Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / Ce ma deranjeaza acum!!!!!!!    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 64 65 66 67 68 69 70 ... 81
?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007

zitreishtrei a scris:

Rareori o fac in ce ma priveste, cum as putea fata de altii ?!... :D

Remarca evident valabila si-n cazul meu; serios acum, mi se pare chiar obositor sa ma iau in serios tot timpul.
Oricum, e clar ca doar o femeie "dusa cu capu'" :D ar avea inconstientza sa se lege la cap (ala dusu' :D) cu unu' ca mine (dac-ar fi sa se ia dupa postarile de-aici - biiiine ca le-ai studiat -, in care macar subconstient si tot mi-am relevat "latura intunecata" :D:D a personalitatii).
De unde si intzelepciunea deciziei tale de-a ramine... doar amici virtuali. :)

Ultima modificare facuta de Xtremul (05-11-2008 15:37:16)

05-11-2008 15:30:18

?? tasha 1951
Cont Sters

Inregistat: 19-07-2008

zitreishtrei a scris:

Ai fi preferat sa-ti raspund direct , exact si in tema ? Eu cred ca nu, cat timp intelegem sa ne menajam anumite sensibilitati.
PS. Sa stii ca ti-am citit profilul, am rasfoit si postarile din forum ; hai sa ramanem amici.

Ce inspirata decizie ai luat,te felicit!=)

05-11-2008 19:55:05

?? zitreishtrei
Cont Sters

Inregistat: 05-11-2008
Multumesc, insa, in acest caz, nu e vorba de inspiratie, ci de logica si aprecierea completa a datelor oferite de site.
Nu obisnuiesc sa raspund cuiva, oricaruia, fara sa incerc o schita de personalitate si pregatire, pe care o proiectez asupra partenerului de dialog.  Consider ca astfel n-o sa fiu doar inca un purice pe caine...

06-11-2008 00:13:51

?? tasha 1951
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

Multumesc, insa, in acest caz, nu e vorba de inspiratie, ci de logica si aprecierea completa a datelor oferite de site.
Nu obisnuiesc sa raspund cuiva, oricaruia, fara sa incerc o schita de personalitate si pregatire, pe care o proiectez asupra partenerului de dialog.  Consider ca astfel n-o sa fiu doar inca un purice pe caine...

Datele oferite de site nu sunt intotdeauna cele reale...dar ma rog,personal ma bucur de fiecare forumist(a) nou care reuseste sa treaca peste examenul spartan vorba Xtremului la care este supus!;)
=D=D

06-11-2008 06:59:28

?? zitreishtrei
Cont Sters

De la:    vali vali vali     Blocati
Subiect:    ....     Reclamati
Mesaj:    buna, sunt vali 27 bucuresti, si sunt destul de nefericit pe plan sentimental si sexual, am un apetit f ridicat si imi doresc o relatie normala dar si sexuala cu o tipa. am un penis de 19 cm lungime si 4,5 diametru (gros) si o vasta experienta, imi place sa satisfac o femeie insa astept acelasi lucru in schimb. Daca vrei sa vb da-mi un sms la www.matrimoniale3x.ro 119 348 sau un buzz pe mess : id : unnebun0035. ciao. vali.

06-11-2008 19:31:48

?? zitreishtrei
Cont Sters

De la:    Nick4sex     Blocati
Subiect:    Buna     Reclamati
Mesaj:    Sunt nicu,29/1.73/63kg,brunet,caprui,sincer,serios,noncomformist,adept al sexului total,69,anal,limbi in floare cu finalizare,etc.sunt din dambovita.mi-ar face placere sa ne cunoastem,sunt dispus oricarui tip de relatie.seriozitate maxima.pupici

06-11-2008 19:32:24

?? zitreishtrei
Cont Sters

... poate mai e careva interesata, ca mie deja imi este sila !

06-11-2008 19:33:11

?? tasha 1951
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

... poate mai e careva interesata, ca mie deja imi este sila !

Da-le ignor!
... chiar stau si ma gandesc cum pot unii sa scrie asa ceva?

06-11-2008 20:22:10

PeterPan 63
Barbat

Intretin discutiile

Inregistat: 09-06-2005
La aniversarea a douazeci de ani de casnicie, sotia s-a decis sa-i faca cadou sotului ceva ce cumatru' isi dorea de mult : un papagal. Necazul e ca singurul gasit - dupa indelungi cautari - apartinuse, pana atunci, patroanei unui bordel. Cum n-a fost chip sa afle altul, l-a luat p-asta. Ajunsa cu el acasa, i-l da sotul , adaugand un sincer si tandru la multi ani. Imediat ce i-a fost inlaturata panza care-i acoperea colivia, pasarea incepe sa se-nvarte, priveste-n jur, dupa care zice :
- Ohoooo ! Casa noua, curve noi, salut Vasile !

Na, c-am plesnit-o ! Cred c-am gresit topicul... Nu-i nimic, postarea sta bine si aici.

Ultima modificare facuta de PeterPan 63 (06-11-2008 21:28:57)

06-11-2008 21:28:03

?? zitreishtrei
Cont Sters

incubus     Blocati
Subiect:    fitze     Reclamati
Mesaj:    vai de tine daca esti aici si te dai mare.cine crezi ca ti va acorda vreun interes real?
draq!
mai bine fii asha cum trebuie sa fie o femeie ........inteligenta ,modesta supusa.............

Evident ca asta isi doreste majoritatea barbatilor, insa cum sa le explici si ei cum sa inteleaga, ca o data ce e inteligenta, nu poate fi "supusa", sa nu mai vorbim de "modestie", de cele mai multe ori aceasta calitate mascand un spirit sarac si schiop.
Incubus, cu asemenea preferinte nu e de mirare ca tot mai multe femei isi descopera absconse inclinatii homo...

07-11-2008 07:52:11

?? tasha 1951
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

incubus     Blocati
Subiect:    fitze     Reclamati
Mesaj:    vai de tine daca esti aici si te dai mare.cine crezi ca ti va acorda vreun interes real?
draq!
mai bine fii asha cum trebuie sa fie o femeie ........inteligenta ,modesta supusa.............

Evident ca asta isi doreste majoritatea barbatilor, insa cum sa le explici si ei cum sa inteleaga, ca o data ce e inteligenta, nu poate fi "supusa", sa nu mai vorbim de "modestie", de cele mai multe ori aceasta calitate mascand un spirit sarac si schiop.
Incubus, cu asemenea preferinte nu e de mirare ca tot mai multe femei isi descopera absconse inclinatii homo...

Oare nu se contrazice?modestia este apanajul celor saraci cu duhul...

07-11-2008 08:14:33

?? Carol38
Cont Sters

Inregistat: 16-02-2008
Majoritatea barbatilor nu-si doreste....scuze daca am scris eu ,stiu trebuia sa o faca gardianca sefa Sandi(a gramaticii)sau XT...da,este destul de trist sa vezi cum unii barbati au pierdut friul...a pretinde unei femei pe un forum sa fie supusa si modesta este ....,,grele",sint de acord cu cele enumerate de incubus numai ca sint niste adnotari,o femeie care este inteligenta va parea si modesta si supusa dar nu la toata herghelia de masculi care sint pe forum,este valabil numai pentru unul(sot/amant),da,unii au scapat cu adevarat friul,o bulesc in viata reala si cauta refugii in virtual,cit despre femeile care gasesc satisfactii in imbirligaturi cu semenele....iarasi,trist

07-11-2008 09:02:11

?? zitreishtrei
Cont Sters

Carol38 a scris:

Majoritatea barbatilor nu-si doreste....scuze daca am scris eu ,stiu trebuia sa o faca gardianca sefa Sandi(a gramaticii)sau XT...da,este destul de trist sa vezi cum unii barbati au pierdut friul...a pretinde unei femei pe un forum sa fie supusa si modesta este ....,,grele",sint de acord cu cele enumerate de incubus numai ca sint niste adnotari,o femeie care este inteligenta va parea si modesta si supusa dar nu la toata herghelia de masculi care sint pe forum,este valabil numai pentru unul(sot/amant),da,unii au scapat cu adevarat friul,o bulesc in viata reala si cauta refugii in virtual,cit despre femeile care gasesc satisfactii in imbirligaturi cu semenele....iarasi,trist

Bai  casatoritule, ce ti-ai spus : "Hai sa scriu si eu ceva, poate ma baga in seama".
Te-am bagat dar nu in seama, ci intr-un loc unde nu prea a vazut-o soarele pe mama ta !
Pretinsa greseala observata de tine ofera dovada lacunelor din pregatire , in cazul tau .
"doreste" se acorda cu "majoritate", ambele fiind la singular, deranjatule .

07-11-2008 10:18:01

?? Carol38
Cont Sters

Ok,mai cap de guma,nu stiam ca daca cineva este casatorit are un handicap asa cum ai lasat sa se inteleaga,nu am zis nimic de mata si nici de soarele ei sau al tau, unde sa va bata sau cum,si mai lasa-ma-n pu la mea cu bagatul tau in seama esti proasta de ragi cu acord sau fara,este un forum unde se discuta ,nu toti cauta maciuci sculate

07-11-2008 10:38:32

?? Carol38
Cont Sters

frigido

07-11-2008 10:42:10

?? zitreishtrei
Cont Sters

Carol38 a scris:

Ok,mai cap de guma,nu stiam ca daca cineva este casatorit are un handicap asa cum ai lasat sa se inteleaga,nu am zis nimic de mata si nici de soarele ei sau al tau, unde sa va bata sau cum,si mai lasa-ma-n pu la mea cu bagatul tau in seama esti proasta de ragi cu acord sau fara,este un forum unde se discuta ,nu toti cauta maciuci sculate

Ai dreptate, e un forum si se discuta, insa trebuie sa ai si o minima "inzestrare"  pentru asta ; nu e cazul la tine.
Iarasi ai dreptate, nu e un handicap sa fii casatorit si sa-ti faci cont pe un site de dating, e doar o deviatie. Ca tu nu cauti "maciuci sculate", e irelevant si asta doar pentru ca nu ai specificat in profil preferintele homo.

07-11-2008 10:46:14

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008

zitreishtrei a scris:

Carol38 a scris:

Bai  casatoritule, ce ti-ai spus : "Hai sa scriu si eu ceva, poate ma baga in seama".
Te-am bagat dar nu in seama, ci intr-un loc unde nu prea a vazut-o soarele pe mama ta !
Pretinsa greseala observata de tine ofera dovada lacunelor din pregatire , in cazul tau .
"doreste" se acorda cu "majoritate", ambele fiind la singular, deranjatule .

Zi33 , noi aici pe forum nu aducem in discutie niciodata , prin aluzii sau in mod direct pe mamele noastre , copii nostri ( ma rog , cazul celor care au ) , familiile noastre , in general vorbind , dintr-un  ELEMENTAR BUN-SIMT, mai important decat toata cantitatea de neuroni pe care-ar putea vreodata cineva s-o posede .
Foarte interesant ca indata ce a disparut Diorella ai aparut tu .Ca te certi cu cineva , OK , fa-o in ce mod doresti dar fie si numai pentru faptul ca ai o mama acasa (presupunand c-o respecti) fi buna si nu mai face aluzii la mama nimanuia , cu umbra sau cu soare.
Iti doresc numai bine .
Pa SI TIE !

07-11-2008 10:52:05

?? Carol38
Cont Sters

Hai sa-ti arat inzestrarea mea,dar tu cine esti mai ca sa poti spune daca cineva este deviat sau nu,oi fi si tu o unitate de masura,faptul ca esti la oarece distanta si faci afirmatii cum ca ce, arata un fel de caracter pe care il posezi,sint curios daca asa faci si in viata reala, sa ai tupeul asta,ochelaristo,ne f ututo care esti,macar ai vazut p u l a sculata pe linga c ur in afara de-n mijloacele de transpot,mai agurida,uita-te-n oglinda si o sa ai raspuns la rautatea ta care te macina

07-11-2008 10:58:29

?? stromboli
Cont Sters

Inregistat: 21-07-2008
ups

Ultima modificare facuta de stromboli (07-11-2008 11:19:33)

07-11-2008 10:59:03

?? Carol38
Cont Sters

realizato

07-11-2008 11:02:20

?? zitreishtrei
Cont Sters

Titmouse, acest "elementar bun simt" de care imi vorbesti folosind chiar majusculele, e imperios sa isi manifeste reciprocitatea.
Din toata morala crestina, "intoarce si obrazul celalalt"  imi e singura straina. Nu spun ca le respect pe celelalte, doar incerc, nu si pe asta...
Ca cel care s-a gasit sa vorbeasca la adresa postarii mele, a facut-o fonf pe nas ; e indeajuns de evident ca si-a dorit sa ma puna la punct cu aroganta masculului ranit in amorul unei superioritati dorite dar ireale. Nu prea accept asa ceva.
PS. Nu stiu cine e Diorella, am sa ii caut postarile. Cert e ca acesta primul cont facut de mine pe un site de dating,  poti fi sigura.

07-11-2008 11:03:12

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

zitreishtrei a scris:

Titmouse, acest "elementar bun simt" de care imi vorbesti folosind chiar majusculele, e imperios sa isi manifeste reciprocitatea.
Din toata morala crestina, "intoarce si obrazul celalalt"  imi e singura straina. Nu spun ca le respect pe celelalte, doar incerc, nu si pe asta...
Ca cel care s-a gasit sa vorbeasca la adresa postarii mele, a facut-o fonf pe nas ; e indeajuns de evident ca si-a dorit sa ma puna la punct cu aroganta masculului ranit in amorul unei superioritati dorite dar ireale. Nu prea accept asa ceva.
PS. Nu stiu cine e Diorella, am sa ii caut postarile. Cert e ca acesta primul cont facut de mine pe un site de dating,  poti fi sigura.

Nu , Zi33 , nu ne legam de parinti , copii , samd. In rest , fiecare se manifesta cum vrea...nu-i nimic nou sub soare ca oamenii se mai jignesc sau se cearta din cand in cand.

07-11-2008 11:06:32

?? zitreishtrei
Cont Sters

Carol38 a scris:

Pe viitor ai grija ce si cum raspunzi, de postarile cui te legi, ce argumente ai ca sa o faci.
Nu o sa accept corecturi de la un incult, sigur inferior macar sub acest aspect !

(Unde dracu sunt emoticoanele, intreb pentru a doua oara !)

07-11-2008 11:08:58

?? stromboli
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

Carol38 a scris:

Pe viitor ai grija ce si cum raspunzi, de postarile cui te legi, ce argumente ai ca sa o faci.
Nu o sa accept corecturi de la un incult, sigur inferior macar sub acest aspect !

intreab-o pe mama ta ;)

07-11-2008 11:16:12

?? Carol38
Cont Sters

Fonf sau nefonf nu am citat numele tau,chiar nu ma interesezi nici cit negru sub unghie,care superioritate a masculului vezi tu acolo mai logica de fier,citesti cacucungura si intelegi pe masura,era vorba de ce a spus incubus,tu ai venit cu o jignire pentru ca a fost citat altcineva,ce dracu ai in cap,pluta?mai puta bleaga daca vrei sa apari mai cu mot asteapta draguta,remarcate prin logica sau prin ce vrei tu,de ce injuri paracheduto,cind nu era vorba de tine,mai citeste o data ce ai scris si vezi ca ai doar virteje in cap mai plumbuito

07-11-2008 11:17:13

?? stromboli
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

incubus     

Modestie
Fiecare intelege cum are chef cuvantul modestie,dupa cum are si caracterul

aroganţii, fudulii, infatuatii, înfumuratii, îngâmfatii, lăudăroşii,vanitosii,megalomanii, egoistii ,orgoliosii , vor intelege prin modestie
« spirit sarac si schiop », nu are cum sa fie o calitate pt.ei .Cand nu putem avea o calitate ,negam existenta ei(vezi « vulpea si strugurii »).

In psihologie,FIECARE din cuvinte inseamna  dezechilibru de caracter,personalitate.Cei care au asemenea dificultati ,refuza sa le recunoasca ca atare ,transformand defectele in calitati(in imaginatia lor),deci incapabili sa perceapa realitata corect,oricat de « cu picioarele pe pamant » se considera.Singurul remediu este sa-si imagineze cum sunt perceputi de ceilalti,cata repulsie produc :D

Cand ne consideram centrul universului (buricul pamantului) suntem incapabili de asemenea efort :modestie care pt cei ce au aceasta calitate,inseamna exact opusul la descrierea de mai sus,A NU FI ; arogant ,fudul,infatuat,infumurat,ingamfat, laudaros,vanitos,megaloman,egoist,orgolios…..mai este si semn de intelepciune si de bun simt (lipsa de nesimtire) iarasi o calitate de care unii sunt incapabili

" Il y a quelque chose de plus haut que l'orgueil, et de plus noble que la vanité, c'est la modestie, et quelque chose de plus rare que la modestie, c'est la simplicité."
Traducere
"Exista ceva mai inaltator decat orgoliul,mai nobil ca vanitatea , este modestia,iar ceva mai rar decat modestia este simplicitatea."

Cei cu adevarat puternici ,nu se lauda cu asta. Cei cu adevarat frumosi nu au nevoie sa o scoata in evidenta.Se vede de la sine ,indiferent ca vorbim de fizic sau spiritual.

P.S. Cu inteligenta e la fel

Ultima modificare facuta de stromboli (07-11-2008 11:22:32)

07-11-2008 11:18:55

?? Carol38
Cont Sters

Revin si te intreb mai proata turmei chiar ma cunosti,cum dracu poti afirma cu atita tarie si siguranta,pe ce te bazezi,lasa nu-mi mai raspunde dute in lumea ta cu tot al tau

07-11-2008 11:19:57

?? zitreishtrei
Cont Sters

stromboli a scris:

zitreishtrei a scris:

Carol38 a scris:

intreab-o pe mama ta ;)

Prefer sa o chestionez pe ma-ta, desi am serioase indoieli ca e capabila sa imi raspunda intr-un limbaj articulat. Motivul ? Se vede de la o posta ce a reusit sa procreeze.

07-11-2008 11:20:09

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

E vineri si e o toamna frumoasa , Zi33 , hai sa uitam incidentul...hai...ne mai scapa degetele pe tastatura...ce sa-i faci...

07-11-2008 11:24:27

?? zitreishtrei
Cont Sters

Carol38 a scris:

Majoritatea barbatilor nu-si doreste....scuze daca am scris eu ,stiu trebuia sa o faca gardianca sefa Sandi(a gramaticii)sau XT...

Nu stiu cine e Sandi, o sa caut, insa presupun ca XT il indica pe Xtremul si, chipurile, ei ar fi trebuit sa ma corecteze. QED.
Hai, vreau sa iti vad praful ridicat in urma pasilor.

07-11-2008 11:24:56

?? Betty cea urata
Cont Sters

Inregistat: 23-07-2008

zitreishtrei a scris:

In stinga  in fereastra unde scrii mesajul pentru postat ai "smilies", asa ca poti alege de acolo .

:

Ultima modificare facuta de Betty cea urata (07-11-2008 11:27:05)

07-11-2008 11:26:08

?? zitreishtrei
Cont Sters

titmouse a scris:

E vineri si e o toamna frumoasa , Zi33 , hai sa uitam incidentul...hai...ne mai scapa degetele pe tastatura...ce sa-i faci...

Si cu SPM ce fac, titmouse ?
(Chiar imi sunt necesare emoticoanele, UNDE SUNT ?)

07-11-2008 11:26:49

?? zitreishtrei
Cont Sters

Betty cea urata a scris:

zitreishtrei a scris:

In stinga  in fereastra unde scrii mesajul pentru postat ai "smilies", asa ca poti alege de acolo .

:

Multumesc ! :D

07-11-2008 11:28:24

?? Betty cea urata
Cont Sters

Sau ia de aici :

Iconite cu zambareti

Ultima modificare facuta de Betty cea urata (07-11-2008 11:33:19)

07-11-2008 11:29:56

?? stromboli
Cont Sters

zitreishtrei a scris:

stromboli a scris:

zitreishtrei a scris:

intreab-o pe mama ta ;)

Prefer sa o chestionez pe ma-ta, desi am serioase indoieli ca e capabila sa imi raspunda intr-un limbaj articulat. Motivul ? Se vede de la o posta ce a reusit sa procreeze.

Eu imi recunosc greselile, fara sa fac din ele calitati ;)

07-11-2008 11:30:16

?? Carol38
Cont Sters

frigidooooo,hai mai eructeaza ceva,poate totusi o sa faci rost de o minipu ta,uite te ajut, ia-l pe ilie,nu-i pretentios,plus dragostea ta de literatura...o sa va umpleti de minune

07-11-2008 11:30:45

?? zitreishtrei
Cont Sters

Carol38 a scris:

frigidooooo,hai mai eructeaza ceva,poate totusi o sa faci rost de o minipu ta,uite te ajut, ia-l pe ilie,nu-i pretentios,plus dragostea ta de literatura...o sa va umpleti de minune

Clar, faci parte dintre aia care numesc toate femeile curve, insa doar pentru ca nu sunt si ale lor... :D
Frustrat si mitocan, om care tine cu tot dinadindul sa urineze contra vantului.

07-11-2008 11:34:31

?? Carol38
Cont Sters

Am si frustrari,sint uneori si mitocan,cind eram mic m-am pisat si contra vintului,dar te rog,uita-te-n oglinda si spune ce vezi,hai fa sacrificiul asta de sine

07-11-2008 11:38:45

?? zitreishtrei
Cont Sters

Carol38 a scris:

Am si frustrari,sint uneori si mitocan,cind eram mic m-am pisat si contra vintului,dar te rog,uita-te-n oglinda si spune ce vezi,hai fa sacrificiul asta de sine

Cu toata obiectivitatea de care sunt in stare, marturisesc ca imaginea reflectata ma multumeste indeajuns. Posibil ca raspunsul sa difere, insa doar daca intrebarea ta ar veni, iarasi, peste 10-15 ani.

07-11-2008 11:42:18

?? Carol38
Cont Sters

mai duda,zii inainte cu injuraturile,doar vorba aia ,esti ,,pasionala''de literatura ,realizata esti,ai si ochelari,poti parea intelectuala,da-ti in petec

07-11-2008 11:43:57

?? Carol38
Cont Sters

mai pe tine te-ar multumi orice numai sa fie,problema ta este ca NU-I

07-11-2008 11:45:13

?? zitreishtrei
Cont Sters

Prefer sa te peticesc pe tine, ca esti rupt rau si nu doar in coate. :D

Carol38 a scris:

mai duda,zii inainte cu injuraturile,doar vorba aia ,esti ,,pasionala''de literatura ,realizata esti,ai si ochelari,poti parea intelectuala,da-ti in petec

Ultima modificare facuta de zitreishtrei (07-11-2008 11:46:51)

07-11-2008 11:46:09

?? Carol38
Cont Sters

duda ,spui ce ai vazut in oglinda ?

07-11-2008 11:46:49

?? Carol38
Cont Sters

hai te rog fii jigodie cum esti de fapt,nu te mai deghiza....duda?????

07-11-2008 11:48:17

?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005
mda, aci pe topicul asta se spune ce deranjeaza, dati-va'n petec sa vedem si noi care si cine sunteti si cine cistiga ce:)

07-11-2008 11:51:29

?? Carol38
Cont Sters

NJD citeste cu atentie si trage concluziile care vrei,faptul ca o aratare isi spune femeie si are apucaturi de centurista combinata cu vestita Nikita,suferind de bagare in seama cu injuraturi despre parinti nu ma poate face sa renunt la ai arata dupa puterile mele decit ca murdareste numele de femeie,este putinul pe care il pot face din spatele tastelor

07-11-2008 11:58:24

?? Betty cea urata
Cont Sters

Carol te rog opreste-te.

07-11-2008 12:01:55

?? Carol38
Cont Sters

Ok Betty...a fost doar inertia....

07-11-2008 12:06:55

?? zitreishtrei
Cont Sters

Carol38 a scris:

NJD citeste cu atentie si trage concluziile care vrei,faptul ca o aratare isi spune femeie si are apucaturi de centurista combinata cu vestita Nikita,suferind de bagare in seama cu injuraturi despre parinti nu ma poate face sa renunt la ai arata dupa puterile mele decit ca murdareste numele de femeie,este putinul pe care il pot face din spatele tastelor

Cat de mult trebuie sa suferi ca au apus vremurile in care femeia nu stia sa zica decat "Da, ai dreptate, domnul si stapanul meu !".
Nu te mai chinui cu replicile astea de doi lei, sunt ieftine la fel ca autorul si ii depasesc in mod vadit "puterile", pentru ca fizic n-am de unde sa stiu cum stai, dar intelectul arata ca abia iesit din ocna : mic si subnutrit.

07-11-2008 12:15:03

?? zitreishtrei
Cont Sters

... tot inertia... :D

07-11-2008 12:15:52

Pagini: 1 ... 64 65 66 67 68 69 70 ... 81    
Mergeti la