Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Pagini Personale / 2012 Doomsday - un simplu PARTZ :-) ori o perspectiva serioasa?!    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 79
?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
nunu de ce sa aruncam conservele ?...le mananc io shi dupa aceea ma duc in mijlocul lor , trag un PARTZ ....shi precis or sa moara asfixiatzi ! ...hihihi ! :D
moebius a scris:

Pai, nu prea am inclinatii din astea de killer, ... da' daca se pune problema apararii bunkerului stramosesc , dupa ce aruncam in ei toate conservele, ... odata-mi rup camasa si ies cu pieptu-n fatza strigand anunnakilor : " No, trageti ma ... !!! " ...
Aoleu, ...stati un pic ... ca am incurcat scenariile ... :(:rolleyes::rolleyes: ... asta era din alt film ... :rolleyes::D
Am lasat geamul deschis si vantu' ( S.O.V., < ... deja incep sa tzes intriga :rolleyes::D > ) a intrat si mi-a amestecat scenariile ... Revin dupa ce le pun in ordine (... browniana  ;):D ) ...

03-06-2008 23:50:21

?? moebius
Cont Sters

Inregistat: 22-06-2007
Oricum, daca apar niscaiva bunkerless, propun ( referitor la barbati ), ca pe cei batrani si urati ;):D sa nu-i omoram, ca le gasim cate ceva de facut ( de reparat o streasina care picura :rolleyes::rolleyes: , o scurgere de desfundat, etc. ) ... pai nu ?!? ... ce sa ne pierdem noi timpul cu chestii d'astea cand primeaza misiunea eroica de repopulare a planetei  ;):D ...
De femei nu zic nimic,  ... ca mi-e frica de facaletz ; ... propuneti voi ceva ... daca aveti curaj ... :rolleyes:;)

Ultima modificare facuta de moebius (04-06-2008 10:22:24)

03-06-2008 23:52:36

?? evil
Cont Sters

Inregistat: 15-04-2008
la propunerea Xtrema de a ma lua in cirdasie cu "killerii" personal trec la religia "vegan" si aleg postul de pervers sef! Deh sint mai sclifosit! HIC!

BAA am cu ce! :D :D

Ultima modificare facuta de evil (04-06-2008 00:59:46)

04-06-2008 00:58:46

?? pelina
Cont Sters

Inregistat: 05-05-2008
Dragii mei  dragi, n-am indraznit sa intru pana azi in dialogurile voastre spumoase dar va citesc in fiecare seara. Si m-am distrat copios! Sunteti admirabili! Schimbul vostru de replici mi-a alungat  tristetea si durerea deseori. Felicitari! Ati reusit sa faceti o echipa buna,  iar daca ar fi vorba sa gandim comercial, cred ca i-ati lasa pe cei de la Divertis fara paine!

04-06-2008 01:50:25

?? evil
Cont Sters

Inregistat: 15-04-2008
Cam pelinoasa treaba pt Divertis.
HIC!

04-06-2008 02:01:03

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Deci repet : pe Fun-funny dac-o prind in bunkar o bag la 380Vca shi-o tzin pana se inegreshte shi-i iesa fum din cap , cat despre zapauca aia de Adyna nici o grija ca ii aduc io pachet in bunkar ...shi pe ea shi pe Tase !...ca deh cand aduci sacul automat aduci shi petecu" .......sau invers ?.....cand aduci  petecu" aduci automat shi sacul ?...dracu sa ma ia este prea dimineatza pentru hardul meu shi nu poci mima gandirea ....important este ca se rezolva cu sacul shi petecul , pardon tase shi adyna ! ....hihihi !  :D. Aaaaaa mah uitasem .....la atatzia nebuni pe metru patrat va spun ca este imposibil sa lipseasca psihiatrul de serviciu asha ca automat bagatzi-o shi pe Aurora-n programul " Bunkeriada 2012"....cat despre provizii n-avetzi grija , marlboreanu, theaceroase shi cafea sa avetzi ca mancarea-i fudulie ! hihihi  :D
Xtremul a scris:

Fiindca si eu am postat offtopic, uite ca transfer ultimele comentarii bunkeriene :D in zona potrivita:

Nu stiu de ce, da'cred io ca probleme ar fi doar cu cumatrul CiudySA :D sa nu dea iama-n provizii in noptile cu luna, cind alti bunkeristi :D or sa fie ocupati cu sforaitul ori alte activitati mai placute... ;) :rolleyes: (oare doar el imi pare-a fi cam gurmand ? hmmm... ;))

P.S. Deja observ ca, pe nesimtite, se contureaza un fir narativ-dramatic in piesa asta Bunkeriada-2012... ;)
Apar treptat ispite gastronomice, conflicte de putere :D (care-ai manglit cheile, ei ? ;)), confuzii de interpretare (inocenta de Martiela crezind ca as intra in carcera-depozit-bucatarie Noah-XL la titmouse ca s-o torturez cumva :D... nuuuuu, dimpotriva !! ;) :D:D) etc etc.

P.S.2: Daca tot se aud tacind ;) Fun-funny si Adynutsa, propun sa le inlocuim cu alte doua forumiste care promit... destule ;): violeta_2 si aurora36 (febletzea mea pisiatra, care-ar fi cumva utila la o asa gasca de dilii) :D!!

P.S.3 Na c-o uitasem pe alta "fata a Marii": MANUELLA !!! :) Daca scrie atit de rar p-acilea...

04-06-2008 07:20:39

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Bun venit in locatzia cu nebuni ....daca n-ai dunga pi buleftin ai grija ca nu ti primim ! .......hihihi
pelina a scris:

Dragii mei  dragi, n-am indraznit sa intru pana azi in dialogurile voastre spumoase dar va citesc in fiecare seara. Si m-am distrat copios! Sunteti admirabili! Schimbul vostru de replici mi-a alungat  tristetea si durerea deseori. Felicitari! Ati reusit sa faceti o echipa buna,  iar daca ar fi vorba sa gandim comercial, cred ca i-ati lasa pe cei de la Divertis fara paine!

04-06-2008 07:22:52

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Mahhhhhh drace bea un pahar cu apa poate trece sughitzul ! ......sau hai sa-tzi trimit o poza cu Iliescu-n pielea goala ca precis te sperii shi nu mai sughitzi-hic !.......hihihi ! :D
evil a scris:

Cam pelinoasa treaba pt Divertis.
HIC!

04-06-2008 07:25:14

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Domnu' Capu'Trebii ,
Ideile mele de geniu pe ziua de azi , sunt urmatoarele :

- in actul III , fiind atacati de creaturi de origine necunoscuta , Moebius sa se ofere voluntar sa ne salveze vietile , cu pretul vietii lui ( Na ! ca tot il omor pana la urma!). El are toate calitatile necesare pentru asta : noblete sufleteasca , generozitate, tarie de caracter , spirit de sacrificiu ( oribil !) etc , etc , si etc . Si-n plus de asta , este si curajos , ca se da cu parasuta , cu parapanta si cu alte aparate de zbor ,  neidentificate de mine , ca nu stiu cum le zice .Sa-si dea viata pentru noi !
Nu mai comenta Moebius , daca-am zis ca ti-o dai , ti-o dai !
- Asaaaa... acum despre amor...,.ca amoru' e un lucru foarte mare ; ia sa vedem noi o poveste de iubire .
- OK. Il indragostim pe Cyudatu' . Cyudatu' se potriveste cu Kalinka (ca-l dovedeste) , cu Unika ( prin completare) , cu mine ( prin asemanare - da' o sa iasa circ) , si cu... si cu.... Showsuska , pentru ca ei sunt perfect doua extreme si extremele se-atrag . Shawuska e delicata si gingasa si moare de frica lui Cyudatu' ; ar fi ca in basmul acela in care printesa cea frumoasa , invangandu-si timiditatea si repulsia , il saruta pe broscoiul cel urat si prin DA-ul ei neconditionat , il transforma intr-o clipa intr-un print frumos , destept si cu regat ; atunci EA (oricare va fi ea) trebuie sa moara de asemenea , in actul III ; d-aia , ca doar nu vrei sa scrii o piesa de teatru cu happy-end, tre' sa fie ceva asaaa.... ca pe muzica lu' Francisc Lai .
- Buuun .
- Evil se potriveste cu TOATE femeile de la buncar , Dracu-i Dracu' , n-ai ce-i face . E Pervers Sef si maestru intr-ale seductiei . Da' Domnu' Picard , sa nu ma bagi cu el la carcera , ca asta-i in stare sa ma violeze cu acordul meu .HAC !
- Moebius se potriveste de asemenea cu toate femeile de la buncar , daca vrei sa-l indragostesti , mai putin cu mine ; daca-l indragostesti de mine , VA PLECA LA MOARTE FERICIT ("De esti TU aceea , plec la moarte EU !") . O sa-si procure zeama de cucuta , dupa ce citeste asta , in caz ca nu mai vin creaturile de origine necunoscuta. 
- Tasha e o femeie pe care numai un mare prost n-ar vrea-o , si noi nu avem asemenea exemplare la buncar , dar , ea e cumincioara si va veni cu iubitul ei .
Asaaaa....
Poti contura dialogurile din script folosind comentariile si replicile de pe Forum ; uite cum faci : faci cate o Fisa Personala pentru fiecare personaj ( fisa Tasha , fisa Cyudatu' , fisa Tit ,  etc . etc si etc . ) si apoi treci la fiecare in fisa replicile si comentariile care ti-au trezit interesu'. Cam intr-un an , ai avea materialul necesar pentru piesa si ar urma sa legi intre ele personajele , dialogurile si actiunea . E ca un joc de puzzle care trebuie ordonat si reasezat  ; ma rog , in 6 luni , in cazul in care ai secretara . Daca ai , e blonda si se imbraca in roz , concediaz-o !
Fa fisele , Capitan Picard !

Domnu' Capu'Trebii... ma pui pe mine Sefa la D.O.D ? ( Departament Ordine si Disciplina)

Ultima modificare facuta de titmouse (04-06-2008 10:57:31)

04-06-2008 10:07:00

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

pelina a scris:

Pelina , bine-ai venit  la buncar ! hai...
Ne-ajuti la scenariu ? sau la decoruri sau...la ce te pricepi tu...

Ultima modificare facuta de titmouse (04-06-2008 10:53:05)

04-06-2008 10:51:42

?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005

CIUDATUL SA a scris:

Deci repet : pe Fun-funny dac-o prind in bunkar o bag la 380Vca shi-o tzin pana se inegreshte shi-i iesa fum din cap , cat despre zapauca aia de Adyna nici o grija ca ii aduc io pachet in bunkar ...shi pe ea shi pe Tase !...ca deh cand aduci sacul automat aduci shi petecu" .......sau invers ?.....cand aduci  petecu" aduci automat shi sacul ?...dracu sa ma ia este prea dimineatza pentru hardul meu shi nu poci mima gandirea ....important este ca se rezolva cu sacul shi petecul , pardon tase shi adyna ! ....hihihi !  :D. Aaaaaa mah uitasem .....la atatzia nebuni pe metru patrat va spun ca este imposibil sa lipseasca psihiatrul de serviciu asha ca automat bagatzi-o shi pe Aurora-n programul " Bunkeriada 2012"....cat despre provizii n-avetzi grija , marlboreanu, theaceroase shi cafea sa avetzi ca mancarea-i fudulie ! hihihi  :D
Xtremul a scris:

Fiindca si eu am postat offtopic, uite ca transfer ultimele comentarii bunkeriene :D in zona potrivita:

Nu stiu de ce, da'cred io ca probleme ar fi doar cu cumatrul CiudySA :D sa nu dea iama-n provizii in noptile cu luna, cind alti bunkeristi :D or sa fie ocupati cu sforaitul ori alte activitati mai placute... ;) :rolleyes: (oare doar el imi pare-a fi cam gurmand ? hmmm... ;))

P.S. Deja observ ca, pe nesimtite, se contureaza un fir narativ-dramatic in piesa asta Bunkeriada-2012... ;)

Apar treptat ispite gastronomice, conflicte de putere :D (care-ai manglit cheile, ei ? ;)), confuzii de interpretare (inocenta de Martiela crezind ca as intra in carcera-depozit-bucatarie Noah-XL la titmouse ca s-o torturez cumva :D... nuuuuu, dimpotriva !! ;) :D:D) etc etc.

P.S.2: Daca tot se aud tacind ;) Fun-funny si Adynutsa, propun sa le inlocuim cu alte doua forumiste care promit... destule ;): violeta_2 si aurora36 (febletzea mea pisiatra, care-ar fi cumva utila la o asa gasca de dilii) :D!!

P.S.3 Na c-o uitasem pe alta "fata a Marii": MANUELLA !!! :) Daca scrie atit de rar p-acilea...

Sir Domnu' Ciudy, las-o domn'e si pe fun funny, ca a tinut mult timp forumul in viata. N-am fost pe faza, dar ce ai cu ea?
   Pariu ca la un picnic, pe inserate, masa mare, 12 persoane, bautura garla, gratare ccalau, muzica, veselie; in capul mesei stai tu, servit de funny, dupa doua trei pahare de palinca de la Tasha/Oas, o sa o vezi nu numai cea mai spirituala dar ai sa vrei  sa o pui pe masa la un dans sau ceva  :) .
Io zic ca la Bunkerul 2012 Extrem, ca sa complimenteze sau sa contrasteze Super Fetitzele reproducatoare (si salvatoare a speciei) alese bineinteles nu pentru  calitatile lor esentiale; frumusetea harnicia si prostia ;)  de moebius Ultra Extrem sau alti patroni, ci pentru "Inteligentia" lor :)
Deci daca Fetele mistho/frumoase/proaste sunt combinate cu cei mai banali/urati (dar poate cu bani) barbati, atunci tre sa avem grija ca si barbati ce arata bine, nu prea avuti/nu prea inteligenti/si altele, sa poata face fo' combinatie cu ce ramane, sa fie toata lumea multumita :) ca tre si variatie la cromozomi.

Ultima modificare facuta de NJD (04-06-2008 11:00:17)

04-06-2008 10:58:58

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

NJD a scris:

CIUDATUL SA a scris:

Xtremul a scris:

Sir Domnu' Ciudy, las-o domn'e si pe fun funny, ca a tinut mult timp forumul in viata. N-am fost pe faza, dar ce ai cu ea?
   Pariu ca la un picnic, pe inserate, masa mare, 12 persoane, bautura garla, gratare ccalau, muzica, veselie; in capul mesei stai tu, servit de funny, dupa doua trei pahare de palinca de la Tasha/Oas, o sa o vezi nu numai cea mai spirituala dar ai sa vrei  sa o pui pe masa la un dans sau ceva  :) .
Io zic ca la Bunkerul 2012 Extrem, ca sa complimenteze sau sa contrasteze Super Fetitzele reproducatoare (si salvatoare a speciei) alese bineinteles nu pentru  calitatile lor esentiale; frumusetea harnicia si prostia ;)  de moebius Ultra Extrem sau alti patroni, ci pentru "Inteligentia" lor :)
Deci daca Fetele mistho/frumoase/proaste sunt combinate cu cei mai banali/urati (dar poate cu bani) barbati, atunci tre sa avem grija ca si barbati ce arata bine, nu prea avuti/nu prea inteligenti/si altele, sa poata face fo' combinatie cu ce ramane, sa fie toata lumea multumita :) ca tre si variatie la cromozomi.

Ti-ai aprins paie-n cap ; sa vezi acu' ce-ti raspunde Sir Cyudi . Nici eu nu stiu ce-are cu Fun-Funny dar eu nu m-am bagat sa-ntreb pentru ca stiu ca Cyudatu' n-are nimic cu nimeni fara motive bine intemeiate . O fi stiind el de ce n-o sufere...
Las' ca supravietuiesc si cromozomii tai la buncar...indiferent unde te-ncadrezi...

04-06-2008 11:10:45

?? moebius
Cont Sters

titmouse a scris:

Domnu' Capu'Trebii ,

- in actul III , fiind atacati de creaturi de origine necunoscuta , Moebius sa se ofere voluntar sa ne salveze vietile , cu pretul vietii lui ( Na ! ca tot il omor pana la urma!). El are toate calitatile necesare pentru asta : noblete sufleteasca , generozitate, tarie de caracter , spirit de sacrificiu ( oribil !) etc , etc , si etc . Si-n plus de asta , este si curajos , ca se da cu parasuta , cu parapanta si cu alte aparate de zbor ,  neidentificate de mine , ca nu stiu cum le zice .Sa-si dea viata pentru noi !
- Asaaaa... acum despre amor...,.ca amoru' e un lucru foarte mare ; ia sa vedem noi o poveste de iubire .
- OK. Il indragostim pe Cyudatu' . Cyudatu' se potriveste cu Kalinka (ca-l dovedeste) , cu Unika ( prin completare) , cu mine ( prin asemanare - da' o sa iasa circ) , si cu... si cu.... Showsuska , pentru ca ei sunt perfect doua extreme si extremele se-atrag . Shawuska e delicata si gingasa si moare de frica lui Cyudatu' ; ar fi ca in basmul acela in care printesa cea frumoasa , invangandu-si timiditatea si repulsia , il saruta pe broscoiul cel urat si prin DA-ul ei neconditionat , il transforma intr-o clipa intr-un print frumos , destept si cu regat ; atunci EA (oricare va fi ea) trebuie sa moara de asemenea , in actul III ; d-aia , ca doar nu vrei sa scrii o piesa de teatru cu happy-end, tre' sa fie ceva asaaa.... ca pe muzica lu' Francisc Lai .
- Buuun .
- Evil se potriveste cu TOATE femeile de la buncar , Dracu-i Dracu' , n-ai ce-i face . E Pervers Sef si maestru intr-ale seductiei . Da' Domnu' Picard , sa nu ma bagi cu el la carcera , ca asta-i in stare sa ma violeze cu acordul meu .HAC !
- Moebius se potriveste de asemenea cu toate femeile de la buncar , daca vrei sa-l indragostesti , mai putin cu mine ; daca-l indragostesti de mine , VA PLECA LA MOARTE FERICIT ("De esti TU aceea , plec la moarte EU !") . O sa-si procure zeama de cucuta , dupa ce citeste asta , in caz ca nu mai vin creaturile de origine necunoscuta. 
- Tasha e o femeie pe care numai un mare prost n-ar vrea-o , si noi nu avem asemenea exemplare la buncar , dar , ea e cumincioara si va veni cu iubitul ei .
Asaaaa....
Poti contura dialogurile din script folosind comentariile si replicile de pe Forum ; uite cum faci : faci cate o Fisa Personala pentru fiecare personaj ( fisa Tasha , fisa Cyudatu' , fisa Tit ,  etc . etc si etc . ) si apoi treci la fiecare in fisa replicile si comentariile care ti-au trezit interesu'. Cam intr-un an , ai avea materialul necesar pentru piesa si ar urma sa legi intre ele personajele , dialogurile si actiunea . E ca un joc de puzzle care trebuie ordonat si reasezat  ; ma rog , in 6 luni , in cazul in care ai secretara . Daca ai , e blonda si se imbraca in roz , concediaz-o !

Domnu' Capu'Trebii... ma pui pe mine Sefa la D.O.D ? ( Departament Ordine si Disciplina)

… Moaaamaaaaaaa !!!!!!!! … se concretizeaza adevarata sursa a pericolului :rolleyes::rolleyes:;) ( in special pentru mine :(:( )  ...  Ce Nibiru, doomsday, potop (?!?) ... fleacuri ... ; ...anunnaki ... hm, mici copii  :x;) ... ( oricum, din cate se vede, anunnaki astia ar trebui sa fie cei care sa ... ma salveze ;):D ) ...
Coane Xtrem, pai mai imi arde mie de matrasit reptilieni sau bunkerless, cand instinctul de conservare imi zbiara sa stau cat mai departe de bunker ?!? … si-apai numa’ de scenarii n-o sa duceti lipsa, ca se pare ca Titmouse e o combinatie de lady Macbeth, Sandra Brown si fratii Grimm ( fratii au intrat in combinatie ca sa formeze cupluri cu madamele Brown si Macbeth, ca tot vad ca e tematica treaba, … sau sa fie influenta site-ului ?! :rolleyes::rolleyes:;) ) … :D:D:D

Pai eu cu salteluta pneumatica in deriva o sa fiu intr-o adevarata vacanta, fata de Doomsday-ul care. acum m-am prins ca va fi in bunker, nu afara … :rolleyes::rolleyes::D:D … Unde mai pui ca daca afla anunnaki de toate astea, nu numai ca nu mai vin cu planeta prin sistemul solar, da’ cred ca o taie si din galaxie …;):D:D  ; … asa ca afara … trai nineaca ;) ,  pe cand in bunker o sa fie un balamuc, de nu mai stie nimeni de cine sa se indragosteasca si pe cine sa omoare … :D:D:D

P.S. HA,HA,HA sa vezi ce ma imbogatesc, ... geniala idee ... ;):D:D:D ... montez niste videocamere in bunker si o pun de un show BIGBROTHER pentru anunnaki ;):D:D:D ... da' pentru asta imi trebuie un "asociat" din interior ;) ... deci, care vrea sa ne umplem de ce dreaq de valuta au anunnaki astia, il astept pe chat-ul privat ... ;):D:D:D ...

Ultima modificare facuta de moebius (05-06-2008 01:16:23)

04-06-2008 11:14:12

?? NJD
Cont Sters

Io nu pot face parte din bunkarul 2012 Ultra I Extrem. Nu imi place sa fiu contrazis in autoritate. Ar fi mari tensiuni. Am deci bunkarele mele personale, unde's shef, fara oponenti :), prea multe reproductii in productii, mi-ar da bataie de cap(vorbesc din nexperienta).

04-06-2008 11:19:17

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

moebius a scris:

titmouse a scris:

Domnu' Capu'Trebii ,

- Buuun .
Asaaaa....

… Moaaamaaaaaaa !!!!!!!! … se concretizeaza adevarata sursa a pericolului :rolleyes::rolleyes:;) ( cel putin, pentru mine :(:( )  ...  Ce Nibiru, doomsday, potop (?!?) ... fleacuri ... ; ...anunnaki ... hm, mici copii  :x;) ... ( oricum, din cate se vede, astia ar trebui sa fie cei care sa ... ma salveze ;):D ) ...
Coane Xtrem, pai mai imi arde mie de matrasit reptilieni sau bunkerless, cand instinctul de conservare imi zbiara sa stau cat mai departe de bunker ?!? … si-apai numa’ de scenarii n-o sa duceti lipsa, ca se pare ca Titmouse e o combinatie de lady Macbeth, Sandra Brown si fratii Grimm ( fratii au intrat in combinatie ca sa formeze cupluri cu madamele Brown si Macbeth, ca tot vad ca e tematica treaba, … sau sa fie influenta site-ului ?! :rolleyes::rolleyes:;) ) … :D:D:D

Pai eu cu salteluta pneumatica in deriva o sa fiu intr-o adevarata vacanta, fata de Doomsday-ul care acum m-am prins ca va fi in bunker, nu afara … :rolleyes::rolleyes::D:D … Unde mai pui ca daca afla anunnaki de toate astea, nu numai ca nu mai vin cu planeta prin sistemul solar, da’ cred ca o taie si din galaxie …;):D:D  ; … asa ca afara … trai nineaca ;) ,  pe cand in bunker o sa fie un balamuc, de nu mai stie nimeni de cine sa se indragosteasca si pe cine sa omoare … :D:D:D

P.S. HA,HA,HA sa vezi ce ma imbogatesc, ... geniala idee ... ;):D:D:D ... montez niste videocamere in bunker si o pun de un show BIGBROTHER pentru anunnaki ;):D:D:D ... da' pentru asta imi trebuie un "asociat" din interior ;) ... deci, care vrea sa ne umplem de ce dreaq de valuta au anunnaki astia, il astept pe chat-ul privat ... ;):D:D:D ...

Nu stiu ce-i aia BIGBROTHER da' te bag la carcera oricum...hai...
Adica nu...stai s-ajung Sefa D.O.D.

Ultima modificare facuta de titmouse (04-06-2008 12:02:09)

04-06-2008 11:33:17

?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007

NJD a scris:

Io nu pot face parte din bunkarul 2012 Ultra I Extrem. Nu imi place sa fiu contrazis in autoritate. Ar fi mari tensiuni. Am deci bunkarele mele personale, unde's shef, fara oponenti :), prea multe reproductii in productii, mi-ar da bataie de cap(vorbesc din nexperienta).

Vezi ca la voi, coane NJD (peste Marea Baltoaca, nu? ;)) sint relativ putine zone "sigure"... sper ca ti-ai amplasat bunkerele unde trebie...
Oricum, dupa trecerea prapadului, propun sa stabilim relatii diplomatice-ntre bunkerele noastre :D, cu schimburi de tehnologie, cultura si folclor !!! Plus whisky pe palinka (hic! :D) etc.

P.S. Nici eu n-as vrea sa-mi pierd postul de Capu'Trebii ;) - din motive pe care o sa le psihanalizez :D un pic mai tirziu.

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-06-2008 11:36:53)

04-06-2008 11:35:13

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Sunt Ciudat deci la mine fixul este fix : 380Vca shi gata ........PUNCT . Ma abtzin cu mare greutate sa dau drumul la suvoiul de laturi .....deci cred ca ar fi bine ca avocatzii madamei scuipa-n bani sa nu -i mai fac loby ......chiar daca nu o sa ma intalnesc in bunkar cu ea , realitatea o sa ne puna o data fatza-n fatza ...shi atunci am sa-i rup capul de pe umeri !....shi nu glumesc cand spun acest lucru ! Eu nici nu uit shi nici nu iert ! PUNCT !
NJD a scris:

04-06-2008 11:36:50

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

rectificare : LOBBY
CIUDATUL SA a scris:

Sunt Ciudat deci la mine fixul este fix : 380Vca shi gata ........PUNCT . Ma abtzin cu mare greutate sa dau drumul la suvoiul de laturi .....deci cred ca ar fi bine ca avocatzii madamei scuipa-n bani sa nu -i mai fac loby ......chiar daca nu o sa ma intalnesc in bunkar cu ea , realitatea o sa ne puna o data fatza-n fatza ...shi atunci am sa-i rup capul de pe umeri !....shi nu glumesc cand spun acest lucru ! Eu nici nu uit shi nici nu iert ! PUNCT !
NJD a scris:

04-06-2008 11:37:47

?? Xtremul
Cont Sters

@titmouse:
Vezi ca D.O.D. e "Department Of Defense" :rolleyes: - functie valabila doar prin buncarele conului NJD peste Ocean; la noi poa'sa fii totusi DOP :D  (Sefa a Departamentului Ordinii Perverse :D:D).. Detalii nu-ti pot da aici (ca poate ne citesc si minorii ;), poate doar pe chatul privat... ;)).

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-06-2008 11:41:17)

04-06-2008 11:40:42

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Hihihi intrebare nevinovata dar draceasca (scuze drace ...nu bat apropouri ! :D) :pelina buna ca vinul pelin sau rea ca amarul ?...hihihi
titmouse a scris:

pelina a scris:

Pelina , bine-ai venit  la buncar ! hai...
Ne-ajuti la scenariu ? sau la decoruri sau...la ce te pricepi tu...

04-06-2008 11:41:11

?? moebius
Cont Sters

titmouse a scris:

Nu stiu ce-i aia BIGBROTHER da' te bag la carcera oricum...hai...
Adica nu...stai s-ajung Sefa D.O.P.

Mmmmda ... , in loc de fratii Grimm de care ziceam adineauri ( si pentru a pastra totusi raportul doi la doua ;) ), pun Andersen si ...Torquemada ... :rolleyes::rolleyes::D:D

P.S. Daca tot a venit vorba de Andersen, nu lasati fetita cu chibrituri sa-si faca de lucru pe la spatele lui sir Ciudy, pentru ca  ( daca e sa dam crezare celor afirmate de conu' S.A. privitor la atacul impotriva anunnakilor ;) ), in cazul in care il gaseste  exprimarea dezaprobarii in stilul propriu ;):D:D:D, ... o sa aratam toti ca-n desenele animate dupa ce explodeaza bomba ... :D:D:D

Ultima modificare facuta de moebius (04-06-2008 13:58:52)

04-06-2008 11:44:03

?? Xtremul
Cont Sters

Las'ca pare fata buuuna ;) Pelina, om coopta-o si pe ea, ca loc o s-avem destul... De ce?

Fiindca m-am gindit ca si-n Lumea De Dupa 2012 ar fi buna o polaritate - si implicit DOUA BUNCARE :): unu'capitalist si unu'socialist :D:D In felul asta, sint si mai multe posturi de sefi :D, si mai putine discutii ideologic-politice, si aglomeratie mai mica (riscanta, dupa consumarea atitor conserve de fasole, nu?? :D:D)

La capitalisti (buncarul ALBASTRU) inca nu mi-e prea clar cine sa fie seful: CiudySA ori "spuneti-i Aly"??? :D:D
Fiindca la buncarul ROSHU (un fel de kibutz hippiot :D cu egalitarism material, dar si... sexual ;)) tot io ramin, evident, Capu'Trebii. :D

Sau complicam asa prea mult scenariul??? :rolleyes:

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-06-2008 11:48:13)

04-06-2008 11:44:13

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

moebius a scris:

titmouse a scris:

Domnu' Capu'Trebii ,

- Buuun .
Asaaaa....

… Moaaamaaaaaaa !!!!!!!! … se concretizeaza adevarata sursa a pericolului :rolleyes::rolleyes:;) ( in special pentru mine :(:( )  ...  Ce Nibiru, doomsday, potop (?!?) ... fleacuri ... ; ...anunnaki ... hm, mici copii  :x;) ... ( oricum, din cate se vede, astia ar trebui sa fie cei care sa ... ma salveze ;):D ) ...

Pai eu cu salteluta pneumatica in deriva o sa fiu intr-o adevarata vacanta, fata de Doomsday-ul care acum m-am prins ca va fi in bunker, nu afara … :rolleyes::rolleyes::D:D … Unde mai pui ca daca afla anunnaki de toate astea, nu numai ca nu mai vin cu planeta prin sistemul solar, da’ cred ca o taie si din galaxie …;):D:D  ; … asa ca afara … trai nineaca ;) ,  pe cand in bunker o sa fie un balamuc, de nu mai stie nimeni de cine sa se indragosteasca si pe cine sa omoare … :D:D:D

Mai Moebius , fricosu' , n-ai zis tu ca rupi camasa de pe tine si scoti piepu-nainte ?
No , unde ti-i coraju' ?
Eu i-am enumerat cateva potriveli , ca sa aive de unde sa ALEAGA pentru scenariu o singura varianta...Ma rog , pentru dumnealui , ca-i Sefu' Cel Mare , n-am indraznit ( da' le-aveam in minte)...Si mai erau si alte variante (da' ma grabesc sa plec la munci ) : Ally cu P.Pan , cu Moebius si stiu eu mai cu cine , kalinka cu stiu eu cine  s.a.m.d .
etc.etc.etc

Ultima modificare facuta de titmouse (04-06-2008 12:06:18)

04-06-2008 11:53:25

?? Xtremul
Cont Sters

@moebius (ca sa nu fac aici cearsafuri de citari :D)

Departe de mine gindul de achiesare ;) la ideile titmousiene vizavi de eroica ta persoana, cumetre (care, intre noi fie vorba, te vrea mort din prea multa iubire :D:D).

Va trebui insa sa patrulezi (pardon, sa dai roata) aproape permanent cu ULM-ul, motodeltaplanul sau orice alta dracovenie oi avea in dotarea "de razboi" , gata oricind sa bombardezi (cu butelii de aragaz :D:D) orice OZN annunakian care va ateriza pe tapshanele bunkeriste!!! (fiindca din zbor, recunoaste si tu, ar fi mai greu sa-i nemeresti :D).

Stiu, titmouse ar vrea se pare sa fii kamikaze cu ARAGAZE :D:D, da' va-mpacati voi pina la urma... ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 03:21:54)

04-06-2008 11:53:52

?? Xtremul
Cont Sters

<<Eu i-am enumerat cateva potriveli , ca sa aive de unde sa ALEAGA pentru scenariu...Ma rog , pentru dumnealui , ca-i Sefu' Cel Mare , n-am indraznit ( da' le-aveam in minte)...Si mai erau si alte variante (da' ma grabesc sa plec la munci ) : Ally cu P.Pan , cu Moebius si stiu eu mai cu cine , kalinka cu stiu eu cine  s.a.m.d .
etc.etc.etc>> (Quote titmouse)

Bre tit, n-auzisi ca buncarul meu e ROSHU (un fel de kibutz hippiot:D cu egalitarism material, dar si... sexual ;)) ????
N-are deci rost sa-mi alegi vreo consoarta pe viata (era sa zic "condamnare pe viatza" :D), ca si-asa-i scurta cu comeata asta... :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-06-2008 11:59:36)

04-06-2008 11:59:03

?? Xtremul
Cont Sters

<<P.S. HA,HA,HA sa vezi ce ma imbogatesc, ... geniala idee ... ;):D:D:D ... montez niste videocamere in bunker si o pun de un show BIGBROTHER pentru anunnaki ;):D:D:D ... da' pentru asta imi trebuie un "asociat" din interior ;) ... deci, care vrea sa ne umplem de ce dreaq de valuta au anunnaki astia, il astept pe chat-ul privat ... ;):D:D:D ...

Ultima modificare facuta de moebius (Astazi 09:34:11)>>

Cu idei d-astea ;), vezi c-ajungi poate sef in Bunkerul ALBASTRU (capitalist), cumetre !!!

Atentie insa - acolo fomeile nu-s dragutz-egalitariste cu sexu-n plex :D ca-n Buncarul ROSU (socialist multilateral cracanat :D:D), or sa vrea de toate (nu bani, ca dispar, da' bijuterii din scoici si pietricele colorate, blanuri bine tabacite etc :D or sa-ti tot ceara) - mai gindeste-te deci...

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-06-2008 12:07:15)

04-06-2008 12:04:36

?? Xtremul
Cont Sters

P.S. Poate n-ar fi totusi rau sa votam: ce vreti, buncar capitalist ori socialist?? ;)

Serios acum: annunaki se pare c-or sa ne faca oricum comunisti, cu japca... :D:D:D

04-06-2008 12:06:13

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Xtremul a scris:

<<Eu i-am enumerat cateva potriveli , ca sa aive de unde sa ALEAGA pentru scenariu...Ma rog , pentru dumnealui , ca-i Sefu' Cel Mare , n-am indraznit ( da' le-aveam in minte)...Si mai erau si alte variante (da' ma grabesc sa plec la munci ) : Ally cu P.Pan , cu Moebius si stiu eu mai cu cine , kalinka cu stiu eu cine  s.a.m.d .
etc.etc.etc>> (Quote titmouse)

Bre tit, n-auzisi ca buncarul meu e ROSHU (un fel de kibutz hippiot:D cu egalitarism material, dar si... sexual ;)) ????
N-are deci rost sa-mi alegi vreo consoarta pe viata (era sa zic "condamnare pe viatza" :D), ca si-asa-i scurta cu comeata asta... :D:D

Aicea-i o capcana , david Koresh !!!!!!!!

04-06-2008 12:07:37

?? Xtremul
Cont Sters

Psssttt... mergi pe burta, tit, sa nu se prinda fraierele! ;);)

P.S. Mai trebuie cred votat cum se va numi noul stat avind capitala la ? :rolleyes:

Ex: BUNCARESTI :D, capitala BUNKERINEI FASSO ?? :D:D

Sau: BUNKERATZII DIN VALE, capitala BUNKERISTANIEI ??? :D:D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-06-2008 12:11:30)

04-06-2008 12:10:09

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Deci pentru a fii numit in acest post candidatul trebuie sa aiba urmatoarea calitatea : TREBUIE MUSAI SA POATA FACE PISH CU BOLTA !......Xtreme te rog fii barbat shi nu te inclina in fatza farmecelor pitzigoiului c-o belim rau de tot .....
Xtremul a scris:

@titmouse:
Vezi ca D.O.D. e "Department Of Defense" :rolleyes: - functie valabila doar prin buncarele conului NJD peste Ocean; la noi poa'sa fii totusi DOP :D  (Sefa a Departamentului Ordinii Perverse :D:D).. Detalii nu-ti pot da aici (ca poate ne citesc si minorii ;), poate doar pe chatul privat... ;)).

04-06-2008 12:10:25

?? Xtremul
Cont Sters

Atentie maxima, daaaaaaa, stiu, coane SA, la pitzigoii dramaturgi !! :D

Ei, vrei sa fii insa sef la Buncarul ALBASTRU (capitalist) (care oricum o sa fie distrus de annunaki :D:D), sau Ministrul Industriilor si Tehnologiei la ala ROSHU, socialist ??? ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-06-2008 12:44:49)

04-06-2008 12:13:54

?? Xtremul
Cont Sters

Xtremul a scris:

Departe de mine gindul de achiesare ;) la ideile titmousiene vizavi de eroica ta persoana, cumetre (care, intre noi fie vorba, te vrea mort din prea multa iubire :D:D).

Va trebui insa sa patrulezi (pardon, sa dai roata) aproape permanent cu ULM-ul, motodeltaplanul sau orice alta dracovenie oi avea in dotarea "de razboi" , gata oricind sa bombardezi (cu butelii de aragaz :D:D) orice OZN annunakian care va ateriza pe tapshanele bunkeriste!!! (fiindca din zbor, recunoaste si tu, ar fi mai greu sa-i nemeresti :D).

Stiu, titmouse ar vrea se pare sa fii kamikaze cu ARAGAZE :D:D, da' va-mpacati voi pina la urma... ;)

Alooo, alooo, pilot moebius, receptzie, unde cromozomu' meu :D ai disparut??? :D:D

Sa nu-mi spui ca patrulezi deja pe cerul BUNKERISTANIEI ca sa aperi BUNCARESTIUL de OZN-uri reptiliene... :rolleyes: (apropo, am decretat :D deja ca astea-s denumirile noului stat, respectiv capitale - ce gena mea :D, un pic de minutza forte nu strica !!! ;))

Sau, si mai rau, ca ti-ai luat deja-n serios misia de kamikaze cu ARAGAZE... :D:D

P.S. Sandie Shaw, daca se-ntimpla sa ne citesti, (desi nu cred, ca esti mai putin dilie decit noi :D:D) ce parere ai... etimologic, asa, merg denumirile astea oare? (BUNCARESTI cu "C" totusi, iar BUNKERISTANIA cu "K", sa fie mai individualizate, ei? ;)).

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-06-2008 12:32:27)

04-06-2008 12:17:01

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Xtremul a scris:

Xtremul a scris:

Alooo, alooo, pilot moebius, receptzie, unde cromozomu' meu :D ai disparut??? :D:D

Sa nu-mi spui ca patrulezi deja pe cerul BUNKERISTANIEI ca sa aperi
BUNCARESTIUL
de OZN-uri reptiliene... :rolleyes: (apropo, am decretat :D deja ca astea-s denumirile noului stat, respectiv capitale - ce gena mea :D, un pic de minutza forte nu strica !!! ;)

Sau, si mai rau, ca ti-ai luat deja-n serios misia de kamikaze cu ARAGAZE... :D:D

Corect . DIN PREA MULTA IUBIRE . Nu-l urasc suficient ca sa-l cer in casatorie .Ma rog , daca-l URAM , il luam in vizor; dar asa....
Extremule , lasa un singur buncar . ce faci ? Ne dezbini ? Dezbina si stapaneste???

Ultima modificare facuta de titmouse (04-06-2008 12:28:39)

04-06-2008 12:24:19

?? Xtremul
Cont Sters

OK, se pare ca un pic de DIKTAT nu strica... ;) O sa fim un singur buncar, socialist evident :D, si tot o sa fim dizidenti in fatza amenintzarii comuniste a reptilienilor, nu???

Traiasca deci BUNKERISTANIA si capitala sa BUNCARESTI !!! :D (acolo sa tot traiesti... si, evident, sa te inmultzesti... :D:D)

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-06-2008 12:31:55)

04-06-2008 12:31:09

?? moebius
Cont Sters

Xtremul a scris:

Xtremul a scris:

Sa nu-mi spui ca patrulezi deja pe cerul BUNKERISTANIEI :D ca sa aperi BUNCARESTIUL de OZN-uri... :rolleyes:

Nuuuuuu, ... tocmai pregateam o noua legatura < foarte > absconsa ;):D:D intre anumite postari de pe anumite topicuri :rolleyes:;) si ce ziceam inainte ; ... asa ca, lucrand un pic ( mai mult :rolleyes:) la finalul cam nasol, daca tot implicam zborul, inamicii anunnaki, salvarea bunkerului si ... alte topicuri, ma pregateam de rolul unui ... Rudolf Hess ... interplanetar ... ;):D:D:D ...

Ultima modificare facuta de moebius (04-06-2008 12:32:37)

04-06-2008 12:31:37

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Xtremul a scris:

OK, se pare ca un pic de DIKTAT nu strica... ;) O sa fim un singur buncar, socialist evident :D, si tot o sa fim dizidenti in fatza amenintzarii comuniste a reptilienilor, nu???

Traiasca deci BUNKERISTANIA si capitala sa BUNCARESTI !!! :D (acolo sa tot traiesti... si, evident, sa te inmultzesti... :D:D)

SUS  CU  EA  !!!!!!!!

04-06-2008 12:33:54

?? Xtremul
Cont Sters

Moaaaama, vrei deci sa manglesti/deturnezi o farfuridi de-aia zburatacitoare, cumetre moebius ??? :D:D

Vezi ca-s cam periculoase, au volan pe dreapta si nu prea le tin franele !!! :D:D

Mai bine tii legatura (pe shest, ca sef al SSB, cu micii omuletzi gri din Zeta Reticuli si iei un OZN mic, dar vioi de la ei). Merg adaptate si buteliile de ARAGAZ la ele !!! :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-06-2008 14:00:37)

04-06-2008 12:34:45

?? NJD
Cont Sters

Daca mizati totu, sansele supravietuiri speciei non reptiliene atunci bunkerul tre sa fie MARE ca a lui Sadam, un fel de: Mother of All Bunkers inclusiv cu ce avea el acolo sau, Bunkeru ce ce construise Raposatu' mai putin Raposata.

04-06-2008 12:39:11

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Sefa la carcera va fi Onoyoko . Baieti , care nu-i cuminte ?

04-06-2008 12:40:19

?? Xtremul
Cont Sters

Xtremul a scris:

Ei, vrei sa fii insa sef la Buncarul ALBASTRU (capitalist) (care oricum o sa fie distrus de annunaki :D:D), sau Ministrul Industriilor si Tehnologiei la ala ROSHU, socialist ??? ;)

Gata, s-a rezolvat, am semnat deja decretul de investire a ta ca ministru, cumetre SA !!! O sa te rog sa colaborezi cu generalul :) moebius (comandantul FAB - Fortele Aeriene Bunkeristaneze :D:D), care-i si seful SSB (Serviciilor Secrete Bunkeristaneze).

Si sa nu deturnezi cumva fondurile destinate cercetarii, ca jar maninci !!! :D (Ministrul Justitiei o sa fie PeterPAN, procuroare-sefa-i titmouse si-i nasol daca ajungi pe minutzele lor :D).

Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 03:23:44)

04-06-2008 12:41:57

?? Xtremul
Cont Sters

titmouse a scris:

Sefa la carcera va fi Onoyoko . Baieti , care nu-i cuminte ?

Pai cu asa sefa, o sa-mi dau singur decrete-legi de autobagare la carcera cit mai des !! :D:D

04-06-2008 12:43:43

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Xtremul a scris:

Xtremul a scris:

Gata, s-a rezolvat, am semnat deja decretul de investire a ta ca ministru, cumetre SA !!! O sa te rog sa colaborezi cu generalul :) moebius (comandantul FAB - Fortele Aeriene Bunkeristaneze :D:D), care-i si seful SSAB (Serviciilor Secrete Bunkeristaneze).

Si sa nu deturnezi cumva fondurile destinate cercetarii, ca jar maninci !!! :D (Ministrul Justitiei o sa fie PeterPAN, procuroare-sefa-i titmouse si-i nasol daca ajungi pe minutzele lor :D).

Daca nu-i cu suparare , propun procuroare-sefa pe Ally .Gaseste altceva pentru mine.Ma duc , ca ma dor stomacele de cat am ras...
Ma rog , in cazul in care refuza , atunci accept . Am deja in minte un dosar gros pentru Moebius , de inaintat la Justitie .

Ultima modificare facuta de titmouse (04-06-2008 12:50:50)

04-06-2008 12:44:10

?? Xtremul
Cont Sters

Da'tu, mai tit, ce-ai vrea atunci sa te faci cind o sa fii mare, ei ??? :):)
Ministreasa Poeziei, poate ? Ce, procuroare-sefa nu te coafeaza ??? :D:D

Cu Aly aveam alte ginduri... secrete ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-06-2008 12:47:00)

04-06-2008 12:46:10

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Xtremul a scris:

Da'tu, mai tit, ce-ai vrea atunci sa te faci cind o sa fii mare, ei ??? :):)
Ministreasa Poeziei, poate ? Ce, procuroare-sefa nu te coafeaza ??? :D:D

Cu Aly aveam alte ginduri... secrete ;)

OK. daca ai alte ganduri secrete cu Ally , ma bag . Pffai...n-o sa-mi mearga cu P.pan. Extremuleeeeeeeeeeeeeee  !!!!!!!!  A naibii ce le-ai gandit. Asta-i Capu'Trebii cu inteligenta diabolica...
Ministreasa poeziei o sa fie "Vis unduios" .

Ultima modificare facuta de titmouse (04-06-2008 12:50:01)

04-06-2008 12:49:16

?? Xtremul
Cont Sters

Hihihi... sa vedem daca se unduieste ;) cum trebuie pe linga mine ca s-o investesc in acest post doar aparent de minima importantza !! (fiindca reptilienii pot cadea traznitzi :D:D la auzul poeziilor Visului Mangaios :D:D - dar numai la ale ei, atentzie !!!):D

Hai s-o dau pe fatza acum: pe Aly as pune-o (nuuuu, nu i-as pune-o :D,,, inca ;)) in postul de Prim Ministru (un gen de "Doamna de Fier" ;))... Ei, merge ???

Sandie Shaw ar fi taman buna pt. Ministerul Educatiei/Invatamintului (cu corecturile si datul de linii la palma, mama-mama ce gramatica or sa-nvetze puradeii conceputzi in Bunker-2012 !!! :D:D)

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-06-2008 12:56:45)

04-06-2008 12:53:15

?? moebius
Cont Sters

Xtremul a scris:

Moaaaama, vrei deci sa manglesti/deturnezi o farfuridi de-aia zburatacitoare, cumetre moebius ??? :D:D

Vezi ca-s cam periculoase, au volan pe dreapta si nu prea le tin franele !!! :D:D

Pai, in fata unui scop atat de nobil :rolleyes: , mai conteaza un pic de ghips ... ?!? :rolleyes: ...( ... iar ;) :rolleyes: ) ...
Numai ca inainte de plecare in misiune, din motive de camuflaj, deci ca sa seman mai mult cu anunnaki ( sau cu klingonienii, daca tot esti cpt. Picard ;) ) va trebui ori sa-mi trantesti usa bunkerului in nas, ori si mai bine, sa apelez la ... o masca cosmetica de-a fetelor  ... :D:D:D ...

... Ia sa vezi acum scenarii ucigase ... :(:(:( ...

Ultima modificare facuta de moebius (05-06-2008 01:22:51)

04-06-2008 12:54:16

?? Xtremul
Cont Sters

Iar Tashiella/Martziella ar fi Ministrul de Interne (politzista sefa :D)...ei, merge??? (ca are doar traditie-n familie).
Cafele/bucatareala/conservaraie - doar asa, ca hobby... ;)

Tashaaaa, pregateste deci catushele pentru CiudySA, daca deturneaza fonduri !!! :D:D (si, evident, daca procuroarea titmouse il convinge pe PeterPan ca-i vinovat... ;))

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-06-2008 13:00:24)

04-06-2008 12:59:00

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Xtremul a scris:

Hihihi... sa vedem daca se unduieste ;) cum trebuie pe linga mine ca s-o investesc in acest post doar aparent de minima importantza !! (fiindca reptilienii pot cadea traznitzi :D:D la auzul poeziilor Visului Mangaios :D:D - dar numai la ale ei, atentzie !!!):D

Hai s-o dau pe fatza acum: pe Aly as pune-o (nuuuu, nu i-as pune-o :D,,, inca ;)) in postul de Prim Ministru (un gen de "Doamna de Fier" ;))... Ei, merge ???

Sandie Shaw ar fi taman buna pt. Ministerul Educatiei/Invatamintului (cu corecturile si datul de linii la palma, mama-mama ce gramatica or sa-nvetze puradeii conceputzi in Bunker-2012 !!! :D:D)

Eu votez PENTRU .Da' merge si invers , Ally la Ed.-Inv. si Sandie Show prim Ministru .

Ultima modificare facuta de titmouse (04-06-2008 13:01:21)

04-06-2008 13:00:24

?? Xtremul
Cont Sters

moebius a scris:

Xtremul a scris:

Pai, in fata unui scop atat de nobil :rolleyes: , mai conteaza un pic de ghips ... ?!? :rolleyes: ...( ... iar ;) :rolleyes: ) ...
Numai ca inainte de plecare in misiune, din motive de camuflaj, deci ca sa seman mai mult cu anunnaki ( sau cu klingonienii, daca tot esti cpt. Picard ;) ) va trebui ori sa-mi trantesti usa bunkerului in nas ... ori si mai bine, sa apelez la ... o masca cosmetica de-a fetelor  ... :D:D:D ...

... Ia sa vezi acum scenarii ucigase ... :(:(:( ...

Mai bine tii legatura (pe shest, ca sef al SSAB, cu micii omuletzi gri din Zeta Reticuli si iei un OZN mic, dar vioi de la ei). Merg adaptate si buteliile de ARAGAZ la ele !!! :D:D

Asta-i completarea mea ulterioara unei conversatii telefonice de-acum 5 minute (pe Cosmote, evident :D:D) cu un micutz gri, amic de betzie... :D:D

Tare mi-e ca (din iubire totusi) usa aia in nas o sa ti-o trinteasca titmouse-procuroarea-nemiloasa :D - da' nu pierzi mai nimic daca te baga-n carcera, fiindca acolo mai schimbi ceva opinii orale cu onoyoko... :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-06-2008 13:08:35)

04-06-2008 13:04:19

?? Xtremul
Cont Sters

titmouse a scris:

Xtremul a scris:

Eu votez PENTRU .Da' merge si invers , Ally la Ed.-Inv. si Sandie Show prim Ministru .

Mda... poate-o sa fiu de acord, dar ma mai gindesc, si uite de ce:

Postul de Ministru al Educatiei include si.. educatia sexuala, iar "spuneti-i Aly" ;) nu stiu daca are experientza si puterea de convingere a lui Sandie Shaw... :rolleyes: :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 03:25:22)

04-06-2008 13:06:46

Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 79    
Mergeti la