Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / Complot Mondialist    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 7
?? zitreishtrei
Cont Sters

Inregistat: 05-11-2008

Xtremul a scris:

zitreishtrei a scris:

Filmul se gaseste pe net cu subtitrare in romana, insa cum as putea sa il comentez, altfel decat doua ore irosite ?
Nu ma pot alatura, nu oricum, adeptilor "conspirationisti". Cu majoritatea e imposibil dialogul si oricate argumente ai aduce, mintea lor refuza analiza.
... si totusi, decat o telenovela...

Fiecare cu punctele lui de vedere. Pe cele ale majoritatii (includ aici pe z33, clar) se bazeaza oricum succesul manipularii totale la care sintem supusi de milenii. :( Spor asadar la urmarirea stirilor de la TV, z33 !!! :D:D - doar alea-s "adevarate", sa stii... ;)

P.S. "la obiect": as prefera ARGUMENTE ADUSE (si nu doar abstract mentionate) macar in topicurile "fals-conspiratzioniste" din zona asta forumisitca, decit afirmatii facile azvirlite nonshalant ca pietrele-n balta. ;)
Fiindca-s convins :D ca tu, z33, si nimeni altcineva, :D:D chiar poti combate argumentat ;) marturiile unora de la NASA vizavi, sa zicem, de legaturile vechi dintre E.T. si guvernul USA (Clelland/Mitchell - un singur exemplu).

Care si unde sunt topicurile la care te referi in postarea de mai sus ?

07-11-2008 20:11:39

?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
"Pagini personale": Doomsday-2012 sau Bunkeristania Rediviva.
Nu-i mare lucru sa le rasfoiesti - au doar citeva sute de pagini... :D

Ultima modificare facuta de Xtremul (07-11-2008 20:17:00)

07-11-2008 20:16:22

?? zitreishtrei
Cont Sters

Multumesc ! :D
In seara asta il prefer pe Cesare Pavese. Misoginul asta merita o cititoare mai putin critica decat mine. :D

07-11-2008 20:22:24

?? Xtremul
Cont Sters

As you like it, vorba lu' Shekspir. :D
Pierzi insa citirea MOCA a unei interesante... viitoare carti :) (ce-i drept, intr-o forma bruta si... bruiata de unele postari "parazite").

Ultima modificare facuta de Xtremul (07-11-2008 20:26:00)

07-11-2008 20:25:40

?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008

PeterPan 63 a scris:

Intrebare de o mie de puncte:
- Unde se poate afla prima mentiune a unei epurari etnice si ce natie a savarsit-o ?

Acu'  sa va vaz... :D

Prima mentionare a expresiei "epurare etnica", a folosit-o Viktor Gutić in revista Hrvatska Krajina, pe 16 mai 1941 in Croatia ,in cadrul unuei "curatiri" de indezirabili.

A fost readusa in actualitate de nationalistii sarbi incepand cu 1980
Expresia e asociata cu deportarea,expulzarea sau uciderea unei etnii.

Istorie
    A fost practicata de marile imperii ale antichitatii,Assyrieni, Babylonieni, Romani,deportau populatiile din zonele cucerite.
Un exemplu din "Vechiul Testament" a fost deportarea evreilor de catre Babilonieni
Ma intreb daca Dacii nu au avut aceeasi soarta(o parte din ei).

In epoca noastra D.C.(Dupa Cristos),evreii au fost deportati de catre Romani.
Expulzati de catre Anglia(1290),Franta (1306, 1322 si1394), Ungaria (1349–1360), Austria (1421), Spania (1492), Portugalia (1497)
Comunitati musulmane au fost expulzate din Spania (1502 si 1609).
Motivele  principale au fost conflictele sub diferite  forme cu populatia autohtona;economice,politice(privilegii),religioase...

Uciderea majoritatii populatiilor de Indieni Micmac si Acadieni  in zona Canadei , deportarea Acadienilor spre Louisiane.Constituirea de "parcuri" pt. indienii americani,dupa masacre,zona SUA.

Canada,SUA,Australia si Israel sunt tari create prin GENOCID

Epoca moderna;
  Genocidul Armenian ,genocidul rowadez ,masacrul nazist(sionist) ,masacrul din Congo.
  1920 grecii sunt expulzati din Turcia,Turcii din Grecia

Romania a deportat tigani si evrei in zona Nistrului in timpul celui de al doilea razboi mondial,nu au fost masacrati, in schimb mureau de foame si tifos.Cecilia Sarkozy e urmasa unor tigani evreizati(sau invers) din zona si perioada respectiva.
  Romani din Moldova au fost deportati de Sovietici in Siberia si unele republici    asiatice.
Anul trecut ,in Italia a fost pusa problema expulzarii comunitatii Romane ,motive ; violenta,agresiva

M-a incumet sa propun ca prima deportare ar fi Sumerienii din zona Romaniei actuale spre zona Irakului si Iranului de azi. :) pt. Xtremul (enki,enlil....) ;)

sau

prima religie monoteista  , dupa moartea intemeietorului (Aton sau Akenaton),fidelii(evrei) lui au fost expulzati din Egipt de  catre politeisti reveniti la putere.Deci evreii au originea in anticul Egipt , fiind aceeasi rasa,ma indoiesc sa se potriveasca cu termenul de epurare etnica,dar cu prima deportare de masa.

Ultima modificare facuta de stromboli (08-11-2008 04:06:31)

08-11-2008 01:49:26

?? stromboli
Cont Sters

NJD a scris:

Prietene ma amuzi rau de tot. Am ras de nu mai pot. Sa stii ca naivitatea ta (la fel ca mine) ma face sa te plac si mai mult. Ai Inima mare si suflet nobil de aia te apreciez dar, citesti si crezi prea mult in Internet. Am zis ca nu vreau sa te mai contrazic despre aceleasi idei, nu are rost, tu o vei tine pe a ta.
Ar fi multe sa-ti raspund dar o fac numai la ultima postare:
Nu am zis ca esti "influentabil" ci influentat de media mediului inconjurator, este o diferenta :)
P'orma nu m-am referit la tine ca te-ai arabizat, ci am zis ca Franta are un procent mare de "musulmani" (nu egala cu arabi)mult mai mare decat pe timpul lui Charlemagne
Nu incerc sa te discretidez, numai sa-ti arat ca s-ar putea sa fie si alte opinii in afara celora de pe siturile pe care le citesti. Eu te contrazic de placere, iti expun parerea mea, tu bineinteles poti sa sa mentii parerea ta. Nu sint Israeli, eu m-am nascut si trait in Bucuresti din parinti si  ahhhhhhaa strabunici romani. Dar asa cum ai dat tu un sfat bun lui Tits, am incercat si eu pentru tine. Tot ce ai scris lui tits sint de acord cu tine, mai ales despre Elie si despre Nastase(care a fost facut-o obligat) Si despre dovasda aia ai dreptate ei conduc tot ar fi multe de spus ce stiu si eu dar m-a opresc aici.
Acum, nu pot sa-ti spun de cate ori sint deacord cu tine in ce zici, nu ar avea nici un farmec, te contrazic si eu unde parerea me e diferita de a ta.  Recunosc ca e dreptul tau sa crezi ca esti corect si ai dreptate tot timpul chiar si atunci cind nu ai dar e dreptul tau :) precum daca eu sint gresit, cred ca e dreptul meu, nu?

Numai bine

Imi cer scuze amice, am exagerat un pic(voluntar),sa vad cu cine am de a face :)
Influenta mediului inconjurator se aplica si la tine(americanism...restul le stii), dar eu sper ca si eu si tu, suntem persoane obiectve(macar incercam sincer).Binenteles ca ai tot dreptul sa contrazici argumentele expuse de mine , chiar te rog, asa poate mai aflu(invat) cate ceva,dar trasaturile de caracter nu au ce cauta in subiect(din cauza asta am crezut ca incerci sa-mi inchizi gura).Nu e nici corect , nici logic sa analizam (judecam) persoana care afirma ceva.Corect este sa analizam  subiectul,combatem argumentele si nu persoana ce le expune.

Nastase,obligat (ma indoiesc)sau nu, se numeste ipocrizie,oportunism , sa nu zic tradare a poporului Roman.

Musulmanii in Franta (9%) sunt in scadere masiva,nu doar ei ci toate religiile, sunt putini cei ce se convertesc intr-un sens sau altul,in schimb se convertesc destul de masiv in evanghelisti(musulmanii si catolicii).Religiile in Franta au o mare scadere de popularitate,sunt din ce in ce mai multi ce devin atei sau agnostici,asa e tendintza in tot occidentul,contrar tarilor din est care devin din ce in ce mai religioase.Imaginezi tu frantuzoaice sa se converteasca la islam? :D eu am vazut una singura , au dat-o si la televizor .

Cat timp nu am informatii contrare la ce afirmi tu , voi  accepta cu incredere afirmatiile tale.Asa fac totdeauna si cu (aproape) oricine,pare naiv dar asa e corect,in schimb ma informez cat se poate de aprofundat,din cat mai multe surse diferite.

Ultima modificare facuta de stromboli (08-11-2008 03:07:08)

08-11-2008 02:26:49

?? Xtremul
Cont Sters

Asa-i, doar la noi se convertesc (la mozaicism, dar si la islamism) romancele (Mihaela Radulescu si o alta bagaboanta "cu staif" :D - Oana Cuzino sint cele mai cunoscute pseudovedete convertite de dragul okiului dracului :x).

Bucurestiu-i cel putin plin insa nu doar de "evreice ipocrite " ca alea citate mai sus, ci si  de "musulmance" autohtone cu basmale etc, in general vazute la volanul unor Audi Q7, BMW X5 etc - ale sotilor "biznismeni" ;), vechi parteneri ai securistilor de pe vremea "epocii de aur", cu care-s combinati in diverse mangleli (de la contrabanda de tigari, arme si droguri - v. Tigareta 2-52 :D si pina la devalizarea a ce-a mai ramas din industria romaneasca - v. Hayssam si "imperiul lui economic").

P.S. Cit despre "primul Exod al umanitatii... nou create" (fiindca nu stim inca de-o fi fost deportare sau nu) din zona Carpatilor, e o tema care ar merita studiata (pe vremuri incepuse un studiu serios - ce-i drept secret - v. postarile despre dovezile paleoarheologice CERTE gasite in 1979-80 ale unui razboi "cosmic" din Tzara Luanei/Mtii Buzaului, presupusele Star-gates si centre energetice din Retezat/Bucegi/Penteleu/Ceahlau), dar acum nimic nu se mai misca, din pacate. :(
...Sau nu trebuie sa aflam NOI ca se misca ?! ;)

Ultima modificare facuta de Xtremul (08-11-2008 14:22:44)

08-11-2008 14:02:24

?? stromboli
Cont Sters

M-ai facut sa rad :) Religia mozaica nu accepta convertiti , decat provizoriu,din interese.Doar prin sange se transmite ( e poporul ales,nu?)dreptul de a fi evreu , implicit ca religie,indivizibila religia de rasa.Convertitul asta , pare o actiune a Mossadului , probabil nu mai dispun de multi "agenti" in Romania.Nu mai sunt decat 10000 de evrei in Romania(Franta 500 000).Nu m-ar mira sa "converteasca" , doar elite sau cu potential de a ajunge la putere , restul fiind doar umplutura. Ce nu stiu convertitii este ca nu sunt recunoscuti de religiosii ortodocsi.Intr-un cuvant , o mare vrajeala a Mossadului(sionismului).Concluzia ar fi ca sunt pe cale sa piarda puterea in Romania :D

Am citit pe un forum israelian,ca israelienii ce au avut legatura cu Romania vor sa revendice dreptul la pasaportul Romanesc pt. a avea acces la Europa intreaga, bisnis is bisnis la ei ca la nimeni altii.

Se casatoresc intre ei (in general), de asta au si anomalii genetice specifice , care la restul lumii sunt rare,in schimb la ei 1 din 4 sunt atinsi (activa).Tot prin anomalia asta genetica israelul stie daca cineva este evreu sau nu.

Ultima modificare facuta de stromboli (08-11-2008 15:12:19)

08-11-2008 15:03:27

?? zitreishtrei
Cont Sters

stromboli a scris:

M-ai facut sa rad :) Religia mozaica nu accepta convertiti ,.

stromboli a scris:

Cecilia Sarkozy e urmasa unor tigani evreizati

Mie imi suna ca o contradictie flagranta, tie nu ?

08-11-2008 19:01:59

?? stromboli
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

stromboli a scris:

M-ai facut sa rad :) Religia mozaica nu accepta convertiti ,.

stromboli a scris:

Cecilia Sarkozy e urmasa unor tigani evreizati

Mie imi suna ca o contradictie flagranta, tie nu ?

Legaturi de sange, iti spune ceva?daca nu, mai reciteste.....poate reusesti ;)

08-11-2008 19:09:28

?? Xtremul
Cont Sters

Normal ca nu intram aici in detalii, cumetre S - si clar ca evreu (si implicit mozaic "pe bune") poti fi doar prin nastere (pe linie materna). Ca si german, de fapt.

09-11-2008 03:26:46

?? zitreishtrei
Cont Sters

stromboli a scris:

Se casatoresc intre ei (in general), de asta au si anomalii genetice specifice , care la restul lumii sunt rare,in schimb la ei 1 din 4 sunt atinsi (activa).Tot prin anomalia asta genetica israelul stie daca cineva este evreu sau nu.

Teoria asta a facut scoala mai ales in peioada interbelica iar cei mai ferventi sustinatori au fost "savantii" (de remarcat ghilimelele !) nazisti.
Stabilirea unui model genetic individualizat populatiei evreiesti este, daca nu imposibil, macar foarte greu de stabilit, cel putin daca ne oprim asupra bazei de selectie.  Scrierile din Vechiul Testament si Tora ne spun ca sunt douasprezece triburi, dar nu putem exclude din ecuatie un al treisprecelea, cel evidentiat de Arthur Koestler.

Prea usor de combatut ideea ta, stromboli, poate gasesti alta... :D

09-11-2008 09:58:12

?? stromboli
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

stromboli a scris:

Teoria asta a facut scoala mai ales in peioada interbelica iar cei mai ferventi sustinatori au fost "savantii" (de remarcat ghilimelele !) nazisti.
Stabilirea unui model genetic individualizat populatiei evreiesti este, daca nu imposibil, macar foarte greu de stabilit, cel putin daca ne oprim asupra bazei de selectie.  Scrierile din Vechiul Testament si Tora ne spun ca sunt douasprezece triburi, dar nu putem exclude din ecuatie un al treisprecelea, cel evidentiat de Arthur Koestler.

Prea usor de combatut ideea ta, stromboli, poate gasesti alta... :D

Nu stiu exact ce studii stiintifice au facut nazistii,poate ne luminezi tu ;) ma indoiesc sa fi facut studii pe ADN la vremea aceea

Ce spun eu,e bazat pe studiiile savantilor Israelieni si Canadieni ,in zilele noastre ,daca  citeai mai atent ai fi inteles ca nu la Nazisti(care se bazau probabil pe statistici) ma refer.Nu e ideea mea,sunt concluziile lor (Israelieni si Canadieni).

E vorba de Tay-Sachs ,boala genetica lysosomale din grupul lipidoses, mai e numita "idiotie amaurotique familiala", 70% din evreii Ashkenaz sunt atinsi.
http://cat.inist.fr/?aModele=afficheN&a ... t=7206408
Ai destule informatii ca sa poti face un serch mai aprofundat

Ar fi bine sa te documentezi inainte sa tragi concluzii :D fara ranchiuna ;)

Ultima modificare facuta de stromboli (09-11-2008 11:58:08)

09-11-2008 11:55:32

?? zitreishtrei
Cont Sters

Existenta unui genotip propriu evreilor este prea putin probabil sa aiba sustinere, tocmai prin diversitatea originii lor - vezi cele 12 triburi. Vorbind de khazari (cel de-al treisprezecelea), deja  e posibil ca si ei sa fi fost o uniune de triburi.
Astea sunt date certe si de aici incolo intram pe taramul supozitiilor.

09-11-2008 12:15:06

?? zitreishtrei
Cont Sters

stromboli a scris:

Deja prima decizie e proasta.
Noul secretar general al Casei Albe , Rahm Emanuel este un sionist extremist notoriu , fiul unui terorist, care in cadrul organizatiei teroriste IRGOUN ,a aruncat in aer hotelul King David din Jerusalem(1946)  91 de morti . Alte masacre etnice intre 1931 si 1948.
Rahm Emanuel a fost voluntar in armata Israeliana in 1991.Partizan al razboiului impotriva Iranului, de la care poate incepe un razboi nuclear,Rusii si Chinezii fiind de partea Iranului.
Americanii au crezut ca aleg PACEA.... oricum nu aveau pe cine alege....din 2 rele alegi pe cel mai putin rau.

Postarea de aici , unde abunda informatiile din surse vadit antisemite, explica indeajuns conceptiile tale si asta ma face sa renunt la orice dezbatere in tema.

09-11-2008 12:25:27

?? stromboli
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

Existenta unui genotip propriu evreilor este prea putin probabil sa aiba sustinere, tocmai prin diversitatea originii lor - vezi cele 12 triburi. Vorbind de khazari (cel de-al treisprezecelea), deja  e posibil ca si ei sa fi fost o uniune de triburi.
Astea sunt date certe si de aici incolo intram pe taramul supozitiilor.

Vorbesti despre date presupuse istorice ,bazate pe biblie , asta nu e stiinta. Putem polemica ,presupune,avea o parere , convingeri personale despre cum intelegem biblia , dar nu putem avea certitudini,nici stiintifice nici istorice.

Eu vorbesc de studii stiintifice actuale ,deci probate stiintific chiar de amicii Israelieni.

09-11-2008 14:11:27

?? stromboli
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

stromboli a scris:

Deja prima decizie e proasta.
Noul secretar general al Casei Albe , Rahm Emanuel este un sionist extremist notoriu , fiul unui terorist, care in cadrul organizatiei teroriste IRGOUN ,a aruncat in aer hotelul King David din Jerusalem(1946)  91 de morti . Alte masacre etnice intre 1931 si 1948.
Rahm Emanuel a fost voluntar in armata Israeliana in 1991.Partizan al razboiului impotriva Iranului, de la care poate incepe un razboi nuclear,Rusii si Chinezii fiind de partea Iranului.
Americanii au crezut ca aleg PACEA.... oricum nu aveau pe cine alege....din 2 rele alegi pe cel mai putin rau.

Postarea de aici , unde abunda informatiile din surse vadit antisemite, explica indeajuns conceptiile tale si asta ma face sa renunt la orice dezbatere in tema.

Nu cred sa nu stii ca ANTISIONISMUL nu e ACELASI lucru cu ANTISEMITISMUL , mai ales ca am dat o explicatie mai sus, ca de obicei citesti si intelegi din 3 in 3 sau doar ce-ti convine:

stromboli a scris:

titmouse a scris:

NJD , ti-am postat acel comentariu despre evrei  fara nici o legatyura cu comentariul tau...doar pentru ca mi-am adus aminte de legea lu' Gunoiu'nastase cand am citit parerea ta despre cartea lui Eli Wiesel . Nu mi s-a parut ca in comentariul tau exista vreun mesaj prin care sa negi , deci sa nu recunosti adevarurile istorice despre evrei .
In alta ordine de idei :
Am eu fata de pitigoi care vrea sa stea la puscarie in Romania pe motiv ca are opinii personale ? Doamne fere' ! Daca nastase zice ca e interzis prin lege sa am pareri personale si-mi incalca drepturile stabilite prin Cartea Universala a Drepturilor Omului asta e , ce pot face ?
Prin urmare profit de aceasta ocazie ca sa-mi exprim indignarea profunda pentru faptele savarsite impotriva evreilor , oricare-or fi fost alea si sa condamn cu tarie ( da' cu tarie de tarie) holocaustu' si tot ce mai doreste ouale lu' nastase si de asemenea sa-mi exprim bucuria ca cei care-au scapat acum 50 de ani si n-au fost facuti sapun de catre Hitler sunt probabil cei care acum conduc lumea din culise.
Si NJD , io cand ma bucur , MA BUCUR ! Sa nu-mi rastalmaceasca nimeni cuvintele !
MA  BU-CUR !!!

am uitat : mie-mi plac polemicile tale cu Stromboli...citesc tot ce postati cand va luati la-ncontrat ! probabil ca-mi plac pentru ca desi sunteti doua pietre tari de moara  si va sustineti cu tarie si patima parerile , va si respectati in acelasi timp ...vreau sa spun... nu va jigniti . Si mie asta-mi place .
Va doresc o zi buna . Amandurora !

Draga titmouse(sper sa nu te deranjeze) , adevarul e ca-mi esti draga,in special de la gluma cu cosurile :) te rog mult sa nu mai spui antisemit , pt ca e rasist si sunt legi impotriva la asta. Semitii  sunt o rasa si nu doar evreii ci si Libanezi , Palestinieni si ... probabil si altii.Iti propun sa folosesti ANTISIONIST sau ANTIISRAELIAN , adevarul este ca nu toti evreii sunt vinovati de perversiunile unora dintre ei,dimpotriva o parte sunt chiar principalele lor victime.Sunt folositi,utilizati,religia lor,poporul lor , etnia lor ,de catre sionisti criminali si  obsedati de putere de sute si mii de ani.

O mare parte din ce spun eu ,provin de la evrei care nu vor sa se lasse in felul asta terfeliti in conflicte de care nu sunt vinovati.Sunt actori,scriitori,istorieni americani(evrei) si nu numai americani care sunt impotriva acestor hiene.Sa speram ca se vor trezi cat  mai multi dintre ei , sa inteleaga de unde le vin suferintele de mii de ani.

Elie Weisel un mare mincinos, a spus la o emisiune in Franta ca a fost arestat de politia Romana si deportat.Cand Emil Cioran la intrebat (tot in cadrul emisiunii)de ce minte,a spus in romaneste  ca oricum Francezii sunt inculti si nu inteleg diferenta.Zona in care a fost arestat,era sub puterea Ungurilor,deci politia ungara la arestat si deportat.Antonescu a refuzat intotdeauna sa trimita evrei in Germania,a salvat viata la sute de mii dintre ei si acum il terfelesc .Un mare magar , ca si Soros capul rautatilor din '89 incoace in Romania si nu numai.

Legea cretinului de Nastase exista in toate tarile europei , o dovada in plus ca sionistii sunt in toate guvernele si parlamentele europene si nu doar ca sunt dar le si conduc.

In ce priveste dezbaterile,inca nu am invatat nimic de la tine,ca sa regret refuzul tau de a dezbate.Sper ca viitoarele dezbateri impreuna sa schimbe situatia.Sper ca pe viitor sa nu fie doar critici oarbe ,fara argumente, ci doar atacuri la persoana.Sunt aproape sigur ca esti mult mai capabila decat ce ai aratat pana acum.Obsesiile ne impiedica sa evoluam,sa privim clar si obiectiv,sa profitam de adevaratele noastre capacitati spirituale, sunt "inchisori" ale spiritului.

iti doresc tot binele din lume

Ultima modificare facuta de stromboli (10-11-2008 01:27:09)

09-11-2008 14:18:17

?? zitreishtrei
Cont Sters

Vorbesti de valentele unor termeni intrati demult in uz si carora nici macar nu le cunosti indeajuns sensul.
Statul evreu e o realitate si fie ca iti convine, fie ca nu, nimic si nimeni nu pate trece peste asta, nu atata timp cat SUA vegheaza asupra lor  cu un interes mai mare si decat o face asupra propriului teritoriu. In atari conditii, antisionismul isi pastreaza sensul dar pierde aplicatia.
Stii ceva, stromboli ? Ca sa nu o lungesc : scuteste-ma de aberatii cu iz nazist, mi-e sila si de ele, si de cei care le propaga.

09-11-2008 14:31:17

?? stromboli
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

Vorbesti de valentele unor termeni intrati demult in uz si carora nici macar nu le cunosti indeajuns sensul.
Statul evreu e o realitate si fie ca iti convine, fie ca nu, nimic si nimeni nu pate trece peste asta, nu atata timp cat SUA vegheaza asupra lor  cu un interes mai mare si decat o face asupra propriului teritoriu. In atari conditii, antisionismul isi pastreaza sensul dar pierde aplicatia.
Stii ceva, stromboli ? Ca sa nu o lungesc : scuteste-ma de aberatii cu iz nazist, mi-e sila si de ele, si de cei care le propaga.

De ce nu le explici tu sensurile in loc sa vorbesti mult si sa nu spui nimic?

Sionistii se zbat de mult sa echivaleze ANTISIONISMUL cu ANTISEMITISMUL , dar nu au cum sa asocieze o organizatie terorista hegemonica si genocidara ,  cu un cuvant rasist.

Nu te obliga nimeni sa raspunzi daca nu te intereseaza subiectul asa ca scutestete singura ,iar cu ocazia asta si pe mine

Ultima modificare facuta de stromboli (09-11-2008 14:52:39)

09-11-2008 14:36:46

?? Xtremul
Cont Sters

Mda, total de acord cu tine, cumetre Soryn, ca premiza unei discutii coerente (nu de tipul "s-a-ntilnit surdu' cu chioru" :D) ar fi cunoasterea sensului corect al unor termeni !!!

Dar cum si "sionismul" e unul din cuvintzelele deloc intzelese de majoritatea omuletzilor superficiali ai erei asteia cu informatii "predigerate de altzii" :(... (si-n plus ar fi deplasat sa faca cineva aici, pe forum, activitati de culturalizare a maselor :D), discutia chiar ca nu mai are vreun rost. Sionistii se vede c-au reusit sa semene atita confuzie, incit nici macar nu se mai remarca faptul ca sionistii nu-s macar "inghitziti" de evreii "normali"...
Mai concis: sa fie sanatos/oasa fiecare cu preconceptiile lui/ei, io cel putin am obosit (nu doar aici, ci mai ales in viata reala) - nu neaparat sa incerc convingerea cuiva de ceva, ci mai ales sa port discutii cu PERETZII !!! :(

Ultima modificare facuta de Xtremul (09-11-2008 15:09:20)

09-11-2008 14:53:22

?? zitreishtrei
Cont Sters

Sensul general acceptat al termenului de "antisemit" e acela de antievreu, desi ma vad nevoita sa recunosc evidenta faptului ca evreii sunt doar o ramura a populatiilor semite. Vezi pana si definitia data in Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, editia a II-a .
Antisionismul defineste opozitia fata de crearea statului evreu.
Sa merg mai departe si sa-ti vorbesc despre cele doua mari ramuri ale populatiei iudaice, asa cum s-au dezvoltat de-a lungul timpului, de dupa cucerirea Ierusalimului de catre romani si evoluta lor in evul mediu ? Ar insemna sa tin aici prelegeri de istorie si nu e nici locul, nici momentul, iar tu nu esti auditoriul in stare sa priceapa.

Ultima modificare facuta de zitreishtrei (09-11-2008 14:54:29)

09-11-2008 14:53:34

?? zitreishtrei
Cont Sters

Xtremul a scris:

(si-n plus ar fi deplasat sa faca cineva aici, pe un forum, activitati de culturalizare a maselor :D),

Uite ca eu sunt gata sa ma inham la aceasta munca titanica, numai ca trebuie sa citesti atent ceea ce scriu si sa iti iei notite. :D

09-11-2008 14:57:49

?? zitreishtrei
Cont Sters

... si nu ma pot impiedica sa nu observ un amanunt la postarile tale, Xtremul :
- 99% din ele poarta mentiunea unei ulterioare editari, ca mai apoi sa faci mare caz din corectitudinea lor - cel putin gramaticala.
Asta da de gandit, domnul meu... :D

09-11-2008 15:00:48

?? stromboli
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

Sensul general acceptat al termenului de "antisemit" e acela de antievreu, desi ma vad nevoita sa recunosc evidenta faptului ca evreii sunt doar o ramura a populatiilor semite. Vezi pana si definitia data in Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, editia a II-a .
Antisionismul defineste opozitia fata de crearea statului evreu.
Sa merg mai departe si sa-ti vorbesc despre cele doua mari ramuri ale populatiei iudaice, asa cum s-au dezvoltat de-a lungul timpului, de dupa cucerirea Ierusalimului de catre romani si evoluta lor in evul mediu ? Ar insemna sa tin aici prelegeri de istorie si nu e nici locul, nici momentul, iar tu nu esti auditoriul in stare sa priceapa.

Imi pare rau ca te conrazic in ce priveste sionismul , care inseamna (in occident, nu vorbesc de cum vad lucrurile arabii sau palestinienii) dorinta si vointa de a acapara noi teritorii, de a reface israelul din biblie, care include Libanul,Palestina si Iordania.Exista ca organizatie si nu sunt doar evrei,cel putin oficial.Asa cum i-am spus lui titmouse , sunt si evrei antiSIONISTI .

Ultima modificare facuta de stromboli (09-11-2008 15:04:08)

09-11-2008 15:01:23

?? zitreishtrei
Cont Sters

... ma asteptam la divagatii de acest mod...
Eu vorbesc despre ce inteles atribuie 99% dintre oameni cuvantului, iar tu imi contraargumentezi cu opinia unei minoritati, in cea mai parte arabo-fascista.

09-11-2008 15:06:46

?? stromboli
Cont Sters

Xtremul a scris:

Mda, total de acord cu tine, cumetre Soryn, ca premiza unei discutii coerente (nu de tipul "s-a-ntilnit surdu' cu chioru" :D) ar fi cunoasterea sensului corect al unor termeni !!!

Dar cum si "sionismul" e unul din cuvintzelele deloc intzelese de majoritatea omuletzilor superficiali ai erei asteia cu informatii "predigerate de altzii" :(... (si-n plus ar fi deplasat sa faca cineva aici, pe forum, activitati de culturalizare a maselor :D), discutia chiar ca nu mai are vreun rost.
Mai concis: sa fie sanatos/oasa fiecare cu preconceptiile lui/ei, io cel putin am obosit (nu doar aici, ci mai ales in viata reala) - nu neaparat sa incerc convingerea cuiva de ceva, ci mai ales sa port discutii cu PERETZII !!! :(

Daca nu putem face mare lucru impotriva sionistilor, cel putin sa le oferim celor interesati , informatiile necesare.Sionismul ar merita un topic aparte dar la un momentdat se va confunda cu acest topic, asa ca mai bine sa continuam aici .

09-11-2008 15:07:54

?? stromboli
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

Eu vorbesc despre ce inteles atribuie 99% dintre oameni cuvantului, iar tu imi contraargumentezi cu opinia unei minoritati, in cea mai parte arabo-fascista.

iarasi te prefaci ca intelegi invers... de ce nu te tii de cuvant si s-o lasi balta? mai ales ca nu ma crezi capabil sa pricep ceva? Chiar te rog sa incetezi cu atacuri la persoana , chiar vrei sa incep si eu?Din respect pt. ceilalti , inca nu ti-am raspuns agresiv cum o faci tu.

Ultima modificare facuta de stromboli (09-11-2008 15:19:54)

09-11-2008 15:14:44

?? zitreishtrei
Cont Sters

stromboli a scris:

zitreishtrei a scris:

iarasi te prefaci ca intelegi invers... de ce nu te tii de cuvant si so lasi balta? mai ales ca nu ma crezi capabil sa pricep ceva? Chiar te rog sa incetezi cu atacuri la persoana , chiar vrei sa incep si eu?Din respect pt. ceilalti , inca nu ti-am raspuns agresiv cum o faci tu.

"No" las balta, motivul fiind ca eu sunt mare, tu esti mic, eu am dreptate,  tu n-ai, eu stiu, tu doar te prefaci c-ai sti. :D

09-11-2008 15:19:52

?? Xtremul
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

- 99% din ele poarta mentiunea unei ulterioare editari, ca mai apoi sa faci mare caz din corectitudinea lor - cel putin gramaticala.

1. Chiar dac-ar fi asa cum gindeste mintea ta predispusa la deductii strict axate pe desconsiderarea oricui :D si tot ar fi laudabil efortul meu... perfectionist. ;)

2. Editarea mesajelor mele (care nu-s, precum observi poate, "in doi peri" ca ale altora) are ca unic motiv evitarea delogarii de pe forum - chestie care se-ntimpla cind scrii prea mult - si nu, repet, de-a-n pixu' :D:D ca altii (gen "Da-da, bine-ai zis" :D ori ""Esti tembel, cumetre, vorbesti prostii" :D).

3. Esti la doar un pas de intrarea in categoria userilor cu care nu mai dialoghez de nicio culoare. :)
Motivele-s multiple (si oricum tin de o scara de valori personala), asa ca n-are oricum sens explicitarea lor.

Ultima modificare facuta de Xtremul (09-11-2008 15:24:08)

09-11-2008 15:21:28

?? stromboli
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

stromboli a scris:

zitreishtrei a scris:

iarasi te prefaci ca intelegi invers... de ce nu te tii de cuvant si so lasi balta? mai ales ca nu ma crezi capabil sa pricep ceva? Chiar te rog sa incetezi cu atacuri la persoana , chiar vrei sa incep si eu?Din respect pt. ceilalti , inca nu ti-am raspuns agresiv cum o faci tu.

"No" las balta, motivul fiind ca eu sunt mare, tu esti mic, eu am dreptate,  tu n-ai, eu stiu, tu doar te prefaci c-ai sti. :D

da da , m-am corectat inainte sa postezi tu...funny(unde ai lasat-o pe bety?).... esti mare .... in ..... da lasa ca ...spun data viitoare.

Ultima modificare facuta de stromboli (09-11-2008 22:01:21)

09-11-2008 15:23:26

?? zitreishtrei
Cont Sters

Xtremul a scris:

zitreishtrei a scris:

1. Chiar dac-ar fi asa cum gindeste mintea ta predispusa la deductii strict axate pe desconsiderarea oricui :D si tot ar fi laudabil efortul meu... perfectionist. ;)

2. Editarea mesajelor mele (care nu-s, precum observi poate, "in doi peri" ca ale altora) are ca unic motiv evitarea delogarii de pe forum - chestie care se-ntimpla cind scrii prea mult - si nu, repet, de-a-n pixu' :D:D ca altii (gen "Da-da, bine-ai zis" :D ori ""Esti tembel, cumetre, vorbesti prostii" :D).

3. Esti la doar un pas de intrarea in categoria userilor cu care nu mai dialoghez de nicio culoare. :)
Motivele-s multiple (si oricum tin de o scara de valori personala), asa ca n-are oricum sens explicitarea lor.

Xtremul, nu sunt totdeauna in acord cu ce scrii, insa apreciez cum o faci si, recunosc, remarca reprezinta mai mult  o "polita" pe care tineam sa ti-o onorez.  Ar fi, insa,  de dorit sa nu imi mai servesti ironii sub masca bunelor intentii, riscam sa punem punct mult prea devreme unei posibile amicitii, chiar daca strict virtuale.
... ca o sa apreciezi mana intinsa in semn de pace sau nu, ramane la alegerea ta...

Ultima modificare facuta de zitreishtrei (09-11-2008 15:39:21)

09-11-2008 15:33:22

?? Betty cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Sorin Stromboli , draga, scumpe Florin Extremul, dupa cum ati observat desigur acum sint BETTY cu 2 de T
.
Va rog sa postati corect nick-ul meu.

09-11-2008 20:30:52

?? stromboli
Cont Sters

Xtremul a scris:

""Esti tembel, cumetre, vorbesti prostii" :D).

.

Asta e ce-a mai clasa , sub diferite forme care sa le scoata inteligentza in evidenta :D dar de ce zice ca-s prostii ioc, nu zice.Nu mai vorbesc ca ar putea spune de ce,  fara sa spuna ""Esti tembel, cumetre, vorbesti prostii"

:D :D :D

09-11-2008 22:55:33

?? evil
Cont Sters

Inregistat: 15-04-2008
Postare din categoria de-a-n pixu (hit and run):

hihihi ...E PORCI si E TEMBELI agramati ce sinteti :D :D
HIC!

11-11-2008 03:20:20

?? evil
Cont Sters

Inregistat: 15-04-2008
AAAA sa nu uit! Cu doar 10 ore inainte de "9 11" plecasem din N.Y. :D :D(ce tare sint)...am ajuns dupa o saptamina si era un haos total...am "cercetat" am gindit si am "logicat"...raspunsul e evident.Bullshit! Nu a fost un atac terorist...totul a fost planuit si regizat mai mult sau mai putin bine...a fost bine regizat pentru omul de rind din America...pentru cei mai descuiati nu prea.Important este ca scopurile acestei diversiuni au fost atinse ...
Un simplu exemplu: "The Patriot Act" care este o sodomizare a constitutiei(ca sa nu ii spun pe sleau... :D :D )
HIC!

11-11-2008 05:06:11

?? Xtremul
Cont Sters

Repostat doar in completarea (argumentata) a afirmatiei conului D-Evil - cam subtire-n argumente... ;) (remarci totusi, cumetre, ca n-am zis "esti prostalau, n-ai dreptate" :D:D). Ba chiar dimpotriva. :) (sodomizarea :D amintita de tine apare si-aici, tot cu ROSU)

In acelasi timp astept (cu reala surprindere apropo de intirziere :rolleyes:) o rafala de replici critice (ca de obicei, cu argumentul suprem ca ea n-a vazut teoriile astea la stirile TV ;)) ale atit de scepticei amice virtuale zitreishtrei. :D:D

Xtremul a scris:

Absolut reale datele postate mai sus de cumatrul Soryn. :)
Studiul "caracatitzei succesorilor la conducerea treburilor lumi" nu preocupa oricum pe mai nimeni in lumea asta grabita. Din pacate.:(
Uite ca eu continui totusi cu "mini-serialul" despre 9/11. Date pe care n-o sa le gasiti nici in cartile asa-zis "de senzatie" la tema.

Xtremul a scris:

Bety cea urata a scris:

Daca se incarca greu, modificam dimensiunile :D
Nu neg ca ar fi existat un avion care s-a prabusit cu tot cu pasageri.Nu neg ca ar fii oameni indoliati in urma acelor evenimente.
Pentagonul a fost lovit de o racheta sau un avion mic.
Avionul  adevarat a fost doborit inainte sa intre in Pentagon.

Ma vad nevoit :D sa-i dau aici dreptate lui Bety.

Povestea lui "nine-eleven" e oricum mult mai stufoasa decit pare si nu-i deloc lamurita de alea citeva carti "de senzatie" care-au incercat sa vina cu alte variante de scenarii.
Fara sa dezveleasca decit un coltisor din obrocul pus pe afacerea asta tenebroasa. :rolleyes: Care a avut (printre altele ;)), cum bine banuie PPan, rolul de "inceput al sfirsitului libertatilor individuale" - asa partiale cum erau ele-n America si "lumea zisa libera"... :x
Va dau doar un mic exemplu (lasind la o parte gaurica :D aia penibila din peretele Pentagonului):
Motorul de avion "descoperit" cica ;) de pompieri pe linga WTC (singura dovada palpabila ca acolo n-au fost utilizate de fapt... HOLOGRAME COMPLEXE - nu rideti, ca-i credibila treaba - plus demolare controlata si arme spatiale de mare energie - DEW - Directed Energy Weapons - ) e clar c-a fost "plantat" acolo - nu trebuie sa fii expert in aviatie ca John Lear (primul care-a spus-o, fara vreo consecintza de fapt :() era intr-adevar de Boeing 767-200, dar nu de versiunea posedata de compania United Airlines.
Aaaa, sa nu uit - a mai fost gasit un panou lateral de 2,20 m lungime, cu citeva hublouri in perfecta stare :D, pus evident si ala "la mishto" pe-acolo - nici vopseaua nu era luata de pe el, asa ca ar fi trebuit sa fie gasit eventual impreuna cu pasaportul lui Mohammad Atta "pilotu'terorist" :D:D
!!!!

J: The only other thing that was found was the engine on Murray Street. And, the engine on Murray Street has been identified as either a CFM-56 - CFM stands for Snecma - OR the CF-6, which was a 767 engine, which was developed out of the CFM-56. But whichever one it was the CF6 or the CFM56, it had to be General Electric and unfortunately, or fortunately, United Airlines used strictly Pratt and Whitney. So that engine you see flying off and that engine they say is from 175, isn’t from 175, because the guys, whose job was to dump it off there you know, and a smoking, smoldering thing, dumped off the wrong engine. There were a lot of things that the perps did that were suspect here. The collapse of building number seven is just absolutely ridiculous."

Si asta-i doar una din prostelile "pe fatza" :x pe care nimeni nu incearca macar s-o clarifice... :(
O sa revin cu mai multe, cind o sa am timp.

Alte (doar citeva) elemente CONCRETE in sprijinul EVIDENTZEI ca pe 9 septembrie 2001 nu au intrat de fapt niciun fel de avioane... REALE in "turnurile gemene" (nu va mai plictisesc cu citatele originale, fac doar un rezumat al declaratiilor facute de al mai celebru pilot din USA care, printre multe altele, se ocupa si de cercetarea in detaliu a "conspiratiilor" - John Lear (tac-su, celebrul Bill Lear, inventatorul Lear-Jet-ului, a fost membru in MJ-12 - fostul consiliu operativ al GUVERNUL MONDIAL ;), acum numit altfel - chestie banuita de mult timp, dar marturisita de el abia pe patul mortii):

1. Stiati ca fundatia WTC a ramas in stare TOPITA  - la peste 1.000 de grade :x - timp de 6 (shase) saptamini dupa asa-zisul "atentat terorist" ?? - abia dupa o luna jumate deci putind incepe operatiunile de evacuare a molozului rezultat? :rolleyes:
O asemenea energie remanenta IMENSA transferata cladirilor nu poate avea drept sursa decit un tip de arme spatziale DEW (Directed Energy Weapons).

2. "Molozul rezultat" e doar un fel de-a spune - fiindca era de fapt DOAR un PRAF cu particulele absolut egale, de fix 80 de microni ;) - ce dreaku' ne mai plictisesti cu date d'astea? :D o sa intrebati - pai clar de ce: cind o cladire se surpa ca WTC-ul (chiar prin explozii controlate), rezulta moloz, nu praf microscopic (ala cu particule de 80 de microni fiind specific EXCLUSIV actiunii armelor cu energie directa pomenite mai sus).

3. Viteza exacta calculata a avioanelor care AR FI BUSH-IT :D:D WTC e de 560 mph; mai mult de 360 mph insa nu pot zbura avioanele alea la altitudinea respectiva (practic la rasul solului). E o diferenta semnificativa, nu credeti, de... 320 km/h ?! ;) In plus, John Lear a demonstrat pe simulatoare  (ca si-n cazul celebru al asasinarii lui JFK de un singur tragator, c-o pusca de 2 lei :D) ca niciun pilot (certificat pe tipul Boeing 767, nu "amator" ca presupusii teroristi) nu putea face respectivele manevre, sub nicio forma !!!

4. Celebrul Jumbo-Jet 747 "Doomsday Plane" (avion cu dotare ultrasecreta electronica de bruiaj-contramasuri de "inducere in eroare" al armatei americane) care s-a invirtit in jurul Casei Albe MULT INAINTE de momentul "atentatului terorist", dar si in timpul lui si dupa, a transmis de fapt imaginile holografice ale "atentatului".... dar cu unele ERORI :D - culmea, exista si-acum inregistrarea TV in care BOTUL unuia din avioane... IESE citiva metri, INTACT :rolleyes:, pe partea opusa a unei cladiri !! :D:D Hmmm... dupa ce trece prin 72 m de armaturi din otzel inalt aliat ?! ;) (ca asta era latimea cladirilor WTC).

...Mai sint vreo 20 de argumente solide in sprijinul teoriei asteia (modul straniu de prabusire al turnurilor "pe amprenta lor", fragmentele de armaturi rezultate de maxim 9 m lungime, exact cit sa incapa in camioanele de evacuare ale primarului Giuliani ;), camerele TV pregatite din timp sa filmeze la locul faptei, vinzarile masive de actiuni WTC in zilele precedente, dovezile clare ca sefii evrei barosani au fost anuntati sa nu calce in dimineatza aia p-acolo ;) etc etc etc), dar cred ca astea-s suficiente, nu credeti ?! :rolleyes:

Si, ca sa raspund in devans obiectiilor... firesti ale unora: victime au fost, clar, si-n WTC, si-n avioanele... reale distruse insa altfel si altundeva ;), dar asta-i o alta tema si mai stufoasa (clarificata insa si ea de unele minti... logice ;)) - atit de stufoasa (cuprinzand si tema presupusilor teroristi sauditi mortzi din avioane, dar care traiesc bine-mersi la ei acasa ori aiurea ;)) ca n-ar incapea decit intr-o carte... groasa. E GROASA deci, fratilor !!! :)

Traiasca asadar sfinta prosteala !!! :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (12-11-2008 17:28:20)

12-11-2008 14:19:08

?? stromboli
Cont Sters

Xtremu,poate stiu gresit dar parca nu au gasit nici motoare nici hublouri,ci doar cateva bucatzele de tabla  :rolleyes: Poate le-au bagat pe lista mai tarziu??

Ultima modificare facuta de stromboli (13-11-2008 05:10:54)

12-11-2008 14:46:58

?? Xtremul
Cont Sters

Asa-i, initzial asa s-a zis - la un timp dupa, din exces de zel, au "dezvaluit" insa si "dovezile" ;) astea - sint si poze cu obiectele respective, daca am timp o sa le postez si-aici.

Inchipuie-ti ca n-as fi adus in discutie celebrul "motor de pe Murray Street" aiurea-n tramvai, cum inca mai cred unii forumisti ca buna mea prietena virtuala :D ZII33 ;)... nascuti se pare Gica-Contra :D  (repet, motor care N-A EXISTAT in ehiparea niciunui avion Boeing 767-200 de la United Airlines - care apare in posibila HOLOGRAMA emisa pe 9/11/2001) - mai ales ca NICIUNUIA dintre actualii responsabili americani (cu politica, apararea, serviciile secrete etc) nu le place deloc :x subiectul asta...

P.S. Sint si alt gen de teorii - fiecare cu argumentele ei (avioane telecomandate, dotate si cu rachete - oricum, avioanele... ori imaginile lor percepute atunci erau ceva MAI MICI :rolleyes: decit un Boeing 767-200 - chestie simplu de evaluat, cunoscindu-se dimensiunea fatadelor WTC, late de exact 72 de metri) - dar, in orice caz, niciuna din ipotezele astea nu poate admite inghitzirea pe nemestecate :D a unor prosteli de dimensiunea aleia servite "oficial" dupa 9 septembrie 2001...

Unii sustin ca avioanele respective (telecomandate, evident) erau... tip cargo/cisterna zburatoare" vopsite doar similar unor avioane civile - anumite poze evidentiaza stranii obiecte atashate pe burta celui de-al doilea "atacator" - acolo pare a fi, pe linga accesoriile destinate realimentarii altor avioane in zbor, si-o racheta destinata aprinderii mai... explozive a kerosenului transportat.

"Conclusion:
The measurements make it more than clear:

These were two Boeing KC-767TT airborne refueling aircraft capable of carrying 15,005 gallons of high octane jet fuel in on-board tank.
The wing tanks held nothing compared to the fuselage storage tank which burst and caused the larger fireball in the above image
The KC767TT is an airframe based on the 767-200 and has the identical wingspan of a 767-200 passenger jet - 156’ 1".
The 33 inch decrease from a standard wingspan noted at the impact holes for this type of aircraft was likely caused by the load placed on the vehicle by 101,285 pounds of fuel added inside the fuselage bowing the wings to carry the weight."

Ultima modificare facuta de Xtremul (12-11-2008 17:29:39)

12-11-2008 15:31:41

?? Xtremul
Cont Sters

Uite si... doar una din pozele relevante:

Ultima modificare facuta de Xtremul (12-11-2008 17:21:42)

12-11-2008 17:21:17

?? zitreishtrei
Cont Sters

Xtremul, o paranteza mi-ar fi necesara clarificarii unui aspect : rareori deschid televizorul si asta din doua motive. Unul ar fi lipsa timpului iar al doilea, faptul ca preamultele emisiuni gen suse-intre-fufe-si-idioti ma deprima.
Referitor la teoriile de aici, nu faci altceva decat sa colportezi opiniile vehiculate printre adeptii teoriei conspiratiei.
Ma opresc asupra a doua dintre ele si, fara a-ti oferi vreun contraargument, te indemn la o analiza comparata.
Prima : acum cativa ani in urma, un avion s-a prabusit la Balotesti, scurta vreme dupa decolare, pe un teren arat. Ai idee care era dimensiunea maxima a resturilor ?
(Retine ca n-a existat impact cu nicio cladire !)
A doua : stii care e temperatura dintr-un cuptor unde se fac carbunii de lemn ? E vorba de o ardere cu flux minim de aeraj, saraca in oxigen.

PS. Nu mai luati de buna orice tampenie "senzationala" de pe net , incercati sa judecati si singuri  -  daca puteti...

13-11-2008 08:11:52

?? Xtremul
Cont Sters

Mai draga prietena :D z33, vaz ca zici "colportare de pe net" cu o superioritate dispretuitoare; e vorba (la mine indraznesc sa cred, cel putin) doar de-o informare... selectiva, trecuta prin filtrul unei logici a bunului-simtz in primul rind. Asa ca apelul tau la "judecata proprie" mi se pare nu doar superfluu, ci chiar deplasat de-a dreptul. :D Doar asta fac si-aici, de cind ma stiu pe forumul asta - nu doar "colportez" :rolleyes:, ci supun judecatii/logicii colective niste ipoteze. Care acum ne parvin SI DE PE NET, asa cum pe vremuri veneau exlusiv din cartzi, apoi pe calea radioului, TV-ului etc.

Informarea/filtrarea pomenita mai sus e clar legata de esafodaje preexistente (culturale, de rationament/deductie/inductie) dobindite tot pe cai intermediate, normal - ca doar n-oi pretinde fiecaruia TRAIREA tuturor evenimentelor (conspirative ;) sau nu) pe pielea proprie !!! :x

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-11-2008 13:33:29)

13-11-2008 13:27:13

?? zitreishtrei
Cont Sters

Ti-am oferit indeajuns de multe indicii ca sa te opresti, macar o clipa, inainte sa continui ...

13-11-2008 13:32:57

?? zitreishtrei
Cont Sters

PS. Sper sa nu mai corectezi de inca zece ori ceea ce tocmai imi apare in clipa asta ca fiind forma finala a postarii.

13-11-2008 13:34:17

?? Xtremul
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

Ti-am oferit indeajuns de multe indicii ca sa te opresti, macar o clipa, inainte sa continui ...

:D Hai sa ma-ncontrez din nou de unul singur" si sa continui, totusi: o oarecare experientza de viatza e totusi necesara pentru o minima evaluare a veridicitatii unor ipoteze (venite de pe net ori de-aiurea). O sa par deci clar... deloc modest :D cind afirm ca "indiciile" tale ma lasa chiar rece - macar prin prisma experientzei de viatza proprii - dar tot o afirm, absolut impacat cu sinele.

Pe de alta parte, crede-ma c-as fi chiar incintat (contrar aparentzelor ;)) sa pot intilni, in fine (pe forum, dar si-n viata reala :D) pe cineva in fata caruia sa recunosc ca-s un dobitoc :D:D (vorba celebrului Bobu) - cineva ale carui argumente sa-mi suceasca (poate) falsele-mi convingeri (si ele relative-n definitiv - fiindca doar prostii au convingeri irevocabile ;)).

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-11-2008 13:44:34)

13-11-2008 13:40:14

?? zitreishtrei
Cont Sters

... si inca :
structura de rezistenta a Gemenilor era proiectata sa suporte socul unei coliziuni a unui avion de marime medie. Asta ar trebui sa-ti spuna ceva.
Pentagonul, proiectat si construit in timpul WW II, ca o cladire monobloc din beton armat..., dar lasa, ca deja realizez irosirea timpului si a replicilor.

13-11-2008 13:40:37

?? zitreishtrei
Cont Sters

Xtremul a scris:

zitreishtrei a scris:

:D Hai sa ma-ncontrez din nou de unul singur" si sa continui, totusi: o oarecare experientza de viatza e totusi necesara pentru o minima evaluare a veridicitatii unor ipoteze (venite de pe net ori de-aiurea). O sa par deci clar... deloc modest :D cind afirm ca "indiciile" tale ma lasa chiar rece - macar prin prisma experientzei de viatza proprii, dar tot o afirm, absolut impacat cu sinele.

Pai daca ai dat-o in "experienta de viata", imi confirmi - indirect, e drept - decizia luata in precedenta postare.

13-11-2008 13:42:26

?? Xtremul
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

... si inca :
structura de rezistenta a Gemenilor era proiectata sa suporte socul unei coliziuni a unui avion de marime medie. Asta ar trebui sa-ti spuna ceva.
Pentagonul, proiectat si construit in timpul WW II, ca o cladire monobloc din beton armat..., dar lasa, ca deja realizez irosirea timpului si a replicilor.

Inseamna ca nici n-ai facut minimumul efort sa citesti macar argumentele (solide) din postarile anterioare.

Pai, femeia lu'Dumnezeu :D, NU problemele astea erau in discutie !!!! Turnurile gemene WTC puteau fi proiectate sa reziste doar shocului ciocniri c-o CIOARA :D:D, discutabil e doar modul CUM s-au prabusit turnurile (si cladirea vecina, nederanjata :D nici macar de-un porumbel ametzit :D). Plus neverosimilul tuturor evenimentelor "cusute cu atza alba" din timpul si de dupa "atentat" si-al "dovezilor" clar contrafacute !!! :x.

Asa explici tu deci gaurica :D aia din Pentagon ??? Plus inexistentza vreunui fragment (cit de mic) din presupusul avion care l-ar fi lovit ??? :rolleyes: Ori la fel de strania inexistentza a vreunei inregistrari a camerelor video de supraveghere??? :rolleyes: (existente in zona)... Ca sa nu mai vorbim de declaratiile (putinilor, ce-i drept) martori oculari, care sustin trecerea "in paralel" a unui trireactor de pasageri 727 pe-acolo (aterizat la citeva minute pe-un aeroport din apropiere), plus a unui gen de racheta/fighter-jet de mici dimensiuni ("drone" teleghidat, evident) - care ALA a venit in picaj in Pentagon!!!

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-11-2008 13:58:16)

13-11-2008 13:50:28

?? zitreishtrei
Cont Sters

Xtremul a scris:

[ Plus neverosimilul tuturor evenimentelor din timpul si de dupa "atentat"

Singura parte a postarii care are sustinere din punctul meu de vedere.
Tot restul are aceiasi bibliografie de sorginte petruispiresciana, pe care am amintit-o deja.

13-11-2008 13:57:23

?? Xtremul
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

PS. Nu mai luati de buna orice tampenie "senzationala" de pe net , incercati sa judecati si singuri  -  daca puteti...

Xtremul a scris:

Mai draga prietena :D z33, vaz ca zici "colportare de pe net" cu o superioritate dispretuitoare; e vorba (la mine indraznesc sa cred, cel putin) doar de-o informare... selectiva, trecuta prin filtrul unei logici a bunului-simtz in primul rind. Asa ca apelul tau la "judecata proprie" mi se pare nu doar superfluu, ci chiar deplasat de-a dreptul. :D Doar asta fac si-aici, de cind ma stiu pe forumul asta - nu doar "colportez" :rolleyes:, ci supun judecatii/logicii colective niste ipoteze. Care acum ne parvin SI DE PE NET, asa cum pe vremuri veneau exlusiv din cartzi, apoi pe calea radioului, TV-ului etc.

Informarea/filtrarea pomenita mai sus e clar legata de esafodaje preexistente (culturale, de rationament/deductie/inductie) dobindite tot pe cai intermediate, normal - ca doar n-oi pretinde fiecaruia TRAIREA tuturor evenimentelor (conspirative ;) sau nu) pe pielea proprie !!! :x

Punct final. Din punctul meu de vedere, topicul asta-i deja INCHIS. :(
Nu de alta, dar nu ma risc sa-mi creasca tensiunea doar fiindca Z-33 considera de pilda "logic/normal" un avion de pasageri cu o racheta atashata... :D:D si multe alte chestii care pina si catzelului meu i s-ar parea ilogice. :D

P.S. Draga Z-33 (nume de cod pe care o sa-l propun inventatorului primei rachete... NECONTROLATE de nimeni si nimic si cu efect... HAOTIC :D:D), tu chiar te mai miri de ce nu gasesti (si n-ai sa gasesti vreodata, te asigur - daca nu te schimbi o tzira macar) vreun crestin :D care sa te suporte, macar asa, din an in Pashte ?! :rolleyes: :D:D (hai c-am redevenit Xtrem, nu gluma... :D)

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-11-2008 14:17:48)

13-11-2008 13:59:13

?? Betty cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008

Sa stam strimb si sa gindim drept

Cred ca totusi sint oameni care citesc, recitesc, gindesc, incearca sa inteleaga, abia apoi posteaza.

Ori cartofi ori barabule
Eu zic varza tu chiurechi, asa vorbe asa urechi

13-11-2008 14:15:51

Pagini:  1 2 3 4 5 6 7    
Mergeti la