Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / Ce am facut astazi?    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 16 17 18 19 20
?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006

adiyna a scris:

Am fost la bunica mea .. azi a mai imbatranit un an!!
Era fericita ... stralucea si se bucura pe langa noi!!
M`a emotionat!

Insa acum a venit seara,ji io tre` sa invats!! :(

Doa mai stau nitsel,nu ma lasa corasonul sa inkid!! ;)

Sa-ti traiasca la multi ani cu sanatate!=)

02-02-2008 05:56:28

?? tasha 1951
Cont Sters

adiyna a scris:

Sunt FOARTE fericita ... mi`a venit chiar si cheful de invatat!! :D :D

Tocmai am vb cu cineva drag mie!! :)

Plutesc!! :D :D http://xs124.xs.to/xs124/08055/53008210210.gif

bravo!
tine-o tot asa!

02-02-2008 05:57:43

ely22
Femeie

Nou venit

Inregistat: 02-02-2008
fiind noua p'aci...k la inceput...te sal...si bafta in toate cele;)...poi azi...toata ziua pe 'net...ceia ce fac cam de'cand m'am lasat de fostu:P...plus ca am intrat pe forumuri...alte chaturi...la chechereala cu loommeeeaaa....si am vb.la tel cu orele..cu diferitzi amici...din tara si de peste granitza...plus ceia ce se face intr'o casa...gatit...spalat...aspirat...aerat....etc....

02-02-2008 10:05:41

?? tasha 1951
Cont Sters

ely22 a scris:

fiind noua p'aci...k la inceput...te sal...si bafta in toate cele;)...poi azi...toata ziua pe 'net...ceia ce fac cam de'cand m'am lasat de fostu:P...plus ca am intrat pe forumuri...alte chaturi...la chechereala cu loommeeeaaa....si am vb.la tel cu orele..cu diferitzi amici...din tara si de peste granitza...plus ceia ce se face intr'o casa...gatit...spalat...aspirat...aerat....etc....

BINE CA TI-AI GASIT REFUGIU SI PE FORUMUL NOSTRU!
te mai asteptam si alta data!=)

02-02-2008 14:19:46

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Tahico, atrage-i atentia fetii ca se afla pe un forum, adicatelea, FORUM !, si nu se potriveste mirconiana de balta in care ni se adreseaza, cu limba romana, cea utilizatra intru comunicare de catre userii ce-si pierd vremea si iluziile pe aici.

03-02-2008 00:40:01

?? alintatura
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007

P. Pan 63 a scris:

Tahico, atrage-i atentia fetii ca se afla pe un forum, adicatelea, FORUM !, si nu se potriveste mirconiana de balta in care ni se adreseaza, cu limba romana, cea utilizatra intru comunicare de catre userii ce-si pierd vremea si iluziile pe aici.

...Corect.

03-02-2008 00:43:50

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005

alintatura a scris:

P. Pan 63 a scris:

...Corect.

Pe de alta parte, scumpa Tasha si draga moderatoare, explica-le cand-si-cand celor care aidoma tie, inteleg sa-si puna in pagina opinia sub forma lui "Corect", "De acord", "Bravo", "Si eu cred la fel"...
Una ar fi ideea ca oricare postare de a mea, nu poate fi decat corecta.
Alta  e aceea ca necomentand, s-ar subintelege ca esti de acord cu cele exprimate ori ca nu te intereseaza tema, ceea ce in final, desi la o prima vedere ar pare ciudat, inseamna acelasi lucru.

Va pupa nen'tau !... ;)
:D:D:D

03-02-2008 01:00:36

?? alintatura
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007

P. Pan 63 a scris:

Pe de alta parte, scumpa Tasha si draga moderatoare, explica-le cand-si-cand celor care aidoma tie, inteleg sa-si puna in pagina opinia sub forma lui "Corect", "De acord", "Bravo", "Si eu cred la fel"...

Pana sa ne explice Tasha, mai bine ne-ai explica tu. Cel putin pana cand cineva va aprecia drept corect :) ceea ce spui, ideea pare a-ti apartine in exclusivitate - din postarile Tashei nu mi se pare a rezulta neaparat o atare parere.

P. Pan 63 a scris:

...Aahm? :D

03-02-2008 01:22:58

?? tasha 1951
Cont Sters

P. Pan 63 a scris:

alintatura a scris:

P. Pan 63 a scris:

...Corect.

Alta  e aceea ca necomentand, s-ar subintelege ca esti de acord cu cele exprimate ori ca nu te intereseaza tema, ceea ce in final, desi la o prima vedere ar pare ciudat, inseamna acelasi lucru.

Va pupa nen'tau !... ;)
:D:D:D

Pai,daca tu ne iei vorba din gura si ne regasim in postarea ta..mai are rost sa o spunem in alte cuvinte?=D=D=D
Adevarat ca un forum nu este in floare atata vreme cat toti suntem pe aceeasi lungime de unda..dar vezi tu,uneori e mai comod sa aprobi decat sa dezaprobi...;)
=D=D
Si apoi ca sa fiu on topic....am intrat pe blogul lui Anis azi si am raspuns postului tau...=D=D

03-02-2008 13:29:43

?? tasha 1951
Cont Sters

P. Pan 63 a scris:

Imi amintesc prima mea postare pe acest forum...am fost offtopic...a doua zi nu m-am descurcat perfect cu grafica forumului...n-am mai stiut unde sa gasesc rapunsul vostru...in timp,am descoperit secretele lui...tocmai de accea sunt ingaduitoare cu cei care vin pentru prima oara pe forumul nostru...so,
copacel,copacel draga forumista...poti ajunge moderator...!!!;)
=D=D=D

03-02-2008 13:34:43

SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005

tasha 1951 a scris:

P. Pan 63 a scris:

Imi amintesc prima mea postare pe acest forum...am fost offtopic...a doua zi nu m-am descurcat perfect cu grafica forumului...n-am mai stiut unde sa gasesc rapunsul vostru...in timp,am descoperit secretele lui...tocmai de accea sunt ingaduitoare cu cei care vin pentru prima oara pe forumul nostru...so,
=D=D=D

Ba, s-avem pardon, dar nu va putea ajunge moderator pe un forum in care postez si eu, cel putin atita timp cit molfaie onomatopeiana aia de "carter" la care, probabil prin pronuntie topica, subtilizeaza 2 din 5 vocale... altfel, am toata simpatia fata de "new comers", desi parca as prefera uneori ca unii dintre ei sa-si "aereze" neuronul prin alta parte....

03-02-2008 13:56:10

?? tasha 1951
Cont Sters

SandieShaw a scris:

tasha 1951 a scris:

P. Pan 63 a scris:

=D=D=D

Ba, s-avem pardon, dar nu va putea ajunge moderator pe un forum in care postez si eu, cel putin atita timp cit molfaie onomatopeiana aia de "carter" la care, probabil prin pronuntie topica, subtilizeaza 2 din 5 vocale... altfel, am toata simpatia fata de "new comers", desi parca as prefera uneori ca unii dintre ei sa-si "aereze" neuronul prin alta parte....

Ei,asta mai lipsea sa mai pui si tu paie pe foc....;)
Fiti pe pace...nu cred ca va insista cu comentariile...=)

03-02-2008 14:13:14

?? unikaa
Cont Sters

Inregistat: 27-05-2005
Mah da ce lumea rea!!! Nu mai aveti ce comenta si ati gasit-o "calda" pe saraca elly care o fi intrat din greseala pe aici! :D..si apropos de FORUM...nu mai e demult forum...e doar o simpla palavrageala!!!

03-02-2008 19:01:41

?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007

unikaa a scris:

Mah da ce lumea rea!!! Nu mai aveti ce comenta si ati gasit-o "calda" pe saraca elly care o fi intrat din greseala pe aici! :D..si apropos de FORUM...nu mai e demult forum...e doar o simpla palavrageala!!!

;) Exceptiile (chiar daca putine) cred ca ar confirma regula, unikaaa cherie!

Sincer, mai bine scriam inca 100 de pagini de roman SF decit 300 de posturi aici (al caror mesaj oricum se pierde-n ceatza "palavragelilor") :(.
Cu mici exceptii, se-ntzelege... :)

03-02-2008 20:01:19

?? tasha 1951
Cont Sters

Xtremul a scris:

unikaa a scris:

;) Exceptiile (chiar daca putine) cred ca ar confirma regula, unikaaa cherie!

Sincer, mai bine scriam inca 100 de pagini de roman SF decit 300 de posturi aici (al caror mesaj oricum se pierde-n ceatza "palavragelilor") :(.
Cu mici exceptii, se-ntzelege... :)

Una peste alta...consider ca nu forumul in sine ma lega de intratul pe acest site ci mai degraba faptul ca va intalnesc pe voi..cei cu care deja m-am obisnuit....si fatza de care am capatat un soi de dependentza...
Cam asta e!~;)
=D=D

04-02-2008 01:58:25

adiyna
Femeie

Ii cunosc pe toti

Inregistat: 25-03-2005
ce am facut astazi ...?

am zacut ...am postat ..iar am zacut ....acum iar postez

sper sa ma refac pana maini dimineatsa!!

Dehh ..palpitatsii la corason ... trec .. sper!! :(

04-02-2008 02:11:21

?? tasha 1951
Cont Sters

A fost o zi superba la Satu Mare....adevarata primavara...am iesit la plimbare spre Negresti cu masina...m-am intalnit cu o amica si nici n-am prins de veste cand s-a inserat...afara o ceatza densa de puteam s-o tai cu cutitul...am venit cu 40 la ora...=(

04-02-2008 02:20:07

?? hara_cata
Cont Sters

Inregistat: 31-12-2007
astazi sint fericita pentru fetele mele, ...

Ultima modificare facuta de hara_cata (04-02-2008 21:42:55)

04-02-2008 20:23:10

?? adeel
Cont Sters

Inregistat: 17-02-2008
Astazi am muncit toata ziua si sunt mai obosit ca niciodata, asa ca ma duc sa dorm.
Va doresc o noapte buna cu somnic pufos.

01-04-2008 00:21:47

?? Xtremul
Cont Sters

Azi sint fericit - fiindca azi-noapte m-a vizitat Lilith !!! :D:D

Somn usor, natiune...

Ultima modificare facuta de Xtremul (01-04-2008 00:28:44)

01-04-2008 00:28:25

SandieShaw
Femeie

Moderator

hm... o viziune anime sau o lilica popescu?

01-04-2008 00:55:26

?? Doriane
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
ma uit la tv,sa vad jandarmul lumii si frica lor de bubuiala ,in casa este frig,bani nu am nici de paine ,mana-mi e rece pe taste....ma uit si in mine si vad pe raftul sufletului atatea pacate...DOAMNE iarta-ma ca mai cersesc si la varsta asta barbatul care sa ma potoleasca de draci...cu drag,a ta CARLA BRUNI

01-04-2008 21:08:44

?? Xtremul
Cont Sters

SandieShaw a scris:

hm... o viziune anime sau o lilica popescu?

Nu amindoua simultan, in orice caz. :D
Intai a fost spiritul ventuzei ;) Lilith, si-abia pe urma - palida ei incarnare... :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (01-04-2008 21:28:24)

01-04-2008 21:16:54

?? Xtremul
Cont Sters

Doriane a scris:

ma uit la tv,sa vad jandarmul lumii si frica lor de bubuiala ,in casa este frig,bani nu am nici de paine ,mana-mi e rece pe taste....ma uit si in mine si vad pe raftul sufletului atatea pacate...DOAMNE iarta-ma ca mai cersesc si la varsta asta barbatul care sa ma potoleasca de draci...cu drag,a ta CARLA BRUNI

Nu ma uit la TV :) (de citiva ani nu mai fac asta si mi-e mult mai bine), dar mi-e la fel de frig pe interior, Suflete Mangaios, si-astept si eu fomeia... care sa ma bage-n draci insa !!! :D

Cu drag, al tau CARLOS BRUNUL :D

Ultima modificare facuta de Xtremul (01-04-2008 21:25:38)

01-04-2008 21:23:47

?? Doriane
Cont Sters

super ,te pupa fata pe motor

01-04-2008 21:26:56

?? maria1949
Cont Sters

Inregistat: 28-09-2007

Doriane a scris:

Nebunia Versului----a venit Primavara!!!

03-04-2008 13:40:17

?? Doriane
Cont Sters

TE IUBESC!
maria1949 a scris:

Doriane a scris:

03-04-2008 13:55:00

?? maria1949
Cont Sters

Inregistat: 28-09-2007

Doriane a scris:

TE IUBESC!
maria1949 a scris:

Doriane a scris:

Azi trimit spre voi caldura desertului sa va dezmortzeasca degetele de pe taste!
O zi minunata!!!!

03-04-2008 14:00:25

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008
Uff....=(

Am spart un bibelou azi...la care tineam foarte mult...
...era fragil,diafan si aproape straveziu...

...ca un vis...

Dintr-o banala neatentie,l-am scapat si l-am spart...

Ma uitam la cioburile imprastiate si vedeam in jurul lor si firimituri din sufletul meu...:rolleyes:

30-11-2008 09:44:56

?? tasha 1951
Cont Sters

Aaaa,am uitat sa va intreb cum stati cu pregatirile?
Ce-ati pregatit azi fetelor?
Eu am facut deja salata de boeuf,pentru ca stiti bine nu exista sarbatoare a anului mai mare in care sa nu apara glabena si rotunjita salata de boeuf,oranata frumos cu gogosari rosii si maslinute,asa cum se cuvine.Am mai facut si o salata orientala(garnitura la snitele si cordon bleu sau gordon cum spun altii,cred ca corect este cordon)eu la cordon in loc de pesmet folosesc seminte de susan,iese o minunatie,va recomand si voua sa incercati….evident ca am prajit si cateva chiftelute,asa ca sa fie platoul mai diversificat….o rulada din carne de vita,pentru ca am un musafir care nu maninca porc deloc….so….
Nu puteam sa trec in noul an fara sarmalute….asa ca deja ele stau pregatite ,maine le pun doar la foc…
Ciorbita o fac maine ca deh,dupa atatea mancaruri spre dimineata va trebui sa ne spalam “ranza”vorba osanului cu ceva mai acrisor asa ca voi face o ciorbita din varza acra cu carnati afumati…
Ca desert am lasat-o mai moale(de Craciun m-am intrecut la prajituri si mi-au ramas mult...=(  ),fructe cat cuprinde si am facut un cremes….super bun!nu e o prajitura pretentioasa dar mi-a iesit excelent!
Hai ca va las…a intrat cineva drag mine pe messenger…
Ne citim mai tarziu..=)

30-12-2008 21:47:27

?? unikaa
Cont Sters

Inregistat: 17-11-2008
Azi n-am facut nimic...nici macar menta n-am frecat-o..ca era frecata de altii :D...cu sarbatorile astea o sa ajung sa-mi fie lene sa-mi ridic si posteriorul din scaun..ca prea multe-s dom'le!!! :(

07-01-2009 22:18:28

?? tasha 1951
Cont Sters

unikaa a scris:

Azi n-am facut nimic...nici macar menta n-am frecat-o..ca era frecata de altii :D...cu sarbatorile astea o sa ajung sa-mi fie lene sa-mi ridic si posteriorul din scaun..ca prea multe-s dom'le!!! :(

Lasa,ca deja au trecut,de acuma ti-o fi dor pina la prima sarbatoare...=)

08-01-2009 07:38:17

?? tasha 1951
Cont Sters

Buna seara,sau buna dimineata daca ma gandesc bine...m-am intors de o ora din Ungaria...azi am vrut sa-i arat Cameliei o parte din ea...n-am reusit mult,ce-i drept ca ne-a furat mult timp shoppingul,deh!!!femei,femei...puteam noi sa mergem fara sa facem cumparaturi? :) ...maine vreau s-o duc la cimitirul vesel din Sapanta,la vechiul meu loc de munca (la Muzeul Tarii Oasului) si apoi la manastirea Barsana(e una dintre cele mai frumoase din tara)... sper sa ma incadrez in timp si sa ajung si la manastirea Rohia,la slujba de noapte care incepe la ora 22.oo...acolo iar e pentru mine un loc deosebit...acolo l-am cunoscut pe parintele Steinhardt,a fost chiar duhovnicul meu in tinerete...in amintirea lui am continuat sa merg in acel loc in fiecare an macar de 3-4 ori...

23-06-2009 01:16:33

?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008

tasha 1951 a scris:

Buna seara,sau buna dimineata daca ma gandesc bine...m-am intors de o ora din Ungaria...azi am vrut sa-i arat Cameliei o parte din ea...n-am reusit mult,ce-i drept ca ne-a furat mult timp shoppingul,deh!!!femei,femei...puteam noi sa mergem fara sa facem cumparaturi? :) ...maine vreau s-o duc la cimitirul vesel din Sapanta,la vechiul meu loc de munca (la Muzeul Tarii Oasului) si apoi la manastirea Barsana(e una dintre cele mai frumoase din tara)... sper sa ma incadrez in timp si sa ajung si la manastirea Rohia,la slujba de noapte care incepe la ora 22.oo...acolo iar e pentru mine un loc deosebit...acolo l-am cunoscut pe parintele Steinhardt,a fost chiar duhovnicul meu in tinerete...in amintirea lui am continuat sa merg in acel loc in fiecare an macar de 3-4 ori...

Buna Tasha!

Salutari Cameliei

Am fost 2 saptamani, vacanta in Romania si  am trecut acum cateva zile prin Italia, Venetia si Genova

23-06-2009 14:57:11

?? tasha 1951
Cont Sters

Ieri desi a plouat aproape tot timpul am incercat sa-i ofer Cameliei clipe de neuitat,i-am aratat Maramuresul si Oasul...a ramas fermecata de locuri de oameni,de tot ce i-am aratat...mi-a spus ca a fost cea mai frumoasa zi din vacantele pe care si le-a petrecut in Romania...sper sa-i placa in continuare la fel de mult ca sa aiba motive sa revina...promit ca am sa ma straduiesc...
Stromboli...nu uita ca te astept si pe tine si pe iubita ta...cu cel mai mare drag...si imi pare rau ca acum n-ai facut-o!~

24-06-2009 09:24:07

?? stromboli
Cont Sters

Ne gandisem sa trecem, dar cu programul supraincarcat pe care-l aveam, am fi trecut doar sa te salutam, asa ca am lasat pe alta data. :)

25-06-2009 13:58:30

?? tasha 1951
Cont Sters

stromboli a scris:

Ne gandisem sa trecem, dar cu programul supraincarcat pe care-l aveam, am fi trecut doar sa te salutam, asa ca am lasat pe alta data. :)

Alta data fiind anul viitor?
Sau vii mai des in tara?

25-06-2009 21:37:28

?? stromboli
Cont Sters

Habar nu am cand va fi "alta data", oricum te voi tine la curent ;)

25-06-2009 22:02:13

?? tasha 1951
Cont Sters

Azi mi-am baut cafeaua si am urmarit stropii de ploaie care bateau in geam..as fi vrut sa le dau o culoare,pentru ca mi s-au parut a fi veseli...jucausi chiar...=)

12-07-2009 11:05:43

?? stromboli
Cont Sters

Am tuns iarba si am facut baie in piscina, seara e calda apa si la 12 noaptea, uiti de toate necazurile :)

12-07-2009 23:32:36

?? tasha 1951
Cont Sters

Mi-am baut cafeaua alaturi de lectura unui roman care m-a fascinat...sunt aproape de sfarsit...ma simt acaparata,transportata ...=)

14-07-2009 10:16:05

?? Carol38
Cont Sters

Inregistat: 16-02-2008
Mi-am baut cafeaua,de la tonomat,am citit cursurile de tancuri...la centrul nou...de asemeni cu Tasha ma simt aproape,,transbordat,,next weck

14-07-2009 12:18:27

?? stromboli
Cont Sters

Am fost la plaja vreo 2 ore, e foarte cald si apa foarte rece :D Simonei i-au clantzanit dintii

Ultima modificare facuta de stromboli (14-07-2009 15:16:05)

14-07-2009 15:15:04

?? tasha 1951
Cont Sters

M-AM RASFATAT!!!
Coafor,masaj,cosmetica,manichiura si pedichiura...=)

24-07-2009 18:54:06

?? Xtremul
Cont Sters

Azi am muncit mai mult ca ieri (si mai putin ca maine :D:D).
Perioadele de evolutie prin chinuri/suferintze (in sensul "tragerii de tine" pina la epuizare) cred ca au totusi noima lor. :)
Din 15 septembrie, cind copiii-si termina vacantza, mi-am propus insa s-o incep pe-a mea. ;) Cu diverse rasfatzuri :D - da' fara cosmetica, manichiura etc - doar daca-mi schimb poate secsu' :D:D pina atunci :rolleyes:).

25-07-2009 21:08:48

SandieShaw
Femeie

Moderator

nu esti inspirat, kama-deva cheri, la saloanele cosmetice pentru domni (desigur, generosi, cum altfel! :D:D ) ai parte si de alte interventii decit cele asupra tesuturilor keratinoase... muah, pentru un tip harnicut

25-07-2009 22:30:44

?? tasha 1951
Cont Sters

Azi am avut parte de vizita unor prieteni virtuali din Lugoj m-am bucurat ca i-am cunoscut in realitate sunt niste persoane deosebite!

29-07-2009 21:37:05

?? Carol38
Cont Sters

Inregistat: 16-02-2008
Astazi inca nu am facut nimic...dar ma voi duce la namol,fiind in cursul saptaminii sper sa scap de traficul infernal si de aglomeratia de turisti de doua zile

30-07-2009 09:03:48

SandieShaw
Femeie

Moderator

am facut lucruri care nu-mi stau in fire: am dormit, am gatit :D:D

30-07-2009 21:21:04

?? tasha 1951
Cont Sters

Am gatitit si eu...am citit si am stat pe net...mi-am cam odihnit lenea..;)=D

30-07-2009 21:46:54