Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sīnteti conectat.
|
|
?? sailor2005
Cont Sters
Inregistat: 07-02-2005
|
|
Femeya2005 a scris:
Ok dar atunci pica iubirea aceea adevarata..este un trio in final, nu mai putem vorbi de iubiri adevarate si bla, bla, bla..tot ceva sex se strecoara si pe aici, dinnou |
Eu nu pot vorbi din experienta, iti spun doar ce cred eu. Iubirea adevarata implica implinirea prin sex. Nu cred in iubirea platonica, iubirea fara sex nu este completa. Eu zic ca se poate iubi si in trei (in orice configuratie). Asta din cauza ca exista posibilitati infinite genetice, nu putem spune ca suntem setati pe un anume tip de relatie. Dar repet, cei doi de acelasi sex se completeaza in ochii, mintea si sufletul celui de sex opus si astfel duetul de acelasi sex se apropie de perfectiunea cautata de partenerul de sex opus. Asa vad eu lucrurile si cum sunt foarte tolerant din fire, accept si respect orice varianta de convietuire si-ar alege cineva.
|
|
| 13-03-2005 05:35:22 |
|
|
?? Ambrozius
Cont Sters
Inregistat: 13-03-2005
|
|
Nu sunt femeie si habar n-am ce e in capul unei femei (acuma sincer, femeia si barbatul sunt doua specii total diferite care dracu stie cum se imperecheaza si coabiteaza...). Dar, prin metoda deductiei pe caz concret, se cam poate ca femeia sa iubeasca doi barbati in acelasi timp. E cazul prietenei mele, o naiva cu N mare, care inca ofteaza dupa fostul ei, sau pseudo-fostul, pentru ca au fost impreuna doar vreo 3 saptamani, timp in care, logic, n-au avut timp sa se cunoasca. Dar a ramas impresionata de el si si-a facut in minte o imagine ... alterata sau incompleta, depinde de nuanta. Fiind timid si aproape mut, ei i s-a parut mare ganditor, pe langa care Socrate era pantaloni scurti. Fiind cunoscator al vechii replici "simt ca am omorat pe cineva... esti prea buna pentru mine... nu te merit" ei i s-a parut sensibil si delicat (Knorr Delikat). Pana la urma, am fost primul baiat din viata ei si traim o tinerete frumoasa, dar sunt destule momente cand ii vad o luminita in ochi cand vine vorba tangential de el. Si luminita aia n-am sa i-o pot aduce eu in ochi niciodata... P.S. Nu stiu ce simti tu, Shiva, dar stiu ce am simtit eu cand i-a spus unui prieten comun "tin mult la prietenul meu, dar am tinut enorm la fostul".
|
|
| 13-03-2005 05:46:55 |
|
|
?? sailor2005
Cont Sters
|
|
Poti iubi pe cineva atat de mult incat sa faci orice pentru persoana iubita? Adica sa imparti persoana iubita cu altcineva? Eu zic ca se poate, de ce nu s-ar putea. Trebuie sa tinem cont de faptul ca omul este un univers de sentimente si de ganduri, orice combinatie este posibila. Si chiar daca societatea noastra imperfecta s-ar grabi sa stigmatizeze o asemenea combinatie, eu zic ca asa cum cuplurile de acelasi sex sunt lasate sa traiasca in pace, tot asa si un trio ar trebui tratat cu acelasi respect si toleranta. Fiecare traieste cum ii place.
|
|
| 13-03-2005 05:59:49 |
|
|
?? Eaa
Cont Sters
Inregistat: 31-01-2005
|
|
waldan a scris:
Dintodeauna am admirat modestia cu care spune o femeie ca lucrurile care la doreste sant marunte(ma gandesc cu groaza care ar putea fi alea mari) |
Pai sa-ti fie groaza Pentru ca, atunci cand o femeie doreste lucruri mari se mobilizeaza sa le obtina. Iar asta poate duce uneori la 'victime colaterale'.... Eu ma multumesc cu cele marunte. Numai sa fie!
|
|
| 14-03-2005 15:38:05 |
|
|
?? Femeya2005
Cont Sters
Inregistat: 27-02-2005
|
|
sailor2005 a scris:
Poti iubi pe cineva atat de mult incat sa faci orice pentru persoana iubita? Adica sa imparti persoana iubita cu altcineva? Eu zic ca se poate, de ce nu s-ar putea. Trebuie sa tinem cont de faptul ca omul este un univers de sentimente si de ganduri, orice combinatie este posibila. Si chiar daca societatea noastra imperfecta s-ar grabi sa stigmatizeze o asemenea combinatie, eu zic ca asa cum cuplurile de acelasi sex sunt lasate sa traiasca in pace, tot asa si un trio ar trebui tratat cu acelasi respect si toleranta. Fiecare traieste cum ii place. |
Haide mai..cand iubsti si esti indragostit..devi putin gelos si posesiv..nu cred ca ai fii in stare sa mai primesti un mascul in patul tau..poate o femeie.. )dar in nici un caz alt barbat...doar daca esti bisexual si poftim ti-e drag masculul..si societatea nu accepta chestiile astea.Poate peste cativa ani.Nu ai tu tupeu sa ii spui mamicii tale ca iubita sau sotia ta este indragostita si de alt barbat si ca alcatuitzi un trio sexual dea dreptul super..
|
|
| 14-03-2005 20:31:31 |
|
|
?? shiva6977
Cont Sters
Inregistat: 29-01-2005
|
|
Femeya2005 a scris:
sailor2005 a scris:
Poti iubi pe cineva atat de mult incat sa faci orice pentru persoana iubita? Adica sa imparti persoana iubita cu altcineva? Eu zic ca se poate, de ce nu s-ar putea. Trebuie sa tinem cont de faptul ca omul este un univers de sentimente si de ganduri, orice combinatie este posibila. Si chiar daca societatea noastra imperfecta s-ar grabi sa stigmatizeze o asemenea combinatie, eu zic ca asa cum cuplurile de acelasi sex sunt lasate sa traiasca in pace, tot asa si un trio ar trebui tratat cu acelasi respect si toleranta. Fiecare traieste cum ii place. |
Haide mai..cand iubsti si esti indragostit..devi putin gelos si posesiv..nu cred ca ai fii in stare sa mai primesti un mascul in patul tau..poate o femeie.. )dar in nici un caz alt barbat...doar daca esti bisexual si poftim ti-e drag masculul..si societatea nu accepta chestiile astea.Poate peste cativa ani.Nu ai tu tupeu sa ii spui mamicii tale ca iubita sau sotia ta este indragostita si de alt barbat si ca alcatuitzi un trio sexual dea dreptul super.. |
Dar cite lucruri nu accepta societatea asta si totusi el se desfasoara.Ma doare-n cot de ce zice societatea,dar cum nu-mi place sa sochez deocamdata am fost estul de discreti si nu stie prea multa lume.Eu va multumesc pt raspunsurile voastre si sunt convins ca daca va veti confrunta si voi cu o astfel de situatie veti face o alegere buna.Eu am ales mergem mai departe in trei.Si ne e foarte bine.Acum sa nu credeti ca stam toata ziua nas in nas,dar ne intilnim destul de des si facem nebunii impreuna.Important cred in cazul asta este prietenia care se incheaga intre cei trei.Fara prietenie nu cred ca s-ar putea.
|
|
| 14-03-2005 21:11:25 |
|
|
?? Femeya2005
Cont Sters
Inregistat: 27-02-2005
|
|
Pai tu esti un fericit inseamna...altii nu au una si tu ne dai peste nas cu doua..sau este o singura femeie si doi masculi..dragutz.. )si nu stiu ce prietenie este..totusi nu mai mult sex?faceti un trio sexual in fapt..
|
|
| 15-03-2005 15:17:29 |
|
|
?? shiva6977
Cont Sters
Inregistat: 29-01-2005
|
|
Nu crezi ca poate exista si prietenie si sex in acelasi timp?
|
|
| 15-03-2005 20:11:55 |
|
|
?? Eaa
Cont Sters
Inregistat: 31-01-2005
|
|
shiva, eu nici nu concep altfel lucrurile!
|
|
| 15-03-2005 21:10:41 |
|
|
?? sailor2005
Cont Sters
|
|
Va repet: vedeti filmul "Splendor", dupa care vorbim. Femeya 2005, daca trei este o chestie ciudata pentru tine, incearca sa vezi pentru cateva minute un site de swingeri, in primul rand sa vezi cati sunt pe acolo. N-or fi toti nebuni. Raman la parerea ca e bine sa lasi si pe altii sa traiasca, atata timp cat ei te lasa in pace (avea Paunescu niste versuri misto: "din palma mea iau fiarele merinde, ma lasa-n pace cand le las in pace"). Daca eu o iubesc pe nevasta-mea atat de mult incat se poate duce cu altul fara sa ma supar pe ea, ce ai cu mine? Ca ea nu ma intelege si nici nu se duce, asta-i alta treaba. Gelozia este o tampenie, este o ramasita animalica ce se datoreaza genelor (perpetuarea speciei), care nu-si mai are rostul acum. Multe antichitati sunt codate in genele noastre si inca functionam ca niste roboti, fara sa trecem prin filtrul gandirii, ba chiar fara sa ne dam seama ca ele exista. De pilda cati stiu de ce barbatii vor sex (iar femeile spun ca noi vrem numai sex), iar femeile vor mariaj? Cate femei se opresc o secunda ca sa se gandeasca putin la motivele reale, ascunse chiar si de ele, pentru care pun pe un site "necasatorit" in legatura cu partenerul pe care il cauta?
Unii oameni au gasit fericirea in doi, in trei, in patru sau mai multi si chiar intre persoane de acelasi sex. Hai sa-i lasam sa traiasca si ei in pace, respectati de noi si de ceilalti, atata timp cat si ei ne raspund cu aceleasi sentimente. Daca unii asa au ajuns, inseamna ca se poate si inseamna ca nu este anormal. Ce insemna anormal, pervers acum o suta de ani? Ce vor insemna cuvintele astea peste inca o suta de ani?
Sa nu-mi traiesc viata asa cum imi place pentru ca altcineva vede altfel problema? E viata mea, colegilor si vreau sa mi-o traiesc in asa fel incat sa nu regret ca am avut ocazia sa fac ceva si n-am facut-o de gura lumii. A se asculta My Way al lui Frank Sinatra.
|
|
| 16-03-2005 04:53:32 |
|
femeia_25 Femeie
Nou venit
Inregistat: 16-03-2005
|
|
Nu este chestia de a nu accepta eu..ce spui tu, e chestia ca eu nu cred intr-o iubire prea mare impartzita in 3 sau 4 parti, atat,o exista si prietenie si iubire si sex..cum spui tu, insa asa ceva este de moment si nu de viitor, cand apar copiii ce faci? spui: fii fericit scumpul meu ai doi tatici si doua mamici si mai este loc inca?In fine eu am invatzat sa nu spun "niciodata",niciodata.
|
|
| 16-03-2005 12:23:45 |
|
|
?? sailor2005
Cont Sters
|
|
Ti se pare mai putin normala varianta expusa de tine decat varianta cuplurilor de acelasi sex care au decis ca vor sa creasca un copil (cu doua mame sau doi tati)?
Iubirea este cumva precum inteligenta? Adica in cantitate finita, dar populatia este in crestere...
Care-i treaba cu impartirea iubirii in trei sau mai multe parti, este ca un cerc pe care-l imparti in doua si ai ceva mai mic decat intregul si-l imparti in patru si ai ceva si mai mic?
Dar cand imparti iubirea intre sot si copii, cum este? Adica eu daca am o nevasta si trei copii, fiecare capata o portie mai mica? La bani poate, dar la sentimente nu prea cred ca exista o limita.
Sa consideram situatia ipotetica in care am niste prieteni foarte buni, cu care-mi place sa-mi petrec timpul, avem idei comune, ne leaga multe etc. Daca sa zicem ca ajungem in pat toti patru si vedem ca de fapt este si asta o implinire a unei relatii de prietenie si ne simtim bine si continuam (bineinteles discret, sa nu dea copiii peste noi), exista vreo problema? Repet, ca sa nu existe neintelegeri, situatia este ipotetica, nici n-am prieteni apropiati, nici n-am facut traznai de genul asta si nici nu cred c-o sa fac vreodata, dar mintea mea este deschisa si cred ca se poate, nu este ceva atat de greu de inteles sau de acceptat, nu m-ar deranja de pilda sa lucrez cu homosexuali, de orice sex, pana la urma nu asta caracterizeaza relatiile dintre mine si cei din jur, daca omul e OM, ce face in pat e treaba lui, nu a mea.
Si eu consider ca trebuie sa fie ceva mai mult decat sex, ca sa ajungi in pat cu cineva, contrar parerii generale a femeilor (auzi la ele, voi barbatii n-aveti altceva in cap, sau cum se exprima o doamna pe alt site "obsedatii sexuali sa nu ma caute") - nu vreau sa se simta nici una dintre voi lezata de afirmatii, no harm intended.
|
|
| 17-03-2005 06:44:22 |
|
femeia_25 Femeie
Nou venit
|
|
bine draga..cum spui tu,la urma urmei , aici doar ne exprimam niste opinii si mai bine tac , pt. ca nu stiu cum ma vor schimba urmatorii zece ani...viata e plina de surpize
|
|
| 17-03-2005 17:52:16 |
|
|
?? sailor2005
Cont Sters
|
|
Colega mea de suferinta, eu nu pun nici urma de pasiune in ce spun (adica vreau sa spun ca nu devin vehement). Imi face placere sa stau la palavre cu voi pe aici, pentru ca altfel ma simt tare singur, iar pe forum imi trece timpul mai usor, intr-un mod placut si prefer sa fac asta, decat sa umblu prin baruri precum colegii mei de pe aici. Deci ideea este sa conversam oroicum, in contradictoriu sau nu, atata timp cat nimeni nu o ia ca pe un afront personal. Eu am mai spus si cred ca o sa tot fie nevoie sa repet ca nu am nici cea mai mica intentie sa enervez/supar pe cineva pe aici. Comprende, compadre?
|
|
| 18-03-2005 00:31:19 |
|
|
?? sailor2005
Cont Sters
|
|
Problema ce mare este ca am dreptate, iar tu vrei sa fugi. Daca n-am dreptate, ai cuvantul, tu sau oricare dintre colegii nostri de discutii.
|
|
| 18-03-2005 00:32:17 |
|
|
?? waldan
Cont Sters
Inregistat: 28-02-2005
|
|
femeia_25 a scris:
Nu este chestia de a nu accepta eu..ce spui tu, e chestia ca eu nu cred intr-o iubire prea mare impartzita in 3 sau 4 parti, atat,o exista si prietenie si iubire si sex..cum spui tu, insa asa ceva este de moment si nu de viitor, cand apar copiii ce faci? spui: fii fericit scumpul meu ai doi tatici si doua mamici si mai este loc inca?In fine eu am invatzat sa nu spun "niciodata",niciodata. | Cred ca tu te-ai simti mai bine intr-o tara araba matriarhala.Daca esti cine cred eu ca esti zi-mi mai bine unde sa-ti trimit banii aia de divort ))))
|
|
| 19-03-2005 01:30:18 |
|
femeia_25 Femeie
Nou venit
|
|
ehe..te-au facut astia pe jumatate moderator...normal..esti bun de gura.Dar cu mine ce tot ai? cu mine iti pui tu mintea?nu vezi ce mica sunt,da-mi pace ca ma voi maturiza,am timp si nu divortez mai,ma fugaresti prin forum cu divortul tau..acum incerc sa fiu sotia perfecta..desigur glumesc din nou:) incerc sa ma comport matur si sa nu pierd ceea ce am, pt. ca tu ai spus ca nu se merita,..si asta este si concluzia mea,insa sunt tanara si nelinistita..ce sa mai spun, poftim:P
|
|
| 19-03-2005 19:53:25 |
|
|
?? vesela
Cont Sters
|
|
eu nu cred ca poti iubi doua persoane in acelasi timp de aceea cand partenerul tau se indragosteste de alta ili simti imediat pentru ca nu-ti mai arata iubirea deci automat renunti la unul din doi poate chiar si fara voia ta
|
|
| 22-03-2005 19:08:59 |
|
|
?? dormarunt
Cont Sters
Inregistat: 26-04-2005
|
|
si femeia si barbatul poate iubi 2 sau 3 persoane...in acelasi timp..si poate cu acelasi tip de iubire.deci sa nu confundam dragostea parientala cu cea adevarata,heterosexuala...potzi iubi 2 femei in the same time..mici nuantze pot exista..dar ,in esentza,iubirea va fi la fel..vei vrea sa le ajutzi,sa le preiei din greutatzile existentzei,sa le pui pe un piedestal,sa te contopesti cu ele[in pat!!!]vb din punctul meu de vedere[barbat]..acelasi lucru este valabil si pt o femeie...asta-i parerea mea...si,din pacate,cam asta e si adevarul...
|
|
| 22-06-2005 04:15:03 |
|
|
?? refllexx
Cont Sters
Inregistat: 28-01-2005
|
|
Ambrozius a scris:
Nu sunt femeie si habar n-am ce e in capul unei femei (acuma sincer, femeia si barbatul sunt doua specii total diferite care dracu stie cum se imperecheaza si coabiteaza...). Dar, prin metoda deductiei pe caz concret, se cam poate ca femeia sa iubeasca doi barbati in acelasi timp. E cazul prietenei mele, o naiva cu N mare, care inca ofteaza dupa fostul ei, sau pseudo-fostul, pentru ca au fost impreuna doar vreo 3 saptamani, timp in care, logic, n-au avut timp sa se cunoasca. Dar a ramas impresionata de el si si-a facut in minte o imagine ... alterata sau incompleta, depinde de nuanta. Fiind timid si aproape mut, ei i s-a parut mare ganditor, pe langa care Socrate era pantaloni scurti. Fiind cunoscator al vechii replici "simt ca am omorat pe cineva... esti prea buna pentru mine... nu te merit" ei i s-a parut sensibil si delicat (Knorr Delikat). Pana la urma, am fost primul baiat din viata ei si traim o tinerete frumoasa, dar sunt destule momente cand ii vad o luminita in ochi cand vine vorba tangential de el. Si luminita aia n-am sa i-o pot aduce eu in ochi niciodata... P.S. Nu stiu ce simti tu, Shiva, dar stiu ce am simtit eu cand i-a spus unui prieten comun "tin mult la prietenul meu, dar am tinut enorm la fostul". |
asa e .. si eu am simtit de multe ori .. umbra celuilalt ... si daca lasi asta sa te afecteze .. te ia cu niste dureri de cap .. te gandesti ce rost mai are viata ... pentru ce traiesti .. etc. .. bla. bla ... dar .. in fond si la urma urmei .. viata trebuie luata exact asa cum e ... eu sunt eu .. iar "el - fostul " este pana la urma doar fostul .. si gata .. ea de regula intelege asta .. dar ii place sa se mai si joace ...
|
|
| 22-06-2005 13:46:56 |
|
|
?? fun-funny
Cont Sters
Inregistat: 01-09-2005
|
|
se poate, cum sa nu?! .... am vazut eu la televizor... si era o femeie si cu doi barbati.. in acelasi timp...
Ultima modificare facuta de fun-funny (27-09-2005 12:37:15)
|
|
| 27-09-2005 12:36:47 |
|
|
?? fun-funny
Cont Sters
Inregistat: 01-09-2005
|
|
acum, serios vorbind... asociem intotdeauna iubirea cu .. inima... ori, avem o singura inima... O fi ea mare, dar e una... ca si iubirea...
|
|
| 27-09-2005 12:38:44 |
|
|
?? Adam32
Cont Sters
Inregistat: 29-11-2006
|
|
fun-funny a scris:
acum, serios vorbind... asociem intotdeauna iubirea cu .. inima... ori, avem o singura inima... O fi ea mare, dar e una... ca si iubirea... |
Pe orbul cu ochi nu-i pacat sa-l pacalesti,zice o zicala prin care sunt exploatati naivii,credulii sau cei isi doresc miracole:D
|
|
| 13-12-2006 15:30:09 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
Inregistat: 12-02-2005
|
|
iata o postare nu tocmai veche...
OANA1980 a scris:
E super adevarat sa fii toata ocupata,am facut de multe ori cu 2,3,4,5 odata,dar cel mai fain e cu 5 odata,abia atunci esti cu adevarat toata ocupata(gura-floare-cur-maini).Bine si posta o poti numi tot un fel de sex in grup dar e mai diferit,aici am facut cel mai mult cu 7,e bine si asa,dar tot timpul e loc de mai multi si de mai bine. |

|
|
| 15-12-2006 20:14:23 |
|
|
?? fun-funny
Cont Sters
Inregistat: 29-09-2005
|
|
draga de oana  o iubesc sincer pe fata asta... daca nu eu.. cine? 
|
|
| 16-12-2006 01:03:41 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
Inregistat: 15-11-2005
|
|
eu ma rezum la a o admira sincer... cu 5 odata ai nevoie de coordonare corticala nu gluma...ma intreb pe un ipotetic al saselea ce l-ar pune sa faca? sa bata ritmul? ca pe galere?  
|
|
| 16-12-2006 01:15:25 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
|
|
asadar am raspuns la intrebarea cite femei poate iubi simultan barbatul ?
|
|
| 19-12-2006 15:49:15 |
|
|
?? Adam32
Cont Sters
Inregistat: 29-11-2006
|
|
da_si_nu a scris:
asadar am raspuns la intrebarea cite femei poate iubi simultan barbatul ? |
...pai nu stiu! Daca as pune-o pe madam Lopez (pe care doar cand o vad ma incalzesc)langa sotia mea, sigur as alege tot sotia.Inca mai pot face diferenta intre atractie,placere,sex si iubire,dar nu jur ca lucrul acesta va fi vesnic,cine stie daca odata cu varsta nu o sa imi moara si putinii neuroni pe care,zic eu,ii mai am.
|
|
| 20-12-2006 11:00:36 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
|
|
Adam32 a scris:
da_si_nu a scris:
asadar am raspuns la intrebarea cite femei poate iubi simultan barbatul ? |
...pai nu stiu! Daca as pune-o pe madam Lopez (pe care doar cand o vad ma incalzesc)langa sotia mea, sigur as alege tot sotia.Inca mai pot face diferenta intre atractie,placere,sex si iubire,dar nu jur ca lucrul acesta va fi vesnic,cine stie daca odata cu varsta nu o sa imi moara si putinii neuroni pe care,zic eu,ii mai am. |
Cit timp motivul e sentimentul si nu luciditatea (simtul realitatii) e bine...
|
|
| 20-12-2006 11:22:51 |
|
|
?? vaics
Cont Sters
Inregistat: 13-07-2005
|
|
Banuiesc ca raspunsul e ca numarul PI: mereu va exista o zecimala noua de descoperit 
|
|
| 21-12-2006 13:07:30 |
|
fun-funny Femeie
Moderator
Inregistat: 15-12-2006
|
|
raspunzind topicului... cred ca da, poti iubi doi barbati in acelasi timp. Si, cu siguranta vor fi total diferiti... Poti iubi atita timp cit nu esti nevoita sa alegi... In momentul cind trebuie sa te hotarasti... apare si dilema: pe care il iubesti mai mult? Pe cel de care depinzi (nu neaparat si financiar), in jurul caruia ti-ai cladit intreaga existenta... sau pe cel fara de care viata ta ar parea anosta...? pentru ca, numai asa inteleg eu ca poti iubi doi barbati in acelasi timp... sa primesti de la unul ce nu primesti de la celalalt..
|
|
| 29-12-2006 14:13:18 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
|
|
vaics a scris:
Banuiesc ca raspunsul e ca numarul PI: mereu va exista o zecimala noua de descoperit  |
corect, si eu as introduce tema irationalitatii in iubire...
|
|
| 29-12-2006 14:35:08 |
|
|
?? wscorpio
Cont Sters
Inregistat: 29-03-2005
|
|
prehistoric age : femeia trebuie sa iubeasca barbatul. stone age: femeia trebuie sa iubeasca barbatul ? cooper age: femeia incearca sa iubeasca barbatul. iron age: femeia incepe sa stie ca trebuie sa iubeasca barbatul...pt ce detine. imperial age:barbatul trebuie sa iubeasca femeia.dark age: barbatul nu stie daca ce iubeste se numeste femeie!?! industrial age: barbatul are nevoie de iubirea femeii. atomic age: femeia si barbatul se iubesc...,fiecare pentru ce detine celalalt.digital age: femeia se iubeste ; barbatul se iubeste. end of human history. 
|
|
| 30-12-2006 20:05:20 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
|
|
 end of the human history ? buna treaba.... start cyborg time....
|
|
| 11-02-2007 15:39:27 |
|
|
?? vaics
Cont Sters
|
|
wscorpio a scris:
prehistoric age : femeia trebuie sa iubeasca barbatul. stone age: femeia trebuie sa iubeasca barbatul ? cooper age: femeia incearca sa iubeasca barbatul. iron age: femeia incepe sa stie ca trebuie sa iubeasca barbatul...pt ce detine. imperial age:barbatul trebuie sa iubeasca femeia.dark age: barbatul nu stie daca ce iubeste se numeste femeie!?! industrial age: barbatul are nevoie de iubirea femeii. atomic age: femeia si barbatul se iubesc...,fiecare pentru ce detine celalalt.digital age: femeia se iubeste ; barbatul se iubeste. end of human history.  |
Si Fukuyama a facut bani scriind despre sfarsitul istoriei... dezvolta ideea, poate te imbogatesti 
Ultima modificare facuta de vaics (11-02-2007 19:02:41)
|
|
| 11-02-2007 19:00:59 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
|
|
aha.........o femeie nemuritoare si dragostea ei de-a lungul ...mileniilor ?
de la luana la....cyborg girl ? vreau si eu sa citesc povestea/romanul/schita/scenariul
|
|
| 11-02-2007 21:50:39 |
|
|
?? vaics
Cont Sters
|
|
Esti pasionata de SF ? Poate vei fi invitata la lansare! 
|
|
| 12-02-2007 17:44:24 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
|
|
da, mi-ar place, m-as bucura ca cineva de pe acest forum sa aiba un succes rasunator....atit de mult incit as face un concurs de scenarii....
|
|
| 12-02-2007 19:16:00 |
|
|
?? vaics
Cont Sters
|
|
Pazea! Ti i-ai face pe toti dusmani!
|
|
| 12-02-2007 20:34:13 |
|
|
?? Lixandru
Cont Sters
Inregistat: 12-12-2006
|
|
Tehnologic vorbind, daca femeia poate iubi 2 barbati in acelasi timp,poate chiar 3 ,barbatul in schimb nu poate iubi decat maxim 2.Se poate demonstra cu un desen da' n-am cariocile la mine.....
|
|
| 15-02-2007 21:46:02 |
|
fun-funny Femeie
Moderator
Inregistat: 15-12-2006
|
|
pe timpul lui ceausescu exista in Dreptul Familiei o "curiozitate"... De fapt, stim cu totii cit de greu era sa divortezi atunci.... cind familia era "celula" societatii... daca el / ea suferea un accident si devenea infirm (total sau partial), daca suferea de o bola incurabila care-l aducea in incapacitate fizica de munca.... si.. peste toate astea erai si membru pcr.... adio sanse la divort... am cunoscut cazuri in care.. el avea de o viata o alta relatie paralela.. dar nu putea sa se rupa de "sotia cu acte"....
|
|
| 25-02-2007 18:43:40 |
|
|
?? aditza@@
Cont Sters
Inregistat: 26-05-2006
|
|
mdea sincer mah daca a mea k bradul ar suferii un accident nus daca ar fi vo secunda sa ma gandesc so las balta asa in chin de aici pot spune ca nu mi se pare ciudatzenie faza cu celula de baza a societatzii bine poate titulatura este ciudata insa in contextul dat mai sus mi se pare normalitate
|
|
| 27-02-2007 09:23:04 |
|
|
?? fii-a-mea
Cont Sters
Inregistat: 05-05-2006
|
|
SandieShaw a scris:
Cit timp motivul e sentimentul si nu luciditatea (simtul realitatii) e bine... |
crezi tu asta...? ia mai gandeste-te... 
|
|
| 03-03-2007 13:23:07 |
|
|
?? unik@
Cont Sters
Inregistat: 27-05-2005
|
|
"Cum de s-a intamplat nici eu nu stiu. Aveam o relatie de care eram foarte multumita: nimic de reprosat, nimic ce mi-as fi dorit si el sa nu incerce sa imi ofere. Viata mea parea hotarata. Dar iata-ma acum intrebandu-ma cine sunt, ce vreau, de ce ma comport asa cum nu as fi crezut vrodata ca o voi face..." Asa se exprima la un moment dat o prietena de-a mea aflata in situatia de a alege intre doi barbati pe care pretindea ca ii place in acelasi timp. Cu unul dintre ei avea o relatie de lunga durata si era pe cale sa se marite. Celalalt era doar de putin timp in preajma ei, dar o facea acum sa isi reconsidere toate planurile de viitor pe care si le facuse. Sa o ajut sa aleaga intre ei nu as fi putut. Sa ii dau sfaturi batranesti de genul 'Nu lasa vrabia din mana pentru cioara de pe gard' cu atat mai putin. Cine sta sa asculte asa ceva cand i se pare ca de decizia de acum ii depinde fericirea intregii vieti? Am lasat-o insa sa vorbeasca in speranta ca gandurile spuse cu voce tare vor capata o oarecare limpezire. Aveam si eu un insa un interes propriu. As fi vrut sa stiu cum este posibil sa seduci pe cineva care nu isi doreste acest lucru. Cum de merge asa ceva, stau sa ma intreb? Si am inteles ca e foarte simplu pentru ca seducatorul face apel tocmai la slabiciunile si sperantele tale. Cine nu si-a dorit ceva fara sa ii iasa? Cine nu este un pic speriat pentru cum va decurge viata sa in viitor? Seducatorul vine si linisteste toate aceste temeri pe care e posibil ca nici sa nu le constientizam. Promisiunile sale sunt nelimitate: cu mine nu va trebui sa iti fie frica ca nu va merge relatia, eu te cunosc chiar mai bine decat te cunosti tu si iti garantez fericirea, eu nu ma voi schimba vreodata, al tau pentru totdeauna, etc. Se pare ca suntem mult mai sensibili la povesti decat la ratiune. Parca de abia asteptam momentul sa uitam de indoieli si tot ce ne-a invatat experienta. Ne dorim un basm, orice ar fi. Sa ni se fluture in fata cateva imagini idilice si am uitat de valori, de ceea ce datoram celor de langa noi, de ceea ce credeam ca ne dorim de la viata noastra. Si imi spun: eu nu il voi asculta niciodata pe seducator. E asemeni cantecului sirenelor care te duce in adancuri. Cum sa astupi insa sunetul sperantei de a fi mai fericit?
|
|
| 30-03-2007 15:20:05 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
|
|
seducatorul.....uite mi-a placut expunerea.... cum demascam seducatorul ? Peste tot gasim pe cineva dispus sa ne cucereasca....pentru un motiv sau altul...
sa ii cumparam marfa.....sa ii facem un serviciu.....sau sa obtina favoruri.... picam in capcana seducatorului atunci cind.....ne gindim prea mult la nevoile noastrea ?
|
|
| 31-03-2007 15:40:35 |
|
|
?? fii-a-mea
Cont Sters
Inregistat: 05-05-2006
|
|
da_si_nu a scris:
seducatorul.....uite mi-a placut expunerea.... cum demascam seducatorul ? Peste tot gasim pe cineva dispus sa ne cucereasca....pentru un motiv sau altul...
sa ii cumparam marfa.....sa ii facem un serviciu.....sau sa obtina favoruri.... picam in capcana seducatorului atunci cind.....ne gindim prea mult la nevoile noastrea ? |
dimpotriva ! cazi in capcana seducatorului TOCMAI cand nu stii care-ti sunt nevoile ! 
|
|
| 31-03-2007 16:52:47 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
Inregistat: 01-12-2006
|
|
da_si_nu a scris:
sa ii cumparam marfa.....sa ii facem un serviciu.....sau sa obtina favoruri.... picam in capcana seducatorului atunci cind.....ne gindim prea mult la nevoile noastrea ? |
Asta este...ne gandim la confortul nostru...la starea noastra de bine creata de acest seducator...si uitam vorba lui date de contactca am mai trait experiente triste...of...magia asta cum ne fura uneori...?!
|
|
| 31-03-2007 17:34:12 |
|