Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / sant mai putin barbati cei care....    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 13
andreeas74
Femeie

Moderator

Inregistat: 29-03-2005
..si tu...excesivule?? c_o urmaresti mai ceva decat james bond ???...carei naturi zelos_hormonala ii datorezi asta ??? :D:D:D

10-11-2005 01:37:48

?? blondina2
Cont Sters

Inregistat: 20-03-2005

andreeas74 a scris:

pentru ca nu e cazul sa  insisti cu postarile "perlelor_de_la_BAC"! :( Nu...oriunde si oricum! :(

Nu te pun nicaieri! Ca_mi esti DRAGA DE TINE ! :( adeca am draganeli la tine,cherie!Da'...fii si tu mai ...disciplinata! :( Tzuc!

OK,dar pune-ma macar in planurile tale ,ca atunci cand veti organiza vreo nebunie ,sa nu ma uitati,tu si toti ceilalti.Apropo,pe cand?

10-11-2005 18:01:04

?? tampitzik
Cont Sters

Inregistat: 10-11-2005
adevarul este ca femeile mai ales  vor mereu o dovada a afectiunii partenerilor lor...sincer nu stiu dc ...dar mi se pare o prostie sa ceri cuiva sa faca ceva impotriva vointei sale doar ca sa te simti tu bine... mie una nu mi-ar placea sa fac asa ceva..sa ma duc la o emisiune ca sa-mi declar dragostea...sunt de parere ca exista multe alte metode originale prin care-ti poti arata nemarginita afectiune pe care o porti cuiva ;)) eu niciodata nu m-as duce la o emisiune precum "din dragoste" sau "iarta-ma"sau mai stiu eu ce...astea sunt niste kkturi,eu una nu le pot spune emisiuni...pun pariu ca se uita la ele doar niste oameni care nu au prea multa cultura si nu mi-ar placea sa ma vada nu stiu ce "duduie" si sa fiu un subiect de barfa pt ea si prietenele ei...dar ca sa revin la subiect :nimeni nu ar trebui sa-si supuna partenerul la diferite umilinte doar pt a-si satisface orgoliul propriu

10-11-2005 19:26:07

?? NewJohnDoe
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
Oare sint si pareri bune despre barbati? un animal pe cale de disparitie?
    Nici macar tatat tau, sau fiul Iubit, fiind genul masculin, n'are respect ? 
    Asta sa nu mai vorbim de Sotz, Iubit(ne) care se pare ca dupa ce afla cu ce ochi e privit.........isi ia lumea in cap si gaseste pe altcineva, care il apreciaza mai mult. Si undeva.... 3x apare "Divortat" "Divortata" la virsta de..........oricare.
    Apropo; de cind femeia s-a emancipat, cam ultima femeie de stiinta  recunoscuta international, Marie Curie, in ultimi zeci de ani cind asa de mult sa descoperit in toate domeniile stiintzifice..........vreau si eu sa scriti aici,(sau cut & pase) o lista cu nume feminine, si cunoscute chiar de oricine aici pe Forumul asta intelectual 3x, eu inclus.
    Si v-a rog nu includeti lista de femei ce-si ilustreaza inteligenta- stiintzele, in fata celor doi perimati si ofilitzi; Segal si Bolton.

11-11-2005 03:55:08

?? NewJohnDoe
Cont Sters

da_si_nu a scris:

cind  barbatul..este "barbat"...?

Da.......asta pare o intrebare la care nu ti se poate raspunde favorabil pentru barbati, caci un raspuns citiind cele ce au urmat ar fi fost: CIND E FEMEIE.

11-11-2005 04:00:28

andreeas74
Femeie

Moderator

NewJohnDoe a scris:

Oare sint si pareri bune despre barbati? un animal pe cale de disparitie?
    Nici macar tatat tau, sau fiul Iubit, fiind genul masculin, n'are respect ? 
    Asta sa nu mai vorbim de Sotz, Iubit(ne) care se pare ca dupa ce afla cu ce ochi e privit.........isi ia lumea in cap si gaseste pe altcineva, care il apreciaza mai mult. Si undeva.... 3x apare "Divortat" "Divortata" la virsta de..........oricare.
    Apropo; de cind femeia s-a emancipat, cam ultima femeie de stiinta  recunoscuta international, Marie Curie, in ultimi zeci de ani cind asa de mult sa descoperit in toate domeniile stiintzifice..........vreau si eu sa scriti aici,(sau cut & pase) o lista cu nume feminine, si cunoscute chiar de oricine aici pe Forumul asta intelectual 3x, eu inclus.
    Si v-a rog nu includeti lista de femei ce-si ilustreaza inteligenta- stiintzele, in fata celor doi perimati si ofilitzi; Segal si Bolton.

pana la Bolton, ca mushc!:x:x:x

11-11-2005 04:42:27

andreeas74
Femeie

Moderator

DE CE IUBIM BARBATII? (Mircea Cartarescu)

Pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua.
Pentru ca niciodata nu ne inteleg, dar nu renunta la asta niciodata.
Pentru ca vad frumusetea in femei, cand femeile au incetat de mult timp sa vada vreo frumusete in ele insele.
Pentru ca pot reproduce ecuatii matematice si fizice lungi, complicate, machiavelice sau incredibile, dar pot sa ramana fara vreo solutie cand vine vorba de femei.
Pentru ca traiesc ca sa ne faca sa zambim.
Pentru ca nu le e niciodata frica de intuneric.
Pentru ca nu le pasa cum arata sau daca imbatranesc.
Pentru ca ne fac sa radem.
Pentru ca insista sa faca si sa repare lucruri pentru care nu au pregatire, cu increderea naiva a unui adolescent care stie de toate.
Pentru ca nu poarta si nu viseaza vreodata sa poarte tocuri.
Pentru ca spun povesti foarte frumos.
Pentru ca le e frica sa cheleasca.
Pentru ca intotdeauna stii ce gandesc si intotdeauna spun ce vor exact sa spuna.
Pentru ca cea mai mare frica a lor este sa nu fie un barbat adevarat, iar pentru aceasta trebuie sa se retraga din cand in cand.
Pentru ca abilitatea lor de a visa este probabil cea mai mare resursa de energie intacta de pe planeta.
Pentru ca fac mari eforturi sa ascunda, fara succes, ca sunt fragili si umani.
Pentru ca fie vorbesc prea mult, sau deloc.
Pentru ca intotdeauna isi termina mancarea din farfurie si sunt
recunoscatori pentru asta.
Pentru ca sunt intotdeauna capabili sa invete si sa se schimbe.
Pentru ca sunt exploratori si visatori de neintrecut.
Pentru ca ne pot privi in ochi si sa ne topeasca instantaneu.
Pentru ca vor sa fie omnivori ori asceti, razboinici sau amanti, artisti sau generali, dar nu fac compromisuri.
Pentru ca pentru ei nu exista niciodata prea multa adrenalina.
Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca.
Pentru ca sunt aproape de noi cand avem nevoie de ei.
Pentru ca curata semineul si duc afara gunoiul sau iti cara bagajul fara a te intreba macar.
Pentru ca sunt intr-adevar pe atat de simpli pe cat afirma ca sunt.
Pentru ca le plac lucrurile extreme si atunci cand ajung acolo, noi suntem gata sa-i prindem.
Pentru ca sunt destepti, tandri si puternici.
Pentru ca ii iubim, si doar un barbat ar gandi ca acest lucru necesita explicatie.

ti se pare...putin??? :rolleyes:

11-11-2005 04:44:42

?? NewJohnDoe
Cont Sters

:) LooooooooL :) m-am speriat cind am vazut lista............ credeam ca era cea cu femeile faimoase in stiinte.
   Si Totusi, totusi, chiar nu e nimic bun in noi, prin prizma femeii?
(Mircea Catarescu, pare barbat dupa nume, dar mai stii)
  Tre sa ne facem slava singuri? :)
Mda, have a nice weekend

11-11-2005 04:56:24

andreeas74
Femeie

Moderator

citandu_l pe Cartarescu, mi_am insusit ideile lui! Fii mandru: iubesc barbatul care ma iubeste! Care ma respecta! Care ma apreciaza la justa_mi valoare!Care stie sa_mi daruiasca flori si copii frumosi! Care isi aduce aminte intotdeauna de ziua mea aniversara si, mai ales, de ziua in care ne_am cunoscut! Iubesc barbatul care imi simte durerea la durere si fericirea si bucuria la fericire si bucurie! Iubesc barbatul care se trezeste dimineata inaintea mea si care prepara cafeaua fara sa isi treaca prin minte ca se injoseste sau ca e mai putin  barbat! Iubesc barbatul alaturi de care ma simt cea mai importanta femeie din lume! Iubesc barbatul care isi imparte coltul de mamaliga si ceapa cu mine ! Iubesc barbatul care ma completeaza, care ma desavarseste, care ma stimuleaza , care ma ambitioneaza, care nu uita ..nici macar o secunda ca_s femeia lui!
|Merci la fel! :p

Ultima modificare facuta de andreeas74 (11-11-2005 05:06:49)

11-11-2005 05:05:31

?? blondina2
Cont Sters

Andreas74,si eu as iubii un astfel de barbat,dar unde il gasesc? A existat vreodata? L_a vazut cineva?  DAti-i numarul meu de telefon ,daca il intalniti,please.

11-11-2005 18:57:34

andreeas74
Femeie

Moderator

:) blondy....exista! si_i AL MEU! ;) :p...Ai sa ma pretuiesti mai putin daca...il pastrez numai pentru sufletelul meu de catel??? :( Succes mult si tie! In a_l...identifica! :) ;) :p

11-11-2005 21:05:47

?? blondina2
Cont Sters

SA inteleg ca ,,mai exista si ,,,romani fericiti? M-as bucura sa fie asa !

11-11-2005 21:33:09

?? kawa-sutra
Cont Sters

Inregistat: 02-08-2005

blondina2 a scris:

Andreas74,si eu as iubii un astfel de barbat,dar unde il gasesc? A existat vreodata? L_a vazut cineva?  DAti-i numarul meu de telefon ,daca il intalniti,please.

Cum, ai si uitat ca ai numarul meu de telefon, Blondy dear ???? (modest mai sint, nu?)

11-11-2005 23:30:57

?? blondina2
Cont Sters

A,,ce cavaler esti tu,,,sa te sun eu,,,ca tu,,,nu poti? Suna-ma ca eu nu am credit pe telefon.

11-11-2005 23:54:53

?? Zefli
Cont Sters

Inregistat: 03-11-2005
Marea intrebare, la care nu stiu sa raspund in ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este urmatoarea: "Ce vrea de fapt o femeie?" (Sigmund Freud)

12-11-2005 01:35:29

andreeas74
Femeie

Moderator

blondina2 a scris:

A,,ce cavaler esti tu,,,sa te sun eu,,,ca tu,,,nu poti? Suna-ma ca eu nu am credit pe telefon.

Blondy, ai grija cu kawa! (E ZRANCIOB! :X ) :D :D :D  Nu_l suna ! :D:D:D

12-11-2005 01:43:01

andreeas74
Femeie

Moderator

Zefli a scris:

Marea intrebare, la care nu stiu sa raspund in ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este urmatoarea: "Ce vrea de fapt o femeie?" (Sigmund Freud)

mergi pe topicul respectiv! si mai...cauta! :D

12-11-2005 01:43:44

?? fun-funny
Cont Sters

Inregistat: 01-09-2005
da de unde, sint pe toate drumurile...

12-11-2005 07:09:40

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Ce-nseamna, dom'le, manipularea prin imagini !...Pai, hai sa-ti explic eu cum sta treaba; el a rugat-o sa-i tina putin lemnele ca sa-i poata cumpara flori, numa' ca florareasa nu intra-n cadru !!! Si daca vrei sa stii chiar totul, ei bine afla ca-n buzunar are pregatit pentru ea inelul de logodna !!! Pe care o sa i-l ofere la emisiunea lu' Mircea Badea, in direct si la o ora de maxima audienta !!!!
   Mai zi ceva, acu' !!! Astia e barbatii, dom'le !!!!

12-11-2005 11:59:29

da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
....fiecare duce atit cit poate.....

de fapt...persoana care fumeaza...tocmai s-a dat jos din spatele celeilalte....nu de alta..dar ii amortise picioarele...si voia sa traga si el un fum......

12-11-2005 13:58:24

?? blondina2
Cont Sters

andreeas74 a scris:

blondina2 a scris:

Eu am o regula : nu sun barbatii ! SI cine vrea sa vb cu mine ,ma suna.

13-11-2005 01:41:28

?? Zefli
Cont Sters

Totusi, barbatii sunt de fapt victimele:

1.Daca iei decizii fara sa o consulti, esti misogin. Daca ia decizii
fara sa te consulte, este o femeie emancipata.
2.Daca muncesti prea mult, o neglijezi. Daca nu muncesti, nu esti bun de nimic.
3.Daca ea are un serviciu plictisitor si prost platit, este exploatata. Daca tu ai un serviciu plictisitor si prost platit, ar trebui sa faci bine sa-ti gasesti ceva mai bun.
4.Daca tu esti avansat inaintea ei, femeile sunt marginalizate. Daca ea e avansata inaintea ta, femeile au drepturi egale cu barbatii.
5.Daca ii spui ca arata bine, este hartuire sexuala. Daca nu ii spui, este indiferenta crasa.
6.Daca o rogi sa faca ceva ce nu ii place, incerci s-o domini. Daca iti cere sa faci ceva ce nu iti place, este o favoare pe care nu e frumos s-o refuzi.
7.Daca incerci sa arati bine, probabil ai pe altcineva. Daca nu, esti neingrijit.
8.Daca ii aduci flori, urmaresti ceva. Daca nu ii aduci, esti
nerecunoascator.
9.Daca esti mandru de realizarile tale, esti un egoist. Daca nu, esti total lipsit de ambitie.
10.Daca are o durere de cap, trebuie sa se odihneasca. Daca ai o durere de cap, n-o mai iubesti.

13-11-2005 04:18:55

andreeas74
Femeie

Moderator

Tu categoric ca esti o victima! :D Sa nu ma intrebi A CUI!? Ca abar n_am! Da' de fost...esti! Crede_ma! ...Apropos: nu vrei deloc sa inchizi usa la camara? Trage corentii! (interferentiali?? :rolleyes: ) :D:D

13-11-2005 04:57:24

?? blondina2
Cont Sters

Zefli a scris:

VREA sa fie iubita si respectata,dar nu de orice nemernic,ci de cel pe care il iubeste ,cel care este dragutz,manierat ,curat si elegant,si nu in ultimul rand  ...bun la pat.

14-11-2005 03:30:17

?? blondina2
Cont Sters

Mi-a murit netul dupa ce ti-am scris o pagina intreaga, Blondy dear... Cred ca-s din ce in ce mai multi barbati (dar si tipe) care-si spala ruefle in fata natiei, atit. E o frenezie video dezgustatoare - pe scurt, ca iar imi moare...si vine in plus si sefa (1,85m, 112 kg) - mi-s la munca inca...

SI ce ziceai ca imi scri? CA ma inviti la o cafea?

15-11-2005 20:33:41

andreeas74
Femeie

Moderator

asta DA blestem! :D:D:D

15-11-2005 20:42:46

?? blondina2
Cont Sters

MA uit la tv ,si vb cu voi,am devenit dependenta de voi,chiar si acum cand am niste rude in vizita la mine ,in loc sa stau cu ei,stau cu voi.

15-11-2005 23:41:40

?? kawa-sutra
Cont Sters

andreeas74 a scris:

blondina2 a scris:

Sunatul e o operatiune care trebuie facuta numai la momentul oprtun, a74! Atunci cind o relatie e deja un pic "coapta" pe net, de exemplu! (dar nici... vestejita, ce-i drept...) Pe tine te-as fi sunat din prima secunda, a74 cherie, esti mai "coapta", hi-ih, dar cum nu am unde... c'est la vie !!!!

15-11-2005 23:48:50

SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005

kawa-sutra a scris:

andreeas74 a scris:

blondina2 a scris:

Sunatul e o operatiune care trebuie facuta numai la momentul oprtun, a74! Atunci cind o relatie e deja un pic "coapta" pe net, de exemplu! (dar nici... vestejita, ce-i drept...) Pe tine te-as fi sunat din prima secunda, a74 cherie, esti mai "coapta", hi-ih, dar cum nu am unde... c'est la vie !!!!

Scuze, interferez si eu ca "musca-n lapte", dar coacerea unei relatii, e o chestie de dimensiuni sau de culoare?

15-11-2005 23:58:08

?? kawa-sutra
Cont Sters

Ei, si tu, Sandie cherie...intre noi, forumistii mai vechi, sint tachinari asijderea... iar dimensiunea, sincer, chiar nu conteaza, crede-ma (de fapt sint sigur ca stii asta deja !!!)

16-11-2005 00:03:10

SandieShaw
Femeie

Moderator

kawa-sutra a scris:

Ei, si tu, Sandie cherie...intre noi, forumistii mai vechi, sint tachinari asijderea... iar dimensiunea, sincer, chiar nu conteaza, crede-ma (de fapt sint sigur ca stii asta deja !!!)

Nu, Kama-deva, chƩri, n-am apucat sa ma specializez in dimensiuni, profilul meu sint culorile... Ma simt totusi o intrusa printre maestrii forumisti. Cred ca ma voi retrage, bare foot....

16-11-2005 00:10:47

?? blondina2
Cont Sters

SandieShaw  ,de ce sa pleci,avem nevoie de oameni noi ,de prieteni noi. SA vezi ce ai sa te obisnuiesti de nu mai pleci ,asa eram si eu la inceput,reticenta,dar am fost primita cu drag si ...am ramas. ASA ca te rugam si pe tine sa ramai.

16-11-2005 00:19:30

?? kawa-sutra
Cont Sters

chiar asa nesuferiti parem, Sandie cherie??? (n-am, din pacate, accent aigu pe computer)??? Ne (si ma...) bucura orice (rarissima, ce-i drept...) adiere de inteligenta prin zona...Si eu tot cu culorile ma ocup, ce coincidentza !!!

16-11-2005 00:20:13

SandieShaw
Femeie

Moderator

kawa-sutra a scris:

chiar asa nesuferiti parem, Sandie cherie??? (n-am, din pacate, accent aigu pe computer)??? Ne (si ma...) bucura orice (rarissima, ce-i drept...) adiere de inteligenta prin zona...Si eu tot cu culorile ma ocup, ce coincidentza !!!

Va multumesc, sinteti draguti, doar va si asemanati.... Mi se cam pusese pata (de culoare) pe tine Kama-deva (si unele fete au patit-o urat cand li s-a patat rochita albastra) si am vrut sa te zgaltai doar un picut din ale tale, dar n-am reusit, did I?
Oricum ma logout-ez ca ziua de munca s-a incheiat (hard day's night). Va salut, si cine stie, poate ne intilnim din nou pe forum sau altcumva...

16-11-2005 00:32:54

?? kawa-sutra
Cont Sters

parca as prefera altcumva, sandie dear...

16-11-2005 00:44:22

da_si_nu
Femeie

Moderator

asa....
ia te uita....inca o fatza o forumului...
ba chiar ne indragostim aici ?

17-11-2005 05:32:12

andreeas74
Femeie

Moderator

....crezi ca_s mai putin barbati cei care se indragostesc.."in virtual"??:rolleyes:

17-11-2005 15:37:34

SandieShaw
Femeie

Moderator

andreeas74 a scris:

....crezi ca_s mai putin barbati cei care se indragostesc.."in virtual"??:rolleyes:

Cu siguranta mai putin decat femei. Felul asta de a proiecta afecte catre alte persoane, chiar in plin imaginar, ireal, virtual  (cum vreti spuneti) este mai potrivit femeilor. Poate barbatii au nevoie de mai mult concret, tangibil chiar, de verificari, pentru a dezvolta sentimente de dragoste. Sigur vorbim de categorii, generalizam, facem erori ... in aprecierea de ast tip. M-ar amuza teribil sa intru-ntr-n astfel de joc. Cred ca asa se-ntimpla prin usuraticul secol 18, si fara net...

17-11-2005 18:01:00

da_si_nu
Femeie

Moderator

brr....

fara net ? secolul 18 ?

bleah.....m-as plictisi de atitea ceaiuri.....toale......baluri..

ori munca in gospodarie.... in ograda....ori pe cimp...

17-11-2005 19:28:41

?? blondina2
Cont Sters

EU m-am indragostit de o persoana de pe net si m-am ....parlit. ADica m-am lovit cu capul de pragul de sus,iar acum il vad pe cel de jos,parca asa se spune,nu?

18-11-2005 00:33:21

SandieShaw
Femeie

Moderator

Blondina, hi! Ti-am ascultata indemnul, precum vezi.
E mult mai painful cand patesti asta in real, nu virtual. Totusi, experientele astea de indragostire modeleaza sufletelul nostru pe dinauntru si ne mentin / intretin fizic. Sigur, numai sa nu fie o dragoste cu obsesie, dor in exces c-atunci se transforma in durere fizica si psihica apasatoare. Cum spunea febletea me pe acest forum, Kama-deva (prin ce cotlon real/virtual s-o fi ascuns?), doare.

18-11-2005 00:54:50

?? blondina2
Cont Sters

Asta cam asa e,o permanenta indragostire ne mentine fizic mai bine ca orice altceva. Probabil din cauza hormonilor fericirii ,pe care ii secreta corpul nostru atunci cand iubim.

18-11-2005 23:00:10

?? Zefli
Cont Sters

Nu cred ca pe tine hormonii fericirii te mentin in forma. Mai degraba vibratorul ...

18-11-2005 23:40:28

da_si_nu
Femeie

Moderator

yep.....uite ce reteta de frumusete.....
cred ca stie fata ceva...

18-11-2005 23:41:23

SandieShaw
Femeie

Moderator

Zefli a scris:

Nu cred ca pe tine hormonii fericirii te mentin in forma. Mai degraba vibratorul ...

Sunt convinsa ca blondina iti poate replica, daca e cazul... Ai ceva impotriva produselor de gen? Crede-ma, jucariile astea sunt tare bune pe la casa femeii, chiar daca pe lista de "cazarmament" apare si un barbat...

19-11-2005 14:52:52

andreeas74
Femeie

Moderator

SandieShaw a scris:

andreeas74 a scris:

Cu siguranta mai putin decat femei. Felul asta de a proiecta afecte catre alte persoane, chiar in plin imaginar, ireal, virtual  (cum vreti spuneti) este mai potrivit femeilor. Poate barbatii au nevoie de mai mult concret, tangibil chiar, de verificari, pentru a dezvolta sentimente de dragoste. Sigur vorbim de categorii, generalizam, facem erori ... in aprecierea de ast tip. M-ar amuza teribil sa intru-ntr-n astfel de joc. Cred ca asa se-ntimpla prin usuraticul secol 18, si fara net...

1.n_ai inteles intrebarea! ea nu se referea la cantitate cat mai ales la taria caracterului masculin! In alta oridine de idei, n_as baga mana in foc ca numarului barbatilor care se indragostesc in virtual, atentie: CARE SE INDRAGOSTESC! ..este cu mult mai mic fata de cel al femeilor! Am motive sa cred ca...numarul barbatilor_victime ale fenomenului ..este superior numarului femeilor care se gasesc pe net indragostite! Si Dumnezeule, daca _s obisnuita cu lacrima din iubire a femeii..., lacrima de sange a barbatului deznadajduit MA OMOARA! :x...Nu ma amuza nimic din lumea mea: nici din cea reala , nici din cea  virtuala! Asta pentru ca continuu sa_mi pese!
Asadar, intrebarii mele..,retorice, prefer sa_i raspund: nu_s deloc mai putin barbati aceia care se indragostesc in virtual! In fond, fiecare dintre noi avem dreptul la vis! Cum si la lacrima!
Succes tuturor!

19-11-2005 15:54:53

SandieShaw
Femeie

Moderator

Correct! Am citit pe fuga intrebarea ta. Se accepta cu recunostinta (formula notariala pe vremuri la donatii!).
SaSh

Pentru cine e interesat, contul a expirat si nu pot plati the dam' 2bucks prin sms ca telefonul e de la slujba. Ceva sfaturi. Sorry pt. add. off-topic.

19-11-2005 16:09:25

andreeas74
Femeie

Moderator

regret ca nu stiu cum s_ajut! :x

19-11-2005 16:43:41

?? blondina2
Cont Sters

Zefli a scris:

Vibratorul ma ajuta si el,recunosc ,dar nimic nu se compara cu un tip super curat,care miroase bine ,si mai este si bun la pat.

19-11-2005 17:07:06

?? Zefli
Cont Sters

Deci barbatul e doar o jucarie mai buna ?

19-11-2005 17:36:00

Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 13    
Mergeti la