Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Sex / Femeia-poate iubi doi barbati in acelasi timp?Dar barbatul?    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3
?? 2late
Cont Sters

Inregistat: 31-03-2007
...nu vreau sa ma bagnenvitat in discutia voastra dar nu pot sa nu spun nimic...seducator, stare de bine, demascare....citeva cuvinte...cine le stie semnificatia, cine le intelge sau mai bine zis ce intelege? sau cum o face? cum intelege ce inseamna ele?....de unde stie ce e bine si ce e rau? raporteaza aceste cuvinte la ce? care e sistemul de referinta? ...si daca o face bine sau nu cine ne poate zice?...multe intrebari pt doar niste cuvinte , stiu ..poate ne pierdem in amanunte, dar sint parte din viata , le observam si le lasam in urma sau le invirtim pe toate partile pina cind cad pe fata pe care noi o acceptam...de ce? de ce tresa fie cum vrem? sau de ce sa nu fie? cineva mi-a zis odata ...nu mai gindi atit, nu te mai framinta, nu te mai chinui, nu mai cauta raspunsuri pentru ca nimeni nu le site. fii tu, traieste clipa .....dar despre asta,...poate data viitoare. in speranta ca cineva a citit si ca vrea sa ma gaseasca, va multumesc anticipat, nu incercati sa ma intelegeti, fiti voi insiva, bucurati-va si cel mai important.....zimbiti
date de ***

31-03-2007 18:37:00

?? 2late
Cont Sters

Inregistat: 31-03-2007
asta da tema...daca barbatul poate iubi dou femei...hm ..o sa incerc sa spun ceva; cutotiistim ca iubim doarodata in viata, dar e oare adevarat? din experienta va pot spune ca.....stupoare..NU...poti iubi 2 femei, fiecare iubire are alt farmec alta substanta, alta greutate...stiu, ..barbatii sint niste porci, asa e , dar ce genereaza asta? de ce? pt ca iubesc doua femei? sau poate pt ca isi imparte inima in doua, ca vrea sa ofere cit maimulta dragoste, ca face cit doi...nu vreau sa il ridic pe barbat dar nici sa il desconsider sau sa il etichetez...si daca el e capabil sa iubeasca 2 femei, ce e rau in asta? o sa imi ziceti ca nu e corect..fata de cine? de a doua femeie? de rpima? de el? de restul? dar oare e ceva corect? da , exact...nu e nimic corect..la fel cum ne putem gindi simplu sau simplist: daca intr-o zi am descoperi ca legile fizicii dupa care ne conducem, sint gresite, tot universul s-ar schimba? sau am incerca sa ne adaptam? intrebari intrebari.....prea multe...si ca sa demontez conceptul ca un barbat nu poate iubi 2 femei, va spun ca le iubesc pe toate...da si pe tine cea carecitesti acum....stiu ca ai zimbit, si daca astaai facut...deja sint mai fericit....

31-03-2007 18:48:00

da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
zimbiti va rog.....a zimbit cineva ?
zlate sau to late ?
cind barbatul iubeste 2 femei....se asteapta ca fiecare femeie sa il iubeasca doar pe el ?
sau si ele au voie la 2 iubiri ?

03-04-2007 00:33:05

?? fitzz_2000
Cont Sters

Inregistat: 22-04-2007
imi doresc o relatie de durata cu o fata. discretie maxima

22-04-2007 18:04:30

?? wersus
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2006

da_si_nu a scris:

cind barbatul iubeste 2 femei....se asteapta ca fiecare femeie sa il iubeasca doar pe el ?
sau si ele au voie la 2 iubiri ?

e o intrebare  luata din realitatea ta ? ori vrei sa ajuti pe cineva aflat/a la ananghie ?
ideal ar fi pt acel barbat sa fie iubit de ambele femei, dar femeile nu trebuie sa stie de existenta lor. analog , nici barbatul nu trebuie sa stie de celelalte iubiri ale fiecarei femei in parte !  nu ?  parerea mea......

23-04-2007 04:30:13

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
de iubit...n-as putea sa iubesc doi in acelasi timp....mi-ar fi imposibil sa ma impart...adica cum?
o zi cu unul si o zi cu altul?
ori totul ori nimic...asta e parerea mea....
in iubire nu pot fi jumatati de masura...
:rolleyes:

26-04-2007 13:43:33

fun-funny
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-12-2006
straduieste-te.. :D :D Saptamina are 7 zile nu doua :)

26-04-2007 20:30:29

?? kawacadabrantul
Cont Sters

Inregistat: 15-09-2006

fun-funny a scris:

straduieste-te.. :D :D Saptamina are 7 zile nu doua :)

Iar luna are 28-31 !!! :):):)

26-04-2007 20:37:23

fun-funny
Femeie

Moderator

luna unei femei.. are doar 3 saptamini.. trust me :D :D

26-04-2007 20:40:26

?? tasha 1951
Cont Sters

fun-funny a scris:

luna unei femei.. are doar 3 saptamini.. trust me :D :D

eu sunt in avantaj...;)
deci zici sa ma straduiesc?
mi-ar fi peste puteri...=)
I don't know?...well, if you insist...;)

26-04-2007 20:47:42

?? vycky
Cont Sters

Inregistat: 29-04-2007

unik@ a scris:

"Cum de s-a intamplat nici eu nu stiu. Aveam o relatie de care eram foarte multumita: nimic de reprosat, nimic ce mi-as fi dorit si el sa nu incerce sa imi ofere. Viata mea parea hotarata. Dar iata-ma acum intrebandu-ma cine sunt, ce vreau, de ce ma comport asa cum nu as fi crezut vrodata ca o voi face..." Asa se exprima la un moment dat o prietena de-a mea aflata in situatia de a alege intre doi barbati pe care pretindea ca ii place in acelasi timp. Cu unul dintre ei avea o relatie de lunga durata si era pe cale sa se marite. Celalalt era doar de putin timp in preajma ei, dar o facea acum sa isi reconsidere toate planurile de viitor pe care si le facuse.
Sa o ajut sa aleaga intre ei nu as fi putut. Sa ii dau sfaturi batranesti de genul 'Nu lasa vrabia din mana pentru cioara de pe gard' cu atat mai putin. Cine sta sa asculte asa ceva cand i se pare ca de decizia de acum ii depinde fericirea intregii vieti? Am lasat-o insa sa vorbeasca in speranta ca gandurile spuse cu voce tare vor capata o oarecare limpezire.
Aveam si eu un insa un interes propriu. As fi vrut sa stiu cum este posibil sa seduci pe cineva care nu isi doreste acest lucru. Cum de merge asa ceva, stau sa ma intreb?
Si am inteles ca e foarte simplu pentru ca seducatorul face apel tocmai la slabiciunile si sperantele tale. Cine nu si-a dorit ceva fara sa ii iasa? Cine nu este un pic speriat pentru cum va decurge viata sa in viitor? Seducatorul vine si linisteste toate aceste temeri pe care e posibil ca nici sa nu le constientizam. Promisiunile sale sunt nelimitate: cu mine nu va trebui sa iti fie frica ca nu va merge relatia, eu te cunosc chiar mai bine decat te cunosti tu si iti garantez fericirea, eu nu ma voi schimba vreodata, al tau pentru totdeauna, etc. Se pare ca suntem mult mai sensibili la povesti decat la ratiune. Parca de abia asteptam momentul sa uitam de indoieli si tot ce ne-a invatat experienta. Ne dorim un basm, orice ar fi. Sa ni se fluture in fata cateva imagini idilice si am uitat de valori, de ceea ce datoram celor de langa noi, de ceea ce credeam ca ne dorim de la viata noastra. Si imi spun: eu nu il voi asculta niciodata pe seducator. E asemeni cantecului sirenelor care te duce in adancuri.
Cum sa astupi insa sunetul sperantei de a fi mai fericit?

Scuza-ma Unika draga cred ca mai curind este povestea ta si nu a prietenei tale.Ceea ce nu ai vrut sa spui si ma intriga, este finalul acestei povesti dar il intuiesc

Ultima modificare facuta de vycky (29-04-2007 10:36:05)

29-04-2007 10:25:56

?? vycky
Cont Sters

Cu permisiunea voastra dragilor imi voi spune parerea: da, atit barbatul cit si femeia pot iubi in acelasi timp doua persoane dar cu o singura conditie, una din ele sa fie plecata in lumea celor drepti.

29-04-2007 10:39:15

?? vycky
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

de iubit...n-as putea sa iubesc doi in acelasi timp....mi-ar fi imposibil sa ma impart...adica cum?
o zi cu unul si o zi cu altul?
ori totul ori nimic...asta e parerea mea....
in iubire nu pot fi jumatati de masura...
:rolleyes:

Perfect adevarat si crede-ma ti-o spune cineva care a vazut multe pina acum. Unii dintre noi au tendinta de a confunda dragostea cu sexul.Poti sa ai mai multe relatii in acelasi timp si cind spun acest lucru ma refer doar la relatiile bazate pe sex.Sa spui ca poti avea 2 sau mai multe relatii bazate pe iubire...acest lucru nu se poate.Este doar o incercare de a te amagi si pe tine dar si persoanele implicate in acele relatii.

29-04-2007 12:11:28

?? tasha 1951
Cont Sters

vycky a scris:

Cu permisiunea voastra dragilor imi voi spune parerea: da, atit barbatul cit si femeia pot iubi in acelasi timp doua persoane dar cu o singura conditie, una din ele sa fie plecata in lumea celor drepti.
Draga mea...cei morti ramin in amintirea noastra...dar sa ne amagim in continuare?...stiu si eu...am o parere..mortii cu mortii..vii cu vii...oare nu-i mai bine asa?
aici ne refeream la cei vii...=)

29-04-2007 16:50:55

?? tasha 1951
Cont Sters

Barbatii impartasesc, intr-un secret pus sub lacat, pasiunea pentru cuplurile de femei care fac dragoste. Un barbat are intotdeauna pe lista de hobby-uri sexul cu doua femei - sau hai trei, treaca de la el. De obicei ii place sa priveasca. Barbatul care doar priveste, in timpul scenei dintre doua femei, este in stare sa stea si in cap pentru un minut de placere in care el sa fie beneficiarul a doua surse de masaje sexuale intense. Se pare insa ca de cele mai multe ori femeile apasa tasta "delete" si barbatul nu are ce cauta in patul in care orgasmul multiplu e o certitudine.
Lumea va merge mai departe, sexul va presupune, inca mii de ani de acum incolo, prezente mixte in culcusul conjugal...

07-05-2007 01:45:59

?? IRENNE43
Cont Sters

Inregistat: 29-12-2006
mm ..e noapte si ma inciti!!!
tasha 1951 a scris:

Barbatii impartasesc, intr-un secret pus sub lacat, pasiunea pentru cuplurile de femei care fac dragoste. Un barbat are intotdeauna pe lista de hobby-uri sexul cu doua femei - sau hai trei, treaca de la el. De obicei ii place sa priveasca. Barbatul care doar priveste, in timpul scenei dintre doua femei, este in stare sa stea si in cap pentru un minut de placere in care el sa fie beneficiarul a doua surse de masaje sexuale intense. Se pare insa ca de cele mai multe ori femeile apasa tasta "delete" si barbatul nu are ce cauta in patul in care orgasmul multiplu e o certitudine.
Lumea va merge mai departe, sexul va presupune, inca mii de ani de acum incolo, prezente mixte in culcusul conjugal...

07-05-2007 01:52:25

?? IRENNE43
Cont Sters

dar arabii nu iubesc cate 6?..a fost si film "viata dubla"...domne...daca e iubire...iubire sa fie...eu sustin in continuare,fiecare sa-si duca crucea fara sa incomodeze pe altii!

2late a scris:

asta da tema...daca barbatul poate iubi dou femei...hm ..o sa incerc sa spun ceva; cutotiistim ca iubim doarodata in viata, dar e oare adevarat? din experienta va pot spune ca.....stupoare..NU...poti iubi 2 femei, fiecare iubire are alt farmec alta substanta, alta greutate...stiu, ..barbatii sint niste porci, asa e , dar ce genereaza asta? de ce? pt ca iubesc doua femei? sau poate pt ca isi imparte inima in doua, ca vrea sa ofere cit maimulta dragoste, ca face cit doi...nu vreau sa il ridic pe barbat dar nici sa il desconsider sau sa il etichetez...si daca el e capabil sa iubeasca 2 femei, ce e rau in asta? o sa imi ziceti ca nu e corect..fata de cine? de a doua femeie? de rpima? de el? de restul? dar oare e ceva corect? da , exact...nu e nimic corect..la fel cum ne putem gindi simplu sau simplist: daca intr-o zi am descoperi ca legile fizicii dupa care ne conducem, sint gresite, tot universul s-ar schimba? sau am incerca sa ne adaptam? intrebari intrebari.....prea multe...si ca sa demontez conceptul ca un barbat nu poate iubi 2 femei, va spun ca le iubesc pe toate...da si pe tine cea carecitesti acum....stiu ca ai zimbit, si daca astaai facut...deja sint mai fericit....

07-05-2007 01:54:33

adela32
Femeie

Nou venit

Inregistat: 17-04-2007
In decursul vietii,este posibil sa iubesti doua fiinte in acelasi timp,chiar daca in moduri complet diferite.Iubirea pentru o fiinta nu micsoreaza iubirea pentru cealalta.Este ca intr-o familie in care aparitia altui copil nu te face sa-i iubesti mai putin pe cei pe care-i ai deja. Pe de alta parte este aproape imposibil sa iubesti cu adevarat doua fiinte, cu o dorinta egala, cu aceeasi energie, cu acelasi elan al daruirii si toate acestea sa dureze si toata lumea sa fie fericita.

07-05-2007 02:15:09

katy 1948
Femeie

Nou venit

Inregistat: 13-05-2007

shiva6977 a scris:

Discutam cu cineva zilele trecute despre aceasta problema cu care pot spune ca m-am confruntat si eu.Iubita mea s-a indragostit si de altcineva.Si ne iubeste pe amandoi.Ce sa fac?Sa ma simt inselat,sa o las balta?Eu insumi am trait acest lucru.Aveam o iubita dar m-am indragostit si de o alta femeie.Ce ar fi trebuit sa fac,pentru ca amandoua insemnau ceva pt mine,la care sa renunt sau ar fi trebuit sa renunt la vreuna din ele?Sa nu facem confuzie,nu e vorba doar de sex ci de iubire.Asa ca va intreb:Poate o femeie sa iubeasca doi barbati in acelasi timp?Dar un barbat poate sa iubeasca doua femei in acelasi timp?Astept cu interes parerile voastre.

Da poti iubi doi barbati in acelasi timp, La fel si barbatii pot iubi doua femei in acelasi timp. Eu am trait acest fel de a iubi. este minunat si in acelasi timp foarte dureros. Doare rau.Ce?
Inima

19-05-2007 18:51:46

?? Cezara-Irenne
Cont Sters

si daca iti infranezi acest sentiment pentru cealalta ,nu la fel doare inima?...fiecare face ce-i dicteaza ratiunea ,sufletul ...dar sa fie iubire ca e destul jar de ura in lume!
katy 1948 a scris:

shiva6977 a scris:

Discutam cu cineva zilele trecute despre aceasta problema cu care pot spune ca m-am confruntat si eu.Iubita mea s-a indragostit si de altcineva.Si ne iubeste pe amandoi.Ce sa fac?Sa ma simt inselat,sa o las balta?Eu insumi am trait acest lucru.Aveam o iubita dar m-am indragostit si de o alta femeie.Ce ar fi trebuit sa fac,pentru ca amandoua insemnau ceva pt mine,la care sa renunt sau ar fi trebuit sa renunt la vreuna din ele?Sa nu facem confuzie,nu e vorba doar de sex ci de iubire.Asa ca va intreb:Poate o femeie sa iubeasca doi barbati in acelasi timp?Dar un barbat poate sa iubeasca doua femei in acelasi timp?Astept cu interes parerile voastre.

Da poti iubi doi barbati in acelasi timp, La fel si barbatii pot iubi doua femei in acelasi timp. Eu am trait acest fel de a iubi. este minunat si in acelasi timp foarte dureros. Doare rau.Ce?
Inima

19-05-2007 18:58:11

?? Lixandru
Cont Sters

Inregistat: 12-12-2006
Cred ca poti iubi doua persoane in acelasi timp...dar consumul psihic este foarte mare...pentru ca daca le iubesti cu adevarat pe amindoua inseamna ca nu vrei sa ranesti pe niciuna...deci nu trebuie sa afle una de cealalta....pentru ca poate te impaci mai usor cu ideea de a fi tu "in big trouble" decat sa vezi ca ai ranit rau un suflet care iti este aproape la bine...la rau...   
Le iubesti pe amindoua pentru ca fiecare din ele inseamna CEVA pentru viata ta. Mai mult ca sigur ca se completeaza una pe cealalta si nu poti sa renunti la niciuna din ele....   si astfel ajungi la concluzia ca IUBESTI dar esti un nefericit ( chiar daca ele te iubesc sincer fiecare in parte )...  incet-incet ajungi sa-ti doresti un TV plasma cat mai mare, o bere rece linga si o alta femeie care face sex de nota 10 si pentru care nu simti nimic...

Ultima modificare facuta de Lixandru (26-05-2007 16:06:18)

26-05-2007 16:05:40

?? Cezara-Irenne
Cont Sters

nevoia de nou a incitat mereu si pe savanti...
Lixandru a scris:

Cred ca poti iubi doua persoane in acelasi timp...dar consumul psihic este foarte mare...pentru ca daca le iubesti cu adevarat pe amindoua inseamna ca nu vrei sa ranesti pe niciuna...deci nu trebuie sa afle una de cealalta....pentru ca poate te impaci mai usor cu ideea de a fi tu "in big trouble" decat sa vezi ca ai ranit rau un suflet care iti este aproape la bine...la rau...   
Le iubesti pe amindoua pentru ca fiecare din ele inseamna CEVA pentru viata ta. Mai mult ca sigur ca se completeaza una pe cealalta si nu poti sa renunti la niciuna din ele....   si astfel ajungi la concluzia ca IUBESTI dar esti un nefericit ( chiar daca ele te iubesc sincer fiecare in parte )...  incet-incet ajungi sa-ti doresti un TV plasma cat mai mare, o bere rece linga si o alta femeie care face sex de nota 10 si pentru care nu simti nimic...

26-05-2007 16:14:17

?? wersus
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2006
Femeia-poate iubi doi barbati in acelasi timp?
de ce nu ? chiar si mai multi. asta e o alegere ce se poate raporta si la  numarul membrilor de familie : tata , frati. acu' de mai luam in calcul si eventualii iubiti se ajunge la o cifra semnificativa.......,nu ? =D=D

26-05-2007 16:22:10

?? helena_
Cont Sters

Inregistat: 03-08-2006
raspuns: DA si DA,,,, acum insa trebuie pusa intrebarea,.,, cu aceeasi intensitate?? ;)

27-05-2007 05:37:52

?? Lixandru
Cont Sters

Cezara-Irenne a scris:

Lixandru a scris:

...pe savantii barbati !   

...  femeile nu au deloc dorinte de "ceva nou "?      fair play please...   ;)

Ultima modificare facuta de Lixandru (27-05-2007 17:11:31)

27-05-2007 17:11:15

?? Cezara-Irenne
Cont Sters

daaaaaaaaaaaaaaaa..altfel ramaneam in copaci daca noul nu ne provoca de-a lungul vremurilor in orice domeniu...in amor nimik nu e nou insa..se face si desface de multa vreme ,doar ca in acest mileniu au aparut adiacentele ...vibratoarele!

Lixandru a scris:

Cezara-Irenne a scris:

Lixandru a scris:

...pe savantii barbati !   

...  femeile nu au deloc dorinte de "ceva nou "?      fair play please...   ;)

27-05-2007 17:15:12

?? helena_
Cont Sters

mda cezara,, dar oare vibratoarul iti da aceeasi dorintza? iti da aceleasi batai de inima? iti da acele valuri de calduri???....... eu un l-as dona :D

27-05-2007 17:17:03

?? Lixandru
Cont Sters

...hai ma nu fitzi rele...inlocuiti barbatul cu 2 baterii...naspa rau!

27-05-2007 17:20:55

?? helena_
Cont Sters

ups,,., eu tocmai am vrut sa scriu ca .. "eu UNA l-as donaaaaaaa"

27-05-2007 17:21:42

?? Cezara-Irenne
Cont Sters

sub privirea iubitului cred ca ar da ceva fiori ...de emotii...nu stiu inca ...cand or muri madularele am sa incerc unul ...de curiozitate!
helena_ a scris:

mda cezara,, dar oare vibratoarul iti da aceeasi dorintza? iti da aceleasi batai de inima? iti da acele valuri de calduri???....... eu un l-as dona :D

27-05-2007 17:21:49

?? helena_
Cont Sters

pai.. sub privirea unui barbat e altceva daca il folosesti.... da un anumit iz acelesi partide de sex,,,, dar in rest,,, ar trebuie sa se puna praful pe dl vibrator!

27-05-2007 17:23:23

?? Lixandru
Cont Sters

...asa mai merge...  bine le zici mai Helena !

27-05-2007 17:24:59

?? helena_
Cont Sters

:),,, noroc ca nu ma cheama Loredana :D

27-05-2007 17:26:43

fun-funny
Femeie

Moderator

helena_ a scris:

ups,,., eu tocmai am vrut sa scriu ca .. "eu UNA l-as donaaaaaaa"

ai sub fiecare postare a ta.. "modificati".. :)
modifica cind crezi ca ai gresit sau uitat sa spui ceva.. :)

27-05-2007 17:26:49

?? helena_
Cont Sters

merci fun... cred ca-mi dati putin credit ca sunt noua pe forum :)

27-05-2007 17:27:34

fun-funny
Femeie

Moderator

helena_ a scris:

merci fun... cred ca-mi dati putin credit ca sunt noua pe forum :)

ti-am dat demult.. ;)
acum doar te indrum..

27-05-2007 17:28:39

?? helena_
Cont Sters

merci..pup fata

27-05-2007 17:29:49

Pagini:  1 2 3    
Mergeti la