Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sīnteti conectat.
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
Inregistat: 01-03-2007
|
|
aha......... ma deranjeaza popimea ipocrita !!!!!!!! ( sa-l intreb pe culturelul ala ce inseamna "ipocrit"....ca eu nu shtiu da" suna mishto - sper sa fie ceva de mama....hihihihi !
|
|
| 23-08-2007 20:35:13 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
Inregistat: 04-03-2006
|
|
cretinel , impuscate...nici purcica ta ipocrita nu te vrea ....
|
|
| 23-08-2007 23:34:28 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
|
|
Dor-ina a scris:
toti forumistii sunt ipocriti...statuie ne trebuie ...!!!..numa tu Sorin esti perfect....doar atomul e perfect! |
cunosc forumisti care nu sunt ipocriti.... nu ne judeca pe toti dupa cum esti tu si purcelul tau handicapat ....chiar nu va vedeti cat de penibili sunteti?
|
|
| 23-08-2007 23:36:55 |
|
fun-funny Femeie
Moderator
Inregistat: 15-12-2006
|
|
Soryn a scris:
Ma deranjeaza ipocritii ....asta e motivul pt care nu-i mai citesc pe aici |
.. si uite asa.., noi raminem in "cercul nostru strimt".. iar tu ramii .. "nemuritor si rece".. 
|
|
| 23-08-2007 23:37:16 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
|
|
fun-funny a scris:
Soryn a scris:
Ma deranjeaza ipocritii ....asta e motivul pt care nu-i mai citesc pe aici |
.. si uite asa.., noi raminem in "cercul nostru strimt".. iar tu ramii .. "nemuritor si rece"..  |
sa inteleg ca te consideri ipocrita? sper ca nu
|
|
| 23-08-2007 23:38:28 |
|
fun-funny Femeie
Moderator
Inregistat: 15-12-2006
|
|
NU..  dar stiai asta..
|
|
| 23-08-2007 23:39:10 |
|
|
?? Doria
Cont Sters
Inregistat: 24-07-2007
|
|
nu vad,nu aud,nu simt /nici conditia mea nu pot sa mi-o explic...nu-mi pasa...poti sa ma faci cum vrei ....
Soryn a scris:
Dor-ina a scris:
toti forumistii sunt ipocriti...statuie ne trebuie ...!!!..numa tu Sorin esti perfect....doar atomul e perfect! |
cunosc forumisti care nu sunt ipocriti.... nu ne judeca pe toti dupa cum esti tu si purcelul tau handicapat ....chiar nu va vedeti cat de penibili sunteti? |
|
|
| 23-08-2007 23:40:39 |
|
|
?? Doria
Cont Sters
|
|
purcica are un sorici tare gustos....iar cretinelu este un om simplu si nobil...ce sa facem noi cu infumurati ....dilete...
Soryn a scris:
cretinel , impuscate...nici purcica ta ipocrita nu te vrea .... |
|
|
| 23-08-2007 23:45:38 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
|
|
Doria a scris:
purcica are un sorici tare gustos....iar cretinelu este un om simplu si nobil...ce sa facem noi cu infumurati ....dilete...
Soryn a scris:
|
ha ha... se vede cat de nobil este la fiecare postare ... mai bine ti ar fi rusine de vorbele mincinoase care le scoti pe la coltzuri despre fiecare , MANIPULATOAREO
vezi sa nu mi vina chef sa ti fac pe plac si sa fac prostitutie cu tine , s-ar putea sa nu ti placa oricat de nesatula esti 
|
|
| 23-08-2007 23:56:34 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
ma comerciant de fetitze peste granitza marshhh la rahat !
Soryn a scris:
|
|
| 24-08-2007 00:06:41 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
ca "nu ma deranjezi" !!!! hihihi nah ca nu-s in topic aici era vorba de "ce ma deranjeaza " nu de "ce numa deranjeaza " ....oricum marshhhhh la rahat !
ciudatul_srl a scris:
ma comerciant de fetitze peste granitza marshhh la rahat !
Soryn a scris:
|
|
|
| 24-08-2007 00:08:55 |
|
|
?? henriksen
Cont Sters
Inregistat: 02-02-2007
|
|
Sorynel pushtiu se pretinde a fi domn, baiat manierat caruia ii lipseste ipocrizia atat de comuna celorlalti... Imprastii cu veselie gunoaie in toate directiile crezand ca starnesti zambete aprobatoare pe undeva printr-un colt. Umorul tau crispat si creat cu forcepsul DERANJEAZA PE TOATA LUMEA. Asa ca ... fa ce spune ciudatu.
|
|
| 24-08-2007 00:11:15 |
|
|
?? Doria
Cont Sters
|
|
te oftici ca ti-am zis in fata ca esti ingamfat,plin de tine ..razbunare zeilor invoca...dezlantuie-te...astept orice....sunt ca un vultur si n u mi-e teama de laturi debitate de unul care nu ma cunoaste real...
Soryn a scris:
Doria a scris:
Soryn a scris:
|
ha ha... se vede cat de nobil este la fiecare postare ... mai bine ti ar fi rusine de vorbele mincinoase care le scoti pe la coltzuri despre fiecare , MANIPULATOAREO
vezi sa nu mi vina chef sa ti fac pe plac si sa fac prostitutie cu tine , s-ar putea sa nu ti placa oricat de nesatula esti  |
|
|
| 24-08-2007 00:13:23 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
|
|
henriksen a scris:
Sorynel pushtiu se pretinde a fi domn, baiat manierat caruia ii lipseste ipocrizia atat de comuna celorlalti... Imprastii cu veselie gunoaie in toate directiile crezand ca starnesti zambete aprobatoare pe undeva printr-un colt. Umorul tau crispat si creat cu forcepsul DERANJEAZA PE TOATA LUMEA. Asa ca ... fa ce spune ciudatu. |
da ce placere imi face sa va deranjez pe voi , am sa continui daca faci tu ce zice ciudatul nu inseamna ca trebuie sa fac si eu , continua tu si in locul meu 
|
|
| 24-08-2007 00:15:18 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
Soryn a scris:
henriksen a scris:
Sorynel pushtiu se pretinde a fi domn, baiat manierat caruia ii lipseste ipocrizia atat de comuna celorlalti... Imprastii cu veselie gunoaie in toate directiile crezand ca starnesti zambete aprobatoare pe undeva printr-un colt. Umorul tau crispat si creat cu forcepsul DERANJEAZA PE TOATA LUMEA. Asa ca ... fa ce spune ciudatu. |
da ce placere imi face sa va deranjez pe voi , am sa continui daca faci tu ce zice ciudatul nu inseamna ca trebuie sa fac si eu , continua tu si in locul meu  |
|
|
| 24-08-2007 00:16:32 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
|
|
Doria a scris:
te oftici ca ti-am zis in fata ca esti ingamfat,plin de tine ..razbunare zeilor invoca...dezlantuie-te...astept orice....sunt ca un vultur si n u mi-e teama de laturi debitate de unul care nu ma cunoaste real...
Soryn a scris:
Doria a scris:
purcica are un sorici tare gustos....iar cretinelu este un om simplu si nobil...ce sa facem noi cu infumurati ....dilete... |
vezi sa nu mi vina chef sa ti fac pe plac si sa fac prostitutie cu tine , s-ar putea sa nu ti placa oricat de nesatula esti  |
|
si tu de unde ma cunosti ca sa ti permiti sa spui despre mine ce ai spus? te am dus pe tine la produs? sau poate nu ti am platit? vultur esti doar in capul tau si e cam invalmaseala acolo te asigur
|
|
| 24-08-2007 00:16:54 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
atitudine caracteristica a mascululi gen "fante de cartier ".......minte multa nu se cere /capos sa fii sa ai putere ......revin la dezagreabilul : marsh la rahat proxenet de doi lei !
|
|
| 24-08-2007 00:21:48 |
|
|
?? Doria
Cont Sters
|
|
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....ramai in nemernicia ta..daca erai baiat inteligent nu ramaneai in troaca cu porci..tu chiar nu vezi ca aici suntem numai nebuni...deci ..si tu esti la fel....un cap tuguiat plin de stuf ,ce puii mei savant oi fi ,filozof si nu te stie inca academia?tu chiar nu vezi ca noi glumim pe ici sa uitam de viata asta grea...lasa-ne ca miroase a ingamfare iar...
|
|
| 24-08-2007 00:22:44 |
|
|
?? henriksen
Cont Sters
|
|
Soryn a scris:
henriksen a scris:
da ce placere imi face sa va deranjez pe voi , am sa continui daca faci tu ce zice ciudatul nu inseamna ca trebuie sa fac si eu , continua tu si in locul meu  |
Sfatul ala era personalizat, fiindu-ti adresat doar tie. Sincer, opiniile tale "inteligente" echivaleaza cu pojghitza aia alba ce apare in coltul gurii dupa o zi intreaga de deshidratare... Nu folosesc un limbaj deocheat da pe bune acu MARSH LA RAHAT!
|
|
| 24-08-2007 00:23:28 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
|
|
ciudatul_srl a scris:
atitudine caracteristica a mascululi gen "fante de cartier ".......minte multa nu se cere /capos sa fii sa ai putere ......revin la dezagreabilul : marsh la rahat proxenet de doi lei ! |
proxenet e fiul lu mata rahat de 2 lei ce esti , i ti prostituezi purcica pana si pa forum ,nu vezi
|
|
| 24-08-2007 00:24:15 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
|
|
Doria a scris:
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....ramai in nemernicia ta..daca erai baiat inteligent nu ramaneai in troaca cu porci..tu chiar nu vezi ca aici suntem numai nebuni...deci ..si tu esti la fel....un cap tuguiat plin de stuf ,ce puii mei savant oi fi ,filozof si nu te stie inca academia?tu chiar nu vezi ca noi glumim pe ici sa uitam de viata asta grea...lasa-ne ca miroase a ingamfare iar... |
sa glumesti cu cine ai chef dar nu spune tampenii cu cine nu ti permite , am avut eu glume cu tine ca sa ti permiti sa spui minciuni despre mine? marsh la cocina handicapatului
|
|
| 24-08-2007 00:26:04 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
|
|
henriksen a scris:
Soryn a scris:
henriksen a scris:
Sfatul ala era personalizat, fiindu-ti adresat doar tie. Sincer, opiniile tale "inteligente" echivaleaza cu pojghitza aia alba ce apare in coltul gurii dupa o zi intreaga de deshidratare... Nu folosesc un limbaj deocheat da pe bune acu MARSH LA RAHAT! |
alt handicapat , pe tine cine te a sunat? esti platit sa faci pa prostul? marsh la rahat sa i spui lu mama ta ca te a educat prost , sa te bagi unde nu ti fierbe oala
|
|
| 24-08-2007 00:28:05 |
|
|
?? Doria
Cont Sters
|
|
....eu una inchei curiozitatea mea...sa fii sanatos!..mi-a trebuit si ceva hartza in roman...
Soryn a scris:
Doria a scris:
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....ramai in nemernicia ta..daca erai baiat inteligent nu ramaneai in troaca cu porci..tu chiar nu vezi ca aici suntem numai nebuni...deci ..si tu esti la fel....un cap tuguiat plin de stuf ,ce puii mei savant oi fi ,filozof si nu te stie inca academia?tu chiar nu vezi ca noi glumim pe ici sa uitam de viata asta grea...lasa-ne ca miroase a ingamfare iar... |
sa glumesti cu cine ai chef dar nu spune tampenii cu cine nu ti permite , am avut eu glume cu tine ca sa ti permiti sa spui minciuni despre mine? marsh la cocina handicapatului |
Ultima modificare facuta de Doria (24-08-2007 00:31:39)
|
|
| 24-08-2007 00:31:16 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
ete ca s-a deshteptat femeia ....da decizie corecta : cel intelegent cedeaza primul !.....eu fiind prost nu cedez deci .....marsh la rahat proxenet de 2 lei !
Doria a scris:
|
|
| 24-08-2007 00:33:00 |
|
|
?? henriksen
Cont Sters
|
|
Stai calm ca nu-si baga nimeni nasu in oala ta de laturi... E toaaata a ta . Cat despre respect... sa fim seriosi esti ultimu care sa vorbeasca.
|
|
| 24-08-2007 00:34:03 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
|
|
ciudatul_srl a scris:
ete ca s-a deshteptat femeia ....da decizie corecta : cel intelegent cedeaza primul !.....eu fiind prost nu cedez deci .....marsh la rahat proxenet de 2 lei !
Doria a scris:
|
esti asa de prost incat nu realizezi ca te repeti si PLICTISESTI , sau asta face parte din glumele tale "finutze" , pastreaza-le pt cocina ta
|
|
| 24-08-2007 00:35:37 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
|
|
henriksen a scris:
Stai calm ca nu-si baga nimeni nasu in oala ta de laturi... E toaaata a ta . Cat despre respect... sa fim seriosi esti ultimu care sa vorbeasca. |
mai handicapatule , nu pricepi ca te bagi in seama aiurea ? sau are nevoie de ajutorul tau onanistul ciudat?sunteti asa inteligenti ca nu puteti face fatza decat in haita? baga-te la cotetz si lasa l sa se descurce singur daca l duce neuronul
|
|
| 24-08-2007 00:38:06 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
uffffffffff bah la topic : ma deranjeaza acum ca trebuie sa dau copy-paste : "marsh la rahat proxenet de 2 lei !"
Soryn a scris:
henriksen a scris:
Stai calm ca nu-si baga nimeni nasu in oala ta de laturi... E toaaata a ta . Cat despre respect... sa fim seriosi esti ultimu care sa vorbeasca. |
mai handicapatule , nu pricepi ca te bagi in seama aiurea ? sau are nevoie de ajutorul tau onanistul ciudat?sunteti asa inteligenti ca nu puteti face fatza decat in haita? baga-te la cotetz si lasa l sa se descurce singur daca l duce neuronul |
|
|
| 24-08-2007 00:48:59 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
|
|
ciudatul_srl a scris:
uffffffffff bah la topic : ma deranjeaza acum ca trebuie sa dau copy-paste : "marsh la rahat proxenet de 2 lei !"
Soryn a scris:
henriksen a scris:
mai handicapatule , nu pricepi ca te bagi in seama aiurea ? sau are nevoie de ajutorul tau onanistul ciudat?sunteti asa inteligenti ca nu puteti face fatza decat in haita? baga-te la cotetz si lasa l sa se descurce singur daca l duce neuronul |
|
De altceva nici nu esti capabil ,ar trebui sa ti schimbi nickul in "copy-paste"
|
|
| 24-08-2007 03:05:52 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
|
| 24-08-2007 03:11:58 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
|
|
multa imaginatie ai , vezi sa nu ti explodeze intelijenta nuca
|
|
| 24-08-2007 03:17:24 |
|
|
?? mona-buc
Cont Sters
Inregistat: 22-08-2007
|
|
ciudatul_srl a scris:
Auzi fa grasa bashinoasa ce spune gura forumului : cica mon-buc, diana 30 shi blondina sunt una shi aceeashi lepra !!!!!! .........hihihihihi ....marsh la rahat .shi nu te mai chinui sa intrii pe chat privat cu mine ca s-ar mai putea sa stai 2....3 noptzi pe circa ......ia povesteshte tu la forumishti cum te-a saltat echipajul ...hihihihi cine shtie le ....cunoashte !!!!!! ashtept cu nerabdare raspunsul sau te pomeni ca nu ai bani de-o ora de net ?
mona-buc a scris:
Ciudatul e un gigolo care are si el frustrarile lui pentru ca nu are obiectul muncii,se pare ca femeile nu il vor,de ce oare? Ca din cate imi dau seama arata bine , unii spun ca ar fi cu un picior la morga si cu unul in groapa, dar eu nu ii cred ,eu raman la parerea ca el e un gigolo suuuper. Si desi anii au trecut peste el,tot verde a ramas,mai ales la gingie,asa am inteles din descrierea pe care si-o asuma. Dar noi femeile il iubim,nu-i asa? Ne place tare mult cand ne injura si cand ne vorbeste urat,cand ne loveste cu cuvinte dure, nu-i asa ? Ca el asta stie, asta a invatat de la tovarasii de pahar , ca femeile merita injurate. dar noi tot il iubim,si se stie ca atunci cand iubesti pe cineva ii doresti binele,asa iti dorim noi tie mai ciudatule sa te vedem cu lumanarea pe piept si cu vata in nas. cred ca tare sexy ai fi,si iti promitem sa te vizitam si sa iti facem si cate o coliva de pomenire,pentru ca nu o sa aibe cine sa ne mai injure,o sa iti simtim lipsa. |
| La cat esti de fraier,era normal sa pui botul! Si la propriu si la figurat!
|
|
| 25-08-2007 02:01:50 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
|
|
pune botul pe unde apuca ....nu prea are ocazia deci profita cand poate
|
|
| 25-08-2007 03:30:14 |
|
|
?? mona-buc
Cont Sters
|
|
Ciudatule pe ce camera crezi ca o sa pici data viitoare? Baietii te asteapta cu drag si multa iubire doar sti ca te iubim,nu esti tu febletea noastra?
|
|
| 25-08-2007 03:33:32 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
marsh la rahat !
Soryn a scris:
pune botul pe unde apuca ....nu prea are ocazia deci profita cand poate |
|
|
| 25-08-2007 03:34:40 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
marsh la rahat !
mona-buc a scris:
Ciudatule pe ce camera crezi ca o sa pici data viitoare? Baietii te asteapta cu drag si multa iubire doar sti ca te iubim,nu esti tu febletea noastra? |
|
|
| 25-08-2007 03:35:14 |
|
|
?? Soryn
Cont Sters
|
|
fii si tu un rahat inteligent si trage apa dupa tine
|
|
| 25-08-2007 03:40:19 |
|
|
?? mona-buc
Cont Sters
|
|
ciudatel iubitel intoarcete cu spatele sa te iubim putin
|
|
| 25-08-2007 03:43:07 |
|
|
?? Doria
Cont Sters
|
|
Caragialeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......intoarce fata catre nemernici....suntem cu totii niste prosti...care vrea Pace?
mona-buc a scris:
ciudatel iubitel intoarcete cu spatele sa te iubim putin |
|
|
| 25-08-2007 03:46:31 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
marsh la rahat !
Soryn a scris:
fii si tu un rahat inteligent si trage apa dupa tine |
|
|
| 25-08-2007 03:46:40 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
marsh la rahat !
mona-buc a scris:
|
|
| 25-08-2007 03:48:26 |
|
|
?? mona-buc
Cont Sters
|
|
Doria a scris:
Caragialeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......intoarce fata catre nemernici....suntem cu totii niste prosti...care vrea Pace?
mona-buc a scris:
| ma ceai facut? vrei pace? pace sa ii spui lui ala care te cauta si te gaseste ca nu ai sanse
|
|
| 25-08-2007 03:50:36 |
|
|
?? Doria
Cont Sters
|
|
vezi ca te vede Pruteanu...
|
|
| 25-08-2007 03:54:35 |
|
|
?? mona-buc
Cont Sters
|
|
la tine nu sa dat stingerea bai bulangiule?
|
|
| 25-08-2007 03:56:23 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
marsh la rahat !
mona-buc a scris:
la tine nu sa dat stingerea bai bulangiule? |
|
|
| 25-08-2007 04:00:38 |
|
|
?? mona-buc
Cont Sters
|
|
dute la hasna si fa curat ca acolo e locul tau bai cur facut zdrente
|
|
| 25-08-2007 04:06:47 |
|
|
?? mona-buc
Cont Sters
|
|
mona-buc a scris:
dute la hasna si fa curat ca acolo e locul tau bai cur facut zdrente | sa mori cu nasul in hindel bosorogule bulangiu,dute dracu la hasna. esti batran si terminat definitiv.
|
|
| 25-08-2007 14:35:39 |
|
|
?? unikaa
Cont Sters
Inregistat: 27-05-2005
|
|
Stau..citesc...si ma intreb ce s-a ales de forumul asta? va purtati mai rau ca aia mici de la gradinitza..tu...ba tu..tu...ba tu...si continuati asa la nesfarsit! Oare nu a mai ramas nimic important de discutat? 
|
|
| 25-08-2007 22:11:03 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
marsh la rahat !
mona-buc a scris:
mona-buc a scris:
dute la hasna si fa curat ca acolo e locul tau bai cur facut zdrente | sa mori cu nasul in hindel bosorogule bulangiu,dute dracu la hasna. esti batran si terminat definitiv. |
|
|
| 25-08-2007 22:31:41 |
|
|
?? mona-buc
Cont Sters
|
|
bosorogule treci in hasna ca acolo e locul celor care urasc femeile. tu le urasti pentru ca ele nu te vor,pentru ca esti batran si skizofrenic si plin de ura.
|
|
| 26-08-2007 14:49:57 |
|