Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Pagini Personale / 2012 Doomsday - un simplu PARTZ :-) ori o perspectiva serioasa?!    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 43 44 45 46 47 48 49 ... 79
?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Copy/paste :

Conform cercetarilor lui Zecheria Sitchin,exista o a 10-a planeta a sistemului nostru solar(stiuta de oamenii de stiinta ca Planeta X).Aceasta planeta poarta numele de Nibiru si se afla undeva dincolo de planeta Pluto.Ea este diferita de celelalte planete din sistemul solar,are o orbita foarte eliptica,si necesita 3600 de ani pamanteni sa faca o rotatie completa in jurul Soarelui.Se crede ca periheliul planetei este in apropierea centurii de asteroizi dintre Marte si Jupiter.O ipoteza este ca asteroizii au fost creati de catre Nibiru prin distrugerea unei alte planete,Tiamat(sau Maldek).Din ramasitele acestei planete s-a creat Pamantul.

Nibiru nu este cunoscuta astronomilor moderni din cauza orbitei sale foarte eliptice(afeliul planetei este la o distanta de pana la opt ori mai mare decat cel al lui Pluto).Prin urmare,Nibiru este departe in cosmos si nu poate fi depistata(sau este in apropiere, ceea ce ar dezvalui misterul Planetei X).
Asadar,planeta Nibiru trece prin sistemul nostru solar o data la 3600 de ani.Aceasta teorie controversata se bazeaza pe descifrarea unor vechi texte sumeriene de catre Zacheria Sitchin.Textele isi au originea in primul capitol din Biblie,Geneza.Sitcin si-a petrecut zeci de ani ca arheolog si istoric in Orientul Mijlociu,cautand scrieri vechi ale civilizatiei sumeriene.El spune ca aceasta planeta este locuita de catre Anunnaki(Nefilim,gigantii din Biblie.Nefilim se traduce adesea ca gigant,o traducere care nu este tocmai justa.O definitie mai buna ar fi "acei care au coborat","acei care au venit jos".Cuvantul anunnaki din textele sumeriene se traduce ca:"acei care au venit din cer pe pamant").Sitchin i-a identificat pe Nifilim ca fiind aceiasi cu Anunnaki.
  Desi nu oficial,toti istoricii si teologii de seama sunt de acord ca o parte din Vechiul Testament,si anume Geneza se inspira din vechi texte sumeriene.Enuma Elish ,cartea creatiei la sumerieni, si Geneza au o varietate de asemanari.Povestiri despre Marele Potop se gasesc si ele in amandoua religiile,ebraica si sumera.O concluzie inevitabila este ca Anunnaki au fost la fel de reali ca Moise,Noe si Abraham.

Sitchin crede ca Anunnaki au venit pe Pamant acum 485.000 de ani de pe planeta lor,Nibiru.Ei erau o rasa de extraterestri care aveau o viata foarte lunga,ce uneori ajungea pana la 500.000 de ani.Laurence Gardner,un alt arheolog,reduce durata de viata a Anunnaki-lor la 50.000 de ani si specifica faptul ca nu erau nemuritori.

Anunnaki au venit pe Pamant pentru un singur motiv anume.Sa caute aur.Nu are nimic a face cu valoarea sa, ca metal pretios,le trebuia aurul pentru ca atmosfera planetei lor se deteriorase,iar aurul era singurul metal care ar fi putut sa o refaca.Astfel,au venit pe Pamant, l-au colonizat,au minat,au construit o baza pentru aeronavele lor in zona unde se situeaza astazi tarile Iran si Irak,si au trait intr-un fel de societate idealista,o colonie mica pentru un timp scurt,apoi au plecat.S-au intors cand Pamantul era mai populat si au amestecat ADN-ul primatelor cu ADN-ul lor,creand astfel o rasa de sclavi care urma sa lucreze in mine,ferme si alte inteprinderi in Sumeria.Ei au creat omul,Homo Sapiens,prin manipulare genetica cu ei insisi si omul maimuta Homo Erectus.
   La inceput Nibiru,care este o planeta-nava, avea o orbita pe care o completa in 25 920 de ani ,ceea ce inseamna distanta de la Rizq,planeta natala a Anunnakilor, la Terra.Odata cu construirea bazei de pe Orion ,acum dureaza 3600 de ani sa faca o rotatie completa.

In misiunea lor de a cauta aur,ei au aterizat pe cateva planete din sistemul nostru solar,printre care Marte(Lahmu) si Luna.Numarul anunnakilor se crede ca a fost in numar de 900,iar 600 din ei au venit pe Pamant in grupuri de cate 50 in mici aeronave de pasageri.Anunnaki erau intermediari intre Pamant si Nibiru.Au ramas pe orbita Terrei pentru ca trebuiau sa distribuie aurul extras din mine si care urma sa fie depozitat pe partea intunecata a Lunii si pe Marte.
Sumerienii au fost primii care au notat prezenta anunnakilor.Acestia le-au dat informatii privind crearea sistemului solar si despre planetele acestuia.I-au invatat cum sa-si construiasca orase,ferme si nave cu ajutorul carora sa zboare.Aveau informatii despre astronomie pe care oamenii de stiinta abia acum au inceput sa le descifreze.

Anunnaki aveau doi conducatori,Enlil si Enki.Ei detineau toata puterea si erau fii lui Anu,conducatorul suprem al celor de pe Nibiru.Enki este cel care i-a creat pe oameni cu scopul de a usura munca Anunnaki-lor ce lucrau in minele din Africa de Sud.Enlil nu a fost niciodata de acord cu Enki in privinta oamenilor,si cum el detinea controlul asupra minelor din Africa i-a luat pe oameni si i-a dus intr-un loc numit Edin,in Mesopotamia.Mai tarziu,spre disperarea lui Enlil,Anunnaki le-au gasit foarte atragatoare pe fiicele oamenilor,si s-au casatorit cu ele.Din unirea lor s-au nascut gigantii din antichitate.Anunnaki s-au deghizat in oameni-pasari,oameni-lei,oameni-peste si alte creaturi pentru a-i face pe oameni sa-i divinizeze.Pleiadele,care au fost implicate in cele trei Ere de Aur ale Egiptului au incercat sa sfarseasca cultele religioase ale multor zei,incercand sa impuna un concept nou,de religie monoteista.Totusi,in urma acestor diferente sau credinte,intotdeauna izbucneau
razboaie,iar anunnaki reuseau sa-i faca pe oameni sa se lupte intre ei,cand de fapt ei erau adevaratii inamici ai omenirii.
La fiecare 3600 de ani un eveniment important are loc pe Pamant,si a fost bine documentat de istoricii antici si moderni.Marele Potop din Biblie se refera la o incercare de a distruge rasa umana de sclavi de catre Enlil pentru ca s-au revoltat impotriva "zeilor" nibirieni.Enlil si Enki au fost implicati intr-o apriga disputa pentru distrugerea sau pastrarea rasei de sclavi iar din aceasta lupta pentru putere au rezultat razboaiele antice.

Invins de Enki,Enlil a fost nevoit sa plece de pe Terra si i s-a dat o alta misiune de catre Consiliul de pe Nibiru. Dupa o perioada de timp, Enki a simtit ca rasa umana se poate descurca singura si ca mai ales se poate inmulti ;astfel el a parasit Terra si s-a reintors pe Nibiru,stiind ca munca lui pe Pamant s-a terminat.A lasat in urma sa pe planeta cativa membri ai Casei Regale de Alne,urmand ca Terra sa fie condusa de ei.De asemenea,si cativa Anunnaki au hotarat sa ramana. In ciuda a ceea ce se crede,Anunnaki nu erau o rasa de barbari,insetati de sange.Erau o rasa de fiinte foarte inteligente,probabil atat de evoluata incat nici nu avem cunostiintele necesare pentru a-i intelege.Pentru ei eram doar o rasa primitiva,folositoare doar sa munceasca si sa serveasca.Pentru a-i putea stapani,Anunnaki ramasi pe Pamant au inceput sa insamanteze frica in inimile oamenilor.
Astfel au luat forma unor zei atotputernici.Pentru ca ei sa-si poate pastra forma umana,aveau nevoie sa bea sange uman,iar oamenii,intr-un efort de a-i linisti pe zei,au inceput sa se sacrifice intre ei pentru suprematie.De aici a venit si mitul Diavolului,de care Anunnaki s-au folosit pentru a accentua frica oamenilor de necunoscut.Ca o reprezentare a Diavolului,ei l-au ales pe fiul lui Enki,Marduk,caruia i-au dat o infatisare hidoasa,dincolo de orice inchipuire.Sacrificiile si frica de Diavol pot fi gasite in orice civilizatie de pe Glob.
In momentul de fata,ritualurile si consumarea de sange nu mai au loc pentru ca Anunnaki au gasit o alta modalitate de a lua forma umana.
Atunci cand Enki va veni inapoi pe Terra, Anunnaki de aici vor trebui sa dispara,iar ei sunt constienti de acest lucru.Astfel,vor face tot ce le va sta in putinta sa opreasca venirea lui Enki.Cu ajutorul grupului numit Illuminati,ei au creat o bomba colosala,pe care o vor folosi impotriva planetei Nibiru.In ajutorul lor a sarit si o rasa de extraterestri necunoscuta,numita Eredian.Asadar,razboiul este iminent.Ramane de vazut daca Enki va avea forta necesara sa-i infranga pe Anunnaki si daca va ramane cu noi pentru totdeauna,asa cum a promis.....

onoyoko a scris:

anunnaki ,ce sunt astia sau astea de care tot vorbiti?

07-07-2008 18:23:22

?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007
Ciudatule,multumesc,si citeste mesajul pe care ti l-am scris! Ti-am scris pt ca si tu esti la fel de circumspect ca si mine!

07-07-2008 18:35:57

?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Ufffff :x am scris o gramada (nu copy/paste), n-am salvat ce-am scris si... dus a fost. :(

O sa revin insa - acum n-am timp (de fapt, s-ar putea sa nu mai revin ,hihihi :D:D - fiindca, dintr-o oarece surescitare, scrisesem poate prea multe... ;)).

Ideea era, pe scurt, ca in Bucegi (desi nu prea pun io botu' ;) la sapaturi AMERICANE chiar fara sa stie nimenea, cu "cirtitza cu plasma" incognito in Bucegi - utilajul avind vreo suta de tone, e cit o locomotiva) EXISTA, ca si in Irak, un "complex de comanda" al Creatorilor nostri (inclusiv un STAR GATE = POARTA TEMPORALA). Care in mod sigur (fiindca logic ;)) ar trebui sa comunice subteran si cu zona Retezat, si cu Buzau-Vrancea-Ceahlau !!! Ma-ndoiesc insa c-ar putea ajunge si-n Tibet sau Irak (pe sub Mediterana ?!)... :rolleyes:

Care Complex de Comanda nu-i el totusi chiar asa... "parasit" ca CAP-urile alea devastate dupa Rivolutzia din 1989 :D:D, mai frati si surori bunkeristanezi !!! :D - cale lunga deci pina la elucubratiile cu "Departamentul zero taiat in patru" :D, Cezarica ala "iertat" de cimpurile energetice mortale pentru ailalti ciumpalaci si Marele Massini sau Houdini :D (nu-i si Contele Incapucciato al lui Tzugui cumva la mijloc ???) :rolleyes:

Intimplarile stranii din Muntii Buzaului/Tzara Luanei (disparitiile inexplicabile) sint in orice caz REALE si documentate. Si asta-i doar "partea vizibila a aisbergului"... ;) Chiar vara asta, am de gind sa studiez personal anumite chestii-trestii ;) prin zona respectiva, cel putin doua saptamini... ;) Sper doar sa nu dispar si io subit !!!!!!!!! hihihi :D:D - dar va dau un mail cumva, un bip macar :D si-o veni vreunul dintre voi sa ma salvati de pe tarimul celalalt !!! :D:D

De la chestia asta cu retzeaua de "centre de comanda subterane carpatice" datand din perioada ante-diluviana (chiar pre-sumeriana adica) - SIMBURE DE ADEVAR mai mult decit plauzibil, deocamdata prin dovezi circumstantiale - si pina la ipoteza ca ceea ce se gaseste acolo "ne apara" cumva de ceva (macar de hotzii de politicieni daca ne-ar fi aparat, si tot era o sfaraiala ;)) hai sa fim serioja un pic :D fiindca-i cale tare lunga...

Ultima modificare facuta de Xtremul (07-07-2008 20:08:29)

07-07-2008 19:15:24

?? Xtremul
Cont Sters

Coridoare in interiorul muntelui

Geologul Traian Trufin are o teorie proprie. Crede ca toate anomaliile din Busteni sint cauzate de existenta unor galerii subterane in maruntaiele muntilor. Aceste uriase tunele subterane sint de natura artificiala si au fost sapate de civilizatii nepamintene. Aici au loc experiente, punctul fierbinte fiind in zona crucii de pe Caraiman. Asa se explica bubuiturile care insotesc cutremurele. Sau receptionarea undelor radio, emise nu din eter, ci din aceste coridoare. Cine produce acele amplificari stranii, in ce scop, cui ii sint destinate acele comunicari radio bizare, Traian nu poate raspunde.

Baze extraterestre in Bucegi

"Convingerea mea este ca exista in subteran o alta lume. Extraterestrii cunosc totul despre lumea de la suprafata. Spectrul lor informational este foarte larg. Dar nu stiu ce fel de activitate desfasoara acolo si nici de ce nu vor sa comunicam. Probabil pentru ca omenirea inca nu este pregatita sa inteleaga niste lucruri", conchide geologul. Spera ca fenomenele se vor intensifica si pina la urma vor deveni o cale de comunicare intre cele doua civilizatii. Oricum, e mai mult decit lipsa de explicatii satisfacatoare pe care au oferit-o pina acum oamenii de stiinta.

Crucea de pe Caraiman

Monumentul istoric a fost construit intre anii 1926-1928, prin staruinta reginei Maria, in memoria eroilor ceferisti cazuti la datorie in timpul primului razboi mondial, in luptele de pe Valea Prahovei. Asezata la o altitudine de 2.291 m, Crucea Eroilor Neamului are o inaltime de 28 m, cu doua brate a cite sapte metri fiecare. Este montata pe un soclu inalt de 7,5 m, din beton armat imbracat in piatra. Acesta adaposteste un generator electric care alimenteaza cele 120 de becuri, de cite 500 W fiecare.

Ultima modificare facuta de Xtremul (07-07-2008 19:46:42)

07-07-2008 19:46:06

?? Xtremul
Cont Sters

Am bolduit datele despre Cruce, dintr-un motiv... pur personal: bunicul meu dinspre tata, Nae I. pe numele lui (nu ala masonu' - Stanescu H. dinspre mama - care a fost contabil "chiabur" ;) si administratorul Mosiei Regale din Ialomita in perioada interbelica - 11.000 ha, pe care Mishu Bil-Bil :D le vrea de altfel inapoi - si p-astea... :x)), deeeeci, ca prea divaghez, bunica-miu "primul" :), un foarte bun meserias-maistru (lucra in CFR la poduri-geniu, chestii d-astea), a fost seful echipei de muncitori care a montat in anii aia Crucea de pe Caraiman.

Si care bunic mi-a povestit unele chestii mai mult decit interesante despre ANUMITE FENOMENE STRANII petrecute in aia aproape 3 ani cit a stat/construit respectivul monument - in conditii deloc usoare. Tema m-a incitat asadar cumva (cu "sedimentari" ulterioare) inca din copilarie / adolescenzta... ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (07-07-2008 20:09:35)

07-07-2008 19:51:23

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Nenica, asa-s de umblati Bucegii astia, ca-ntr-o vreme le ziceam bulevard !
Unde mama dracu'  sa-si gaseasca cineva loc de tuneluri, de chestii-socoteli, fara sa dea-n nas cu f'un pantofar iesit in promenada ?!!!

07-07-2008 19:55:17

?? Xtremul
Cont Sters

PeterPan 63 a scris:

Nenica, asa-s de umblati Bucegii astia, ca-ntr-o vreme le ziceam bulevard !
Unde mama dracu'  sa-si gaseasca cineva loc de tuneluri, de chestii-socoteli, fara sa dea-n nas cu f'un pantofar iesit in promenada ?!!!

Pai tocmai asta ziceam si io, compadre! ;)
Aoileu, sa mergem pe burta, ca ne vede Cezarica de la Departamentu' Zero... :D:D

Oi fi io deci permeabil la idei nastrusnice, dar... un pic de logica, monchericilor !!! :D

Ultima modificare facuta de Xtremul (07-07-2008 20:01:02)

07-07-2008 19:56:01

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Shi ce bre te dai mare ? :D:D:D
Xtremul a scris:

Am bolduit datele despre Cruce, dintr-un motiv... pur personal: bunicul meu dinspre tata, Nae I. pe numele lui (nu ala masonu' - Stanescu H. dinspre mama - care a fost contabil "chiabur" ;) si administratorul Mosiei Regale din Ialomita in perioada interbelica - 11.000 ha, pe care Mishu Bil-Bil :D le vrea de altfel inapoi - si p-astea... :x)), deeeeci, ca prea divaghez, bunica-miu "primul" :), un foarte bun meserias-maistru (lucra in CFR la poduri-geniu, chestii d-astea), a fost seful echipei de muncitori care a montat in anii aia Crucea de pe Caraiman.

Si care bunic mi-a povestit unele chestii mai mult decit interesante despre ANUMITE FENOMENE STRANII petrecute in aia aproape 3 ani cit a stat/construit respectivul monument - in conditii deloc usoare. Tema m-a incitat asadar cumva (cu "sedimentari" ulterioare) inca din copilarie / adolescenzta... ;)

07-07-2008 20:17:22

?? Xtremul
Cont Sters

Xtremul a scris:

Ufffff :x am scris o gramada (nu copy/paste), n-am salvat ce-am scris si... dus a fost. :(

O sa revin insa - acum n-am timp (de fapt, s-ar putea sa nu mai revin ,hihihi :D:D - fiindca, dintr-o oarece surescitare, scrisesem poate prea multe... ;)).

Ideea era, pe scurt, ca in Bucegi (desi nu prea pun io botu' ;) la sapaturi AMERICANE chiar fara sa stie nimenea, cu "cirtitza cu plasma" incognito in Bucegi - utilajul avind vreo suta de tone, e cit o locomotiva) EXISTA, ca si in Irak, un "complex de comanda" al Creatorilor nostri (inclusiv un STAR GATE = POARTA TEMPORALA). Care in mod sigur (fiindca logic ;)) ar trebui sa comunice subteran si cu zona Retezat, si cu Buzau-Vrancea-Ceahlau !!! Ma-ndoiesc insa c-ar putea ajunge si-n Tibet sau Irak (pe sub Mediterana ?!)... :rolleyes:

Care Complex de Comanda nu-i el totusi chiar asa... "parasit" ca CAP-urile alea devastate dupa Rivolutzia din 1989 :D:D, mai frati si surori bunkeristanezi !!! :D - cale lunga deci pina la elucubratiile cu "Departamentul zero taiat in patru" :D, Cezarica ala "iertat" de cimpurile energetice mortale pentru ailalti ciumpalaci si Marele Massini sau Houdini :D (nu-i si Contele Incapucciato al lui Tzugui cumva la mijloc ???) :rolleyes:

Intimplarile stranii din Muntii Buzaului/Tzara Luanei (disparitiile inexplicabile) sint in orice caz REALE si documentate. Si asta-i doar "partea vizibila a aisbergului"... ;) Chiar vara asta, am de gind sa studiez personal anumite chestii-trestii ;) prin zona respectiva, cel putin doua saptamini... ;) Sper doar sa nu dispar si io subit !!!!!!!!! hihihi :D:D - dar va dau un mail cumva, un bip macar :D si-o veni vreunul dintre voi sa ma salvati de pe tarimul celalalt !!! :D:D

De la chestia asta cu retzeaua de "centre de comanda subterane carpatice" datand din perioada ante-diluviana (chiar pre-sumeriana adica) - SIMBURE DE ADEVAR mai mult decit plauzibil, deocamdata prin dovezi circumstantiale - si pina la ipoteza ca ceea ce se gaseste acolo "ne apara" cumva de ceva (macar de hotzii de politicieni daca ne-ar fi aparat, si tot era o sfaraiala ;)) hai sa fim serioja un pic :D fiindca-i cale tare lunga...

:rolleyes:... Na c-am uitat ce voiam sa zic in completare...poate ma face totusi sa-mi reamintesc Coana Lenuzta (am degradat-o de pe postul de secretara, e din nou cu teul si galeata :D:D - deh, lipsa de aptitudini 'telectuale ;))...

Clar, imi trebuie nitzica pulbere d-aia de AUR ATOMIC ;) din amfora fermecata (e mai poetic-misterios asa ;), daca era in vreun container presurizat suna nashpa :D), ca mi s-a senilizat instalatzia! :D:D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (07-07-2008 20:30:31)

07-07-2008 20:27:20

?? Xtremul
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

Shi ce bre te dai mare ? :D:D:D
Xtremul a scris:

Ntzzz, cumetre, c-a fost un simplu meserias bunica-miu asta (cu care, intimplator,  seman fizic perfect - stii doar ca_copii se "arunca" pe linia genetica a generatiei... penultime ;)).
Nici cu alalalt bunic (mai 'telectual ;)) nu ma laud de fapt, c-a fost cam hotzoman gagiu' :D (altfel nu crestea poate 12 copii). Si-n plus mason - chestie, dupa mine, deloc de lauda. :D

Interesante-s doar povestile... adevarate :) de pe Caraiman din perioada aia, pe cind nu era chiar "bulevardul" de acum...
Dar pe care n-am timp sa vi le povestesc chiar acushica.

Ultima modificare facuta de Xtremul (07-07-2008 20:41:40)

07-07-2008 20:34:01

?? Xtremul
Cont Sters

Adevaru-i ca am trecut, in jumatea asta de secol, prin intimplari diverse - si multe ciudate. :rolleyes:

Uite una dintre ele, pe scurt: (da' sa stii, cumetre SA, ca nu ma laud nici de data asta, sa-mi moara bateria Prealuminatoare :D:D):
Povestea (absolut REALA) s-ar putea intitula "Monstrul din Loch Snagoveishan" :D:D

Vara lui 1962... (aveam aproape 6 ani, da'-mi mergea destul capu'trebii ;) - citesc/scriu de exemplu de la exact 3 ani - ete ca m-am laudat totusi involuntar :D:D hehehe)... Eram intimplator la Snagov, in plimbare la o vila de protocol, cu frate-miu (mai mare cu un an si ceva), unchi-miu (frate al mamei, dus acum la alea veshnice, pe vremea aia inca directorul Aviatiei Civile - post de ministru), matusa-mea (nevasta primului) si soferul Buick-ului sau de serviciu - un nene numit Tipuritza :D (nume real).

La un moment dat (interesanta coincidentza - exact cind nea'soferul Tipuritza se pregatea sa traga niste poze cu noi, cu un aparat foto sovietic :D, evident), observam si io si frate-miu, pe linga o barca cu motor (erau si pe vremea aia, desi putzine) care mergea pe lac, o chestiune... hai sa-i zic fusiforma si de culoare negru-lucios, de 2 (doua) ori mai lunga decit barca !!! :rolleyes: (cca. 2 x 6 = 10-12 m lungime, estimativ), inotind la... semi-suprafatza, intrind si iesind din apa similar unui delfin, nu "sherpilian" ;), paralel cu barca !!! - lateral si un pic in spatele ei, de fapt. Si lasind in urma un siaj cam cit al barcii !!!!

Le-am aratat "adultzilor" chestia si nea' Tipuritza, culmea, a apucat s-o si pozeze !!! Desi era relativ departe si n-avea cine stie ce teleobiectiv. Niciodata pina-n '89 (cind a dat coltzu') unchi-miu asta n-a vrut insa sa ne spuna unde a ajuns poza respectiva... :rolleyes:
Inutil sa va mai precizez ca soferul Tipuritza era "de meserie" SI securist... ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (10-07-2008 02:51:27)

07-07-2008 20:44:25

?? Xtremul
Cont Sters

Xtremul a scris:

Xtremul a scris:

:rolleyes:... Na c-am uitat ce voiam sa zic in completare...poate ma face totusi sa-mi reamintesc Coana Lenuzta (am degradat-o de pe postul de secretara, e din nou cu teul si galeata :D:D - deh, lipsa de aptitudini 'telectuale ;))...

Clar, imi trebuie nitzica pulbere d-aia de AUR ATOMIC ;) din amfora fermecata (e mai poetic-misterios asa ;), daca era in vreun container presurizat suna nashpa :D), ca mi s-a senilizat instalatzia! :D:D:D

In fine, mi-am amintit (Coana Roza-scleroza, dehhh :D): undeva-n Buzau (Tzara Luanei - vezi postari anterioare, pe la paginile... nici nu mai stiu care :D:D) cic-ar fi ascunsa si "LINA DE AUR"  - aia legendara dupa care alergau argonautzii cu limba scoasa ;) - interesanta legenda, nu ??? :rolleyes:

Va dati seama ca, dac-o dibuiesc, Patriciu, Berbecali si Tziricac devin mici copii ??? (cei trei ursuletzi)... :D:D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 06:33:25)

07-07-2008 22:23:17

?? onoyoko
Cont Sters

Ia spuneti voi,dar sincer,chiar credti ca e adevarat ceea ce copy-paste  pe aici? Sau le adaugati doar ca sa ma infricosati pe mine,si sa ma retrag la vreun bordel-manastire unde popii au bataturi in palme si unde "maicutele" se masturbeaza intre ele?

07-07-2008 22:23:29

?? Xtremul
Cont Sters

onoyoko a scris:

Ia spuneti voi,dar sincer,chiar credti ca e adevarat ceea ce copy-paste  pe aici? Sau le adaugati doar ca sa ma infricosati pe mine,si sa ma retrag la vreun bordel-manastire unde popii au bataturi in palme si unde "maicutele" se masturbeaza intre ele?

Hai ca nu-s doar copy/paste... cel putin postarile lui JE :D.
Apropo: mergi cu mine odata la Snagov, draga Ono, sa-ti arat... monstrul ?! ;) :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (07-07-2008 22:30:18)

07-07-2008 22:26:46

?? onoyoko
Cont Sters

Xtremul a scris:

onoyoko a scris:

Hai ca nu-s doar copy/paste... cel putin postarile lui JE :D.
Apropo: mergi cu mine odata la Snagov, draga Ono, sa-ti arat... monstrul ?! ;) :D:D
Sigur ca as merge. Sti ca imi esti drag si tu si ceilalti,iar in ultimul timp il admir pe ciudatul,admir realismul cu care gandeste. Realism care e privit drept nebunie in lumea asta in care daca spui adevarul si incerci sa deschizi ochii "crestinilor" esti considerat satanist cel putin. Oare nu e mai bine sa nu spui,sa-i lasi sa moara in prostia lor?

07-07-2008 22:34:40

?? Xtremul
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

Este sau nu blastfemie :
1. ca satanicul Iliescu a pupat mai acu ceva timp in urma icoanele sfinte prin nu shtiu ce manastire ?
2. este sau nu blastfemie ca multzi dintre aleshii neamului jura pe biblie ?
3.este sau nu blastfemie ca un pseudo-popa impreuna cu nishte demente de calugaritze au ucis cu sange rece o pushtoaica ?
4. este sau nu blastfemie ca primul popa al tzarii pasheshte foarte greu din cauza "bolovanilor" ce -i are pe umar ?
5. este sau nu blastfemie ca hotzul care pleaca la furat shi tipa la curvit invoca ajutorul lui Dumnezeu ?
asha ca .......raman la aceeashi intrebare seaca: oare cine poate sa conteste ca Isus nu a fost homosexual ?.......nu este ciudata concentrarea prea mare de barbatzi din jurul sau ?...nu cumva ultimile zvonuri privitoare la c.u.r.v.a dumnezeiasca au fost lansate exact pentru a contracara intrebarea pe care am pus-o eu mai sus? ....intrebare care sta de mult pe buzele MULTORA !!!!!

Xtremul a scris:

CIUDATUL SA a scris:

Intrebare : oare cine poate sa conteste ca Isus nu a fost homosexual ?.......nu este ciudata concentrarea prea mare de barbatzi din jurul sau ?
Cat despre codul lui Da Vinci hmmmmm chiar daca este adevarata povestea, orice homosexual mai face gresheli in viatza precum Bombonel......... nu ? :D:D:D

Blasfemieeeeeeee !!! :D:D:D (...logica, totushi... ;)).

Toate cele citate ESTE clar blasfemii :D:D, cumetre SA!!!

08-07-2008 02:35:08

?? Xtremul
Cont Sters

Cabinetul 1 infiintase o unitate pentru studierea fenomenelor paranormale si pentru antrenarea „soldatilor para“ in Muntii Buzaului. Cabinetul 2 era invidios. Asa a luat fiinta, din ordinul Elenei Ceausescu, o unitate de „paranormali“, care a primit de la tovarasa misiuni dintre cele mai diverse, inclusiv de cautare a comorilor legendare. In primul rand, oamenii Elenei i-au spionat pe „soldatii para“ ai gen. Ilie Ceausescu. Apoi, capatand anumite „abilitati“, au fost lansati in cautarea tezaurelor stravechi ascunse in misterioasele grote din Carpati, in special din Bucegi, unde se spunea ca exista o galerie uriasa ticsita cu aur.

La sfarsitul anului trecut, a aparut o carte stranie, intitulata „Viitor cu cap de mort“, de Radu Cinamar, care face referire la niste descoperiri senzationale ale Departamentului Zero al Securitatii, un departament cu multe zerouri, ceea ce insemna ca era foarte foarte secret. Acesta ar fi fost infiintat in 1968, din ordinul lui Nicolae Ceausescu, pentru descoperirea, educarea si dezvoltarea unor subiecti umani care aveau capacitati neobisnuite, dupa exemplul SUA, URSS si China, tari foarte avansate in domeniu. 

Pornind insa de la date concrete, dezvaluite si de alte persoane implicate la vremea respectiva in astfel de activitati, descoperim ca „evenimentele K“ ale misteriosului Departament Zero al Securitatii se confunda cu activitatile acelei unitati de paranormali a Armatei, cu baza in Muntii Buzaului, subordonata generalului Ilie Ceausescu. Cercetatorul Vasile Rudan, specialist in perceptie extrasenzoriala, a lucrat sub contract strict pentru aceasta unitate. A condus experimente extrasenzoriale cu copii superdotati, iar rapoartele, fotografiile si negativele, precum si filmele erau predate unitatii respective. Nu avea voie sa opreasca nimic.

L-am contactat pe gen. Nicolae Plesita si l-am intrebat de Departamentul Zero al Securitatii si de preocuparile paranormale ale acestuia. „N-am auzit de asa ceva. De cei ai Armatei am auzit, dar la Securitate, nu. Insa Elena Ceausescu se ocupa cu chestii din astea, in cadrul Consiliului National pentru Stiinta si Tehnica, a carei presedinta era. Iar prim-vicepresedinte era Ion Ursu. In CNST era un departament care avea in plan cercetarea unor astfel de fenomene si experimentarea lor. Dar nu numai atat. O isprava binecunoscuta a acestui departament a fost monitorizarea transcendentalilor si vanatoarea lor, condusa de Elena Ceausescu, prin care si-a reglat conturile cu intelectualii care faceau parte din aceasta miscare“.

„Sapand“ mai departe, am aflat de la un colonel in rezerva care a lucrat in DSS ca, intr-adevar, in cadrul CNST existau oameni care aveau in program „monitorizarea cercetarilor din sfera paranormalului, rapoartele lor fiind sub Cod Zero, ajungand la Elena Ceausescu. Ea le distribuia apoi la trei subordonati. Doi dintre acestia lucrau in cadrul DSS. La unul ajungeau zonele cu zacaminte strategice – uraniu, petrol – descoperite prin perceptie extrasenzoriala, iar la celalat ajungeau anumite inventii, de care se ocupa apoi Institutul de Tehnologie Avansata. Al treilea se ocupa de cele de interes personal al tovarasei“. Cu alte cuvinte, paranormalii lui Ceausescu munceau, iar cei ai Cabinetului 2 ii spionau si le furau rapoartele.

CAUTATORII DE COMORI

„Oamenii Elenei“, ca sa-i numim asa, invitau la discutii cercetatori care se ocupau cu efectul de piramida, inventatori, carora le cerea sa cedeze vreo inventie, doua, oameni despre care auzisera ca au capacitati deosebite, chiar si astrologi. De la un astfel de astrolog, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, am aflat ca li se oferea un ajutor material, care era binevenit, in schimbul muncii lor. Se cuvine sa amintim cercetarile intreprinse pentru a detecta, pe cai extrasenzoriale, comorile legendare ascunse in grotele din Carpatii nostri, activitate pentru care Elena Ceausescu capatase o obsesie.

Tot prin anii ’80, tovarasa si-a reprofilat oamenii pe un astfel de obiectiv, care presupunea cercetarea legendelor si recrutarea unor oameni cu abilitati extrasenzoriale pentru „localizarea“ comorilor, acestia fiind mult mai eficienti decat detectoarele de metale, pentru faptul ca restrang foarte mult zona de cercetare. Dar, din cauza „vanatorii de vrajitoare“ - transcendentalii -, cine mai indraznea sa-si recunoasca astfel de capacitati? In disperare de cauza, s-a apelat si la Vasile Rudan, care nu avea cum sa nege ca are astfel de abilitati, „paranormalii“ Elenei stiind ca, in Muntii Buzaului, copiii condusi de el descoperisera, prin perceptie extrasenzoriala, vestigii stravechi. I s-a propus sa localizeze tezaurul unui print sarb despre care legenda spunea ca ar fi fost ingropat undeva, intr-o pestera din Mehedinti. Cercetatorul Vasile Rudan le-a sugerat ca nu poate lucra la doi „stapani“ si ca, daca gen. Ilie Ceausescu ii da voie, ii va ajuta. Dar cum sa-l ceara generalului fara sa afle si Nicolae Ceausescu de preocuparile consoartei?

LEGENDELE PELESULUI

Elena Ceausescu a aflat de comorile din Bucegi datorita reginei Elisabeta – Carmen Sylva care, in „Povestile Pelesului“, stransese o multime de relatari de la localnici si ciobani despre fabuloasele tezaure ascunse in „inima“ muntelui. In „Cetatea Babei“ se povesteste despre o misterioasa cetate subterana in care se afla depozitate cantitati enorme de aur. Se pare ca nici regele Carol I nu a ales intamplator locul de amplasare a Castelului Peles - inaugurat in 1883 - in Bucegi, existand multe publicatii straine care semnalau ciudatul ansamblu de sculpturi megalitice in stanca Sfinx - Babele si pesterile strajuite de schituri.

Preotii, detinatori si pazitori de secrete privind tezaurele lasate mostenire din mosi-stramosi, construisera o adevarata retea de schituri ca niste forturi de paza. Se pare ca mult-controversatele placute de aur, cunoscute ca „Placutele de la Sinaia“, continand o cronica apocrifa a regilor daci, au fost gasite in aceasta regiune. Se spune ca regele Carol ar fi topit placutele pentru a da alta utilitate aurului, nu inainte de a le copia pe plumb. Cautarea comorilor legendare a fost intotdeauna presarata de blesteme si morti misterioase, asa ca oamenii Elenei Ceausescu trebuia sa umble cu grija prin acest labirint sacru.

GROTA SACRA DIN BUCEGI

In primul rand se monitorizau publicatiile care faceau referiri la grote si tezaure. In studiul „Dacia Hiperboreana“, publicat la Paris in 1936, republicat in Franta si Italia in anii ’80, cand a facut mare valva, Vasile Lovinescu afirma ca „muntele Om este traversat de o grota imensa care este una dintre cele mai mari din lume, in sensul ca nu i s-a dat de capat, fiind exploatata doar pe vreo 20 de kilometri“. Cine o exploatase si in ce scop nu se preciza. Intre 1966 -1968, arhitectul peruan Daniel Ruzo a venit in Romania pentru a cerceta Sfinxul (denumire cu care nu era de acord) pe care il vazuse pe o carte postala.

El a fost insotit de o echipa de romani care a realizat cu aceasta ocazie un film pentru Studioul Alexandru Sahia, „Mistere in Piatra“. Ruzo observase ca Sfinxul semana cu chipul principal dintr-un ansamblu sculptat intr-o stanca de pe podisul Marcahuasi, Peru, denumit Monumentul Omenirii. De fapt, nici Sfinxul nu reprezinta doar un singur chip, dupa cum observa arheologul peruan, fiind inconjurat de alte chipuri umane, din rase diferite, precum si capul unui caine. Din lunga sa experienta, Daniel Ruzo trage concluzia ca acel caine are rolul de pazitor al unei comori si ca „trebuie sa existe si o Pestera a Tezaurului“ in apropierea acestui magnific monument al Omului.

IN PRAGUL NEMURIRII

O alta cercetatoare care a efectuat un amplu studiu asupra masivului Bucegi – studiu care a ajuns pe biroul Cabinetului 2 - a fost Cristina Panculescu. Conform teoriei ei, dezvoltata pe larg in cartea „OZN - Universuri Paralele“, de col. dr Emil Strainu, in Bucegi, in apropierea Varfului Omu, se afla un centru energetic – informational natural al Terrei, semnalat de toate traditiile civilizatiilor antice. Cristina Panculescu a remarcat, printr-o serie de analize ale mostrelor de roca si electronografie, o serie de proprietati cu totul speciale ale acestui Stalp al Cerului - Arborele Vietii, identificat cu Varful Ocolit.

In final, demonstra ca Centrul reprezinta un loc geometric de conexiune cosmica, o poarta de iesire din universul terestru, cu o activitate energetica masurabila, ce se manifesta ciclic, constatand ca din 1986 intensitatea centrului a depasit pragul de latenta. Centrul era cunoscut si pe vremea dacilor, aflandu-se pe muntele sfant Kogayon. „Chemati de Sfinx, dacii stiau a se face nemuritori“, concluziona studiul, terminat in 1988 si inaintat catre C.C. al P.C.R. De unde, pe cai misterioase, a ajuns pe biroul „oamenilor“ tovarasei. Si poate ca aceasta a cochetat cu ideea nemuririi, ca multi suverani ai istoriei, care aveau turma lor de alchimisti ce treabuia sa gaseasca Piatra Filosofala, cu ajutorul careia se obtinea elixirul vietii si se putea transforma orice metal in aur.

Elena Ceausescu era o „colectionara“ de tot felul de practici de intinerire si revigorare aparute la noi sau la altii. Dar evenimentele din decembrie ’89 bateau la usa si nu mai era timp pentru incursiuni in alte subterane decat cele ale puterii.  Cat despre tezaurul fabulos din subteranele Bucegiului, el nu a fost gasit pentru ca nu s-a gasit Poarta Comorii, care ar fi dus la marea galerie ticsita cu aur. Desi, in cartea „Viitor cu cap de mort“ se afirma ca aceasta mare galerie a fost descoperita prin satelitii NASA si ca acolo exista un tezaur de nepretuit pentru istoria omenirii. Dar poate ca autorul a grabit putin lucrurile.

POARTA COMORII

Oamenii Elenei Ceausescu erau bine orientati. Unul dintre cei mai ferventi cercetatori ai geografiei sacre a Romaniei, Dan Corneliu Braneanu, care a publicat numeroase articole despre centrul sacerdotal din Bucegi, confirma ca in inima muntelui exista o retea de galerii subterane care, este posibil sa uneasca mai multe pesteri si sa aiba galerii de legatura cu alte centre sacre din lume. A studiat si cartea lui Daniel Ruzo, „La historia fantastica de un descubrimiento“, publicata de Editura Diana, din Mexic, despre calatoria acestuia „prin muntii cei sfinti“ ai Romaniei, ce pastreaza amintiri despre civilizatia de dinainte de Potop. Ruzo a ramas fascinat de multitudinea reprezentarilor sacre de pe stancile ce strajuiesc drumul catre Omul, „sculpturi stravechi, anterioare Potopului, erodate de vechime“, care infatiseaza sacerdoti si lei, paznici ai tezaurelor.

Asta, despre asa-zisul "Departament ZERO", care exista doar in imaginatia lui Cinamar - yogin? - nou pseudonim al lui Pavel Coruptz ? :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (30-07-2008 06:32:32)

08-07-2008 03:44:48

?? Xtremul
Cont Sters

Si-o stire de pe vremea Summitului: ;)

Presedintele Basescu are protectie parapsihologica

Presedintii celor mai puternice state din lume vor veni la summitul NATO de la Bucuresti insotiti de garzi de corp formate din specialisti in parapsihologie. Ei ii protejeaza pe liderii lumii de posibile atacuri info-energetice care i-ar putea determina sa lanseze focoase nucleare, de pilda, fara voia lor. Libertatea a aflat de la persoane care au lucrat in cadrul armatei pe probleme de parapsihologie ca si presedintii Romaniei au avut si au asemenea protectie. Traian Basescu, de pilda, are doi parapsihologi, sot si sotie.

Ultima modificare facuta de Xtremul (08-07-2008 04:12:35)

08-07-2008 04:11:46

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Auuuuuliuuuuuu vra sa zica de asta-mi eshti Traienica.....umblii cu leacuri babeshti ! hihihi

08-07-2008 07:29:33

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Xtremul a scris:

Adevaru-i ca am trecut, in jumatea asta de secol, prin intimplari diverse - si multe ciudate. :rolleyes:
Uite una dintre ele, pe scurt: (da' sa stii, cumetre SA, ca nu ma laud nici de data asta, sa-mi moara bateria Prealuminatoare :D:D):
Povestea (absolut REALA) s-ar putea intitula "Monstrul din Loch Snagoveishan" :D:D

Extremule, ca pescar ce ma aflu-n treaba, iti zic ca ani si ani am batut malurile Snagovului. Posibil ca prin cotloanele lui sa se mai afle cate o dihanie de somn, un crapalau sau mai stiu io ce... Oricare dintre ei nu-i cu pocinog legat de om si stau mai linistit in privinta lor chiar si decat Columbeanu gandindu-se la pretul painii.
De speriat, mi-a stat odata inima-n loc p-acolo, da'  cu totul alta a fost pricina si anume : prima (si singura !) mea intalnire cu sarpele rau.

08-07-2008 10:54:38

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Pana mea Pane ...detaliaza ca devii interesant !

08-07-2008 12:59:27

?? Xtremul
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

Auuuuuliuuuuuu vra sa zica de asta-mi eshti Traienica.....umblii cu leacuri babeshti ! hihihi

Ete na, coane SA, parca nu stiai!!! ;)... (ce stie si tabloidul cretinoid Libertatea :D, mai ales)...
Interesant e doar ca-s sot/sotie cei doi "bruiatori psi" ai lui Base.

Fac pariu ca stii (chiar daca ai ochii gri-verzui si nu bleu :D) si lojele din Palatul Parlamentului unde stau paranormalii aia de induc la comanda "mood"-uri ;) 'teligentilor nostri aleshi !!! - chiar daca atunci cind sforaie prin banci... :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (08-07-2008 13:28:57)

08-07-2008 13:24:39

?? Xtremul
Cont Sters

PeterPan 63 a scris:

Xtremul a scris:

Extremule, ca pescar ce ma aflu-n treaba, iti zic ca ani si ani am batut malurile Snagovului. Posibil ca prin cotloanele lui sa se mai afle cate o dihanie de somn, un crapalau sau mai stiu io ce... Oricare dintre ei nu-i cu pocinog legat de om si stau mai linistit in privinta lor chiar si decat Columbeanu gandindu-se la pretul painii.
De speriat, mi-a stat odata inima-n loc p-acolo, da'  cu totul alta a fost pricina si anume : prima (si singura !) mea intalnire cu sarpele rau.

Hai ca de asta n-am auzit nici io, compadre... :rolleyes: Baga detalii (daca nu-s "classified :D, normal)...!!!

Nu-s pescar, frate-miu insa e (si-nca inrait, ca tine ;)) - norocosul are si-o nevasta care-l "tzine acasa", asa ca haladuie mai abitir poate si decit tine baltzile, deltele, riurile si Dunarile :D patriei...

Ultima modificare facuta de Xtremul (08-07-2008 15:59:22)

08-07-2008 13:31:38

?? Xtremul
Cont Sters

Uite un copy/paste al unui topic PRACTIC (de pe forumul RUFON) apartinind chiar autorului cartii "Programul Terra" - poate-ar fi interesant de dezbatut si aici, de ce nu ??? :rolleyes:

Survive 2012 sau tehnici fundamentale de supravietuire in cazul dezastrelor 

--------------------------------------------------------------------------------
Deschid acest thread extrem de util pe baza ideilor domnului Patrick Geryl care a pus bazele unui grup de viitori supravietuitori al unui potent dezastru in 2012 sau chiar in cazul efectelor devastatoare ale unui razboi mondial (nuclear warfare).

http://www.howtosurvive2012dotcom/

http://www.ziua.net/news.php?data=2008- ... mp;id=8939

Dansul a prezentat pe site niste ''strategii'' ce pot cladi bazele unei noi civilizatii printre care gasim tehnici si materiale fundamentale supravietuirii,printre care :

---------------------------------------------------------------
    *  Cele mai eficiente pentru supravietuire
    * Echipament esential in construirea unei mini-civilizatii
    * Biciclete Mountain Bike si/sau Motorete
    * Mancare (desigur in cantitati enorme)
    * Seminte de legume,de toate tipurile.
    * Barci/mini barci
    * Mini librarie cu carti despre :
    * Principiile matematicii (algebra, geometrie in spatiu,etc)
    *Fizica elementara
    * Chimie elementara (generala si chimia carbonului)
    *Electricitate fundamentala
    * Electrica
    * Anestezie,fundamentale,echipamente ,metode
    * Stomatologie,fundamentale,metode,etc.
    * Cresterea biologica a fructelor,legumelor
    * Arhitectura/constructie ,fundamentale(constructia cimentului,materiale,etc.)
    * Productia de hartiei si cerneala.
    * Productia sticlei.
    * Productia sapunurilor.
    * Roti
    * Plastice
    * Tratamentul si fabricarea pielii.
    * Ceramice
    * Textile
    * Racire mecanica
    * Productia combustibilului natural
    * Constructia motoarelor de combustibil
    * Masurarea radioactivitatii
    * Echipament radio/gsm
    * Numaratoare din lemn
    * Mori de vant pentru electricitate
    * Harti detaliate
    * Harti pentru localizarea mineralelor,etc.
    * Ceasuri mecanice
    * Lentile,etc.
    * Paints and coatings
    * Tehnici sudare
    * Machete,matrice pentru constructii barci
    * Instrumente muzicale
    * Armament de toate tipurile,explozibil.

Acest scenariu implica existenta unui grup destul de numeros care deja s-a stabilit cu bine dupa dezastru intr-un mediu acceptabil (ex:munti) si dispune de o gama extinsa de bunuri materiale;

Insa in cazul in care acest grup nu exista ,sau procesul de ''grupare a supravietuitorilor'' se produce dupa dezastre,as vrea sa adaug niste lucruri esentiale in continuarea ''tripului catre un loc sigur'' :

*Sfoara/corzi elastice/etc (extrem de utile)
*Masca de gaze (praf abundent,toxicitate extrem de ridicata,) - aerul va deveni insuportabil
*Cutit/arme de mici dimensiuni ce necesita o usoara manevrare pentru diferite intrebuintari (taiere/etc.)
*Chibrituri protejate de umezeala/invelite bine sau brichete de calitate(foc/incalzire)
*Haine extrem de groase,de preferabil sa fiti imbracati in exces pentru a evita frigul puternic/etc.
*O mica trusa medicala portabila (se poate cumpara)

In cazul in care exista timp/conditii de echipare a unui rucsac destul de mare,asigurati-va ca ati luat un mini-cort,cateva ustensile din ograda si cateva haine foarte groase (ex:topor de dimensiuni mici,fierastrau mic) pentru construirea unui adapost sau chiar retusare (depinde de mediu); iar restul rucsacului asigurati-va ca l-ati umplut cu mancare din belsug (suna absurd insa 70% ar trebui sa fie mancare) insa de preferabil mancare uscata,astfel sa nu transformam rucsacul intr-un butoi cu mucegai.

*Antibiotice,de orice tip si in cantitati mari,ferite de umezeala (dintr-o infectie poate rezulta foarte usor moartea)

In orice caz,totul depinde de supravietuitor si capacitatea acestuia de a convietui in conditii dificile;tipul omului sedentar/supraponderal/bolnavicios din societatea contemporana are mici sanse la supravietuire in fata unui om ce mananca sanatos/rezistent la efort/cu musculatura sau fizic lucrat.Important este ca fiecare individ sa inteleaga faptul ca va trebui sa convietuim cu natura si putem realiza acest lucru pentru ca de acolo am pornit ;in ciuda faptului ca geneticul ne-a fost sensibilizat sau ''prajit'' de-a lungul secolelor prin conceptul de modernizare.

Va propun sa postati tehnici,metode,ghiduri si lucruri fundamentale de supravietuire in cazul unui scenariu apocaliptic ce nu ar trebui sa ne inspaimante ci sa ne gaseasca pregatiti.

Rog userii sa evita neseriozitatea,gluma,caterinca pe acest thread sau discutiile/dezbaterile in contradictoriu referitoare la 2012 ;incercati sa mentineti subiectul on-topic si astept raspunsuri competente in fata scenariului dat.
:D:D -
(aici vin cu o completare: NU SE INTERZIC deloc aici, pe forumashul nostru drag, nici glumele, nici caterinca !!! ;))

Ultima modificare facuta de Xtremul (08-07-2008 18:57:17)

08-07-2008 18:07:51

?? Xtremul
Cont Sters

Si-o imagine de la NASA in care, dupa cum vedetzi, pina si Soarelui i s-a cam sculat o idee... :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (08-07-2008 18:18:53)

08-07-2008 18:18:15

?? Xtremul
Cont Sters

Ma gindesc daca macar annunaki aia or anula TPI (taxa de prima inmatriculare) cind or ateriza... :rolleyes:

P.S. Nou concurs "cine VEDE cistiga" :D: care-ar fi elementele grafice care va sugereaza ca Sebastian Vladescu (ca orice alt fost sau prezent Ministru de Finantze) e infratit cu Satana ??? :D:D Fiindca situatia Moliceanului e clara de mult... :x

Ultima modificare facuta de Xtremul (08-07-2008 18:55:49)

08-07-2008 18:41:43

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Da-o dracu, mon vieux, ca-i de ajuns sa-i ctesti numarul de inmatriculare !
PS, Despre sarpele rau am scris de doua ori intreaga poveste, da'  cand s-o postez, vax !, s-a dus,,, nu-mi ramane decat sa stabilim o-ntalnire la o bericica (propun Restaurant Classic, de la Unirea) si v-o zic acolo.

Ultima modificare facuta de PeterPan 63 (08-07-2008 19:28:13)

08-07-2008 19:25:34

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Ce numar de rahat are ........shi nashpa rau jaka ! :D

Ultima modificare facuta de CIUDATUL SA (08-07-2008 19:27:33)

08-07-2008 19:26:15

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Nu fitzi haladitzi batrani shi hai la Irisa ca acolo mancam bine !
PeterPan 63 a scris:

Da-o dracu, mon vieux, ca-i de ajuns sa-i ctesti numarul de inmatriculare !
PS, Despre sarpele rau am scris de doua ori intreaga poveste, da'  cand s-o postez, vax !, s-a dus,,, nu-mi ramane decat sa stabilim o-ntalnire la o bericica (propun Restaurant Classic, de la Unirea) si v-o zic acolo.

08-07-2008 19:35:23

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Ciudatule, tu crezi c-am umblat fara palarie pe soarele asta, sa-i dau aluia 10 lei p-o bere sau 50 pe un vin amarat ?!... Si daca-i sa ne-ntalnim , io ma uit la tine-n gura cum imi povestesti, nu cum indesi malaxoru'  cu sarmale !

08-07-2008 19:56:00

?? onoyoko
Cont Sters

PeterPan 63 a scris:

Ciudatule, tu crezi c-am umblat fara palarie pe soarele asta, sa-i dau aluia 10 lei p-o bere sau 50 pe un vin amarat ?!... Si daca-i sa ne-ntalnim , io ma uit la tine-n gura cum imi povestesti, nu cum indesi malaxoru'  cu sarmale !

Vin si eu? Hai,ca-mi platesc apa plata!

08-07-2008 21:16:10

?? amza
Cont Sters

Inregistat: 05-12-2006
Ma surprinde...e vara ...e vacanta...multe masini cu nr de FRANTA,ITALIA,SPANIA...VIN SI FUT VREMEA pe terase...vin sa isi vada familiile dar si sa epateze...daca ii intrebi ce auvazut in tarain care muncesc spun :nimic,nu am avut timp...muncesc...

08-07-2008 21:44:14

?? Xtremul
Cont Sters

???????????????????????????????????????? :rolleyes:

Clar, 2012 se apropie... radiatii, peroratii, imprecatii, divagatii... :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (09-07-2008 13:38:24)

09-07-2008 13:36:43

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Hmmmmmm imposibil sa nu shtii ce inseamna REGIM PREFERENTZIAL  :D....mergi pe mana mea ca shtiu io de ce !!!!!! :D:D:D hihihi ....cat despre indesatul malaxorului , in afara faptului ca sunt diliu shi ciudat inca am ramas un boem cu mintea-n nori care-i place ca langa vorba deshteapta shi spritzul bun sa fie shi-un mezelic finutz ...deci inca o data ....asta nu inseamna a fi gomos sau snob ...
Asha ca nu fii matali catar batran shi asculta o javra ticaloasa !....hihihi
PeterPan 63 a scris:

09-07-2008 14:19:43

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Oricum daca suntetzi de acord bagatzi la mess shi stabilim ...chiar cam de vreo luna n-am avut timp de un spritz tihnit ! hihihi

09-07-2008 14:21:07

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Un raspuns tampit dar adevarat : din ce in ce mai multzi romani afla ca pentru a cashtiga trebuie sa munceshti ...nu ai timp de muzee shi alte balamucuri decat in concediu !...acum este adevarat shi faptul ca fiecare-shi face concediul dupa cat il duce mintea shi  buzunarul !
amza a scris:

Ma surprinde...e vara ...e vacanta...multe masini cu nr de FRANTA,ITALIA,SPANIA...VIN SI FUT VREMEA pe terase...vin sa isi vada familiile dar si sa epateze...daca ii intrebi ce auvazut in tarain care muncesc spun :nimic,nu am avut timp...muncesc...

09-07-2008 14:23:56

?? Xtremul
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

Oricum daca suntetzi de acord bagatzi la mess shi stabilim ...chiar cam de vreo luna n-am avut timp de un spritz tihnit ! hihihi

D'accord, cumetrilor, da' saptaminile astea nu cred sa am timp chiar deloc. :(
La finele lui iulie/inceputul lui august insa - 100% tragem (fiindca merita) un spritz, oriunde vor muskii vostri !! :D

Ultima modificare facuta de Xtremul (09-07-2008 15:10:28)

09-07-2008 15:09:36

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

hmmmm al dracu de ocupat ce eshti tu ...hihihi in august deja forfota cu alejerile e mare asha ca greu o sa mai apuc linishte ...da nu-i bai ! hihihi

09-07-2008 15:30:09

?? Xtremul
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

hmmmm al dracu de ocupat ce eshti tu ...hihihi in august deja forfota cu alejerile e mare asha ca greu o sa mai apuc linishte ...da nu-i bai ! hihihi

Am restantze mari la reviste dupa ceva boleshnitze :D, in plus numeroasele-mi amante trebuie si ele domolite :D cumva, ca sa nu mai vorbim de necesitatea renovarii/aprovizionarii buncarului personal ;) din Tzara Luanei de care parca am mai spus p-acilea, cumetre SA !!!

P.S. Dac-am putea sa ne sincronizam cumva nu doar cu Pan, ci si cu conu' Moebius la spritzul asta, n-ar fi deloc rau, zic io !!! :)
Nu neaparat august, dar pe la sfirsitul lui iulie poate o punem la cale.

Ultima modificare facuta de Xtremul (09-07-2008 15:43:30)

09-07-2008 15:35:27

?? Xtremul
Cont Sters

P.S.2: NO WOMEN (NO CRY :D:D).... se subintzelege, sper, ca un asemenea spritz important pentru natziunea forumisto-bunkerista, ca sa ne tihneasca, tre'sa fie cam ca la masoni, fara ELE !!! :D:D

Cel putin intr-o prima faza... ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (09-07-2008 15:39:44)

09-07-2008 15:38:56

?? Xtremul
Cont Sters

Asta, doar ca sa revenim cu picioarele... pe Nibiru :D:D:D

Xtremul a scris:

Uite un copy/paste al unui topic PRACTIC (de pe forumul RUFON) apartinind chiar autorului cartii "Programul Terra" - poate-ar fi interesant de dezbatut si aici, de ce nu ??? :rolleyes:

Survive 2012 sau tehnici fundamentale de supravietuire in cazul dezastrelor 

--------------------------------------------------------------------------------
Deschid acest thread extrem de util pe baza ideilor domnului Patrick Geryl care a pus bazele unui grup de viitori supravietuitori al unui potent dezastru in 2012 sau chiar in cazul efectelor devastatoare ale unui razboi mondial (nuclear warfare).

http://www.howtosurvive2012dotcom/

http://www.ziua.net/news.php?data=2008- ... mp;id=8939

Dansul a prezentat pe site niste ''strategii'' ce pot cladi bazele unei noi civilizatii printre care gasim tehnici si materiale fundamentale supravietuirii,printre care :

---------------------------------------------------------------
    *  Cele mai eficiente pentru supravietuire
    * Echipament esential in construirea unei mini-civilizatii
    * Biciclete Mountain Bike si/sau Motorete
    * Mancare (desigur in cantitati enorme)
    * Seminte de legume,de toate tipurile.
    * Barci/mini barci
    * Mini librarie cu carti despre :
    * Principiile matematicii (algebra, geometrie in spatiu,etc)
    *Fizica elementara
    * Chimie elementara (generala si chimia carbonului)
    *Electricitate fundamentala
    * Electrica
    * Anestezie,fundamentale,echipamente ,metode
    * Stomatologie,fundamentale,metode,etc.
    * Cresterea biologica a fructelor,legumelor
    * Arhitectura/constructie ,fundamentale(constructia cimentului,materiale,etc.)
    * Productia de hartiei si cerneala.
    * Productia sticlei.
    * Productia sapunurilor.
    * Roti
    * Plastice
    * Tratamentul si fabricarea pielii.
    * Ceramice
    * Textile
    * Racire mecanica
    * Productia combustibilului natural
    * Constructia motoarelor de combustibil
    * Masurarea radioactivitatii
    * Echipament radio/gsm
    * Numaratoare din lemn
    * Mori de vant pentru electricitate
    * Harti detaliate
    * Harti pentru localizarea mineralelor,etc.
    * Ceasuri mecanice
    * Lentile,etc.
    * Paints and coatings
    * Tehnici sudare
    * Machete,matrice pentru constructii barci
    * Instrumente muzicale
    * Armament de toate tipurile,explozibil.

Acest scenariu implica existenta unui grup destul de numeros care deja s-a stabilit cu bine dupa dezastru intr-un mediu acceptabil (ex:munti) si dispune de o gama extinsa de bunuri materiale;

Insa in cazul in care acest grup nu exista ,sau procesul de ''grupare a supravietuitorilor'' se produce dupa dezastre,as vrea sa adaug niste lucruri esentiale in continuarea ''tripului catre un loc sigur'' :

*Sfoara/corzi elastice/etc (extrem de utile)
*Masca de gaze (praf abundent,toxicitate extrem de ridicata,) - aerul va deveni insuportabil
*Cutit/arme de mici dimensiuni ce necesita o usoara manevrare pentru diferite intrebuintari (taiere/etc.)
*Chibrituri protejate de umezeala/invelite bine sau brichete de calitate(foc/incalzire)
*Haine extrem de groase,de preferabil sa fiti imbracati in exces pentru a evita frigul puternic/etc.
*O mica trusa medicala portabila (se poate cumpara)

In cazul in care exista timp/conditii de echipare a unui rucsac destul de mare,asigurati-va ca ati luat un mini-cort,cateva ustensile din ograda si cateva haine foarte groase (ex:topor de dimensiuni mici,fierastrau mic) pentru construirea unui adapost sau chiar retusare (depinde de mediu); iar restul rucsacului asigurati-va ca l-ati umplut cu mancare din belsug (suna absurd insa 70% ar trebui sa fie mancare) insa de preferabil mancare uscata,astfel sa nu transformam rucsacul intr-un butoi cu mucegai.

*Antibiotice,de orice tip si in cantitati mari,ferite de umezeala (dintr-o infectie poate rezulta foarte usor moartea)

In orice caz,totul depinde de supravietuitor si capacitatea acestuia de a convietui in conditii dificile;tipul omului sedentar/supraponderal/bolnavicios din societatea contemporana are mici sanse la supravietuire in fata unui om ce mananca sanatos/rezistent la efort/cu musculatura sau fizic lucrat.Important este ca fiecare individ sa inteleaga faptul ca va trebui sa convietuim cu natura si putem realiza acest lucru pentru ca de acolo am pornit ;in ciuda faptului ca geneticul ne-a fost sensibilizat sau ''prajit'' de-a lungul secolelor prin conceptul de modernizare.

Va propun sa postati tehnici,metode,ghiduri si lucruri fundamentale de supravietuire in cazul unui scenariu apocaliptic ce nu ar trebui sa ne inspaimante ci sa ne gaseasca pregatiti.

Rog userii sa evita neseriozitatea,gluma,caterinca pe acest thread sau discutiile/dezbaterile in contradictoriu referitoare la 2012 ;incercati sa mentineti subiectul on-topic si astept raspunsuri competente in fata scenariului dat.
:D:D -
(aici vin cu o completare: NU SE INTERZIC deloc aici, pe forumashul nostru drag, nici glumele, nici caterinca !!! ;))

09-07-2008 17:59:56

?? Xtremul
Cont Sters

Si citeva... variatiuni (minore) pe aceleasi teme 2012-iste : ;)

Annunaki, scris si ca Anunnaku sau Ananaki, sunt un grup de zeitati Sumeriene si Akkadiene. Se confunda deseori cu Annuna ("cei cincizeci de zei”) si cu Igigi (zei "mici" – semizei, "pazitori", sfintzi). Numele lor sunt scrise deseori ca  "a-nuna", "a-nuna-ke-ne", sau "d-nun-na" care inseamna “cei cu sange regal” sau “Rai si Pamant”.

Annunaki apar in Enuma Elish, mitul Babilonian al Creatiei.
Conform mitului, Annunaki sunt copiii lui Anu si Ki, zei frate si sora. Anu si Ki sunt copii lui Anshar si Kishar (Skypivot si Earthpivot, polii celesti). Anshar si Kishar au fost copiii lui Lahm si Lahmu (“cei noroiosi”), nume date de Templul Abzu in Eridu, locul in care Creatia a avut loc. Capetenia Annunaki este Anu (departe de a fi doar un zeu, Anu inseamna chiar CER in sumeriana)

Annunaki au fost Inaltul Consiliu al Zeilor. Ei au fost “distribuiti” pe Pamant si in “Lumea de dincolo”. Cei mai cunoscuti au fost Asaru, Asarualim, Asarualimnunna, Asaruludu, En-Ki, Namru, Namtillaku si Tutu.
O analiza buna a civilizatiei sumeriene si a practicilor ei se poate gasi in cartea lui A.Leo Oppenheim – “Ancient Mesopotamia: Portrait of a Dead Civilization”.

Ultima modificare facuta de Xtremul (09-07-2008 18:17:41)

09-07-2008 18:03:30

?? Xtremul
Cont Sters

Termenul Nibiru - ca denumire a legendarei planete a Creatorilor nostri -  vine din tabletele cu cuneiforme descoperite in Sumeria. Tabletele sunt vechi de aproximativ 5000 ani. Nibiru se poate traduce mai exact prin  “Planeta rascrucii”, si semnul sau cuneiform era deseori o cruce (hopaaaa ;)...protocrestinism ?! :rolleyes:)  sau un disc cu aripi.

Conform cosmologiei sumeriene, Nibiru este a 12-a planeta a sistemului solar. Coliziunea sa catastrofica cu Tiamat, o planeta care se afla intre Marte si Jupiter, se poate sa fie cauza aparitiei planetei Pamant, a centurii de asteroizi si a Lunii. Mai exact, unul dintre satelitii planetei Nibiru s-aciocnit cu Tiamat. Pana de curand, s-a crezut ca ciocnirea unor corpuri ceresti atat de mari este practic imposibila din cauza intenistatii fortei magnetice a cimpurilor ce le inconjoara. Totusi, acest concept a prins mai mult contur odata cu lansarea teoriei Orpheus si a simularii ocmputerizate a unei coliziuni dintre doua corpuri asemanatoare cu pamantul nostru si un obiect cu jumatate din dimensiunile sale.

Nibiru a fost/este "casa" unei rase de extraterestri humanoizi numiti Annunaki, dupa mitul sumerian, rasa care dupa spusele lui Sitchin a supravietuit impactului si mai tarziu a venit pe pamant. Sitchin a descris deasemenea calatoria Annunaki-lor pe Pamant. Se pare ca motivul a fost distrugerea atmosferei de pe Nibiru care a devenit mult mai vulnerabila Soarelui nostru. Totodata, Annunaki au venit aici sa caute aur pentru ca este un material care reflecta optim razele soarelui, rpevenind incalzirea globala a planetei lor.

Annunaki au manipulat genetic omul, astfel incat sa lucreze pentru ei ca sclav. Au impreunat genele lor cu genele oamenilor existenti (aici fac o trimitere la Biblie la Geneza capitolul 1 versetele 27 si 28:

“27. Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie.
28. Şi Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: "Creşteţi şi vă Ă®nmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietăţile ce se mişcă pe pământ şi peste tot pământul!"”

ca mai apoi sa vedem tot in Geneza la Capitolul 6, la versetele 2-4:

“2. Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit.
3. Dar Domnul Dumnezeu a zis: "Nu va rămâne Duhul Meu pururea Ă®n oamenii aceştia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci de ani!"
4. ĂŽn vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu Ă®ncepuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea Ă®ncepuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime. "

Uriasii (Nephilimii biblici) NU trebuie insa confundati cu Annunaki; ei au aparut ca urmare a combinarii Fiilor Lui Dumnezeu cu fiicele oamenilor.

Problema/dilema decisiva: Tinand cont ca Sfarsitul ar trebui sa vina odata cu preconizata revenire pe Pamint a lui Hristos, ce se va intampla cand vor veni Annunaki din nou? Oare vom fi iar sclavii lor "pe fatza" :rolleyes: ? Fiindca-i clar ca cumva "prin procura" ;) am fost dintotdeauna... :x:x

Ultima modificare facuta de Xtremul (09-07-2008 18:19:58)

09-07-2008 18:04:46

?? Xtremul
Cont Sters

Xtremul a scris:

CIUDATUL SA a scris:

Am restantze mari la reviste dupa ceva boleshnitze :D, in plus numeroasele-mi amante trebuie si ele domolite :D cumva, ca sa nu mai vorbim de necesitatea renovarii/aprovizionarii buncarului personal ;) din Tzara Luanei de care parca am mai spus p-acilea, cumetre SA !!!

P.S. Dac-am putea sa ne sincronizam cumva nu doar cu Pan, ci si cu conu' Moebius la spritzul asta, n-ar fi deloc rau, zic io !!! :)
Nu neaparat august, dar pe la sfirsitul lui iulie poate o punem la cale.

09-07-2008 19:59:42

?? Xtremul
Cont Sters

Xtremul a scris:

P.S.2: NO WOMEN (NO CRY :D:D).... se subintzelege, sper, ca un asemenea spritz important pentru natziunea forumisto-bunkerista, ca sa ne tihneasca, tre'sa fie cam ca la masoni, fara ELE !!! :D:D

Cel putin intr-o prima faza... ;)

Hmmm... nu conteaza, dar unele postari nu-mi apar :rolleyes:
In fine, om stabili pe mess ce si cum, apropo de preconizatul spritz "intre baietzi". :D

09-07-2008 20:05:40

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008
Hai Prelumiatule , hai ca mi-e somn...da IMNU' sa ma duc la culcare...lasa prostiile...nimeni nu-i suparat pe nimeni...si tu stii asta...

10-07-2008 01:06:30

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Nah in loc de imn pasarico :

Somnoroase păsărele
Pe la paturi se adună,
Se ascund sub paturele -
                   Noapte bună!

hihihi :D:D:D

10-07-2008 01:52:00

?? Xtremul
Cont Sters

Serios, draga TIT, nici nu-mi faceam probleme (gratuite, ca generalissimul aerian ;)) din cauza asta... din simplul motiv ca n-aveam motive sa cred ca ai motive sa te superi !!! :D:D:D (simtzul umorului, draga moshului ;), e un dar rar, bine ca-l ai :)).

Noapte buna, pitzigoi vioi !!! :) }{

P.S. Na ca n-am gasit imnul bunkeristanoid (e si greu la asa puhoi de postari), da' merge si repostarea orgasmigramei :rolleyes: Noului Guvern de Prabushire Natzionala :D - pe care multi ministri  cred c-au si uitat-o (unii disparuti in ceatza, altii cu cont sters... ca sa nu-i zic fad ori banal :D)...

Xtremul a scris:

Xtremul a scris:

Uite si-o varianta de "campus naturist hipiot" ;) :
Mie mi-au placut culorile stranii cumva ale peisajului, sincer...

Zii ca nu ti-ar placea sa dai o tura cu arioplanu' p-acolo, coane Moebius ?! :rolleyes:
Sau tie, compadre Pan, sa bei o berica violeta cu vreo justitziabila ET gri-verzuie ?! ;)
Ori tie, Sir CiudySA, sa filmezi in infrarosu ceva cotzaieli subversive-n tzuguiele alea ?! :D
Sau tie, Hipercop Niladam, sa patrulezi prin vaile indigo in cautarea vesnica a Elodiei, cu Bleaga-n lesa si cu Tashiella + Titmouse in carca ?! :D
Ori Doamnei de Fier Sandie, sa tina sedintze de Guvern in jurul unui gratar de cangur si ornitorinc ?! :D
Sau Shawuskai, sa-i abureasca subtil pe diplomatii reptiloizi la umbra de cactus des ?? :D
Ori tie, Cea-Careia-Inca-I-Se-Spune Aly, ;) sa ne-nvetzi minte definitiv ca n-avem deloc minte ??
Sau tie, alunecosule D_evil, sa faci comertz/shpertz cu blana ursului Koala din padure ?! :rolleyes:
Ori tie, mama-bengomanilor Aurora36, sa ne injectezi cite-un decoct de iarba lila ;) direct de la sursa ??
Sau tie, ministreasa a turismului cam demisionara kamin (cont sters ;)) sa plimbi tu_risti voyeuristi p-acilea tu_risti ??? :D
Si Tie, Preafericita Unikaa, sa spovedesti/afurisesti tot ce vrea muskiu'tau patrafirian in Marea Capela Tzuguiata Ca Tzitza Mamei Geea?? :D:D

Oricum, asta ar fi poate o versiune de habitat "post-2012"... :rolleyes:, dupa trecerea Comeatei.
Fiindca-n coshmeliile astea - pitoresti, ce-i drept (pozate in Australia, by the way), jar am minca daca chiar vine XENU Reptilianu'... :D:D:D

http://xs128.xs.to/xs128/08254/wonchi_20cottages656.jpg

http://xs228.xs.to/xs228/08254/wonchi_20cottages203.jpg

Cu ocazia postarii asteia nostalgic-retorice incropite la 3 dimineatza cred c-am facut si o retrospectiva a ORGASMIGRAMEI Guvernului Bunkeristan. :)

Si, fiindca viitorul e pe cale sa ne calareasca ;) deja... (zic niste ZVONURI, purtate din gura-n gura-n gaura si iar in gura si-apoi in alta gaura si tot asa la infinit :D), va anuntz ca asta-i ultima ocazie sa confirmati (sau sa infirmati) adeziunile voastre la generoasele idei ciuce (pardon, bunkerineze) care ori ne vor duce de ripa, ori la sapa de lemn; una din doua! :D Sau amindoua, in fine... :rolleyes:

Asadar: ACUM ori niciodata, cladeste-ti alta soarta, bunkerineze tata !!! :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (10-07-2008 02:43:54)

10-07-2008 02:27:25

sarabela
Femeie

Ma simt bine aici

Inregistat: 10-07-2008
Interesant proiectul Xtremule...am si eu loc in acest lacas al viitorului?;)Ma acceptati si pe mine?

10-07-2008 08:56:17

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008

sarabela a scris:

Interesant proiectul Xtremule...am si eu loc in acest lacas al viitorului?;)Ma acceptati si pe mine?

Buna dimineata . Eu sunt Titmouse , procurareasa sefa  in Bunkeristania .
De noii veniti se ocupa Cyudatul  ,  el este Seful care accepta intrarea noilor veniti la bunkar , cu acordul Marelui Cap al Trebii (Iextremul) . Si-i rau ca dracu'...din partea mea , bine-ai venit !

Ultima modificare facuta de titmouse (10-07-2008 09:56:49)

10-07-2008 09:54:45

Pagini: 1 ... 43 44 45 46 47 48 49 ... 79    
Mergeti la