Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Sex / Femeile ne-futute    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 9 10 11 12 13
?? Ariane
Cont Sters

Inregistat: 23-09-2008

Xtremul a scris:

Dada, frumusetea-i doar in ochii privitorului... in suflete. ;)

Pai, cum explici, daca nu asa, faptul ca etaloanele frumusetii sunt atat de schimbatoare? Eu inclin spre subiectivism, recunosc. Iar iubirea intra in ecuatie ceva mai tarziu, confirmand teoriile subiectiviste. Ca sa nu mai viorbim despre subiectivism si... tema discutata. :)

09-10-2008 13:43:01

?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Iubirea, draga Ariane, e o notziune mai greu de definit decit... fortza gravitationala, de exemplu.

Am io teoria mea (cum sint vreo 7 tipuri de inteligentza, tot cam atitea-s si de iubire :rolleyes:). Si de FRUMUSETZE de fapt.
N-o dezvolt insa aici, ca mi-ar trebui un hectar de monitor. :D

Subiectivismul (tau, al meu, al lui, al lor) e absolut firesc - doar d-aia sintem unici (si atit de amestecati pe nivelul asta de intrupare fizica). :) Ca si pe forumul asta, de fapt.

Ultima modificare facuta de Xtremul (09-10-2008 13:59:30)

09-10-2008 13:56:03

?? Xtremul
Cont Sters

P.S. Acum 30 de ani, am ilustrat (partial) un manual de Anatomie Artistica. Si inainte de asta insa (dar si dupa ;)) am ramas obsedat cumva de studiul diverselor teorii care incearca sa clarifice/ierarhizeze "izvoarele frumusetii".

FIZICE, evident - in natura, Univers, fiindca incercarea de-a diseca frumusetea spiritului e si mai al naibii de grea. :) Sint ceva reguli, ce-i drept (teoria "proportiei de aur" e de f. putini intzeleasa si-acum - cui prodest oricum? :D)

Clar insa, ce intzelege fiecare din "frumusete" in relatia cu un/o partener/a n-are nici in clin nici in mineca cu vreo regula - omeneasca ori divina - a proportiilor, fiind doar o chestie de chimie subtila :rolleyes: incluzind o gramada de factori. Care implica poate si simtzurile (sa nu-l uitam pe ala tactil :D:D hihihi), dar mai ales TRAIRILE - "nevazutele" astea care-s de fapt singurele "averi" pe care le luam cu noi cind dam coltzu'. :)

... Si uite cum un topic abordat tare populist/simplist de initiatoarea lui poa'sa produca si discutii interesante, zic io...
Hai sa fiu mai direct, ca sa-ntzeleaga si Ono: fomei NF :rolleyes: pot fi si unele frumoase, destepte si ingrijite, afla de la mine !!! :D
De vina-i doar hazardul (sau si pasivitatea lor, ori standardele lor aberante poate) care le fac sa ramina NEDESCOPERITE !!! ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (09-10-2008 14:32:17)

09-10-2008 14:04:32

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008

Xtremul a scris:

P.S. Acum 30 de ani, am ilustrat (partial) un manual de Anatomie Artistica. Si inainte de asta insa (dar si dupa ;)) am ramas obsedat cumva de studiul diverselor teorii care incearca sa clarifice/ierarhizeze "izvoarele frumusetii".

FIZICE, evident - in natura, Univers, fiindca incercarea de-a diseca frumusetea spiritului e si mai al naibii de grea. :) Sint ceva reguli, ce-i drept (teoria "proportiei de aur" e de f. putini intzeleasa si-acum - cui prodest oricum? :D)

Clar insa, ce intzelege fiecare din "frumusete" in relatia cu un/o partener/a n-are nici in clin nici in mineca cu vreo regula - omeneasca ori divina - a proportiilor, fiind doar o chestie de chimie subtila :rolleyes: incluzind o gramada de factori. Care implica poate si simtzurile (sa nu-l uitam pe ala tactil :D:D hihihi), dar mai ales TRAIRILE - "nevazutele" astea care-s de fapt singurele "averi" pe care le luam cu noi cind dam coltzu'. :)

... Si uite cum un topic abordat tare populist/simplist de initiatoarea lui poa'sa produca si discutii interesante, zic io...
Hai sa fiu mai direct, ca sa-ntzeleaga si Ono: fomei NF :rolleyes: pot fi si unele frumoase, destepte si ingrijite, afla de la mine !!! :D
De vina-i doar hazardul (sau si pasivitatea lor, ori standardele lor aberante poate) care le fac sa ramina NEDESCOPERITE !!! ;)

In fine pentru fraza de la urma te iert pentru tot ce-ai scris despre femei mai in fatza...;)

10-10-2008 08:15:35

?? tasha 1951
Cont Sters

Xtremul a scris:

Dada, frumusetea-i doar in ochii privitorului... in suflete. ;)

Frumusetea este lasata de dumnezeu pentru a ne face viata mai interesanta, mai picanta....ceea ce nu se vede decat la investigatii radiologice,ramine discutabil...

10-10-2008 08:19:41

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008

Xtremul a scris:

evil a scris:

hihihi eu ma uit si la alea urite ca si ele au suflet.
@ Tit : Daca te rog frumos ai sa incetezi sa ma folosesti ca unitate de masura sau etalon? ( urit/a,rea,rau) :D :D
HIC!

Apropo si de postarea de mai sus: sa te uiti ADINC in sufletzelul lor, Drace !! ;)
Adinc, mai adinc, asaaaaa... hihihi :D:D

P.S. O alergi cumva nu doar pe Unikaa, ci si pe TIT cu cana aia de cafea in minutza (copita de fapt :D) ???
Ca prea zice cu foc ca ai idei putine, dar fixe
... ;)

Evile , Duh al Ratacirii si Fiu al Pierzarii , cum adica sa incetez SA TE FOLOSESC !? Noi doi ( si lada de gunoi ! ) ne-am folosit unul de celalalt de-a lungul vietii mele intr-un mod ...atat de placut !!!!!! AtoateCreatorul , initiatorul programului de inspiratie divina "Lapte si miere" (precum Adrian Nastase cu programul "laptele si cornul") m-a "pus deoparte" inca de la nastere...Degeaba...MA PLICTISEAM... toate discutiile mele indelungi cu Divinul se incheiau , invariabil , cu acelasi raspuns din partea mea : " NU VREAU , NA , NU VREAU" . Acum , dupa atatia ani , ma gandesc ca  , without you , viata mea n-ar fi avut consistenta ;m-am ars , ce-i drept , dar n-o sa regret niciodata ca ne-am cunoscut atat de bine !!! INCA TE MAI PLAC...desi ne intalnim din ce in ce mai rar...

Ultima modificare facuta de titmouse (10-10-2008 09:34:18)

10-10-2008 09:28:47

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Ariane a scris:

evil a scris:

hihihi eu ma uit si la alea urite ca si ele au suflet.
@ Tit : Daca te rog frumos ai sa incetezi sa ma folosesti ca unitate de masura sau etalon? ( urit/a,rea,rau) :D :D
HIC!

Frumusetea e o notiune relativa. Chiar nu inteleg cum reustiti sa le imparititi in urate si frumoase? Gioconda ar ramane azi nemaritata... In alte timpuri, un top model, platit in zilele noastre cu sume fabuloase, ar fi fost considerata bolnava si barbatii ar fi fugit de ea...

Si, venind vorba de barbati, nu e oare la fel? O cunoscuta de mea se marita zilele astea. Imi povestea cum s-a indragostit de acest barbat. La inceput nu i-a prea placut: cam putin par in frunte, un inceput de burtica... Dar au stat de vorba, au mai glumit, au vazut ca au interese comune... "Si, povestea prietena mea, la un moment dat, mi s-a parut atat de furmos! am observat ca are ochi frumosi, un fel de noblete, trasaturi fine ale fetei, demnitate si siguranta in miscari..." Si mai interesant e ca, dupa cateva luni, tipul chiar a devenit foarte atractiv, a mai slabit, a disparut burtica... Dragostea are puteri miraculoase. O femeie care se simte iubita NU POATE fi urata. Aici poate e "misterul" legarturii intre frumusete, iubire si bunatate. Undeva, aceste "esente miraculoase" se intalnesc, se confunda chiar, si... produc minuni. :)

Gioconda , pentru mine , Ariane , este...nu stiu ce este...ceva ciudat...pare si femeie si barbat in acelasi timp...o vad femeie dar pare barbat...as vrea sa spun ca-i barbat dar pare totusi femeie... ma intriga...probabil in asta consta misterul ei...e o fiinta umana , asta-i sigur , dar din punct de vedere sexual , pur si simplu NU STIU CE ESTE...Nu stiu daca ar ramane neinsurata sau nemaritata !
Heeei , stai ca stiu..Giconda e un adrogin.Asa vad eu portretul fiintei din tablou . Desigur , asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa fie de acord cu mine si s-o vada la fel.

Ultima modificare facuta de titmouse (10-10-2008 09:46:59)

10-10-2008 09:45:22

?? evil
Cont Sters

Inregistat: 15-04-2008
AHA! Gioconda... Eu ma declar adeptul teoriei conform careia Gioconda e un autoportret! De ce? Simplu. E prea URITA ca sa fie femeie! hihihi
@ XP : Cana in discutie este exclusiv rezervata Preotesei...(asta pina o sa se indure sa o umple, hihihi, dupa care ,tzop la urmatoarea obsesie/victima) :D :D
@Tit : Si eu te iubesc,copila dulce si neprihanita :D :D
Hic!

10-10-2008 10:00:02

?? Xtremul
Cont Sters

@Tit: Da, clar, Mona Lisa e un autoportret... androgin. ;) (nu doar fiindca Da Vinci era "lache" :D)

@Evil: Vezi tu, D-Evile, ca, asemenea ulciorului, cana nu se duce de prea multe ori la... cafele. :D:D (P.S. uitasem sa te adaug in lista de amici virtuali - daca nu-ti dai acceptu', Dreaku te ia !!! :D:D)

@Tasha: Bine ca zic "in fatza" si nu "in spate" :D ce cred despre femei, ma chere!!! Si oricum n-am zis nimic rau (nici macar despre uritanii :D - doar ca-s mai geloase, in rest... numai de bine! ;))

Ultima modificare facuta de Xtremul (10-10-2008 11:32:13)

10-10-2008 11:30:15

?? Ariane
Cont Sters

Xtremul a scris:

Departe de mine gandul sa inventez alte definitii pentru "iubire" decat cele ce pot fi gasite in dictionare. Si, daca ma apuca vreodata nevoia de a inova in  acest domeniu, sa stii ca e unul dintre acele puseuri de prostie, fara de care, altfel, viata noasatra ar fi cam monotona. :)

Am citit undeva despre o lege a proportiei corpului feminin (deci, sigur, nu era vorba de legea lui Matila Costiescu Ghyka!), conform careia circumferinta taliei ar trebui sa fie cam 70% din cea a soldurilor. Si... nu mai tin minte cat mai trebuia sa fie cea a bustului. Oricum, nu asta conteaza. Tin mionte ca, intamplator, am discutat intr-un cerc de prietene despre aceste prportii si, la un moment dat, am constatat ca raportul "magic" 90-60-90 este cel mai "apropiat" de "ideal".  Bineinteles, avand in vedere standardele actuale, valabile prin aceasta zona...  Altfel, exista culturi in care, pentru a fi considerata atractiva, o femeie trebuie sa aiba  ceva mai mult tesut adipos, dar regula celor 70% e valabila in toate culturile si in toate timpurile, spun antropologii.

Cat priveste ceilalti factori care ne influenteaza "atractivitatea", de acord ca sunt mult prea multi, ca sa fie trecuti in revista aici.  Fabrica individuala de feromoni ar fi unul, inteligenta ar fi altul (avand in vedere ca cel mai important organ sexual este, totusi, creierul)... Imi pare rau ca se acorda atata de multa atentie proportiilor, dar aproape nu se discuta despre atitudine si armonia miscarilor. Or, degeaba un corp este bine "sculptat", daca se misca greoi sau... vulgar... :)

As mai insira si alte... idei (fixe sau nu mai putin), ca am pofta de discutii, dar mi-e teama ca ma deconectez sa raman suspendata in aer, pierzand si mesajul - asa am patit ieri. :)

Buna ziua, tuturor!

10-10-2008 11:32:05

?? Xtremul
Cont Sters

Buna sa-ti fie si tie ziua, Ariane! :)
1. Ca sa eviti delogarea, in timp ce scrii mai revii cind si cind si dai o cautare a alora online pe pagina "home" a sitului. (si io scriu "in rate" :D din cauza asta) - altii n-au griji, postarile lor fiind de tip binar cumva :D

2. Problema proportiilor e muuuult mai complexa decit simplistele standarde "90-60-90" . Care uita, in primul rind, de proportiile pe verticala ale corpului uman !!! ;) Fiindca, de ex, o tipa "90-60-90" cu niste piciorushe scurte de gindacel :D poate fi chiar dizgratioasa, oricit de gratzios s-ar misca... Ori una cocoshata :D de pilda (cu picioare... prea lungi de fapt).

3. Tema evolutiei istorice a "idealului feminin de frumusete" e si ea prea stufoasa ca sa incapa aici - "toata grasa e frumoasa" (vorba auzita de la bunica-miu :D) era valabila, clar, pe parcursul intregii istorii, pina recent - cu motivatii legate de perpetuarea cu succes a speciei, de fapt. ;).
Acum 100, 1000 sau 10.000 de ani, un top-model ar fi ramas clar... NF, deci !!! :D:D (ca sa nu batem cimpii doar offtopic)

4. Creierashu-i clar al mai mare afrodisiac si degeaba se zice ca "te indragostesti doar cu inima, nu si cu mintea" (parerea mea, limitativa poate fiindca influentzata de propriile reactii :)) - iarasi, o tema inepuizabila.

Ultima modificare facuta de Xtremul (10-10-2008 11:53:39)

10-10-2008 11:37:52

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Xtremul a scris:

@Tit: Da, clar, Mona Lisa e un autoportret... androgin. ;) (nu doar fiindca Da Vinci era "lache" :D)

@Evil: Vezi tu, D-Evile, ca, asemenea ulciorului, cana nu se duce de prea multe ori la... cafele. :D:D (P.S. uitasem sa te adaug in lista de amici virtuali - daca nu-ti dai acceptu', Dreaku te ia !!! :D:D)

@Tasha: Bine ca zic "in fatza" si nu "in spate" :D ce cred despre femei, ma chere!!! Si oricum n-am zis nimic rau (nici macar despre uritanii :D - doar ca-s mai geloase, in rest... numai de bine! ;))

Iluminatule , daca Marea Preoteasa "il dovedeste" pe Evil , propun pentru Fiul Pierzarii urmatoarea pedeapsa : sa-l facem de rusine...sa-l plimbam prin tot Bunkeristanul imbracat ca Desfranatul Cel Mare , in purpura si stofa stacojie , impodobit cu aur si in mana tinand cana plina cu spurcaciunile lui diavolesti ; sa-l dam de iexemplu negativ ;desi mie una , o sa-mi cam para rau de el...sincer...
Daca "o dovedeste" Evil pe Marea Preoteasa atunci e grav...ca n-o sa mai aive cine sa ne tina slujbbele religioase...liturghii , spovedanii , masluri si celelalte....

Ultima modificare facuta de titmouse (10-10-2008 19:17:09)

10-10-2008 11:43:29

?? Xtremul
Cont Sters

:D hihihi... sint teorii cum ca pina si Papa l-ar sluji de fapt pe Lucifer, nu doar masonii, draga Tit... ;)
Asa ca nu tre'sa excludem aprioric o "asociere" Evil/Marea Preoteasa :rolleyes:... desi faptul ca Unikaa s-a lasat de fumat si cafele (eu nu, niciodata, cred, macar un pic vicios musai sa fiu :D), ar face putin proobabila o imbirligare diavoleasca... :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (10-10-2008 11:48:25)

10-10-2008 11:46:21

?? Ariane
Cont Sters

Cat despre Gioconda, stiu ca exista diverese teorii privind prototipul... Cert e ca un artsit, un mare artist, a pictat, si timp de secole se discuta despre acest simbol al... feminitatii (pentru a fi considerata barbat, "tipa" are cam mult tesut adipos - exact in zona unde femeile stocheaza "hrana" pentru eventualii bebelusi :) ). Si, tocmai de asta am adus-o in discutie, ca sa ilustreze ideea despre relativitatea si "individualismul" perceptiei frumusetii - uf, ce greu imi mai gasesc astazi cuvintele! :)

Nici mie nu mi-ar placea sa arat ca Gioconda. Altfel zis, nu e nici pe gusturile mele. Dar era un banc, daca il mai tineti minte. Unul se uita la portretul Giocondei si zice "Hm, nu stiu ce a gasit pictorul la ea, da mie  nu-mi place tipa asta". La care i se raspunde: "Tipa asta e atat de admirata de secole, de atata lume, incat si-a castigat dreptul sa aleaga, cui sa placa si cui nu"...

Ultima modificare facuta de Ariane (10-10-2008 11:50:23)

10-10-2008 11:47:24

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Xtremul a scris:

Iubirea, draga Ariane, e o notziune mai greu de definit decit... fortza gravitationala, de exemplu.

Am io teoria mea (cum sint vreo 7 tipuri de inteligentza, tot cam atitea-s si de iubire :rolleyes:). Si de FRUMUSETZE de fapt.
N-o dezvolt insa aici, ca mi-ar trebui un hectar de monitor. :D

Subiectivismul (tau, al meu, al lui, al lor) e absolut firesc - doar d-aia sintem unici (si atit de amestecati pe nivelul asta de intrupare fizica). :) Ca si pe forumul asta, de fapt.

Stai sa-ti mai spun ceva si gata...dup-aia plec...sa vezi ce-am patit zilele trecute : mergeam asaaa...linistita ...pe o straduta cu pomi pe margine si la un moment dat... ZBAANG  !!!! Mi-a cazut un mar in cap . M-a durut al naibii . Zic : "las' ca tot raul e spre bine , precis c-o sa am si io o revelatie ca Newton" . Minciuna , minciuna , de trei ori minciuna !!!!! Nimic . Nici o revelatie . Sa mai astept ?????? Sa mai astept , totusi , nu stiu niciodata cand o sa ma plesneasca revelatia...

Ultima modificare facuta de titmouse (10-10-2008 11:54:31)

10-10-2008 11:53:54

?? Ariane
Cont Sters

P.S. Multumesc pe ntru sfaturi Xtremule (sau Xtreme?) :) ... Am gasit si eu o modalitate  de a ramane conectata: nu mai recitesc mesajul, il trimit cu toate greselile posibile si imposibile!  - e bine, nu? :)

...o sa mai revin, ca-mi place sa discut cu voi...

10-10-2008 11:54:42

?? Xtremul
Cont Sters

:) Marul A FOST premonitoriu, draga TIT; revelatia urmeaza - dar, ca de obicei, atunci cind o sa te astepti mai putin. ;)

10-10-2008 11:56:54

?? Xtremul
Cont Sters

Ariane a scris:

P.S. Multumesc pe ntru sfaturi Xtremule (sau Xtreme?) :) ... Am gasit si eu o modalitate  de a ramane conectata: nu mai recitesc mesajul, il trimit cu toate greselile posibile si imposibile!  - e bine, nu? :)

...o sa mai revin, ca-mi place sa discut cu voi...

Pentru putin, Ariane ! :) XT e OK, orice apelativ e OK de fapt daca vine din directii compatibile.
Poti edita (modifica) oricum mesajul ulterior (si peste ore-zile, daca vrei).

Ultima modificare facuta de Xtremul (10-10-2008 12:00:04)

10-10-2008 11:58:34

?? barbie_sexy
Cont Sters

Inregistat: 27-09-2008
acest text nu este trimis de mine

16-11-2008 10:10:29

alina-buc
Femeie

Nou venit

Inregistat: 16-10-2008

Xtremul a scris:

:D hihihi... sint teorii cum ca pina si Papa l-ar sluji de fapt pe Lucifer, nu doar masonii, draga Tit... ;)
Asa ca nu tre'sa excludem aprioric o "asociere" Evil/Marea Preoteasa :rolleyes:... desi faptul ca Unikaa s-a lasat de fumat si cafele (eu nu, niciodata, cred, macar un pic vicios musai sa fiu :D), ar face putin proobabila o imbirligare diavoleasca... :D:D
  CE se intampla de nu vrei sa vb?

17-11-2008 15:26:31

?? adimar52
Cont Sters

Inregistat: 31-10-2008
Nu am fost pe faza.

17-11-2008 19:58:32

?? vaics
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005

alina-buc a scris:

CE se intampla de nu vrei sa vb?

vorbesc eu cu tine ;)

18-11-2008 09:47:04

alina-buc
Femeie

Nou venit

Vorbeste mai incet,ca nu te aud ca trece trenul. Ok,hai sa facem cunostinta,eu sunt nimfomana ,tu cine esti?

26-11-2008 21:39:09

?? nice24
Cont Sters

Inregistat: 16-11-2008
lol

26-11-2008 22:03:45

alina-buc
Femeie

Nou venit

Am sa imi cumpar o cartela de telefon nou-noutza, am sa dau un anuntz gen femeie cuminte care isi cauta partener "pe veci"  , el nu va sti cu cine are de-a face si,,, voi deveni femeie de casa. De casa cui,ramane de vazut. Si apropo de cuvantul "pe veci" ,,,cauta-n ghiveci,sper ca stiti bancul.

04-12-2008 21:45:49

alina-buc
Femeie

Nou venit

Rolf Douglas: sarut mana
virginica fututa: hi
Rolf Douglas: paul sunt...cu cd-urile
virginica fututa: a,,,ok
Rolf Douglas: daca ma mai stiti
virginica fututa:
Rolf Douglas: imi era dor sa mai vb cu dvs...imi doresc enorm
Rolf Douglas: multumesc oricum
virginica fututa: ok
Rolf Douglas: crdeti-ma ca ii doresc enorm
Rolf Douglas: sa fiu in preajma dvs si sa fiu penetrat'
virginica fututa: ok
Rolf Douglas: e ceea ce simt
Rolf Douglas: v-as implora sa intrati cu putere in mine
Rolf Douglas: si sa-mi dati orice sa ling si sa sug

16-12-2008 14:16:32

?? limbutze
Cont Sters

Inregistat: 18-02-2009
care fata ar vrea sa fie linsa in pasarik pana la orgasm?

20-02-2009 11:16:30

dana6969
Femeie

Nou venit

Inregistat: 21-01-2009
limbutze,suna la www.matrimoniale3x.ro.726.126,si ai sa dai limbi pana te saturi,gasesti fete dornice de masculi generosi si limbosi.

20-02-2009 17:28:59

?? excitator
Cont Sters

Inregistat: 13-07-2005
doar ca fetele mai vor si bani pe langa limbi :D

Ultima modificare facuta de excitator (21-02-2009 11:41:03)

21-02-2009 11:40:53

?? cassian33
Cont Sters

Inregistat: 19-02-2009
sa va fut pe toate

23-02-2009 09:55:05

?? cassian33
Cont Sters

vas fute de vas rupe

23-02-2009 09:55:39

?? cassian33
Cont Sters

care esti curioasa si vrei sa te nsimtzi bine, trimite un nr de tel. si vei fi contactata si satisfacuta cum nici nu atzi imaginez

23-02-2009 09:57:27

SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005
un vajnic rival al lui iliuta 20007, care nu-si imagineaza ca mai sint si altii care f... de rup debila limba romana

24-02-2009 00:11:53

?? hotbrain
Cont Sters

Inregistat: 13-12-2008
Pe asta nu-l mai vindeca decat radacina de muscata, mama draga. Amin.

24-02-2009 09:43:58

losanne
Femeie

Nou venit

Inregistat: 07-03-2009

onoyoko a scris:

Se spune despre femeile nervoase,barfitoare si enervante ca sunt ne-futute. Deunazi doua tzatze se certau in fata unui bloc,cand apare sotul uneia dintre ele si ii spune acesteia "las-o,draga,nu vezi ca e isterica,e ne-fututa? " Si eu am observat ca femeile gen "gospodine" ,cele care stau toata ziua in fata cratitei sunt nevrotice,alea chiar nu mai vor pu-la deloc,sau nu o mai primesc ? In mod sigur nevestele sunt mai putin regulate decat amantele,acestea din urma avand o viata sexuala implinita si satisfacatoare. Eu fiind amanta de profesie le spun nevestelor: firi-ati ale dracu de matracuce ne-futute si isterice,vreti si voi pu-la ,dar mai intai ingrijiti-va si dupa ce nu o sa mai aratati ca dracu ,atunci sa o sugeti si voi cu spor! Nu-mi plac gospodinele,nu-mi plac femeile care s-au plafonat,care ci-ca ele nu sug,ci doar o ling. Faaaa jegurilor,voi nu va dati seama ca deaia va bat barbatii vostri? Ca sunteti nasoale si mirositi a iahnie de fasole? Ale dracu hahalere de neveste zdrente! Ia zi fa zdreanto care te dai nevasta gospodina,ia spune aici cum te oparesti la fofoloanca si putzi a hoit de la o posta,mai vrei sa se culce cu tine barbati-tu care vine de la femei ingrijite? Sotul tau vine de la pizde curate,acolo isi lasa banisorii,ca doar n-o fi prost sa ti-i dea tie pentru iahnia pe care i-o faci. De cand nu te-a mai scos in oras? Afla ca pe amante le duce mereu la teatru,la restaurant, si nu ii este rusine sa iasa cu amanta pentru ca aceasta miroase bine si este ingrijita,nu ca tine ,asa ca du-te faaa si reclama la tradati in dragoste,ca acolo ai sa-ti vezi rivala care ii mananca banii sotului tau.! Firi-ati ale dracu de zdrente si hahalere jegoase,va dati cinstite,dar nu spuneti ca v-ati fute in draci numai ca nu va fute nimeni. Aveti boala pe amante,ziceti ca sunt curve,dar ati vrea sa fiti si voi implinite sexual,sa fiti futute cu alte cuvinte,sa va aduca si voua cineva flori,ei lasa ca o sa va aduca sotii vostri flori la mormant,asa ca puteti sa va spanzurati linistite!

ai dreptate, si eu am fost amanta...e bine

07-03-2009 20:14:36

losanne
Femeie

Nou venit

hotbrain a scris:

si pe tine nu te mai vindeca decat groapa...baba rea si invidioasa

07-03-2009 20:16:42

losanne
Femeie

Nou venit

titmouse a scris:

La naiba ! orice femeie trebuie sa fie  c.u.r.v.a.  in pat . In ce priveste fidelitatea , de data aceasta Onoyoko are , din punctul meu de vedere , dreptate .Exista putine cazuri de femei care sunt si frumoase - ma rog , atragatoare - si fidele barbatului de langa ele . O avem de exemplu pe Tasha .Tasha este o femeie frumoasa care a fost si va fi devotata barbatului cu care traieste sau cu care are o relatie amoroasa .
  DAR ( urmeaza marele "DAR" ) : acestea sunt exceptiile , EX - CEP - TI - I - LE , prin urmare nu putem lua  o exceptie si sa o tratam ca pe un caz general .
  In general vorbind , o femeie frumoasa sau foarte atragatoare nu este 100% fidela barbatului de langa ea , pentru toata viata . CA N-ARE CUM !
Fac exceptie URATELE care-au reusit sa se marite ( ca ce altceva mai puteau sa faca ? ) si care-si dau ochii peste cap de cate ori au ocazia , mentionand de fiecare data ca "ele nu sunt curve" . Intrebarea mea pentru asemenea uratenii este urmatoarea : "De ce nu sunteti ? Ca nu vreti sau ca NU PUTETI ? Ca-i mare diferenta !!!!!!!!" Nimic mai simplu decat sa fii fidela unui barbat , atata timp cat oricum nu se uita nimeni la tine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Si tot in general vorbind , nu-mi plac femeile urate ! Nivelul de rautate gratuita al unei uratenii este de cel putin cinci ori mai mare decat al unei femei atragatoare . Adicatelea , nu-i indejuns ca nu se uita nici dracu' la ea , tre' sa mai fie si rea ca dracu ' !! . Nu , nu-mi plac femeile urate si maritate . Le evit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ai dreptate, uratele sunt foarte rele...e dovedit...

07-03-2009 20:27:16

?? enigma62
Cont Sters

Inregistat: 17-01-2009

losanne a scris:

titmouse a scris:

La naiba ! orice femeie trebuie sa fie  c.u.r.v.a.  in pat . In ce priveste fidelitatea , de data aceasta Onoyoko are , din punctul meu de vedere , dreptate .Exista putine cazuri de femei care sunt si frumoase - ma rog , atragatoare - si fidele barbatului de langa ele . O avem de exemplu pe Tasha .Tasha este o femeie frumoasa care a fost si va fi devotata barbatului cu care traieste sau cu care are o relatie amoroasa .
  DAR ( urmeaza marele "DAR" ) : acestea sunt exceptiile , EX - CEP - TI - I - LE , prin urmare nu putem lua  o exceptie si sa o tratam ca pe un caz general .
  In general vorbind , o femeie frumoasa sau foarte atragatoare nu este 100% fidela barbatului de langa ea , pentru toata viata . CA N-ARE CUM !
Fac exceptie URATELE care-au reusit sa se marite ( ca ce altceva mai puteau sa faca ? ) si care-si dau ochii peste cap de cate ori au ocazia , mentionand de fiecare data ca "ele nu sunt curve" . Intrebarea mea pentru asemenea uratenii este urmatoarea : "De ce nu sunteti ? Ca nu vreti sau ca NU PUTETI ? Ca-i mare diferenta !!!!!!!!" Nimic mai simplu decat sa fii fidela unui barbat , atata timp cat oricum nu se uita nimeni la tine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Si tot in general vorbind , nu-mi plac femeile urate ! Nivelul de rautate gratuita al unei uratenii este de cel putin cinci ori mai mare decat al unei femei atragatoare . Adicatelea , nu-i indejuns ca nu se uita nici dracu' la ea , tre' sa mai fie si rea ca dracu ' !! . Nu , nu-mi plac femeile urate si maritate . Le evit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ai dreptate, uratele sunt foarte rele...e dovedit...

UNELE sa laudau ca sunt foarte bune la"oral",remeber?Dar oare la ce fel de ORAL faceau referire????

07-03-2009 20:43:28

?? enigma62
Cont Sters

losanne a scris:

hotbrain a scris:

Losanne,mama...pariu ca "baba"de hotbrain,iti da clasa in materie deSEX???pariu ca e mai buna ca tine la pat? pariu ca stie mai bine ca tine ce si cu ce se"mananca"un barbat ???Eu zic ca ai pierde pariul..de cateva ori la rand......

07-03-2009 20:46:55

?? enigma62
Cont Sters

hotbrain a scris:

dar sadita in pamant galben,nu?ca doar nu in ghiveci pe balcon.....

07-03-2009 21:02:28

?? hotbrain
Cont Sters

losanne a scris:

hotbrain a scris:

Daca ai fi fost un pic mai atenta ai fi observat k ma refeream la cei care nu au tangente cu limba romana. Si ma simt perfect in pielea mea de baba, poti sa spui acelasi lucru despre tine?..Nu cred, ca pari deja acra si nemultumita.

07-03-2009 21:09:33

losanne
Femeie

Nou venit

hotbrain a scris:

losanne a scris:

hotbrain a scris:

Daca ai fi fost un pic mai atenta ai fi observat k ma refeream la cei care nu au tangente cu limba romana. Si ma simt perfect in pielea mea de baba, poti sa spui acelasi lucru despre tine?..Nu cred, ca pari deja acra si nemultumita.

looool.....babetoooooo

07-03-2009 21:31:03

?? tasha 1951
Cont Sters

losanne a scris:

hotbrain a scris:

losanne a scris:

looool.....babetoooooo

Nu fi rea,o sa ajungi si tu anii ei..
Sincer n-o vad deloc rea si invidioasa pe Hotbrain,ba mai mult vad ca are umor si nu se supara....=)

07-03-2009 21:39:42

dana6969
Femeie

Nou venit

Inregistat: 21-01-2009

cassian33 a scris:

sa va fut pe toate
suna-ma,sunt fierbinte in vagin,www.matrimoniale3x.ro

Ultima modificare facuta de dana6969 (13-03-2009 15:19:16)

13-03-2009 15:18:48

?? jojooz
Cont Sters

Inregistat: 18-02-2009
Am vazut pe unele forum-uri si blog-uri cum lumea isi explica experientele despre sex sau dragoste , unele mai bune altele mai putin bune.. atunci ne-am gandit sa facem un site special pentru acesti oameni care simt nevoia sa isi impartaseasca experientele cu altii ,au nevoie de un sfat , de apreciere sau nu au cui sa povesteasca.

Citeste tot..

Prietena mea e bisexuala

Scris de florin_mishu2000 in Esecuri ( 13 Martie 2009 12:19 )

M-a inselat cu o tipa chiar la mine in apartament. Sunt cu prietena mea de 6 luni si am aflat recent ca e bisexuala. Probabil ca nu as fi stiut, daca nu as fi gasit-o in patul nostru, cu alta femeie, pe care mi-a spus ca a cunoscut-o intr-un club din Buc. Ma simt ca ultimu\' prost si nu prea stiu ce sa fac cu relatia asta... Dupa lungi discutii, am mai aflat ca ea nu e la prima abatere de genul asta. E o situatie prea ciudata pt. mine, ma poate ajuta cineva... cu un sfat??

SPUNE SI POVESTEA TA !!!

sursa: ( http://sexlife.izymedia.net/esecuri/213 ... sexuala-of  )

15-03-2009 19:19:45

?? hotbrain
Cont Sters

eee nah, pentru un cerc ai nevoie de 3 puncte.=D=D=D

15-03-2009 21:25:46

?? niladam
Cont Sters

Inregistat: 23-10-2007
Asha o fi, dar cine sa fie centrul... atentziei ? :rolleyes:

15-03-2009 21:39:12

?? hotbrain