Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sīnteti conectat.
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
Inregistat: 23-11-2007
|
|
Trimite-o pe ma-ta la mine ca sa-mi ia masuri !
yryy44 a scris:
CIUDATUL SA a scris:
Asta-i manareala adiministratorilor ...drept sa spun mi s-a cam acrit shi mie ...cat de curand o sa-mi mut virtualul pe alte meleaguri ....apropos.... cretinului de fapt cretinei care-mi prezvoneshte toata ziua pozele de la profil ... BREEE AI RAHAT PE CREIERI ? CREZI CA DACA POSTEZ O MARE MATARANGA LA PROFIL SUNT MAI INTERESANT ?.... |
nu cred ca ai mai mult de atit ca ai fi aratat cit de mare o ai ,eu oi fi avind cacat la creer dar tu madaranga nu, asa ca eu am ceva dar tu nici rahat nu ai ce daca te muti in alta parte iti creste madaringa cumva? |
|
|
| 19-06-2008 13:45:25 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
Chiar ca ai creer deoarece creier este o notziune incompatibila cu tine ! MA PISH CU BOLTA ....PE "CREERUL " TAU AGRAMATO/ AGRAMATULE CE ESHTI !
yryy44 a scris:
CIUDATUL SA a scris:
Asta-i manareala adiministratorilor ...drept sa spun mi s-a cam acrit shi mie ...cat de curand o sa-mi mut virtualul pe alte meleaguri ....apropos.... cretinului de fapt cretinei care-mi prezvoneshte toata ziua pozele de la profil ... BREEE AI RAHAT PE CREIERI ? CREZI CA DACA POSTEZ O MARE MATARANGA LA PROFIL SUNT MAI INTERESANT ?.... |
nu cred ca ai mai mult de atit ca ai fi aratat cit de mare o ai ,eu oi fi avind cacat la creer dar tu madaranga nu, asa ca eu am ceva dar tu nici rahat nu ai ce daca te muti in alta parte iti creste madaringa cumva? |
|
|
| 19-06-2008 13:50:40 |
|
|
?? martiela
Cont Sters
Inregistat: 31-05-2008
|
|
Discutia pe forum mi se pare deja penibila...eu zic sa terminati....zau asa!
|
|
| 19-06-2008 17:12:14 |
|
|
?? moebius
Cont Sters
Inregistat: 22-06-2007
|
|
yryy44 a scris:
Cu cateva zile in urma, postam pe un alt topic o "zicere" care ii este atribuita lui Einstein : Două lucruri sunt infinite: universul şi prostia omenească, dar de primul nu sunt sigur ...
Se pare ca aceasta yryy0,44 (am explicat pe un alt topic de ce se impune corectarea nick-ului ) tine cu tot dinadinsul sa ne ofere o demonstratie categorica in ceea ce priveste partea care nu se refera la univers ...
In primul rand nu "baga la cap" ( cu toate ca loc ar fi destul, ba chiar tind sa cred ca e numai loc si nimic altceva, desi incearca sa ne deruteze < ... da' mai stii ?!? > afirmand existenta unor fecale in zona respectiva  ) nicidecum denumirea corecta a termenului pe care il repeta obsesiv ( sau obsedata ?!? ) aproape in fiecare postare ; ... sau o fi vrand sa ne informeze ca ... o daringa ceva ?!?  ... Oricum, sensul verbului "a daringa" imi este necunoscut ( ... da' pana la urma cine sunt eu sa ma compar cu cineva care probeaza  ... "teorii" ale lui Einstein   ) ...
In al doilea rand, demonstrand ca ar putea fi idolul oricarei ... scoici , produce "perle" intr-un ritm inegalabil pentru categoria la care tocmai ma refeream ( nu ma mai obosesc sa mai aduc exemple, oricum ideea e ca apare macar cate una noua in fiecare postare ) ... Deci, a mai ramas de adaugat doar concluzia finala, si anume : ... al dreaq Ainshtain asta, cum le stia el pe toate ...    ...
Ultima modificare facuta de moebius (21-06-2008 00:44:44)
|
|
| 19-06-2008 17:26:51 |
|
|
?? moebius
Cont Sters
|
|
On topic : Am facut si eu un total de 5 comentarii la profile si 3 nu au aparut. Care sa fie cauza ?!? ... Pentru ca doar unul era, sa-i zicem ... "negativ"  , iar in ceea ce priveste limbajul folosit, chiar nu am dat motive de "poprire" nici celei mai severe cenzuri ... !!!!!!!?.......
Ultima modificare facuta de moebius (22-06-2008 02:03:20)
|
|
| 22-06-2008 02:00:03 |
|
|
?? martiela
Cont Sters
|
|
moebius a scris:
On topic : Am facut si eu un total de 5 comentarii la profile si 3 nu au aparut. Care sa fie cauza ?!? ... Pentru ca doar unul era, sa-i zicem ... "negativ"  , iar in ceea ce priveste limbajul folosit, chiar nu am dat motive de "poprire" nici celei mai severe cenzuri ... !!!!!!!?....... |
Uneori apar doar a doua zi...mi s-a intamplat si mie,cred ca si altora ca vad ca uneori apare de doua ori cite-un comentariu...
|
|
| 22-06-2008 07:40:09 |
|
|
?? moebius
Cont Sters
|
|
Pai daca ar fi fost vorba doar de o zi nu as mai fi comentat , dar unul dintre comentarii ( de exemplu ) este facut cu o luna in urma si tot nu a aparut ...
|
|
| 22-06-2008 11:10:55 |
|
|
?? martiela
Cont Sters
|
|
moebius a scris:
Pai daca ar fi fost vorba doar de o zi nu as mai fi comentat , dar unul dintre comentarii ( de exemplu ) este facut cu o luna in urma si tot nu a aparut ... |
Cred ca ar trebui sesizat adminul site-ului,in acest caz...
|
|
| 22-06-2008 11:12:56 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
Inregistat: 23-12-2007
|
|
Mortzii mamei lui de net! Si de 127.0.0.1!!!!   
E a doua oara cind trebuie sa dau 6, si nu 3 euro (care oricum erau prea multzi) pentru a-mi prelungi contul aici! Aici, unde logic ar fi fost (poate-s io timpit, dar nu cred) sa FIU PLATIT, nu sa platesc pentru cantitatea postarilor macar... care seamana deja al naibii de mult cu o moderare - MOCA, normal.  
Si, evident, e ultima oara cind o mai fac!!!  
Prezentza mea pe forum (oricum total aiurea-n tramvai din pdv. logic-casatorial, fiindca CHIAR NU CAUT FOMEI - ar fi si culmea sa gasesc... vedeti, incep si io ca userele alea "adevarate": "caut barbat ADEVARAT, daca mai exista... - dar nu cred"  ), are deci un final deja anunztat: peste o luna. 
Ultima modificare facuta de Xtremul (23-06-2008 15:50:16)
|
|
| 23-06-2008 15:35:50 |
|
|
?? martiela
Cont Sters
|
|
Xtremul a scris:
E a doua oara cind trebuie sa dau 6, si nu 3 euro (care oricum erau prea multzi) pentru a-mi prelungi contul aici! Aici, unde logic ar fi fost (poate-s io timpit, dar nu cred) sa FIU PLATIT, nu sa platesc pentru cantitatea postarilor macar... care seamana deja al naibii de mult cu o moderare - MOCA, normal.  
Si, evident, e ultima oara cind o mai fac!!!  
Prezentza mea pe forum (oricum total aiurea-n tramvai din pdv. logic-casatorial, fiindca CHIAR NU CAUT FOMEI - ar fi si culmea sa gasesc... vedeti, incep si io ca userele alea "adevarate": "caut barbat ADEVARAT, daca mai exista... - dar nu cred"  ), are deci un final deja anunztat: peste o luna.  |
Hmmm!!!si placerea ta de a sta de vorba cu noi mon cher? Nu valoreaza oare mai mult? Dar,ma rog tu stii cum e mai bine pentru tine...
|
|
| 23-06-2008 16:18:52 |
|
 PeterPan 63 Barbat
Intretin discutiile
Inregistat: 09-06-2005
|
|
Xtremul a scris:
E a doua oara cind trebuie sa dau 6, si nu 3 euro (care oricum erau prea multzi) pentru a-mi prelungi contul aici! [/b]  |
Daca-ti spun ca ultima mea plata catre matr. 3x dateaza din noiembrie 2005, ma crezi ? Am ales optiunea cu limita de contacte si cum, la fel ca si tine, nu caut muieret in zona (nu in zona asta ! ), uite-m cum haladuiesc de atunci p-aci, liber si nesuparat de nimeni.... 
PS. Drept dovada, iata istoricul platilor mele, luat cu copy-paste de pe contul personal , cont unde am 71 de puncte - ce-or reprezenta ele, numai Dumnezeu stie !
Acesta este istoricul platilor dumneavoastra:
Data Descriere Suma 08.06.2005 50 Zile Acces Nelimitat 2$ 28.07.2005 21 Zile Acces Nelimitat 0.9$ 18.08.2005 22 Zile Acces Nelimitat 0.9$ 22.11.2005 54 Contacte 0.9$
|
|
| 23-06-2008 19:15:39 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
Aham... buna informatzie, compadre, inseamna c-asa tre'sa fac si io (care ma gindeam ca factorul temporal primeaza... )
|
|
| 23-06-2008 19:20:36 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
P.S. Ete istoricul platilor recente pe contul Xtremul (ca alea cu Kawasutra s-au dus):
23.12.2007 30 Zile Acces Nelimitat 2.5EUR 28.01.2008 31 Zile Acces Nelimitat 2.5EUR 29.02.2008 32 Zile Acces Nelimitat 2.5EUR 01.04.2008 33 Zile Acces Nelimitat 2.5EUR 11.05.2008 42 Zile Acces Nelimitat 3EUR 23.06.2008 17 Zile Acces Nelimitat 2.5EUR 6 plati.
Deeeeci, dupa ce ca m-au taxat de 2 ori (6 euroi), nici macar pentru 30 de zile nu-i valabila prelungirea, aici aparind doar plata a 2,5 euro !!!  Cum oare??? E macar POSIBIL asa ceva???
Ati ars-o in fericire, cumetrilor administratori... - daca nu corectati lucrurile, o sa aveti de-a face nu doar cu OPC-ul, ci si cu PRESA... in toate aspectele ei denigratoare, fiindca deja m-ati calcat rau (principial, evident) pe bombeu !!!   
Va cer deci, aici si acum, remedierea imediata a situatiei !!!
Ultima modificare facuta de Xtremul (23-06-2008 19:30:00)
|
|
| 23-06-2008 19:22:47 |
|
 PeterPan 63 Barbat
Intretin discutiile
Inregistat: 09-06-2005
|
|
Mon vieux, parol ca te-au taxat !!! Io nu le-as fi dat banii astia, nici daca la fiece plata mi-ar fi servit si-un "oral" ca bonus !!! 
|
|
| 23-06-2008 19:31:56 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
Trimis deja un mail adminului (desi adresa de mail pare nashpa din start - nici nu ma mira de fapt ). Sper s-o rezolve, fiindca altfel... habar n-au ce-i asteapta !!!!!!! (legal ).
Ultima modificare facuta de Xtremul (23-06-2008 19:40:01)
|
|
| 23-06-2008 19:38:49 |
|
|
?? unikaa
Cont Sters
Inregistat: 27-05-2005
|
|
Nu stiu daca ati observat...dar pana si "contorul" postarilor noaste s-a blocat..si nu mai inregistreaza numarul postarilor...o fi de la caldura? 
|
|
| 29-06-2008 20:37:53 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
Inregistat: 18-08-2005
|
|
M-a deranjeaza ca ma strang ciorapi, d'aia nu mai port, i-am aruncat ca pe o muiere 
|
|
| 03-07-2008 12:23:24 |
|
|
?? kamin
Cont Sters
Inregistat: 25-01-2008
|
|
si cati ciorapi ai aruncat ?!!! nu ca m-ar deranja...poate doar comparatia ca-i putin fortata... De fapt pe mine ma deranjeaza anumite postari ...extrem de vulgare si urate... Ce aveti oameni buni?!!!
|
|
| 03-07-2008 21:23:35 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
eshti semnatoare pe id-ul looolita poeteso ? 
kamin a scris:
si cati ciorapi ai aruncat ?!!! nu ca m-ar deranja...poate doar comparatia ca-i putin fortata... De fapt pe mine ma deranjeaza anumite postari ...extrem de vulgare si urate... Ce aveti oameni buni?!!! |
|
|
| 03-07-2008 21:54:27 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
kamin a scris:
si cati ciorapi ai aruncat ?!!! nu ca m-ar deranja...poate doar comparatia ca-i putin fortata... De fapt pe mine ma deranjeaza anumite postari ...extrem de vulgare si urate... Ce aveti oameni buni?!!! |
Trei, dar acum m-amgandit la altceva, le tai numa' gatu' (elasticu)
Sustin parerea ca trecerea prin mocirla a anumitor topicuri nu are nici un sens. Sa vina Extrem administrator si sa creeze un topic special "Loc de Morti si gati.........si altele" Deasemenea m-a deranjeaza ca nu se poate certa doi fara a fi la usa cortului. Asta
|
|
| 03-07-2008 21:55:56 |
|
 sarabela Femeie
Ma simt bine aici
Inregistat: 10-07-2008
|
|
Ma deranjeaza ca e soare si frumos si eu stau la birou!
|
|
| 11-07-2008 14:44:06 |
|
|
?? unikaa
Cont Sters
|
|
Ai dreptate draga kamin...am observat si eu ca in ultima vreme e multa rautate...si mult orgoliu personal in majoritatea postarilor..ca sa nu mai amintesc de injurii si jigniri aduse femeilor(indiferent de numarul de neuroni pe care-i detine,sau nu)...sa nu intelegeti ca as fi o feminista,ba din contra..nu-s...da chiar nu vad vad rostul replicilor dure(fondate sau nu)....din partea barbatilor!
|
|
| 11-07-2008 21:41:26 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
unikaa a scris:
Ai dreptate draga kamin...am observat si eu ca in ultima vreme e multa rautate...si mult orgoliu personal in majoritatea postarilor..ca sa nu mai amintesc de injurii si jigniri aduse femeilor(indiferent de numarul de neuroni pe care-i detine,sau nu)...sa nu intelegeti ca as fi o feminista,ba din contra..nu-s...da chiar nu vad vad rostul replicilor dure(fondate sau nu)....din partea barbatilor! |
Dupa principiile astea impaciuitoriste aparent perfecte, draga unikaa, lumea s-ar transforma intr-un haos, crede-ma! Ce-ar mai conta deci daca ai sau n-ai argumente ("fondate sau nu" - inchei citatul) intr-o discutie, fiindc-ar trebui sa fim fiecare de acord cu orice prostie a oricui, nu ??!!  (alt citat: "indiferent de numarul de neuroni pe care-i detzine" ).
Si, evident, sa nu reactionam de nicio culoare (nici negativ la tembelisme, dar nici... pozitiv la chestii bune/inteligente/frumoase, ca tot aia e, mergind pe teoria asta)... 
Stiiiiu, o sa mi se aduca in mod sigur ceva contraargumente referitoare "la forma", dar aici chiar nu ma simt cu vreo musca pe caciula (nici macar cu una d-aia mica, betziva ). Macar fiindca absolut niciodata n-am provocat io primul pe cineva - nici in virtual, dar nici in viata reala.
Ultima modificare facuta de Xtremul (11-07-2008 21:55:59)
|
|
| 11-07-2008 21:51:21 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
unikaa a scris:
Ai dreptate draga kamin...am observat si eu ca in ultima vreme e multa rautate...si mult orgoliu personal in majoritatea postarilor..ca sa nu mai amintesc de injurii si jigniri aduse femeilor(indiferent de numarul de neuroni pe care-i detine,sau nu)...sa nu intelegeti ca as fi o feminista,ba din contra..nu-s...da chiar nu vad vad rostul replicilor dure(fondate sau nu)....din partea barbatilor! |
Draga, generalizezi fara sa stii defapt povestea de la inceput. Nu are rost sa se repete Xetremu. Dar acum totul e mai Ideal, mai ales ca mai treci si tu pe aci Te cautam mai devreme, ne lipsesti.
|
|
| 11-07-2008 21:58:57 |
|
|
?? unikaa
Cont Sters
|
|
Sincera sa fiu,sint satula de rautatile,invidia,prefacatoria,meschinaria..etc....din viata reala....din ce in ce mai des ma confrunt cu oameni stresati,nervosi...egoisti...si plini de fitze peste tot..la munca,in orash..in trafic..in magazine...ca sa mai vin si acasa sa deschid calculatorul si sa dau peste aceleasi replici dure..rautacioase si pline de "venin"...Oare chiar am uitat ce inseamna respectul pentru cei de langa noi?...indiferent ca sint sau nu pe placul nostru?
|
|
| 11-07-2008 22:00:55 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
unikaa a scris:
Sincera sa fiu,sint satula de rautatile,invidia,prefacatoria,meschinaria..etc....din viata reala....din ce in ce mai des ma confrunt cu oameni stresati,nervosi...egoisti...si plini de fitze peste tot..la munca,in orash..in trafic..in magazine...ca sa mai vin si acasa sa deschid calculatorul si sa dau peste aceleasi replici dure..rautacioase si pline de "venin"...Oare chiar am uitat ce inseamna respectul pentru cei de langa noi?...indiferent ca sint sau nu pe placul nostru? |
Ahammmm... sa-ntzeleg deci asta in sensul biblic ("intors obrazul pentru inca o palma", ma chere Grande Deesse ?? ).
Din pacate, nu cred in Biblie, asta e, desi pe oamenii pur si simplu PROSHTI chiar ii respect, cu conditzia sa nu fie si RAI (la modul general-uman, macar din motivul ca nu-i vina lor ca-s retarzi ), dar numai pina-n momentul cind nu se revarsa prostia si rautatea lor, afectindu-ma si pe mine... 
Ultima modificare facuta de Xtremul (11-07-2008 22:14:20)
|
|
| 11-07-2008 22:09:20 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
unikaa a scris:
Sincera sa fiu,sint satula de rautatile,invidia,prefacatoria,meschinaria..etc....din viata reala....din ce in ce mai des ma confrunt cu oameni stresati,nervosi...egoisti...si plini de fitze peste tot..la munca,in orash..in trafic..in magazine...ca sa mai vin si acasa sa deschid calculatorul si sa dau peste aceleasi replici dure..rautacioase si pline de "venin"...Oare chiar am uitat ce inseamna respectul pentru cei de langa noi?...indiferent ca sint sau nu pe placul nostru? |
Te repeti dar mai abitir. Chiar ca esti stresata,iti trebuie o vacanta la munte. Am obsrvat ceva la tine, cand te-ai rasculat impotriva regulamenului muierilor; Tu nu faci parte din Bunkerul 2012. Tu esti nascuta in alta tzara/timpuri. Tu esti demult Libera (la minte) si asta e ultima postare.
Ultima modificare facuta de NJD (11-07-2008 22:10:48)
|
|
| 11-07-2008 22:10:06 |
|
|
?? unikaa
Cont Sters
|
|
NJD a scris:
Te repeti dar mai abitir. Chiar ca esti stresata,iti trebuie o vacanta la munte. Am obsrvat ceva la tine, cand te-ai rasculat impotriva regulamenului muierilor; Tu nu faci parte din Bunkerul 2012. Tu esti nascuta in alta tzara/timpuri. Tu esti demult Libera (la minte) si asta e ultima postare. |
Poate ca sint stresata..poate ca am nevoie de o vacanta...nici eu nu stiu...dar,acum sincer nu m-am "rasculat"...si nici nu faceam referire la cineva anume de pe aici...chiar daca Dragul de XTREM" s-a simtit dator sa-mi raspunda el...cu toate ca nu faceam aluzie doar la postarile lui...pur si simplu ma deprima "rautatile"...sau poate sint eu mai sensibila in perioada asta...de asta am si ales sa stau un pic departe de FORUM...si sa ma alatur retarzilor de chatisti cum ii numesc unii...da cel putin acolo lumea intra pentru vrajeala,katerinca...si facut misto unii de altii...aici langa voi ma simteam altfel,asa ca intr-o familie...de asta am si indraznit sa critic!
|
|
| 11-07-2008 22:30:35 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
unikaa a scris:
NJD a scris:
Te repeti dar mai abitir. Chiar ca esti stresata,iti trebuie o vacanta la munte. Am obsrvat ceva la tine, cand te-ai rasculat impotriva regulamenului muierilor; Tu nu faci parte din Bunkerul 2012. Tu esti nascuta in alta tzara/timpuri. Tu esti demult Libera (la minte) si asta e ultima postare. |
Poate ca sint stresata..poate ca am nevoie de o vacanta...nici eu nu stiu...dar,acum sincer nu m-am "rasculat"...si nici nu faceam referire la cineva anume de pe aici...chiar daca Dragul de XTREM" s-a simtit dator sa-mi raspunda el...cu toate ca nu faceam aluzie doar la postarile lui...pur si simplu ma deprima "rautatile"...sau poate sint eu mai sensibila in perioada asta...de asta am si ales sa stau un pic departe de FORUM...si sa ma alatur retarzilor de chatisti cum ii numesc unii...da cel putin acolo lumea intra pentru vrajeala,katerinca...si facut misto unii de altii...aici langa voi ma simteam altfel,asa ca intr-o familie...de asta am si indraznit sa critic! |
Bine ca ti-ai revenit. Ma pusese-si pe ganduri, si asa de tare incat l-am agatat pe unu parcat legal, cu oglinda, cand sa parkez. Ma gandeam sa-ti spun ce e hipocrit sa te plangi de acricini in postari cand tu unsa-ti serveai ceva. Dar nu-ti mai spun nimic, te-ai redresat repde, ca o pisica, tot in Picioare cazi 
|
|
| 11-07-2008 23:22:11 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
Acum trei saptamani, o colega, zice nu ai un lap top (unico tu mi-ai adus aminte) pentru cateva zile? Da, zic ia'l d'acilea. (unul facut de comanda acu' fo 6 ani, costand atunci in jur de 2K EU). Luni, barba'su mi l-a adus. cica a cazut. Nu e nimic zic, am programele originare instalez totul de la inceput. Nu, cica, cazut, cazut, adica dupe masa. Am inteles ca e varza in sfarsit. Am invatat ceva, ca la zicala "Sa nu imprumuti masina si nevasta" tre sa adaug si; Lop top ul. Nah, asta m-a deranjeaza pe pielea mea
|
|
| 11-07-2008 23:30:17 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
Pisicile moderne nu mai pica-n picioare ....pica-n pat !   
NJD a scris:
unikaa a scris:
NJD a scris:
Poate ca sint stresata..poate ca am nevoie de o vacanta...nici eu nu stiu...dar,acum sincer nu m-am "rasculat"...si nici nu faceam referire la cineva anume de pe aici...chiar daca Dragul de XTREM" s-a simtit dator sa-mi raspunda el...cu toate ca nu faceam aluzie doar la postarile lui...pur si simplu ma deprima "rautatile"...sau poate sint eu mai sensibila in perioada asta...de asta am si ales sa stau un pic departe de FORUM...si sa ma alatur retarzilor de chatisti cum ii numesc unii...da cel putin acolo lumea intra pentru vrajeala,katerinca...si facut misto unii de altii...aici langa voi ma simteam altfel,asa ca intr-o familie...de asta am si indraznit sa critic! |
Bine ca ti-ai revenit. Ma pusese-si pe ganduri, si asa de tare incat l-am agatat pe unu parcat legal, cu oglinda, cand sa parkez. Ma gandeam sa-ti spun ce e hipocrit sa te plangi de acricini in postari cand tu unsa-ti serveai ceva. Dar nu-ti mai spun nimic, te-ai redresat repde, ca o pisica, tot in Picioare cazi  |
|
|
| 11-07-2008 23:35:43 |
|
|
?? unikaa
Cont Sters
|
|
Stai putin dragule..ca n-am prea inteles ceva! ...cu ce eram unsa?..si ce serveam?... Imi pare rau ca din cauza mea ti-ai stricat bunatate de oglinda...si ai mai zgariat(banuiesc) si masina bietului om! 
|
|
| 11-07-2008 23:38:48 |
|
 sarabela Femeie
Ma simt bine aici
Inregistat: 10-07-2008
|
|
NJD a scris:
Acum trei saptamani, o colega, zice nu ai un lap top (unico tu mi-ai adus aminte) pentru cateva zile? Da, zic ia'l d'acilea. (unul facut de comanda acu' fo 6 ani, costand atunci in jur de 2K EU). Luni, barba'su mi l-a adus. cica a cazut. Nu e nimic zic, am programele originare instalez totul de la inceput. Nu, cica, cazut, cazut, adica dupe masa. Am inteles ca e varza in sfarsit. Am invatat ceva, ca la zicala "Sa nu imprumuti masina si nevasta" tre sa adaug si; Lop top ul. Nah, asta m-a deranjeaza pe pielea mea |
Cu lucrurile imprumutate cam trebuie sa-ti iei la revedere,cine are grija de ce nu-i al lui?
|
|
| 11-07-2008 23:50:10 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
Apropos ce -o fi cu moebius ca ii vaz deltaplanul p-aci dar e mut ca sfinxul !
|
|
| 11-07-2008 23:53:11 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
Matali ce te coltzezi asha ?........
|
|
| 11-07-2008 23:59:46 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
ma refeream la matali Sarabela !
CIUDATUL SA a scris:
Matali ce te coltzezi asha ?........ |
|
|
| 12-07-2008 00:00:46 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
am fost sa iau Inghetzata, pe care a am sptalat-o cu un pepene fara samburi, dulcee care a parait asa precum Virginele din capu' lu' neica Pan. Dar la intoarcere m-a interceptat vecina "Cind pleci?" maine, zic, si ia hop sa m-a strianga-n brate, hai sa te pup ca poate nu ne mai vedem. Ce sa-i spun (in mintea mea; stai fa dreacu ca vin Marti) aaaa plec dar numai pina la munte, nu invacanta.
|
|
| 12-07-2008 00:05:27 |
|