Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sînteti conectat.
|
SandieShaw Femeie
Moderator
Inregistat: 15-11-2005
|
|
ciudat, stiam ca unele rase poarta obligatoriu botnita...  
|
|
| 19-03-2008 18:21:29 |
|
|
?? chrisdrag
Cont Sters
Inregistat: 13-03-2006
|
|
Draga onoyoko... ma bucur pentru tine si-ti doresc numai fiori... cred c-ai putea deschide acum un topic "femeile futute" ... cu drag ..lennonjohn
onoyoko a scris:
Nu am mai avut timp sa intru pe forum,cred ca v-am mai spus ca un amic/prieten/amant m-a angajat in firma/biroul/casa lui. Serios! Si cred ca m-am si indragostit de cineva,altul de data asta,nu de cel care m-a angajat,ci de colaboratorul lui,care ma face din nou sa simt acel fior sublim pe care nu l-am mai simtit de muuuult timp. Cred ca incep sa il iubesc tocmai pentru ca el ma iubeste,pentru ca e bun si protector cu mine,pentru ca ma face sa rad,pentru ca ma face sa ma simt speciala. Ciudat cum e si cu iubirea asta,te indragostesti de cine nu te astepti. Si sa sti mai kawa dear ca nu sunt atat de proasta incat sa fac tampenii si a intra in conflict cu legea,pacat ca nu ti-ai dat seama inca de faptul ca eu sunt mult prea cuminte. |
|
|
| 20-03-2008 06:30:24 |
|
|
?? pitbul
Cont Sters
Inregistat: 30-01-2008
|
|
doriane ca tine imi sug bani zilnic 5 fufe daca te fute grija de mine ti-o pot da si tie sa o sugi,deaia nu ai sa vezi toata viata TA CACAT DE BARBAT IN SPATELE CASEI,esti prea fraiera ptr.secolul asta,ma cac pe tine de zdreanta,oricum tu esti un wc.pis.
|
|
| 20-03-2008 07:37:04 |
|
|
?? pitbul
Cont Sters
|
|
Sandie sugemi bani de treanza,taci ca-ti pute gura a sloboz dete dracu.
Ultima modificare facuta de pitbul (20-03-2008 07:39:25)
|
|
| 20-03-2008 07:38:49 |
|
|
?? pitbul
Cont Sters
|
|
Cacacioaselor va dati vedete dar cand colo sunteti varza cu floare cat galeata si va mai si miroase gura a zloboz.
|
|
| 20-03-2008 07:46:48 |
|
 P. Pan 63 Barbat
Intretin discutiile
Inregistat: 09-06-2005
|
|
Asta parca-i din reclama unui centru de asistentza pentru alcoolici...   
|
|
| 20-03-2008 08:22:13 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
|
|
Nuuu, centrul este pentru abstinentii (ne-f..., masc.pl.) din cauza camasii de forta...  
|
|
| 20-03-2008 09:57:45 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
Inregistat: 23-12-2007
|
|
onoyoko a scris:
Nu am mai avut timp sa intru pe forum,cred ca v-am mai spus ca un amic/prieten/amant m-a angajat in firma/biroul/casa lui. Serios! Si cred ca m-am si indragostit de cineva,altul de data asta,nu de cel care m-a angajat,ci de colaboratorul lui,care ma face din nou sa simt acel fior sublim pe care nu l-am mai simtit de muuuult timp. Cred ca incep sa il iubesc tocmai pentru ca el ma iubeste,pentru ca e bun si protector cu mine,pentru ca ma face sa rad,pentru ca ma face sa ma simt speciala. Ciudat cum e si cu iubirea asta,te indragostesti de cine nu te astepti. Si sa sti mai kawa dear ca nu sunt atat de proasta incat sa fac tampenii si a intra in conflict cu legea,pacat ca nu ti-ai dat seama inca de faptul ca eu sunt mult prea cuminte. |
Mister, haos total de fapt (tipic feminin)... ce sa mai intelegem noi acuma, Ono dear? Ca te-ndragostisi SI DE nenea nr.2, sau ca DOAR de el, desi o arzi in paralel si cu primul?! 
Nu de alta, dar io ramin inca adeptul teoriei ca poti iubi si doua persoane simultan (hai, maxim trei   ) - chiar daca nu la milimetru/miligram cu aceeasi intensitate, dar macar pe-aproape, acolo... 
Cit despre cumintzenie, asta-i un capitol al naibii de complicat, din simplul motiv ca-s atit de multe feluri de "cumintzenie" - sint si tipi/tipe aparent anost de cumintzi in cotidian care se dezlantuie cind te-astepti mai putin: in pat, la volan, la petreceri etc.
Ultima modificare facuta de Xtremul (21-03-2008 18:15:15)
|
|
| 21-03-2008 17:20:28 |
|
|
?? alintata-rau
Cont Sters
Inregistat: 18-03-2008
|
|
cum e sa iubesti un barbat casatorit? superb!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e atat de tandru cum nu am mai gasit multi si simtim ca avem nevoie de clipele petrecute impreuna ca le acordam toata atentia asta in timp ce maritatele au timp numai de certuri, de galagie, de nervi, de priviri aiurea aruncate e adevarat, ca eu nu am sambete , nu am duminici, nu am nopti cu el, nu am sarbatori... si? fericirea mea este in acele clipe si este singurul barbat care vine cand il chem hahaha [
alintatura a scris:
alintata-rau a scris:
adevarul este undeva pe acolo sunteti multe tare care dupa ce v-ati vazut maritate, ati cumparat ceva case si masini impreuna si mai aveti si ceva copii va simtiti stabile... dar.... de unde dar, trebuie cumva sa va multumim pentru ca datorita comportamentului vostru mai avem si noi loc hahaha adevarul este ca si noi suntem in stare sa facem un barbat (care stim ca vine doar cateva ore si numai pentru noi) sa tremure de fericire. si asa noua ni se duc anii si voua relatiile cica nu mai vor sex? pai, stiu sa faca sex? adevarat? de care au nevoie barbatii lor? sau o dau din lac in put? ca aia nu aia nu... pai, se poate... |
Apropo, daca tot se pare ca ai ceva experienta: cum e sa iubesti un barbat casatorit? |
|
|
| 21-03-2008 21:58:51 |
|
|
?? alintatura
Cont Sters
Inregistat: 25-12-2007
|
|
alintata-rau a scris:
cum e sa iubesti un barbat casatorit? superb!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e atat de tandru cum nu am mai gasit multi si simtim ca avem nevoie de clipele petrecute impreuna ca le acordam toata atentia asta in timp ce maritatele au timp numai de certuri, de galagie, de nervi, de priviri aiurea aruncate e adevarat, ca eu nu am sambete , nu am duminici, nu am nopti cu el, nu am sarbatori... si? fericirea mea este in acele clipe si este singurul barbat care vine cand il chem hahaha [
alintatura a scris:
alintata-rau a scris:
adevarul este undeva pe acolo sunteti multe tare care dupa ce v-ati vazut maritate, ati cumparat ceva case si masini impreuna si mai aveti si ceva copii va simtiti stabile... dar.... de unde dar, trebuie cumva sa va multumim pentru ca datorita comportamentului vostru mai avem si noi loc hahaha adevarul este ca si noi suntem in stare sa facem un barbat (care stim ca vine doar cateva ore si numai pentru noi) sa tremure de fericire. si asa noua ni se duc anii si voua relatiile cica nu mai vor sex? pai, stiu sa faca sex? adevarat? de care au nevoie barbatii lor? sau o dau din lac in put? ca aia nu aia nu... pai, se poate... |
Apropo, daca tot se pare ca ai ceva experienta: cum e sa iubesti un barbat casatorit? |
|
...Oh, ai inviat? 
Ok, mai sa inteleg ca iubirea de un barbat casatorit e un fel de placere sado-maso. ...Ca atare, cred ca nu ar mai avea mare importanta motivul pentru care doare (!) un asemenea tip particular de iubire. Ma intriga insa ca spui "noi suntem in stare...", "...numai pentru noi", "noua ni se duc..." etc., si asta pentru ca iubirea ar trebui sa ne scoata din multime, din gloata, chestie cu care ma trezesc gandindu-ma ca tu "iubesti" un barbat casatorit doar din motive de singuratate. ...Si ca barbatul casatorit te poate "iubi" si gandindu-se la tine pur si simplu ca la o femeie nefututa.
In nici un caz nu generalizez, insa. Sunt convinsa ca iubirea ne poate atinge intr-un fel sau altul pe toti, indiferent din ce parte, fara sa fie deloc obligatoriu sa innobileze pe oricine.
|
|
| 22-03-2008 01:11:38 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
Inregistat: 01-12-2006
|
|
pitbul a scris:
babele dracu ducetziva la culcare peste tot numai voi. |
Bunul samaritean! Asadar,eu,o BABACIUNE,cu bun simt,declar ca,nu ma supar pe cei care vor neaparat sa fie rai.... Dar le spun,ca sa le intre în cap ca,nu sunt babaciune....!!!! Ca mintea mea este deschisa,ca sufletul meu e generos,ca sunt crescuta bine si sanatos,ca nu am frustrari,ca sunt o persoana vesela si prietenoasa care nu sta pe net ca intr-un cotet (asta daca nu cumva suntem toti gaini si eu nu stiam!),ci doar pentru ca iubesc oamenii si imi place sa vorbesc cu ei,ca nu vreau aventuri,ca am tot ce imi este necesar pentru a fi un om intreg,implinit ,ca imi place sa scriu si vreau sa scriu...ca am prieteni pe care ii respect si iubesc pentru ca merita si chiar daca nu merita eu tot ii iubesc....punct! "A iubi"este menirea omului pe pamant!
|
|
| 24-03-2008 03:05:04 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
Inregistat: 23-11-2007
|
|
Hihihihi ce mishto a latrat asta , exact ca un pitbul !!!!!!
tasha 1951 a scris:
pitbul a scris:
Bunul samaritean! Asadar,eu,o BABACIUNE,cu bun simt,declar ca,nu ma supar pe cei care vor neaparat sa fie rai.... Dar le spun,ca sa le intre în cap ca,nu sunt babaciune....!!!! Ca mintea mea este deschisa,ca sufletul meu e generos,ca sunt crescuta bine si sanatos,ca nu am frustrari,ca sunt o persoana vesela si prietenoasa care nu sta pe net ca intr-un cotet (asta daca nu cumva suntem toti gaini si eu nu stiam!),ci doar pentru ca iubesc oamenii si imi place sa vorbesc cu ei,ca nu vreau aventuri,ca am tot ce imi este necesar pentru a fi un om intreg,implinit ,ca imi place sa scriu si vreau sa scriu...ca am prieteni pe care ii respect si iubesc pentru ca merita si chiar daca nu merita eu tot ii iubesc....punct! "A iubi"este menirea omului pe pamant! |
|
|
| 24-03-2008 03:39:28 |
|
|
?? Doriane
Cont Sters
Inregistat: 24-07-2007
|
|
mars inapoi in copac borcan cu untura..sictir spermatozoidule infect!
pitbul a scris:
doriane ca tine imi sug bani zilnic 5 fufe daca te fute grija de mine ti-o pot da si tie sa o sugi,deaia nu ai sa vezi toata viata TA CACAT DE BARBAT IN SPATELE CASEI,esti prea fraiera ptr.secolul asta,ma cac pe tine de zdreanta,oricum tu esti un wc.pis. |
|
|
| 24-03-2008 10:41:08 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
Inregistat: 10-09-2007
|
|
tasha 1951 a scris:
pitbul a scris:
Bunul samaritean! Asadar,eu,o BABACIUNE,cu bun simt,declar ca,nu ma supar pe cei care vor neaparat sa fie rai.... Dar le spun,ca sa le intre în cap ca,nu sunt babaciune....!!!! Ca mintea mea este deschisa,ca sufletul meu e generos,ca sunt crescuta bine si sanatos,ca nu am frustrari,ca sunt o persoana vesela si prietenoasa care nu sta pe net ca intr-un cotet (asta daca nu cumva suntem toti gaini si eu nu stiam!),ci doar pentru ca iubesc oamenii si imi place sa vorbesc cu ei,ca nu vreau aventuri,ca am tot ce imi este necesar pentru a fi un om intreg,implinit ,ca imi place sa scriu si vreau sa scriu...ca am prieteni pe care ii respect si iubesc pentru ca merita si chiar daca nu merita eu tot ii iubesc....punct! "A iubi"este menirea omului pe pamant! | Crezi ca frustratii vor intelege ceva din ceea ce incerci tu sa transmiti? Ai grija,nu te baga in cloaca,ca te mananca porcii,vor sari mai ceva ca hienele la prada daca vad ca sunt bagati in seama! Celor care scriu idiotenii si rautati da-le cu flit prin ignoranta ta,nu merita sa le explici ce si cum,nu vor intelege mesajul "traind in cercul vostru stramt norocul va petrece,ci eu in lumea mea ma simt nemuritor si rece" ! Treci mai departe,nu te opri,nu te impiedica de scursuri,sperand sa ii faci oameni,nu vei reusi! Eu am renuntat de mult! Te pup!
|
|
| 29-03-2008 22:38:40 |
|
 P. Pan 63 Barbat
Intretin discutiile
|
|
onoyoko a scris:
Celor care scriu idiotenii si rautati da-le cu flit prin ignoranta ta,nu merita sa le explici ce si cum,nu vor intelege mesajul |
Ma blondino, ma copila neichii, cat m-am ras, ma fata, ma !...  Hai ca te pupa mosh-tu !
|
|
| 29-03-2008 23:58:08 |
|
 P. Pan 63 Barbat
Intretin discutiile
|
|
Icstremule, daca mai comentez ceva , se duce dracu' poanta, asa c-o las cum a cazut insa , arar, intoarce-ma-voi in ast loc , sa ma mai amuz oleaca cand m-or incerca tristetile... 
|
|
| 30-03-2008 00:24:15 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Of, of,si iata ca nici D-nul Pruteanu nu a mai vrut sa stea cu noi,se saturase de manele si manelisti jegosi,oare a inteles vreun tuciuriu ceva din ceea ce le explica el ?
|
|
| 30-03-2008 20:20:13 |
|
fun-funny Femeie
Moderator
Inregistat: 15-12-2006
|
|
ma intreb ce se va alege de site-ul (implicit forumul) sau...
cit despre emisiune, cite alte opere neterminate au fost duse pina la capat de altii?
|
|
| 30-03-2008 22:46:16 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
Stai fara grija burica site-ului ......nu moare site-ul cand se pleaca catzeaua .....oricum nu-tzi mai pune atatea intrebari pseudo retorice ca tot degeaba ...ai creierul neted shi mintea fada ! siktir !....nu vrei un uro cu bolta ?
fun-funny a scris:
cit despre emisiune, cite alte opere neterminate au fost duse pina la capat de altii? |
|
|
| 30-03-2008 22:58:38 |
|
 P. Pan 63 Barbat
Intretin discutiile
|
|
fun-funny a scris:
cit despre emisiune, cite alte opere neterminate au fost duse pina la capat de altii? |
Aici funny se refera la "saitul" lui Pruteanu - Dumnezeu sa-l odihneasca !, nu la cel de fata...
|
|
| 31-03-2008 01:00:11 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
Am observat acest lucru dar am batut shaua ca sa priceapa tuta !
|
|
| 31-03-2008 01:07:59 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
Sunt oameni care intr-adevar sunt indureratzi de moartea prietenilor shi reactzioneaza violent cand vad divershi farisei care-shi pun intrebari pseudo-retorice .......d-aia mi-a sarit mushtarul in halul ala !
CIUDATUL SA a scris:
Am observat acest lucru dar am batut shaua ca sa priceapa tuta ! |
|
|
| 31-03-2008 01:10:24 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
Site-ul o sa mearga ...trebuie sa mearga .....
|
|
| 31-03-2008 01:10:58 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
|
|
Xtremul a scris:
Moartea lui Pruteanu (clar, mare spirit) ma face curios sa investighez un pic unele ciudatenii (cum ar fi motivele reale ale anularii utilei foste emisiuni "Doar o vorba sa-ti mai spun"). Inca n-am informatii exacte, dar cum le aflu vi le spun si voua.  |
O decizie CNA interzicea demnitarilor (parlamentari, ministri etc.) sa colaboreze cu televiziunile in calitate de realizatori/moderatori.... asta am retinut eu in acel moment...
Ultima modificare facuta de SandieShaw (31-03-2008 01:23:37)
|
|
| 31-03-2008 01:23:18 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
Inregistat: 23-12-2007
|
|
Da-da, asta era iesplicatiunea oficiala, ma chere... Tin minte, si Adrian Paunescu a protestat atunci din calitate de moderator.
Poate-or fi si altele reale, mai stii? 
|
|
| 31-03-2008 01:28:41 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
nu asta a fost motivul .....a fost o cu totul alta mizerie ......hmmmmmm sper ca maestru sa fi ajuns acolo unde cei buni traiesc prin spirit cand fizicul dispare ....oricum sunt sigur ca oriunde este, deja i-a aliniat pe agramatzi shi a stabilt orarul cursurilor intensive de gramatica ! ....hihihihi !
SandieShaw a scris:
Xtremul a scris:
Moartea lui Pruteanu (clar, mare spirit) ma face curios sa investighez un pic unele ciudatenii (cum ar fi motivele reale ale anularii utilei foste emisiuni "Doar o vorba sa-ti mai spun"). Inca n-am informatii exacte, dar cum le aflu vi le spun si voua.  |
O decizie CNA interzicea demnitarilor (parlamentari, ministri etc.) sa colaboreze cu televiziunile in calitate de realizatori/moderatori.... asta am retinut eu in acel moment... |
|
|
| 31-03-2008 01:37:54 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
|
|
o fi f'o legatura cu femeile ne...f?  
|
|
| 31-03-2008 01:43:07 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
|
|
kawa, rautati futile (ontopic, nu?  )... AMP nu-i demnitar, nu-i CNA, nu-i neaparat nefututa (in ciuda aparentelor... si starii civile)...
|
|
| 01-04-2008 00:41:13 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
normal ca nu-i neaparat nefututa ........e TOTAL NEFUTUTA !
SandieShaw a scris:
kawa, rautati futile (ontopic, nu?  )... AMP nu-i demnitar, nu-i CNA, nu-i neaparat nefututa (in ciuda aparentelor... si starii civile)... |
|
|
| 01-04-2008 01:21:30 |
|
|
?? chrisdrag
Cont Sters
Inregistat: 13-03-2006
|
|
"nici D-nul Pruteanu nu a mai vrut sa stea cu noi"?...adica sa-ntelegem ca s-a dus si coaboratorul sefului??!! of,of,of (on topic)
onoyoko a scris:
Of, of,si iata ca nici D-nul Pruteanu nu a mai vrut sa stea cu noi,se saturase de manele si manelisti jegosi,oare a inteles vreun tuciuriu ceva din ceea ce le explica el ? |
|
|
| 01-04-2008 02:54:17 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Xtremul a scris:
Nu, absolut nimic n-au inteles. 
Fiindca-s chestii, draga Ono, pe care daca nu le-ntelegi de unul singur, "dinlauntru", poa'sa se chinuie regimente de Pruteni bine intentionati cu neuronul tau retardat! (nu... chiar al tau adica, Ono, intelegi tu...)
Moartea lui Pruteanu (clar, mare spirit) ma face curios sa investighez un pic unele ciudatenii (cum ar fi motivele reale ale anularii utilei foste emisiuni "Doar o vorba sa-ti mai spun"). Inca n-am informatii exacte, dar cum le aflu vi le spun si voua.  | Mai ,tu cam flirtezi cu mine,dar iti lipseste curajul,asa e?
|
|
| 02-04-2008 00:58:53 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
Mah Xtremule hai sa-tzi dau io pastile de curaj shi manualul de flirt !!!! Fata tatii io cred ca Xtremul vrea mai degraba sa-tzi bage popandaul in gaura nicidecum sa flirteze ! 
|
|
| 02-04-2008 01:27:54 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
rectific : nu in gaura , in ......orificiu !
CIUDATUL SA a scris:
Mah Xtremule hai sa-tzi dau io pastile de curaj shi manualul de flirt !!!! Fata tatii io cred ca Xtremul vrea mai degraba sa-tzi bage popandaul in gaura nicidecum sa flirteze !  |
|
|
| 02-04-2008 01:29:22 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Ciudatule,nu fii rautacios,lasa-ma sa sper ca mai exista si oameni care vor iubire de la mine,nu doar sex ! Ca uneori ma uit in oglinda si ma mir ca nu scrie in fruntea mea " vreau sex" pentru ca barbatii asa ma privesc,de parca se citeste asta pe fatza mea! De ce oare nu ma crede nimeni ca eu vreau iubire,ca de sex sunt satula?
|
|
| 02-04-2008 22:29:41 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Offff,nu am mai avut timp sa intru pe forum,dar sper ca pe viitor(colt cu Eminescu) sa intru mai des,ca sa nu intrati voi in mine.
|
|
| 10-04-2008 22:24:18 |
|
|
?? icanta
Cont Sters
Inregistat: 04-04-2008
|
|
eu sunt nevasta de aproape doi ani.in afara faptului ca sotul meu nu-mi aduce nici flori si nu ma scoate nici in oras,imi interzice sa ies si la cumparaturi singura.coboara cu mine ma ajuta,sa spunem,sau mai bine spus plateste ceea ce cumparam,eu nu am banii pe mana,si ne intoarcem imediat in casa.de cand sunt casatorita nu stiu daca am facut de 10 ori sex.in nici un caz sex adevarat.poate esti de profesie amanta ,nu zic nu,dar amanta pentru cei care sunt cu adevarat barbati,nu cu unul care se urca pe tine si nici nu simti nimic si apoi tot el spune ca nu esti buna,de nimic
|
|
| 11-04-2008 04:11:07 |
|