Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sînteti conectat.
Forum / Discutii Diverse / Animalele de companie.Prieteni tacuti.Ce animalute aveti linga voi ?    
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14
?? NJD
Cont Sters

Inregistat: 18-08-2005

spuneti-mi Aly a scris:

NJD a scris:

Si pentru faptul ca e unul din topicuri cu peste 10 pagini de postari merita adus mai la zi cu ceva poze noi. Pune tu o poza Extrema

Astazi chiar te-ai intrecut pe tine, NJD, cu atatea replici! :) In ritmul asta, da, ai putea concura cu Capu' Trebii, care, din cate se lauda zilele astea, numai treaba n-avea. :D

Dear Aly, nu vreau sa devin Capul Trebi nimeni nu poate e Unik, si nici macar sa m-a remarc prin numarul postarilor. Sincer sa-ti spun am atat de mut timp la indemana si tehnologie, daca ai auzit de da si nu si de numarul ei de postari 10,000 eu as putrea posta mult mai mult in timp mai scurt. Asta ar face pe multi de aici sa vomite. Asa mai bine ai las pe cei din taverne sa o faca.

04-07-2008 01:14:28

?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

Inregistat: 25-12-2007

NJD a scris:

spuneti-mi Aly a scris:

NJD a scris:

Si pentru faptul ca e unul din topicuri cu peste 10 pagini de postari merita adus mai la zi cu ceva poze noi. Pune tu o poza Extrema

Astazi chiar te-ai intrecut pe tine, NJD, cu atatea replici! :) In ritmul asta, da, ai putea concura cu Capu' Trebii, care, din cate se lauda zilele astea, numai treaba n-avea. :D

Dear Aly, nu vreau sa devin Capul Trebi nimeni nu poate e Unik, si nici macar sa m-a remarc prin numarul postarilor. Sincer sa-ti spun am atat de mut timp la indemana si tehnologie, daca ai auzit de da si nu si de numarul ei de postari 10,000 eu as putrea posta mult mai mult in timp mai scurt. Asta ar face pe multi de aici sa vomite. Asa mai bine ai las pe cei din taverne sa o faca.

Hei, nu exagera totusi cu scrupulele! Cantitatea poate deveni usor o problema, cam asa gandesc si eu, numai ca atunci cand ea a devenit deja o problema, s-ar putea dovedi util sa ne aducem aminte ca - teoretic, cel putin - un cui poate scoate alt cui. :)

04-07-2008 01:25:07

?? NJD
Cont Sters

Da nu cantitatea dar cum zicea Pan; "Calitatea" conteaza, si presupun ceva, ce poate starni pe alcineva sa posteze/riposteze.
Nu cred ca cineva care posteaza exagerat poate fi oprit prin aceasi metoda. S-a incercat apel la Administrator, nu a mers. Singura solutie e Shuturi Ironice ala Pan sau chiar Ciudy.
On topic ce animale ai pe langa tine (excludem porcii) ?

04-07-2008 07:09:03

?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

NJD a scris:

Da nu cantitatea dar cum zicea Pan; "Calitatea" conteaza, si presupun ceva, ce poate starni pe alcineva sa posteze/riposteze.
Nu cred ca cineva care posteaza exagerat poate fi oprit prin aceasi metoda. S-a incercat apel la Administrator, nu a mers. Singura solutie e Shuturi Ironice ala Pan sau chiar Ciudy.

Nici nu ma gandeam la a opri pe cineva sa posteze, ma gandeam doar la varietate.  Ontopic: o pisicutza alba, jumate ankara, jumate persana. ...Porci in nici un caz - nu cultiv. :D

04-07-2008 22:28:32

?? Xtremul
Cont Sters

Inregistat: 23-12-2007

spuneti-mi Aly a scris:

NJD a scris:

Usoara corectzie, ma chere: nu cred ca ma laudam, ci mai degraba ma plingeam :( ca treaba n-aveam... :)

Ultima modificare facuta de Xtremul (04-07-2008 23:49:30)

04-07-2008 23:49:02

?? Xtremul
Cont Sters

NJD a scris:

OK, cumetre NJD: uite omonimul lui Sile Bleaga si adversarul lui Sir Ciudy (concurent adica la lungimea limbii) :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (05-07-2008 00:45:18)

05-07-2008 00:39:35

?? Xtremul
Cont Sters

Plus candidatele ideale la exersarea limbilor... straine : :D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (05-07-2008 01:11:22)

05-07-2008 00:42:27

?? Xtremul
Cont Sters

Iar asta- ultima poza a lui ilie-2000007, facuta dupa ce s-a bronzat printre zabrelele de la Jilava !!! :D:D:D

05-07-2008 13:25:59

?? kamin
Cont Sters

Inregistat: 25-01-2008
Superb exemplarul...original, ciudat si de speriat...imi da fiori ..ca si ilie20007 :D

05-07-2008 14:06:46

?? moebius
Cont Sters

Inregistat: 22-06-2007
:D:D:D
Bietul erou al Ili(e)adei temporale 20007 ;):D , ...oare o fi stiind ca a ajuns atat de notoriu :rolleyes::rolleyes: ?!? ...

Si daca DA, oare o fi ... mandru ?!?  ;):D:D:D ...

Ultima modificare facuta de moebius (05-07-2008 15:00:00)

05-07-2008 14:33:55

?? NJD
Cont Sters

Xtremul a scris:

NJD a scris:

OK, cumetre NJD: uite omonimul lui Sile Bleaga si adversarul lui Sir Ciudy (concurent adica la lungimea limbii) :D:D

http://xs129.xs.to/xs129/08275/3488326530149.jpg

wow, ai dreptate, mai ceva ca celui de la KISS, ( Gene Simmons)

10-07-2008 22:51:54

sarabela
Femeie

Ma simt bine aici

Inregistat: 10-07-2008

moebius a scris:

Bietul erou al Ili(e)adei temporale 20007 ;):D , ...oare o fi stiind ca a ajuns atat de notoriu :rolleyes::rolleyes: ?!? ...

Si daca DA, oare o fi ... mandru ?!?  ;):D:D:D ...

Waw...trebuie sa va plateasca!reclama pe gratis?

10-07-2008 22:53:10

?? NJD
Cont Sters

spuneti-mi Aly a scris:

NJD a scris:

Nici nu ma gandeam la a opri pe cineva sa posteze, ma gandeam doar la varietate.  Ontopic: o pisicutza alba, jumate ankara, jumate persana. ...Porci in nici un caz - nu cultiv. :D

Ok eu am o pisica(pisoi) Persana Gri, Peppitto ce iese daca le imperechem?

10-07-2008 22:54:38

?? unikaa
Cont Sters

Inregistat: 27-05-2005
Am si eu o mitzulika,nu stiu ce rasa e...oricum e corcitura...da e "draqu gol"..e atat de desteapta si de nebunaaa...cum rar am mai vazut! :)

11-07-2008 23:12:37

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Inregistat: 23-11-2007
Purici are ? :D:D:D
unikaa a scris:

Am si eu o mitzulika,nu stiu ce rasa e...oricum e corcitura...da e "draqu gol"..e atat de desteapta si de nebunaaa...cum rar am mai vazut! :)

11-07-2008 23:20:18

?? unikaa
Cont Sters

Purici ai tu..la creier :D...mitzi nu are! degeaba investesc in ea?..kitkat..wiskas...sampoane speciale...sa aiva blanitza lucioasa si sa fie mumoasa :))))

11-07-2008 23:24:41

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Vibrator pentru pisici i-ai luat ? :D:D:D

11-07-2008 23:29:19

?? unikaa
Cont Sters

Vaiii...ce-l plesnesc acum!..auzi la el..vibrator..pai ea stie cu ce se mananca ala? :D :D :D

11-07-2008 23:32:20

?? Xtremul
Cont Sters

Nu trebuie tehnica d-asta avansata, merge si cu pixu', sa stiti !!! :D (nu rideti, asta mi-a zis-o mai demult, cind aveam pisica "rea de musca " si io) un dr. veterinar... serios. :)

Ultima modificare facuta de Xtremul (11-07-2008 23:43:09)

11-07-2008 23:42:33

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Pai tu ce pazeshti ?....normal ca cineva trebuie sa o invetze !.....hihihi
unikaa a scris:

Vaiii...ce-l plesnesc acum!..auzi la el..vibrator..pai ea stie cu ce se mananca ala? :D :D :D

11-07-2008 23:46:38

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Deci treaba autentica : unul dintre cei mai buni profesori de fizica (a facut shi matematica mai pe urma ) din politehnica , in tineretzi cand statea la caminele din Magurele aveau el shi colegii lui o distractzie Xtrema ....sa masturbeze pisicile cu batzul de chibrit !
Xtremul a scris:

Nu trebuie tehnica d-asta avansata, merge si cu pixu', sa stiti !!! :D (nu rideti, asta mi-a zis-o mai demult, cind aveam pisica "rea de musca " si io) un dr. veterinar... serios. :)

11-07-2008 23:48:57

?? Xtremul
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

Deci treaba autentica : unul dintre cei mai buni profesori de fizica (a facut shi matematica mai pe urma ) din politehnica , in tineretzi cand statea la caminele din Magurele aveau el shi colegii lui o distractzie Xtrema ....sa masturbeze pisicile cu batzul de chibrit !
Xtremul a scris:

hehehe...:D Io n-am violat (pardon, satisfacut ;)) totusi pisici nici macar cu pixul, cumetre SA (chiar daca nu mi-s chiar toti neuronii acasa :D), si-asa se zice despre motociclisti ca-s betzivi, drogomani si violatori de babe !!! :D:D:D

Ultima modificare facuta de Xtremul (12-07-2008 00:17:38)

12-07-2008 00:16:52

sarabela
Femeie

Ma simt bine aici

Parca pe acest topic ar trebui sa scriem despre animalele noastre de companie.Am si eu doua ceteluse,Sara si Bela tin la ele ca si la copilul meu,SUNT EXTREM DE INTELIGENTE ...iar despre fidelitate nu mai vorbesc,ma adora!

12-07-2008 00:20:32

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Inregistat: 17-03-2008

Xtremul a scris:

CIUDATUL SA a scris:

Xtremul a scris:

hehehe...:D Io n-am violat (pardon, satisfacut ;)) totusi pisici nici macar cu pixul, cumetre SA (chiar daca nu mi-s chiar toti neuronii acasa :D), si-asa se zice despre motociclisti ca-s betzivi, drogomani si violatori de babe !!! :D:D:D

Mi-au placut tot timpul pisicile negre . Am avut odata o pisica neagra care intrase in calduri si nu puteam sa dorm noaptea de miorlaiturile ei . I-am dat drumul afara , "la baieti" si...nimic...nici afar' nu vroia . Dupa cateva nopti nedormite am cedat cu nervii (era vreo 3 noaptea) , am insfacat-o la disperare si-am zis :"ai calduri , no stai ca te RACORESC eu sa te saturi de calduri , te scot io din calduri pe veci" - si-am bagat-o in frigider , IN CONGELATOR !!!!!!!!!!!!
Am inchis usa frumos la frigider si m-am pus inapoi in pat , cu gandul s-o las acolo 5-10 minute . Am adormit si m-am trezit brusc dupa vreo ora-doua , m-am repezit la frigider , la congelator si-am scos-o .Zic :"Na , tu , mai ai CALDURI , te-ai racorit destul , ti-a ajuns ?" N-avea nimic da'...avea asaaaaa...niste ochi foarte dilatati si mustetile incordate bat . Pana dimineata n-a mai scos nici un sunet... a ramas muta...am dormit si eu linistita  cateva ore . O chema Lola , ii spuneam Loolita .
Pisicile negre sunt cu adevarat cyudate...n-au un comportament tipic "pisicesc" , asa ca toate celelalte pisici...

Ultima modificare facuta de titmouse (13-07-2008 21:07:12)

13-07-2008 21:05:00

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Uita-te-n ochii meiii.......

13-07-2008 21:14:59

?? Xtremul
Cont Sters

Si... cit de moarta :D:D era pisica ta cind ai extras-o din congelator, draga TIT ???

P.S. Hai sa redevenim ontopicisti ;) - uite-o noua poza cu border-collie-ea mea Bella - inca Ministra a Agriculturii Bunkeristaneze
(dar care inca sta pe jos in biroul ei, pina-i fac un fotoliu special ;)):

:D:D:D Hehehe... chiar in ochii EI se uita Ministreasa !!! :D:D:D (postam simultan... SOARTA ;))

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-07-2008 21:25:10)

13-07-2008 21:23:22

?? evil
Cont Sters

Inregistat: 15-04-2008
who let the dogs out?!!?
HIC!

:( nu mai am timp sa ma ocup de animalute :(

Ultima modificare facuta de evil (13-07-2008 21:41:09)

13-07-2008 21:40:48

?? spuneti-mi Aly
Cont Sters

titmouse a scris:

Xtremul a scris:

CIUDATUL SA a scris:

Mi-au placut tot timpul pisicile negre . Am avut odata o pisica neagra care intrase in calduri si nu puteam sa dorm noaptea de miorlaiturile ei . I-am dat drumul afara , "la baieti" si...nimic...nici afar' nu vroia . Dupa cateva nopti nedormite am cedat cu nervii (era vreo 3 noaptea) , am insfacat-o la disperare si-am zis :"ai calduri , no stai ca te RACORESC eu sa te saturi de calduri , te scot io din calduri pe veci" - si-am bagat-o in frigider , IN CONGELATOR !!!!!!!!!!!!
Am inchis usa frumos la frigider si m-am pus inapoi in pat , cu gandul s-o las acolo 5-10 minute . Am adormit si m-am trezit brusc dupa vreo ora-doua , m-am repezit la frigider , la congelator si-am scos-o .Zic :"Na , tu , mai ai CALDURI , te-ai racorit destul , ti-a ajuns ?" N-avea nimic da'...avea asaaaaa...niste ochi foarte dilatati si mustetile incordate bat . Pana dimineata n-a mai scos nici un sunet... a ramas muta...am dormit si eu linistita  cateva ore . O chema Lola , ii spuneam Loolita .
Pisicile negre sunt cu adevarat cyudate...n-au un comportament tipic "pisicesc" , asa ca toate celelalte pisici...

Wow, cand n-ai nici un strop de inima, oare ce te mai poate determina sa mimezi niste palide batai de cord -- instinctul de autoconservare?

13-07-2008 23:17:32

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Hihihi se profileaza un scandal !....draga aly io in locul lu' pitzigoala cand ashi fi scos-o din congelator ashi fi incercat s-o incalzesc rapid .....turnam benzina pe ea shi-i dadeam foc ! :D:D:D

13-07-2008 23:25:53

?? NJD
Cont Sters

Despre animale; Un Intelijent a intrat la banca (Tirac sau alta) a intins o hartie pe care scria ca este Haidac si ca are nevoie de o mare suma.Dupa ce a primit un sac de bani a plecat in graba, uitandu-si cainele. Nu a fost greu la politisti sa-i gaseasca stapanul. Cainele avea adresa pe zgarda

15-07-2008 13:36:00

sarabela
Femeie

Ma simt bine aici

CIUDATUL SA a scris:

Hihihi se profileaza un scandal !....draga aly io in locul lu' pitzigoala cand ashi fi scos-o din congelator ashi fi incercat s-o incalzesc rapid .....turnam benzina pe ea shi-i dadeam foc ! :D:D:D

Pfai!!!cum sa faci asa ceva?

15-07-2008 15:55:03

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

foarte simplu, smac o inmuiam cu benzina shi click cu bricheta

15-07-2008 16:21:44

sarabela
Femeie

Ma simt bine aici

CIUDATUL SA a scris:

Ai tu asa suflet?=(

15-07-2008 17:50:25

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

sarabela a scris:

CIUDATUL SA a scris:

Ai tu asa suflet?=(

he . he . he.  te asigur ca n-are el asa suflet ...pentru simplu motiv ca N-ARE !

15-07-2008 19:45:21

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

:D:D:D gasec pe undeva sa cumpar ?....1,2 kile ?....ia spune pitzigoiule ?
titmouse a scris:

sarabela a scris:

CIUDATUL SA a scris:

Ai tu asa suflet?=(

he . he . he.  te asigur ca n-are el asa suflet ...pentru simplu motiv ca N-ARE !

15-07-2008 21:25:07

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

Da Cyudatule , gasesti "suflet" de cumparat...la Evil_diavolul...la el totu-i de vanzare...incearca...

16-07-2008 12:42:44

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Exista doua variante de raspuns la postarea matali :

1. ma cheama Ciudatul nu Faust
sau
2. shi daca totushi io sunt Mefisto ?

16-07-2008 12:49:53

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Hihihi imediat mi-am adus aminte de marele "MEFISTO" :

Mefisto

Dar ce vă miraţi, eu sunt mefisto, mefisto... Adică dracul. Nu ştiu dacă vă mai amintiţi dar anul trecut am visat că am ajuns Ă®n rai. Anul ăsta m-am mutat mult mai jos. 

Nu ştiţi ce ponoase trag acuma ca drac. Dacă aş fi ştiut, dacă aş fi ştiut... Cum face vreo unul vreo prostie gata şi scuza. Nu e el de vină săracul, dracu l-a pus. Eu? Eu, nu ştiu, vă dau cuvântul meu de onoare că aflu faptul petrecut după ce s-a consumat. Şi nu ştiu atunci de ce mă amestecă pe mine. 

Nimereşte câte unul o slujbă grasă, cu leafă mare, cu... Şi nu-i vorbă că şi munceste, şti, munceste, da. Pleacă cu o hârtie la semnat la ora 8 şi se Ă®ntoarce la birou la ora 3. Şi Ă®i merge, Ă®i merge. Toţi se-ntreabă - mă, cine-l ţine pe ăsta Ă®n braţe. Dracu ştie... Vă jur, vă jur că nu ştiu nimic. De unde... ĂŽnsă ei, ei ştiu toţi. Dar tac, tac pentru că tăcerea e de aur. 

Vorba unui corespondent voluntar care a fost transferat la cerere, la cererea şefului. Pe directorul unei fabrici de mezeluri cică l-a pus dracu să fabrice numai parizer. Eu l-am pus? Da ce, eu n-aş mânca şi altceva. Că umbli după o felie de şuncă până de m-am Ă®nţercat cu copii. 

Am auzit odată o discuţie Ă®ntre doi pământeni. Zice unul: Bă! M-am Ă®ntâlnit la cucuieţii din deal cu cineva de la conducerea ministerului! Fugi că minţi, zice celălalt. Cineva din conducerea ministerului la cucuieţii din deal n-a văzut nici dracu! Ăsta avea dreptate, să mă aghesmuiască cel de sus dacă l-am vazut pe teren. 

Pe vremuri fiecare breaslă avea cât un patron Ă®n calendar. Cârciumarii, Ă®i aveau pe sf. Pentru şi Mihai. Pompierii l-aveau pe Ilie. Ăştia din birou l-au pe sfântul scaun şi nu se mai dezlipesc de el niciodată. 

Mi se mai spune şi talpa iadului. Eu? Păi fac unii nişte pantofi Ă®i porti o zi două se dezlipeşte talpa şi pe urmă umbli ca ăla din romanul Zaharia Stancu. Că pantofii aleluia. Pardon de aleluia că vorba asta vine de la echipa adversă. 

Apropos de echipa adversă m-am Ă®ntâlnit Ă®ntr-o zi cu ăl de sus negru de supărare. Dar ce s-a Ă®ntâmplat doamne? Auzi mă... L-au găsit pe unul cu 100 kg de undelemn Ă®n cămară şi-au dat vina pe mine. E cum, pe matale doamne? Da, a zis că-i trebuie pentru candelă. Ce-ai de gând cu ăsta doamne? Păi eu zic să-l iei tu. ĂŽl iau doamne, Ă®l iau, te servesc. 

Auzi, zice, am fost Ă®ntr-o zi la o expozitie, stătea un tânăr Ă®n faţa unui tablou. Se uita, se uita, se uita şi zicea: dracu să mă ia dacă Ă®nţeleg ceva. Zice cineva, păi dacă vrei să Ă®nţelegi citeşte şi tu cronica. Ia cronica şi o citeşti. Demitizarea exaustivă şi relational cadoc. Incongruenţa fenomenologică şi introspectiv cromatic. Adică, l-a căutat pe dracu şi l-a găsit pe ta-su. Şi parole d'honour, eu n-am pictat niciodată Ă®n viaţa mea. Şi tata, săracul, pe căldura aia numai de cronică plastică nu-i ardea. 

Am uitat să vă spun că unui tartar bătrân de la I.A.D. Ă®i s-au aprins călcâiele după un drăcuşor de fată. A gonit-o din casă pe tartoriţa lui şi s-a mutat cu diavoliţa. ĂŽntr-o zi când s-a Ă®ntors pe neaşteptate de la băi, de la Pucioasa, a deschis uşa şi a văzut pe dracu gol... gol. A vrut să dea buzna dar n-a putut să intre pe uşă din cauza coarnelor. Şi să mai zici că nu e dracu chiar atât de negru. E, sigur că nu e negru, e blond. 

Sau, cum am auzit eu pe unul care fugea de muncă că subsemnatul de tămâie. A făcut el ce-a făcut şi-a ajuns la dracu-n praznic. Cică s-a făcut frate cu mine, aiurea! S-a făcut frate cu mine până a trecut puntea. Acolo ca ocupaţie principală mă trăgea pe mine de coadă şi Ă®ntr-o zi l-am auzit la un post de radio făcând că toţi dracii. Culmea ie că tot mie mi-au ieşit vorbe, cică şi-a vândut sufletul dracului. Nu e adevărat, l-a vândut ălora pe treizeci de arginţi. Cică şopul scuză mijloacele. Pteu drace! 

Eu aş mai fi stat de vorbă cu dumneavoastră dar la noi aztăzi este meci mare, foarte mare. FC Iadul contra FC Raiul. O să spuneţi că noi n-avem nici o şansă pentru că toţi jucătorii buni sunt Ă®n rai. Da, dar arbitri...

16-07-2008 12:51:19

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

....... a fost un Caragiu Toma !

16-07-2008 12:52:23

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

De remarcat ca acest monolog era difuzat cu succes pe vremea cretinului de oltean ......Toma a murit, dar au ramas acum o gramada de disidentzi !

Ultima modificare facuta de CIUDATUL SA (16-07-2008 12:57:27)

16-07-2008 12:57:11

titmouse
Femeie

Am mereu ceva de spus

CIUDATUL SA a scris:

sau

NU STIU .poate esti jhonny Deep din "piratii Caraibelor" .
Dar NU CRED ca esti Mefisto .

Ultima modificare facuta de titmouse (16-07-2008 13:18:00)

16-07-2008 13:14:44

?? CIUDATUL SA
Cont Sters

Johnny asta, e cel cu foarfecele ? :D:D:D

17-07-2008 10:01:55

?? Pall Mall
Cont Sters

Inregistat: 28-05-2007
Am un hamster si un perus.Cum sa pun poze pe forum.sa imi zica cine stie

18-07-2008 00:53:25

?? NJD
Cont Sters

Extremul te poate ajuta cu poze

18-07-2008 01:03:08

?? Pall Mall
Cont Sters

El este cel mai tare de aici.Tu nu sti sa pui poze.

18-07-2008 01:05:35

?? evil
Cont Sters

CIUDATUL SA a scris:

sau

Hai ca raspund eu la aceasta enigma-dilema!  NU ESTI MEFISTO! hihihi
HIC!

18-07-2008 02:47:00

?? evil
Cont Sters

Pall Mall a scris:

"hihihi" sic sic! NJD nu stii sa pui poze!
HIC!

18-07-2008 02:48:52

?? Xtremul
Cont Sters

Pall Mall a scris:

Pai hai SA TI-O PUN atunci (:D:D poza, normal), daca-s cel mai tare, ma chere Pall Mall...
(da' io zic sa ne cam grabim, ca la jumatea mea de secol nu tzine TARIA o vesnicie... ;))

Ultima modificare facuta de Xtremul (18-07-2008 03:04:26)

18-07-2008 03:02:39

?? evil
Cont Sters

Si uite asa a PUS-O si Ciudy de un felinar!
HIC!

PS. Ciudy si XP sint in cirdasie! hihihi

18-07-2008 03:12:46

?? Pall Mall
Cont Sters

Xtremul, in mod sigur te dai mare pe aici in speranta ca macar virtual sa opui si tu cuiva, fie si macar din vorbe.Eu zic sa nu ne grabim, mai bine deschide un blog in care sa iti admiri singur TARIA.
Animale de companie: https://www.127.0.0.1/profile/261025.html si
https://www.127.0.0.1/profile/258672.html

Ultima modificare facuta de Pall Mall (18-07-2008 10:04:09)

18-07-2008 10:02:14

Pagini: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14    
Mergeti la