasha sa-ti trecem in fisa postului la "responsabilitati" patrupedari zilnice la "femeile nefu**** . Zilnic ... sarcina de serviciu, ca prea stateai toata ziua in bar la Tasha , de azi inainte sa te gasim zilnic la "femeile nefu****" . Succes ! Asa da...asa mai zic si eu ca meriti o MEDALIE !

12-09-2008 11:28:32

?? Xtremul
Cont Sters

Nu uita, draga TIT, ca trebuie s-aprob si eu fisha postului MegaHiperCosmoSerifului ! ;)

As fi ce-i drept de acord sa patrupedeze si prin zona fomeilor ne fe :D,
da'cred ca de bun simtz ar fi ca si ele, femeile ne-fe, sa stea tot in patru labe !!! :D:D hihihi
Fiindca altfel sarmanul MHCSheriff Niladam tot pe... patru LABE :D (zilnic? saptaminal? :rolleyes:) ar trebui sa se bazeze... :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (12-09-2008 17:32:04)

12-09-2008 17:25:21

?? tasha 1951
Cont Sters

titmouse a scris:

niladam a scris:

Patrupedezi pe la "femeile nefu**** ? Bine faci .Asa trebuie . Doar esti un Lord !! Uite , cad la intelegere cu tasha sa-ti trecem in fisa postului la "responsabilitati" patrupedari zilnice la "femeile nefu**** . Zilnic ... sarcina de serviciu, ca prea stateai toata ziua in bar la Tasha , de azi inainte sa te gasim zilnic la "femeile nefu****" . Succes ! Asa da...asa mai zic si eu ca meriti o MEDALIE !
Draga mea mi-ai adus aminte de sotul meu D-zeu sa-l ierte care avea o vorba cica ar fi emis ministrul de interne un decret(o spunea in gluma evident) prin care era mentionat ca cel care nu stie sa lucreze,sa execute ordinele si sa fooota sa fie dat afara din Ministerul de interne...asa ca eu ca ministru de interne subscriu...de acord cu propunerea !

12-09-2008 19:21:07

?? tasha 1951
Cont Sters

Xtremul a scris:

Nu uita, draga TIT, ca trebuie s-aprob si eu fisha postului MegaHiperCosmoSerifului ! ;)

As fi ce-i drept de acord sa patrupedeze si prin zona fomeilor ne fe :D,
da'cred ca de bun simtz ar fi ca si ele, femeile ne-fe, sa stea tot in patru labe !!! :D:D hihihi
Fiindca altfel sarmanul MHCSheriff Niladam tot pe... patru LABE :D (zilnic? saptaminal? :rolleyes:) ar trebui sa se bazeze... :D:D
lasa ca la pozitii...mai convenim!;)
=D=D

12-09-2008 19:22:34

?? tasha 1951
Cont Sters

niladam a scris:

Stai ca ti-o zic...mai ales ca lui musiu PPan i-a placut de minune  faptul ca am spus-o si pe sticla la acel reality show anul trecut cand m-a exasperat una din fetele din casa big brother...si i-am spus romaneste"ce te fooote grija",PPan a zis ca ma roaga sa-i dau un DVD cu acel moment...am s-o fac evident cu prima ocazie mai ales ca el funny,sandie,au fost cei mai infocati sustinatori ai mei pe forumurile consacrate acelui show...

12-09-2008 19:27:56

?? onoyoko
Cont Sters

niladam a scris:

onoyoko a scris:

Daca nu ma f... in fiecare zi ,nu inseamna ca nu am cu cine,ci inseamna ca nu gasesc calitate la masculi,iar asta e grav,pt ca eu prefer vibratorul unui mitocan. Femeile stiu ca si imi vor da dreptate ca greu se gaseste un barbat de calitate! De manelari si cretini e plina lumea,de mitocani si frustrati,de idioti si prost- crescuti.

17-09-2008 16:48:13

?? tasha 1951
Cont Sters

Ti-a mers cam rau in ultima vreme draga Ono...esti cam dezamagita...=(

17-09-2008 19:57:40

?? Xtremul
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

...RRAAUU, in Elvetia si Rep.Dominicana una dupa alta ???? :D:D:D

Pai inseamna ca io-s nu doar "rau" comparativ, ci si-ngropat de mult (si fara miha_f tovarasa de cripta :D)....

Ultima modificare facuta de Xtremul (17-09-2008 21:01:41)

17-09-2008 21:00:16

?? onoyoko
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Bucuria vietii mele sunt calatoriile,simt o exaltare cand ma aflu intr-un aeroport sau gara. Dar stiu ca si tu ai calatorit mult, si iti doresc sa fii sanatoasa sa o faci in continuare,eu cred ca asta e adevarata bucurie a vietii,nu sa tii banul "la ciorap" , pai nu?  De barbati voi fii mereu dezamagita,pentru ca repet:greu se gaseste un barbat de calitate. Si tu sti asta foarte bine! Pana cand il voi gasi pe cel cu care sa raman,ma folosesc de cei generosi dar cretini din nastere,ma folosesc de ei si de banii lor ca sa ma pot bucura de calatorii. Chiar au fost unii acceptabili cu care am plecat in diferite locatii,important e sa nu iti faca scarba cel cu care pleci la drum,cu care vei imparti o camera de hotel.

Ultima modificare facuta de onoyoko (18-09-2008 14:37:06)

18-09-2008 14:31:10

?? onoyoko
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Recunoaste cu mana pe inima ca si pe tine te-au dezamagit multi masculi.

18-09-2008 14:38:06

?? gogosica40
Cont Sters

Inregistat: 18-09-2008
ADEVARAT MESAJ CHIAR ASA SE INTAMPLA IN VIATA DE ZI CU ZI
onoyoko a scris:

Se spune despre femeile nervoase,barfitoare si enervante ca sunt ne-futute. Deunazi doua tzatze se certau in fata unui bloc,cand apare sotul uneia dintre ele si ii spune acesteia "las-o,draga,nu vezi ca e isterica,e ne-fututa? " Si eu am observat ca femeile gen "gospodine" ,cele care stau toata ziua in fata cratitei sunt nevrotice,alea chiar nu mai vor pu-la deloc,sau nu o mai primesc ? In mod sigur nevestele sunt mai putin regulate decat amantele,acestea din urma avand o viata sexuala implinita si satisfacatoare. Eu fiind amanta de profesie le spun nevestelor: firi-ati ale dracu de matracuce ne-futute si isterice,vreti si voi pu-la ,dar mai intai ingrijiti-va si dupa ce nu o sa mai aratati ca dracu ,atunci sa o sugeti si voi cu spor! Nu-mi plac gospodinele,nu-mi plac femeile care s-au plafonat,care ci-ca ele nu sug,ci doar o ling. Faaaa jegurilor,voi nu va dati seama ca deaia va bat barbatii vostri? Ca sunteti nasoale si mirositi a iahnie de fasole? Ale dracu hahalere de neveste zdrente! Ia zi fa zdreanto care te dai nevasta gospodina,ia spune aici cum te oparesti la fofoloanca si putzi a hoit de la o posta,mai vrei sa se culce cu tine barbati-tu care vine de la femei ingrijite? Sotul tau vine de la pizde curate,acolo isi lasa banisorii,ca doar n-o fi prost sa ti-i dea tie pentru iahnia pe care i-o faci. De cand nu te-a mai scos in oras? Afla ca pe amante le duce mereu la teatru,la restaurant, si nu ii este rusine sa iasa cu amanta pentru ca aceasta miroase bine si este ingrijita,nu ca tine ,asa ca du-te faaa si reclama la tradati in dragoste,ca acolo ai sa-ti vezi rivala care ii mananca banii sotului tau.! Firi-ati ale dracu de zdrente si hahalere jegoase,va dati cinstite,dar nu spuneti ca v-ati fute in draci numai ca nu va fute nimeni. Aveti boala pe amante,ziceti ca sunt curve,dar ati vrea sa fiti si voi implinite sexual,sa fiti futute cu alte cuvinte,sa va aduca si voua cineva flori,ei lasa ca o sa va aduca sotii vostri flori la mormant,asa ca puteti sa va spanzurati linistite!

18-09-2008 14:50:00

?? tasha 1951
Cont Sters

gogosica40 a scris:

ADEVARAT MESAJ CHIAR ASA SE INTAMPLA IN VIATA DE ZI CU ZI
onoyoko a scris:

Se spune despre femeile nervoase,barfitoare si enervante ca sunt ne-futute. Deunazi doua tzatze se certau in fata unui bloc,cand apare sotul uneia dintre ele si ii spune acesteia "las-o,draga,nu vezi ca e isterica,e ne-fututa? " Si eu am observat ca femeile gen "gospodine" ,cele care stau toata ziua in fata cratitei sunt nevrotice,alea chiar nu mai vor pu-la deloc,sau nu o mai primesc ? In mod sigur nevestele sunt mai putin regulate decat amantele,acestea din urma avand o viata sexuala implinita si satisfacatoare. Eu fiind amanta de profesie le spun nevestelor: firi-ati ale dracu de matracuce ne-futute si isterice,vreti si voi pu-la ,dar mai intai ingrijiti-va si dupa ce nu o sa mai aratati ca dracu ,atunci sa o sugeti si voi cu spor! Nu-mi plac gospodinele,nu-mi plac femeile care s-au plafonat,care ci-ca ele nu sug,ci doar o ling. Faaaa jegurilor,voi nu va dati seama ca deaia va bat barbatii vostri? Ca sunteti nasoale si mirositi a iahnie de fasole? Ale dracu hahalere de neveste zdrente! Ia zi fa zdreanto care te dai nevasta gospodina,ia spune aici cum te oparesti la fofoloanca si putzi a hoit de la o posta,mai vrei sa se culce cu tine barbati-tu care vine de la femei ingrijite? Sotul tau vine de la pizde curate,acolo isi lasa banisorii,ca doar n-o fi prost sa ti-i dea tie pentru iahnia pe care i-o faci. De cand nu te-a mai scos in oras? Afla ca pe amante le duce mereu la teatru,la restaurant, si nu ii este rusine sa iasa cu amanta pentru ca aceasta miroase bine si este ingrijita,nu ca tine ,asa ca du-te faaa si reclama la tradati in dragoste,ca acolo ai sa-ti vezi rivala care ii mananca banii sotului tau.! Firi-ati ale dracu de zdrente si hahalere jegoase,va dati cinstite,dar nu spuneti ca v-ati fute in draci numai ca nu va fute nimeni. Aveti boala pe amante,ziceti ca sunt curve,dar ati vrea sa fiti si voi implinite sexual,sa fiti futute cu alte cuvinte,sa va aduca si voua cineva flori,ei lasa ca o sa va aduca sotii vostri flori la mormant,asa ca puteti sa va spanzurati linistite!

Morala care ar fi?fiti amante de profesie ca Ono...?

18-09-2008 17:33:01

?? Carol38
Cont Sters

Inregistat: 16-02-2008
Probabil stii diferenta dintre o prostituata si o c urva,ei bine,am mult mai mult respect pentru o prostituata,macar din motivul ca recunoaste ceea ce este ,pe cind o tipa intotdeauna fuge de realitate se minte singura si mai este si fututa gratuit,asta nu ar fi asa deranjant dar minte si pe altii,pretinzind un respect pe care nu-l merita

18-09-2008 20:07:25

?? tasha 1951
Cont Sters

Carol38 a scris:

Probabil stii diferenta dintre o prostituata si o c urva,ei bine,am mult mai mult respect pentru o prostituata,macar din motivul ca recunoaste ceea ce este ,pe cind o tipa intotdeauna fuge de realitate se minte singura si mai este si fututa gratuit,asta nu ar fi asa deranjant dar minte si pe altii,pretinzind un respect pe care nu-l merita

Ma rog..parerea ta...sa nu generalizam...=)

18-09-2008 21:03:00

?? onoyoko
Cont Sters

Carol38 a scris:

Si mai e o diferenta: daca te duci sa f...   cu bani nu vei fii niciodata rugat sa iti lasi nevasta si sa ramai cu ea,pe cand cele care dau piz...  de pomana fac asa ceva. Si e si un banc: o vaduva se duce la o sedinta de spiritism si acolo vorbea cu sotul ei : mai vasile,ai primit ciorba care ti-am dat-o de pomana? Mortul raspunde :am primit mai femeie. Vaduva din nou: dar camasa cea verde ai primit-o? Primit,primit,raspunde mortul. Iar vaduva mai intreaba: dar piz....  ai primit-o mai vasile? Ca am dat-o mereu de pomana!

22-09-2008 15:20:45

?? tasha 1951
Cont Sters

onoyoko a scris:

Carol38 a scris:

Si mai e o diferenta: daca te duci sa f...   cu bani nu vei fii niciodata rugat sa iti lasi nevasta si sa ramai cu ea,pe cand cele care dau piz...  de pomana fac asa ceva. Si e si un banc: o vaduva se duce la o sedinta de spiritism si acolo vorbea cu sotul ei : mai vasile,ai primit ciorba care ti-am dat-o de pomana? Mortul raspunde :am primit mai femeie. Vaduva din nou: dar camasa cea verde ai primit-o? Primit,primit,raspunde mortul. Iar vaduva mai intreaba: dar piz....  ai primit-o mai vasile? Ca am dat-o mereu de pomana!

Ha!bun bancul....=D=D

23-09-2008 07:48:28

?? marrianno
Cont Sters

Inregistat: 24-09-2008
esti buna

24-09-2008 18:42:59

?? tasha 1951
Cont Sters

marrianno a scris:

esti buna

E bunnnnaaaaa,bunnnnnnaaaaa!!!!;)
=D=D

24-09-2008 22:39:22

?? onoyoko
Cont Sters

Ileana, seara la fantana ii sopteste lu' Ion -Diseara vin-o pe la mine ca nu-i nimeni acasa. Seara Ion vine, sare peste poarta, se uita pe la geamuri, asculta pe la usi si si....INTRADEVAR nu era nimeni acasa.

26-09-2008 18:52:14

?? tasha 1951
Cont Sters

onoyoko a scris:

Ileana, seara la fantana ii sopteste lu' Ion -Diseara vin-o pe la mine ca nu-i nimeni acasa. Seara Ion vine, sare peste poarta, se uita pe la geamuri, asculta pe la usi si si....INTRADEVAR nu era nimeni acasa.

Era 1 aprilie?;)

27-09-2008 08:26:26

?? onoyoko
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

onoyoko a scris:

Era 1 aprilie?;)
Posibil,dar mai degraba a vazut patima din privirea lui Ion cand a auzit ce a auzit si a crezut ce a crezut,si i sa facut scarba gandindu-se cum barbatii innebunesc cu gandul la piz.... Femeile pot manipula barbatii numai dandu-le de inteles ca vor avea parte de o buza,pentru ca si pe strada ii vezi uitandu-se la femeile in pantaloni in zona genitala,imaginandu-si ce se ascunde acolo. Imi spunea unul odata ca ii tremura mainile numai la gandul ca urmeaza sa dea limbi. Si cand te gandesti ca dupa aia se duce acasa si nevasta ii pune ciorba calda in fatza ,cum dracu sa nu razi de naivitatea nevestelor si de perversitatea barbatilor? Nevestelor,habar nu aveti voi de cate ori ati fost sarutate pe gura dupa ce sotul a dat limbi la greu "in deplasare" ! Unele zic:"dar al meu nu da limbi" -bineinteles ca masca de acasa nu se potriveste cu masca pe care o are "pe teren". Nu ii acuz pe barbati,ci pe femeile fraiere care mai cred ca exista fidelitate.

28-09-2008 19:26:38

?? Xtremul
Cont Sters

Uite cum feminismul simplist :( ma face sa redevin Xtremist : :D

O povestioara deci merita cred Onoyoko (cea aparent anti-manelista, anti-populista, doritoare cica :D de iubire pura, dar de fapt plina-ochi de truisme de 2 lei si axata exclusiv pe malaiul :D fraierilor indiferent cit de libidinosi - sorry, dear Ono, dar asta-i tristul adevar, priveste-l in fatza, accepta-l si sigur o sa fii mai fericita macar o tzira) :)

POVESTEA PIXULUI :D:D

A fost odata ca niciodata (in Neverland ;) adica)
Un PIX, care nu scria insa (cu o cerneala laptoasa, evident :D) decit daca era SUPT cu maxima migala.
Proprietarul numitului PIX (intelectual - si scriitor deci, saracu':( ), ca sa nu ramina somer, :D
se vedea asadar nevoit :D sa-l dea la supt macar saptaminal, fiindca altfel ideile-i ramineau nescrise.
Nu, nu doar pe cearceafuri :D ramineau nescrise, ci si pe hirtie - fiindca exista o subtila interferentza intre capul pixului sau de sus si-al aluia de jos. ;)

Culmea-i ca cel mai eficient si incitant ii readuceau insa la viatza fertil-curgatoare :D PIXUL nu fetili de pe Centura, nuuu.
Ci fomeile maritate, care - culmea paradoxului  numit de psihanalisti AL PIXULUI PIXELAT :D -
acasa se rezumau la caldutza ciorba cotidiana servita nu doar la masa gurmanzilor lor ciumplaci, ci si la orizontala, ;)
sub forma unor anoste cotzaieli (si alea rare) cu lumina stinsa, stind ca vacile-n staul :D si rumegind chewing-gum (ca idei nu prea aveau de rumegat :D)
in timp ce misionarii :D de deasupra se descarcau in enormele lor gauri negre :D la fel de plictisiti si indiferenti ca boii din tablourile lui Grigorescu.

Continuarea (fiindca povestea-i lunga ;) - dimensiunea doar conteaza, nu? :D) in episodul urmator...

Ultima modificare facuta de Xtremul (29-09-2008 01:56:54)

28-09-2008 23:29:30

?? tasha 1951
Cont Sters

Xtremul a scris:

O povestioara deci merita cred Onoyoko (cea aparent anti-manelista, anti-populista, doritoare cica :D de iubire pura, dar de fapt plina-ochi de truisme de 2 lei si axata exclusiv pe malaiul :D fraierilor indiferent cit de libidinosi - sorry, dear Ono, dar asta-i tristul adevar, priveste-l in fatza, accepta-l si sigur o sa fii mai fericita macar o tzira) :)

Un PIX, care nu scria insa (cu o cerneala laptoasa, evident :D) decit daca era SUPT cu maxima migala.
Proprietarul numitului PIX (intelectual - si scriitor deci, saracu':( ), ca sa nu ramina somer, :D
se vedea asadar nevoit :D sa-l dea la supt macar saptaminal, fiindca altfel ideile-i ramineau nescrise.
Nu, nu doar pe cearceafuri :D ramineau nescrise, ci si pe hirtie - fiindca exista o subtila interferentza intre capul pixului sau de sus si-al aluia de jos. ;)

Culmea-i ca cel mai eficient si incitant ii readuceau insa la viatza fertil-curgatoare :D PIXUL nu fetili de pe Centura, nuuu.
Ci fomeile maritate, care - culmea paradoxului  numit de psihanalisti AL PIXULUI PIXELAT :D -
acasa se rezumau la caldutza ciorba cotidiana servita nu doar la masa gurmanzilor lor ciumplaci, ci si la orizontala, ;)
sub forma unor anoste cotzaieli (si alea rare) cu lumina stinsa, stind ca vacile-n staul :D si rumegind chewing-gum (ca idei nu prea aveau de rumegat :D)
in timp ce misionarii :D de deasupra se descarcau in enormele lor gauri negre :D la fel de plictisiti si indiferenti ca boii din tablourile lui Grigorescu.

Continuarea (fiindca povestea-i lunga ;) - dimensiunea doar conteaza, nu? :D) in episodul urmator...

Nu conteaza dimensiunea....dar asteptam continuarea povestii,pare a fi interesanta...=)

29-09-2008 06:49:41

?? onoyoko
Cont Sters

Xtremul a scris:

Te contrazic si pe tine si pe tasha,dimensiunea nu conteaza daca buzunarul e bombat! In alta ordine de idei ,daca nu mi-ar pasa cu cine ma combin m-as duce pe centura ,ca acolo conteaza doar banutzul nu faptul ca tipul trebuie sa miroasa bine. In privinta fericirii ,sunt o persoana fericita pentru ca nu cer mult de la viata,mi-e de ajuns sa admir o floare ,sa ma uit pe cer,sa ascult cantecul naturii si sunt fericita. Ceea ce mi-am dorit mult,sa pot calatorii s-a indeplinit in parte,dar bineinteles ca nu pot vedea chiar totul,intotdeauna ramane ceva de vazut. Iar daca cumva vrei sa ma convingi ca exista fidelitate,las-o balta,doar femeia la care nu se uita nici dracu nu se f,,,   cu altul. Asa ca doar hidoasele pot fii fidele,dar si ele au parte cateodata de cate un viol de la vreun dezaxat care la randul lui nu e in stare sa vrajeasca o femeie sa stea de bunavoie. A se vedea violurile la sate ,cand babutzele sunt violate de pustani de 20 de ani. Asa,si zi povestea mai departe,sau ti-a fugit muza?

29-09-2008 13:41:03

?? Carol38
Cont Sters

Ei uite o chestie interesanta unde aproape toti picam de acord,culmea,nu(iar capitolul este tocmai femei nef...interesant),mai Ono dar cine spune ca daca o tipa se f...e,nu te poate face fericit(de fapt asta cautam cu totii),fiind ceea ce esti si traind in diferite mediuri nu credeam ca fericirea este vazuta de catre tine prin gaura organului...sau ma rog,fiecare vede fericirea in felul lui,cit despre cel sau cea care o comite cumva si cum o comite..se pot scrie tomuri intregi,chiar asta f..l este o nevoie fiziologica unanim admisa,asa ca de ce ar conta de cite ori o tipa si-a scapat sobolanul la gaura,ideea este sa nu lase urme...urmele dor,si uite asa apare viata perfecta,de fapt o iluzie creatoare de fericire(pai ce,fericirea nu-i iluzie?),cit despre marele X,provoaca-l sau lasa-l sa povesteasca,mie imi place cum ii zice...aviz curv e lor,daca o faceti sa nu fiti prinse,daca sinteti prinse...sinteti doar proaste,si pac,dispare iluzia

30-09-2008 22:25:29

?? Xtremul
Cont Sters

N-are rost continuarea povestilor, draga Ono. :)
Cine-a dedus ce era de inteles, OK, cine nu... idem. :D, ura si la gara.
Ideea era: femeile (ca medie, mai sint si exceptii desigur) fac aceleasi chestii ca barbatii, toti sintem adicatelea la fel de pacatosi. :D

Oricum, te contrazici al naibii de tare singura in incercarea de-a te autodefini mai... indulgent un pic pe tine-te
(intai zici ca "dimensiunea nu conteaza" ;) si pe urma ca... de fapt o gramada de chestii conteaza).
Pe linga buzunarul bombat. :x Dupa mine, nu-i oricum nicio diferentza intre fetili de pe Centura
si alea din cel mai luxos bar/hotel/cazino/statiune etc. :( Sau Monica lui Urinel Columbel. Ori alte "hiene" la fel de materialiste. :x
Care o fac in definitiv exclusiv pe $$$, indiferent de situatia formala a "relatiilor" in care se baga. :( - casnicii aparent "onorabile" ori "oraluri" scurte prin toalete la Unirii :D:D ... (confesiunea ta de mai an pe tema asta-i reala, stiu asta oricum ;)).
Nu mai zic nimic de lipsa acuta a simtului umorului (si a detectarii subtilitatzilor ;)) de care, din pacate, dai dovada.
Na c-am zis-o totusi.... :D:D hihihi, deh, d-aia-s Xtrem doar !! ;)

Tu n-o sa te superi oricum, doar esti fata de gaska careia-i place viatza si-n definitiv n-are rost sa astepti vreo "iubire perfecta"! ;)
Stii de ce? Iti spune moshu' acuma: fiindca n-ai mai fi capabila s-o receptezi (si nici macar s-o "detectezi" :D ca atare)...
De ce anume, n-are rost sa-ti mai explic, din simplul motiv c-ar fi inutil, fiindca prea complicat. :)
De fapt... la fel de inutil ca mai toate postarile mele de p-acilea. :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (02-10-2008 21:13:19)

01-10-2008 17:12:47

?? barbie_sexy
Cont Sters

Inregistat: 27-09-2008

onoyoko a scris:

01-10-2008 20:33:33

?? Xtremul
Cont Sters

Adevarat ai grait, barbie_sexy... exact ca o adevarata Barbie-Doll - adica n-ai spus NIMIC !!! :D:D:D

Chestie care confirma (daca mai era nevoie :() afirmatia mea anterioara vizavi de inutilitatea unor postari... cit de cit logice:
"De fapt... la fel de inutil ca mai toate postarile mele de p-acilea. :D:D"

Ultima modificare facuta de Xtremul (02-10-2008 21:15:32)

02-10-2008 21:12:31

?? tasha 1951
Cont Sters

....sa le criticam?
de ce?
sa le compatimim?
de ce?
sa le acceptam asa cum sunt?
Eu zic ca da...

03-10-2008 07:24:45

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

La naiba ! orice femeie trebuie sa fie  c.u.r.v.a.  in pat . In ce priveste fidelitatea , de data aceasta Onoyoko are , din punctul meu de vedere , dreptate .Exista putine cazuri de femei care sunt si frumoase - ma rog , atragatoare - si fidele barbatului de langa ele . O avem de exemplu pe Tasha .Tasha este o femeie frumoasa care a fost si va fi devotata barbatului cu care traieste sau cu care are o relatie amoroasa .
  DAR ( urmeaza marele "DAR" ) : acestea sunt exceptiile , EX - CEP - TI - I - LE , prin urmare nu putem lua  o exceptie si sa o tratam ca pe un caz general .
  In general vorbind , o femeie frumoasa sau foarte atragatoare nu este 100% fidela barbatului de langa ea , pentru toata viata . CA N-ARE CUM !
Fac exceptie URATELE care-au reusit sa se marite ( ca ce altceva mai puteau sa faca ? ) si care-si dau ochii peste cap de cate ori au ocazia , mentionand de fiecare data ca "ele nu sunt curve" . Intrebarea mea pentru asemenea uratenii este urmatoarea : "De ce nu sunteti ? Ca nu vreti sau ca NU PUTETI ? Ca-i mare diferenta !!!!!!!!" Nimic mai simplu decat sa fii fidela unui barbat , atata timp cat oricum nu se uita nimeni la tine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Si tot in general vorbind , nu-mi plac femeile urate ! Nivelul de rautate gratuita al unei uratenii este de cel putin cinci ori mai mare decat al unei femei atragatoare . Adicatelea , nu-i indejuns ca nu se uita nici dracu' la ea , tre' sa mai fie si rea ca dracu ' !! . Nu , nu-mi plac femeile urate si maritate . Le evit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ultima modificare facuta de titmouse (03-10-2008 09:53:54)

03-10-2008 09:48:22

?? Carol38
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

....sa le criticam?
de ce?
sa le compatimim?
de ce?
sa le acceptam asa cum sunt?
Eu zic ca da...

De ce???

03-10-2008 10:11:10

?? onoyoko
Cont Sters

titmouse a scris:

La naiba ! orice femeie trebuie sa fie  c.u.r.v.a.  in pat . In ce priveste fidelitatea , de data aceasta Onoyoko are , din punctul meu de vedere , dreptate .Exista putine cazuri de femei care sunt si frumoase - ma rog , atragatoare - si fidele barbatului de langa ele . O avem de exemplu pe Tasha .Tasha este o femeie frumoasa care a fost si va fi devotata barbatului cu care traieste sau cu care are o relatie amoroasa .
  DAR ( urmeaza marele "DAR" ) : acestea sunt exceptiile , EX - CEP - TI - I - LE , prin urmare nu putem lua  o exceptie si sa o tratam ca pe un caz general .
  In general vorbind , o femeie frumoasa sau foarte atragatoare nu este 100% fidela barbatului de langa ea , pentru toata viata . CA N-ARE CUM !
Fac exceptie URATELE care-au reusit sa se marite ( ca ce altceva mai puteau sa faca ? ) si care-si dau ochii peste cap de cate ori au ocazia , mentionand de fiecare data ca "ele nu sunt curve" . Intrebarea mea pentru asemenea uratenii este urmatoarea : "De ce nu sunteti ? Ca nu vreti sau ca NU PUTETI ? Ca-i mare diferenta !!!!!!!!" Nimic mai simplu decat sa fii fidela unui barbat , atata timp cat oricum nu se uita nimeni la tine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Si tot in general vorbind , nu-mi plac femeile urate ! Nivelul de rautate gratuita al unei uratenii este de cel putin cinci ori mai mare decat al unei femei atragatoare . Adicatelea , nu-i indejuns ca nu se uita nici dracu' la ea , tre' sa mai fie si rea ca dracu ' !! . Nu , nu-mi plac femeile urate si maritate . Le evit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu numai ca imi dai dreptate,dar o spui foarte pe intelesul tuturor,eu nu am vrut sa spun de unele nef..tute ca sunt urate si grase.de fapt in unele locuri am spus-o,dar tu parca te exprimi mult mai la subiect decat mine,tu chiar le spui franc in fatza. Asa esti si in viata de zi cu zi? Uratelor si nasoalelor care ma considera "cur va care strica casele oamenilor" prefer sa le raspund cu indiferenta si sa le ignor. Cunosc o "specimena" deasta care mananca seminte pe strada si lasa in urma ei numai coji,asa ca inchipuie-ti ca viata ei se desfasoara doar in jurul semintelor "de floare" ,pentru ca nu are bani nici sa se duca la un wc public si barfeste tot ce este mai sus decat ea. Cand spun "ea" nu ma refer la cineva anume,ci la genul asta de hahalere-vorba lui Becali.

08-10-2008 19:51:18

?? Ariane
Cont Sters

Inregistat: 23-09-2008

onoyoko a scris:

titmouse a scris:

Nu numai ca imi dai dreptate,dar o spui foarte pe intelesul tuturor,eu nu am vrut sa spun de unele nef..tute ca sunt urate si grase.de fapt in unele locuri am spus-o,dar tu parca te exprimi mult mai la subiect decat mine,tu chiar le spui franc in fatza. Asa esti si in viata de zi cu zi? Uratelor si nasoalelor care ma considera "cur va care strica casele oamenilor" prefer sa le raspund cu indiferenta si sa le ignor. Cunosc o "specimena" deasta care mananca seminte pe strada si lasa in urma ei numai coji,asa ca inchipuie-ti ca viata ei se desfasoara doar in jurul semintelor "de floare" ,pentru ca nu are bani nici sa se duca la un wc public si barfeste tot ce este mai sus decat ea. Cand spun "ea" nu ma refer la cineva anume,ci la genul asta de hahalere-vorba lui Becali.

Logic si... foarte corect!  Daca e rea, inseamna ca e ne... vorba aia. Si daca e ne... vorba aia, inseama ca e urata. Pai cum altfel?  Pana aici de acord cu voi.

Problema e ca sfanta indignare din mesajele voastre ar putea fi luata, din greseala, drept rautate. Si barbatii de pe forum ar putea intra la idei... ;)

08-10-2008 22:55:03

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Ariane a scris:

onoyoko a scris:

titmouse a scris:

Logic si... foarte corect!  Daca e rea, inseamna ca e ne... vorba aia. Si daca e ne... vorba aia, inseama ca e urata. Pai cum altfel?  Pana aici de acord cu voi.

Problema e ca sfanta indignare din mesajele voastre ar putea fi luata, din greseala, drept rautate. Si barbatii de pe forum ar putea intra la idei... ;)

He ..he , he....In ceea ce ma priveste pe mine , te asigur ca nu e cazul...sunt greu de prins intre doua casatorii...si mai greu de prins intre doua relatii...n-as putea spune ca mi-a placut mai mult intr-o situatie decat in alta... Flacaii de pe forum sa faca bine sa ia sfanta noastra indignare , pe buna dreptate , drept rautate si sa intre la idei ...presupunand ca le si au...ma rog... sau macar una...si-aia fixa !!!!

09-10-2008 09:50:47

?? Ariane
Cont Sters

Bine. Imi plac oamenii care isi asuma riscuri. :)

09-10-2008 10:48:20

?? evil
Cont Sters

Inregistat: 15-04-2008
hihihi eu ma uit si la alea urite ca si ele au suflet.
@ Tit : Daca te rog frumos ai sa incetezi sa ma folosesti ca unitate de masura sau etalon? ( urit/a,rea,rau) :D :D
HIC!

09-10-2008 11:36:12

?? Ariane
Cont Sters

evil a scris:

@ Tit : Daca te rog frumos ai sa incetezi sa ma folosesti ca unitate de masura sau etalon? ( urit/a,rea,rau) :D :D
HIC!

Frumusetea e o notiune relativa. Chiar nu inteleg cum reustiti sa le imparititi in urate si frumoase? Gioconda ar ramane azi nemaritata... In alte timpuri, un top model, platit in zilele noastre cu sume fabuloase, ar fi fost considerata bolnava si barbatii ar fi fugit de ea...

Si, venind vorba de barbati, nu e oare la fel? O cunoscuta de mea se marita zilele astea. Imi povestea cum s-a indragostit de acest barbat. La inceput nu i-a prea placut: cam putin par in frunte, un inceput de burtica... Dar au stat de vorba, au mai glumit, au vazut ca au interese comune... "Si, povestea prietena mea, la un moment dat, mi s-a parut atat de furmos! am observat ca are ochi frumosi, un fel de noblete, trasaturi fine ale fetei, demnitate si siguranta in miscari..." Si mai interesant e ca, dupa cateva luni, tipul chiar a devenit foarte atractiv, a mai slabit, a disparut burtica... Dragostea are puteri miraculoase. O femeie care se simte iubita NU POATE fi urata. Aici poate e "misterul" legarturii intre frumusete, iubire si bunatate. Undeva, aceste "esente miraculoase" se intalnesc, se confunda chiar, si... produc minuni. :)

09-10-2008 12:20:32

?? Xtremul
Cont Sters

Dada, frumusetea-i doar in ochii privitorului... in suflete. ;)

09-10-2008 13:09:45

?? Xtremul
Cont Sters

evil a scris:

HIC!

Apropo si de postarea de mai sus: sa te uiti ADINC in sufletzelul lor, Drace !! ;)
Adinc, mai adinc, asaaaaa... hihihi :D:D

P.S. O alergi cumva nu doar pe Unikaa, ci si pe TIT cu cana aia de cafea in minutza (copita de fapt :D) ???
Ca prea zice cu foc ca ai idei putine, dar fixe
... ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (09-10-2008 14:33:59)

09-10-2008 13:11:52

?? Xtremul
Cont Sters

titmouse a scris:

Draga TIT, n-are rost (tie ;)) sa-ti reamintesc intreg shirul de mari ginditori care-au nuantzat un pic judecatile de valoare vizavi de fomeile uritzele/urite/urite cu spume !!! :D:D

In tineretile-mi antediluviene :D, am incercat sa verific teorema lor (hai s-o reamintesc totusi: cica uritele ar fi nu doar incomparabil mai pasionale decit frumoasele narcisiste, dar si mai fidele/atashate de ciumpalacii lor).

Rezultatul n-a fost insa chiar atit de abracadabrant-pozitiv :D precum ma asteptam, din simplul motiv ca si GELOZIA lor e direct proportionala cu uritzenia... :(

In fine, totu-i relativ si discutabil pina la urma (n-oi fi dat io de cine trebuie :rolleyes: - desi am testat o transha semnificativa de uritanii :D pe-atunci).

In orice caz, n-as putea spune ca "fug de ele" nici acuma, partea proasta-i doar ca nici macar printre uritzele nu se prea mai gasesc femei inteligente... ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (09-10-2008 14:22:11)

09-10-2008 13:42:16

Pagini: 1 ... 8 9 10 11 12 13    
Mergeti la