Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / Complot Mondialist    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007

zitreishtrei a scris:

Xtremul a scris:

[ Plus neverosimilul tuturor evenimentelor din timpul si de dupa "atentat"

Singura parte a postarii care are sustinere din punctul meu de vedere.
Tot restul are aceiasi bibliografie de sorginte petruispiresciana, pe care am amintit-o deja.

Hai ca inca n-am terminat cu tine (mai precis: cu haotica ta "gindire" :rolleyes: - in forma, dar si-n fond):

Pai te contrazici singura intr-un hal deziluzionant de-a dreptul: daca toate evenimentele descrise aici ti se par intr-adevar neverosimile, de unde mama dreakului :x rezulta "sorgintea petruispiresciana" ulterior pomenita, eii ? Fiinca io ce analizai pin-acu ?? Exclusiv evenimentele NEVEROSIMILE !!! Cu care ai fi de acord, da' de fapt NU ESTI deloc de acord !!! :(:(

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-11-2008 14:40:24)

13-11-2008 14:22:45

?? Betty cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008
Eu zic ca WTD a cazut ca in urma unei implozii.
Raspundeti voi la intrebarea urmatoare sa vada betty daca macar sinteti in cunostiinta de cauza.
De unde a inceput prabusirea primului turn ?
1.din virf ( de pe acoperis )
2.de la locul impactului
3. mai de sus sau de mai jos.

dar la al doilea turn de unde a inceput prabusirea ?

A treia cladire in ce fel " s-a demolat " ?

13-11-2008 14:24:28

?? Xtremul
Cont Sters

Implicit, abia ASTA e punctul FINAL. :D

Xtremul a scris:

zitreishtrei a scris:

PS. Nu mai luati de buna orice tampenie "senzationala" de pe net , incercati sa judecati si singuri  -  daca puteti...

Xtremul a scris:

Mai draga prietena :D z33, vaz ca zici "colportare de pe net" cu o superioritate dispretuitoare; e vorba (la mine indraznesc sa cred, cel putin) doar de-o informare... selectiva, trecuta prin filtrul unei logici a bunului-simtz in primul rind. Asa ca apelul tau la "judecata proprie" mi se pare nu doar superfluu, ci chiar deplasat de-a dreptul. :D Doar asta fac si-aici, de cind ma stiu pe forumul asta - nu doar "colportez" :rolleyes:, ci supun judecatii/logicii colective niste ipoteze. Care acum ne parvin SI DE PE NET, asa cum pe vremuri veneau exlusiv din cartzi, apoi pe calea radioului, TV-ului etc.

Informarea/filtrarea pomenita mai sus e clar legata de esafodaje preexistente (culturale, de rationament/deductie/inductie) dobindite tot pe cai intermediate, normal - ca doar n-oi pretinde fiecaruia TRAIREA tuturor evenimentelor (conspirative ;) sau nu) pe pielea proprie !!! :x

Punct final. Din punctul meu de vedere, topicul asta-i deja INCHIS. :(
Nu de alta, dar nu ma risc sa-mi creasca tensiunea doar fiindca Z-33 considera de pilda "logic/normal" un avion de pasageri cu o racheta atashata... :D:D si multe alte chestii care pina si catzelului meu i s-ar parea ilogice. :D

P.S. Draga Z-33 (nume de cod pe care o sa-l propun inventatorului primei rachete... NECONTROLATE de nimeni si nimic si cu efect... HAOTIC :D:D), tu chiar te mai miri de ce nu gasesti (si n-ai sa gasesti vreodata, te asigur - daca nu te schimbi o tzira macar) vreun crestin :D care sa te suporte, macar asa, din an in Pashte ?! :rolleyes: :D:D (hai c-am redevenit Xtrem, nu gluma... :D)

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-11-2008 14:26:34)

13-11-2008 14:25:16

?? Betty cea urata
Cont Sters

Florine, nu precizezi ca  "Avionul cu racheta sub fuselaj" este unul dintre cele care au lovit turnurile sau pentagonul.

Vad ca sinteti de acord ca Pentagonul nu a fost lovit de un boieng 747.

Mergem mai departe si raspundeti la postarea mea de mai sus

13-11-2008 14:30:53

?? Xtremul
Cont Sters

Al' cu racheta a lovit AL DOILEA TURN, vizat mai jos, care se stie c-a "bubuit" si mai violent decit primul (efectul shocului vizual/emotzional trebuia sa fie maxim - fiindca abia la a doua "penetrare" ;) ochii intregii LUMI erau atzintiti asupra zonei "atentatului terorist al mirshavilor araboi" :rolleyes:).
Totul a fost deci orchestrat cu o maxima perversitate psihologica. :(

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-11-2008 14:47:15)

13-11-2008 14:42:54

?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
"Teoria conspiratiei" e o expresie peiorativa, adica o insulta la adresa celor ce si-au dedicat timpul cautarii probelor . Conspiratii au existat totdeauna si vor mai exista ,dovedite (chiar daca nerecunoscute) .In atentatul 9/11 au fost prea multe persoane implicate si prea multe greseli batatoare la ochi , sa nu fie printre ei  cu "constiinta incarcata".

Mai devreme sau mai tarziu vor fi care sa recunoasca fapte  si asta poate deveni cauza unui conflict planetar.

Ultima modificare facuta de stromboli (15-11-2008 05:15:40)

13-11-2008 15:40:12

?? zitreishtrei
Cont Sters

Inregistat: 05-11-2008

Xtremul a scris:

Xtremul a scris:

Xtremul a scris:

Dumnezeule, atata te citezi de unul singur, incat ajung sa cred ca deja te-ai inscris printre clasici ! Mai ramane sa-ti dezvelesti statuia... :D

13-11-2008 15:46:33

?? Xtremul
Cont Sters

Mai stii ca n-o face si asta... posteritatea ??? :rolleyes: hihihi :D:D

Oricum, sa stii ca statuia mea (NUD - asa cum am venit pe lume deci, imbracat doar in... idei :D deloc preconcepute) o sa fie destul de inalta ca doritoarele de sorbire a... intzelepciunii ;) din zona ei de mijloc :D:D sa nu trebuiasca sa se aplece prea tare !!! :D:D hihihi

P.S. (serios si... final si asta): Esti VARZA, fato - si nici macar d-aia creatza, olandeza (ceva mai interesanta ;)) - pic de spirit, nexam - umor, pauza - nuantze, lipsa - minima intzelegere in toate postarile tale...
Emani doar IRASCIBILITATE neargumentata, :( TZIFNA fara acoperire, PRETENTZII sfertodocte, AUTOSUFICIENTZA aroganta si nici urma de... atitea chestii frumoase care-ar putea sa te apropie de oameni.
Pacat. Imi inspiri doar mila. Pa. Definitiv. :)

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-11-2008 16:16:06)

13-11-2008 15:54:10

?? zitreishtrei
Cont Sters

Xtremul, de-ai sti cate statui sunt ridicate peste tot , prin lume, unora ce nu meritau asta, ai fi mai circumspect vorbind despre ele. Multe "bronzuri" de acest fel le sunt utile doar cainilor, ca au pe ce sa faca pipi.

13-11-2008 15:58:19

?? zitreishtrei
Cont Sters

Xtremul, da-o dracului de treaba ! Ca te autocitezi intr-una, nu ar fi chiar un cap de tara, insa tot modificand modificarea modificarii la ceea ce tocmai ti-a afisat pagina, face ca orice dialog sa fie denaturat si lipsit de sens ! Singura idee ce-mi vine acum in minte, e sa-ti las postarile cel putin o saptamana, sperand ca nu ai sa mai revii asupra lor, timp indeajuns incat sa-ti clarifici starile, opiniile, angoasele, si abia dupa acest timp sa incerc si eu un comentariu...

13-11-2008 16:11:18

?? zitreishtrei
Cont Sters

PS. Ultima postare de aici ti-ai modificat-corectat-o de cel putin patru ori !

13-11-2008 16:13:54

?? Xtremul
Cont Sters

Versiune... chiar finala, ca sa-ti usurez misia. :D

Xtremul a scris:

Oricum, sa stii ca statuia mea (NUD - asa cum am venit pe lume deci, imbracat doar in... idei :D deloc preconcepute) o sa fie destul de inalta ca doritoarele de sorbire a... intzelepciunii ;) din zona ei de mijloc :D:D sa nu trebuiasca sa se aplece prea tare !!! :D:D hihihi

P.S. (serios si... final si asta): Esti VARZA, fato - si nici macar d-aia creatza, olandeza (ceva mai interesanta ;)) - pic de spirit, nexam - umor, pauza - nuantze, lipsa - minima intzelegere in toate postarile tale...
Emani doar IRASCIBILITATE neargumentata, :( TZIFNA fara acoperire, PRETENTZII sfertodocte, AUTOSUFICIENTZA aroganta si nici urma de... atitea chestii frumoase care-ar putea sa te apropie de oameni.

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-11-2008 16:21:53)

13-11-2008 16:21:02

diorella
Femeie

Nou venit

Inregistat: 12-11-2008
Nu tipa la zi33! Numai femeile au dreptul sa tipe la barbati, si asta pentru ca ei altfel nu inteleg! Intelegi?

Apropo, fii atent ca altii/unii ;) i-au remarcat, cel mai mult si mai intai, inteligenta (care, in combinatie cu un pic de rautate, creeaza formula succesului unei femei - in randul barbatilor mai ales - si, trebuie sa recunosc, eu sunt de aceeasi parere!)... O sa ajungeti sa va bateti. Degeaba. :)

13-11-2008 18:35:56

?? evil
Cont Sters

Inregistat: 15-04-2008
hihihi ...Gigi-Contra asta se comporta conform citatului meu preferat :"To save time assume I know everything" nici nu ma mira faptul ca sint atit de multi care au si inca inghit galusca cu atentatul terorist...Adevarul este atit de evident incit este luat drept o aberatie...La toti cei care inca mai cred varianta oficiala le sugerez sa urmareasca(atent) modul in care au cazut turnurile si mai ales sa calculeze timpul scurs din momentul impactului pina la DEMOLAREA completa...
PS. Care e temperatura(punctul) de topire a otelului si care e temperatura maxima degejata de cherosen?...
HIC!

13-11-2008 18:36:20

?? Xtremul
Cont Sters

diorella a scris:

Nu tipa la zi33! Numai femeile au dreptul sa tipe la barbati, si asta pentru ca ei altfel nu inteleg! Intelegi?

Apropo, fii atent ca altii/unii ;) i-au remarcat, cel mai mult si mai intai, inteligenta (care, in combinatie cu un pic de rautate, creeaza formula succesului unei femei - in randul barbatilor mai ales - si, trebuie sa recunosc, eu sunt de aceeasi parere!)... O sa ajungeti sa va bateti. Degeaba. :)

Afla de la mine, ma chere, ca majoritatea barbatilor viseaza exclusiv femei proaste !!! :D:D
Cu mici exceptii (printre care n-aveam cum sa ma numar si JE ;) - altfel, clar c-as fi placut-o pe Z-33 :D:D)

Cit mai multe gashte :D viseaza ei asadar (cirduri daca se poate) si, mai ales, cit mai copanoase/pieptoase. :D:D Si basta.

P.S.1 Serios acu', as vrea si eu macar o (una bucata) exemplificare a "inteligentzei" sus-numitei Z-33 prin zona asta forumistica. :rolleyes:
P.S.2 Nicio sansa de cafteala... virtuala :D, mai ales ca-i Xtrem :D de usor s-o ignor in astea doua zile ramase.

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-11-2008 19:04:58)

13-11-2008 18:51:52

SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005

zitreishtrei a scris:

... si inca :
structura de rezistenta a Gemenilor era proiectata sa suporte socul unei coliziuni a unui avion de marime medie. Asta ar trebui sa-ti spuna ceva.
Pentagonul, proiectat si construit in timpul WW II, ca o cladire monobloc din beton armat..., dar lasa, ca deja realizez irosirea timpului si a replicilor.

scump-o, structurile metalice ale gemenilor WTC si chiar aceea de beton cu armatura rigida a Pentagonului au intrat in colaps din alte cauze... una ar fi temperatura degajata de kerosenul in combustie...de pe net luate si-napoi la lume postate... :D:D

13-11-2008 19:16:36

diorella
Femeie

Nou venit

Xtremul a scris:

diorella a scris:

Afla de la mine, ma chere, ca majoritatea barbatilor viseaza exclusiv femei proaste !!! :D:D
Cu mici exceptii (printre care n-aveam cum sa ma numar si JE ;) - altfel, clar c-as fi placut-o pe Z-33 :D:D)

Cit mai multe gashte :D viseaza ei asadar (cirduri daca se poate) si, mai ales, cit mai copanoase/pieptoase. :D:D Si basta.

P.S.1 Serios acu', as vrea si eu macar o (una bucata) exemplificare a "inteligentzei" sus-numitei Z-33 prin zona asta forumistica. :rolleyes:
P.S.2 Nicio sansa de cafteala... virtuala :D, mai ales ca-i Xtrem :D de usor s-o ignor in astea doua zile ramase.

1. Viseaza nu proaste, ci usoare (sigur, asta implica prostie, dar calitatile intelectuale nu sunt  relevante, cand vine vorba de "fantezii erotice").
2. Stiu, formula clasica: "multe si proaste", in detrimentul calitatii, ca doar nu o sa tinem cont de "urmari" (care ar putea insemna "urmasi"), ca doar nu suntem fiinte rationale!.. :)
3. A... asta nu-ti pot spune.

acu' serios, sunt multe exemplele (de inteligenta), da, e adevarat, putin acidulate: amestecate cu  acea "rautate" de care am mai pomenit, care poate fi una BINE simulata (avand in vedere ca zi33 era supusa unui "examen spartan")...

P.S. Mai revin...

Ultima modificare facuta de diorella (13-11-2008 19:21:06)

13-11-2008 19:17:30

?? zitreishtrei
Cont Sters

evil a scris:

..La toti cei care inca mai cred varianta oficiala le sugerez sa urmareasca(atent) modul in care au cazut turnurile si mai ales sa calculeze timpul scurs din momentul impactului pina la DEMOLAREA completa...
PS. Care e temperatura(punctul) de topire a otelului si care e temperatura maxima degejata de cherosen?...
HIC!

Bai "inginere" (P. Tutea e cel care a dat termenului sens peiorativ :D ), ia in calcul trei factori :
- coliziunea - rupe unul sau mai multi stalpi de rezistenta.
- explozia - continua procesul distructiv al primului factor.
- incendiul.
"Inginere" (cu liceu), intr-adevar , kerosenul nu avea cum, la o temperatura de 800-1200 C sa duca la topirea otelului (structura de rezistenta), insa nici nu era nevoie ! La asemenea temperaturi se produc transformari (dilatari), plus ca metalul isi pierde din proprietati (devine plastic) iar rezistenta la solicitati mecanice scade. Nu uita ca intreaga cladire era un "fagure" de otel si temperaturile inalte s-au propagat, afectand o arie mult mai mare decat locul impactului.

13-11-2008 19:20:30

?? zitreishtrei
Cont Sters

SandieShaw a scris:

zitreishtrei a scris:

... si inca :
structura de rezistenta a Gemenilor era proiectata sa suporte socul unei coliziuni a unui avion de marime medie. Asta ar trebui sa-ti spuna ceva.
Pentagonul, proiectat si construit in timpul WW II, ca o cladire monobloc din beton armat..., dar lasa, ca deja realizez irosirea timpului si a replicilor.

scump-o, structurile metalice ale gemenilor WTC si chiar aceea de beton cu armatura rigida a Pentagonului au intrat in colaps din alte cauze... una ar fi temperatura degajata de kerosenul in combustie...de pe net luate si-napoi la lume postate... :D:D

Mda... scriam ceva asemanator in timp ce postai tu...

13-11-2008 19:21:46

?? zitreishtrei
Cont Sters

Xtremul a scris:

.

Ca majoritatea barbatilor, te-ai cocotat pe gard si iti cucurigesti de acolo desteptaciuna constand in marduci, upshanti, calendare mayase, sfarsituri de lumi si altele tot asa...
Xtremul, evident ca voita-ti "cultura" e asemanatoare cu cea a lui Fred "Lumanararu" (cauta-l pe Google ! :D ) sau , mai nou, de tip "vanghelian", adica ai citit si tu niste "almanahe" si acum te vrei "doctor honoris causa"...

13-11-2008 19:34:55

?? zitreishtrei
Cont Sters

Nasol moment... A fugit si dracu, a luat si Xtremul dupa el....
Posibil ca in clipa asta sa scoata amandoi referate de pe Google, ca in ce priveste logica si istetimea lor, mai pauza, domnii mei ! :D :D :D

13-11-2008 19:40:43

?? Xtremul
Cont Sters

stromboli a scris:

Xtremul a scris:

""Esti tembel, cumetre, vorbesti prostii" :D).

Asta e cea mai clasa, sub diferite forme care sa le scoata inteligentza in evidenta :D dar de ce zic ca-s prostii, ioc.

:D :D :D

13-11-2008 19:49:14

?? Xtremul
Cont Sters

Xtremul a scris:

zitreishtrei a scris:

Xtremul a scris:

[ Plus neverosimilul tuturor evenimentelor din timpul si de dupa "atentat"

Singura parte a postarii care are sustinere din punctul meu de vedere.
Tot restul are aceiasi bibliografie de sorginte petruispiresciana, pe care am amintit-o deja.

Hai ca inca n-am terminat cu tine (mai precis: cu haotica ta "gindire" :rolleyes: - in forma, dar si-n fond):

Pai te contrazici singura intr-un hal deziluzionant de-a dreptul: daca toate evenimentele descrise aici ti se par intr-adevar neverosimile, de unde mama dreakului :x rezulta "sorgintea petruispiresciana" ulterior pomenita, eii ? Fiinca io ce analizai pin-acu ?? Exclusiv evenimentele NEVEROSIMILE !!! Cu care ai fi de acord, da' de fapt NU ESTI deloc de acord !!! :(:(

13-11-2008 19:51:15

?? Xtremul
Cont Sters

Xtremul a scris:

Versiune... chiar finala, ca sa-ti usurez misia. :D

Xtremul a scris:

13-11-2008 19:54:40

?? Xtremul
Cont Sters

Xtremul a scris:

Implicit, abia ASTA e punctul FINAL. :D

Xtremul a scris:

zitreishtrei a scris:

PS. Nu mai luati de buna orice tampenie "senzationala" de pe net , incercati sa judecati si singuri  -  daca puteti...

Xtremul a scris:

Mai draga prietena :D z33, vaz ca zici "colportare de pe net" cu o superioritate dispretuitoare; e vorba (la mine indraznesc sa cred, cel putin) doar de-o informare... selectiva, trecuta prin filtrul unei logici a bunului-simtz in primul rind. Asa ca apelul tau la "judecata proprie" mi se pare nu doar superfluu, ci chiar deplasat de-a dreptul. :D Doar asta fac si-aici, de cind ma stiu pe forumul asta - nu doar "colportez" :rolleyes:, ci supun judecatii/logicii colective niste ipoteze. Care acum ne parvin SI DE PE NET, asa cum pe vremuri veneau exlusiv din cartzi, apoi pe calea radioului, TV-ului etc.

Informarea/filtrarea pomenita mai sus e clar legata de esafodaje preexistente (culturale, de rationament/deductie/inductie) dobindite tot pe cai intermediate, normal - ca doar n-oi pretinde fiecaruia TRAIREA tuturor evenimentelor (conspirative ;) sau nu) pe pielea proprie !!! :x

Punct final. Din punctul meu de vedere, topicul asta-i deja INCHIS. :(
Nu de alta, dar nu ma risc sa-mi creasca tensiunea doar fiindca Z-33 considera de pilda "logic/normal" un avion de pasageri cu o racheta atashata... :D:D si multe alte chestii care pina si catzelului meu i s-ar parea ilogice. :D

P.S. Draga Z-33 (nume de cod pe care o sa-l propun inventatorului primei rachete... NECONTROLATE de nimeni si nimic si cu efect... HAOTIC :D:D), tu chiar te mai miri de ce nu gasesti (si n-ai sa gasesti vreodata, te asigur - daca nu te schimbi o tzira macar) vreun crestin :D care sa te suporte, macar asa, din an in Pashte ?! :rolleyes: :D:D (hai c-am redevenit Xtrem, nu gluma... :D)

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-11-2008 19:57:09)

13-11-2008 19:55:45

?? evil
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

evil a scris:

..La toti cei care inca mai cred varianta oficiala le sugerez sa urmareasca(atent) modul in care au cazut turnurile si mai ales sa calculeze timpul scurs din momentul impactului pina la DEMOLAREA completa...
HIC!

Bai "inginere" (P. Tutea e cel care a dat termenului sens peiorativ :D ), ia in calcul trei factori :
- incendiul.
"Inginere" (cu liceu), intr-adevar , kerosenul nu avea cum, la o temperatura de 800-1200 C sa duca la topirea otelului (structura de rezistenta), insa nici nu era nevoie ! La asemenea temperaturi se produc transformari (dilatari), plus ca metalul isi pierde din proprietati (devine plastic) iar rezistenta la solicitati mecanice scade. Nu uita ca intreaga cladire era un "fagure" de otel si temperaturile inalte s-au propagat, afectand o arie mult mai mare decat locul impactului.

Multumesc pentru confirmare...Daca aveam nevoie de varianta oficiala nu mai puneam intrebarea...interesant este modul acid cu tenta de superioritate in care ai dat replica :D :D (nu tot ce zboara se maninca)
- coliziunea poate(!supozitie) rupe unul sau mai multi stilpi de rezistenta...ceea ce nu e foarte cunoscut este faptul ca structura de rezistenta a WTC era undeva in centru...etc,etc...Acum luam drept valabila aceasta teorie si o analizam cu cele 12 clase ale mele :D :D (hihihi) si am sa spun precum taranul ca degeaba demolezi acoperisul unei case sperind ca aceasta sa se darime...
-explozia ...un fis...
- incendiul...este un factor irelevant...intensitatea acestuia fiind de scurta durata...
oricum eu imi bat gura degeaba... am sa mai spun un singur lucru: Acceptind teoria confor careia caldura(focul) a fost un factor cheie in caderea WTC si faptul ca TOATA structura turnului a fost afectata ma intreb de ce nu sa inclinat...

Daca totusi te oboseai sa citezi si sa citesti toata postarea sau macar sa intelegi ceea ce am vrut sa spun replica ta nu mai era necesara.. :D :D
HINT:Ideea de baza era comportamentul refractar al unora...
HIC!

Ultima modificare facuta de evil (13-11-2008 20:07:52)

13-11-2008 20:05:44

?? evil
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

Nasol moment... A fugit si dracu, a luat si Xtremul dupa el....
Posibil ca in clipa asta sa scoata amandoi referate de pe Google, ca in ce priveste logica si istetimea lor, mai pauza, domnii mei ! :D :D :D

Mare e oala in care ii bagi mataluta pe toti....in legatura cu replica ta anterioara acestei postari...chiar ai dat cu secretiile nazale in ciorba... Poate nu ai observat inca dar sexul celui care posteaza nu conteaza...faptul ca tu ai decis sa aduci acest lucru in discutie ma pune pe ginduri :D :D

PS. Nu am postat pentru a lua apararea cuiva si nici pentru a justifica absenta de pe forum...(forumul este un hobby nicidecum ocupatia principala hihihi)
HIC!

13-11-2008 20:17:38

?? Xtremul
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

Xtremul a scris:

.

Ca majoritatea barbatilor, te-ai cocotat pe gard si iti cucurigesti de acolo desteptaciuna constand in marduci, upshanti, calendare mayase, sfarsituri de lumi si altele tot asa...
Xtremul, evident ca voita-ti "cultura" e asemanatoare cu cea a lui Fred "Lumanararu" (cauta-l pe Google ! :D ) sau , mai nou, de tip "vanghelian", adica ai citit si tu niste "almanahe" si acum te vrei "doctor honoris causa"...

Bre Zuzo-33, :D uite ca ma mai distrez totusi un pic... de final cu tine - desi crede-ma c-ar fi fost preferabil sa taci, ca sa lasi macar impresia de elegantza, daca nu de inteligentza. ;) Desi n-ai merita efortul unei replici, fie si fiindca n-am de gind sa cistig vreo medalie la Olimpiada Handicapatzilor :D:D cistigind (clar) o disputa cu  tine... :D:D

Scopul prezentzei mele pe amaritul asta de forum (al carui nivel deja execrabil scade pe zi ce trece, odata cu aparitia unora ca tine :() nu-i nicidecum demonstrarea a ceva anume... Cui anume sa demonstrez - complexatelor ca tine? Si cu ce folos ? :rolleyes: TU in schimb esti aia care cotcodacesti doua-trei eructatzii veninoase scoase din... putza :D gindirii, fiindca nesustinute de nik-nik - esti doar o vipera abjecta comparind de pilda cu Vanghelie pe cineva... la ani-lumina distantza de "almanahele" lui :(. Arata-mi deci, TUTO :D ce esti, macar o (UNA) postare in care as putea fi comparat cu cioara ala oligofrena !!! :x:x
Guitzi :D:D deci doar tembelisme ieftine, in replica la... TONELE de postari argumentate (reiterate mai sus tocmai ca sa-ti resuscitez neuronu' sclerozat al memoriei :x).

...Vrei poate dovezi ale culturii mele "extra-internautice"?! :rolleyes: Uite ca nu ti le dau, :D din doua simple motive:
1) NU asta-i rostul unui forum in care schimbul liber si relaxat de idei (asezonate cu ceva umor :) si intzepaturi amicale) ar trebui sa fie motivatia prezentzei noastre p-acilea.
2) Esti prea egocentrist-narcisista ca sa accepti ca lumea nu se reduce doar la "ilustra-ti persoana" ;) - o forma intratabila de "orbul gainilor" :D (sau al gashtelor - egal :D).

P.S. Ai lasat tu oare macar o... urma de realizari creative-n viatza ca sa ai deplasata arogantza de a-i categorisi/judeca pe toti cum iti vine la spurcata-ti gura, eiii ??? :rolleyes: Uimeste-ne, rogu-te, daca nu-i asa cum sint io convins... :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-11-2008 21:13:33)

13-11-2008 20:36:53

?? evil
Cont Sters

hihihi... Coane XP nu fi asa dur ca nu are rost...
HIC!

13-11-2008 21:25:41

?? zitreishtrei
Cont Sters

Xtremul a scris:

Uimeste-ne, rogu-te, daca nu-i asa cum sint io convins... :D:D

Ora postarii : Astazi 18:36:53
Forma actuala : Ultima modificare facuta de Xtremul (Astazi 19:13:33)
Ligheanului astuia cu laturi am sa-i raspund abia cand se va decide asupra continutului final, DAR FINAL (asa cum obisnuieste sa tot afirme, plus sublinierile facute cu diferite culori).

Pana atunci, retine asta :
- Xtremul, daca tu numesti "realizari creative" niste mazgaleli cu pretentii de benzi desenate, inteleg de ce termenul cultura e deja pe topogan...

13-11-2008 21:51:02

?? evil
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

Xtremul a scris:

Ligheanului astuia cu laturi am sa-i raspund abia cand se va decide asupra continutului final, DAR FINAL (asa cum obisnuieste sa tot afirme, plus sublinierile facute cu diferite culori).

- Xtremul, daca tu numesti "realizari creative" niste mazgaleli cu pretentii de benzi desenate, inteleg de ce termenul cultura e deja pe topogan...

Nu cumva se zice tobogan? Eu asa am invatat la liceu...:D :D
HIC!

13-11-2008 22:58:07

?? zitreishtrei
Cont Sters

"Inginere", ambele variante sunt acceptate in DEX , asa ca nu-mi veni cu corecturi de genul asta, c-o iei pe urma capitanului care naviga cu mopul pe punte.

13-11-2008 23:07:11

?? evil
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

"Inginere", ambele variante sunt acceptate in DEX , asa ca nu-mi veni cu corecturi de genul asta, c-o iei pe urma capitanului care naviga cu mopul pe punte.

Depinde ce DEX folosesti...:D :D draga "mindra" :D
Vad ca insisti in atacuri (atac nu intepatura...e o diferenta) si nu imi ramine decit sa spun ca lucruri precum clasa,stil,eleganta sau maniere se lipesc de tine precum apa de gisca..deci renunt nu inainte de a mai spune 2 lucruri :D
1 La noi in provincie cuvintul "mindra" are un alt inteles...
2 Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt (A.L.) Nu traduc citatul pentru ca nu am chef dar ti se potriveste ca o manusa. Pa.

HIC!

13-11-2008 23:43:47

?? Xtremul
Cont Sters

Xtremul a scris:

zitreishtrei a scris:

Xtremul a scris:

.

Bre Zuzo-33, :D uite ca ma mai distrez totusi un pic... de final cu tine - desi crede-ma c-ar fi fost preferabil sa taci, ca sa lasi macar impresia de elegantza, daca nu de inteligentza. ;) Desi n-ai merita efortul unei replici, fie si fiindca n-am de gind sa cistig vreo medalie la Olimpiada Handicapatzilor :D:D cistigind (clar) o disputa cu  tine... :D:D

Scopul prezentzei mele pe amaritul asta de forum (al carui nivel deja execrabil scade pe zi ce trece, odata cu aparitia unora ca tine :() nu-i nicidecum demonstrarea a ceva anume... Cui anume sa demonstrez - complexatelor ca tine? Si cu ce folos ? :rolleyes: TU in schimb esti aia care cotcodacesti doua-trei eructatzii veninoase scoase din... putza :D gindirii, fiindca nesustinute de nik-nik - esti doar o vipera abjecta comparind de pilda cu Vanghelie pe cineva... la ani-lumina distantza de "almanahele" lui :(. Arata-mi deci, TUTO :D ce esti, macar o (UNA) postare in care as putea fi comparat cu cioara ala oligofrena !!! :x:x
Guitzi :D:D deci doar tembelisme ieftine, in replica la... TONELE de postari argumentate (reiterate mai sus tocmai ca sa-ti resuscitez neuronu' sclerozat al memoriei :x).

...Vrei poate dovezi ale culturii mele "extra-internautice"?! :rolleyes: Uite ca nu ti le dau, :D din doua simple motive:
1) NU asta-i rostul unui forum in care schimbul liber si relaxat de idei (asezonate cu ceva umor :) si intzepaturi amicale) ar trebui sa fie motivatia prezentzei noastre p-acilea.
2) Esti prea egocentrist-narcisista ca sa accepti ca lumea nu se reduce doar la "ilustra-ti persoana" ;) - o forma intratabila de "orbul gainilor" :D (sau al gashtelor - egal :D).

P.S. Ai lasat tu oare macar o... urma de realizari creative-n viatza ca sa ai deplasata arogantza de a-i categorisi/judeca pe toti cum iti vine la spurcata-ti gura, eiii ??? :rolleyes: Uimeste-ne, rogu-te, daca nu-i asa cum sint io convins... :D:D

13-11-2008 23:55:39

SandieShaw
Femeie

Moderator

zitreishtrei a scris:

tz, tz, tz..vad ca dexul a devenit prea concesiv... pe de alta parte, limba evolueaza, uneori conform principiului: din mina in mina pina in fund la taxatoare... sa-l punem pe dl. dex pe coji de nuci, poate-si revine

14-11-2008 09:35:58

SandieShaw
Femeie

Moderator

zitreishtrei a scris:

Xtremul a scris:

interesant... inseamna cacultura (sic!) are masa... daca se supune gravitatiei si fortelor de frecare... nu te bagi in solda lui HRP, auzii cacauta tineri critici de arta spre a deturna interpretarile maniheiste, liber-fixiste ale cururilor de ponei, falusurilor intoarse spre gaura cheii?

Ultima modificare facuta de SandieShaw (14-11-2008 15:27:47)

14-11-2008 09:46:49

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008

zitreishtrei a scris:

evil a scris:

HIC!

- incendiul.

Stii , Zi33 , Evil este  un om nu numai inteligent ci si un om plin de bunatate , generozitate si farmec personal . Crezi ca mai conteaza faptul ca a absolvit mai mult decat un liceu ? Deloc . Aici pe forum noi cu totii il indragim ...  Crezi ca poti schimba asta ?
Sandie Show , de asemenea , este Doamna noastra .Doamna noastra de pe forum . Ea este nu numai o femeie foarte inteligenta ci si o persoana de elita ;de elita nu numai din punct de vedere social ci si prin ea insasi . N-ai cum sa schimbi asta .
Pentru noi n-au nici o importanta toata comentariile tale dar daca pentru tine au , procedeaza tot asa si in continuare . Biciul tau este prea lung ca sa mai poti alege unde lovesti si eu cred ca , indiferent ce vei mai scrie de acum incolo , nu se mai supara nimeni pe tine . E Ok , am inteles cu totii...Da-i inainte !

Ultima modificare facuta de titmouse (14-11-2008 11:21:42)

14-11-2008 11:10:23

?? evil
Cont Sters

SandieShaw a scris:

zitreishtrei a scris:

tz, tz, tz..vad ca dexul a devenit prea concesiv... pe de alta parte, limba evolueaza, uneori conform principiului: din mina in mina pina in fund la taxatoare... sa-l punem pe dl. dex pe coji de nuci, poate-si revine

:D :D Imi e mila de sarmanul DEX...de ce sa-l punem pe coji de nuci fara sa-l consultam?...Oricum ramin convins ca exista numai o varianta...si daca nu ma insel este derivatia unui cuvint "Frantzuz" :D...(hai sa manelizam si DEX-ul hihihi)
HIC!

14-11-2008 18:48:43

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008

titmouse a scris:

zitreishtrei a scris:

evil a scris:

HIC!

- incendiul.

Stii , Zi33 , Evil este  un om nu numai inteligent ci si un om plin de bunatate , generozitate si farmec personal . Crezi ca mai conteaza faptul ca a absolvit mai mult decat un liceu ? Deloc . Aici pe forum noi cu totii il indragim ...  Crezi ca poti schimba asta ?
Sandie Show , de asemenea , este Doamna noastra .Doamna noastra de pe forum . Ea este nu numai o femeie foarte inteligenta ci si o persoana de elita ;de elita nu numai din punct de vedere social ci si prin ea insasi . N-ai cum sa schimbi asta .
Pentru noi n-au nici o importanta toata comentariile tale dar daca pentru tine au , procedeaza tot asa si in continuare . Biciul tau este prea lung ca sa mai poti alege unde lovesti si eu cred ca , indiferent ce vei mai scrie de acum incolo , nu se mai supara nimeni pe tine . E Ok , am inteles cu totii...Da-i inainte !

Subscriu!Evil este unul dintre cei mai simpatici forumisti,foarte personal care ne-a fascinat pe toti...=)

14-11-2008 20:10:02

?? Betty cea urata
Cont Sters

Clar este un complot mondial aici :D :D :D

14-11-2008 21:05:45

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Sa-mi dau si io cu parerea in topic :
- Dom'le, c-a fost bomba, ca n-a fost, c-a fost arabu, c-a fost jidanu, ca insusi Unchiu Sam si-a varat trotil in cur, conteaza prea putin, ce a urmat are importanta. Ocuparea Irakului si Patriotic  Act, doua chestii pe care mintea oricarui om normal le-ar respinge, mai putin turma yankee...
Aaaaa...  daca tot vreti o tema cu adevarat interesanta si plina de mister, ce ziceti de asta :
"In casuta cu faiantza,
Cine-a pus cacat pe clantza ?"

14-11-2008 21:18:19

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Betty cea urata a scris:

Betty, pupa-te-ar mosh-tu, nu cumva tu esti DA-SI-NU reloaded ?

14-11-2008 21:22:45

?? Betty cea urata
Cont Sters

lol
Mai aveti putin si incep kiss-urile. Asta e sectiunea de yes-mani a forumului ?

14-11-2008 21:24:03

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Dulceatza neichii, revin si io, cat de curand, insa tre'  sa-mi iau niscaiva marafeturi ca ale lu' Rambo, ca trag cumetrii in topic, mai dihai ca teroristii lu' Iliescu, in decembrie trecut.
Ca tot facui vorbire si-l am pe fi-meu langa mine, auzi ce ma-ntreaba asta :
- Tata, daca se bate Batman cu Femeia Fantastica, cine castiga ?

Ultima modificare facuta de PeterPan 63 (14-11-2008 21:36:22)

14-11-2008 21:32:45

?? Betty cea urata
Cont Sters

PeterPan 63 a scris:

- Dom'le, c-a fost bomba, ca n-a fost, c-a fost arabu, c-a fost jidanu, ca insusi Unchiu Sam si-a varat trotil in cur, conteaza prea putin, ce a urmat are importanta. Ocuparea Irakului si Patriotic  Act, doua chestii pe care mintea oricarui om normal le-ar respinge, mai putin turma yankee...
Aaaaa...  daca tot vreti o tema cu adevarat interesanta si plina de mister, ce ziceti de asta :
"In casuta cu faiantza,

:D :D
Logic ar fi sa fi facut asta cineva care nu a gasit hirtia igienica. Posibil sa fie unul care nu stie sa o foloseasca.
Eu cred ca a fost ala mic care nu a ajuns la suportul cu hirtie igienica.

Exista logic varianta urmatoare.
Intrebem cine dupa cine a fost la toaleta.Cind avem lista intrebam la cine s-a terminat hirtia igienica.

Suspectul nr 1 este urmatorul pe lista.

14-11-2008 21:34:04

?? traven
Cont Sters

Inregistat: 18-06-2008

PeterPan 63 a scris:

"In casuta cu faiantza,

... Unu' care s-a razbunat, dupa ce a fost el insusi ... victima ;):D:D :

Ultima modificare facuta de traven (14-11-2008 21:56:29)

14-11-2008 21:47:43

?? Betty cea urata
Cont Sters

PeterPan 63 a scris:

Dulceatza neichii, revin si io, cat de curand, insa tre'  sa-mi iau niscaiva marafeturi ca ale lu' Rambo, ca trag cumetrii in topic, mai dihai ca teroristii lu' Iliescu, in decembrie trecut.
Ca tot facui vorbire si-l am pe fi-meu langa mine, auzi ce ma-ntreaba asta :
- Tata, daca se bate Batman cu Femeia Fantastica, cine castiga ?

Honey draga, eu te astept, am trupa de supravietuire la mine Topicul respectiv pe aproape.Nu imi place Batman si nici Spiderman .Femeia fantastica  nu ma inspira

14-11-2008 21:49:30

?? Betty cea urata
Cont Sters

Imi place un personaj din desenele animate de pe Jetix. Sigur fiul lui Peter stie despre ce este vorba.Daca nu stie inseamna ca este major si are voie sa stea pe acest forum linga tatal ( unchiul sau ).

later edit :

Mi-ai lasat impresia ca este vorba de nepot nu de fiu.
Asa ca am corectat postarea dupa cum ai fi corectat si tu in locul meu..

Ultima modificare facuta de Betty cea urata (14-11-2008 22:46:40)

14-11-2008 21:55:04

diorella
Femeie

Nou venit

Betty cea urata a scris:

Un complot mondial pro-Tasha sau anti-SUA? Eu nu as putea complota contra SUA, dar pro-Tasha - as incerca...

14-11-2008 23:36:33

?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Undeva mai sus, posibil pagina 11, se vorbea de structura de rezistenta a WTC, ca fiind in centru. Dupa cum imi aduc eu aminte, cand au fost construiti Gemenii a fost Revolutionar faptul ca structura de rezistenta a fost in jurul lifturilor dar mai ales pe marginea celor patru laturi ale cladirii. Etajele fiind facute din prefabricate(ciment usor) si fiind ca si la noi sudate la incheieturi. Comisia  ce a analizat planurile arhitectilor si care au calculat pe cat posibil toate variantele au "constatat" ca; Caldura focului acelerata de benzina de avion a dilatat placile care s-au desprins si sub greutatea etajelor superioare s-au prabusit ca un tort cu multe etajere dar suspendate cu firave parti de zahar

15-11-2008 10:18:09

Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7    
Mergeti la