Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Sex / Femeile ne-futute    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 13
?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Salteaua o sponsorizez io dar ma lasatzi sa tzin felinarul ! :D

27-05-2008 16:51:06

?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Ma mai gindesc... dac-om decide, de exemplu (in urma votului democratic exprimat ;)) "s-o punem" pe lumina, ce te faci, cumetre ??? :D:D

Si vezi ca voyeurismu' cam slabeste organismu'... ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (27-05-2008 17:19:05)

27-05-2008 17:13:42

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

treaba voastra dac-o punetzi luminat sau intunecat .....io sponsorizez salteaua shi tzin felinarul ! ....n-am specificat daca tzin felinarul ca sa fac lumina sau doar ca sa-l tzin ! :D

27-05-2008 17:21:00

?? Lixandru
Cont Sters

Inregistat: 12-12-2006
haidetzi !...la cafea....o sa datzi in tremurat de atata cafea!

27-05-2008 20:26:11

?? Lixandru
Cont Sters

Citeam trhreadurile anterioare.....au dreptate fetele! Cata lipsa de imaginatie pe noi barbatzii..."hai la cafea"! Fiti si voi un pic mai cavaleri! Ma gandesc oare, primeste vreunul raspuns daca pune ceva de genul " sex de 7 stele cu preludiu de 1 ora si masaj de finalizare numai aici"....raspunde cineva? Sau e luat doar la misto?Prea direct si cinstit, nu da bine....he he he...cafea suna mai neutru....he he he

27-05-2008 20:31:35

?? Xtremul
Cont Sters

Mda, "minte-ma frumos" poate avea si versiunea "minte-ma neutru"... ;)

De ceva vreme, io nici macar neutru :D nu mai pot insa mintzi, din simplul motiv ca nu mai pot bea cafea. :( (nu ca n-as mai vrea, n-o mai suport si basta).

Dar nici nu dau buzna la saltea, cu cornu' inainte... :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (27-05-2008 21:58:48)

27-05-2008 21:21:48

?? evil
Cont Sters

Inregistat: 15-04-2008

Xtremul a scris:

Doar cafeaua sa fie MOCA ori si... salteaua, coane evil ??? :D:D

Vrabia Mihai Viteazu' ;), asculta-l pe moshu...

Eu initial cafea am vrut dar acum ca am fost amenintat cu "Vuitonul" si vazind ca exista
uni Ka  mataluta si tov.Ciudy care ma "baga la inaintare" si chiar sponsorizeaza "afacerea" am decis sa ma risc. Daca iese cu vinatai macar am baut o cafea moca! :D

27-05-2008 21:22:08

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

k..... gata am banii de saltea shi felinar pregatitzi ! ce culoare sa aiba salteaua shi ce culoare felinarul ?
evil a scris:

Xtremul a scris:

Doar cafeaua sa fie MOCA ori si... salteaua, coane evil ??? :D:D

Vrabia Mihai Viteazu' ;), asculta-l pe moshu...

Eu initial cafea am vrut dar acum ca am fost amenintat cu "Vuitonul" si vazind ca exista
uni Ka  mataluta si tov.Ciudy care ma "baga la inaintare" si chiar sponsorizeaza "afacerea" am decis sa ma risc. Daca iese cu vinatai macar am baut o cafea moca! :D

27-05-2008 21:26:57

?? evil
Cont Sters

stiam eu ca mai exista si oameni filantropi pe lumea asta! :D :D
Am vazut ca signor Xtremul stie mai multe despre "domita" astept "oaresce"  informatii.

27-05-2008 21:37:55

?? kalinka
Cont Sters

Inregistat: 30-04-2007
ma iertati domnilor, dar cred ca se impune schimbarea topicului...barbati ne-fututi

27-05-2008 21:51:03

?? chrisdrag
Cont Sters

Inregistat: 13-03-2006
ar terbui sa citez acum incepand de pe la pagina 18... de ce or sta unii pe aici...cu felinare,cu saltele,cu bani,sau fara...in loc sa faca dreaq cate ceva...si nu ma refer nici la pescuit nici la desenat!!! =D =D

27-05-2008 22:01:53

?? Xtremul
Cont Sters

evil a scris:

Am vazut ca signor Xtremul stie mai multe despre "domnita" astept "oaresce"  informatii.

Cumetre evil, nu-mi vind sufletul lui d_evil :D:D si, chiar dac-as avea astfel de informatii,  nu le-as divulga pentru nimic in lume, mai ales ca vine comeata ;) curind, Litoralul o sa fie sub 30 m de apa si poate Unikaa vrea sa fie salvata... :D:D

27-05-2008 22:04:05

?? chrisdrag
Cont Sters

Inregistat: 13-03-2006
acu' vine si cometa!!! oare o avea si coada??!! =D
Xtremul a scris:

evil a scris:

Am vazut ca signor Xtremul stie mai multe despre "domnita" astept "oaresce"  informatii.

Cumetre evil, nu-mi vind sufletul lui d_evil :D:D si, chiar dac-as avea astfel de informatii,  nu le-as divulga pentru nimic in lume, mai ales ca vine comeata ;) curind, Litoralul o sa fie sub 30 m de apa si poate Unikaa vrea sa fie salvata... :D:D

27-05-2008 22:07:07

?? evil
Cont Sters

Xtremul a scris:

Dreptate aveam cind imi ziceam eu asa in sinea mea ca matale nutresti oaresce sentimente "necurate" ...
Si uite cum Lilith si emisarul acesteia isi baga coada in "lipeala"mea.  :x

Ultima modificare facuta de evil (27-05-2008 22:19:14)

27-05-2008 22:17:35

?? Xtremul
Cont Sters

kalinka a scris:

ma iertati domnilor, dar cred ca se impune schimbarea topicului...barbati ne-fututi

Ma iertati si pe JE, domnitelor, dar io cred ca-s cel mult nefutut la cap :D:D in momentul asta !!!

27-05-2008 22:28:27

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

io-s nefutut la toate ! :D
Xtremul a scris:

kalinka a scris:

Ma iertati si pe JE, domnitelor, dar io cred ca-s cel mult nefutut la cap :D:D in momentul asta !!!

27-05-2008 23:40:30

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Imi permit s-o sugerez matinal : SCHIMBATZI TOPICUL DIN FEMEILE NE-FUTUTE IN FEMEILE NE-FUTU-TE STIMATA KALINKA !

28-05-2008 08:42:27

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008

kalinka a scris:

Subscriu

28-05-2008 09:46:36

?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007
Pai barbatii sunt mereu nefututi,pentru ca ei vor mereu.

28-05-2008 13:00:10

?? Xtremul
Cont Sters

onoyoko a scris:

Aia sub 50 de anisori, poate... ;)
Aia peste, mai vor si-o filosofeala, plimbareala, poezeala, psihanalizeala... :D:D>>

Ultima modificare facuta de Xtremul (28-05-2008 13:20:57)

28-05-2008 13:03:59

?? onoyoko
Cont Sters

Si mie imi place asa,cu plimbare,cu vrajeala,dar dau numai de deastia care ci-ca "hai ca n-am timp,zi cat ma costa" !  Nu ca n-as avea nevoie de bani,dar chiar simt nevoia de a fii cucerita si altfel decat cu portmoneul.

28-05-2008 13:07:21

?? Xtremul
Cont Sters

Xtremul a scris:

onoyoko a scris:

Aia sub 50 de anisori, poate... ;)
Aia peste, mai vor si-o filosofeala, plimbareala, poezeala, psihanalizeala... :D:D>>

Nu ma autocitez ;), doar re-postez oferta mea "completa" (desi parca-ntzeleg ca tu ai vrea "si/si" - romantism impachetat nitzel si-n portofel, adica...) :D:D

28-05-2008 13:21:23

?? onoyoko
Cont Sters

Esti culmea! Asta te sperie pe tine de nu ma inviti la o pizza? Dar eu m-am intalnit si cu altii de pe aici si am ramas prieteni ,aici e vb de prietenie,nu am sa-ti cer sa-mi dai bani pt ca ma intalnesc cu tine,oare asta e imaginea pe care o ai tu despre mine? Offf,, era mai bine daca nu eram sincera si as fii mintit ca mie nu imi plac banii,ca eu nu accept o oferta tentanta ? Sinceritatea mea te-a speriat? Cu cativa ani in urma am cunoscut un tip popular pe forum care mi-a spus ca isi doreste sa fim prieteni si nimic mai mult,imi daruia mici atentii  (nu eu ii ceream,asa vroia el) si ne destainuiam unul altuia ca doi buni amici,nimic mai mult. Asadar se poate si asa,ca doar nu sunt isterica sa sar de gatul barbatului,eu niciodata nu fac primul pas,astept sa fiu abordata.

28-05-2008 13:40:26

?? blueyes25
Cont Sters

Inregistat: 30-04-2008

onoyoko a scris:

blueyes25 a scris:

Da=o naibii de amanta de profesie!!! Daka miar pika in fatza o astfel de "presupusa amanta de profesie" cu greu m-as abtine sa nu ii scap cel putin o pereche de palmi zdravene. asa limbaj asa cultura. probabil ca fraierii care ii dau ei bani sa se arda in draci, care ii duc flori si o poarta prin toate dezmatzurile daca ar fi la randul lor femei ar face la fel.vinde si donshoara ce are ... undeva la sistemul nbervos central bate vantul asa ca isi vinde pofoloanca... dar si aia se uzeaza!!
  Iete-te cine ridica piatra,tocmai tu care nu ai scapat prima ocazie cand ti s-a facut ochi dulci la acea petrecere ! Oare cea cu care ai facut amor in acea noapte nu era amanta de profesie? Sper ca nu o sa spui ca era inocenta si ca pentru ea tu ai fost primul cu care si-a inselat sotul/iubitul ! Haideti sa fim seriosi si sa recunoastem ca inselam de cate ori avem ocazia,sa nu ne mai ascundem dupa degete! Macar aici unde nu te cunoaste nimeni spune adevarul,ca ai fu....    intotdeauna ceva nou,ca noutatea va face sa va pierdeti capul,ca si pe noi de altfel.

NU A FOST CEVA NOU DESTEAPTO, AM AVUT O REALTIE DE APROAPE 3 ANI IMPREUNA CU TIPA RESPECTIVA, DECI ... DA CU BATA IN BALTA IN CONTINUARE! ATAT SPUN CA PENTRU ASTFEL DE SERVICII CA ALE TALE NU DAU NICI O PARA. DACA E SA AM NEVOIE DE ASA CEVA MA DUCE CAPUL SA OBTIN FARA SA PLATESC...

28-05-2008 16:05:51

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Adica breh Xtremule ceva de genul : SHI CU MATARANGA-N CUR SHI CU SUFLETU-N RAI !  hihihi
onoyoko a scris:

Esti culmea! Asta te sperie pe tine de nu ma inviti la o pizza? Dar eu m-am intalnit si cu altii de pe aici si am ramas prieteni ,aici e vb de prietenie,nu am sa-ti cer sa-mi dai bani pt ca ma intalnesc cu tine,oare asta e imaginea pe care o ai tu despre mine? Offf,, era mai bine daca nu eram sincera si as fii mintit ca mie nu imi plac banii,ca eu nu accept o oferta tentanta ? Sinceritatea mea te-a speriat? Cu cativa ani in urma am cunoscut un tip popular pe forum care mi-a spus ca isi doreste sa fim prieteni si nimic mai mult,imi daruia mici atentii  (nu eu ii ceream,asa vroia el) si ne destainuiam unul altuia ca doi buni amici,nimic mai mult. Asadar se poate si asa,ca doar nu sunt isterica sa sar de gatul barbatului,eu niciodata nu fac primul pas,astept sa fiu abordata.

28-05-2008 21:04:55

?? onoyoko
Cont Sters

blueyes25 a scris:

onoyoko a scris:

blueyes25 a scris:

Da=o naibii de amanta de profesie!!! Daka miar pika in fatza o astfel de "presupusa amanta de profesie" cu greu m-as abtine sa nu ii scap cel putin o pereche de palmi zdravene. asa limbaj asa cultura. probabil ca fraierii care ii dau ei bani sa se arda in draci, care ii duc flori si o poarta prin toate dezmatzurile daca ar fi la randul lor femei ar face la fel.vinde si donshoara ce are ... undeva la sistemul nbervos central bate vantul asa ca isi vinde pofoloanca... dar si aia se uzeaza!!
  Iete-te cine ridica piatra,tocmai tu care nu ai scapat prima ocazie cand ti s-a facut ochi dulci la acea petrecere ! Oare cea cu care ai facut amor in acea noapte nu era amanta de profesie? Sper ca nu o sa spui ca era inocenta si ca pentru ea tu ai fost primul cu care si-a inselat sotul/iubitul ! Haideti sa fim seriosi si sa recunoastem ca inselam de cate ori avem ocazia,sa nu ne mai ascundem dupa degete! Macar aici unde nu te cunoaste nimeni spune adevarul,ca ai fu....    intotdeauna ceva nou,ca noutatea va face sa va pierdeti capul,ca si pe noi de altfel.

NU A FOST CEVA NOU DESTEAPTO, AM AVUT O REALTIE DE APROAPE 3 ANI IMPREUNA CU TIPA RESPECTIVA, DECI ... DA CU BATA IN BALTA IN CONTINUARE! ATAT SPUN CA PENTRU ASTFEL DE SERVICII CA ALE TALE NU DAU NICI O PARA. DACA E SA AM NEVOIE DE ASA CEVA MA DUCE CAPUL SA OBTIN FARA SA PLATESC...
Bineinteles ca obtii...ceea ce nu vor altii.

29-05-2008 17:13:58

?? Xtremul
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

Adica breh Xtremule ceva de genul : SHI CU MATARANGA-N CUR SHI CU SUFLETU-N RAI !  hihihi
onoyoko a scris:

Ce sa mai zic altceva decit "hihihi" :D:D, coane Ciudy??
Procesez totusi datele... ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (30-05-2008 11:18:19)

30-05-2008 11:17:38

?? unikaa
Cont Sters

Inregistat: 27-05-2005
Proceseaza..defragmenteaza...da grabeste putin,ca cine stie cat mai tine oferta!!!...si pe urma te aud..scump dom'le...scump!!! :D

30-05-2008 20:43:44

?? evil
Cont Sters

Da' halatul? cit este halatul? HIC!

02-06-2008 01:43:58

?? onoyoko
Cont Sters

O tiganca jegoasa se duce la ginecoloc si ii spune acestuia sa-i faca ceva la "floare"  ca o tot cearta tiganul ei ca ci-ca ii pute. O examineaza medicul si constata ca tiganca era foarte jegoasa,asadar ii spune : te duci acasa,iti cumperi un irigator si te speli in vagin! Dar tiganca ci-ca :ce-i ala irigatar sau ce dracu zici tu acolo? II explica medicul ce-i ala,si zice din nou :hai,acum du-te acasa si spala-te in vagin. Tiganca zice: dom' doftor,da'daca nu am vagin...pot sa ma spal in lighean?

04-06-2008 18:02:35

?? unikaa
Cont Sters

Onoyoko draga...ce tot ai soro cu tiganii? ca nu pierzi nici o ocazie sa-i faci jegosi...de unde atata ura pentru ei?..Nu uita insa...ca eu am vazut romance mult mai jegoase si imputite decat o tiganca...ingrijirea personala si igiena nu tin de etnie,pozitie sociala sau culoarea pielii...cred ca mai degraba e o chestie de bun simt si educatie...a fiecaruia dintre noi! ;)

04-06-2008 20:11:03

?? unikaa
Cont Sters

Si ca sa fiu si on topic...Am citit de curand in Cosmopolitan ca americanii au inventat o injectie(pe care nemtii o folosesc de mai mult timp dar intr-o alta compozitie) pentru dublarea punctului "g" la femei...si pentru o suma destul de frumusica ne putem marii oricand dorim acel punct greu de gasit de unii barbati....Ehhhh.acum dragilor barbati...chiori sa fiti si sa nu-l gasiti :D :D :D....aaahh...si sa nu uit...tot acolo dadea si un exemplu cu o pacienta care a probat miraculosul ser...era nemultumita ca fiind soferitza si circuland foarte des pe drumuri mai denivelate...ar fi avut orgasm din cauza miscarii masini...asa ca uite cum incet,incet...vor disparea femeile ne...:D

04-06-2008 20:19:15

?? martiela
Cont Sters

Inregistat: 31-05-2008

unikaa a scris:

Onoyoko draga...ce tot ai soro cu tiganii? ca nu pierzi nici o ocazie sa-i faci jegosi...de unde atata ura pentru ei?..Nu uita insa...ca eu am vazut romance mult mai jegoase si imputite decat o tiganca...ingrijirea personala si igiena nu tin de etnie,pozitie sociala sau culoarea pielii...cred ca mai degraba e o chestie de bun simt si educatie...a fiecaruia dintre noi! ;)

Asta cam asa e!
Dar ono....nu cred ca are ceva  impotriva lor...eu zic ca-i plac doar poantele cu tiganii...si cam atat!

04-06-2008 20:20:27

?? martiela
Cont Sters

unikaa a scris:

Si ca sa fiu si on topic...Am citit de curand in Cosmopolitan ca americanii au inventat o injectie(pe care nemtii o folosesc de mai mult timp dar intr-o alta compozitie) pentru dublarea punctului "g" la femei...si pentru o suma destul de frumusica ne putem marii oricand dorim acel punct greu de gasit de unii barbati....Ehhhh.acum dragilor barbati...chiori sa fiti si sa nu-l gasiti :D :D :D....aaahh...si sa nu uit...tot acolo dadea si un exemplu cu o pacienta care a probat miraculosul ser...era nemultumita ca fiind soferitza si circuland foarte des pe drumuri mai denivelate...ar fi avut orgasm din cauza miscarii masini...asa ca uite cum incet,incet...vor disparea femeile ne...:D

Ei,mai da-l incolo de ser....ploua cu barbati,si noi sa preferam ceva artificial....nuuuu!nici moarta!;)
=D=D
   Iar daca barbatii nu gasesc acel punct G,stiti ceva?...cred ca e si vina noastra a femeilor ca nu le sugeram prin trairile noastre...cam unde ar fi!...e ca la jocul ala din copilarie...cald...rece....frige....;)
=D=D

04-06-2008 20:24:59

?? onoyoko
Cont Sters

unikaa a scris:

Daca stau sa ma gandesc bine,am un dinte contra celor nespalati,asa cum spui tu,ca un tigan curat e de preferat unui blond mirosind a transpiratie.

04-06-2008 21:13:51

?? Lixandru
Cont Sters

onoyoko a scris:

Cand vor mereu iseamna ca sint nefututi ai naibii barbati, daca tu vrei si el nu are chef atunci e impotent ...oricum o dai tot rau e .Si cu voi femeile e la fel, asa ca e scor egal.

05-06-2008 11:56:29

?? onoyoko
Cont Sters

Lixandru a scris:

onoyoko a scris:

Cand vor mereu iseamna ca sint nefututi ai naibii barbati, daca tu vrei si el nu are chef atunci e impotent ...oricum o dai tot rau e .Si cu voi femeile e la fel, asa ca e scor egal.
Adica e cu scor ca la meciurile astea care se apropie?

06-06-2008 15:02:36

?? Xtremul
Cont Sters

Da, e pe numere doar... ;)

P.S. N-o mai arde doar pe topicurile astea sexologice ;) si vino mai bine-n Buncar-2012 cu noi, ca altfel nu mai pupi tu postu' de gardiana-sefa !!! :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (06-06-2008 15:10:39)

06-06-2008 15:08:50

?? onoyoko
Cont Sters

Explica-mi unde,ghideaza-ma!

06-06-2008 15:55:16

?? Xtremul
Cont Sters

La "pagini personale", vezi ca-i un megatopic ("Doomsday-2012_un PARTZ sau o chestie serioasa ?!" ;)) - n-ai cum sa-l ratezi, si daca vrei !!! :D

P.S. Ia-ti o cafea, o tzigara, o atentie, ca-s 24 de pagini de nebuneala !!! (pe ici-colea serioasa, totusi :D).

Ultima modificare facuta de Xtremul (20-06-2008 03:00:19)

06-06-2008 15:57:58

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Maaaaaah Xtreme tu eshti sigur ca asta-i tot timpul femeie ca .....prea tasteaza precum un gaozar cateodata !?

06-06-2008 16:07:21

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Daca e fomeie sa ne-o arate public ! .....hihihi :D

06-06-2008 16:08:11

?? onoyoko
Cont Sters

Ciudatule, esti cumva Emo,te uiti cu un singur ochi? Sa nu te sinucizi prea curand,mai avem nevoie de tine pe forum,am inceput sa te placem.

06-06-2008 17:44:35

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Pai hai sa va dau bonuri de ordine ca sa nu se produca dezordine cat ashteptatzi la coada !........ma abtzin inca sa te balacaresc ...dar mai traim shi-om vedea noi ce-o-i fi ......gaura sau popandau ! ...:D
onoyoko a scris:

Ciudatule, esti cumva Emo,te uiti cu un singur ochi? Sa nu te sinucizi prea curand,mai avem nevoie de tine pe forum,am inceput sa te placem.

06-06-2008 18:05:48

?? martiela
Cont Sters

Ono....lasa nu-l mai lauda ca prea se increde...oricum, fiind putini barbati pe forum...si fiind prietenii nostri noi incercam sa transformam defectele lor in calitati si sa ii acceptam asa cum sunt...;)

15-06-2008 08:07:17

?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007

martiela a scris:

Ono....lasa nu-l mai lauda ca prea se increde...oricum, fiind putini barbati pe forum...si fiind prietenii nostri noi incercam sa transformam defectele lor in calitati si sa ii acceptam asa cum sunt...;)

Aa, sunt putini barbati pe forum?! :D

15-06-2008 10:11:46

?? martiela
Cont Sters

spuneti-mi Aly a scris:

martiela a scris:

Aa, sunt putini barbati pe forum?! :D

Acuma ...na!...depinde cum vede fiecare...barbatia...;)

15-06-2008 10:14:52

?? COCO75
Cont Sters

Inregistat: 22-05-2008
se mai poate si invers cite odata

15-06-2008 21:38:53

?? evil
Cont Sters

Invers adica pe invers?? Devianta treaba.
HIC!

16-06-2008 04:07:22

?? martiela
Cont Sters

evil a scris:

Invers adica pe invers?? Devianta treaba.
HIC!

Pai, ajungem offtopic...;)
Titlul este foarte sugestiv...=D=D

16-06-2008 08:22:48

Pagini: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 13    
Mergeti la