titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
Inregistat: 17-03-2008
|
|
CIUDATUL SA a scris:
Ai naibili voi va trazitzi o data cu gainiliiii........huo comunishtilor !
1.Intrarea in bunker este la liber : INTRA TOTZI, RAMANE CINE POATE !
2. Auzi bre pitzigolimea matali, pun shi io o intrebare tampita :
HAI MAI TREACA-MEARGA UNU, DOI,.....DOUAZECI DAR DOUAAAAAAAAAAA SUTE?....CUM FACUSHI BRE CA ESHTI RACOLATIVA CA SRI-UL   !
hihihi |
Ce-ai ma , cu mine , daca baietii ma place ? Daca vrei sa stii primul pe care l-am racolat AI FOST TU ????!!!!! Uite cum sta treaba , eu in viata personala sunt o persoana foarte retrasa , nu simt defel nevoia de "prieteni" , ma simt bine in solitudinea mea , pe site-ul de matrimoniale am intrat intamplator , am vrut sa vad si eu ce este pe aici si mi-au cerut sa ma loghez , cica...am facut-o si dup-aia am inceput sa ma uit si eu la profile , si ZBAAAANGGGG !!!! am dat de tine , ma uit la poza , ma uit la profil si exclam : "WAAWWW AICEA-I DE MINE PE TIPU" ASTA NU-L POT RATA TOCMAI EU !" . Si ti-am cerut frumoasa prietenie , ca-n clasa a III-a B , cand vine fata la baiat si-i zice :"vreau sa-ti cer prietenia"...si el zice : "cu placere ti-as da-o da'....n-o am la mine...n-am prietenia la mine..." . Asa ca din cei 200 de BAETI eu am racolat vreo 7-8 , si fo' 2-3 fete care mi-au placut...restul...le-am dat acceptul fara sa deschid profilele sa vad cine-s...nu mi s-a parut important , eu am luat totul ca pe o joaca si continui sa consider totul ca pe o joaca de-a acceptul si soricelul...de aceea n-am refuzat pe nimeni. da...sa nu uit...dup-aia am intrat pe forum si , na , poftim , mi-am gasit prieteni...ca vezi tu cum e , nu-i pentru cine se pregateste , e pentru cine se nimereste . Si am dat de Domnu'Pan , am varsat cafeaua pe mine de ras si-am ramas pe forum . Apropos de Domnu'Pan , dupa ce l-am citit pe forum , binenteles ca i-am cerut pretenia , el fiind printre cei 7-8 baieti pe care eu mi-am dorit sa-i cunosc ...si m-a refuzat , mi-a scris un mesaj foarte frumos si politicos ca cica sa nu ma supar da' el nu poate sa sada alaturi de atatea p.u.l.e. , in lista mea de prieteni...motiv care m-a indignat foarte tare...cum adica , ce-are lista mea de prieteni ?? si m-apuc sa deschid profilele...avea dreptate omu' , era plin de penisuri vorbitoare , chiar nu stiu de ce , eu nu am poze desantate sau private la profil...si , binenteles , am facut curat in lista de prieteni si am sters p.u.l.e.l.e vorbitoare . Atunci cred ca te-am sters si pe tine Cyudatule , din greseala , desi intre timp te cunoscusem si oricum poza ta nu mi s-a parut absolut deloc indecenta ...era doar poza unui barbat gol , intr-o barca , pe o apa...si uite acu' vaz ca nu-mi mai dai acceptul la prietenie , ca tocmai te-am solicitat din nou . Si mai dati-mi pace cu lista mea de masculi...lista-i cu treaba ei , eu cu treburile mele , n-avem nimic in comun.... Cyudatule , vrei sa fii prietenul meu ?
ps. am uitat sa spun ca la tine la profil , cand te-am ales sa-mi dai acceptul , la profesie nu scria "doctor" ! si da , printre cei 7-8 oameni deosebiti pe care mi-am dorit sa-i cunosc a fost si s_adrian .
Ultima modificare facuta de titmouse (10-07-2008 23:23:59)
|
|