Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Sex / Femeia-poate iubi doi barbati in acelasi timp?Dar barbatul?    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3
?? shiva6977
Cont Sters

Inregistat: 29-01-2005
Discutam cu cineva zilele trecute despre aceasta problema cu care pot spune ca m-am confruntat si eu.Iubita mea s-a indragostit si de altcineva.Si ne iubeste pe amandoi.Ce sa fac?Sa ma simt inselat,sa o las balta?Eu insumi am trait acest lucru.Aveam o iubita dar m-am indragostit si de o alta femeie.Ce ar fi trebuit sa fac,pentru ca amandoua insemnau ceva pt mine,la care sa renunt sau ar fi trebuit sa renunt la vreuna din ele?Sa nu facem confuzie,nu e vorba doar de sex ci de iubire.Asa ca va intreb:Poate o femeie sa iubeasca doi barbati in acelasi timp?Dar un barbat poate sa iubeasca doua femei in acelasi timp?Astept cu interes parerile voastre.

24-02-2005 19:11:31

?? Rosallina
Cont Sters

Inregistat: 30-01-2005
Ce cred eu???  Pentru fiecare este ceva prorpriu chestia asta speciala IUBIREA ....de pilda eu nu am fost intr-o dilema sentimentala, ca cea traita de shiva6977... si asa eu ma rup in bucatzi si ma strivesc cu ganduri si framantari din mai orice,,,daramite sa trebuiasca sa aleg o iubire din doua,,,ar fi dificil sa pot alege...ar fi corvoada !
Daca as iubi pe cineva si acea persoana ar simti intr-o buna zi un nou, alt sentiment de dragoste pt altcineva, eu m-as da de-o parte."Totul sau nimik" e motto-ul meu si nu mi-ar place sa impart sau sa umblu cu jumatatzi de masura.E doar parerea mea..e ceea ce simt si stiu ca dunt destui oameni care simt si gandesc cu totul si cu totul altfel.e si firecs acest lucru.\
In dragoste  se "lucreaza" cu sufletul si e extrem de delikat si sensibil acest lucru.

Ultima modificare facuta de Rosallina (24-02-2005 19:36:50)

24-02-2005 19:21:57

?? Eaa
Cont Sters

Inregistat: 31-01-2005
Multi oameni traiesc doua vieti, ca sa spun asa. Cati barbati nu au amante... si-si iubesc si sotiile si le iubesc si pe amante. Iubiri diferite, dar nu pot renunta la nici una.
Poti iubi din motive diferite, poti iubi cu inima sau cu ratiunea, sau cu amandoua impreuna... Poti iubi platonic sau patimas... E complicat si simplu in acelasi timp. Poti iubi doi oameni in acelasi timp! Si uneori nici nu ne dam seama de asta...

24-02-2005 19:34:41

?? basescu
Cont Sters

Inregistat: 07-02-2005

Eaa a scris:

Multi oameni traiesc doua vieti, ca sa spun asa. Cati barbati nu au amante... si-si iubesc si sotiile si le iubesc si pe amante. Iubiri diferite, dar nu pot renunta la nici una.
Poti iubi din motive diferite, poti iubi cu inima sau cu ratiunea, sau cu amandoua impreuna... Poti iubi platonic sau patimas... E complicat si simplu in acelasi timp. Poti iubi doi oameni in acelasi timp! Si uneori nici nu ne dam seama de asta...

amin! ca bine mai ziseshi.

24-02-2005 20:45:39

?? Karmacoma
Cont Sters

Inregistat: 26-01-2005
Depasita de problema. As tinde in necunstinta de acest feeling sa spun ca nu se poate iubi in acelasi timp doua persoane (iubirea asa cum mi-o inchipui eu si cum as vrea sa fie)
Dar asa cum spuneam...nu am trecut prin asa ceva si s-ar putea sa ma inshel

24-02-2005 21:31:59

?? shiva6977
Cont Sters

chiar trebuie sa renunt la una din ele?nu se poate sa le pastrez pe amandoua?De ce trebuie sa alegem,si pe care din ele(ei)?

24-02-2005 21:48:54

?? Karmacoma
Cont Sters

Inregistat: 26-01-2005
Ma seaca acest "TREBUIE". Nu trebuie nika daca nu vrei si nu simtzi

24-02-2005 21:56:20

?? shiva6977
Cont Sters

eu vorbeam in general.La mine a expirat situatia.Cea cu doua femei.A ramas doar cea cu iubita care iubeste pe,culmea,prietenul meu.Am mai vorbit de asta prin alte topice,nu va plictisesc cu alte explicatii.

24-02-2005 22:41:56

?? razvan27
Cont Sters

Inregistat: 01-02-2005
Eu nu pot iubi doua femei la fel.Pot dori doua femei, lucru care se confunda deseori cu iubirea.Dar nu pot spune ca e imposibil sau ca nu se poate! Fiecare om cu felul lui de a vedea lucrurile!

01-03-2005 23:14:01

?? 1florin
Cont Sters

Inregistat: 01-02-2005
sunt mame care reusesc sa-si iubeasca in mod egal am12 copii. sunt, in acelasi timp mame care (desi poate ca nu recunosc) pastreaza cea mai buna bucatica unuia dintre copii. de obicei cel de sex opus sau cel mai mic.

de la om la om.

eu.... da. si nu.

doua lucruri care se completeaza. evident, nu e chiar asa de simplu cum zic aici. pt ca desi se completeaza si formeaza o sfera sunt structural incompatibile. :).
m-am chinuit sa scriu muumos si nu mai stiu nici eu ce am vrut sa zic.
ma rog, a reusit cineva sa impace pe ying si yang? in timpul vietii?

Ultima modificare facuta de 1florin (03-03-2005 11:18:21)

02-03-2005 12:30:36

?? mvp2
Cont Sters

Inregistat: 01-03-2005
NU! categoric NU.Nici barbatul,nici femeia.Atunci ce rost ar mai avea casatoria?

02-03-2005 17:04:32

?? dr_silviu
Cont Sters

Inregistat: 21-12-2004
Personal am iubit doua femei in acelasi timp!Altfel,dar la fel de patimas, la fel de crunt!Casatoria este o institutie care nu poate dicta sufletului!

02-03-2005 20:37:46

?? k;k;
Cont Sters

Inregistat: 28-02-2005
Fiecare persoana dintre noi este iubita intr-o anumita masura,.eu unul nu sunt de acord ca poti iubi douo femei >in acelas timp< sau invers, Sentimentele sunt diferite..cineva este pe locul doi.

02-03-2005 23:25:30

?? Hypnotic
Cont Sters

Cred ca as putea iubi doua femei in acelasi timp dar doar daca ea are vreo sora geamana ( Doamne iarta-ma ca-s tare pervers zau asa :D ) sau vreo clona ceva p-acolo cu mici imbunatatiri si eventual si telecomanda in dotare :D

02-03-2005 23:27:37

?? Eaa
Cont Sters

Hypnotic... la sex shop ai incercat? :D Poti luat cate au pe stoc, din alea cu telecomanda...

02-03-2005 23:33:18

?? Hypnotic
Cont Sters

La naibii cum de nu m-am gandit la asta :)
Dar sigur nu ma minti? Ca mi-ai distruge copilaria :D

02-03-2005 23:36:01

?? Eaa
Cont Sters

ok. Te las sa mai copilaresti... cauta gemene! Pana gasesti, poate ajungi la senectute :D

02-03-2005 23:37:07

?? missreed
Cont Sters

Inregistat: 23-02-2005
eu sunt de parere ca cu adevarat nu poti iubi decat un singur barbat,cand incepi sa simti ceva pentru al doilea inseamna ca ceva nu merge cu primul , poate rutina, poate sa schimbat pe parcurs dar ceva nu mai merge.Poate unii sunteti de acord cu mine poate altii nu,insa eu am fost in aceasta situatie si am inceput sa pun suflet la cel de-al doilea in momentu in care au intervenit certurile cu primu din diferite motive minore poate si din cauza rutinei.Chiar ieri vorbeam cu o prietena care sa despartit de prietenul ei si desi a suferit dupa el mi-a zis ca e mai bine asa pentru ca avea momente cand nu il mai suporta din cauza rutinei, aceleasi chestii in fiecare zi ca si cum cineva iti facuse programu dinainte pe o perioada de timp.Eu am tot respectu pt acele persoane care pot iubi doua persoane in acelasi timp cu aceasi intensitate desi nu cred ca exista si doar ca se amagesc iar intrun final o sa ramana cu una singura.

03-03-2005 11:19:55

?? geko
Cont Sters

Inregistat: 16-12-2004

shiva6977 a scris:

Discutam cu cineva zilele trecute despre aceasta problema cu care pot spune ca m-am confruntat si eu.Iubita mea s-a indragostit si de altcineva.Si ne iubeste pe amandoi.Ce sa fac?Sa ma simt inselat,sa o las balta?Eu insumi am trait acest lucru.Aveam o iubita dar m-am indragostit si de o alta femeie.Ce ar fi trebuit sa fac,pentru ca amandoua insemnau ceva pt mine,la care sa renunt sau ar fi trebuit sa renunt la vreuna din ele?Sa nu facem confuzie,nu e vorba doar de sex ci de iubire.Asa ca va intreb:Poate o femeie sa iubeasca doi barbati in acelasi timp?Dar un barbat poate sa iubeasca doua femei in acelasi timp?Astept cu interes parerile voastre.

ai sa primesti raspunsuri diferite in functie de puterea fiecaruia de a intelege iubirea. raspunsul meu sta imprastiat prin forumul asta, dar pentru a scurta cautarea, am sa-l adun in cateva cuvinte. daca ai ales sa iubesti in continuare doua femei, inseamna ca poti s-o faci. deci ti-ai raspuns singur la o intrebare. daca tu poti, atunci de ce n-ar putea si femeia! un alt raspuns. dar in cazul tau una dintre ele nu-ti arata iubirea pe o doresti, deci nu-ti este compatibila (se mai intampla). de aici ti-a venit si intrebarea cu renuntatul la una din ele. "vreuna" este deja aleasa, numai ca-ti vine greu sa iei o decizie. n-o lua! pararea mea. lasa lucrurile asa cum sunt si bucura-te de ceea ce ti se ofera. iar daca vrei mai mult, renunta. poti pierde totul.

03-03-2005 16:44:14

?? k;k;
Cont Sters

P.S. Cine alearga dupa doi iepuri, nu prinde nici unul.

03-03-2005 22:58:55

?? shiva6977
Cont Sters

k;k; a scris:

P.S. Cine alearga dupa doi iepuri, nu prinde nici unul.

Si daca prinde trei?:)

04-03-2005 01:03:28

?? Eaa
Cont Sters

In iubire nu-i vorba despre alergat... Nu-i concurs.  Nu ai ce "prinde" pentru ca esti prins tu! Iar uneori nici nu trebuie sa alegi... doar sa traiesti sentimentele...

04-03-2005 11:28:03

?? k;k;
Cont Sters

Ce sentimente poti avea pentru douo persoane, care spui ca le iubesti in acelas timp si la fel?

04-03-2005 19:08:16

?? Eaa
Cont Sters

Sa-ti dau un exemplu? E vorba de ceea ce gasesti la cele doua persoane... Unul e bland si tandru si timid si poarta ochelari... Si-l iubesti pentru asta! Celalalt e dimanic, sportiv, vesel, te face sa simti ca traiesti viata din plin cand esti cu el... Si-l iubesti pentru asta!
Pe amandoi ii iubesti pentru felul lor de a fi si pentru ceea nu poate fi regastit in celalalt...
E doar un exemplu ipotetic. Dar se poate intampla...

04-03-2005 19:24:12

?? Hypnotic
Cont Sters

Eaa a scris:

ok. Te las sa mai copilaresti... cauta gemene! Pana gasesti, poate ajungi la senectute :D

*sniff*sniff*sniff* - asta inseamna ca plang si mananc ciocolata acum

04-03-2005 20:06:12

?? Hypnotic
Cont Sters

k;k; a scris:

Ce sentimente poti avea pentru douo persoane, care spui ca le iubesti in acelas timp si la fel?

Iubirea pentru doua persoane in acelasi timp si la fel :D

04-03-2005 20:08:48

?? Hypnotic
Cont Sters

Dar daca am dubla personalitate si sunt si narcisist in ambele ipostaze oare pot spune ca iubesc doua persoane la fel? :D

04-03-2005 20:10:28

?? waldan
Cont Sters

Eaa a scris:

Sa-ti dau un exemplu? E vorba de ceea ce gasesti la cele doua persoane... Unul e bland si tandru si timid si poarta ochelari... Si-l iubesti pentru asta! Celalalt e dimanic, sportiv, vesel, te face sa simti ca traiesti viata din plin cand esti cu el... Si-l iubesti pentru asta!
Pe amandoi ii iubesti pentru felul lor de a fi si pentru ceea nu poate fi regastit in celalalt...
Mai bine ati iei un pitbul si-l faci pe ochelarist sportiv sau punei ochelari celuilalt si se linisteste(cu nu mai vede . .nu?) sau. . .. . . . . .am gresit. . . .. iarta-ma . . . . . .eu sant cinic si voinic !!!!

04-03-2005 22:10:23

?? Eaa
Cont Sters

Hypnotic a scris:

Eaa a scris:

*sniff*sniff*sniff* - asta inseamna ca plang si mananc ciocolata acum

Mai bine lasa ciocolata ca strica la sanatate si la dinti, du-te de te spala pe ochi si fugi de cauta gemenele alea :D Ce piticii mei crezi ca rezolvi cu plans si ciocolata?!
Fii barbata, Zoe!!

07-03-2005 16:53:17

?? Eaa
Cont Sters

waldan a scris:

Mai bine ati iei un pitbul si-l faci pe ochelarist sportiv sau punei ochelari celuilalt si se linisteste(cu nu mai vede . .nu?) sau. . .. . . . . .am gresit. . . .. iarta-ma . . . . . .eu sant cinic si voinic !!!!

Dragul meu... de ar fi atat de simplu, multe femei ar fi fericite!!! Caini sunt niste fiinte fidele, stiai? :D
Tu esti cinic si voinic... hmmm... tine ochelarii astia :))))

07-03-2005 16:56:04

?? waldan
Cont Sters

ATINS in plin.. . .hmm . . .ia sa vedem deci tu vrei de fapt doi (lasa chestia cu unul asa si altul pe dincolo) de fapt vrei doi asa ca te rog cred ca ai gresit topicul el-ea-el e mai jos. Ps intradevar fidele mai ales pitbulul furios. . . fidel tare

07-03-2005 22:50:02

?? k;k;
Cont Sters

Hypnotic a scris:

k;k; a scris:

Iubirea pentru doua persoane in acelasi timp si la fel :D

Iubirea se naste din sentimente, sau sentimentele se nasc din iubire??????
Da-mi un raspuns fara replica.

08-03-2005 03:49:37

?? k;k;
Cont Sters

Eaa a scris:

Am inteles... Dar pe care iubesti mai mult dintre ei?? cineva trebuie sa ramana pe locul doi,  Nu poti avea aceleasi sentimente pentru amandoi......

08-03-2005 03:56:14

?? shiva6977
Cont Sters

Ma distreza competitia asta.Cineva trebuie sa ramana pe locul doi.Iubirea nu poate fi niciodata pe locul doi.Numai minteas noastra vrea sa faca clasamente.Dar sufletul nu face astfel de clasamente.

08-03-2005 16:50:26

?? Eaa
Cont Sters

waldan a scris:

ATINS in plin.. . .hmm . . .ia sa vedem deci tu vrei de fapt doi (lasa chestia cu unul asa si altul pe dincolo) de fapt vrei doi asa ca te rog cred ca ai gresit topicul el-ea-el e mai jos. Ps intradevar fidele mai ales pitbulul furios. . . fidel tare

Departe de mine gandul de a vrea doi :) M-as multumi cu unul si bun! Dar nu am avut norocul sa-l cunosc inca...
Cat despre el-ea-el... sincer, nu cred ca as putea face fata...
PS Eu vorbeam de caini, nu de pitbuli :P Nici macar nu-mi plac pitbuli!
Asadar, missed target :D

08-03-2005 18:24:23

?? Eaa
Cont Sters

k;k; a scris:

Am inteles... Dar pe care iubesti mai mult dintre ei?? cineva trebuie sa ramana pe locul doi,  Nu poti avea aceleasi sentimente pentru amandoi......

Nu ramane nimeni pe locul doi. Eventual, poti pune problema: de care ai mai multa nevoie la un moment dat? Dar asta nu inseamna ca sentimentele pentru celalalt sunt mai putin profunde. E, pur si simplu, o altfel de iubire...

08-03-2005 18:27:17

?? Eaa
Cont Sters

k;k; a scris:

Nu ramane nimeni pe locul doi. Eventual, iti poti pune problema: de care ai mai multa nevoie la un moment dat? Asta nu inseamna ca sentimentele pentru celalalt sunt mai putin intense. Pur si simplu, e altfel de iubire...

08-03-2005 18:29:31

?? k;k;
Cont Sters

Bine, dar de ce sa iubesc douo femei cand as putea sa iubesc doar una. Nu stiu parca sufletul meu s-ar imparte in douo si nu ar mai forma un intreg.

Ultima modificare facuta de k;k; (09-03-2005 07:16:17)

09-03-2005 07:15:14

?? ossy
Cont Sters

Inregistat: 03-01-2005
Femeia poate eventual sa creada ca iubeste 2 barbatzi,dar de fapt doreste si atat.E atractie sau nevoie.
Barbatul mai mult se lauda.
Iubirea nu cred ca poate fi decat una singura.Ma refer la cea adevarata.
Si nu pot fi convins cu argumente ca sant diferite feluri sau fiecare in felul sau.
Cine a iubit,stie foarte bine ca nu este un basm acel simtz de "jumatatea ta".Jumatatea cu care te culci in gand,te trezesti in gand,ti-e dor deja inainte de a te desparti de ea,e o lumina placuta si continua in mintea ta,imbratisarea intradevar e o energie,o incarcare si implinire,impreuna nu mai exista secunde minute si ore,prietenii spun ca ai inebunit,parintii ca esti cuminte in sfarsit,in suflet,in piept,arde ceva inexplicabil,ti-e mai sete decat setea de apa,ti-e mai foame decat foamea de mancare,vezi soare si cand ploua,vezi lumina cand e intuneric,vezi bunatatea in oamenii rai si vezi copiii inca nenascuti in ochii ei!!!
Sa-mi spuna cineva ca toate astea se pot simti fata de 2 persoane deodata!

09-03-2005 08:10:50

?? sailor2005
Cont Sters

Se poate ca femeia cu pricina sa iubeasca de fapt barbatul imaginar care ar cuprinde calitatile insumate ale celor doi. In cazul asta nu se poate lipsi de nici unul din ei.
O femeie poate iubi doi barbati. Si cei doi pot sa iubeasca aceeasi femeie atat de mult incat sa fie de acord s-o imparta.
Nu spuneti nimic despre moralitate sau alte ciudatenii de genul asta, ca nu merita. Eu daca as fi in locul oricaruia dintre cei trei in discutie, n-as renunta pentru nimic in lume (decat sa ma despart de ea, mai bine-aprind tot satul).

09-03-2005 08:17:15

?? ossy
Cont Sters

Inregistat: 03-01-2005
Din primele cuvinte ai spus "imaginar".Mai are rost sa continui?
Ti-ar place sa faci parte din ceva imaginar?Iubirea are nevoie de iubire ca sa traiasca.Nu pot sa cred ca exista omul pe care nu-l roade ceva daca este impartit cu altcineva.Eventual invata sa-si ascunda gandul.Dar sanatos sentimental nu cred.Acel suflet nu cred ca zambeste.

09-03-2005 08:23:38

?? waldan
Cont Sters

Eaa a scris:

waldan a scris:

Departe de mine gandul de a vrea doi :) M-as multumi cu unul si bun! Dar nu am avut norocul sa-l cunosc inca...
Cat despre el-ea-el... sincer, nu cred ca as putea face fata...
PS Eu vorbeam de caini, nu de pitbuli :P Nici macar nu-mi plac pitbuli!
Asadar, missed target :D
Bine atunci spune cum ai vrea sa fie,sportiv sau cu ochelalari,ca amandoi ai spus ca nu se-poate.Cat despre pitbuli nici nu trebe sa-i placi ca astai rostul lor sa te placa ei pe tine. Cat despre unul. .. .. .hmm . . ce inseamna la tine bun???

11-03-2005 07:29:55

?? Eaa
Cont Sters

Nu pot sa-ti spun cum trebuie sa arate, asta nu e foarte important. De altfel, cand am facut descrierea aceea am spus ca e un exemplu ipotetic.
Ce inseamna bun? Inseamna multe si marunte. In primul rand sa ma suporte asa cum sunt. Si sunt fitzoasa rau :D Sa continui?

11-03-2005 20:20:05

?? Sultanul19
Cont Sters

Inregistat: 10-03-2005

shiva6977 a scris:

Voi sunteti musulmani cumva ? :d
La aia e posibil, prietene, sa iubesti si 4 femei deodata daca vrei... :)

Ultima modificare facuta de Sultanul19 (11-03-2005 21:04:53)

11-03-2005 21:04:09

?? waldan
Cont Sters

Eaa a scris:

Nu pot sa-ti spun cum trebuie sa arate, asta nu e foarte important. De altfel, cand am facut descrierea aceea am spus ca e un exemplu ipotetic.
Ce inseamna bun? Inseamna multe si marunte. In primul rand sa ma suporte asa cum sunt. Si sunt fitzoasa rau :D Sa continui?
Nu...multam fain dar mai lasa-ma un timp sa cred  :))))))

11-03-2005 23:55:38

?? waldan
Cont Sters

Dintodeauna am admirat modestia cu care spune o femeie ca lucrurile care la doreste sant marunte(ma gandesc cu groaza care ar putea fi alea mari)

11-03-2005 23:58:24

?? Femeya2005
Cont Sters

Inregistat: 27-02-2005
Sa iubeasca doi barbatzi, sau voi sa iubitzi doua femei cu adevarat asta cred eu ca nu se poate..pt. ca te impartzi deja in doua si umbli cu jumatazi de masura..sufletul tau nu e nici pt X nici pt. Y..doar daca ai si un suflet dar si o inima....:)si o mai fii si asta:))

12-03-2005 20:11:44

?? sailor2005
Cont Sters

Femeya2005 a scris:

Sa iubeasca doi barbatzi, sau voi sa iubitzi doua femei cu adevarat asta cred eu ca nu se poate..pt. ca te impartzi deja in doua si umbli cu jumatazi de masura..sufletul tau nu e nici pt X nici pt. Y..doar daca ai si un suflet dar si o inima....:)si o mai fii si asta:))

Se poate, sefa, pentru ca nici unul din noi  nu este perfect si-atunci iei ce-ti trebuie de la fiecare din cei doi indivizi, care astfel se completeaza si formeaza intregul de care ai nevoie, adica ce lipseste la unul poate fi gasit la celalalt. Ideal este atunci cand cei trei traiesc impreuna si nu un cuplu + amant(a). Va sugerez sa vedeti filmul Splendor. Chiar daca viata nu este ca in filme, un sambure de adevar tot exista, iar eu cred ca se poate.

12-03-2005 21:02:37

?? Femeya2005
Cont Sters

Inregistat: 27-02-2005
Ok dar atunci pica iubirea aceea adevarata..este un trio in final, nu mai putem vorbi de iubiri adevarate si bla, bla, bla..tot ceva sex se strecoara si pe aici, dinnou

13-03-2005 02:56:00

?? allex06
Cont Sters

Inregistat: 12-03-2005
sigur esti neglijat de cand s-a indragostit de prietenul tau :))
femeile sunt posesive si geloase ,SIGUR nu pot iubii 2 barb in acelasi timp.Eu as renunta inr-o secunda la ea.Nu confunda ce ai vrea tu sa fie sau ceea ce a fost ,cu ceea ce ai acum!!!!

13-03-2005 05:04:33

Pagini:  1 2 3    
Mergeti la