Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / relatie cu un barbat casatorit    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6
?? egon
Cont Sters

Inregistat: 06-06-2006
Poveste despre un anume gen de relatie cu un barbat casatorit....personaje:El si Ea....El,un tip trecut de prima tinerete,casatorit,situatie materiala deosebita,pozitie sociale de varf....Ea,in plina tinerete,frumoasa foc,situatie materiala precara,pozitie sociala apropiata de zero....printr-un joc ciudat al destinului cei doi se intalnesc ,se plac iar omul nostru ajunge la concluzia ca Ea este singura femeie pe care a iubit-o in viata....este dispus sa renunte la tot ce are numai ca sa fie cu Ea....Ea nu accepta motivand ca nu vrea sa-i" strice casa",dar ca va ramane cu el toata viata....El se simte obligat fata de Ea care-si "sacrifica" cei mai frumosi ani si urmeaza....serviciu bun, apartament,masina etc.etc.....toate astea pentru ca Ea sa fie fericita....si devine atat de fericita dupa toate astea incat invocand dreptul la o viata proprie il paraseste pe El casatorindu-se cu un oarecare....El pica psihic, afacerile i se duc de rapa,sotia lui ajunge la capatul rabdarii si intenteaza divort....pe scurt omul nostru ajunge cu un picior in iad...in cateva luni de zile pierde tot ce a avut....si atunci cand dezastrul parea aproape desavarsit Dumnezeu ,un tip cu o mila nesfarsita si un simt al umorului pe masura face o minune si-l scoate din vagauna existentiala de unde a picat....si El isi recastiga totul...sotie,situatie materiala,pozitie sociala.....credeti ca s-a terminat!?....nici vorba....intre timp casatoria Ei s-a dus dracului si cu urmari dintre cele mai nefaste,Ea ajungand exact de unde a plecat....iar acum din cate stiu eu,Ea implora zilnic iertare si vrea sa fie primita inapoi....ce ar trebui sa faca El???....eu i-am sugerat sa o impuste iar daca nu e in stare atunci sa se impuste pe el!!!

20-03-2007 01:59:51

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 01-12-2006
adevarata telenovela...de ce sa se impuste?
atunci cind au fost impreuna...s-au simtit bine....;)
la inceput cind El cel bine situat  si trecut de prima tinerete,s-a incurcat cu cea frumoasa foc tinerica si fara situatie,trebuia sa se astepte la un astfel de final...:x
in viata totul se plateste,mai devreme sau mai tarziu....=D

20-03-2007 09:34:24

da_si_nu
Femeie

Moderator

Inregistat: 12-02-2005
adica spui tu....
boieria si prostia se plateste.....

20-03-2007 11:14:56

fun-funny
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-12-2006
si totusi...
daca as lua povestea de la inceput... atunci, singurul vrednic de "curtea martiala" a fost el... care si-a expus nu numai propria persoana, dar si familia unu asemenea sfirsit...
ea? cu nimic diferita de alta.. tinara, frumosa si saraca... care intilneste pestisorul de aur

si totusi...
dragostea si ura te fac capabil de gesturi mari sau mici... pe care ti le asumi constient sau nu

20-03-2007 11:59:56

?? tasha 1951
Cont Sters

Pai asta este...iti asumi riscul...
doar ca barbatii nu prea se gandesc la asa ceva
cind la orizont li se iveste o juna de genu'...;)
mai cu seama cei cu posibilitati pecuniare care
considera ca totul are un pret....:x=(

20-03-2007 12:49:14

?? fii-a-mea
Cont Sters

Inregistat: 05-05-2006

egon a scris:

Poveste despre un anume gen de relatie cu un barbat casatorit....personaje:El si Ea....El,un tip trecut de prima tinerete,casatorit,situatie materiala deosebita,pozitie sociale de varf....Ea,in plina tinerete,frumoasa foc,situatie materiala precara,pozitie sociala apropiata de zero....printr-un joc ciudat al destinului cei doi se intalnesc ,se plac iar omul nostru ajunge la concluzia ca Ea este singura femeie pe care a iubit-o in viata....este dispus sa renunte la tot ce are numai ca sa fie cu Ea....Ea nu accepta motivand ca nu vrea sa-i" strice casa",dar ca va ramane cu el toata viata....El se simte obligat fata de Ea care-si "sacrifica" cei mai frumosi ani si urmeaza....serviciu bun, apartament,masina etc.etc.....toate astea pentru ca Ea sa fie fericita....si devine atat de fericita dupa toate astea incat invocand dreptul la o viata proprie il paraseste pe El casatorindu-se cu un oarecare....El pica psihic, afacerile i se duc de rapa,sotia lui ajunge la capatul rabdarii si intenteaza divort....pe scurt omul nostru ajunge cu un picior in iad...in cateva luni de zile pierde tot ce a avut....si atunci cand dezastrul parea aproape desavarsit Dumnezeu ,un tip cu o mila nesfarsita si un simt al umorului pe masura face o minune si-l scoate din vagauna existentiala de unde a picat....si El isi recastiga totul...sotie,situatie materiala,pozitie sociala.....credeti ca s-a terminat!?....nici vorba....intre timp casatoria Ei s-a dus dracului si cu urmari dintre cele mai nefaste,Ea ajungand exact de unde a plecat....iar acum din cate stiu eu,Ea implora zilnic iertare si vrea sa fie primita inapoi....ce ar trebui sa faca El???....eu i-am sugerat sa o impuste iar daca nu e in stare atunci sa se impuste pe el!!!

puah ! ce cliseu...!

24-03-2007 12:26:43

?? fii-a-mea
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

adevarata telenovela...de ce sa se impuste?
atunci cind au fost impreuna...s-au simtit bine....;)
la inceput cind El cel bine situat  si trecut de prima tinerete,s-a incurcat cu cea frumoasa foc tinerica si fara situatie,trebuia sa se astepte la un astfel de final...:x
in viata totul se plateste,mai devreme sau mai tarziu....=D

political corectly ! ;)

24-03-2007 12:27:38

?? fii-a-mea
Cont Sters

fun-funny a scris:

si totusi...
daca as lua povestea de la inceput... atunci, singurul vrednic de "curtea martiala" a fost el... care si-a expus nu numai propria persoana, dar si familia unu asemenea sfirsit...
ea? cu nimic diferita de alta.. tinara, frumosa si saraca... care intilneste pestisorul de aur

si totusi...
dragostea si ura te fac capabil de gesturi mari sau mici... pe care ti le asumi constient sau nu

poezie...dar, ciudat ! mai credibila decat telenovela lui egon ! ;)

24-03-2007 12:29:02

?? fii-a-mea
Cont Sters

de data asta m-ai uimit funny ! te-ai intrecut pe tine insati !

24-03-2007 12:29:35

?? fii-a-mea
Cont Sters

tasha 1951 a scris:

Pai asta este...iti asumi riscul...
doar ca barbatii nu prea se gandesc la asa ceva
cind la orizont li se iveste o juna de genu'...;)
mai cu seama cei cu posibilitati pecuniare care
considera ca totul are un pret....:x=(

hm! cherie,la varsta ta nu ai reusit sa asimilezi informatia ca ,de cand lumea, TOTUL are un pret ! depinde de ce parte a tarabei te afli ;)

24-03-2007 12:31:08

?? tasha 1951
Cont Sters

ba sa avem pardon...
chiar asta am subliniat...
ca voi barbatii va rezumati la faptul ca puteti
avea o femeie la orice ora...mai ales daca buzunarele va sint pline...;)
placerea la voi se pare ca trece prin buzunar...la noi prin inima...=)

24-03-2007 16:04:46

?? emi_brothers
Cont Sters

Inregistat: 24-03-2007
nu ai dreptate

24-03-2007 17:07:15

?? tasha 1951
Cont Sters

emi_brothers a scris:

nu ai dreptate

ma refeream aici la relatia cu barbatii casatoriti..
tu nu ai cum sa stii deocamdata cum e nefiind casatorit...=)

24-03-2007 17:36:44

fun-funny
Femeie

Moderator

fii-a-mea a scris:

de data asta m-ai uimit funny ! te-ai intrecut pe tine insati !

nu mi-am propus.. sa uimesc pe nimeni... ci doar sa-mi spun gindurile.. de fiecare data.. Cit despre a ma intrece pe mine.... "alergi de unul singur .. si iesi pe locul doi"... cam asta imi vine in minte :D

25-03-2007 04:41:29

?? wersus
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2006

tasha 1951 a scris:

ba sa avem pardon...
chiar asta am subliniat...
ca voi barbatii va rezumati la faptul ca puteti
avea o femeie la orice ora...mai ales daca buzunarele va sint pline...;)
placerea la voi se pare ca trece prin buzunar...la noi prin inima...=)

chiar nu ai dreptate! si e o adevarata contradictie in ce spui ! ia fi antena!!
zici ca noi putem avea  o femeie oricand dorim,mai ales daca avem buzunarele pline. uitzi ca barbatzii sunt si uratzi de la natura. da ! deci voi femeile nu apreciatzi omul in sine pt ca e urat, ci doar ce are in buzunare. noaptea sau cu spatele aveti ochii de regula inchishi,nu ii vedeti hidoshenia. cand se vor goli,vanatoarea continua. ce fel de placere e asta ? cum poate trece prin inima voastra asa ceva ?
placerea la noi trece prin buzunar? cine ne obliga la asta? TOT VOI !!!
de ce o femeie frumoasa si bine,sexy si isteata , nu se poate atasa de cineva care stie sa ii aprecieze toate aceste calitatzi ? nu pot oare trai fericitzi unul langa celalalt,bucurandu-se de fiecare clipa ? si cu putzin potzi avea o viatza frumoasa. dragostea,iubirea te poate orbi placut,fara remushcari.  si doamne,ce bine ma pot simtzi langa ea,intinshi unul langa celalalt shoptindu-ne vb frumoase.  vetzi spune probabil ca vb raman doar vb. dar oare nu de la acel cuvant: ''DA'' se incepe o viatza noua? nu cu ajutorul vorbelor se poate merge mai departe ?

26-03-2007 12:48:06

?? tasha 1951
Cont Sters

Absolut...de acord cu tine intr-o privinta...deci si cu putin poti avea o viata fericita..daca exista iubire evident...altfel...;)
vanatoare curata...=(
I've given up....

26-03-2007 13:04:45

fun-funny
Femeie

Moderator

doamne, ovidiu, ce rationament ciudat!!!   ma duc sa caut mopul sa-ti sterg ultima postare

26-03-2007 13:23:14

?? wersus
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2006
oare ar fi chiar atat de grea o comparatzie? de ce nu se poate accepta ideea de o clipa a celui pe care incerci sa il citeshti ? profunzimea mesajului poate fi cu totul alta decat ce se vede la surafatza ! am mai spus-o ,si o repet: nu vrei ori nu potzi ''citi'' din adancuri.

nu te lasa sedusa de suprafetze,in adancimi totul devine lege

( reiner maria rilke )

26-03-2007 13:40:09

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005

wersus a scris:

uitzi ca barbatzii sunt si uratzi de la natura. da !
Mon cher, afirmatii d-astea fa in nume propriu, nu generaliza... :D:D:D

26-03-2007 14:12:07

?? tasha 1951
Cont Sters

Ei ,si,...as zice eu...stiti cum se spune brbatul trebuie sa fie putin mai frumos decat dracu'....sufletul in schimb conteaza foarte tare...=)

26-03-2007 17:21:17

?? tasha 1951
Cont Sters

TUPEU...
observ ca este un termen in voga pe aici....dar ce folos daca nu este si secondat de ceva cunostinte vaste...sau macar aprofundate...
Ce valoare este aceasta?
Cat tupeu sa aiba un om casatorit sa iti ceara sa fii amanta lui pe perioada lunga?..cat tupeu sa aiba o doamna care, plecata din tara de ceva vreme, uita punctuatia( sau nu a stiut-o niciodata) si iti spune ca nu stii nimic..cand ea vorbea de gloria divina si de fidelitatea fata de Cel De Sus...cat tupeu sa aiba un pusti care sa iti scrie...esti o duda...
Dar sa va spun ca intalnesc si altceva: tineri care au citit shakespeare..si nu doar tangential...fete si baieti care..in opinia mea mai pot salva ceva din educatia de galantare de care vorbeam .....tineri care pot sustine subiecte, pot fi politicosi in exprimare, chiar daca te contrazic conceptual...tineri si tinere pentru care nu vederea la rinichi e principiu cultural..nu multitudinea de manele ascultate sau de piercinguri aplicate..
OOOO...pe voi va rog AVETI TUPEU!!!

04-05-2007 02:54:45

fun-funny
Femeie

Moderator

bee a scris:

As vrea sa vad parerea voastra despre relatia cu un barbat casatorit. Are vreun viitor? Sau nu este decat o pierdere de timp?

stateam si reciteam raspunsurile...
si ma gindeam ca a pune o asemenea intrebare pe un site de matrimoniale in care jumatate din barbatii aflati aici sint insurati in cautarea de aventuri.. :D e ca si cum le-ai da posibilitatea sa-si (sa-ti) legitimeze adulterul :)
raspunsurile ar putea fi din partea lor.. doar de 2 feluri:
- e k sa ai o relatie cu un barbat casatorit...including me :D

- e ok, dar sa nu uti niciodata ca eu sint deja insurat

05-06-2007 23:50:03

?? egon
Cont Sters

Inregistat: 06-06-2006
Ma gandeam ca desi toata lumea le condamna fatis, relatiile doamnelor din toate paturile sociale cu barbati casatoriti tind sa prolifereze.....conteaza doar potenta financiara,sociala si mai rar cea fizica a individului.....am un prieten care pe langa familia cu acte in regula mai are inca alte doua familii fara acte....cu tot ce trebuie inclusiv copii....pentru mine e o mana cereasca deoarece am in familie o afacere legata de turism iar prietenul meu face in fiecare an cate un concediu in strainatate pe rand cu fiecare dintre cele trei familii!

17-06-2007 03:55:14

?? nevinovata
Cont Sters

Inregistat: 29-12-2006
viata bate filmul!...
egon a scris:

Ma gandeam ca desi toata lumea le condamna fatis, relatiile doamnelor din toate paturile sociale cu barbati casatoriti tind sa prolifereze.....conteaza doar potenta financiara,sociala si mai rar cea fizica a individului.....am un prieten care pe langa familia cu acte in regula mai are inca alte doua familii fara acte....cu tot ce trebuie inclusiv copii....pentru mine e o mana cereasca deoarece am in familie o afacere legata de turism iar prietenul meu face in fiecare an cate un concediu in strainatate pe rand cu fiecare dintre cele trei familii!

17-06-2007 04:11:41

?? tasha 1951
Cont Sters

egon a scris:

Un barbat va fi bucuros sa te cunoasca, sa te aiba in cercul lui de disponibile atunci cand te doreste, ca un rand completat in "carnetelul negru": un nume si un numar de telefon pe care le poate accesa intr-o noapte cand i s-a terminat berea, cand la magazinul din colt n-au caseta sau DVD-ul pe care-l doreste, cand prietenii nu-s disponibili. Atunci apari Tu in peisaj. Replica celebra "de ce sa cumperi vaca cand poti avea lapte pe gratis?", adica beneficii fara obligatii...uff...barbatii...
omul tau se pare,incearca se se achite si de" obligatii"...daca pot sa le numesc asa...=(=(=(

17-06-2007 13:10:59

fun-funny
Femeie

Moderator

in majoritatea cazurilor... vom auzi: nu ma inteleg cu sotia.. (eventual.. vreau sa divortez). Nu stim daca este adevarat... dar credem intotdeauna ca ESTE ADEVARAT!!! Daca tipul poseda ai "arta conversatiei".. pina la a deveni amanta e doar un pas...
nu exista metode de a-i descoperi adevaratele intentii .. daca are intr-adevar nevoie de cineva pentru suflet sau doar s-a saturat de aceeasi ciorba...

18-06-2007 01:04:22

?? tasha 1951
Cont Sters

Poti cadea usor in astfel de capcane...era cat pe ce sa mi se intample si mie...noroc ca distanta era mare si nu m-am grabit sa-i dau "unda verde"...
Naiba stie cum fac unii ca reusesc sa impresioneze o femeie...se dau biete"victime"..aproape ca le plingi de mila...
le dai voie sa plinga pe umarul tau...
si cand colo....ei bine merci...duc o viata boema=)=)=)

18-06-2007 01:11:24

fun-funny
Femeie

Moderator

barbatul insurat spune despre el... ca are un singur defect.. : e casatorit! Cu alte cuvinte..  daca m-as marita si eu ar putea sa apara intr-o zi una careia sotul meu sa-i spuna ca  are un singur defect: pe mine? :x
nu se intelege cu nevasta-sa? serios? o fi vreunul care sa spuna: nevasta-mea e sublima, o ador, ne intelegem minunat dar am eu asa un chef sa ma ........... cu tine? daca il gasiti il mananc! :x

18-06-2007 02:00:30

?? tasha 1951
Cont Sters

D-zeu sa-l ierte sotul meu spunea asta si nu odata...si la urma zicea"nici in panzele albe n-o sa scapi de mine....!!!",dar...l-am "scapat"..eu in panzele albe....:rolleyes:
=(=(=(=(=(

18-06-2007 02:04:20

fun-funny
Femeie

Moderator

una peste alta.... nu-i rau sa ai o relatie cu un barbat casatorit daca TU esti cea care "storci" de la el.. toate resursele... inclusiv financiare. :x
atita timp cit isi asuma riscul... sa te curteze.. trebuie sa-si asume si alte riscuri.... Nu doar sexul pe teritoriul tau.... cind are nevoie de descarcare hormonala... :x

18-06-2007 02:08:22

?? tasha 1951
Cont Sters

hmm...nu gandesti rau..soro!,....si zic eu bine fac cele care ii storc de bani...asa le trebuie...asa sa le faca ..sa se invete minte!!!:x:x:x:x

18-06-2007 02:10:19

fun-funny
Femeie

Moderator

tasha 1951 a scris:

hmm...nu gandesti rau..soro!,....si zic eu bine fac cele care ii storc de bani...asa le trebuie...asa sa le faca ..sa se invete minte!!!:x:x:x:x

la teorie sint beton..
practica m-a omorit
loool

18-06-2007 02:11:01

?? tasha 1951
Cont Sters

la mine la fel!!!
practica ma omoara...daca as face asa bine totul dupa cum le spun...hmmm...tare bine mi-ar fi...=)=)=)

18-06-2007 02:12:54

fun-funny
Femeie

Moderator

tasha 1951 a scris:

la mine la fel!!!
practica ma omoara...daca as face asa bine totul dupa cum le spun...hmmm...tare bine mi-ar fi...=)=)=)

ops! ai avut o relatie cu un barbat casatorit?
vreau detalii.. si le vreau acum.. :D

18-06-2007 02:13:58

?? tasha 1951
Cont Sters

doar pe net...dar pentru ca tu m-ai contrazis ca nu exista dragoste pe net...n-am cum sa povestesc...;)
=D=D=D

18-06-2007 02:18:42

fun-funny
Femeie

Moderator

tasha 1951 a scris:

doar pe net...dar pentru ca tu m-ai contrazis ca nu exista dragoste pe net...n-am cum sa povestesc...;)
=D=D=D

asa e... n-ai cum :D
vorbeam cu cineva despre "disputa noastra" de aici... si, nu stiu de ce :D mi-a dat dreptate..
a zis ca .. daca nu as fi ajuns la cluj.. desi spunea virtual alea alea... m-ar fi uitat usor... pentru ca numai ce-i in mina nu-i minciuna :D

ps.. eu am spus-o nu el, dar a fost de acord cu mine :D

18-06-2007 02:21:23

?? tasha 1951
Cont Sters

of,of,....mai,mai...mi-ai dat o tema de casa....sa trec la fapte?;)
=D=D=D

18-06-2007 02:23:05

fun-funny
Femeie

Moderator

revenind la topic...
nu ei sunt vinovati, ci ''astea'' care accepta...ele nu stiu ca, la urma urmei, tot o gaura doresc dragalasii de ei, ce daca e una in plus, trofee cat mai multe!!! or sa ajunga sa zica, vb bancului, adica o parte din el: ce ai mancat azi? -dimineata, femei; la 12, femei; seara, femei.
:D :D

18-06-2007 02:27:18

SandieShaw
Femeie

Moderator

Inregistat: 15-11-2005

fun-funny a scris:

barbatul insurat spune despre el... ca are un singur defect.. : e casatorit! Cu alte cuvinte..  daca m-as marita si eu ar putea sa apara intr-o zi una careia sotul meu sa-i spuna ca  are un singur defect: pe mine? :x
nu se intelege cu nevasta-sa? serios? o fi vreunul care sa spuna: nevasta-mea e sublima, o ador, ne intelegem minunat dar am eu asa un chef sa ma ........... cu tine? daca il gasiti il mananc! :x

esti sigura ca nu faci lesne indigestie?... iti trimit eu o lista.. lista lui sandler...:D:D

18-06-2007 02:27:42

fun-funny
Femeie

Moderator

am zis urit.. "gaura".. dar.. oricit mi-am stors neuronii.. pina la urma asta e adevarul.. :(
asta e amanta...

18-06-2007 02:28:19

SandieShaw
Femeie

Moderator

SandieShaw a scris:

fun-funny a scris:

esti sigura ca nu faci lesne indigestie?... iti trimit eu o lista.. lista lui sandler...:D:D

18-06-2007 02:28:22

fun-funny
Femeie

Moderator

nu ma lasi sa ignor.. deloc? :D :D

18-06-2007 02:29:16

fun-funny
Femeie

Moderator

acum.. intrebarea care imi vine in gind e urmatoarea (presupunem ca sintem toate maritate :D): cum ii ferim de amante? de tentatii? de posibilitatea de a .... stiti voi?

ps. urmeaze sa ma marit, vreau sfaturi pertinente :D

18-06-2007 02:31:32

SandieShaw
Femeie

Moderator

Funny, nu gindi unilateral... poate ca intr-o relatie "cu un barbat casatorit" ea e cea care il vrea oricum, insurat au ba...care face abstractie de statusul sau civil si nici nu are de gind sa i-l schimbe...cunosti mefienta multor femei aflate mai ales peste 45 de ani de a se "incurca" cu barbati de leatul lor necasatoriti... se intreaba ce "bube" au de nu i-o fi dorit niciuna de barbat...

18-06-2007 02:32:09

fun-funny
Femeie

Moderator

SandieShaw a scris:

Funny, nu gindi unilateral... poate ca intr-o relatie "cu un barbat casatorit" ea e cea care il vrea oricum, insurat au ba...care face abstractie de statusul sau civil si nici nu are de gind sa i-l schimbe...cunosti mefienta multor femei aflate mai ales peste 45 de ani de a se "incurca" cu barbati de leatul lor necasatoriti... se intreaba ce "bube" au de nu i-o fi dorit niciuna de barbat...

si eu m-am maritat pe la 26 de ani.. si soacra mea spunea printre dinti ca e ceva in neregula cu mine :).. As fi putut si carte si cratitza.. si niscai puradei in acelasi timp, desigur...

18-06-2007 02:33:56

SandieShaw
Femeie

Moderator

fun-funny a scris:

am zis urit.. "gaura".. dar.. oricit mi-am stors neuronii.. pina la urma asta e adevarul.. :(
asta e amanta...

wow, nici nu te-ai maritat si ai inceput sa vorbesti ca o nevasta... :x:x sfaturi.. cum sa-l pastrezi departe de "gauri" iti pot da o mie... dar... stii cum stam cu sfaturile.. facute spre a fi incalcate...

18-06-2007 02:35:33

fun-funny
Femeie

Moderator

eu astept totusi niste sfaturi....
macar - daca tot citeste iubi forumul - sa vada ca ma preocupa linistea casei.. :D

18-06-2007 02:37:13

?? tasha 1951
Cont Sters

hmmm...imi dai de gandit ...si eu mi-am pus o astfel de intrebare legat de un anume tip trecut de 40 si neinsurat...
chestia cu "bubele"imi da de gandit...daca ar fi sa punem altfel problema...=(=(=(

18-06-2007 02:41:07

fun-funny
Femeie

Moderator

si totusi.. eu nu gindesc asa...
eu am vrut sa invat.... Asta nu inseamna ca nu aveam si o relatie cu un barbat.. DAr nu as fi putut sa fiu sotie (eventual mama).. in acelasi timp...
pe urma.. sint barbati a caror meserie inseamna vesnic deplasari de lunga durata.. prin tara sau peste hotare.... Daca fac meseria asta imediat de pe bancile scolii... cu speranta ca vor stringe bani pt a-si face un rost... atunci nici nu stiu cind trec anii... si se trezesc in jurul virstei de 30 de nai.. singuri.. si vor sa se aseze...

celibatul nu inseama neaparat "bube"... TRebuie sa intrebi .. sa te documentezi in fiecare caz in parte....

18-06-2007 02:46:51

SandieShaw
Femeie

Moderator

banuiesc ca sint ontopic:
in fond, ca nevasta, ai o relatie cu un barbat casatorit :D:D
1. fa in asa fel sa simt ca el e de-a pururi si in orice clipa in mintea si in centrul preocuparilor tale, n-o fa numai declarativ, cauta metode holistice: uita-te intens la el si cind nu se uita la tine si cind trage cu coada ochiului, cind apare cu o mina ingindurata (Jesus Christ, barbatul meu cugeta!) scapa orice din mina, lasa cartea, mouse-ul... ocupa-te sa-i aflii obiectul pentru care-si macina neuronii..., daca e bolnavior (il doare intens un deget de la picior).. cauta febril in vademecum-ul medical, agenda familiei, internet.. la fel cind e enervat ca nu-si poate asorta o cravata la camasa, imperechea sosetele, reparat mixerul... si altele...

Ultima modificare facuta de SandieShaw (18-06-2007 02:48:45)

18-06-2007 02:47:13

Pagini:  1 2 3 4 5 6    
Mergeti la