Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Sex / Femeile ne-futute    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 13
?? viccraft
Cont Sters

Inregistat: 25-07-2007

onoyoko a scris:

Pe mine sa nu mai contati ca am sa intru pe forum,si sa va spun de ce : am cunoscut un tip destul de dragut care mi-a propus sa ma angajeze la firma lui ,iar el fiind tot timpul plecat prin tara sa il insotesc. Si vad ca imi place, ne cazam la hotel,merg cu el la intalnirile de afaceri,asa ca deocamdata imi place,in definitiv ce am de pierdut? Mi-a dat mana libera in tot ceea ce fac,nu ma gelozeste(e insurat) asa ca deocamdata totul e ok,si cum stiti ca mie imi place sa calatoresc...chiar e super! Am sa mai intru pe forum sa va "controlez" din cand in cand sa nu faceti vreo orgie fara mine. Va pup pe portofel !

Hait! Mi-a sparlit-o magarul pe Ono... :(

15-02-2008 20:37:29

?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Mda, cumetre, se pare ca ne-a furat-o (si, evident, f..t-o ;)) pina si nenea asta "destul de dragutz" :D (semn ca n-o sa dureze totusi mult "combinatzia") :D
Unora le place sa fie "folosite", asta-i viata... calatoriile se pare ca pot inlocui cu succes lipsa oricaror alte calitati. :)

Concluzia: Izmene pe calator !!! :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (15-02-2008 21:57:16)

15-02-2008 21:24:26

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006

Xtremul a scris:

Mda, cumetre, se pare ca ne-a furat-o (si, evident, f..t-o ;)) pina si nenea asta "destul de dragutz" :D (semn ca n-o sa dureze totusi mult "combinatzia") :D
Unora le place sa fie "folosite", asta-i viata... calatoriile se pare ca pot inlocui cu succes lipsa oricaror alte calitati. :)

Concluzia: Izmene pe calator !!! :D:D

Neeea...nu fiti rai...fata v-a tot batut apropos-uri...daca voi n-ati fost mai rapizi in decizii...de ce va plingeti acuma?;)
=D=D

15-02-2008 22:48:39

?? viccraft
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Neeea...nu fiti rai...fata v-a tot batut apropos-uri...daca voi n-ati fost mai rapizi in decizii...de ce va plingeti acuma?;)
=D=D

Ne plangem si noi ca-s strugurii acri...

Nu mi-e necaz ca am pierdut-o pe Ono la pat(acri, acri..), ca are balta peste, da' imi placea s-o dau pe flirt cu ea, ca imi placeau replicile. Si s-a bagat egoistu' ala pe fir si s-a apucat s-o plimbe ca sa nu ne putem bucura si noi de compania ei... :(

18-02-2008 12:36:43

?? tasha 1951
Cont Sters

viccraft a scris:

tasha 1951 a scris:

=D=D

Ne plangem si noi ca-s strugurii acri...

Nu mi-e necaz ca am pierdut-o pe Ono la pat(acri, acri..), ca are balta peste, da' imi placea s-o dau pe flirt cu ea, ca imi placeau replicile. Si s-a bagat egoistu' ala pe fir si s-a apucat s-o plimbe ca sa nu ne putem bucura si noi de compania ei... :(

hmm!!femeile bune de caterinca pe net sau "antrenament" .... pot provoca frustrari acute daca nu sunt "mirosite" in timp  ....=D=D

18-02-2008 17:02:20

?? viccraft
Cont Sters

Frustrari acute!? O cunosc pe Ono doar din postari, desi nu neg ca as vrea mai mult. Doar nu a zis ca se baga in gaura de sarpe... poate aranjam de un "meeting" intre doua deplasari. :D

18-02-2008 19:29:59

?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007
Dragul meu viccraft, niciodata sa nu te duci la pomul laudat cu sacul!  Totul tine de chimie,iar uneori ea nu exista,si atunci ce ramane ? Nici macar o prietenie. Nu ma pot minti ca pot fi prietena cu un tip,ar fi prea de tot. Esti un tip dragut daca ma uit la pozele tale,iar asta e meritul Creatorului,nu al tau,asa ca iti propun sa ma vrajesti cu ceva ce iese din capsorul tau,si aici nu ma refer la par. Poate sunt ciudata,dar pentru mine barbatii sunt de doua categorii: cei care au rabdare si cei care nu au. Iar cu mine ai nevoie de rabdare si inteligenta daca vrei sa iti ofer inima mea,iar daca nu ai rabdare,,,,discutam pretul. Intelegi? Nu o fac de amorul artei,ci doar daca iubesc sau am interes banesc. In care categorie te-ai situa? Cum stai cu rabdarea ?

18-02-2008 20:49:41

?? Xtremul
Cont Sters

onoyoko a scris:

Dragul meu viccraft, niciodata sa nu te duci la pomul laudat cu sacul!  Totul tine de chimie,iar uneori ea nu exista,si atunci ce ramane ? Nici macar o prietenie. Nu ma pot minti ca pot fi prietena cu un tip,ar fi prea de tot. Esti un tip dragut daca ma uit la pozele tale,iar asta e meritul Creatorului,nu al tau,asa ca iti propun sa ma vrajesti cu ceva ce iese din capsorul tau,si aici nu ma refer la par. Poate sunt ciudata,dar pentru mine barbatii sunt de doua categorii: cei care au rabdare si cei care nu au. Iar cu mine ai nevoie de rabdare si inteligenta daca vrei sa iti ofer inima mea,iar daca nu ai rabdare,,,,discutam pretul. Intelegi? Nu o fac de amorul artei,ci doar daca iubesc sau am interes banesc. In care categorie te-ai situa? Cum stai cu rabdarea ?

Valabil si pentru mine chestionarul-grila, Ono draga? ;)

Intreb si eu, asa, doar vezi ca-s gind la gind cu cumatrul viccraft pe anumite directii... :D
Chiar daca aparent fara sanse. Doar aparent, insa... ;);)

Ultima modificare facuta de Xtremul (18-02-2008 20:58:37)

18-02-2008 20:57:50

?? viccraft
Cont Sters

onoyoko a scris:

Interesanta balanta mi-ai pus inainte... O sa-ti spun ceva: poate ca mi-as putea permite sa negociez cu tine, nu ca as fi vreun nabab, dar nici nu ma sufla vantul. Insa am fost in ambele posturi, atat acela de a primi de la o femeie, cat si acela de a cumpara de la o femeie. Si pot sa spun cu mana pe inima ca "a primi" merita toata rabdarea din lume. Si stii bine despre ce vorbesc.

18-02-2008 21:26:21

?? tasha 1951
Cont Sters

Adica daca eu tot moderez acest forum...cu ce ma aleg daca afacerea o faceti sub ochii mei....tin macar lumanarea?...poate aflu lucruri noi de la Ono....;)
=D=D
Looool...ce prostii imi trec prin cap!!!!!

18-02-2008 21:39:28

?? onoyoko
Cont Sters

Tasha, te rog sa imi spui in ce conditii te-ai culca cu un barbat. Nu de altceva,dar vreau sa imi confirmi ca am dreptate,ca nu te culci cu cineva doar de dragul sexului. Sunt sigura ca noi femeile,vrem mai mult decat o partida dupa care fiecare sa plece pe drumul lui,noi vrem sa stim ca suntem dorite,chiar daca acel Casanova dispare ca magarul in ceata dupa acel act,de fapt vrem ca Noi sa alegem,nu sa fim alese. Cel mai placut e atunci cand un barbat te atrage prin ceea ce gandeste,cand iti vorbeste si te uimeste cu inteligenta lui,si nu atunci cand iti spune "ce te-as fu..."  Tasha,zi tu de nu am dreptate,femeile puternice sunt singure (o spun psihologii),iar asta e clar,cu cat stii mai multe si esti mai inteleapta cu atat e mai greu sa gasesti iubirea,devi mai pretentioasa,vrei mai mult.

18-02-2008 21:50:04

?? onoyoko
Cont Sters

viccraft a scris:

onoyoko a scris:

Interesanta balanta mi-ai pus inainte... O sa-ti spun ceva: poate ca mi-as putea permite sa negociez cu tine, nu ca as fi vreun nabab, dar nici nu ma sufla vantul. Insa am fost in ambele posturi, atat acela de a primi de la o femeie, cat si acela de a cumpara de la o femeie. Si pot sa spun cu mana pe inima ca "a primi" merita toata rabdarea din lume. Si stii bine despre ce vorbesc.
Bine ca macar imi dai dreptate,nimic nu se compara cu ceea ce simti atunci cand faci dragoste cu cel pe care il iubesti. Iar timpul in preajma acestei persoane nu este un timp pierdut,stiu ca toti ne plangem de timp,dar tocmai lipsa lui va face sa alegeti calea cea mai scurta:portofelul. As prefera sa am portofelul gol,dar sufletul plin de iubire. Stiu,suna ciudat spus tocmai de mine,sunt doua personalitati diferite intr-un singur trup.

18-02-2008 21:56:24

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
hihihihi
onoyoko a scris:

Tasha, te rog sa imi spui in ce conditii te-ai culca cu un barbat. Nu de altceva,dar vreau sa imi confirmi ca am dreptate,ca nu te culci cu cineva doar de dragul sexului. Sunt sigura ca noi femeile,vrem mai mult decat o partida dupa care fiecare sa plece pe drumul lui,noi vrem sa stim ca suntem dorite,chiar daca acel Casanova dispare ca magarul in ceata dupa acel act,de fapt vrem ca Noi sa alegem,nu sa fim alese. Cel mai placut e atunci cand un barbat te atrage prin ceea ce gandeste,cand iti vorbeste si te uimeste cu inteligenta lui,si nu atunci cand iti spune "ce te-as fu..."  Tasha,zi tu de nu am dreptate,femeile puternice sunt singure (o spun psihologii),iar asta e clar,cu cat stii mai multe si esti mai inteleapta cu atat e mai greu sa gasesti iubirea,devi mai pretentioasa,vrei mai mult.

18-02-2008 22:01:47

?? onoyoko
Cont Sters

Xtremul a scris:

onoyoko a scris:

Intreb si eu, asa, doar vezi ca-s gind la gind cu cumatrul viccraft pe anumite directii... :D
De ce oare fug barbatii de femeile puternice,care stiu ce vor? Ce anume ii sperie la ele?

18-02-2008 22:05:37

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

hihihi mintea ! asta ii sperie ....dar pun shi io o intrebare !!! .....a vazut cineva p-acilea femeii puternice ?
onoyoko a scris:

Xtremul a scris:

onoyoko a scris:

De ce oare fug barbatii de femeile puternice,care stiu ce vor? Ce anume ii sperie la ele?

18-02-2008 22:16:06

?? tasha 1951
Cont Sters

onoyoko a scris:

Evident...ai dreptate...maniera de abordare conteaza extrem de mult...mi-am adus aminte insa de o intamplare cu multi ani in urma...eram la o petrecere cu un grup de politisti dansam cu un coleg de-al sotului meu,la un moment dat imi sopteste la ureche"ce te-as f***"...am ramas interzisa....cred ca m-am rosit din cap pina-n picioare...mai ales ca, candva fusesem colegi de liceu si stiam ca ma stima,mi s-a parut aiurea,dar i-am raspuns cu nonsalanta"acum...sau imediat?"...mi-a sarutat mana si m-a condus la loc....=)
    Nu neg insa faptul ca m-a fulgerat si pe mine putin ideea ...(am ajuns cam bulversata la masa...sotul meu chiar m-a intrebat...esti cam absenta...la ce te gandesti....(hmmm!!...era culmea sa-i spun..!!!)ca deh!!!...arata bine "animalul"...=D=D=D
Dar sa revenim la oile noastre...
Unii pot sa faca sex fara  sentimente, doar de dragul placerii, doar pentru descarcarea fizica..... Sex fac si cei care au aventuri de o noapte sau cei care merg la prostituate....
A face dragoste categoric implica sentimente. Sex cu persoana pentru care simti mai mult decat pura atractie fizica = a face dragoste.....=)
Dragoste este primul obiect de santaj al femeilor ....ZIC BARBATII....
Este demonstrat stintific ca femeile cand fac sex se implica sentimental mult mai mult decat barbatii(si cand fac afirmatia asta ma refer la impartirea sexului in cele 2 mari expresii:
a face sex
si
a face dragoste.
femeile fac in cea mai mare proportie dragoste
iar barbatii fac in cea mai mare proprotie sex.
daca sunt comentarii aici si sunt convinsa ca vor fi discutam strict subiectul intr-un topic nou)...=)

Ultima modificare facuta de tasha 1951 (18-02-2008 22:35:38)

18-02-2008 22:32:52

?? onoyoko
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

hihihi mintea ! asta ii sperie ....dar pun shi io o intrebare !!! .....a vazut cineva p-acilea femeii puternice ?
onoyoko a scris:

Xtremul a scris:

Ciudatule, recunosti femeia puternica atunci cand
idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista. Parerea mea!!! Tu ce zici de asta?

18-02-2008 22:36:54

?? tasha 1951
Cont Sters

onoyoko a scris:

CIUDATUL SA a scris:

onoyoko a scris:

idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista. Parerea mea!!! Tu ce zici de asta?

Loooool!!!!soro...ai fost tare cu raspunsul asta!!!
Hai ,sa te pup!!!
M-ai amuzat copios...jur~!!!!=D=D=D

18-02-2008 22:41:19

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

citesc shi ma uit ca vitzelul la poarta care nu se deschide ...deci ca sa raspund totushi sa nu pic de papagal ia de aici : wooooooooow superb vibrant shi adanc raspunsul tau emana cunoashtere , educatize , cultura .....shi bla, bla , bla ......amantul casatorit shi patron ce mai face ?...sanatos , sanatos ?....
tasha 1951 a scris:

onoyoko a scris:

CIUDATUL SA a scris:

Loooool!!!!soro...ai fost tare cu raspunsul asta!!!
Hai ,sa te pup!!!
M-ai amuzat copios...jur~!!!!=D=D=D

18-02-2008 22:47:10

?? onoyoko
Cont Sters

Ciudatule,nici nu ma asteptam sa intelegi ceea ce se ascunde in spatele cuvintelor,e ca in tabloul ala in care erau reprezentati un tantar si un armasar,dar armasarul nu se vedea pentru ca era in spatele tantarului. Asa ca nu te pune cu mine ,ca te fac din vorbe,nu uita ca l-am citit pe marele nostru geniu literar Vanghelie "care este" ,tu cate carti de-ale lui ai citit?

18-02-2008 23:05:00

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

woooooow vanghelie moaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama adevarat elitist .....shi adicalea cum ma potzi tu face din vorbe ?
onoyoko a scris:

Ciudatule,nici nu ma asteptam sa intelegi ceea ce se ascunde in spatele cuvintelor,e ca in tabloul ala in care erau reprezentati un tantar si un armasar,dar armasarul nu se vedea pentru ca era in spatele tantarului. Asa ca nu te pune cu mine ,ca te fac din vorbe,nu uita ca l-am citit pe marele nostru geniu literar Vanghelie "care este" ,tu cate carti de-ale lui ai citit?

18-02-2008 23:11:20

?? onoyoko
Cont Sters

Uite ,iti spun un secret,dar te rog sa nu spui nimanui,dar citeste cu voce tare ca sa-l memorezi:  را می‌دهد و بدین شکل نوشته می‌شود:(麻). در آهنگ سوّم معنی اسب را می‌دهد و بدین شکل نوشته می‌شود:(馬/马). در آهنگ چهارم معنای توامان سرزنش کردن و توهین کردن را می‌دهد و بدین شکل نوشته می‌شود:(罵/骂). در آهنگ پنجم به عنوان جزء پایانی جمله سؤالی بکار می‌رود و جمله را سؤالی می‌کند و بدین شکل نوشته می‌شود:(嗎/吗).

گوش‌کردن به آهنگ‌های واژگان در زبان چینی (ویژگی‌های پرونده) — در مرورگر بخوان
چهار آهنگ اصلی زبان چینی

18-02-2008 23:17:30

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

vax ...astea le faceam cand eram mai pushti chestie de setari pc ! dar dca ma incordez putzin tzi-l pot traduce ! .......:d asta inseamna sa faci din vorbe ?

onoyoko a scris:

Uite ,iti spun un secret,dar te rog sa nu spui nimanui,dar citeste cu voce tare ca sa-l memorezi:  را می‌دهد و بدین شکل نوشته می‌شود:(麻). در آهنگ سوّم معنی اسب را می‌دهد و بدین شکل نوشته می‌شود:(馬/马). در آهنگ چهارم معنای توامان سرزنش کردن و توهین کردن را می‌دهد و بدین شکل نوشته می‌شود:(罵/骂). در آهنگ پنجم به عنوان جزء پایانی جمله سؤالی بکار می‌رود و جمله را سؤالی می‌کند و بدین شکل نوشته می‌شود:(嗎/吗).

چهار آهنگ اصلی زبان چینی

18-02-2008 23:37:29

?? onoyoko
Cont Sters

OK,hai sa-ti traduc: nesimtitul e o alcatuire stridenta, cu o uluitoare capacitate de a fi vociferant mereu si de a nu se replia niciodata. El e intotdeauna in apele lui, fara sa cunoasca stinghereala. Nesimtitul nu roseste, fiindca e nepregatit genetic pentru o asemenea abatere pigmentara. Mediul lui optic e spatiul public, unde isi da imperturbabil adevarata masura. Acomodant, niciodata in pana cand vine vorba de adecvarea la context, suplu ca o liana si sacaitor ca sciatica, nesimtitul stie sa valorifice toate fisurile prin care se poate furisa in tesutul social. El are stiinta fructificarii insinuante. Nu te cotropeste frontal si decisiv, ci te invaluie alunecos, pana cand iti devine vecin sau iti sufla in ceafa. Nesimtitul se comporta ca un virus cu tabieturi, obsesii si manii. Ii lipsesc, in schimb, simtul masurii si urbanitatea elementara.

18-02-2008 23:44:13

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

dap io-te ce se potriveshte ....cat de nesimtzita potzi sa fii !
onoyoko a scris:

OK,hai sa-ti traduc: nesimtitul e o alcatuire stridenta, cu o uluitoare capacitate de a fi vociferant mereu si de a nu se replia niciodata. El e intotdeauna in apele lui, fara sa cunoasca stinghereala. Nesimtitul nu roseste, fiindca e nepregatit genetic pentru o asemenea abatere pigmentara. Mediul lui optic e spatiul public, unde isi da imperturbabil adevarata masura. Acomodant, niciodata in pana cand vine vorba de adecvarea la context, suplu ca o liana si sacaitor ca sciatica, nesimtitul stie sa valorifice toate fisurile prin care se poate furisa in tesutul social. El are stiinta fructificarii insinuante. Nu te cotropeste frontal si decisiv, ci te invaluie alunecos, pana cand iti devine vecin sau iti sufla in ceafa. Nesimtitul se comporta ca un virus cu tabieturi, obsesii si manii. Ii lipsesc, in schimb, simtul masurii si urbanitatea elementara.

18-02-2008 23:51:54

SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005

onoyoko a scris:

چهار آهنگ اصلی زبان چینی

Asa arata textul lui Radu Paraschivescu in kufi? :D:D wooow

19-02-2008 01:48:27

?? tasha 1951
Cont Sters

SandieShaw a scris:

onoyoko a scris:

چهار آهنگ اصلی زبان چینی

Asa arata textul lui Radu Paraschivescu in kufi? :D:D wooow

In seara asta Ono.... ne-a amuzat copios....pe un topic mi-a venit chiar s-o pup de drag ce mi-a fost postul ei!=)

19-02-2008 01:59:59

?? viccraft
Cont Sters

onoyoko a scris:

Te-ai gandit ca poate viziunea ta despre femeile puternice nu este universala? Puterea despre care vorbesc ar trebui sa o avem cu totii intr-o lume ideala.

Cum vad eu o femeie puternica? Nu este puternica doar pentru ca stie sa rabde mojiciile barbatilor si sa nu le raspunda cu aceasi moneda. Puternica este femeia care ma rabda, ma iubeste, ma face mai bun, mai barbat. Si, da, VOI ne faceti mai barbati. Sunt barbatii niste copii mai mari? Cu siguranta! Cum ne aveti? Asa cum ne cresteti.
Credeti ca noi suntem orbi, ca nu vedem, nu simtim? Daca ne orbeste ceva, este speranta pe care o cautam in zambetul vostru. Oare cum nu sunteti voi in stare sa intelegeti ca zambetul unei femei este cheia catre inima noastra? Cum nu vedeti voi ca pentru un zambet am fi in stare sa va luam in carca, sa apucam rucsacele in maini si sa urcam muntele, fie pana pana in varf, fie pana crapam?
Nu, nu suntem orbi. Vedem, simtim zambetele voastre false, nascute din orgoliul de a nu fi parasite cumva primele (ca de..., va cad galoanele) sau de a nu pierde "obiectele" numite barbati de sub tutela voastra.
Nu suntem orbi, dar speranta noastra naste din faptul ca stim ca sunteti femei. Si ca sub straturile de fard, haine, piele, carne si oase, este ascuns un sambure de adevar. Este adevarul pe care tanjim sa-l vedem in zambetul voastru. Este, de fapt, zambetul care va face pe voi mai puternice si pe noi mai barbati.

19-02-2008 13:43:28

?? tasha 1951
Cont Sters

viccraft a scris:

onoyoko a scris:

Te-ai gandit ca poate viziunea ta despre femeile puternice nu este universala? Puterea despre care vorbesc ar trebui sa o avem cu totii intr-o lume ideala.

Cum vad eu o femeie puternica? Nu este puternica doar pentru ca stie sa rabde mojiciile barbatilor si sa nu le raspunda cu aceasi moneda. Puternica este femeia care ma rabda, ma iubeste, ma face mai bun, mai barbat. Si, da, VOI ne faceti mai barbati. Sunt barbatii niste copii mai mari? Cu siguranta! Cum ne aveti? Asa cum ne cresteti.
Credeti ca noi suntem orbi, ca nu vedem, nu simtim? Daca ne orbeste ceva, este speranta pe care o cautam in zambetul vostru. Oare cum nu sunteti voi in stare sa intelegeti ca zambetul unei femei este cheia catre inima noastra? Cum nu vedeti voi ca pentru un zambet am fi in stare sa va luam in carca, sa apucam rucsacele in maini si sa urcam muntele, fie pana pana in varf, fie pana crapam?
Nu, nu suntem orbi. Vedem, simtim zambetele voastre false, nascute din orgoliul de a nu fi parasite cumva primele (ca de..., va cad galoanele) sau de a nu pierde "obiectele" numite barbati de sub tutela voastra.
Nu suntem orbi, dar speranta noastra naste din faptul ca stim ca sunteti femei. Si ca sub straturile de fard, haine, piele, carne si oase, este ascuns un sambure de adevar. Este adevarul pe care tanjim sa-l vedem in zambetul voastru. Este, de fapt, zambetul care va face pe voi mai puternice si pe noi mai barbati.

Ce frumos ai spus...chiar mi-a placut ce-ai scris!
Nu sunteti orbi...DOAR CA UNEORI VEDETI DOAR CEEA CE VOUA VA CONVINE.....insa noi va iubim asa cum sunteti...=)

19-02-2008 14:21:15

?? onoyoko
Cont Sters

Care crezi ca ai ceva de spus,si nu doar referitor la sex si f,,tut si putut si cat de mare o ai,si cat de mult ti se scoala,hai sa vb pe mess la alinaalina3235

19-02-2008 20:20:14

?? florin34m
Cont Sters

Inregistat: 19-02-2008
ce faceti

19-02-2008 20:32:19

?? tasha 1951
Cont Sters

florin34m a scris:

ce faceti

vorbim doar...chiar daca suntem pe topicul femei ne****=D=D=D

19-02-2008 20:37:06

?? Xtremul
Cont Sters

<< De ce oare fug barbatii de femeile puternice,care stiu ce vor? Ce anume ii sperie la ele?>> (Citat Onoyoko)

Am deschis un topic pe tema asta a "fortzoaselor" sexului slab ;) :D, dar merita poate ceva sporovaiala subiectul si aici, la topicul "femei nefu****", care - deloc intimplator - par a fi si cele autodenumite :D "puternice". In general, statistic vorbesc acum. Cum naiba sa nu fuga barbatii de durele/masculinizatele "femei de afaceri", eiii??? Ca astea ar fi "puternicele" zilei, dupa ultimii autori !!!

Tu, draga Ono, nefiind deloc nefu**** :D , nu prea-mi pari deci prototipul femeii "puternice" (nu renunt la ghilimele, fiindca sintagma asta cred in continuare ca-i o gogoritza).

Aaaaaaaaaa, puterea... seductiei ;) poate fi luata in calcul la femei, dar... cam atit. Asta fiind, de multe ori, si "scara" de urcare spre o pozitie social-materiala zisa "puternica" a diverse matracuce :D (Ciudatul SA a dat citeva exemple concrete din "vedetele" TV).

Ultima modificare facuta de Xtremul (22-02-2008 13:55:41)

22-02-2008 13:52:03

?? tasha 1951
Cont Sters

Xtremul a scris:

<< De ce oare fug barbatii de femeile puternice,care stiu ce vor? Ce anume ii sperie la ele?>> (Citat Onoyoko)

Am deschis un topic pe tema asta a "fortzoaselor" sexului slab ;) :D, dar merita poate ceva sporovaiala subiectul si aici, la topicul "femei nefu****", care - deloc intimplator - par a fi si cele autodenumite :D "puternice". In general, statistic vorbesc acum. Cum naiba sa nu fuga barbatii de durele/masculinizatele "femei de afaceri", eiii??? Ca astea ar fi "puternicele" zilei, dupa ultimii autori !!!

Tu, draga Ono, nefiind deloc nefu**** :D , nu prea-mi pari deci prototipul femeii "puternice" (nu renunt la ghilimele, fiindca sintagma asta cred in continuare ca-i o gogoritza).

Aaaaaaaaaa, puterea... seductiei ;) poate fi luata in calcul la femei, dar... cam atit. Asta fiind, de multe ori, si "scara" de urcare spre o pozitie social-materiala zisa "puternica" a diverse matracuce :D (Ciudatul SA a dat citeva exemple concrete din "vedetele" TV).

Puterea seductiei,concretizata in frumusetea interioara,frumusetea fizicului,inteligenta..naturalete...etc....ei,dar atunci nu crezi ca ajungem iar la femeia perfecta?...ca la o adica toate avem cite-un as in maneca...nu?

22-02-2008 23:50:19

?? viccraft
Cont Sters

Draga de Ono e in calatorii, ca vad ca nu a mai avut timp pentru noi. Eh, macar a prins vreme frumoasa. :-)

26-02-2008 13:11:16

?? Xtremul
Cont Sters

viccraft a scris:

Draga de Ono e in calatorii, ca vad ca nu a mai avut timp pentru noi. Eh, macar a prins vreme frumoasa. :-)

In vagoanele de dormit ce mai conteaza vremea ?! ;)

Ori o fi in Airforce One :D cumatra Ono si noi nu stim !!!... :D pe post de Monica Lewinsky II :D

26-02-2008 13:32:18

?? tasha 1951
Cont Sters

Xtremul a scris:

viccraft a scris:

Ori o fi in Airforce One :D cumatra Ono si noi nu stim !!!... :D pe post de Monica Lewinsky II :D

Lasa ca te lamureste ea cum e la o prima intalnire cu forumistii...oricum te asigur eu ca Ono...nu e genu care accepta vagoane de dormit...am avut o discutie pe messenger cu ea...barbatul care o vrea trebuie sa stie ca trebuie sa-i ofere mult,daca nu pot asta ,le sugerez sa se lase pagubasi...;)=)

26-02-2008 21:10:06

?? alintatura
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007
Hmm, oare cum o fi devenit Onoyoko subiectul principal al discutiei pe topicul "femei nefutute"?! :D

27-02-2008 00:41:48

?? tasha 1951
Cont Sters

alintatura a scris:

Hmm, oare cum o fi devenit Onoyoko subiectul principal al discutiei pe topicul "femei nefutute"?! :D

Chiar...ai dreptate...la asta nu m-am gandit...poate ca cineva a data apa la moara intentionat...;)

27-02-2008 01:55:23

?? Xtremul
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Xtremul a scris:

viccraft a scris:

Lasa ca te lamureste ea cum e la o prima intalnire cu forumistii...oricum te asigur eu ca Ono...nu e genu care accepta vagoane de dormit...am avut o discutie pe messenger cu ea...barbatul care o vrea trebuie sa stie ca trebuie sa-i ofere mult,daca nu pot asta ,le sugerez sa se lase pagubasi...;)=)

Zau ca nu stiu ce sa mai cred din simple cuvinte, ma chere... ori e luxurianta Ono de prin high-life si jet-set-society de care povestesti tu (adica ea, de fapt ;)), ori e muuuult mai paminteana Yoko care-o frige si prin WC-urile circiumilor cu tipi de-si lasa nevestele la masa pentru "unu'scurt" contracost cu ea??? (n-am zis eu, chiar ea a postat chestia asta).

In naivitatea mea :D:D, inclin sa nu cred totusi niciuna dintre variante. Mai degraba-s convins ca Ono posteaza pe forum de pe computerul maicii staretze :D de la Manastirea Sfanta Euroaia, atunci (rar) cind staretza-i plecata-n sat, sa-l mai exorcizeze un pic pe Nea Ion (care evident o are beton :D:D)...

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-03-2008 19:07:04)

04-03-2008 18:54:48

?? Xtremul
Cont Sters

alintatura a scris:

Paradoxul matematicilor neeuclidiene, chere Aly! Poate cea mai f.;) femeie din S_E Europei (sau macar din cartierul ei) e starleta forumului "femei_nf" dintr-un motiv destul de obs_cur :D : a reusit sa ne faca (pe moi si cumatrul viccraft) sa ne prefacem la perfectie c-am fi interesati nu doar de posteriorul ei bombastic :D, ci si de arhitectura constructiva a sufletzelului ei... care este. :)

Parsivenia noastra atinge cred culmile "artei pentru arta" (abureala de-a-n pixul adica :D). Dovada: pana si draga de Tasha a ramas convinsa de veridicitatea impetuoaselor noastre elanuri !!! :D:D

Iegzista totusi un mic risc: din joaca de-a vinatoarea dusa la extrem, s-ar putea sa ni se-nfiga sagetile proprii, ricosate din Cupidon, direct in fundul subconstientului colectiv (ca sintem doi, repet: JE si viccraft) si sa ajungem (pe rind sau chiar simultan ;) ) in lesa nemilos-fatalei Ono !!! :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (08-03-2008 01:13:37)

04-03-2008 19:13:54

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

hihihi al nibili tu xtreme ......
Xtremul a scris:

tasha 1951 a scris:

Xtremul a scris:

Zau ca nu stiu ce sa mai cred din simple cuvinte, ma chere... ori e luxurianta Ono de prin high-life si jet-set-society de care povestesti tu (adica ea, de fapt ;)), ori e muuuult mai paminteana Yoko care-o frige si prin WC-urile circiumilor cu tipi de-si lasa nevestele la masa pentru "unu'scurt" contracost cu ea??? (n-am zis eu, chiar ea a postat chestia asta).

In naivitatea mea :D:D, inclin sa nu cred totusi niciuna dintre variante. Mai degraba-s convins ca Ono posteaza pe forum de pe computerul maicii staretze :D de la Manastirea Sfanta Euroaia, atunci (rar) cind staretza-i plecata-n sat, sa-l mai exorcizeze un pic pe Nea Ion (care evident o are beton :D:D)...

04-03-2008 19:25:49

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

iar te trezishi cu curu-n sus ?

04-03-2008 19:26:51

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

shi total misogin ?
CIUDATUL SA a scris:

04-03-2008 19:27:36

?? Xtremul
Cont Sters

Nici vorba, cumetre, nu crezi ca-s chiar distractiv azi??? :D

Am insa si zile misogine... ;) da'dupa 8 martie sa ne varsam macar amarul, nu???

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-03-2008 19:33:27)

04-03-2008 19:31:08

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

daaaaaaaaaaaaaaaaa !
Xtremul a scris:

Nici vorba, cumetre, nu crezi ca-s chiar distractiv azi??? :D

Am insa si zile misogine... ;) da'dupa 8 martie sa ne varsam macar amarul, nu???

04-03-2008 19:40:26

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

jos dictatura muierilor !

04-03-2008 19:41:10

?? tasha 1951
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

Azi e plin de zambete,nu-l vezi?...desi a marturisit ca a innoptat la firma...=(
dar poate a avut vise frumoase...mai stii?;)
=D=D

04-03-2008 19:51:25

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

vise frumoase sau secretara buna ! :D
tasha 1951 a scris:

CIUDATUL SA a scris:

Azi e plin de zambete,nu-l vezi?...desi a marturisit ca a innoptat la firma...=(
=D=D

04-03-2008 19:54:34

?? tasha 1951
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

vise frumoase sau secretara buna ! :D
tasha 1951 a scris:

CIUDATUL SA a scris:

=D=D

Asta numai el poate sa ne spuna...;)
Daca secretara o fi fost vorba topicului...ne...cred ca l-a resuscitat pe amicul nostru...=D=D

04-03-2008 19:57:14

Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 13    
Mergeti la