Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sînteti conectat.
|
| Autor |
| Mesaje |
Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 |
|
|
?? diana30
Cont Sters
Inregistat: 20-01-2006
|
|
da_si_nu a scris:
pai cum...? daca este muta..poate ca nici nu se confeseaza...... poate ca ar fi amanta ideala.......sau sotia idela?...
sau soacra ideala...?
hai ca m-am incurcat....iar..si sint prea obosita sa reiau rationamentul.....merge cineva la un suc de portocale ? | Iata in sfarsit cineva care invita la un suc de portocale ,si nu la ceva alcool ! Asta e foarte bine ,spunea un medic la tv ca alcoolul NU este necesar organismului,asa ca lasati-o cu ,,un paharel inainte de masa ,,,ca nu tzine ! MIE nu imi place alcoolul de nici un fel ,si bine ar fi ca strugurii sa fie folositi doar asa ,ca orice fruct,nu sa se faca alcool din ei ! O cunostinta imi spunea ca nu e bine ca eu nu beau deloc,dar iata ca medicul de la tv mi-a confirmat ceea ce banuiam ,,nu am nevoie de alcool !
|
|
| 01-03-2006 14:35:39 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
Inregistat: 18-08-2005
|
|
diana30 a scris:
Pai nu,,,ca nu mai suntem impreuna ,,de mult,,,sunt singurica ,,,,! Adica eu si ,,,restul lumii ,,! |
Valeria Messalina
|
|
| 04-03-2006 12:18:43 |
|
|
?? ossy
Cont Sters
Inregistat: 03-01-2005
|
|
diana30 a scris:
da_si_nu a scris:
pai cum...? daca este muta..poate ca nici nu se confeseaza...... poate ca ar fi amanta ideala.......sau sotia idela?...
sau soacra ideala...?
hai ca m-am incurcat....iar..si sint prea obosita sa reiau rationamentul.....merge cineva la un suc de portocale ? | Iata in sfarsit cineva care invita la un suc de portocale ,si nu la ceva alcool ! Asta e foarte bine ,spunea un medic la tv ca alcoolul NU este necesar organismului,asa ca lasati-o cu ,,un paharel inainte de masa ,,,ca nu tzine ! MIE nu imi place alcoolul de nici un fel ,si bine ar fi ca strugurii sa fie folositi doar asa ,ca orice fruct,nu sa se faca alcool din ei ! O cunostinta imi spunea ca nu e bine ca eu nu beau deloc,dar iata ca medicul de la tv mi-a confirmat ceea ce banuiam ,,nu am nevoie de alcool ! |
De acord! N-avem nevoie! Strugurii,buni si sanatos pentru must. Dar...mai pica bine si alcoolul in multe alte privintze.De ex "alcoolul dauneaza grav plictiselii"! 
|
|
| 04-03-2006 17:34:09 |
|
|
?? diana30
Cont Sters
|
|
P. Pan 63 a scris:
....si ce te faci daca apare un doctor la tv care o sa spuna ca sexul NU este necesar organismului ?!!! Si ca p**a-i doar ca sa faci pipi cu ea iar p***a e doar "suport" pentru ...Tampax ?...   Io zic ca tu te uiti prea mult la tv, blondino !    | TE inseli,chiar au spus multi medici ca sexul este cel mai bun medicament in durerile de cap,si nu are contraindicatii. Serios ! SI mie imi place acest "medicament" minune ! Dar din pacate ,cam rar o fac de placere,pt ca greu gasesc ceva sa ma atraga cu adevarat . CU mine trebuie ,,,multa rabdare,,sunt tare dificila !
|
|
| 05-03-2006 21:12:32 |
|
|
?? ossy
Cont Sters
Inregistat: 03-01-2005
|
|
diana30 a scris:
P. Pan 63 a scris:
....si ce te faci daca apare un doctor la tv care o sa spuna ca sexul NU este necesar organismului ?!!! Si ca p**a-i doar ca sa faci pipi cu ea iar p***a e doar "suport" pentru ...Tampax ?...   Io zic ca tu te uiti prea mult la tv, blondino !    | TE inseli,chiar au spus multi medici ca sexul este cel mai bun medicament in durerile de cap,si nu are contraindicatii. Serios ! SI mie imi place acest "medicament" minune ! Dar din pacate ,cam rar o fac de placere,pt ca greu gasesc ceva sa ma atraga cu adevarat . CU mine trebuie ,,,multa rabdare,,sunt tare dificila ! |
Si nu numai.Calmeaza multe feluri de dureri. Si eu gasesc rar atractie cu adevarat.In sensul ca nu-mi ajunge corpul.Poate sa fie superba fizic.Daca-i proasta sau figuranta,o ignor.Sint pretentios tare. On topic:cea mai noua problema a vecinei-"Spune-le fufelor tale sa nu mai deranjeze vecinii cu tocurile" 
|
|
| 06-03-2006 19:46:51 |
|
 P. Pan 63 Barbat
Intretin discutiile
Inregistat: 09-06-2005
|
|
Ce-nseamna, dom'le, omu' strangator !...Patru cocarloshi de ici, patru de colo si s-a facut de-un BMW...  
|
|
| 06-03-2006 23:35:04 |
|
|
?? Aary
Cont Sters
Inregistat: 16-02-2005
|
|
shi shesar pe deasupra 
|
|
| 07-03-2006 00:26:42 |
|
|
?? diana30
Cont Sters
|
|
ossy a scris:
diana30 a scris:
P. Pan 63 a scris:
....si ce te faci daca apare un doctor la tv care o sa spuna ca sexul NU este necesar organismului ?!!! Si ca p**a-i doar ca sa faci pipi cu ea iar p***a e doar "suport" pentru ...Tampax ?...   Io zic ca tu te uiti prea mult la tv, blondino !    | TE inseli,chiar au spus multi medici ca sexul este cel mai bun medicament in durerile de cap,si nu are contraindicatii. Serios ! SI mie imi place acest "medicament" minune ! Dar din pacate ,cam rar o fac de placere,pt ca greu gasesc ceva sa ma atraga cu adevarat . CU mine trebuie ,,,multa rabdare,,sunt tare dificila ! |
Si nu numai.Calmeaza multe feluri de dureri. Si eu gasesc rar atractie cu adevarat.In sensul ca nu-mi ajunge corpul.Poate sa fie superba fizic.Daca-i proasta sau figuranta,o ignor.Sint pretentios tare. On topic:cea mai noua problema a vecinei-"Spune-le fufelor tale sa nu mai deranjeze vecinii cu tocurile"  |
Daca la mine te refereai,,ma doare in cot ca se simt vecinii deranjati de tocurile mele ! Doar nu o sa umblu in maini de dragul lor.
|
|
| 07-03-2006 01:56:58 |
|
|
?? Aary
Cont Sters
Inregistat: 16-02-2005
|
|
on topic> maria (vecina mea) rocks!!!
|
|
| 07-03-2006 09:44:25 |
|
|
?? karmacoma
Cont Sters
Inregistat: 27-01-2006
|
|
vecini mei au un canish care ii e tare antipatic catzelei mele...a incercat sa-i intinda onduleurile de vreo 3 ori....hmmmm
|
|
| 07-03-2006 10:16:46 |
|
|
?? diana30
Cont Sters
|
|
Pentru vecinii care au caini credeti ca a-r trebui sa l-i se treaca o persoana in plus la intretinere ? EU nu am caine,si nici nu a-s tine in casa ,asa ca va dati seama de parerea mea ! Dar voi ce credeti ?
|
|
| 07-03-2006 16:34:59 |
|
|
?? karmacoma
Cont Sters
|
|
Presupun ca vorbesti de cei care stau la bloc. Eu cred ca totul ar trebui sa se rezume la logica fiecaruia de a tine un animal in casa. Una e cand tii un canishe si alta e cand tii un caine lup in apartament. Cu toate ca daca proprietarul nu e deranjat de mirosul cainelui nu vad cu ce-i deranjeaza pe vecini (asta daca nu latra intr-o veselie)
|
|
| 07-03-2006 17:56:25 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
Inregistat: 12-02-2005
|
|
ciinele....sonerie sau alarma cu suflet..... 
|
|
| 08-03-2006 03:34:32 |
|
|
?? diana30
Cont Sters
|
|
karmacoma a scris:
Presupun ca vorbesti de cei care stau la bloc. Eu cred ca totul ar trebui sa se rezume la logica fiecaruia de a tine un animal in casa. Una e cand tii un canishe si alta e cand tii un caine lup in apartament. Cu toate ca daca proprietarul nu e deranjat de mirosul cainelui nu vad cu ce-i deranjeaza pe vecini (asta daca nu latra intr-o veselie) | DAR intr-o casa in care exista caine sau pisica ,exista si miros specific. Asta o stiu sigur,iar cine nu recunoaste,treaba lui ! Totusi cred ca cei care au caini sunt ca niste sclavi ,pentru ca trebuie sa-l scoata sa-si faca nevoile,sa-l plimbe ,sa-l spele , si toate astea ,,,pentru ce ? EU am preferat sa am un copil,sa-l iubesc,sa ma iubeasca,dar adevarul e ca daca nu a-s fi putut avea,,poate ca luam si eu un caine . DAR nu luam de rasa,a-s fi preferat un maidanez,mi-e mila de ei,cat sunt de amarati. Cand stateam la curte am avut o catea maidaneza,era foarte inteligenta si afectuoasa,ma doare si acum sufletul gandindu-ma la ea,pt ca atunci cand m-am mutat am dat-o unui vecin ,care pana la urma a lasat-o pe strada. ERA ca si copilul meu,o gasisem tarandu-se pe strada,nici ochii nu i se deschisesera,am hranit-o cu biberonul,ma trezea noaptea ca si un copil,la trei ore plangea . MI-am facut pacat cu ea,dar nici la bloc nu puteam sa o iau (sau poate ca asta e doar o scuza ) ,alt caine nu mai vreau ,mi-e tare mila de ei ,dar copilul meu e mai presus acum decat orice animal . SI ca sa inchei ,va dau un sfat " IUBITI SI CAINII VAGABONZI " ! ! !
|
|
| 09-03-2006 16:56:56 |
|
|
?? mishu35
Cont Sters
Inregistat: 27-03-2005
|
|
. superba pledoarie. deci vca rog sa-mi datzi voie......ham ham. ca restul stia lumea deja. si mai e si ontopic ca de .. oi fi si eu vecinu la cineva pe lumea asta.
|
|
| 09-03-2006 18:14:20 |
|
|
?? karmacoma
Cont Sters
|
|
diana30 a scris:
karmacoma a scris:
Presupun ca vorbesti de cei care stau la bloc. Eu cred ca totul ar trebui sa se rezume la logica fiecaruia de a tine un animal in casa. Una e cand tii un canishe si alta e cand tii un caine lup in apartament. Cu toate ca daca proprietarul nu e deranjat de mirosul cainelui nu vad cu ce-i deranjeaza pe vecini (asta daca nu latra intr-o veselie) | DAR intr-o casa in care exista caine sau pisica ,exista si miros specific. Asta o stiu sigur,iar cine nu recunoaste,treaba lui ! Totusi cred ca cei care au caini sunt ca niste sclavi ,pentru ca trebuie sa-l scoata sa-si faca nevoile,sa-l plimbe ,sa-l spele , si toate astea ,,,pentru ce ? EU am preferat sa am un copil,sa-l iubesc,sa ma iubeasca,dar adevarul e ca daca nu a-s fi putut avea,,poate ca luam si eu un caine . DAR nu luam de rasa,a-s fi preferat un maidanez,mi-e mila de ei,cat sunt de amarati. Cand stateam la curte am avut o catea maidaneza,era foarte inteligenta si afectuoasa,ma doare si acum sufletul gandindu-ma la ea,pt ca atunci cand m-am mutat am dat-o unui vecin ,care pana la urma a lasat-o pe strada. ERA ca si copilul meu,o gasisem tarandu-se pe strada,nici ochii nu i se deschisesera,am hranit-o cu biberonul,ma trezea noaptea ca si un copil,la trei ore plangea . MI-am facut pacat cu ea,dar nici la bloc nu puteam sa o iau (sau poate ca asta e doar o scuza ) ,alt caine nu mai vreau ,mi-e tare mila de ei ,dar copilul meu e mai presus acum decat orice animal . SI ca sa inchei ,va dau un sfat " IUBITI SI CAINII VAGABONZI " ! ! ! |
Nu este o corvoada sa-ti scoti animalele afara sau sa le dai de mancare pt simplu fapt ca si tu ai facut asta pt catelul ala mic si ai facut-o din dragoste. Cand faci ceva cu drag, chiar daca nu intotdeauna ai chef sa faci totusi faci cu placere. Sigur ca exista un miros dar si asta depinde de ce tii in casa si cat e de mare casa. In final daca cuiva ii place sa stea in miros si sa se "sacrifice" pt animalutz nu vad de ce sa ma deranjeze pe mine sau pe altcineva
|
|
| 09-03-2006 22:00:30 |
|
|
?? diana30
Cont Sters
|
|
DA,asa e,numai ca unii aduna cainii si ne obliga sa suportam mizeria si mirosul ! ASA fac unii batrani sau bolnavi psihici . SI culmea e ca ei au impresia ca fac bine acelor caini .
|
|
| 10-03-2006 18:15:54 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
Inregistat: 18-08-2005
|
|
Simbata pe la prinz, era frumos afara, soare ca de primavera, fara vint, si cam toata lumea indraznea, numai o camasa. Ma duc sa fac un tur, sa vad ce mai e nou, gindeam, si o iau pe scari in jos. La parter, o usa deschisa de unde adia un parfum puternic, de varza. Ce gatesti vecina? Sarmale? Am venit chiar la timp. Intra putin, astept niste prieteni, nu ma simt bine, mor. Nu am pe nimeni, uite cheile si aici in buzunarul de la haina asta sint banii de inmormintare. Dar ce ai? Nu stiu/ametzeli/regurgitate/palpitatii/tensiune mare/ dureri de cap/mor, de o jumatate de ora de cind am luat pastila asta. Ma uit. Vad. Nu cunosc. Undeva mai jos scria; “Nu pentru vinzare”. Cred ca e ceva nou/gratis/testare. Mai iei ceva medicamente? Imi insira citeva. Aha, ori corpul nu acepta si asta e reactia ori s-a combinat cu alte medicamente, indiferent, tre sa-ti chem o ambulatza, dar ce sa mai...pina vin ei……pune-ti o pereche de papuci, in 2 minute am tras masina in fata. Fug. La intrare dau nas cu prietenii ei. Aduceti-o afara pina aduc eu masina. In doua minute toti pasagerii asigurati, goanaaaa pe; rosu/galben/verde/rosu/trotuoar/sens opus/interzis ajungem la destinatie, “Intrare, Urgente”.In urmatoarele minute comfortabil in pat sub observatie/monitoare/interogatie noua pacienta e in siguranta. Esti pe maini bune, am plecat, ne vedem Luni. Multumesc, nu uita de ce am vorbit, de buzunarul ……….”Vorbesti prostii” zic. La revedere. Marti, pe la prinz. ne revedem. Multumiri adinci/complimente/si iar si un buchet de fo’ 24 de trandafiri rosii cu ceva floricele micute si albe printe. Citeva ore mai tirziu” bah ce faci cu buchetul asta gigant ? pentru cine? Si de unde il ai, din cimitir? Ha ?” Nu. De la Vecina.
|
|
| 05-04-2006 15:58:22 |
|
andreeas74 Femeie
Moderator
Inregistat: 29-03-2005
|
|
Frumoasa vecina noastra, scoate capul pe fereastra! (daca are termopanul roto_oscilo_batant! daca nu..il scoate pe usa sau ..pe maneca! depinde de decolteu! .....offfffffffff
|
|
| 15-04-2006 19:34:38 |
|
|
?? sjf
Cont Sters
Inregistat: 20-11-2005
|
|
SIM_ONE62 a scris:
P. Pan 63 a scris:
"Sh-am sa-l duuuc la o vecina, Sa-l curetze da rugina..."
....hop, sha !... |
am cillit banK!!!te bagi??? ;)curatza orice rugina!!!  |
Ultima modificare facuta de sjf (28-04-2006 21:29:32)
|
|
| 26-04-2006 22:06:58 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
|
|
Vecina tocmai a venit din spania, dupa ce a stat prin italia...
este bronzata , are bani si pare mai dura...
|
|
| 10-10-2006 02:40:14 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
|
|
sau poate ca acum stie exact ce isi doreste sa faca in viata ?
|
|
| 21-10-2006 00:40:50 |
|
|
?? Arriella
Cont Sters
Inregistat: 08-12-2006
|
|
P. Pan 63 a scris:
....si ce te faci daca apare un doctor la tv care o sa spuna ca sexul NU este necesar organismului ?!!! Si ca p**a-i doar ca sa faci pipi cu ea iar p***a e doar "suport" pentru ...Tampax ?...   Io zic ca tu te uiti prea mult la tv, blondino !    | Ma uit doar seara, aprpo, ati vazut ca pe antena 1 au bagat o emisiune gen tradati in dragoste ? CU o ispita care sa testeze fidelitatea sotilor,,,si bineinteles ca acestia ,,pica . Nu ca noi nu am pica,,,,.
|
|
| 19-01-2007 18:42:14 |
|
fun-funny Femeie
Moderator
Inregistat: 15-12-2006
|
|
am vazut doar secvente din publicitatea facuta emisiunii... si, recunosc... as pica testul  dar cum nu's maritata.... n-am eu norocul sa ma ispiteasca unul destept si frumos (exact in ordinea asta )
|
|
| 19-01-2007 18:44:26 |
|
|
?? Arriella
Cont Sters
|
|
da_si_nu a scris:
Vecina tocmai a venit din spania, dupa ce a stat prin italia...
este bronzata , are bani si pare mai dura... | Apropo de asta,,haideti sa scriem fiecare (dar cinstit) cum credem ca suntem catalogati de vecini,ce credeti ca vorbesc despre noi atunci cand nu suntem de fatza ? Si incep eu: nu stau la taclale cu ei,dar cred ca nu au vorbe bune despre mine ,dar nici nu ma bag in barfele lor, asa ca ceea ce spun ei e doar din ceea ce banuiesc despre mine, nu din ceea ce stiu concret. II respect (prin indiferenta) ,ma respecta (cred ca doar in fatza ) , asa ca fiecare cu casa lui ,cu bucuriile si necazurile lui. E bine sa ai prietenii cu vecinii? Ce parere aveti?
|
|
| 19-01-2007 18:48:38 |
|
|
?? mihaidan
Cont Sters
Inregistat: 18-01-2007
|
|
prieteniile e bine sa le ai cu oamenii care merita. daca se nimereste sa-ti fie vecin un astfel de om , de ce sa scapi ocazia? dar in nici un caz sa nu-ti intre in reflex ca vecinul trebuie sa fie o persoana cu care sa te vizitezi zilnic pt ca "a fugit puiul cu atza"! nu vei mai avea liniste de atunci incolo! in ce priveste parerea vecinilor despre mine: o vecina m-a rugat sa o ajut sa se angajeze "la mine" , dar vecinul nu a lasat-o de teama sa nu "o bulesc"(expresia ii apartine!) in rest ne salutam, ne respectam, mai un gratar la zile mari, mai o berica cand e cald...
|
|
| 19-01-2007 21:05:03 |
|
|
?? wscorpio
Cont Sters
Inregistat: 29-03-2005
|
|
fun-funny a scris:
am vazut doar secvente din publicitatea facuta emisiunii... si, recunosc... as pica testul  dar cum nu's maritata.... n-am eu norocul sa ma ispiteasca unul destept si frumos (exact in ordinea asta ) |
chiar asa ? ma faci sa cred ca ori ti-ai schimbat orientarile din viata , ori au fost momente in care ai intalnit ce ai dorit doar ca nu ai stiut cum sa te servesti...lasandu-te prada compasiunilor altruiste !!! ovi stieee...!!
|
|
| 20-01-2007 14:23:05 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
Inregistat: 01-12-2006
|
|
Vecina mea de vis-a vis si-a sadit un gard viu din tuia,am intrebat-o"oare nu-i prea des?..",mi-a raspuns ,"cel mai bun vecin este gardul natural"....ma intreb oare simtim nevoia ancestrala de a ne refugia in natura..??
|
|
| 20-01-2007 16:58:00 |
|
|
?? vaics
Cont Sters
Inregistat: 13-07-2005
|
|
tasha 1951 a scris:
Vecina mea de vis-a vis si-a sadit un gard viu din tuia,am intrebat-o"oare nu-i prea des?..",mi-a raspuns ,"cel mai bun vecin este gardul natural"....ma intreb oare simtim nevoia ancestrala de a ne refugia in natura..?? |
Poate vecina doar simtea nevoia sa se izoleze de vecinii care pun tot felul de intrebari!? 
|
|
| 20-01-2007 17:42:44 |
|
|
?? Arriella
Cont Sters
|
|
tasha 1951 a scris:
Vecina mea de vis-a vis si-a sadit un gard viu din tuia,am intrebat-o"oare nu-i prea des?..",mi-a raspuns ,"cel mai bun vecin este gardul natural"....ma intreb oare simtim nevoia ancestrala de a ne refugia in natura..?? | Ba mai repede cred ca vrem sa ne refugiem in natura de sila rautatii oamenilor. Oamenii sunt rai,barfitori,invidiosi,,,, ma opresc aici cu descrierile ,pentru ca stiu ca Dumnezeu ii iubeste si pe ei.
|
|
| 20-01-2007 20:32:12 |
|
fun-funny Femeie
Moderator
|
|
Nu am spus niciodata asa ceva... Era vorba de Germania 
|
|
| 21-01-2007 21:49:51 |
|
|
?? fii-a-mea
Cont Sters
Inregistat: 05-05-2006
|
|
ma iubesti si eu nu stiu?
|
|
| 21-01-2007 21:53:21 |
|
fun-funny Femeie
Moderator
|
|
fii-a-mea a scris:
ma iubesti si eu nu stiu? |
ai sti.. daca te-as iubi 
|
|
| 21-01-2007 21:53:41 |
|
|
?? mihaidan
Cont Sters
|
|
pana la urma si spania e tot un fel de germania, decat ca mai curata!
|
|
| 21-01-2007 21:54:33 |
|
|
?? fii-a-mea
Cont Sters
Inregistat: 05-05-2006
|
|
|
| 21-01-2007 21:55:13 |
|
fun-funny Femeie
Moderator
|
|
pina la urma.. cele spuse de mine mai sus.. cu emisiunea aceea.. ramin valabile... indiferent de.. "restul" 
|
|
| 21-01-2007 21:56:53 |
|
|
?? mihaidan
Cont Sters
|
|
nici eu nu sunt maritat...
|
|
| 21-01-2007 21:59:58 |
|
|
?? mihaidan
Cont Sters
|
|
|
| 21-01-2007 22:01:10 |
|
fun-funny Femeie
Moderator
|
|
mihaidan a scris:
dar sunt insurat... |
si.... esti alesul??? 
|
|
| 21-01-2007 22:04:09 |
|
|
?? mihaidan
Cont Sters
|
|
esti o draguta!
|
|
| 21-01-2007 22:15:40 |
|
adiyna Femeie
Ii cunosc pe toti
Inregistat: 25-03-2005
|
|
VECINA .......
Ma certi mereu, dar nu sunt eu de vina, Ci numai ochii, - ochii tai, vecina, - Ca ti-am facut poteca prin gradina...
Adeseori tu lasi la geamuri storul, Si usa ta e-nchisa cu zavorul, Dar tot mai viu s-aprinde-n mine dorul!
Si tot mai des ma poarta necuratul Spre zambetul din ochii tai, cu sfatul Pe care-l tin ispita si pacatul.
De dorul tau, de dragul suferintei, Cand amagit mi-oi pierde rostul mintii, - Tu vrei sa-mi las si fratii, si parintii?
Sa leg acum ce nu se mai dezleaga, Sa ispasesc viata mea intreaga Pacatul greu ca mi-esti atat de draga?
Decat sa fug cu tine-n larga lume, Ori singur eu, sa nu-ti mai stiu de nume, -
|
|
| 13-11-2007 10:39:58 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
mihaidan a scris:
esti o draguta! | Asa e Mihai...e o fata deosebita!
|
|
| 13-11-2007 12:20:50 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
Inregistat: 10-09-2007
|
|
Am o vecina care imi e vecina pentru ca eu ii sunt vecina. Ha,ce parere aveti,daca eu nu i-as mai fi vecina ea cu cine ar mai vecinii?
|
|
| 14-11-2007 19:34:34 |
|
|
?? Lake
Cont Sters
Inregistat: 29-10-2007
|
|
Eu cred că e vorba despre tranzitivitate.
|
|
| 14-11-2007 23:52:11 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
onoyoko a scris:
Am o vecina care imi e vecina pentru ca eu ii sunt vecina. Ha,ce parere aveti,daca eu nu i-as mai fi vecina ea cu cine ar mai vecinii? |
Cu cine s-ar muta in locul tau...
|
|
| 15-11-2007 01:46:54 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
Inregistat: 10-09-2007
|
|
tasha 1951 a scris:
onoyoko a scris:
Am o vecina care imi e vecina pentru ca eu ii sunt vecina. Ha,ce parere aveti,daca eu nu i-as mai fi vecina ea cu cine ar mai vecinii? |
Cu cine s-ar muta in locul tau... | Da,bine zis! Eu in locul tau m-as fi enervat pe asa o intrebare stupida.
|
|
| 15-11-2007 16:07:11 |
|
|
?? smileyface
Cont Sters
Inregistat: 24-09-2007
|
|
fostii mei vecini sint tigani (ma rog, au fost.. ca plec de aici)... nu au gratii la fereastra dau au usa barosana.. pe care le-o sparge mascatii.. periodic... se zvoneste ca una din pirande.. se injecteaza la greu... ma rog... vrea cineva sa le trimita niste anonime in care sa le sugereze ca o supradoza este exact ceea ce le trebuie? dar s-o faca in grup....
|
|
| 15-11-2007 16:10:21 |
|