titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
Inregistat: 17-03-2008
|
|
moebius a scris:
titmouse a scris:
Domnu' Capu'Trebii , Ideile mele de geniu pe ziua de azi , sunt urmatoarele :
- in actul III , fiind atacati de creaturi de origine necunoscuta , Moebius sa se ofere voluntar sa ne salveze vietile , cu pretul vietii lui ( Na ! ca tot il omor pana la urma!). El are toate calitatile necesare pentru asta : noblete sufleteasca , generozitate, tarie de caracter , spirit de sacrificiu ( oribil !) etc , etc , si etc . Si-n plus de asta , este si curajos , ca se da cu parasuta , cu parapanta si cu alte aparate de zbor , neidentificate de mine , ca nu stiu cum le zice .Sa-si dea viata pentru noi ! Nu mai comenta Moebius , daca-am zis ca ti-o dai , ti-o dai ! - Asaaaa... acum despre amor...,.ca amoru' e un lucru foarte mare ; ia sa vedem noi o poveste de iubire . - OK. Il indragostim pe Cyudatu' . Cyudatu' se potriveste cu Kalinka (ca-l dovedeste) , cu Unika ( prin completare) , cu mine ( prin asemanare - da' o sa iasa circ) , si cu... si cu.... Showsuska , pentru ca ei sunt perfect doua extreme si extremele se-atrag . Shawuska e delicata si gingasa si moare de frica lui Cyudatu' ; ar fi ca in basmul acela in care printesa cea frumoasa , invangandu-si timiditatea si repulsia , il saruta pe broscoiul cel urat si prin DA-ul ei neconditionat , il transforma intr-o clipa intr-un print frumos , destept si cu regat ; atunci EA (oricare va fi ea) trebuie sa moara de asemenea , in actul III ; d-aia , ca doar nu vrei sa scrii o piesa de teatru cu happy-end, tre' sa fie ceva asaaa.... ca pe muzica lu' Francisc Lai . - Buuun . - Evil se potriveste cu TOATE femeile de la buncar , Dracu-i Dracu' , n-ai ce-i face . E Pervers Sef si maestru intr-ale seductiei . Da' Domnu' Picard , sa nu ma bagi cu el la carcera , ca asta-i in stare sa ma violeze cu acordul meu .HAC ! - Moebius se potriveste de asemenea cu toate femeile de la buncar , daca vrei sa-l indragostesti , mai putin cu mine ; daca-l indragostesti de mine , VA PLECA LA MOARTE FERICIT ("De esti TU aceea , plec la moarte EU !") . O sa-si procure zeama de cucuta , dupa ce citeste asta , in caz ca nu mai vin creaturile de origine necunoscuta. - Tasha e o femeie pe care numai un mare prost n-ar vrea-o , si noi nu avem asemenea exemplare la buncar , dar , ea e cumincioara si va veni cu iubitul ei . Asaaaa.... Poti contura dialogurile din script folosind comentariile si replicile de pe Forum ; uite cum faci : faci cate o Fisa Personala pentru fiecare personaj ( fisa Tasha , fisa Cyudatu' , fisa Tit , etc . etc si etc . ) si apoi treci la fiecare in fisa replicile si comentariile care ti-au trezit interesu'. Cam intr-un an , ai avea materialul necesar pentru piesa si ar urma sa legi intre ele personajele , dialogurile si actiunea . E ca un joc de puzzle care trebuie ordonat si reasezat ; ma rog , in 6 luni , in cazul in care ai secretara . Daca ai , e blonda si se imbraca in roz , concediaz-o ! Fa fisele , Capitan Picard !
Domnu' Capu'Trebii... ma pui pe mine Sefa la D.O.D ? ( Departament Ordine si Disciplina) |
… Moaaamaaaaaaa !!!!!!!! … se concretizeaza adevarata sursa a pericolului   ( in special pentru mine  ) ... Ce Nibiru, doomsday, potop (?!?) ... fleacuri ... ; ...anunnaki ... hm, mici copii  ... ( oricum, din cate se vede, astia ar trebui sa fie cei care sa ... ma salveze  ) ... Coane Xtrem, pai mai imi arde mie de matrasit reptilieni sau bunkerless, cand instinctul de conservare imi zbiara sa stau cat mai departe de bunker ?!? … si-apai numa’ de scenarii n-o sa duceti lipsa, ca se pare ca Titmouse e o combinatie de lady Macbeth, Sandra Brown si fratii Grimm ( fratii au intrat in combinatie ca sa formeze cupluri cu madamele Brown si Macbeth, ca tot vad ca e tematica treaba, … sau sa fie influenta site-ului ?!   ) …  
Pai eu cu salteluta pneumatica in deriva o sa fiu intr-o adevarata vacanta, fata de Doomsday-ul care acum m-am prins ca va fi in bunker, nu afara …    … Unde mai pui ca daca afla anunnaki de toate astea, nu numai ca nu mai vin cu planeta prin sistemul solar, da’ cred ca o taie si din galaxie …  ; … asa ca afara … trai nineaca , pe cand in bunker o sa fie un balamuc, de nu mai stie nimeni de cine sa se indragosteasca si pe cine sa omoare …   
P.S. HA,HA,HA sa vezi ce ma imbogatesc, ... geniala idee ...    ... montez niste videocamere in bunker si o pun de un show BIGBROTHER pentru anunnaki    ... da' pentru asta imi trebuie un "asociat" din interior ... deci, care vrea sa ne umplem de ce dreaq de valuta au anunnaki astia, il astept pe chat-ul privat ...    ... |
Mai Moebius , fricosu' , n-ai zis tu ca rupi camasa de pe tine si scoti piepu-nainte ? No , unde ti-i coraju' ? Eu i-am enumerat cateva potriveli , ca sa aive de unde sa ALEAGA pentru scenariu o singura varianta...Ma rog , pentru dumnealui , ca-i Sefu' Cel Mare , n-am indraznit ( da' le-aveam in minte)...Si mai erau si alte variante (da' ma grabesc sa plec la munci ) : Ally cu P.Pan , cu Moebius si stiu eu mai cu cine , kalinka cu stiu eu cine s.a.m.d . etc.etc.etc
Ultima modificare facuta de titmouse (04-06-2008 12:06:18)
|
|