Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Pagini Personale / 2012 Doomsday - un simplu PARTZ :-) ori o perspectiva serioasa?!    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 ... 79

sarabela
Femeie

Ma simt bine aici

Inregistat: 10-07-2008

titmouse a scris:

sarabela a scris:

Interesant proiectul Xtremule...am si eu loc in acest lacas al viitorului?;)Ma acceptati si pe mine?

Buna dimineata . Eu sunt Titmouse , procurareasa sefa  in Bunkeristania .
De noii veniti se ocupa Cyudatul  ,  el este Seful care accepta intrarea noilor veniti la bunkar , cu acordul Marelui Cap al Trebii (Iextremul) . Si-i rau ca dracu'...din partea mea , bine-ai venit !

DAR O VORBA BUNA...POTI SA PUI PENTRU MINE?;)
vad ca esti persoana cu influienta pe forum...

10-07-2008 10:37:08

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008

sarabela a scris:

titmouse a scris:

sarabela a scris:

Interesant proiectul Xtremule...am si eu loc in acest lacas al viitorului?;)Ma acceptati si pe mine?

Buna dimineata . Eu sunt Titmouse , procurareasa sefa  in Bunkeristania .
De noii veniti se ocupa Cyudatul  ,  el este Seful care accepta intrarea noilor veniti la bunkar , cu acordul Marelui Cap al Trebii (Iextremul) . Si-i rau ca dracu'...din partea mea , bine-ai venit !

DAR O VORBA BUNA...POTI SA PUI PENTRU MINE?;)
vad ca esti persoana cu influienta pe forum...

Trafic de influenta ???
Pe langa Cyudatu' ? Sa-mi fortez norocul ? Sa zic mersi ca n-a dat cu mine de pereti pan-acu' (  am io o banuiala ca ma place...)...dar iti pot propune altceva : fa-ti un CV-u si posteaza-l aici , cu cerere de solicitare si etc.etc.etc...he, he , he , poate te cheama Cyudatu' la UN INTERVIU !!!!! . Dup-aia tre' sa treci de proba a doua : proba Marelui Sigiliu , sa zicem ca aici pot sa ma miotai un pic pe langa Marele Cap al Trebii , in favoarea ta...da' sa stii ca ultima data cand m-am miotait ca l-am vrut pe lance henriksen la buncar ( de prospatura frageda ) n-am avut sorti de izbanda . Asa ca...nu sunt bazata.

Ultima modificare facuta de titmouse (10-07-2008 11:35:47)

10-07-2008 11:00:24

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Domnu' Cap , am uitat sa spun ca eu acum , vara in special ( iarna este extrasezon si cam somez ) , muncesc cel mai mult...sunt chiar in greva japoneza...plec dimineata si vin seara 7 zile pe saptamana...nici nu mai stiu in ce zi suntem azi...da' , va citesc  in fiecare seara cu un ochi , cu celalalt sunt gata adormita...

ps. mi-a placut sa citesc comentariile pe care le-ai scris ieri pentru dadada...

Ultima modificare facuta de titmouse (10-07-2008 11:35:10)

10-07-2008 11:26:39

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Ai naibili voi va trazitzi o data cu gainiliiii........huo comunishtilor !

1.Intrarea in bunker este la liber :

INTRA TOTZI, RAMANE CINE POATE !

2. Auzi bre pitzigolimea matali, pun shi io o intrebare tampita :

HAI MAI TREACA-MEARGA  UNU, DOI,.....DOUAZECI  DAR DOUAAAAAAAAAAA SUTE?....CUM FACUSHI BRE CA ESHTI RACOLATIVA CA SRI-UL :D:D:D !

hihihi

Ultima modificare facuta de CIUDATUL SA (10-07-2008 12:04:23)

10-07-2008 12:03:57

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005

Xtremul a scris:

Hai ca de asta n-am auzit nici io, compadre... :rolleyes: Baga detalii (daca nu-s "classified :D, normal)...!!!

Sfarsitul lui august, '93, Vila 87 - pe langa actualele Studiouri Castel Film.
C-o seara  'nainte fusese un chef monstruos, care printre varii urmari il pricopsise pe Horia Brenciu c-un ochi vanat   :D  -  da'  asta-i alta poveste... In ciuda astui fapt, a nenumaratelor sticle de vin stoarse-n pahar, a orei mici la care ma-nfratisem cu asternutu', a crancenei mahmureli, abia ce rasarise soarele cand am iesit pe usa, nu fara a-mi lipi de mana un clondir, ceva de rontait si vergile-n spinare.
Pe-o latura a vilei se afla un bazin cu apa adanca si sariturile pestilor din faptul serii m-a-ndemnat sa-ncerc a pacali cativa dintre ei. Pas , nenica ! Jucau sh-acu'  la suprafata apei, da'  n-ar fi pus botu'  la momeala nici cat o maicutza de la Sihastria !
Am luat-o catinel spre Pacea, tot pe malul lacului, gandind sa aflu un alt loc mai bun. In dreptul ala se afla un taluz betonat si-n marginea lui un banc imens de bibani se tineau aproape iar spectacolul oferit de joaca lor era incantator. Cum ceasul arata trecut de noua, mi-am zis ca s-or fi trezit cumetri ori macar nevasta-mea, sa le arat si lor asta.
Muierea-i tot muiere, desi facuse ochi, numa'  pan'  ce s-a-mbracat , a trecut o ora.
Mergeam in fata ei, cam la un metru, doi, s-o feresc de crengile salciilor sau de tufele maracinoase cand, abia ce dau la o parte niste ramuri si ma trezesc in fata lui. Ma simtise venind si deja isi ridicase capul. Prima oara mi-a sarit la picior, mai sus de genuchi si abia am reusit sa ma feresc, gata-gata sa cad in apa. A doua oara s-a inaltat si mai mult, credeam ca-mi va veni in fata ! Am reusit sa-l izbesc de-a latul si l-am aruncat in tufele din dreapta. S-a-ncolacit iar si nu dadea semne c-ar vrea sa fuga, ci sa atace din nou.
Nu-ndrazneam sa strig, sa ma agit prea mult, ca nevasta-mea era gravida si mi-era teama sa n-o sperii pe ea. M-am intors cat am putut de incet, sperand sa nu fi vazut nimic si nici n-o facuse, intre noi fiind o salcie groasa si mult aplecata spre lac. Cu coada ochiului supravegheam dihania , ne-ncetat rugandu-ma la Dumnezeu s-o tie dracului acolo ! Si bucile  mi se-nclestasera de frica, ca nici macar un cui de sitza n-ai fi putul sa mi-l bagi in gaoaza si de l-ai fi batut cu barosu' !
- Puica, nu mai sunt, au plecat...
- Pai cum sa mai fie, daca te agiti in halu'  asta, daca sari ca lovit de streche ! I-ai speriat tu, asta e. Sh-am mai venit pana aici degeaba...
Atat vazuse ea ; i-am multumit in gand lui Dumnezeu...
Mult mai tarziu i-am povestit ce fusese acolo si , la fel, multi ani dup-aia, abia cand am inceput sa bananai netul, am aflat cu ce-am avut de-a face - sarpele rau (Dolichophis caspius).

Ultima modificare facuta de PeterPan 63 (10-07-2008 13:00:16)

10-07-2008 12:35:24

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Am scris iar (cred ca-i a treia oara !) toata povestea, vazand io c-o lalalaiti in privintza bericii aleia...

10-07-2008 12:37:03

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Insetatule !!!! hihihi

10-07-2008 12:45:41

?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007

CIUDATUL SA a scris:

hihihi

Absolut corect, intrarea-i libera, desi nu sintem chiar societate de binefacere :D; iesirea o sa fie insa poate mai grea ;) (ca si-n DSS/SRI, nu exista "fost bunkerist") :D:D

Aaaa, sa nu uit, sarabela: prima conditie e sa inveti (pe de rost) Imnul Bunkeristaniei !!! :D

Ultima modificare facuta de Xtremul (10-07-2008 12:54:22)

10-07-2008 12:53:40

?? Xtremul
Cont Sters

Vezi insa ca Ministrul Tehnologiei, Ascultarilor, Filmarilor si Dosarelor ;) (Sir Ciudy) te va verifica/proba/testa amanuntzit !!! :D:D:D

Xtremul a scris:

Xtremul a scris:

IMNUL BUNKERISTANIEI

Cind Marduk va sa vie cu negre stihii
                         Pregatitzi or sa fie bunkerezii dilii
                         Doar prin geniul pustiu, luminos si Xtrem
                         Care ii va conduce la sapa de lemn !

Doar am sigilii o mie si-o mie de chei,
                Tzin secrete o mie, port o mie de piei,
                O bascula de arcuri, paduri de sageti,
                Miriade de sabii si-o mie de vieti...

Bunkeristanul meu scump, tarim de cosmar
        In primejdii de fiv-ai, sa n-ai nici habar
        C-avem Preoteasa cu sex-patrafir
        Si multi alti ministri maestri-n sictir

Iar Ciudy, Marele Tartor cu Heblu
O sa va cinte PARTZUL funebru,
Mestecind cutii de fasole o mie
De gazati o sa fiti, E.T., pe vecie !

NU doar la culcare, ci si la TREZIRE o sa auziti imnul in Bunker ! Orwell era mic copil... :D

Asta, ca sa nu uitati cumva directia destinului vostru, eroici bunkeristaneji !!! :D

10-07-2008 12:57:46

?? Xtremul
Cont Sters

PeterPan 63 a scris:

Am scris iar (cred ca-i a treia oara !) toata povestea, vazand io c-o lalalaiti in privintza bericii aleia...

Multzam de efortul narativ, PPan !!!

Asta-i REPTILIANUL :D cu pricina, compadre !!!

M-am interesat si io nitzelush de el si-ii intr-adevar RAU tipu' !!! ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (10-07-2008 13:07:25)

10-07-2008 13:00:17

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Da, mon vieux, asa arata.
Tot intr-o poza de pe net l-am recunoscut, basca cand am citit despre agresivitatea lui.  Chestia e ca scria acolo, cum ca doi metri e maxim cat ar creste, insa nu-mi vine a crede dupa ce eu am avut de-a face cu el ! Pai, pupa-v-ash, asta de care va spusei doar ridicat si-mi ajungea in dreptul pieptului, iar daca socoti ca niciun sarpe nu-si salta mai mult de 1/3 din corp de pe sol, mie nu-mi da lungimea asta nici macar dac-o socotesc cu virgula !

10-07-2008 13:09:58

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Bleaaaaaaah mi-ar fi cam incomod sa ma intalnesc cu asha ceva far-de-o arma-n mana !

10-07-2008 13:50:00

?? Xtremul
Cont Sters

Xtremul a scris:

CIUDATUL SA a scris:

hihihi

Absolut corect, intrarea-i libera, desi nu sintem chiar societate de binefacere :D; iesirea o sa fie insa poate mai grea ;) (ca si-n DSS/SRI, nu exista "fost bunkerist") :D:D

Aaaa, sa nu uit, sarabela: prima conditie e sa inveti (pe de rost) Imnul Bunkeristaniei !!! :D

In plus, sa nu uit din nou, am mai dat un decret si-am uitat sa-l sigilez :D:D :

CEI CARE AU MAI PUTIN DE 58 de POSTARI PE TOPICUL ASTA (una la 2 pagini adica ;)) SINT DEMISHI IREVOCABIL DIN ORICE FONCTZIE OFICIALA, iar cei care nu indeplinesc nici macar un minimum de 30% din "norma" asta vor fi AZVIRLITZI AFARA DIN BUNCAR si lasati la LABA :D  + gheara reptilienilor, cu doar o sticla de apa d-aia nashpa (Izvorul Minunilor) si-o paine neagra drept provizii !!! :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (10-07-2008 14:52:09)

10-07-2008 14:42:25

?? Xtremul
Cont Sters

PeterPan 63 a scris:

Da, mon vieux, asa arata.
Tot intr-o poza de pe net l-am recunoscut, basca cand am citit despre agresivitatea lui.  Chestia e ca scria acolo, cum ca doi metri e maxim cat ar creste, insa nu-mi vine a crede dupa ce eu am avut de-a face cu el ! Pai, pupa-v-ash, asta de care va spusei doar ridicat si-mi ajungea in dreptul pieptului, iar daca socoti ca niciun sarpe nu-si salta mai mult de 1/3 din corp de pe sol, mie nu-mi da lungimea asta nici macar dac-o socotesc cu virgula !

Poate avea si ceva peste 3 m, compadre !!! (ziceau niste zoofili :D:D pe net)...

Ce-am vazut insa io (si nu doar io) cu okii mei proprii si personali pe Snagov in 1962 era o vietate acvatica de cel putin 10 m lungime si grea (estimativ)  de 1,5-2 tone !!! :rolleyes:

Ultima modificare facuta de Xtremul (10-07-2008 14:55:27)

10-07-2008 14:50:53

sarabela
Femeie

Ma simt bine aici

Mai,n-am atunci nicio pretentie...ma las pagubasa =(...voi construi un bunker cu cei care adera la lista mea de prieteni...;)

10-07-2008 14:55:17

?? Xtremul
Cont Sters

sarabela a scris:

Mai,n-am atunci nicio pretentie...ma las pagubasa =(...voi construi un bunker cu cei care adera la lista mea de prieteni...;)

Vezi ca-s si io p-acolo prin lista, sarabela... ;)
(ma-ntreb totusi: nu-s cam multi 8 barbati pentru o singura tipa in bunkerul tau personal ?! :D:D)

P.S. Nu stiu de ce-ti faci insa griji, fonctzie oficiala n-ai (deocamdata :)) si postari incepi sa ai deja destule ! :D (decretul de mai sus e pentru bunkeristanezii "vechi", nu pentru nou-veniti ;))

Ultima modificare facuta de Xtremul (10-07-2008 15:09:33)

10-07-2008 14:57:26

sarabela
Femeie

Ma simt bine aici

Xtremul a scris:

sarabela a scris:

Vezi ca-s si io p-acolo prin lista, sarabela... ;)

P.S. Nu stiu de ce-ti faci insa griji, fonctzie oficiala n-ai (deocamdata :)) si postari incepi sa ai deja destule ! :D

Ma straduiesc Capu' Trebii..sau cum vad ca-ti spun forumistii...poate cu ajutorul vostru voi ajunge si la functie...;)pina atunci multumesc ca m-ati acceptat in randul vostru!

10-07-2008 15:00:58

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Extremule, io as zice s-agatzi o placa deasupra usii bunckerului si sa scri pe ea :

INTRA CINE VREA.
RAMANE CINE POATE.
IESE CINE SCAPA.

... sa n-avem vorbe dup-aia...

10-07-2008 15:56:31

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Primul semn al slabiciuniii !!!! :D:D:D ....deci se impune prima lectzie :
CAND CINEVA TE DA AFARA PE USHA TU INTRA DIN NOU PE GEAM ! NUMAI CEI SLABI RENUNTZA USHOR !
hihihi
sarabela a scris:

10-07-2008 18:07:56

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

K...adica se aproba !
PeterPan 63 a scris:

Extremule, io as zice s-agatzi o placa deasupra usii bunckerului si sa scri pe ea :

INTRA CINE VREA.
RAMANE CINE POATE.
IESE CINE SCAPA.

... sa n-avem vorbe dup-aia...

10-07-2008 18:08:40

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

CIUDATUL SA a scris:

HAI MAI TREACA-MEARGA  UNU, DOI,.....DOUAZECI  DAR DOUAAAAAAAAAAA SUTE?....CUM FACUSHI BRE CA ESHTI RACOLATIVA CA SRI-UL :D:D:D !

hihihi

Ce-ai ma ,  cu mine , daca baietii ma place ?
Daca vrei sa stii primul pe care l-am racolat AI FOST TU ????!!!!!
Uite cum sta treaba , eu in viata personala sunt o persoana foarte retrasa , nu simt defel nevoia de "prieteni" , ma simt bine in solitudinea mea , pe site-ul de matrimoniale am intrat intamplator , am vrut sa vad si eu ce este pe aici si mi-au cerut sa ma loghez , cica...am facut-o si dup-aia am inceput sa ma uit si eu la profile , si ZBAAAANGGGG  !!!! am dat de tine , ma uit la poza , ma uit la profil si exclam : "WAAWWW AICEA-I DE MINE PE TIPU" ASTA NU-L POT RATA TOCMAI EU !" . Si ti-am cerut frumoasa prietenie , ca-n clasa a III-a B , cand vine fata la baiat si-i zice :"vreau sa-ti cer prietenia"...si el zice : "cu placere ti-as da-o da'....n-o am la mine...n-am prietenia la mine..." .
Asa ca din cei 200 de BAETI eu am racolat vreo 7-8 , si fo' 2-3 fete care mi-au placut...restul...le-am dat acceptul fara sa deschid profilele sa vad cine-s...nu mi s-a parut important , eu am luat totul ca pe o joaca si continui sa consider totul ca pe o joaca de-a acceptul si soricelul...de aceea n-am refuzat pe nimeni.
da...sa nu uit...dup-aia am intrat pe forum si , na , poftim , mi-am gasit prieteni...ca vezi tu cum e , nu-i pentru cine se pregateste , e pentru cine se nimereste . Si am dat de Domnu'Pan , am varsat cafeaua pe mine de ras si-am ramas pe forum . Apropos de Domnu'Pan , dupa ce l-am citit pe forum , binenteles ca i-am cerut pretenia , el fiind printre cei 7-8 baieti pe care eu mi-am dorit sa-i cunosc ...si m-a refuzat , mi-a scris un mesaj foarte frumos si politicos ca cica sa nu ma supar da' el nu poate sa sada alaturi de atatea p.u.l.e. , in lista mea de prieteni...motiv care m-a indignat foarte tare...cum adica , ce-are lista mea de prieteni ?? si m-apuc sa deschid profilele...avea dreptate omu' , era plin de penisuri vorbitoare , chiar nu stiu de ce , eu nu am poze desantate sau private la profil...si , binenteles , am facut curat in lista de prieteni si am sters p.u.l.e.l.e vorbitoare . Atunci cred ca te-am sters si pe tine Cyudatule , din greseala , desi intre timp te cunoscusem si oricum poza ta nu mi s-a parut absolut deloc indecenta ...era doar poza unui barbat gol , intr-o barca , pe o apa...si uite acu' vaz ca nu-mi mai dai acceptul la prietenie , ca tocmai te-am solicitat din nou .
Si mai dati-mi pace cu lista mea de masculi...lista-i cu treaba ei , eu cu treburile mele , n-avem nimic in comun....
Cyudatule , vrei sa fii prietenul meu ?

ps. am uitat sa spun ca la tine la profil , cand te-am ales sa-mi dai acceptul , la profesie nu scria "doctor" !
     si da , printre cei 7-8 oameni deosebiti pe care mi-am dorit sa-i cunosc a fost si s_adrian .

Ultima modificare facuta de titmouse (10-07-2008 23:23:59)

10-07-2008 19:48:27

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Da bre sunt de acord ....dar douaaaaaa suuuuuuuuuuute ? ....hihihi

10-07-2008 20:02:29

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

CIUDATUL SA a scris:

Da bre sunt de acord ....dar douaaaaaa suuuuuuuuuuute ? ....hihihi

Ia uite la Cyudosu' !... pai...daca ma place baietii...si-n plus de asta , pozele de la profil sunt ale mele...

10-07-2008 20:08:04

sarabela
Femeie

Ma simt bine aici

CIUDATUL SA a scris:

CAND CINEVA TE DA AFARA PE USHA TU INTRA DIN NOU PE GEAM ! NUMAI CEI SLABI RENUNTZA USHOR !
hihihi
sarabela a scris:

Corect!...iar eu nu sunt una slaba....sunt puternica nenicule!=)

10-07-2008 20:17:28

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Cu toate ca devin plictisitor ........bine bre dar ........douaaaaaaaaaaaaaaaa sute ?

10-07-2008 20:18:19

sarabela
Femeie

Ma simt bine aici

titmouse a scris:

CIUDATUL SA a scris:

hihihi

Ce-ai ma ,  cu mine , daca baietii ma place ?
Daca vrei sa stii primul pe care l-am racolat AI FOST TU ????!!!!!
Uite cum sta treaba , eu in viata personala sunt o persoana foarte retrasa , nu simt defel nevoia de "prieteni" , ma simt bine in solitudinea mea , pe site-ul de matrimoniale am intrat intamplator , am vrut sa vad si eu ce este pe aici si mi-au cerut sa ma loghez , cica...am facut-o si dup-aia am inceput sa ma uit si eu la profile , si ZBAAAANGGGG  !!!! am dat de tine , ma uit la poza , ma uit la profil si exclam : "WAAWWW AICEA-I DE MINE PE TIPU" ASTA NU-L POT RATA TOCMAI EU !" . Si ti-am cerut frumoasa prietenie , ca-n clasa a III-a B , cand vine fata la baiat si-i zice :"vreau sa-ti cer prietenia"...si el zice : "cu placere ti-as da-o da'....n-o am la mine...n-am prietenia la mine..." .
Asa ca din cei 200 de BAETI eu am racolat vreo 7-8 , si fo' 2-3 fete care mi-au placut...restul...le-am dat acceptul fara sa deschid profilele sa vad cine-s...nu mi s-a parut important , eu am luat totul ca pe o joaca si continui sa consider totul ca pe o joaca de-a acceptul si soricelul...de aceea n-am refuzat pe nimeni.
da...sa nu uit...dup-aia am intrat pe forum si , na , poftim , mi-am gasit prieteni...ca vezi tu cum e , nu-i pentru cine se pregateste , e pentru cine se nimereste . Si am dat de Domnu'Pan , am varsat cafeaua pe mine de ras si-am ramas pe forum . Apropos de Domnu'Pan , dupa ce l-am citit pe forum , binenteles ca i-am cerut pretenia , el fiind printre cei 7-8 baieti pe care eu mi-am dorit sa-i cunosc ...si m-a refuzat , mi-a scris un mesaj foarte frumos si politicos ca cica sa nu ma supar da' el nu poate sa sada alaturi de atatea p.u.l.e. , in lista mea de prieteni...motiv care m-a indignat foarte tare...cum adica , ce-are lista mea de prieteni ?? si m-apuc sa deschid profilele...avea dreptate omu' era plin de penisuri vorbitoare , chiar nu stiu de ce , eu nu am poze desantate sau private la profil...si , binenteles , am facut curat in lista de prieteni si am sters p.u.l.e.l.e vorbitoare . Atunci cred ca te-am sters si pe tine Cyudatule , din greseala , desi intre timp te cunoscusem si oricum poza ta nu mi s-a parut absolut deloc indecenta ...era doar poza unui barbat gol , intr-o barca , pe o apa...si uite acu' vaz ca nu-mi mai dai acceptul la prietenie , ca tocmai te-am solicitat din nou .
Si mai dati-mi pace cu lista mea de masculi...lista-i cu treaba ei , eu cu treburile mele , n-avem nimic in comun....
Cyudatule , vrei sa fii prietenul meu ?

ps. am uitat sa spun ca la tine la profil , cand te-am ales sa-mi dai acceptul , la profesie nu scria "doctor" !
     si da , printre cei 7-8 oameni deosebiti pe care mi-am dorit sa-i cunosc este si s_adrian .

Bravo Titmouse..imi place cum gandesti...;)

10-07-2008 20:20:13

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

CIUDATUL SA a scris:

Cu toate ca devin plictisitor ........bine bre dar ........douaaaaaaaaaaaaaaaa sute ?

Cyudosu' roade osu'....!
          he.he...he... pe carnetul meu de bal lista e deschisa !

10-07-2008 20:20:44

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Chestia aia cu :
MICA, MICA .....DAR RIDICA ?
:D:D:D
sarabela a scris:

CIUDATUL SA a scris:

hihihi
sarabela a scris:

10-07-2008 20:22:10

sarabela
Femeie

Ma simt bine aici

CIUDATUL SA a scris:

Adevarul e ca e greu de "administrat "atatea prietenii...am intrat abia de ieri pe site (desi am mai citit forumul pina acuma,sincer curiozitatea de a va cunoaste pe voi forumistii m-a determinat sa-mi deschid cont)...dar daca Titmouse face fatza...why not?;)
=D=D

10-07-2008 20:23:47

sarabela
Femeie

Ma simt bine aici

CIUDATUL SA a scris:

Chestia aia cu :
sarabela a scris:

CIUDATUL SA a scris:

hihihi

buturuga mica...rastoarna carul mare...asa ca...;)

10-07-2008 20:24:54

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

sarabela a scris:

CIUDATUL SA a scris:

Adevarul e ca e greu de "administrat "atatea prietenii...am intrat abia de ieri pe site (desi am mai citit forumul pina acuma,sincer curiozitatea de a va cunoaste pe voi forumistii m-a determinat sa-mi deschid cont)...dar daca Titmouse face fatza...why not?;)
=D=D

Nu le administrez in nici un fel...ca n-am timp si NICI NU VREAU ...sunt vreo 4-5 oameni cu care sunt amica pe-aici , atat , restul , nu fac nici "fata" , nici "spate"...

Ultima modificare facuta de titmouse (10-07-2008 20:27:40)

10-07-2008 20:27:07

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Hihihi ia sa va fitilesc io un pic doamnelor ca  sa va sparg aliantza :

Auzi ma pitzigoalo ce zice sarabela :

.....dar daca Titmouse face fatza...why not?

Am shi io o intrebare tampa :

SPATE FACI PITZGOIULE ?    :D:D:D

10-07-2008 20:28:04

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

:D asha ca sa va oftic ofticoaselor ! :D

10-07-2008 20:28:41

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Io-te al naibilii pitzigoi ca a sesizat ! :D
titmouse a scris:

sarabela a scris:

CIUDATUL SA a scris:

=D=D

Nu le administrez in nici un fel...ca n-am timp si NICI NU VREAU ...sunt vreo 4-5 oameni cu care sunt amica pe-aici , atat , restul , nu fac nici "fata" , nici "spate"...

10-07-2008 20:30:02

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

dar cu-n tanc cum se descurca ? :D
sarabela a scris:

CIUDATUL SA a scris:

Chestia aia cu :
sarabela a scris:

10-07-2008 20:30:40

?? moebius
Cont Sters

Inregistat: 22-06-2007

titmouse a scris:

Cyudosu' roade osu'....!
          he.he...he... pe carnetul meu de bal lista e deschisa !

Oricum, e mishto ;)  ala care a "comis" ultimul comentariu la profil ... :D:D:D ... Saracu', o fi vorba de trac sau de  ... dislexie :rolleyes::rolleyes: ?!? ... ;):D:D:D ...
( bine macar ca are un nick foarte ... masculin :rolleyes::rolleyes: ...  ;):D:D:D ... )

P.S. Sa specific totusi ca e vorba de d-l ... doris :rolleyes: , nu de alta, da' risc sa ma injure toti cei care vor fi de acum incolo pe ultima pozitie in sirul comentariilor la profil ;) ...

Ultima modificare facuta de moebius (10-07-2008 20:46:00)

10-07-2008 20:30:54

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

CIUDATUL SA a scris:

Hihihi ia sa va fitilesc io un pic doamnelor ca  sa va sparg aliantza :

Auzi ma pitzigoalo ce zice sarabela :

.....dar daca Titmouse face fatza...why not?

Am shi io o intrebare tampa :

SPATE FACI PITZGOIULE ?    :D:D:D

Afla singur...

10-07-2008 20:38:00

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Cica vreau dar n-am cu ce ! :D:D:D

10-07-2008 20:41:39

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

CIUDATUL SA a scris:

Cica vreau dar n-am cu ce ! :D:D:D

Ai cu ce...da'asa esti tu..te lasi mai greu...hai , cu degetul aratator de la mana dreapta , uitate-n ochii meiiii :"ce este jos este aidoma cu ce este sus , si inveeers...ce este sus este aidoma cu ce este joooss...." . Hai Domnu' Microfonu' ...

Ultima modificare facuta de titmouse (10-07-2008 20:51:38)

10-07-2008 20:50:26

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

hai, hai, dihai, dihai,
Pe sub flori ma leganai,
pe sub flori de mai

10-07-2008 21:13:18

?? moebius
Cont Sters

Inregistat: 22-06-2007
On topic ;):D ...
2012 Doomsday - un simplu PARTZ :-) ori o perspectiva serioasa?!

Protagonistii fotografiei care urmeaza sunt pregatiti fie pentru prima varianta ;) , fie pentru a doua ( caz in care oricum se lasa cu ... partzuri :rolleyes: < fasolo-anti-reptiliene > ) ... ;):D:D:D ...

Deci ;) :

Ultima modificare facuta de moebius (10-07-2008 21:23:55)

10-07-2008 21:18:11

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

CIUDATUL SA a scris:

hai, hai, dihai, dihai,
Pe sub flori ma leganai,
pe sub flori de mai

Asa esti tu...mai feciorelnic...

10-07-2008 21:22:48

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Dada .......shi sa vezi ce burta am ! cat fecioara Maria cand era in 7 luni !!!!!!:D

Ultima modificare facuta de CIUDATUL SA (10-07-2008 21:37:26)

10-07-2008 21:28:38

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Ai naibili arici ! :D

10-07-2008 21:29:15

sarabela
Femeie

Ma simt bine aici

CIUDATUL SA a scris:

hai, hai, dihai, dihai,
Pe sub flori ma leganai,
pe sub flori de mai

esti plin de poezie Ciudy (cum iti spune titmouse)...;)

10-07-2008 22:33:48

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Nicidecum ....sunt urat ciudat libidonos boshorog shi culmea iar mi-a scapat proteza in wc .......Stanculescu e cu versurilii :D:D:D

10-07-2008 22:44:12

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

N-ai raspuns la intrebarea cu tancul ?

10-07-2008 22:44:56

sarabela
Femeie

Ma simt bine aici

CIUDATUL SA a scris:

dar cu-n tanc cum se descurca ? :D
sarabela a scris:

CIUDATUL SA a scris:

Chestia aia cu :

Ehe...acolo nu ma bag!Sunt eu olteanca dar ce-i mult e mult...

10-07-2008 22:58:29

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Ihi am intzeles ....matali ti baji doar la vreascuri di astea ushurele , n-ai antrenament shi andurantza pentru ashtia greiii :D

10-07-2008 23:23:08

sarabela
Femeie

Ma simt bine aici

CIUDATUL SA a scris:

Ihi am intzeles ....matali ti baji doar la vreascuri di astea ushurele , n-ai antrenament shi andurantza pentru ashtia greiii :D

ai ghicit...nu ma bag la categoria grea!=)

10-07-2008 23:51:42

Pagini: 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 ... 79    
Mergeti la