Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Pagini Personale / 2012 Doomsday - un simplu PARTZ :-) ori o perspectiva serioasa?!    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 ... 79
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
Nu uita, draga TIT, ca trebuie s-aprob si eu fisha postului MegaHiperCosmoSerifului ! ;)

As fi ce-i drept de acord sa patrupedeze si prin zona fomeilor ne fe :D,
da'cred ca de bun simtz ar fi ca si ele, femeile ne-fe, sa stea tot in patru labe !!! :D:D hihihi
Fiindca altfel sarmanul MHCSheriff Niladam tot pe... patru LABE :D (zilnic? saptaminal? :rolleyes:) ar trebui sa se bazeze... :D:D

12-09-2008 17:33:37

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008

Xtremul a scris:

Nu uita, draga TIT, ca trebuie s-aprob si eu fisha postului MegaHiperCosmoSerifului ! ;)

As fi ce-i drept de acord sa patrupedeze si prin zona fomeilor ne fe :D,
da'cred ca de bun simtz ar fi ca si ele, femeile ne-fe, sa stea tot in patru labe !!! :D:D hihihi
Fiindca altfel sarmanul MHCSheriff Niladam tot pe... patru LABE :D (zilnic? saptaminal? :rolleyes:) ar trebui sa se bazeze... :D:D

Hehehe...lasa tu pe seama noastra...o sa-i placa si serifului si noua...gasim nou calea cea mai buna...;)=D
Sunt atatea pozitii...;)

12-09-2008 19:31:29

?? Xtremul
Cont Sters

Pe linga pozitii, mai trebuie si dis_pozitii ;), draga Tasha...

Iar cum Hipersheriful e mai tot timpul MANGA pe sub masa-n stimabilul tau bar... slaba sperantza. :D:D
Zic si io... poate forumo-bunkeristanezele au tehnici secrete :D de a-l trezi ?!
Si de a I-O TREZI :D:D, mai ales... :D hihihi

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-09-2008 00:59:32)

13-09-2008 00:58:53

?? niladam
Cont Sters

Inregistat: 23-10-2007
Ma-nfioara teribila idee aruncata-n miezul analizelor voastre de Cea Mai Mare Procuroare, aceea de a ma ocupa mai nou shi de femeile ne***** !!! Pai ce-s io' ? Meletzean ...comunal ? :rolleyes: Vai de portsigiliu' meu ( ca sigiliu' adevarat nu mai am ...) ! In astfel de domeniu tehnico-shtiintzific la majoritatea experimentelor la care am fost supus au aparut mari redundantze  ...numai gura-i de mine :rolleyes: ... sau ... o fi buna shi ea !?!?
Shi-apoi PreaLuminate... fii rogu-te mai moderat ;) cu atributziunile acelea din "fisha prostului" ce-mi 'ieste harazita, nu de alta, da' se poate-ntampla, avand in vedere shi luand in consideratzie multiplele "facultatzi" :rolleyes: cu care sunt inzestrat, sa nu le pricep sau chiar sa le-ncurc ( atat atributziunile cat shi ... femeile) shi ... se umple condica de reclamatzii ...

Ultima modificare facuta de niladam (13-09-2008 01:24:13)

13-09-2008 01:18:37

?? tasha 1951
Cont Sters

Xtremul a scris:

Pe linga pozitii, mai trebuie si dis_pozitii ;), draga Tasha...

Iar cum Hipersheriful e mai tot timpul MANGA pe sub masa-n stimabilul tau bar... slaba sperantza. :D:D
Zic si io... poate forumo-bunkeristanezele au tehnici secrete :D de a-l trezi ?!
Si de a I-O TREZI :D:D, mai ales... :D hihihi

Ti-am spus povestea cu fostul sef al politiei judetene SM...s-ar fi dus la un WC public...femeia ii cere leul ca ma rog asa era pe vremea aceea la care el spune"si pentru cel mort se plateste?'...(omul nostru era recunoscut cu un mare umor)...la care femeia spune"Nu exista ala mort...exista femeia care nu stie sa-l scoale...;)"...asa ca...=D=D

13-09-2008 08:53:08

?? tasha 1951
Cont Sters

niladam a scris:

Ma-nfioara teribila idee aruncata-n miezul analizelor voastre de Cea Mai Mare Procuroare, aceea de a ma ocupa mai nou shi de femeile ne***** !!! Pai ce-s io' ? Meletzean ...comunal ? :rolleyes: Vai de portsigiliu' meu ( ca sigiliu' adevarat nu mai am ...) ! In astfel de domeniu tehnico-shtiintzific la majoritatea experimentelor la care am fost supus au aparut mari redundantze  ...numai gura-i de mine :rolleyes: ... sau ... o fi buna shi ea !?!?
Shi-apoi PreaLuminate... fii rogu-te mai moderat ;) cu atributziunile acelea din "fisha prostului" ce-mi 'ieste harazita, nu de alta, da' se poate-ntampla, avand in vedere shi luand in consideratzie multiplele "facultatzi" :rolleyes: cu care sunt inzestrat, sa nu le pricep sau chiar sa le-ncurc ( atat atributziunile cat shi ... femeile) shi ... se umple condica de reclamatzii ...

Niladam...stai pe pace ca nu "belim"noi pielea de pe tine...te menajam...
=D=D

13-09-2008 08:54:53

?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007
Ce mai e nou in acest domeniu,ce cercetari sau ce descoperiri noi?

17-09-2008 16:51:01

?? Xtremul
Cont Sters

E MULTE noutati :D, draga Ono, doar ca n-am pe moment timp nici sa mor, daramite sa mai postez pe-aici.

Vin ele insa evenimentele INTERESANTE ;) singure, si fara cercetari/descoperiri...

Ultima modificare facuta de Xtremul (17-09-2008 18:23:01)

17-09-2008 18:18:24

?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Din ce-am bantuit pe alte site-uri am aflat,ca Nubira nu-i una si aceeasi,cu planeta care se apropie de noi,si am mai alfat si multe din motivele pt care va fi atat de devastatoare.Totusi sa speram ca nu va fi chiar asa de negru,viitorul nostru,asa cum nici criza economica din USA nu e chiar atat de devastatoare,cum au incercat sa o faca jurnalistii.

17-09-2008 19:19:11

?? tasha 1951
Cont Sters

marin67 a scris:

Din ce-am bantuit pe alte site-uri am aflat,ca Nubira nu-i una si aceeasi,cu planeta care se apropie de noi,si am mai alfat si multe din motivele pt care va fi atat de devastatoare.Totusi sa speram ca nu va fi chiar asa de negru,viitorul nostru,asa cum nici criza economica din USA nu e chiar atat de devastatoare,cum au incercat sa o faca jurnalistii.

Mda,ma tem ca ne mobilizam degeaba pentru 2012....poate nu-l mai apucam...=(

17-09-2008 19:54:59

?? Xtremul
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

marin67 a scris:

Mda,ma tem ca ne mobilizam degeaba pentru 2012....poate nu-l mai apucam...=(

Hmmm... io vad (si nu doar pe forum, draga Tasha) ca de fapt nimeni nu se mobilizeaza pentru NIMIC ! :D

Omul "de tip nou" :( (asta internautic-consumist, nu ala necreat de comunisti vreodata) e extrem de pasiv,
condus doar de grija (materiala exclusiv :x) a zilei de maine, de mici orgolii/birfe  inutile plus, evident, de holbarea continua-n TV
si implicit asimilarea deja digerata de altii :D a tuturor zvonurilor, manipularilor si prostirilor posibile.

...Ce mobilizare, care pregatire deci?!
Poate ca-i insa mai bine asa, viata trebuie traita... mai lejer. ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (17-09-2008 21:09:22)

17-09-2008 21:03:28

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008

tasha 1951 a scris:

Xtremul a scris:

Apropo de asta, uite si-o poezea (care ma obsedeaza din frageda pruncie). :D

Toamna
de Rainer Maria Rilke
HERBST

Die Blatter fallen, fallen wie von weit,
als welkten in den Himmeln ferne Garten;
sie fallen mit verneinender Gebarde.

Und in den Nachten fallt die schwere Erde
aus allen Sternen in die Einsamkeit.

Wir alle fallen. Diese Hand da fallt.
Und sich dir andre an: es ist in allen.

Und doch ist Einer, welcher dieses Fallen
unendlich sanft in seinen Handen halt.

* * *
Cad frunzele şi cad ca de departe, parcă
s-ar veşteji Ă®n ceruri grădini Ă®ndepărtate;
cu gesturi de negare cad mereu.

Şi cade-n nopţi adânci pământul greu
de lângă stele Ă®n singurătate.

Noi toţi cădem. Mâna de acolo cade.
Şi altele, şi toate, rând pe rând.

Dar este Unul care ţine-n mână
căderea asta nesfârşit de blând.
frumoasa poezia...imi place si mie R.M.Rilke

Sigur ca-ti place Rainer Maria Rilke...asta pentru ca Iecstremul Kama- Deva- Sutra- Capului -Trebii e un dragut si un generos si a postat pentru noi "Toamna" ; cere-i sa-ti scrie si fo' doua-trei sonete catre Orfeu sau poeme duineze ca sa fii sigura ca-ti place R.M.Rilke.

18-09-2008 09:45:31

?? onoyoko
Cont Sters

Xtremul a scris:

E MULTE noutati :D, draga Ono, doar ca n-am pe moment timp nici sa mor, daramite sa mai postez pe-aici.

Vin ele insa evenimentele INTERESANTE ;) singure, si fara cercetari/descoperiri...
Asta cam asa e, intre timp copii au inceput scoala,viata merge inainte si pentru cel cu ghiozdan de firma si pentru cel care merge descult la scoala. Fericirea nu consta in bunuri materiale,de multe ori cei saraci sunt mai fericiti decat cei cu multi bani.

18-09-2008 14:46:43

?? tasha 1951
Cont Sters

titmouse a scris:

tasha 1951 a scris:

Xtremul a scris:

Apropo de asta, uite si-o poezea (care ma obsedeaza din frageda pruncie). :D

Toamna
de Rainer Maria Rilke
HERBST

Die Blatter fallen, fallen wie von weit,
als welkten in den Himmeln ferne Garten;
sie fallen mit verneinender Gebarde.

Und in den Nachten fallt die schwere Erde
aus allen Sternen in die Einsamkeit.

Wir alle fallen. Diese Hand da fallt.
Und sich dir andre an: es ist in allen.

Und doch ist Einer, welcher dieses Fallen
unendlich sanft in seinen Handen halt.

* * *
Cad frunzele şi cad ca de departe, parcă
s-ar veşteji Ă®n ceruri grădini Ă®ndepărtate;
cu gesturi de negare cad mereu.

Şi cade-n nopţi adânci pământul greu
de lângă stele Ă®n singurătate.

Noi toţi cădem. Mâna de acolo cade.
Şi altele, şi toate, rând pe rând.

Dar este Unul care ţine-n mână
căderea asta nesfârşit de blând.
frumoasa poezia...imi place si mie R.M.Rilke

Sigur ca-ti place Rainer Maria Rilke...asta pentru ca Iecstremul Kama- Deva- Sutra- Capului -Trebii e un dragut si un generos si a postat pentru noi "Toamna" ; cere-i sa-ti scrie si fo' doua-trei sonete catre Orfeu sau poeme duineze ca sa fii sigura ca-ti place R.M.Rilke.

Am in biblioteca personala aproape tot ce a aparut in librarii asa ca nu e cazul sa posteze Xtremul,sunt convinsa mai de multa vreme ca-mi place...altfel nu cumparam volumele,evident...=)

18-09-2008 17:45:01

?? Xtremul
Cont Sters

17 September

• A source has just informed us that their "alphabet agency" contact has been deployed to the Middle East. In the words of the contact, war with Iran is now a "done deal". This contact had also said in a previous message that he was "too old for this shit".

Back in July, the contact stated that Israel will start it, and the US will back them, mainly with refueling. We have no further information to indicate whether this strategy is still current.

It is our view that an attack may be used to take the eyes of the world off the ongoing economic crash and on to the war scenario in a major effort to distract while things go downhill.

Ultima modificare facuta de Xtremul (19-09-2008 16:15:07)

19-09-2008 16:00:12

?? tasha 1951
Cont Sters

Xtremul a scris:

17 September

• A source has just informed us that their "alphabet agency" contact has been deployed to the Middle East. In the words of the contact, war with Iran is now a "done deal". This contact had also said in a previous message that he was "too old for this shit".

Back in July, the contact stated that Israel will start it, and the US will back them, mainly with refueling. We have no further information to indicate whether this strategy is still current.

It is our view that an attack may be used to take the eyes of the world off the ongoing economic crash and on to the war scenario in a major effort to distract while things go downhill.

Hmmm..mon cher,cum facem cu cei care nu stiu limba engleza?=)

19-09-2008 19:20:02

?? niladam
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Xtremul a scris:

17 September

Da da ...cum facem ?
Io' am mai intrebat da' ... nu mi-a raspuns nimenea !

19-09-2008 19:33:13

?? Xtremul
Cont Sters

niladam a scris:

tasha 1951 a scris:

Xtremul a scris:

17 September

Da da ...cum facem ?
Io' am mai intrebat da' ... nu mi-a raspuns nimenea !

Lenin avea o vorba: nu stii, te-nvatz, nu poti, te ajut, nu vrei - te fortzez !!! :D:D
Dar cum greu mai pot sa va educ :D io acuma...
Hai sa va traduc deci, copiii moshului (desi mama mi-a zis sa nici nu intru-n vorba cu d-aia care nu stiu cel putin 5-6 limbi ;))
In fine, limbi catifelate pot avea si unele... analfabete, de fapt !!! :D (constatare tardiva, era OK s-o fi aflat-o mai demult :D:D hihihi)

Pe scurt, se pare ca Iranul nu scapa de-o cafteala nashpa curind, dar problema e alta: nu stiu cum o sa scape... si restul lumii !! :(
Fiindca treaba-i incurcata tare (pe linia Israel - Hamas/Siria/Iran), chiar daca arabii n-au atomice precum jidanii (inca... sau poate au, traficate de pe la rusi-ucrainieni ?), au in schimb destule "bombe murdare" (biologice, chimice, cu radiatii letale) care vor/pot transforma Orientul Mijlociu intr-un desert radioactiv nelocuibil pentru jdemii de ani !!!

In plus, nici chinezii sau mai ales rusii n-or sa ramina cu minutzele-n sin (sint muuulte chestii in joc pe care n-am timp sa le expun aici,
printre care si controlul unor portzi temporale pregatite de mult pentru "invazii" rapide din alte zone ale Universului).
Attention, please! Cind scriu asta, sa stiti ca n-am NIMIC la bord - ca tine, cumetre Niladam !!!! :D:D

Grav va fi, concret pentru viata noastra de zi cu zi, daca marile cimpuri petroliere din Kuweit/Irak/Iran/Saudi Arabia(si eventual Rusia-republicile-satelit) vor deveni "otravitoare" - scenariul decaderii globale e oricum terifiant, in maxim 2-3 saptamini de la declansarea unui WW (initial "regional") omenirea fiind regresata la stadiul anului 1.800 CEL MULT... Nu va mai descriu scenariul in detaliu, ca nu-i deloc placut (nici pentru mine de fapt).

Poate ca si asta-i planul ... cu P mare in definitiv ??? (de mult "transpirat" de la Illuminati) - sa ne reduca la maximum 1 miliard ?! :rolleyes:
Nimeni n-are habar de fapt ce-nseamna un atac biologic REAL cu virusi modificati genetic, de exemplu... :x
Sau care-i efectul unei "bombe curate" :( - curat-murdara, de fapt, care lasa cu burta-n sus populatia unei tari intregi
(cu tot cu catzel/purcel - doar carcalacii si unii shobolani rezista... poate :D), fara sa distruga insa nimic material... :(

Armagheddonul biblic are/o sa aiba oricum motivatii cu mult deasupra alora legate de petrol/energie/bani.
S-a ajuns doar la o densitate a RAULUI pe Terra inacceptabila pina si pentru atit de iertatoarele (pina acum) "etaje de mult mai sus".
Sa speram doar ca n-o s-o traim chiar NOI, transformarea asta finala. Fiindca asta va fi - o metamorfoza totala.
Ori poate ca-i mai bine asa ?! :rolleyes:

Ultima modificare facuta de Xtremul (20-09-2008 01:34:24)

19-09-2008 21:22:14

?? niladam
Cont Sters

Curat traducere PreaLuminate ! 'Iereau mai putzine randuri in limba aia engleza shi mult mai putzine emoticoane, da' sincer parca-parca pricepui ceva :rolleyes:  ... shi care cuvant din engleza aia se traduce cu ... niladam ??? Sa nu spui ca m-au bagat shi 'inglezii in ... context !!! ;)
Adicatelea ...la inceput se bate arabii cu jidanii, fieshtecare cu bombele lui, apoi intra-n lupta shi ... restu' lumii, scopul fiimd de a ramane mai putzini, ca sa ramana loc pentru reptilienii-anunnaki care , printre altele, trag sforile manipuland (scuze... altfel de cuvinte nu cunosc ... :D ) Capii' pamantenilor sa declare razbelu' ( ca unu' dintre cei mai mari Capi' Ai Trebilor indraznesc sa sper ca nu te lashi "invartit" de invizibilele sfori ale invazionishtilor ...).
Daca-i asha ... ar fi bine de shtiut daca s-au facut listele cu cei un miliard care vor ramane, probabil pt a slugari anunnaki in trebile' la care nu se descurca, ... daca-s pe lista - merg inainte, daca nu - sa trag tare ... cat mai apuc !

Ultima modificare facuta de niladam (20-09-2008 12:23:41)

20-09-2008 12:15:21

?? Xtremul
Cont Sters

Hehehe :D Hipersherife, tine-o tot asa "undercover", stii doar prea bine ca Patria (Bunkeristania adica) iti cere sa... pari talimb !! :D:D
Ce-am postat mai sus e de fapt un comentariu ceva mai extins la... traducerea traducerii ;) si e, repet, Xtrem de SERIOS se spun !!!

Tot serios acum, liste EXISTA, sint ale alora ALESI, pe nivele diverse de importantza "strategica" pentru caracatitza care ne calareste de jdemii de ani
(mai putini de 1 miliard oricum - sint citeva zeci de milioane doar pe tot globul, nominalizati cu locuri rezervate prin diverse hiperBunkere :x facute pe banii nosti, ai fraierilor).

Socoteala n-o sa iasa insa exact ca-n calculele initiale ale organizatorilor - nici la asa-zisele Revolutii din 1989 n-a iesit, dar erorile s-au corectat ulterior.
Le simtim si-acuma corecturile astea de fapt. :( Acu' situatia e insa mult mai imbirligata (de Evil :D) si greu previzibila (de fapt imposibil) in devans.

Vezi oricum de patrupedeaza :D mai departe la pirleazu'granitzelor :D ca au de gind sa se infiltreze-n Buncareshti agenti reptilieni deghizati in diverse personaje
(unele reptilience-s chiar cooorve pe Centura :rolleyes: - sug informatii pretioase din creiere, odata cu altceva... :D:D hihihi)

Ultima modificare facuta de Xtremul (20-09-2008 15:34:16)

20-09-2008 14:11:01

?? Xtremul
Cont Sters

DECRET XTREM DE URGENT: ;)

Tinind cont de apropiata evolutie a evenimentelor,
A caror precipitare face necesara o serie de BETZII DE POMINA :D:D (ca altceva oricum nu putem face),
Decretez-sigilez:

Toata cantitatea de tzuica/palinca din recolta 2008 (clasata ca exploziv letal :D) va fi rechizitionata imediat pentru Bunker-2012 !!!
Cu transportul ei de la Satu-Mare la Buncareshti (sa ne traiesti, draga Tasha :)) se va ocupa presonal CosmoSheriful Niladam.

O cisterna (TIR) te asteapta deja pregatita, Hipersherife. Ai si-o TIPA in cabina ;) deja (dotare de serie) sa nu te plictisesti pe drum.:D:D hihihi

P.S. Sper sa nu ajunga goala-n Buncareshti (destinatie TOP SECRET - a nu se confunda cu Bucuresti) cisterna, Serife !!! :D:D (sau s-o indoiesti cu apa...)

Ultima modificare facuta de Xtremul (20-09-2008 14:48:59)

20-09-2008 14:44:33

?? marin67
Cont Sters

Inregistat: 22-02-2008
Ca n-i se arunca praf in ochi e clar,inca de cand a inceput sfarsitul razboiul din Irak,Bush a spus ca un ochi e pe Iran,si stim cu totii de ce(vezi sanhinsahul Iranului).Dupa mine,ar fi nebuni americanii,Bush,sa inceapa un razboi,cu toate scenariile preliminare.Pacat ca Ciudy nu mai posteza,ar putea sa infirme sau caonfirme,cine stie prin ce coclauri ale Rusiei bantuie,la anul i-mi cer transferul in Rusia,e mult mai bine decat intre maimute.

Ultima modificare facuta de marin67 (21-09-2008 04:02:51)

21-09-2008 03:51:27

?? evil
Cont Sters

Inregistat: 15-04-2008

Xtremul a scris:

17 September

Stati pe aproape si nu respirati prea puternic pentru ca tocmai am facut o traducere(asa ca sa ma dau rotund) :D :D

"Tocmai am fost informati de o sursa din interior de faptul ca "agentia alfabet" a fost trimisa/desfasurata in Orientul Mijlociu .
Dupa spusele acestuia razboiul cu Iranul este acum "o afacere incheiata".Aceasi persoana a spus intr-un mesaj anterior ca este
"prea batrin pentru ca.cat.ul asta"

In luna Iulie acesta a declarat ca Israelul are sa dea startul si ca statele unite au sa ii sustina in principal cu
realimentarea.Nu avem alte informatii care sa indice daca aceasta strategie a ramas in picioare.

Parerea noastra este ca un atac ar putea fi folosit pentru a redirectiona atentia generala, de la decaderea economica in care ne aflam
spre scenariul razboiului, toate acestea fiind doar un efort major de a distrage atentia in timp ce lucrurile se duc de ripa."

Bre XP sa nu arunci cu batzul dupa mine ca nu stiu ce fac :D :D
HIC!

Ultima modificare facuta de evil (21-09-2008 05:16:38)

21-09-2008 05:15:46

?? tasha 1951
Cont Sters

Xtremul a scris:

A caror precipitare face necesara o serie de BETZII DE POMINA :D:D (ca altceva oricum nu putem face),
Decretez-sigilez:

Toata cantitatea de tzuica/palinca din recolta 2008 (clasata ca exploziv letal :D) va fi rechizitionata imediat pentru Bunker-2012 !!!
Cu transportul ei de la Satu-Mare la Buncareshti (sa ne traiesti, draga Tasha :)) se va ocupa presonal CosmoSheriful Niladam.

O cisterna (TIR) te asteapta deja pregatita, Hipersherife. Ai si-o TIPA in cabina ;) deja (dotare de serie) sa nu te plictisesti pe drum.:D:D hihihi

P.S. Sper sa nu ajunga goala-n Buncareshti (destinatie TOP SECRET - a nu se confunda cu Bucuresti) cisterna, Serife !!! :D:D (sau s-o indoiesti cu apa...)

pfai,ca lumea decretul!!!!=D=D

21-09-2008 09:51:59

?? onoyoko
Cont Sters

Mi-a spus cineva ca a fost oprit experimentul acela,asa e? Ma refer la cel din Elvetia.

22-09-2008 15:28:53

?? niladam
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Xtremul a scris:

Decretez-sigilez:

pfai,ca lumea decretul!!!!=D=D

Eheeee ...de cand ma chinuiesc io' sa aduc vorba de o "betzie de pomina", la care mi-s cu adevarat specialistu' ... da', parca n-am avut coraj !
Acu', daca s-a decretat shi-i chiar atat de urgent :D m-apuc de treaba ! Fara nici o grija, sa nu va fie frica :D ...nici mie nu-mi place o cisterna goala ( cu TIPA ... e alta "afacere" :D ) asha ca in doua-trei zile (depinde doar de cat de iscusita shi instruita ie' TIPA  sa manevreze... vitezometru' :D ) ajung la Buncareshti cu cisterna plina ... pe jumatate ! Oricum ... trebuie privita jumatatea plina a ... cisternei ;) !

22-09-2008 20:43:56

?? evil
Cont Sters

bea omu' cit bea dar si cind vinde sticlele...cine mai tine minte bancul ala?
nu il intreb pe nila ca el trebuie sa il stie! daca nu...cred ca ramine fara cursa si fara fomeie!
hic!

22-09-2008 22:40:32

?? niladam
Cont Sters

Nu numai ca nila... il shtie, da' ... l-a shi pus in practica ! Numa'  ca atunci cand sa se-apuce de de vandut ... au aparut ... pet-urile ! Shi ... faliment, nimieni nu mai cumpara sticle :(

23-09-2008 20:47:16

?? Xtremul
Cont Sters

onoyoko a scris:

Mi-a spus cineva ca a fost oprit experimentul acela,asa e? Ma refer la cel din Elvetia.

DaDa, gauroiu' al negru :D din Elvetia o sa ne-nghita abia in primavara lui 2009 (aminare a experientei principale din cauza unei defectiuni majore).
Iesplicatiune oficiala, cica... ;)

P.S. Niladame tata, doar tipa din TIR are voie sa ajunga GOALA la Buncaresti, nu si cisterna uc palinca !!! :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (25-09-2008 02:33:38)

25-09-2008 02:21:09

?? tasha 1951
Cont Sters

Xtremul a scris:

onoyoko a scris:

DaDa, gauroiu' al negru :D din Elvetia o sa ne-nghita abia in primavara lui 2009 (aminare a experientei principale din cauza unei defectiuni majore).

P.S. Niladame tata, doar tipa din TIR are voie sa ajunga GOALA la Buncaresti, nu si cisterna uc palinca !!! :D:D

insotesc transportul Capu' Trebii?;)

25-09-2008 08:00:21

?? evil
Cont Sters

niladam a scris:

Nu numai ca nila... il shtie, da' ... l-a shi pus in practica ! Numa'  ca atunci cand sa se-apuce de de vandut ... au aparut ... pet-urile ! Shi ... faliment, nimieni nu mai cumpara sticle :(

Daca nu te mai satura dracu de atita bautura!!! Ai tot strins sticle ca sa-ti cumperi Mertz, nu era de ajuns o masina normala.Asa meritati hapsinilor hihihi
HIC!

25-09-2008 09:15:37

?? evil
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Tashica draga eu zic sa trimitem o adresa la ministerul lui TIt,sa se ocupe ea de caz.Nu stiu de ce dar toata tarashenia asta seamana a delapidare.Curat murdar. Imi este deja mila de sarmana Bunkeristania...''unde esti tu Tepes ...''
HIC!

25-09-2008 09:24:41

?? evil
Cont Sters

Xtremul a scris:

onoyoko a scris:

Sa inteleg ca renumita gaura neagra a noastra(Sa.....) a ajuns in ELVETIA!!!!!
Dreptate avea ala care spunea ca prostia nu are limite...

Hic!

25-09-2008 09:27:37

?? niladam
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Xtremul a scris:

onoyoko a scris:

Aoleuuu !!! Iar m-atzi bagat in ceatza :rolleyes: ! Ce eram io' pana amu', da' acu' ... s-a intunecat de tot ( se simte prezentza ...d-evilului ;) ...). Pe ce post ... sa insotzitzi transportul ? Doamne fere' sefa' ... departe de mine astfel de ganduri ... necurate ( ...iar d-evilu' ...).

25-09-2008 09:38:50

?? niladam
Cont Sters

evil a scris:

niladam a scris:

Daca nu te mai satura dracu de atita bautura!!! Ai tot strins sticle ca sa-ti cumperi Mertz, nu era de ajuns o masina normala.Asa meritati hapsinilor hihihi
HIC!

Asha-i, asha-i ... nu ma mai satura ( chiar in ultima vreme imi da cate putzin ...shi raman tot ...nesatul  :( ). De la Mertz-ul ala am trecut la ... magar ( nici nu mai trebe' sa-l achizitzionez - ma pot incaleca ).

Ultima modificare facuta de niladam (25-09-2008 09:44:31)

25-09-2008 09:44:10

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008

niladam a scris:

evil a scris:

niladam a scris:

HIC!

Asha-i, asha-i ... nu ma mai satura ( chiar in ultima vreme imi da cate putzin ...shi raman tot ...nesatul  :( ). De la Mertz-ul ala am trecut la ... magar ( nici nu mai trebe' sa-l achizitzionez - ma pot incaleca ).

Te autoincaleci ?????
Hipercoop , unde ti-am spus eu ca-i perimetrul tau ? Tu fa bine si incaleca la topicul 'femei nef....." .

25-09-2008 22:46:36

?? tasha 1951
Cont Sters

titmouse a scris:

niladam a scris:

evil a scris:

HIC!

Te autoincaleci ?????
Hipercoop , unde ti-am spus eu ca-i perimetrul tau ? Tu fa bine si incaleca la topicul 'femei nef....." .

Hai ca m-ai facut sa rad si e miez de noapte...au venit fetele mele in camera sa ma intrebe ce s-a intamplat?!=D=D

25-09-2008 23:55:40

?? onoyoko
Cont Sters

Spune-le versurile astea si vor rade si ele : Şmecherii vrea să-mi ia banii
Că-s la cuţite cu duşmanii
Da duşmanii-mi ştie de frică
Eu o am mare, ei o are mică

26-09-2008 22:17:38

?? Xtremul
Cont Sters

The US war-mongering and talk of World War 3 is nothing more than a desperate negotiation tactic aimed at staving off US bankruptcy, according to two sources affiliated with US intelligence agencies. The Bank for International Settlements has demanded that the Bush/Nazi cabal that has taken control of the US pay back trillions of dollars they stole from the rest of the world by September 30th, the sources say. The money was stolen during the Reagan presidency by George Bush senior to finance the collapse of the Soviet Union. This money must now be returned to its rightful owners,  the sources say. As the deadline approaches, the cabal has threatened to impose martial law on the US and launch World War 3 unless they are given a reprieve.

In a related development, an agent of David Rockefeller, the self-described Japanese Security Police "ninja," has provided this writer with a proposal aimed at fixing the situation. The proposal calls for a secret council of 100 people to take control of the world's finances. The votes would be distributed as follows: 78 for an alliance of Russia, the EU (i.e. France and Germany) and China. The other 22 would go to the US. As a part of this deal UN headquarters would be moved to Xian, China by 2011. Also by that date the US dollar would be replaced by a new currency. A China-based world government would then be put in place by 2020, according to this source. At that point the US armed forces would become a UN force controlled by the entire planet.

In exchange for this offer, David Rockefeller has asked the Japanese Emperor for permission to use 2000 trillion yen worth of Japanese gold that is held on US territory. The gold would be used as follows: 500 trillion yen to deal with the sub-prime crisis, 500 trillion yen to get the cabal out of debt, another 500 trillion yen to finance a vast space exploration project, 350 trillion yen to pay off Iraq war debt and 150 trillion yen to invest in China.

Furthermore, control of the US cabal would be handed over to a younger, and supposedly more enlightened generation.

This is the same source who promised last autumn that Al Gore would be made president. While that did not happen, he did subsequently get a highly publicized movie, a Nobel Prize, an Academy award and a big advertizing budget, indicating serious power in the hands of the faction that made this promise.

A senior NSA source, meanwhile, warned that a member of the Chinese politburo affiliated with Madam Wu has been bribed by this cabal and may therefore be compromised.
It is impossible for me to independently verify any of this information but I have been able to independently verify that the sources are genuine NSA, CIA and Japanese Security Police agents.

However, it is clear that some sort of deal is likely to be reached by September 30th and that thus martial law and war can be avoided. The evidence for this is the shift in Chinese policy towards the US dollar. While previously Chinese companies and financial institutions were shunning dollars they are now ramping the dollar up with massive purchases. This is being accompanied by a plunge in oil prices. At the same time, the short selling of gold futures by certain banks is probably linked to a belief that Japanese gold will be flooding the market as the result of an agreement.

We will try to keep readers posted as new information or additional evidence comes in.

Benjamin Fulford

06-10-2008 17:29:28

?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Interesant articol.
Apropo de  "finance the collapse of the Soviet Union" cam tarziu retragerea Armatei Ruse din Georgia pentru a evita "Doomsday Financiala" si a stopa retragerea Investitiilor in Marketul Rusesc, acesta prabusindu-se din momentul Marei Greseli Putineniene, inclusiv 19% Ieri. Desi aud la radio, vad la televizor, numai stiri Doomsday despre situatia Mondiala Financiala si se prevede in curand mai acuta cand va fi afectat si Creditul Cartilor de Plastic cuplat cu prabusirea mondiala a burselor, eu personal nu vad nimic deosebit in jurul meu in viata de zi cu zi. La banca nu e coada, la benzina nu, magazinele aprovizionate din plin, barurile la fel, viatza pare neafectata de ce scriu cei la ziare. Oare asa arata inainte de Furtuna?

08-10-2008 12:39:28

?? Xtremul
Cont Sters

Mda, pare sa fie "calmul plat" dinaintea furtunii... :rolleyes:
Noroc cu economia primitiva :D a Romaniei, o sa fim mai putin afectati.

In schimb, inchiderea totala a bancilor in USA/West-Europe pentru doar o saptamina ar (va ? :rolleyes:) provoca un haos total.
Fiindca, pe plan mondial, nici macar 15% din banii circulanti (euro, USD) sint "reali" (moneda, bancnote), restul sint "electronici". :(
Si majoritatea, fara acoperire  - nu in aur, ci IN MUNCA, fiind rezultati exclusiv din SPECULATII. :x
Asta-i buba care trebuia de mult timp sa se sparga de fapt. :D
Long live Am-Rev II !!! ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (08-10-2008 17:01:49)

08-10-2008 16:56:01

?? Xtremul
Cont Sters

Un... foarte probabil (si evident terifiant) scenariu: :(

The Iran War - How It Will Begin
By The Earl of Stirling

I have served as a consultant to three very high tech aerospace firms. My specialty is conceptualizing advanced warfare especially as it relates to new cutting edge advanced weapon systems. What I see unfolding with a war on Iran is the most frightening set of circumstances I have ever seen; and I have been involved in advanced theoretical weaponry strategy and design for over 20 years.

Sometime in the weeks to months ahead, there will be a war launched against Iran. The war may be started by Israel, or by the United States, or by a NATO/EU/US embargo, or by some 'false flag' attack. What matters is that it will begin; and where it will take the world.

Regardless if the war begins with a limited number of air strikes against Iranian military and nuclear targets, or if an all-out several thousand target attack begins from day one the probabilities of the war becoming a major regional war within 48 hours are 90% or higher.

The Iranians will simply not allow Israeli and/or American military forces to attack its territory without a major response. Any significant counter-attack on Israel and/or American regional bases will trigger a much greater counter-response.

The Iranians have equipped and paid for, and trained, a massive unguided rocket and guided missile force in Lebanon (the largest such force in human history). These missiles are in-place as a MAD force (a MAD ~ mutually assured destruction ~ force is one that is a doomsday force; established to prevent the use of overwhelming military force by allowing a return "punch" of overwhelming military destructive force upon one's enemy). The total number of missiles and rockets in Lebanon are variously estimated at between 40,000 and 110,000. While many are unguided Katyusha rockets, many are longer ranged guided missiles. All are operated by Hezbollah Special Forces launch teams.

The Hezbollah Special Forces are in-effect a highly trained and well-equipped Iranian commando force of at least a Brigade in size. They man and protect a large number of mostly unguided and rather crude rockets, generally Katyusha 122mm artillery rockets with a 19 mile/30km range and capable of delivering approximately 66 pounds/30kg of warheads. Additionally, Hezbollah are known to possess a considerable number of more advanced and longer range missiles. During the 2006 war Hezbollah fired approximately 4,000 rockets (95% of which were Katyshas) all utilizing only "dumb" high explosive warheads. Some Iranian build and supplied Fajr-3 and Ra'ad 1 liquid-fueled missiles were also fired. It is believed that the larger and longer range missiles are directly under the control of Syrian and Iranian officers.

The combination of short to medium range rockets and guided missiles in Lebanon, and the longer range guided missiles in Syria, the smaller number of rockets and missiles in the West Bank and Gaza, and the longer range guided missiles in Iran present a massive throw weight of warheads aimed at Israel.

The 2006 Israeli-Hezbollah War (called the Second Lebanon War in Israel) was an attempt by Israel at eliminating the MAD counter-force in Lebanon. It was an attempt that failed. The Syrians had purchased (and supplied to Hezbollah) a large number of very nasty, relatively low cost Russian AT-14 Kornet solid fuel anti-tank guided missiles (ATGM) and the Iranian trained Hezbollah commandos dug in massive numbers of concrete bunkers and firing positions. After over 50 Merkava main battle tanks were hit, and the high tech American made warplanes and pinpoint weapons proved ineffective, the handwriting was on the wall. Either use neutron bombs or lose a large number of Israeli solders to remove the Hezbollah threat; or declare peace and walk away for the time being ~ the Israelis chose the latter.

It now appears that Israel has given up on the idea of a ground assault to remove the many rocket and missile launchers in Lebanon. A senior Israeli general has resigned with the complaint that the Army is not training sufficiently to fight in Lebanon. The alternative is the use of FAE (fuel air explosive) technology weapons and neutron bombs (a type of nuclear weapon that produces a higher short term radiological output and less blast output than normal nuclear weapons).

Any use of such WMD by the Israeli Army on the Hezbollah forces in Lebanon will likely automatically trigger the use of WMD warheads on whatever rockets/missiles remain operational (if their use has not already been authorized due to the nature and scope of Israeli and/or American attacks on Iran).

The bottom line of this is that Israel will face a truly massive number of rockets and missiles from Lebanon with radiological, chemical, biological and FAE weapons of mass destruction warheads. Additionally, a sizable number of such weapons/warheads will be fired from Gaza and the West Bank. The Syrians will be using larger more accurate guided missiles to shower WMD upon Israel as will the Iranians. To counter this, the Israelis will be using their Green Pine Radar system and a combination of Israeli and American anti-missile missiles. They will have good success in knocking down many incoming missiles but the sheer number of incoming weapons will totally overload all defensive measures.

Large parts of Israel will be contaminated with radiation with extremely long half-lives (many tens of thousands of years in some cases), with a mix of chemical, FAE, and biological nightmares thrown in for good measure. Total deaths will amount to one-third to one-half of the Israeli population with a large additional number being injured.

The Israeli response will be the nuclear annihilation of Syria, Iran, and parts of Lebanon with many tens of millions killed. Expect to see every city of any size destroyed. There will be insufficient people left in Syria, Iran, and large parts of Lebanon to even bury the dead. Radiation will spread around the world from the nuclear bombs.

Iranian sleeper teams in North America and western Europe will begin to "seed" the populations of these areas with a number (perhaps in the several dozens) of different man made killer viruses. People in movie theaters, churches, synagogues, shopping malls, subway stations, airports, etc., will be exposed without anyone knowing it at the time, to these advanced biowar viruses. About nine to ten days later the computer reporting systems in the western countries will begin to report back strange illnesses. That will trigger a host of measures to contain the advanced biowar viruses but it will simply be too late to prevent a massive outbreak of horrific illnesses. International travel and trade will effectively stop. People will be ordered to stay home from work and school with only critical job holders being allowed on the streets. Hospitals will be overcome with sick and dying people of all ages. The medical community will be among the first to die off. Where temporary hospitals are established in school gyms and other areas, the cross infection of several different genetically engineered viruses will ensure 100% morality of everyone in the temporary hospitals.

In the event that the neo-con nations have sought to expand the Georgia war by new attacks on Russian forces or by creating some naval incident in the Black Sea the probabilities of an quick expansion into a all-out Third World War involving Russian and NATO nuclear weapons will be at approximately 50%. Even without a global total war being initiated, Russia is apt to "sweep" the Black Sea of NATO ships with considerable loss of life on both sides.

The world will be in the worst economic depression in history as global trade will be halted for at least several months due to fears of the spread of the various advanced biowar viruses. If Israel releases the Arab specific designer advanced biowar viruses, that many claim she has, the Saudis are apt to fire their Chinese IRBMs (intermediate range ballistic missiles) and send their very well equipped air force against Israel with the small number of nuclear weapons that they possess (they have funded the Pakistani nuclear weapon program and have several Pakistani made nuclear devices). Of course, what is left of the Israeli forces will respond with additional nuclear attacks, this time on Saudi Arabia and other Arab nations for good measure.

In North America and western Europe the total number of civilians, after two months of advanced biowar illnesses, is apt to be at least a third of the population ~ a total death count of well over 200 million persons. Despite the best efforts of all nations, the man engineered super killer mutant viruses will spread throughout the world causing total numbers of perhaps a billion or more to die.

The after effect of all of this may well lead to even more war as the non-neo-con nations will be so incensed at the massive lost of life of their citizens that total global war may be unstoppable.

Ultima modificare facuta de Xtremul (11-10-2008 04:10:26)

11-10-2008 04:01:12

?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008

Xtremul a scris:

In schimb, inchiderea totala a bancilor in USA/West-Europe pentru doar o saptamina ar (va ? :rolleyes:) provoca un haos total.
Fiindca, pe plan mondial, nici macar 15% din banii circulanti (euro, USD) sint "reali" (moneda, bancnote), restul sint "electronici". :(
Si majoritatea, fara acoperire  - nu in aur, ci IN MUNCA, fiind rezultati exclusiv din SPECULATII. :x

Prin anii 60, america a decretat ca aurul nu va  mai fi acoperirea bacnotelor(pt.ca nu mai exista aur la fort knox,papat de sionisti,mondialisti,banksteri) ci dolarul va fi garantat de guvernul american .Asa a devenit dolarul american o valoare sigura (he he),deci in loc de aur , statele depozitau dolari in visterii . In anii 70 finantele mondiale erau in cadere libera,din cauza economiei stagnante ,lumea avea tot ce-i trebuia si nu mai cumpara mare lucru...cel putin in occident. Rockefeller gasise deja solutia ,a inventat si finantat feminismul .Divorturile au relansat economia mondiala (ce usor se manipuleaza lumea cu activisti/te bine platiti!!).Sunt curios ce se va mai inventa acum, pe cine oare vor manipula si impotriva cui!Probabil ne vor chinui destul pana vom accepta "NOUL SISTEM",il vom privi ca pe salvatorul nostru , cipul electronic implantat sub piele(banii numerici),prin care ne pot manipula psihologic , chimic ....adevarati sclavi,roboti umani.In apocalipsa din Noul Testament scrie despre cei ce accepta semnul satanei pe frunte sau pe mana ...

Adevarul este ca multi dintre noi nici nu  meritam altceva ;)

In ce priveste Romanica,nu va faceti iluzii....Ceausescu,platind datoria externa s-a pus rau cu banksterii , de asta a murit ...pt.ca a vrut sa faca din noi singurul popor liber de pe planeta  :)  , cu noii oligarhi ai Romaniei care le ling talpile ...e mult mai simplu

bankster =gangster fondator de banci ,fondatori ai sistemului actual
cautati cuvantul pe google si gasiti subiecte interesante ,in alte limbi din pacate ....cam de pe unde se inspira Xtremul :D

Ultima modificare facuta de stromboli (12-10-2008 04:06:51)

12-10-2008 03:28:00

?? Xtremul
Cont Sters

Ai perfecta dreptate, FunFunny. :)

Cu mici exceptii - legate insa doar de nuantze.

Ultima modificare facuta de Xtremul (12-10-2008 04:49:23)

12-10-2008 04:48:19

?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
pare rau dar nu ai ghicit , in afara de  "soryn" si actualul "stromboli",nu am folosit alte nickuri , in ultimii 2 ani

se poate intampla sa nu avem tot timpul dreptate ;)

12-10-2008 05:35:55

?? tasha 1951
Cont Sters

stromboli a scris:

pare rau dar nu ai ghicit , in afara de  "soryn" si actualul "stromboli",nu am folosit alte nickuri , in ultimii 2 ani

se poate intampla sa nu avem tot timpul dreptate ;)

Asa este confirm si eu acest lucru...=)
Te salut Sorine!

13-10-2008 08:41:53

?? Xtremul
Cont Sters

Am incercat si io doar o provocare, ca sa iasa adevarul la iveala. Si-a iesit. :D

P.S. Io in general am dreptate (statistic stabilit) doar in 51% din cazuri. Procent majoritar oricum, deci tot e bine. ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (14-10-2008 14:44:21)

14-10-2008 14:42:20

?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005

Xtremul a scris:

Se vede ca economia "Primitiva a Rusiei" e afectata, aparand deja primele magazine alimentare, GOALE.

16-10-2008 22:40:31

?? Xtremul
Cont Sters

Rusia-i una din putinele tari "autosuficiente" totusi, sa stii, cumetre NJD... :rolleyes:
N-o spun doar eu (au resurse multe - energetice, dar si minerale etc), chiar daca agricultura-i cam la pamint (si la ei, si la noi, din pacate :x).
Care-am ajuns sa importam 80% din alimente :(... DEZASTRUOASA EVOLUTIE.
Cind, pe vremuri (inainte de 1989), exportam surplusuri maretze. :)

Ultima modificare facuta de Xtremul (19-10-2008 21:57:08)

19-10-2008 21:55:51

?? Xtremul
Cont Sters

Din Gandul aflam ca Basescu si Isarescu le dau peste degete bancherilor speculanti. In aceeasi zi, atat presedintele, cat si guvernatorul i-au atacat dur pe cei care se afla in spatele crizei financiare.

Daca Basescu a condamnat fenomenul la nivel mondial vorbind despre "baietii destepti" scoliti la Harvard si Oxford, putred de bogati si corupti, guvernatorul BNR a vorbit despre "reaua-vointa" sau "nepriceperea" sefilor a trei banci romanesti prin intermediul carora speculatorii internationali au atacat piata financiara interna saptamana trecuta.

"Nici asa, ce, s-au adunat toti prostii la noi si toti desteptii la ei?!", s-a revoltat Isarescu, in cadrul unei intalniri cu presa centrala, explicand ca bancile "isi fac iluzii" daca pornesc de la premisa ca scapa de supravegherea BNR.

Oficialii Bancii Centrale au avertizat ca, daca institutiile financiare continua aceasta practica speculativa de a transfera pierderile lor pe umerii clientilor care au credite, vor merge pana la modificari legislative care vor permite BNR sa le limiteze activitatea de creditare si de atragere a depozitelor populatiei. Isarescu nu a dat insa un termen la care o asemenea modificare ar putea fi facuta.

Explicand ca BNR nu poate interveni in contractul de creditare, oficialul a sustinut ca putine banci au apelat, totusi, la aceasta metoda. Actiunile institutiilor bancare care au speculat piata saptamana trecuta au fost coordonate.

Seful statului: Criza este generata de baietii destepti, titreaza Ziua. O mare parte din criza economica mondiala este generata de coruptie, a apreciat miercuri seful statului. El a sustinut la Constanta ca unul din "mecanismele toxice" prin care s-a ajuns in aceasta situatie estemodul de retribuire a conducatorilor de banci.

Seful statului a explicat ca "baietii destepti, cu studii la Harvard, la Oxford" sunt cei care au inventat modul in care poti sa iti cresti actiunile fara sa ai bani si au incasat milioane sub forma de prime doar pentru ca au acordat credite fara acoperire in bani.

Basescu a mai aratat ca institutiile internationale precum Banca Mondiala, Fondul Monetar International si societatile de rating si-au dovedit incapacitatea de a preveni criza financiara.

De asemenea, presedintele a mai adaugat ca Romania se va alatura optiunii europene, conform careia actualele structuri financiare nu mai corespund realitatii (hopaaaaaaaaa... :rolleyes:, ce-o insemna oare asta, "tradus"?! :D:D), dar si ca tara nu are capacitatea de a "furniza securitate" la nivelul unei mari puteri economice.

Ultima modificare facuta de Xtremul (23-10-2008 03:08:36)

23-10-2008 03:06:14

Pagini: 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 ... 79    
Mergeti la