Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / Ce ma deranjeaza acum!!!!!!!    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 43 44 45 46 47 48 49 ... 81
?? unikaa
Cont Sters

Inregistat: 27-05-2005
ma deranjeaza ca n-am somn...si bantui ca nebuna pe NET!!! :D :D :D

17-07-2007 04:12:05

adiyna
Femeie

Ii cunosc pe toti

Inregistat: 25-03-2005
Doaaaa ...bantuim amadoua!!

Si cand o veni ursu ....
o sa cheme macaraua ..sa ma pot da jos din pat!

17-07-2007 04:16:45

?? unikaa
Cont Sters

Inregistat: 27-05-2005
De mine e bine...ca nu ma trezesc dimineatza! Da cred ca nu pot sa dorm ca nu m-a pupat ratzoiul!!!! :D :D :D

17-07-2007 04:24:53

?? fii-a-mea
Cont Sters

Inregistat: 05-05-2006

adiyna a scris:

ce ma deranjeaza akm??

in primul rand  ..faptul ca am asa mult de invatat ...
si chef ..."oha"!!

shi 2 ...ca`s singurik in noaptea asta ...
dar,las ca vine ea dimineatsa ...
si`o sa ma trezesc fresh si cu roua pe buze!!

de singureala te plangi,guritza? zboara baiatu' mintenas pana-n poala ta :D numa' sa anunti ... ;)

18-07-2007 18:57:39

adiyna
Femeie

Ii cunosc pe toti

fii-a-mea a scris:

adiyna a scris:

ce ma deranjeaza akm??

in primul rand  ..faptul ca am asa mult de invatat ...
si chef ..."oha"!!

shi 2 ...ca`s singurik in noaptea asta ...
dar,las ca vine ea dimineatsa ...
si`o sa ma trezesc fresh si cu roua pe buze!!

de singureala te plangi,guritza? zboara baiatu' mintenas pana-n poala ta :D numa' sa anunti ... ;)

auciiiiiiii ...bondarel ..vrei sa ne vedem la PROtv ...
la stirile de la 17:00 :D
sau sa`mi iau vre`o bordura dupa ceafa!!

p.s : si totusi, sa`ti las str. si nr? :D :D

19-07-2007 01:56:50

?? SarutFatal
Cont Sters

Inregistat: 14-07-2007
irene cupa de sampanie vrei sa fiu eu  ? :D

19-07-2007 02:31:04

?? Cezara_Irenne
Cont Sters

Inregistat: 29-12-2006
de ce nu..e vreo crima?..lui Eros ii place cele curate ,fara interes...si daca stam cumintei cui ii foloseste?....asa ca....sampanie si ovaz....pepene galben si trandafir ,lumina de cantec innodat cu geamat de traire ...ce mai astepti?..ziua de ieri?ciuciu!

SarutFatal a scris:

irene cupa de sampanie vrei sa fiu eu  ? :D

Ultima modificare facuta de Cezara_Irenne (19-07-2007 03:38:47)

19-07-2007 03:11:08

?? BluEyes
Cont Sters

Inregistat: 11-07-2007
am scapat de kick fara sa'mi pun mintea ..o fost suficient..sa'mi scriu "oful" aici..deci e bun topicu asta la ceva..:D dar nu sant convins ca ma va ajuta atunci cand voi spune ca ma enerveaza o anumita seara ca nu am prin preajma o blonda si o bruneta:)))))

fun-funny a scris:

ba, daca iti pui mintea scapi de kick instantaneu.. :D Intreaba "veteranii" si vezi cum se face.. ca-i asa de simplu :D

19-07-2007 10:59:10

?? Cezara_Irenne
Cont Sters

nu e rau ,si o blonda si o bruneta....sa te rupa asa...in doua nitel...vezi tu pe dracu....

BluEyes a scris:

am scapat de kick fara sa'mi pun mintea ..o fost suficient..sa'mi scriu "oful" aici..deci e bun topicu asta la ceva..:D dar nu sant convins ca ma va ajuta atunci cand voi spune ca ma enerveaza o anumita seara ca nu am prin preajma o blonda si o bruneta:)))))

fun-funny a scris:

ba, daca iti pui mintea scapi de kick instantaneu.. :D Intreaba "veteranii" si vezi cum se face.. ca-i asa de simplu :D

19-07-2007 12:27:35

?? BluEyes
Cont Sters

nu e nevoie sa fim rautaciosi... :D

Cezara_Irenne a scris:

nu e rau ,si o blonda si o bruneta....sa te rupa asa...in doua nitel...vezi tu pe dracu....

BluEyes a scris:

fun-funny a scris:

19-07-2007 19:26:43

?? ciudatul_srl
Cont Sters

Inregistat: 01-03-2007
ooooooops ia fitzi beiiii putzin rautaciosi ca pana acum atzi fost doar plicticoshi !...
BluEyes a scris:

Cezara_Irenne a scris:

BluEyes a scris:

19-07-2007 19:39:28

?? ciudatul_srl
Cont Sters

sa curga valuri de rautate !.....hihihihi m-a pocnit soarele-n chelie !
ciudatul_srl a scris:

ooooooops ia fitzi beiiii putzin rautaciosi ca pana acum atzi fost doar plicticoshi !...
BluEyes a scris:

Cezara_Irenne a scris:

19-07-2007 19:40:25

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
Baaaaa ! Aveti chatul, aveti mesageria privata; ce dracu v-o place sa v-aruncati unu altuia doua-trei vorbe, sa ziceti p-orma c-ati scris si voi ceva pe forum ?!!!
ASTA MA DERANJEAZA !

19-07-2007 21:09:59

?? ciudatul_srl
Cont Sters

shtii bangul cu sinii ?....sani bagam in seama !....hihihihi
P. Pan 63 a scris:

Baaaaa ! Aveti chatul, aveti mesageria privata; ce dracu v-o place sa v-aruncati unu altuia doua-trei vorbe, sa ziceti p-orma c-ati scris si voi ceva pe forum ?!!!
ASTA MA DERANJEAZA !

19-07-2007 21:53:25

?? ciudatul_srl
Cont Sters

am vrut sa scriu sinii bagam in seama !
ciudatul_srl a scris:

P. Pan 63 a scris:

ASTA MA DERANJEAZA !

19-07-2007 21:55:00

?? Cezara_Irenne
Cont Sters

m-ai facut sa zambesc...scrie frate ca si tu platesti..ete na...fiecare cat poate...ce vrei Pane sa scrie scrisori de dragoste la ciudate?

ciudatul_srl a scris:

ciudatul_srl a scris:

P. Pan 63 a scris:

ASTA MA DERANJEAZA !

19-07-2007 21:58:20

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

Cezaro, io, cand nu-ntzeleg ceva, nu mi-e rusine sa-ntreb. Teama mi-i sa nu pricep gresit si nici s-arunc cu paru dupa cainele mai bland ; d-asta vin si-ti zic :
ia spune-i tu lu moshu, cum le-ai defini pe "ciudatele" la care te referishi mai sus ori ce-nseamna pentru tine, "ciudate" ?...

19-07-2007 22:09:09

?? Cezara_Irenne
Cont Sters

a fi ciudat inseamna draga mosule sa fii diferit de restul..asa cum sunt io....zurlie,nastrusnika....hai la o terasa si-ti explice babuta pe-ndelete cum e cu ciudatenia asta ....da vino cu mai multi forumisti…face chelnarita cinste…

P. Pan 63 a scris:

Cezaro, io, cand nu-ntzeleg ceva, nu mi-e rusine sa-ntreb. Teama mi-i sa nu pricep gresit si nici s-arunc cu paru dupa cainele mai bland ; d-asta vin si-ti zic :
ia spune-i tu lu moshu, cum le-ai defini pe "ciudatele" la care te referishi mai sus ori ce-nseamna pentru tine, "ciudate" ?...

Ultima modificare facuta de Cezara_Irenne (19-07-2007 22:17:14)

19-07-2007 22:15:36

?? ciudatul_srl
Cont Sters

mersica eshti dulcica !
Cezara_Irenne a scris:

m-ai facut sa zambesc...scrie frate ca si tu platesti..ete na...fiecare cat poate...ce vrei Pane sa scrie scrisori de dragoste la ciudate?

ciudatul_srl a scris:

ciudatul_srl a scris:

19-07-2007 22:27:13

?? ciudatul_srl
Cont Sters

ciudatele sunt cele mai chic muieri .....un veshnic semn de intrebare !....hihihihihi niciofdata nu ai timp sa te plictiseshti in preajma lor ! hihihihi
P. Pan 63 a scris:

19-07-2007 22:29:14

?? ciudatul_srl
Cont Sters

na ca iar m-am bagat in seama ....hihihi ca musca-n curul calului ! hihihihi
ciudatul_srl a scris:

ciudatele sunt cele mai chic muieri .....un veshnic semn de intrebare !....hihihihihi niciofdata nu ai timp sa te plictiseshti in preajma lor ! hihihihi
P. Pan 63 a scris:

19-07-2007 22:31:29

?? BluEyes
Cont Sters

ma deranjeaza ca un tantalau isi traje olcitu in fata garajului meu si cand am si eu o treaba importanta nu pot pleca:(

19-07-2007 23:03:39

?? Cezara_Irenne
Cont Sters

trage masina la garajul meu...!
BluEyes a scris:

ma deranjeaza ca un tantalau isi traje olcitu in fata garajului meu si cand am si eu o treaba importanta nu pot pleca:(

19-07-2007 23:08:07

?? BluEyes
Cont Sters

e demn garajul tau de masina mea?

19-07-2007 23:19:17

?? Cezara_Irenne
Cont Sters

pe onoarea mea !
BluEyes a scris:

e demn garajul tau de masina mea?

19-07-2007 23:22:31

?? Cezara_Irenne
Cont Sters

natura isi urmareste scopurile cu risipa si fantezie..fiecare specie ,isi scrie cu originalitate romanul ei de dragoste...musca denumita "a calului",isi depune ouale pe picioarele sau umerii cailor ...larvele sunt linse si transportate in stomacul calului....si nicidecum in "curul calului"...

ciudatul_srl a scris:

ciudatul_srl a scris:

P. Pan 63 a scris:

Ultima modificare facuta de Cezara_Irenne (19-07-2007 23:28:33)

19-07-2007 23:26:06

P. Pan 63
Barbat

Intretin discutiile

san_quentin30 a scris:

Cumetre, tin sa-ti zic ca mai devreme sau mai tarziu, toti lupii moralisti sfarsesc pe-o panoplie, decorand vesel sau trist alcovul unei oarecare dudui, vajnica cititoare de Sandra Brown, Barbara Cartland si altele aidoma... :D:D:D

Sal'tare !

21-07-2007 23:02:39

?? san_quentin30
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2007

P. Pan 63 a scris:

san_quentin30 a scris:

Cumetre, tin sa-ti zic ca mai devreme sau mai tarziu, toti lupii moralisti sfarsesc pe-o panoplie, decorand vesel sau trist alcovul unei oarecare dudui, vajnica cititoare de Sandra Brown, Barbara Cartland si altele aidoma... :D:D:D

Sal'tare !

Asa e. Dar ce te faci cand vesnic-virginele "vajnic cititoare de Sandra Brown" care lectureaza pline de sentiment mizeriile alea siropoase si frecandu-si coapsele una de alta in timp ce-si plimba ochii bulbucati peste randuri, si pretinzand ca vor doar "sa vada ce-a mai facut aia"  sunt chiar lupoaicele moraliste? Singurele trofee pe care tantiile alea facute din zahar amestecat cu cianura expirata le vor dobandi vor fi doar propriile lor vieti goale purtate cu mandrie pe umeri la fel ca un fost shal aurit dar momentan mancat de molii. Si, la fel, singurele amintiri placute pe care le vor trage cu ele in groapa plina de gunoi a vietii vor fi cele de genul "am avut niste sanse minunate". La fel cum un pescar nu se lauda niciodata ca NU a prins, ci doar ca a scapat captura vietii lui.

Ultima modificare facuta de san_quentin30 (22-07-2007 00:08:59)

22-07-2007 00:08:00

?? ciudatul_srl
Cont Sters

sfinte quentin mare dreptate ai bre baiat ! ....
san_quentin30 a scris:

P. Pan 63 a scris:

san_quentin30 a scris:

Sal'tare !

Asa e. Dar ce te faci cand vesnic-virginele "vajnic cititoare de Sandra Brown" care lectureaza pline de sentiment mizeriile alea siropoase si frecandu-si coapsele una de alta in timp ce-si plimba ochii bulbucati peste randuri, si pretinzand ca vor doar "sa vada ce-a mai facut aia"  sunt chiar lupoaicele moraliste? Singurele trofee pe care tantiile alea facute din zahar amestecat cu cianura expirata le vor dobandi vor fi doar propriile lor vieti goale purtate cu mandrie pe umeri la fel ca un fost shal aurit dar momentan mancat de molii. Si, la fel, singurele amintiri placute pe care le vor trage cu ele in groapa plina de gunoi a vietii vor fi cele de genul "am avut niste sanse minunate". La fel cum un pescar nu se lauda niciodata ca NU a prins, ci doar ca a scapat captura vietii lui.

22-07-2007 01:28:55

?? ciudatul_srl
Cont Sters

"telegenta lu" tataia dupa cate vad ai studiat tare la chestia asta cu musca !adicalea daca stau sa ma gandesc , matale spui ca de fapt uite asha fac sex oral mushtele cu caii !....hihihihi    zurlie eshti bre !
Cezara_Irenne a scris:

natura isi urmareste scopurile cu risipa si fantezie..fiecare specie ,isi scrie cu originalitate romanul ei de dragoste...musca denumita "a calului",isi depune ouale pe picioarele sau umerii cailor ...larvele sunt linse si transportate in stomacul calului....si nicidecum in "curul calului"...

ciudatul_srl a scris:

ciudatul_srl a scris:

22-07-2007 01:33:02

?? ciudatul_srl
Cont Sters

shi uite-asha musca trage mumu lu calu" !!!! hihihihi
Cezara_Irenne a scris:

ciudatul_srl a scris:

ciudatul_srl a scris:

22-07-2007 01:34:21

?? san_quentin30
Cont Sters

ciudatul_srl a scris:

"telegenta lu" tataia dupa cate vad ai studiat tare la chestia asta cu musca !adicalea daca stau sa ma gandesc , matale spui ca de fapt uite asha fac sex oral mushtele cu caii !....hihihihi    zurlie eshti bre !
Cezara_Irenne a scris:

ciudatul_srl a scris:

Nici in prejma ucigasilor in serie nu cred ca te plictisesti prea tare. Sau cel putin nu prea ai timp

22-07-2007 01:55:09

?? Cezara_Irenne
Cont Sters

mai fratilor...nu ma stiti...va garantez ca am un suflet de aur si nu sunt fatarnica....lasati-mi sufletul in pace ,ce Dumnezeu....nu v-am facut niciun rau...si nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu acum ...atat va spun ,bagati-va mintile in cap si vedeti-va de drumul vostru...nu judecati fara a ma cunoaste...basta!....roata stiti ca se intoarce....si se tot rostogoleste....luati-va de idei dar nu de sufletul meu...pls...

22-07-2007 09:24:53

adiyna
Femeie

Ii cunosc pe toti

Ma deranjeaza ....caldura asta!!
As sta lafaita numai in dus!!

Altii....prefera sa se racoreasca cu o bericica !!

Concluzia : beti foarte multa "apa" !!!

Voi cum suportati?

22-07-2007 21:31:11

?? egon
Cont Sters

Inregistat: 06-06-2006
Ma deranjeaza c-am ratat prezentarea tashei pe canal D....oricum intr-un colt al ecranului calculatorului am instalat un tv tunner si o urmaresc acum cum se pupa cu viitoarele rivale.....desi miza concursului este cel putin bizara....o sa urmaresc din curiozitate ce se intampla....uite ....tasha le-a marturisit celorlalte concurente ca la intrarea in platou s-a impiedicat.....si eu am ratat momentull!....nu o spun cu rautate.....mai ales ca acolo unde este ea .....asta este un "semn "ca-si va realiza visul.....ii doresc succes.....si-i tin pumnii!!!=)

23-07-2007 02:21:09

adiyna
Femeie

Ii cunosc pe toti

eu am vazut`o ...eram toata pe monitor!!
chiar am anuntat si pe cateva chat`iste ca e Tasha la tv!! ;)
abia astept sa revad emisiunea!! ...
si eu ii tin pumnii si ii doresc mult noroc in casa!

23-07-2007 02:23:10

?? confidentu2
Cont Sters

Inregistat: 24-07-2007
Ma deranjeaza neincrederea oamenilor....lipsa de intelegere a unora dintre ei...De ce atunci cand esti sincer si dai totul....oamenii te inteleg gresit...???oare ne-am schimbat atat de mult incat nu mai putem aprecia oamenii la adevarata valoare...??? nu vedem decat defectele...? dar cu calitatile....?cum ramane...?Ranim involuntar ..din superficialitate...?sau in mod voit ..fara a constientiza asata....?

12-08-2007 12:13:28

?? san_quentin30
Cont Sters

confidentu2 a scris:

Ma deranjeaza neincrederea oamenilor....lipsa de intelegere a unora dintre ei...De ce atunci cand esti sincer si dai totul....oamenii te inteleg gresit...???oare ne-am schimbat atat de mult incat nu mai putem aprecia oamenii la adevarata valoare...??? nu vedem decat defectele...? dar cu calitatile....?cum ramane...?Ranim involuntar ..din superficialitate...?sau in mod voit ..fara a constientiza asata....?

No comment. Bine spus. (parerea mea)

12-08-2007 15:27:05

?? Dor-ina
Cont Sters

da?!..si eu cand spun lucrurilor pe nume sunt ampretata ca fiind nebuna...hm...

12-08-2007 15:42:38

?? san_quentin30
Cont Sters

Dor-ina a scris:

Pai da. ca tu le zici pe numele tau....

12-08-2007 16:00:07

?? henriksen
Cont Sters

Inregistat: 02-02-2007

Dor-ina a scris:

Nu faptul ca esti directa ii face pe ceilalti sa te catalogheze astfel ci mai degraba modul in care o faci.  Cei care te inteleg cu adevarat nu te considera nebuna...Fii sigura de asta.

12-08-2007 23:30:38

?? ciudatul_srl
Cont Sters

hihihi .......este ?....nu este?.....este ?........nu este ?......dar de fapt cui ii pasa ?

12-08-2007 23:36:11

?? Dor-ina
Cont Sters

cui ii pasa?ca bine le zici ...cred ca ti-au trecut nervisorii...esti mai lucid....cineva imi spunea sa iau steagul si sa fac revolutie....tare mi-e ciuda fratilor ca totul s-a dat cu curu-n sus....parca-i sfarsitul lumii....sa mergi tu la 80 de ani si sa iei uleiul din candele de la cimitire si sa faci cartofi prajiti si altii sa aiba 3 avioane....mda...dreptatea e in Cer...suntem nascuti sa suferim...futute-n cur Evo....ca tare mult ti-a placut marul....

ciudatul_srl a scris:

hihihi .......este ?....nu este?.....este ?........nu este ?......dar de fapt cui ii pasa ?

12-08-2007 23:42:50

?? Dor-ina
Cont Sters

cui ii pasa..inteligenta e vanduta la cel mai jalnic pret
sa aiba fiara lumii cel mai elegant cotet....
cui ii pasa...si tarfele ne fura si sarea de pe munti
ramanem cu umorul si arta de-a picta peretii....

Ultima modificare facuta de Dor-ina (13-08-2007 00:08:48)

13-08-2007 00:05:40

?? Dor-ina
Cont Sters

daca nu aveam inima nebuna imi pierea in lat ca un pitigoi....eram o timida si dadeam foc la primarii....daca nu eram asa...nu mai aveam imaginatie de a scrie...chiar de scriu pt sufletul meu..imi hranesc spiritul,il tin treaz pentru a nu lenevi....

henriksen a scris:

Dor-ina a scris:

Nu faptul ca esti directa ii face pe ceilalti sa te catalogheze astfel ci mai degraba modul in care o faci.  Cei care te inteleg cu adevarat nu te considera nebuna...Fii sigura de asta.

13-08-2007 00:26:26

?? El Mariachi
Cont Sters

Inregistat: 04-07-2007
ma gandeam sa-ti sugerez sa faci ceva ce sa te rocoreasca dar sa te si incalzeasca...e cel mai practic sport...sexul...
adiyna a scris:

Ma deranjeaza ....caldura asta!!
As sta lafaita numai in dus!!

Altii....prefera sa se racoreasca cu o bericica !!

Concluzia : beti foarte multa "apa" !!!

Voi cum suportati?

13-08-2007 02:28:02

?? Dor-ina
Cont Sters

am avut o  migrena si apa rece mi-a spulberat orice urma de durere...mi-am spalat fata si m-am privit in oglinda"e chipul meu ...sunt o tampita...!...iti raspund dragul meu tampit dand frau liber acestor simturi...ma deranjeaza prostii dar nu cei care vor sa invete de a nu mai fi prosti ,ci cei fudui..sunt o tampita si refuz a ma gandi ca vor dispare prostii....!"....atentie la prosti...uneori si de multe ori suferim din cauza lor...

20-08-2007 21:07:42

?? ciudatul_srl
Cont Sters

hihihihi nuca-n perete aia cu sexul !
Dor-ina a scris:

am avut o  migrena si apa rece mi-a spulberat orice urma de durere...mi-am spalat fata si m-am privit in oglinda"e chipul meu ...sunt o tampita...!...iti raspund dragul meu tampit dand frau liber acestor simturi...ma deranjeaza prostii dar nu cei care vor sa invete de a nu mai fi prosti ,ci cei fudui..sunt o tampita si refuz a ma gandi ca vor dispare prostii....!"....atentie la prosti...uneori si de multe ori suferim din cauza lor...

20-08-2007 23:54:42

?? shikari
Cont Sters

Inregistat: 17-08-2007

Dor-ina a scris:

cui ii pasa?ca bine le zici ...cred ca ti-au trecut nervisorii...esti mai lucid....cineva imi spunea sa iau steagul si sa fac revolutie....tare mi-e ciuda fratilor ca totul s-a dat cu curu-n sus....parca-i sfarsitul lumii....sa mergi tu la 80 de ani si sa iei uleiul din candele de la cimitire si sa faci cartofi prajiti si altii sa aiba 3 avioane....mda...dreptatea e in Cer...suntem nascuti sa suferim...futute-n cur Evo....ca tare mult ti-a placut marul....

O stii p-aia cu ,,Adame, de ce-ai gustat?"?

21-08-2007 00:05:06

?? Dor-ina
Cont Sters

adica..nu inteleg fratele meu....iar vorbim de sex?...vezi ca e noapte si ....mintea cam fuge dupa cerbi....zi si tu altceva....ai datorii la intretinere,ai umflat roata la masina,ai cules viorele ...ai sau nu ai ....pofta de mine....

21-08-2007 00:05:15

Pagini: 1 ... 43 44 45 46 47 48 49 ... 81    
Mergeti la