Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / Complot Mondialist    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008

diorella a scris:

Betty cea urata a scris:

Clar este un complot mondial aici :D :D :D

Un complot mondial pro-Tasha sau anti-SUA? Eu nu as putea complota contra SUA, dar pro-Tasha - as incerca...

Succes!!!=)

15-11-2008 10:42:52

?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Cineva spunea undeva pe cateva pagini mai in urma ca Israelitii provin/vin/se trag din Egipt. Biblia zice ca Abraham, parintele semitilor ar fi iesit din Ur un foarte antic oras. Judecand dupa trasaturile limbii semite, atunci asta indica o provenienta din locul/tara numita azi Etiopia.

15-11-2008 16:13:10

?? tasha 1951
Cont Sters

diorella a scris:

Betty cea urata a scris:

Clar este un complot mondial aici :D :D :D

Un complot mondial pro-Tasha sau anti-SUA? Eu nu as putea complota contra SUA, dar pro-Tasha - as incerca...

Si tu Fuscus?:rolleyes:
Complot deja suna aiurea oricum ar fi el ...=(

Ultima modificare facuta de tasha 1951 (15-11-2008 17:45:48)

15-11-2008 17:44:40

?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008

NJD a scris:

Cineva spunea undeva pe cateva pagini mai in urma ca Israelitii provin/vin/se trag din Egipt. Biblia zice ca Abraham, parintele semitilor ar fi iesit din Ur un foarte antic oras. Judecand dupa trasaturile limbii semite, atunci asta indica o provenienta din locul/tara numita azi Etiopia.

Da,Abraham a fost parintele tuturor semitilor ,chiar daca termenul de semit indica doar limba cu origini comune,consider ca si rasele  vin din aceleasi origini comune , convingere intarita de mitul/legenda lui Abraham  :)

Parintele israelitilor a fost Iacob fiul lui Isaac si nepotul lui Abraham caruia un inger( ENLIL=Yahve?considerat ca zeu brutal,egoist si orgolios) ia dat numele de Israel care inseamna in ebraica(hebraique) "cel ce sa luptat cu dumnezeu (zeii?)" pt.ca se luptase cu ei si a fost puternic .Tot atunci sa facut si "prima alianta" (dupa credintele crestine).

Jacob are 12 fii si o fica,ce sunt la originea celor 12 triburi ale lui israel.
Istoric,arheologic,stiintific se presupune ca erau triburi razboinice si agresive .Au fost angajati ca mercenari (beduini nomazi) in diverse imperii ,din care cauza  ajungeau in teritorii indepartate , cum e cazul in Nubia (cunoscuta si sub numele de Etiopia) unde au luptat sub comanda Generalului EGIPTEAN Moise .

NJD a scris:

Nici o postare in contradictie pe teme istorice?
OK, mai fac o corectie pe undeva;
Israelitii/evrei nu au fost expulzati din Egipt dupa moartea lui Akhenaten pentru ca au fost monoteisti. Biblia spune ca ei, in frunte cu Charlton Heston, si-au cerut si capatat libertatea sa plece din Egipt si Faraonul Yul Briner cel Mare le-a dat-o cu parere de rau.

Era perioada faraonului Akenaton care fondase o noua religie (monoteista) sub influentza unor cuceriri in zona Siriei de azi , dar si din motive politice  (preotii politeisti aveau o prea mare putere dupa gustul lui si al tatalui lui )sa autodeclarat incarnarea zeului Aton.Nefertiti, prima lui sotie nu se stie de ce origine era (israelita?) .A construit o alta capitala , unde a impus noua religie (iar de acolo , in intregul Egipt)Teba ,vechea capitala era prea supusa preotilor politeisti.Dupa moartea lui , Preotii si o mare parte a poporului egiptean au respins noua religie din care cauza sa ajuns la anarhie .

Moise ,care era un fidel al Faraonului si in special a religiei lui ,  a scos din Egipt  credinciosii acestei noi religii printre care erau si o mare parte a israelitilor(carora le-a impus circumcizia , egiptenii find singurii care o practicau pana atunci).Datorita haosului ce exista si privilegiilor de care inca profita Moise , nu au intampinat greutati.Au ajuns in canaan , unde tara fusese pradata si populatia luata in sclavaj,de catre asirieni.Nu mai existau decat unele triburi de mercenari (israeliti) care-i ajutasera pe asirieni si care se numeau Apirou, Abirou, Hapirou sau Habirou (in functie de sursele diferite,sumerieni,akadieni,asirieni...) ,de la care se trage denumirea de Hebreu .Noul popor al lui Moise sa stabilit in cannan si sa amestecat cu acesti Habiru cu care erau inruditi.

P.S. Se pare ca o parte din Israeliti au ramas in  Nubia(Etiopia) unde mai este si azi o comunitate de religie mozaica.
;)

P.P.S  O mare parte din scrierile (legendele) bibliei vin din legendele Sumeriene ,Asiriene,akadice, adaptate binenteles .Doar de la deportarea in Babilon,se pare ca le apartin

Ultima modificare facuta de stromboli (16-11-2008 13:45:22)

16-11-2008 13:25:34

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008

PeterPan 63 a scris:

Dulceatza neichii, revin si io, cat de curand, insa tre'  sa-mi iau niscaiva marafeturi ca ale lu' Rambo, ca trag cumetrii in topic, mai dihai ca teroristii lu' Iliescu, in decembrie trecut.
Ca tot facui vorbire si-l am pe fi-meu langa mine, auzi ce ma-ntreaba asta :
- Tata, daca se bate Batman cu Femeia Fantastica, cine castiga ?

Mi-ar placea sa stiu ce i-ai raspuns ...chiar asa...daca se bate Batman cu Femeia Fantastica , cine castiga ? Eii ?

Uite cateva raspunsuri ale unor copii :

Ce este un ministru ?
"Ministru e un om care sta pe scaun si le spune la altii sa faca cerere." ( un copil , 7 ani.)

Ce e sufletul ?
" Sufletul e atunci cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi prajituri si lu' ala mic" .

Ce e tristetea ?
"Tristetea inseamna cand un om vine la altul si bea mult " .

Ce e zambetul ?
"Zambetul e atunci cand niste oameni rad cu gura inchisa ca sa nu deranjeze oamenii de la bloc" .

Ce e Pamantul ?
".......... Pamantul se invarteste ca sa aiba toate tarile pamant . El cand se invarte da pamant la toate tarile ."

Ce e un ministru ?
"Ministru e un om care a invatat zece clase si dupa care s-a dus la serviciul de ministri" .

ps. de pe saitul George Pruteanu

Ultima modificare facuta de titmouse (18-11-2008 09:43:01)

18-11-2008 09:40:40

?? NJD
Cont Sters

New World Order, soseste mai curand decat prezis ?
(nimic nu e intamplator)

Ultima modificare facuta de NJD (20-11-2008 09:07:51)

20-11-2008 08:55:12

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Am citit toate comentariile voastre despre cele doua turnuri americane dar tot nu am inteles , de fapt , unde aveau ele structura de rezistenta ? in centru  sau dispusa pe cele patru laturi ? In jurul lifturilor ?

Ultima modificare facuta de titmouse (20-11-2008 09:07:34)

20-11-2008 09:07:09

?? NJD
Cont Sters

Ca sa fie protejate impotriva avioanelor, unul a intrat/sa infipt in "Empire State Building" au avut structura principala de rezistenta pe laterale, dar si imprejur unde au fost lifturile si scarile.

Ultima modificare facuta de NJD (25-11-2008 13:46:06)

20-11-2008 09:12:06

?? ossy
Cont Sters

Inregistat: 03-01-2005

stromboli a scris:

« Unora din  cei mai mari oameni ai Statelor Unite,din comert si industrie ,le este teama.Ei stiu ca exista undeva o putere ,foarte bine organizata,subtila ,dar nu vorbesc prea tare cand o acuza »

Woodrow Wilson         fost presedinte al Statelor Unite Americane

Putini oameni stiu astazi ca  revolutia Americana ,a fost in special lupta pentru a se elibera de controlul bancilor mondiale dominate de  clanul  Rothschild .Aceasta lupta a fost pierduta  de americani in 1913 cand  presedintele  Woodrow Wilson  a semnat o lege federala  ce da dreptul de a creea dolari , unui cartel de banci  internationale .

"Sunt un om foarte nefericit.Am ruinat tara  fara sa vreau .Marea natiune ,industrializata,e controlata de sistemul de credit.Dinamismul tarii si toate activitatile sunt in mainile catorva oameni.Am devenit guvernul cel mai prost organizat,cel mai dominat si controlat.

Woodrow Wilson fost presedinte al Statelor Unite Americane

Mda...intotdeauna gadila curiozitatea conspiratiile astea,mai gadila si misterul...
Si eu personal,totusi ma simt liber si asta conteaza cel mai mult.Prinzand inca bine si comunismul,azi nu pot fi decat multumit ca ma simt liber sa fac ce vreau si cum vreau.In rest...faca conspiratiile ce vor,pt mine ot implinirea personala conteaza.Pt mine si apropiatii mei;)

23-11-2008 07:02:30

?? NJD
Cont Sters

si cand toti si toate (organizatiile bancare)sunt salvati, am ramas inca printre putinii, mindrii, care nu au si nu vor intinde mana :)

25-11-2008 13:49:39

?? Betty cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008

ossy a scris:

stromboli a scris:

« Unora din  cei mai mari oameni ai Statelor Unite,din comert si industrie ,le este teama.Ei stiu ca exista undeva o putere ,foarte bine organizata,subtila ,dar nu vorbesc prea tare cand o acuza »

Woodrow Wilson         fost presedinte al Statelor Unite Americane

Putini oameni stiu astazi ca  revolutia Americana ,a fost in special lupta pentru a se elibera de controlul bancilor mondiale dominate de  clanul  Rothschild .Aceasta lupta a fost pierduta  de americani in 1913 cand  presedintele  Woodrow Wilson  a semnat o lege federala  ce da dreptul de a creea dolari , unui cartel de banci  internationale .

"Sunt un om foarte nefericit.Am ruinat tara  fara sa vreau .Marea natiune ,industrializata,e controlata de sistemul de credit.Dinamismul tarii si toate activitatile sunt in mainile catorva oameni.Am devenit guvernul cel mai prost organizat,cel mai dominat si controlat.

Woodrow Wilson fost presedinte al Statelor Unite Americane

Mda...intotdeauna gadila curiozitatea conspiratiile astea,mai gadila si misterul...
Si eu personal,totusi ma simt liber si asta conteaza cel mai mult.Prinzand inca bine si comunismul,azi nu pot fi decat multumit ca ma simt liber sa fac ce vreau si cum vreau.In rest...faca conspiratiile ce vor,pt mine ot implinirea personala conteaza.Pt mine si apropiatii mei;)

Esti artist, iar artistii au existat si vor exista.
Indiferent  de orinduire sociala, indiferent de vremuri sau timpuri.

29-11-2008 01:03:13

?? confidentu
Cont Sters

Inregistat: 28-05-2008
Criza financiara va fi atat de acuta,,incat femeile se vor casatori din dragoste :D

29-11-2008 18:09:43

?? niladam
Cont Sters

Inregistat: 23-10-2007
Ups ! Da' pan'-acu' ... de ce-au facut-o ? :rolleyes:

29-11-2008 19:01:42

?? Doriane
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
dragoste de bani poate....
confidentu a scris:

Criza financiara va fi atat de acuta,,incat femeile se vor casatori din dragoste :D

29-11-2008 19:16:36

?? tasha 1951
Cont Sters

Doriane a scris:

dragoste de bani poate....
confidentu a scris:

Ha!!!!parca poti sa stii?;)

30-11-2008 00:27:15

mihaela_f
Femeie

Nou venit

Inregistat: 23-03-2008

confidentu a scris:

Logica buna ;)! Daca barbatii "strang surubul "(sau cureaua...ori, degetul la usa :D etc.)singura (si unica) alternativa e... dragostea. Deci, expresia "ase cum m_o facut mama" o sa fie motto_ul barbatilor, pe timp de criza :D :D

Ultima modificare facuta de mihaela_f (30-11-2008 00:56:41)

30-11-2008 00:55:04

?? tasha 1951
Cont Sters

mihaela_f a scris:

confidentu a scris:

Logica buna ;)! Daca barbatii "strang surubul "(sau cureaua...ori, degetul la usa :D etc.)singura (si unica) alternativa e... dragostea. Deci, expresia "ase cum m_o facut mama" o sa fie motto_ul barbatilor, pe timp de criza :D :D

Asa sa fie daca spui tu...=D=D

30-11-2008 13:53:16

?? NJD
Cont Sters

Nu stiu ce sa intimplat cu toate motivele rationale de ce Bariliul de Ulei era indreptatit la $147 si se prevedea in crestere (industriile in crestere a; Indiei, China, Africa, Europa, Rusia dar sa nu uitam si Romania) iar acum imi pare asa de bine cind vad ca se duce vertiginos in jos, sub $45 pe bariliu. Cred ca asta e semn de "Complot Mondial" impotriva OPEC. :) si ca atare o sa coploteze si OPEC sa scada productia, p'orma in raspus ar trebui sa complotam si noi sa nu mai avem nevoie de benzina/ulei pe cat posibil (in urmatorii 10 ani)

Ultima modificare facuta de NJD (04-12-2008 09:32:56)

04-12-2008 09:32:34

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

NJD a scris:

Nu stiu ce sa intimplat cu toate motivele rationale de ce Bariliul de Ulei era indreptatit la $147 si se prevedea in crestere (industriile in crestere a; Indiei, China, Africa, Europa, Rusia dar sa nu uitam si Romania) iar acum imi pare asa de bine cind vad ca se duce vertiginos in jos, sub $45 pe bariliu. Cred ca asta e semn de "Complot Mondial" impotriva OPEC. :) si ca atare o sa coploteze si OPEC sa scada productia, p'orma in raspus ar trebui sa complotam si noi sa nu mai avem nevoie de benzina/ulei pe cat posibil (in urmatorii 10 ani)

Mie nu-mi pare bine cand vad ca ceva se duce vertiginos in jos .
NJD-ule , da' Botswana are Bursa ? Si cand creste moneda botswaneza , cum se spune ??

Ultima modificare facuta de titmouse (04-12-2008 10:08:39)

04-12-2008 10:04:44

?? NJD
Cont Sters

Mai Tits, tu imi intinzi o Cursa cu "Bursa" :)
Nu sunt chiar cunoscator al continetului african, tre sa astepti un raspuns de la Extremul sau Pan, ei le stiu pe toate, eu sunt "mic" nu stiu nimic :) de complotul asta.

04-12-2008 10:15:25

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

NJD-ule , hai sa te mai intreb ceva si dup-aia plec...asta vara am pierdut bani frumosi pentru c-am stat in fata calculatorului ...cu traznitii din Bunkeristania . Da..ce vroiam sa intreb ?
Stii cumva datele de nastere ale lui Obama ? Luna , zi , an ? ca tu le stii pe toate alea alea...dar ai putea face rost de datele lui de nastere ? sa-l disec astrologic...daca Labama este cine cred eu  atunci ar trebui sa fie nascut intr-un semn de apa cu ascendent intr-un semn de pamant ... sau vitavercea , intr-un semn de pamant cu ascendent intr-un semn de apa...

04-12-2008 10:16:28

?? NJD
Cont Sters

Incerc sa-ti gasesc datele dar iti spun;
Ateapta pana dupa Vineri, cand se termina o intrunire secreta a curtii supreme SUA (cei 9 judecatori) sa vada care certificat de nastere e mai Valabil, Cel dih Hawaii si data, sau cel din Etiopia si data aia.
Sa ai o zi buna, si daca stand aci, pierzi bani, fugi la lucru, aci nu ai de cistigat decat de pierdut timpul, in voie buna sau nu.
Pa

04-12-2008 10:24:03

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

NJD a scris:

Mai Tits, tu imi intinzi o Cursa cu "Bursa" :)
Nu sunt chiar cunoscator al continetului african, tre sa astepti un raspuns de la Extremul sau Pan, ei le stiu pe toate, eu sunt "mic" nu stiu nimic :) de complotul asta.

Domnu'Petre Pan ,..
Domnu'Petre Pan , in Botswana la Bursa cand creste moneda botswaneza cum se spune ?

04-12-2008 10:25:20

?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007
1. Moneda botswaneza e mereu erecta :D, dear Tit, da-i asa neagra si urita ca nu cred sa inspire vreo forumista, doar poate vreo chatista fomista. :D:D

2. Ontopic: interesante "shoparlele" strecurate recent in mod public de Colin Powell si Joe Biden, apropo de "o situatie de criza mondiala grava" :rolleyes: anuntzata de primul ca SIGURA :x pe 21-22 ianuarie 2009 :rolleyes: (cita precizie...), dar, in stilul pervers al manipularii PTB, fara alte detalii (nonsens doar aparent).
Cum 'reaku-i posibil sa stii data exacta a unui eveniment major viitor, dar sa n-ai habar despre NATURA lui ????? :rolleyes:

Scenariile sint de mult facute, asta-i clar. :(

Ultima modificare facuta de Xtremul (14-12-2008 21:47:39)

14-12-2008 21:35:32

?? NJD
Cont Sters

Xtremul a scris:

1. Moneda botswaneza e mereu erecta :D, dear Tit, da-i asa neagra si urita ca nu cred sa inspire vreo forumista, doar poate vreo chatista fomista. :D:D

2. Ontopic: interesante "shoparlele" strecurate recent in mod public de Colin Powell si Joe Biden, apropo de "o situatie de criza mondiala grava" :rolleyes: anuntzata de primul ca SIGURA :x pe 21-22 ianuarie 2009 :rolleyes: (cita precizie...), dar, in stilul pervers al manipularii PTB, fara alte detalii (nonsens doar aparent).
Cum 'reaku-i posibil sa stii data exacta a unui eveniment major viitor, dar sa n-ai habar despre NATURA lui ????? :rolleyes:

Pai tot Colin a fost unul care sustinea Tare la ONU ca sunt arme NUcleare in Irak, si d'aia tre schimbat Guvernul :) . E cam slab domnul d'aia nu a alergat pentru presidentie.
P'orma, cred ca se strica toate tarile Euro de Ris si bucurie cind vad Petrolul la $ 30 barilul. Interesant cum se simte acum dna Rusia? nu cred ca Putin zimbeste cind Visteria e goala, S-ar putea sa ceara Imprumut cu Forta de la Romania
si ati sateliti, dsar nu cred ca le mai merge :)

20-12-2008 09:44:17

?? Xtremul
Cont Sters

NJD a scris:

Adica; Omerta
De aici poate sa inspirat Maroio's Putza :)

Poate fi interpretata si-asa... ;)

Adevaru-i insa cu mult mai complicat si... subtil totodata apropo de tema "Sound of Silence" ;): Paul Simon (Kane adica) e dintr-un familion bogat, tac-su fiind implicat (ca sef in complexul militaro-industrial american) in primele experientze legate de influentzarea starii psihice de la distantza prin "unde silentzioase" :rolleyes: (in curind aplicate "in masa" prin obligativitatea, din februarie 2009, a trecerii la TV HD high definition digital) :D -  hihihi, ce grijuliu e statu' Big Brother :D:D (care acopera 90% din costurile adoptarii TV-HD) la calitataea vizionarii publicului american... ;) (si nu numai... si-n Canada devine obligatorie chestia asta cu TV-ul HD). Si-n curind si-n Europa.

Deja-i insa tema buna de topicul "Conspiratzii" asta... ;)
D-aia uite c-o si mut acolo. :) (adica aici)

Ultima modificare facuta de Xtremul (20-12-2008 15:51:12)

20-12-2008 15:21:26

?? Xtremul
Cont Sters

NJD a scris:

Xtremul a scris:

Pai tot Colin a fost unul care sustinea Tare la ONU ca sunt arme NUcleare in Irak, si d'aia tre schimbat Guvernul :) . E cam slab domnul d'aia nu a alergat pentru presidentie.
P'orma, cred ca se strica toate tarile Euro de Ris si bucurie cind vad Petrolul la $ 30 barilul. Interesant cum se simte acum dna Rusia? nu cred ca Putin zimbeste cind Visteria e goala, S-ar putea sa ceara Imprumut cu Forta de la Romania
si ati sateliti, dsar nu cred ca le mai merge :)

Goldman Sachs si JP Morgan au manipulat pretul petrolului (si-n sus, si-n jos :x)
Treaba-i f. complexa, dar cu scopuri clare... n-am din pacate timp sa le expun aici si acum. ;)
Oricum, ma oftica faptul ca noi, astia "micii" (chiar daca deloc ignoranti - macar 1% dintre noi :rolleyes:) nu putem influentza NIMIC, in niciun fel. :(

Ultima modificare facuta de Xtremul (20-12-2008 15:52:28)

20-12-2008 15:24:09

diorella
Femeie

Nou venit

Inregistat: 12-11-2008
Mda... dar e o vorba: Cui prodest scelus, es fecit! As putea paria ca "adevaratul criminal" (sau poate mai bine s-ar numi "prostul arogant" - dar si asta ar fi o tautologie jenanta) e ceva mai la Est (a propos de "visteria goala" a Rusiei si de interesele "generalilor nostaligici"), dar nu am timp nici eu sa incep o polemica pe acesata tema, asa ca... ma opresc aici. Deocamdata, cel putin. :)

20-12-2008 16:00:41

?? NJD
Cont Sters

Xtremul a scris:

NJD a scris:

Adica; Omerta
De aici poate sa inspirat Maroio's Putza :)

Poate fi interpretata si-asa... ;)

Adevaru-i insa cu mult mai complicat si... subtil totodata apropo de tema "Sound of Silence" ;): Paul Simon (Kane adica) e dintr-un familion bogat, tac-su fiind implicat (ca sef in complexul militaro-industrial american) in primele experientze legate de influentzarea starii psihice de la distantza prin "unde silentzioase" :rolleyes: (in curind aplicate "in masa" prin obligativitatea, din februarie 2009, a trecerii la TV HD high definition digital) :D -  hihihi, ce grijuliu e statu' Big Brother :D:D (care acopera 90% din costurile adoptarii TV-HD) la calitataea vizionarii publicului american... ;) (si nu numai... si-n Canada devine obligatorie chestia asta cu TV-ul HD). Si-n curind si-n Europa.

Deja-i insa tema buna de topicul "Conspiratzii" asta... ;)
D-aia uite c-o si mut acolo. :) (adica aici)

Eu am HD de anul trecut,dar numai acum am schimbat tv de 32 cu 46 si 720p cu 1080p adica full HD, am stat toata ziua schimband canalele, se vede excelent se aude excelend (conectie HDMI).
Cred ca pe mine m-au hipnotizat de mult, stiu tot despre mine, mai tre sa le dau retina pentru identificatie si gata. :D sunt complect trecut in Matrixul lor

23-12-2008 10:51:12

?? stromboli
Cont Sters

« Avem nevoie doar de o criza majora si toate natiunile vor accepta Noul Ordin Mondial »  David Rockefeller

24-12-2008 13:25:09

?? Xtremul
Cont Sters

stromboli a scris:

« Avem nevoie doar de o criza majora si toate natiunile vor accepta Noul Ordin Mondial »  David Rockefeller

Vine, vine ea si criza majora... e doar planificata (in detaliu) de cel putzin 20 de ani. :(

24-12-2008 17:55:10

?? Xtremul
Cont Sters

In filmul The Matrix (prima serie, turnata in 1999), pasaportul lui Neo expira pe 9/11/2001... Hopa !? :rolleyes:

ILLUMINATI obisnuiesc sa lase indicii despre ce se va intampla in media.
Indiciile sint de obicei codate in numere (dar nu numai.)

24-12-2008 20:37:09

alina-buc
Femeie

Nou venit

Inregistat: 16-10-2008
In numarul 69 ce cod este ascuns? Am dat de un site unde cica iti bagi data nasterii,greutatea,etc , si iti spune cand vei muri. Am facut si eu asta,si cica doar in 2042 o sa ma imbolnavesc de deces,asa ca ,,,nu scapati prea usor de mine,plus ca pana atunci se inventeaza ceva ca sa traim vesnic. Pe National geografic spunea cineva ca suntem ultima generatie de muritori,ca datorita celulelor stem oamenii vor deveni nemuritori. Greu de crezut acum,,dar,,poti sa sti ce va fii..?

Ultima modificare facuta de alina-buc (26-12-2008 16:26:23)

26-12-2008 16:26:06

?? Xtremul
Cont Sters

Unde dai si unde crapa... :D:D
No hard feelings, Ono, dar 9 septembrie 2001 e data in care s-a petrecut atentatul de la World Trade Center (care a insemnat schimbari majore pe n planuri ale lumii).
Asta era deci - vad ca tre'sa traduc :D - subiectul discutiei care, ca intotdeauna, in zadar am asteptat ca va porni de la postarea initziala.
Gata deci, sint deja "vaccinat" definitiv... :D Stop asadar postarilor prea "profunde". Punct.
Posibil doar, cind si cind, sa mai dau anunturi legate de simbolul ocult 69 :D:D mentionat de tine. ;) hihihi

Ultima modificare facuta de Xtremul (26-12-2008 21:40:28)

26-12-2008 21:35:57

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005

Xtremul a scris:

Unde dau si unde crapa... :D:D
No hard feelings, Ono, dar 9 septembrie 2011 e data in care s-a petrecut atentatul de la World Trade Center

Wawwwww !
Suntem inca in 2008, mon cher !

26-12-2008 21:40:07

?? Xtremul
Cont Sters

Amintirea numarului magic :D 69 m-a afectat subconstient, compadre... :D:D

26-12-2008 21:41:23

diorella
Femeie

Nou venit

Nu cred ca Alina nu era constienta, cand a "lovit" cu numarul magic. :) Cred ca a fost un atac subliminal, programat sa loveasca in ceea ce au oamenii mai de pret: in amintiri! ;)

Ultima modificare facuta de diorella (26-12-2008 21:51:30)

26-12-2008 21:47:11

alina-buc
Femeie

Nou venit

diorella a scris:

Nu cred ca Alina nu era constienta, cand a "lovit" cu numarul magic. :) Cred ca a fost un atac subliminal, programat sa loveasca in ceea ce au oamenii mai de pret: in amintiri! ;)

Amintiri de cand faceau cate un 69? Eu fac asta in fiecare zi,asa ca nu are timp sa devina amintire. Pentru mine amintire e cand in clasa intai m-am dus cu un baietel in wc sa ne ascundem la v-ati-ascunselea iar pe el l-a apucat pisarea si asa ne-a vazut un alt copil care a intrat,el cu putza goala iar eu uitandu-ma si minunandu-ma ca el are acolo ceva ce eu nu am. Asa a aflat invatatoarea si ne-a chemat la ea,noroc ca era unguroaica si buna la suflet,nu ne-a pus sa intindem palma sa ne dea cu linia,cum faceau invatatorii romani. Asa ca sa nu spuneti ceva de rau de unguri pana nu ii cunoasteti,sunt oameni deosebiti.

27-12-2008 15:47:34

?? stromboli
Cont Sters

Fabricarea banilor Subtitrat in Romana

28-12-2008 10:42:57

?? stromboli
Cont Sters

ILUZII  Subtitrat in Romana

28-12-2008 10:57:26

?? stromboli
Cont Sters

EZOTERIC  Subtitrat in Romana

Ultima modificare facuta de stromboli (30-12-2008 04:34:22)

28-12-2008 10:59:39

?? confidentu
Cont Sters

Conceptul de "noua ordine mondiala" - linia directoare a politicii internationale de azi - nu este, catusi de putin unul nou. La 1 mai 1776, in Bavaria, un doctor in teologie - Adam Weishaupt - a fondat societatea "Vechii Cautatori de Lumina din Bavaria", care va deveni in scurt timp cunoscuta sub denumirea de "Ordo Illuminati" (Ordinul Iluminatilor). Weishaupt a sustinut ca numele provenea din scrierile mai vechi si insemna "cei care detin Lumina".  Nesta Webster, in "Mondial Revolution", sintetizeaza foarte bine doctrina radicala a "Noii Ordini Mondiale", asa cum rezulta din scrierile lui Weishaupt:
   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;
   2) Abolirea proprietatii private;
   3) Abolirea mostenitorilor;
   4) Abolirea patriotismului;
   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);
   6) Abolirea tuturor religiilor.

Fireste ca un asemenea program, atat de radical, a atras imediat atentia autoritatilor din Bavaria, care au reactionat inca din 1784, interzicand ordinul si condamnandu-i la moarte pe membrii. Acesta nu numai ca a supravietuit haituielilor, dar a continuat sa se extinda in lume. Astfel, de la cinci membri, cat avea initial "Ordo Illuminati", curand acesta numara 300 de membri, din toate straturile sociale si profesionale: aristocrati, studenti, comercianti, doctori, avocati, judecatori, ofiteri, profesori, functionari publici, bancheri, ba chiar ministri. Printre cele mai notabile personalitati ale timpului care devenisera, in secret, membri ai "Ordinului Iluminatilor" se numarau ducele de Orleans, contele Klemens Von Metternich, Ecaterina a II-a a Rusiei, Johann Gottfried von Herder (filosof), contele Gabriel de Mirabeau (cu un rol esential in Revolutia franceza de la 1789), ducele Ferdinand de Brunswick, Johann Wolfgang von Goethe (marele poet), Christian al VII-lea al Danemarcei, Gustav al III-lea al Suediei etc. In 1783, numarul membrilor "Ordo Illuminati" atingea 600 (potrivit lui D. Rivera si Myron Fagan), iar peste un an acest numar depasea 3000 de membri. In 1786, potrivit lui Fagan, "Iluminatii" isi constituisera filiale secrete ale ordinului in numeroase state europene: Germania, Austria, Ungaria, Anglia, Scotia, Polonia, Franta, Belgia, Elvetia, Italia, Olanda, Spania, Suedia, Transilvania, Rusia si Irlanda. La aceeasi data, "Ordo Illuminati" se infiltrase in America (in 1785, la New York functiona societatea secreta "Columbia", care le apartinea), precum si in Africa. Primul profet al "Ordinului", cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente - "Carbonarii" lui Giuseppe Mazzini, "Liga Dreptilor" lui Karl Marx  sau "Decembristii" lui Cernisevski - a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum , a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

28-12-2008 11:01:35

?? confidentu
Cont Sters

In 1779, bancherul Mayer Amschel Bauer ( si-a schimbat numele in  Mayer Amschel Rothschild , in traducere SCUTUL ROSU si vom vedea in cele ce urmeaza si motivul ) il insarcineaza pe Adam Weishaupt cu constituirea unei societati secrete, care sa ramana la dispozitia sa si a planurilor sale politice. Adam Weishaupt este si un initiat. Studiase doctrinele anti-crestine ale maniheistilor, care il introdusesera pe Weishaupt in astrologie, in magie si in medicina oculta. Un anume "negustor Kolmer" din Iutlanda (teritoriu la granita Germaniei cu Danemarca) il initiase in practicile magice egiptene inca din 1771. Weishaupt studiase, in acelasi timp, puterea misterelor eleusine si ale cultului secret al pitagoreicilor. (Pitagora, filosof din secolul al 6-lea i.C., considera ca oamenii trebuie sa isi uneasca averile si sa traiasca in comun, o idee preluata de "Liga Dreptilor", apoi, de "Liga Comunistilor"). El se mai initiase in invataturile esenienilor, iar in biblioteca sa se gaseau carti, precum "Cabala" sau "Misterele lui Solomon". Cercetase diferite scrieri iezuite, in cautarea unui nou tip de societate secreta . Planuia sa aduca in aceasta societate secreta oameni cu calitati si talente deosebite in domeniile lor sau care se bucurau de o mare influenta . Mai intai, Adam Weishaupt - cu sprijinul lui Meyer Amschell Bauer "Rothschild" - a unit mai multe grupuri oculte intr-o societate secreta numita "Rasaritul", care s-a pastrat pana in zilele noastre. Timp de cinci ani, el a lucrat la un plan care sa-i aduca in jurul sau pe cei hotarati sa lupte cu opresiunea religioasa si cu sistemul social. Incerca si spera sa inlocuiasca crestinismul cu o "religie a ratiunii" ( nota 4 ) . Ideea initiala s-a materializat in "Scoala Intelepciunii", al carei tel era "sa faca rasa umana mai buna, ca sa devina o mare familie fericita".

28-12-2008 11:02:41

?? confidentu
Cont Sters

Ordinul Iluminatilor a avut, initial, cinci membri: Adam Weishaupt, Mayer Amschel Bauer (Rothschild), Kollmer (cel care l-a initiat in 1771 pe Weishaupt in practicile oculte egiptene), Francis Dashood (initial membru in "Satanic Hellfire Club") si Alphonse Donatien de Sade (cunoscutul scriitor). Cu acesti cinci oameni a pornit sa schimbe lumea prin Ordinul Iluminatilor, incepand cu anul 1778.
  Weishaupt nota: "Marea putere a ordinului nostru sta in secretizarea lui totala. Astfel, Ordinul nu va iesi niciodata la lumina, indiferent de loc, si nu se va prezenta sub numele sau. Ci, intotdeauna sub un alt nume, sub o alta ocupatie". El preciza: "Cu cat Ordinul va fi mai secret, si va lucra in tacere, cu atat va fi mai ferit de opresiunea Puterii, deoarece clandestinitatea creeaza un gust special pentru activitatea noastra". Initial, "Ordinul Iluminatilor" avea trei grade: Novice, Minerva si Iluminist-Minerval. Weishaupt se inspirase din structurile masonice, dar si din cele iezuite. Cu toate ca admira structurile iezuite (ca mai tarziu Lenin) si se inspirase din ele, a interzis primirea in ordin a vreunui ex-iezuit. "Trebuie evitati, ca o plaga", scria el. Obiectivul initial al "Iluminatilor" lui Weishaupt era un guvern mondial care sa permita unei elite sa guverneze lumea . Isi propuneau sa distribuie materiale anti-religioase, care sa critice Biserica, in care vedeau un mare obstacol in calea progresului social, precum si impotriva tuturor "inamicilor rasei si societatii umane".

28-12-2008 11:03:51

?? confidentu
Cont Sters

http://saccsiv.127.0.0.1/2008-01-17/263 ... uturi.html

28-12-2008 11:05:43

alina-buc
Femeie

Nou venit

confidentu a scris:

Conceptul de "noua ordine mondiala" - linia directoare a politicii internationale de azi - nu este, catusi de putin unul nou. La 1 mai 1776, in Bavaria, un doctor in teologie - Adam Weishaupt - a fondat societatea "Vechii Cautatori de Lumina din Bavaria", care va deveni in scurt timp cunoscuta sub denumirea de "Ordo Illuminati" (Ordinul Iluminatilor). Weishaupt a sustinut ca numele provenea din scrierile mai vechi si insemna "cei care detin Lumina".  Nesta Webster, in "Mondial Revolution", sintetizeaza foarte bine doctrina radicala a "Noii Ordini Mondiale", asa cum rezulta din scrierile lui Weishaupt:
   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;
   2) Abolirea proprietatii private;
   3) Abolirea mostenitorilor;
   4) Abolirea patriotismului;
   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);
   6) Abolirea tuturor religiilor.

Fireste ca un asemenea program, atat de radical, a atras imediat atentia autoritatilor din Bavaria, care au reactionat inca din 1784, interzicand ordinul si condamnandu-i la moarte pe membrii. Acesta nu numai ca a supravietuit haituielilor, dar a continuat sa se extinda in lume. Astfel, de la cinci membri, cat avea initial "Ordo Illuminati", curand acesta numara 300 de membri, din toate straturile sociale si profesionale: aristocrati, studenti, comercianti, doctori, avocati, judecatori, ofiteri, profesori, functionari publici, bancheri, ba chiar ministri. Printre cele mai notabile personalitati ale timpului care devenisera, in secret, membri ai "Ordinului Iluminatilor" se numarau ducele de Orleans, contele Klemens Von Metternich, Ecaterina a II-a a Rusiei, Johann Gottfried von Herder (filosof), contele Gabriel de Mirabeau (cu un rol esential in Revolutia franceza de la 1789), ducele Ferdinand de Brunswick, Johann Wolfgang von Goethe (marele poet), Christian al VII-lea al Danemarcei, Gustav al III-lea al Suediei etc. In 1783, numarul membrilor "Ordo Illuminati" atingea 600 (potrivit lui D. Rivera si Myron Fagan), iar peste un an acest numar depasea 3000 de membri. In 1786, potrivit lui Fagan, "Iluminatii" isi constituisera filiale secrete ale ordinului in numeroase state europene: Germania, Austria, Ungaria, Anglia, Scotia, Polonia, Franta, Belgia, Elvetia, Italia, Olanda, Spania, Suedia, Transilvania, Rusia si Irlanda. La aceeasi data, "Ordo Illuminati" se infiltrase in America (in 1785, la New York functiona societatea secreta "Columbia", care le apartinea), precum si in Africa. Primul profet al "Ordinului", cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente - "Carbonarii" lui Giuseppe Mazzini, "Liga Dreptilor" lui Karl Marx  sau "Decembristii" lui Cernisevski - a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum , a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.
Biserica si religiile trag omul in jos,popii sunt niste escroci.

28-12-2008 20:35:47

diorella
Femeie

Nou venit

E o generalizare periculoasa, Alina. E ca si cum ai zice ca "toti barbatii e...", vorba aia. Preotii sunt oameni si ei, cu slabiciuni, ca si noi. Religiile sunt niste sisteme de gandire si forme de organizare sociala. Pe baza lor s-au dezvoltat celelalte doctrine/conceptii etc., chiar si cele ateiste. Ateismul, in forma marxista, de pilda, tot pe terenul crestinismului se intemeiaza, chiar daca se raporteaza la religie in sens negativ. Mi se pare logic sa gasim in teoriile noi ecoul  celor mai vechi. Si tot logica mi se pare rezistenta "vechiului" la "nou" (si mai ales schimbarile radicale). Logica reactiei conservatoare este, de fapt, una de bun-simt: despre sistemele vechi stim deja cum functioneaza (bine sau rau, dar functioneaza), despre cele noi nu stim nimic, iar frica de necunoscut este un sentiment firesc la mamifere, in general. :)

Ultima modificare facuta de diorella (29-12-2008 10:49:00)

29-12-2008 10:00:23

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

stromboli a scris:

Fabricarea banilor Subtitrat in Romana

Documentarul acesta m-a ingrozit pur si simplu . Nu cred ca mai am cuvinte . Sunt ingrozita .
Va rog sa-l vizionati si voi...
La Multi Ani , Stromboli !

05-01-2009 10:05:57

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Vezi , Stromboli , tu impreuna cu alti 4-5 forumisti  esti motivul pentru care eu inca mai intru aici pe forum . Nu ca sa vanez greseli gramaticale , nu ca sa ma amuz la nesfarsit de prostia altora care , in treacat fie vorba , pe mine MA PLICTISESTE TERIBIL , nici ca sa capat atentie si admiratie , nici ca sa-mi hranesc orgoliul punand cu botul pe labe dintr-aia...cum le zice...cum le zice Extremul..a..."ciumpalaci" , ci ca sa citesc postarile tale si inca ale catorva . . Tocmai am terminat de vizionat documentarul despre "cum se fac banii" , le voi viziona si pe celelalte .
Prea Mare Cap al Trebii , cam ai dreptate in multe din lucrurile pe care ni le-ai spus .
Urmareste si tu documentarul lui Stromboli .

Ultima modificare facuta de titmouse (05-01-2009 12:01:04)

05-01-2009 11:58:50

?? Xtremul
Cont Sters

L-am "fumat" de mult si p-asta, draga Tit... ;)
Nu doar banii, ci si noi sintem "facutzi" :D (in sensul prostelii/manipularii) de cind am fost creati...
Vine insa ea vremea desteptarii... UNORA ! :)

05-01-2009 21:38:08

Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7    
Mergeti la