Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sīnteti conectat.
|
|
?? Observator
Cont Sters
Inregistat: 23-07-2008
|
|
Nasol, inseamna ca inca nu iti cunosti amicii virtuali ori, ca esti unul dintre acele emoticoane. Fatarnicia ( lipsa de atitudine si nevinovatia pe care o afisezi ) si chiar postarea ta ma duce cu gindul la ce se va intimpla in curind pe acest forum. Ciudatul se pare ca l-a piedut. Pina miine seara cind o sa apara cineva capabil sa steraga postarile si sa limiteze foosirea unor elemente ce pot duce la astfeld e evenimente, fiecare o sa arunce in aer propia versiune despre ceea ce se intimpla aici.
Obesravti totusi ca atita timp cit OBSERVAATORUL era singur, totul era ok. De abia cind userii au inceput sa comunice intre ei abia atunci Au aparut BRUIAJELE.
Tipic, perfect adevarat, inconfundabil.
Nu pare deloc offtoic aceasta postare avind in vedere ca nu stim ce animale avem pe linga noi
Ultima modificare facuta de Observator (27-07-2008 03:21:25)
|
|
| 27-07-2008 03:20:32 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
Inregistat: 23-12-2007
|
|
Observator a scris:
Nasol, inseamna ca inca nu iti cunosti amicii virtuali ori, ca esti unul dintre acele emoticoane. Fatarnicia ( lipsa de atitudine si nevinovatia pe care o afisezi ) si chiar postarea ta ma duce cu gindul la ce se va intimpla in curind pe acest forum. Ciudatul se pare ca l-a piedut. Pina miine seara cind o sa apara cineva capabil sa steraga postarile si sa limiteze foosirea unor elemente ce pot duce la astfeld e evenimente, fiecare o sa arunce in aer propia versiune despre ceea ce se intimpla aici.
Obesravti totusi ca atita timp cit OBSERVAATORUL era singur, totul era ok. De abia cind userii au inceput sa comunice intre ei abia atunci Au aparut BRUIAJELE.
Tipic, perfect adevarat, inconfundabil.
Nu pare deloc offtoic aceasta postare avind in vedere ca nu stim ce animale avem pe linga noi |
...Fatzarnicie ????  ...Lipsa de atitudine????
Mai bine raspunde clar, turbato... cu scop precis , si nu cu acuzatii halucinante, la ce te-am intrebat mai adineauri:
"Cum indraznesti sa "prevezi" tu incurajarea din partea mea a timpeniei cu emoticoanele, cind reactia mea a fost exact CONTRARIE ???" 
Ultima modificare facuta de Xtremul (27-07-2008 03:33:13)
|
|
| 27-07-2008 03:28:16 |
|
|
?? Observator
Cont Sters
|
|
Nu kawa, nu urmaresc decit sa imi scriu cartea. As putea de asemeni folosi alt server, alt forum, cu multi utilizatori. Bunkeriada nu se desfasoara doar aici. Tu parca erai artist, dar vad ca de curind esti si luptator.sa iti spun ceva despre emisferele cerebrale : Stinga si dreapta, stingaci si dreptaci. Poate facem un topic special unde am sa iti descriu calitatile si defectele fiecaruiom in functie de emisfera cerebrala pe care o foloseste.
O sa fie interesant si pentru tine. Artist si luptator.....nu se poate... 
|
|
| 27-07-2008 03:29:21 |
|
|
?? Observator
Cont Sters
|
|
Stii bine ca nu eu arunc emoticoanele pe forum.
CIUDATUL SA a scris:
Cei care au parola contului Ciudatul S.A. pot sa modifice oricand postarile care contin aceste emoticoane si totul revine .. |
este praf in ochi, tocmai spunea ca are parola imbatabila. Ce zic baietii de la tehnic ? asa slab profesionisti sint incit te-au anuntat ca OBSERVATOR pune zambareti pe forum ?
Io nu mai observ pe nimeni, fiindca nu mai vad nimic, orbit de trupetzii-mutzunakii lui Ciudy !!!   De fapt nu mai am simtzu' ratziunii, ... |
Ultima modificare facuta de Observator (27-07-2008 03:35:25)
|
|
| 27-07-2008 03:30:01 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
Observator a scris:
Stii bine ca nu eu arunc emoticoanele pe forum. |
Iar eviti raspunsul, ori esti CHIAR ATIT DE IMBECILA ?!
... AM ZIS IO VREODATA CA tu, dementa dezaxata, IMPRASTII CU EMOTICOANE ??? 
Ultima modificare facuta de Xtremul (27-07-2008 03:39:29)
|
|
| 27-07-2008 03:32:07 |
|
|
?? Observator
Cont Sters
|
|
Vad ca esti ferm convins ca eu postez. Ciudix are parola beton doar...
Ce zic baietii de la tehnic ? Daca zic ca eu postez zambaretii spune-le sa isi dea demisia... ca incompetenti.
|
|
| 27-07-2008 03:38:06 |
|
|
?? Observator
Cont Sters
|
|
Aporpo, de quotele de mai sus.
As putea posta cartea si pe alte forumuri si acolo bunkeriada este in toi.Aici oamenii se cunosteau mai bine, puteau mai usor sa realizeze ce am subliniat. Vrei sa imi raspunzi la citeva intrebari ?
Ultima modificare facuta de Observator (27-07-2008 03:41:30)
|
|
| 27-07-2008 03:40:13 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
Inregistat: 23-11-2007
|
|
|
| 27-07-2008 03:41:34 |
|
|
?? Observator
Cont Sters
|
|
Deci stii cine arunca ..cu zambareti ? Nervosule.
|
|
| 27-07-2008 03:42:44 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
|
| 27-07-2008 03:43:33 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
|
| 27-07-2008 03:44:23 |
|
|
?? Observator
Cont Sters
|
|
Deci stii cine arunca ..cu zambareti ? Nervosule.
|
|
| 27-07-2008 03:45:26 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
|
| 27-07-2008 03:48:26 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
Fiindca tot vad ca s-a redeschis Poarta Iadului...  Tot inainte, baietzi !!!   
Pup final pe portofel ... ...care portofel, oricit de plin acum, n-o sa va ajute deloc, foaaarte curind !!![/color]

Xtremul a scris:
Observator a scris:
Ce zic baietii de la tehnic ? Daca zic ca eu postez zambaretii spune-le sa isi dea demisia... ca incompetenti. |
Breeeee, e clar: esti CHIAR OLIGOFRENA !!!!   Si io, care credeam ca esti mina-n mina cu Illuminati  ca sa-mi sabotezi nu doar topicul, ci si cartea ?! hihihi   Pentru ultima oara, RECITESTE ATENT CE-AM SCRIS INAINTE:
Observator a scris:
... AM ZIS IO VREODATA CA tu, dementa dezaxata, IMPRASTII CU EMOTICOANE ???  N-am zis si n-am crezut asta vreodata !!!!!!!!!!
Hai pa c-am obosit... greu la deal cu neuronu' mic   hihihi |
|
|
| 27-07-2008 03:49:22 |
|
|
?? CIUDATUL SA
Cont Sters
|
|
|
| 27-07-2008 03:50:18 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
Xtremul a scris:
Fiindca tot vad ca s-a redeschis Poarta Iadului...  Tot inainte, baietzi !!!   
Pup final pe portofel ... ...care portofel, oricit de plin acum, n-o sa va ajute deloc, foaaarte curind !!![/color]

Xtremul a scris:
Observator a scris:
Ce zic baietii de la tehnic ? Daca zic ca eu postez zambaretii spune-le sa isi dea demisia... ca incompetenti. |
Breeeee, e clar: esti CHIAR OLIGOFRENA !!!!   Si io, care credeam ca esti mina-n mina cu Illuminati  ca sa-mi sabotezi nu doar topicul, ci si cartea ?! hihihi   Pentru ultima oara, RECITESTE ATENT CE-AM SCRIS INAINTE:
Observator a scris:
... AM ZIS IO VREODATA CA tu, dementa dezaxata, IMPRASTII CU EMOTICOANE ???  N-am zis si n-am crezut asta vreodata !!!!!!!!!!
Hai pa c-am obosit... greu la deal cu neuronu' mic   hihihi |
|
|
|
| 27-07-2008 14:44:03 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
Inregistat: 10-09-2007
|
|
Acum cateva zile am gasit in fata blocului un pui de pisica,fetita, statea sub o masina,era uda si zgribulita,cineva a abandonat-o acolo pt faptul ca (credeam eu) avea picioarele din spate paralizate. Off,si e atat de mica si e numai piele si os,cred ca a si uitat de cand nu a mai mancat. I-am dus un vas cu lapte si am pus-o in scara blocului,sperand ca o va lua cineva,dar oamenii rai au dus-o din nou in ploaie,si o vedeam pe geam cum se taraste si miauna. Nu am mai rezistat si am luat-o in casa,am hranit-o ,i-am facut baie,vai,e plina de purici saracuta. Avand ceva cunostinte medicale,mi-am dat seama ca de fapt nu e paralizata,ci are o hernie abdominala,fapt confirmat a doua zi de medicul veterinar la care am dus-o. Martea viitoare e programata la operatie,dar deja am fost avertizata ca fiind atat de mica e posibil sa moara. Dar nici asa nu pot sa o las,m-ar mustra constiinta sa nu o ajut,voi cei care ati avut animalute,ce sfat mi-ati da?
|
|
| 17-09-2008 16:41:01 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
Sa continui fapta ta buna, draga Ono !  Indiferent de rezultat, e admirabil ce faci, sa stii. Tzuc suflet milos. 
|
|
| 17-09-2008 18:11:52 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Xtremul a scris:
Sa continui fapta ta buna, draga Ono !  Indiferent de rezultat, e admirabil ce faci, sa stii. Tzuc suflet milos.  | Azi am fost din nou la medicul veterinar si i-am spus ca vreau sa mai aman operatia,vreau sa o mai pun pe picioare,mi-ar parea rau sa moara,deja m-am atasat de ea. O tin in bucatarie,deja vad ca a prins viata,vrea mereu sa o iau in brate, se catzara pe picioarele mele si miauna sa o alint. Ii zic Missy,am vazut pe Hallmark un film cu o fetita cu numele asta,si asa ii zic pisicutei acum. Verisoara mea din Elvetia cica vine peste o saptamana si ma roaga sa io dau ei. Si deja am mai multe familii in Elvetia care o vor,ei nu au animale vagaboande pe strada. Si am sa o dau,e spre binele ei,pt ca eu plec des prin lume si nu vreau sa o las pe mana oricui,la noi oamenii au suflet rau,sunt rai cu animalele. Din pacate sunt rai in orice situatie,inainte credeam ca eu sunt o persoana rea,dar vazand rautatea oamenilor mi-am dat seama (si nu ma laud) ca eu chiar sunt un suflet mare.
|
|
| 18-09-2008 14:17:49 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
Inregistat: 16-02-2008
|
|
Pai nu-i chiar asa simplu sa o treci granita,o sa-ti trebuiasca pasaport si ejdemii de acte ca nu este bolnava sau infestata,daca nu ai timp de ea si nici nu gasesti pe nimeni care sa o vrea,ei bine,omoaro,chiar daca ti se pare crud dar la mine in Moldova (iar noi sintem crescatori)cind nu poti avea grija de un animal il omori ca sa nu se chinuie,oricum tu decizi
|
|
| 18-09-2008 19:57:20 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
Inregistat: 19-07-2008
|
|
Carol,nu poti omori un animal la care ai tinut ani de zile...crede-ma! Eu personal cheltuiesc o groaza de bani cu animalutele mele,am si la Negresti si la Satu Mare,cainele de la Negresti fiind de rasa este mult mai sensibil...i-am rugat pe chiriasi sa nu-i dea oase de pui(le las hrana uscata si umeda dar...),dar,cred ca i-au dat si alte alimente nepotrivite si din cauza asta am tras tare mult cu el...l-am purtat pe la veterinari,abia i-am gasit medicamentul care sa-si faca efectul,sper sa nu recidiveze... Consider ca atunci cand iti cumperi un animal realizezi ca iti asumi niste responsabilitati...
|
|
| 18-09-2008 21:17:34 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
|
|
Nici nu stiu cum sa incep....ok, avind in vedere situatia din timpul comunismului a trebuit sa invat acasa cum sa sacrific repede si fara tambalau un animal de talie mare...la aproape 14 ani am taiat singur dar supravegheat din aproape de tata prima vitica,avea undeva la 350 kg,motivul era ca daca nu avea 400 pe cintar nu o lua la contract iar cu porumbul dat ei am fi facut noi foamea....eram un copil pe atunci....a fost o lectie pe care nu am uitat-o,intre doua rele alegi pe cea mai putin rea,aia rea era sa o lasam sa moara de foame,stii bine cum este iarna in Moldova...la 20 am primit in dar un pui de lup(alsacian)imi doream foarte mult asa ceva iar in scurt timp a devenit un fel de umbra a mea,motiv pentru care dresajul lui a fost mai mult o joacaera un animal de exceptie find de rasa pura si cu un arbore genealogic f bun,dupa aproape doi ani a fost o epidemie de jigaraie(termen folosit la noi pentru o boala la ciini),manifestarile bolii sint ca ochii devin aposi si puroiaza iar de inghitit nu mai poate inghiti nici bea,odata contactat virusul nu mai este cale de intoarcere,nu-l mai sca
|
|
| 18-09-2008 22:39:50 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
|
|
...nu-l mai scapa nimic,fiind animalul meu si ai mei stiind cit de mult eram atasat de el nu au vrut sa intervina cumva,veterinarul le spusese ca nu mai are nici o sansa,dupa doua saptamini (era iarna)dintr-un animal in jur de 60 de kg a ajuns numai piele si os si debia se mai ridica ,asta numai cind ma vedea pe mine..am platit veterinarul sa-l omoare...ok,inainte de a comenta cumva,tu cum ai fi procedat in cazurile astea,si crede-ma ca olte optiuni nu am mai vazut atunci...si nici acum,daca ti-ai vedea animalul chinuinduse fara sansa,tu sau oricare altcineva cum ati proceda,il lasi sa moara in chinuri sau ii scurtezi agonia...uite si o tema oarecum apropiata de pro sau contra eutanasiei
|
|
| 18-09-2008 22:52:17 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
|
|
Multam de raspuns,era cel care ma asteptam sa fie...ei ,dar viata este asa cum este,si app de responsabilitati,voi cei ce credeti ca le luati,luatile pina la capat,si mai raspundeti si in fata voastra de actiuni,iar daca puteti dormi ..toate cele bune
|
|
| 19-09-2008 12:07:08 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Carol38 a scris:
Multam de raspuns,era cel care ma asteptam sa fie...ei ,dar viata este asa cum este,si app de responsabilitati,voi cei ce credeti ca le luati,luatile pina la capat,si mai raspundeti si in fata voastra de actiuni,iar daca puteti dormi ..toate cele bune |
Toate cele bune si tie Carol! Legat de responsabilitati ,evident ca nu putem fugi de ele,trebuie duse la bun sfarsit,chiar asumate riscurile vietii...
|
|
| 20-09-2008 09:31:17 |
|
|
?? onoyoko
Cont Sters
|
|
Carol38 a scris:
Pai nu-i chiar asa simplu sa o treci granita,o sa-ti trebuiasca pasaport si ejdemii de acte ca nu este bolnava sau infestata,daca nu ai timp de ea si nici nu gasesti pe nimeni care sa o vrea,ei bine,omoaro,chiar daca ti se pare crud dar la mine in Moldova (iar noi sintem crescatori)cind nu poti avea grija de un animal il omori ca sa nu se chinuie,oricum tu decizi | Primul gand citind ceea ce ai scris a fost sa-ti raspund "no coment" dar nu pot sa nu-ti spun ca eu consider ca nu poti lua viata nimanui,fiecare are soarta-destinul lui,daca nu poti da viata atunci cum sa iti permiti sa o iei? Totul in viata se plateste,si nu pe lumea cealalta,ci aici platim totul,asa ca macar cu frica asta deasupra capului ar trebui sa incercam sa fim mai buni. Ce motiv as avea sa omor acesta pisicuta? In cel mai rau caz as da-o pe strada cand s-ar mai insanatosii,dar stiu ca deja am prins drag de ea si as simtii ca o abandonez,asa ca o voi creste cu drag. Ce bine ar fii daca nu ne-am mai crede Dumnezeu!
|
|
| 22-09-2008 15:09:35 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
|
|
Este oarecum mort acest subiect,voiam sa va zic despre Bruno,doar ce facuse ochi de vreo doua saptamini,cum l-am vazut lam si luat acasa,propietara m-a avertizat ca masa are deficienta de calciu si daca nu-l pun pe tratament nu traieste,cu costuri serioase am reusit sa fac din el un boxer de expozitie...m-a rasplatit in fiecare clipa cit a fost in preajma mea,iar cind plecam de acasa citeva zile dormea numai pe papucii mei ,cind ma intorceam cu o zi inainte era foarte agitat...ce sa va mai povestesc,cind era mic pisica la gheruit si a trebuit sa-l coase medicul cap coada ca sa zic asa...m-am mutat,a trebuit sa renunt la el,timp de 8 luni i-am cautat o familie care sa doreasca asa ceva si apoi l-am verificat iarasi(nu-i cerusem bani dar voiam sa ma asigur ca nu-l da la lupte)pe aproape 5 luni,bineinteles ca am avut oferte forte tentante banesti sa-l dau pentru lupte,nu am vrut sa ma gindesc la asa ceva,hotarisem ca daca nu-i gasesc stapin cumva....a avut si am avut noroc,dar nu voiam sa-l vad suferind sau sfisiat...stau si ma intreb oare intelegeti ca daca tineti la un animalut nu-l puteti vedea suferind sau lasa in voia soartei...sigur nu intelegeti,cum nu intelegeau nici altii cind alergam cu el noaprea la medic sa-l coase...este un ciine,spuneau cunoscutii,oameni buni este un suflet si nu trebuie lasat sa sufere...si atunci....daca poti sa-i dai o sansa ok ,daca nu poti ,de ce sa sufere?Chiar de ce?
|
|
| 24-09-2008 09:07:32 |
|
|
?? Carol38
Cont Sters
|
|
Acum depinde ce intelege fiecare prin a da o sansa...scuze dar cred ca nu am sa mai discut pe tema asta
|
|
| 24-09-2008 09:10:49 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
Inregistat: 18-08-2005
|
|
Acum doua zile, in apa, am simtit sub picior, in nisip o piatra. Am ridicat-o sa o arunc mai in larg, cand ma uit mai bine, era o scoica. Gata, zic, disera o desfac si cu putina lamaie stoarsa.....va fi buna. Pe la 10 seara aud un tzipet dinspre bucatarie. Alerg acolo si mi se arata ceva miscand in frigider. Stiu, era scoica, ce sa o mananc, ce lamiie. M-am imbacat si am tinut-o strans in mana sa o incalzesc pana pe tarmul marii. Cand am ajuns pe aproape cred ca a auzit valurile si clamp, s-a inchis. Era inca vie. Am aruncat-o in mediul ei, sa o manince altcineva, poate crabii. Asta insemna, am gandit, ca stau prost cu surviving skills.
|
|
| 24-09-2008 10:05:29 |
|
|
?? sufletzel_dulce
Cont Sters
Inregistat: 07-09-2008
|
|
eu am avut o hamsteritza....lam iubit enorm de mult....chiar dak mai radem de ea uneori si ii mai dadeam sa bea...sper k a murit fericita...am plans o groaza dupa ea
|
|
| 24-09-2008 16:48:23 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Pina acum citeva saptamini credeam ca animalutzele mele sunt cele mai inteligente si placute ...ei,mi-am schimbat parerea,Cami are o catelusa absolut deosebita,aproape umanizata,va mai trece putin si o sa inceapa poate sa vorbeasca,este extraordinar de inteligenta ,e destul s-o privesti si intelege cam ce-ai vrea sa-i spui....ferice de Cami!si invers ferice de Dessy ca are o astfel de stapina care se ocupa atat de mult de ea!
|
|
| 27-02-2009 09:10:48 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
Cu animalele e exact ca si cu copii: fiecare cioara-si lauda "puii" ... In mod sigur insa, dintre rasele de caini, border-collie ramin cei mai ...polivalenti cumva (nu doar fiindc-au fost se pare primii caini salbatici imblinziti prin zona Scotiei, pe vremea cind se ridicau pietroaiele de le Stone Hedge). In orice caz, absolut toate campionatele mondiale de "ciobanism" au fost cistigate de rasa asta; evident ca-s si alti caini mai "circari" ori mai "vinatori" ori salvamari (Terra Nova) sau insotzitori de orbi etc. Ba unii stiu sa faca si operatiuni aritmetice ; niciunul insa nu poate face atit de bine cam oricare din chestiile astea (nu si ecuatii diferentiale totusi ) ca si collie-ul mic, scotzian, daca-l educi doar un pic. Si, evident, nu fiindca am si io unu' (una, mai precis) cred ca-s cei mai destepti catzei astia - ete o poza mai noua cu ea, Bella (are 11 ani, e cam baba deci, dar inca vioaie, pasiunea ei, pe linga stringerea pe la tzara de diverse cirduri-turme de oi-gashte-vaci-capre sint... pisicile, culmea pe care le spala/purica etc si mai nou incearca sa vorbeasca - ca de cintat cinta de mult... )

Ultima modificare facuta de Xtremul (13-03-2009 21:43:16)
|
|
| 13-03-2009 21:27:14 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
Mai postez si-aici, poate dispar stocurile de emoticoane ramase de pe vremea razboaielor ciudyce  hihihi... Desi postez aiurea (in zona mangustelor altruiste aduse de Titmouse in discutie trebuia sa fac asta - poate-ati vazut insa si aiuritoarea poveste a leoaicei care adoptase un pui de antilopa, pe National Geographic )), tre' sa recunosc din nou si din nou adevarul zicalei: "Pe masura ce cunosc mai bine oamenii, incep sa-mi iubesc si mai mult cainele". 
Fiindca am avut/crescut/gazduit/doftoricit, in (prea) lunga-mi viatza si-n numeroasele case "pe pamint" luate-date-venite-plecate intr-un flux continuu al norocului/ghinionului, cel putin 50 de pisici, motani, caini, catzelushe, ratze moarte de batrinetze, porci devenitzi animale de companie, capre-mascote, purcelusi de Guineea ori iepurasi scapati de la jupuire-n ultima clipa, cred ca pot sa ma pronuntz asupra naturii mai pure a sufletului animal (desi imperfect si el) comparativ cu noi, omuletzii.
Ce pot marturisi aici-acu' e un singur lucru (fara sa intru in detaliile a jdemiii de povestioare traite, nu auzite): fatza de animale, oamenii-s, cu mici exceptii, specia cea mai nenorocita nu doar de pe Terra, ci cred ca si din intregul Univers. D-aia inclin sa cred teoria de zice ca Pamintu-i o planeta a penitentzei, un tarim de pedeapsa unde pina si aia mai buni dintre noi (sau si aia aparent norocosi macar prin prisma bogatiei lejer acumulate) au ceva karmic de rezolvat/compensat, ca altfel n-ar fi aici.
Vorba bancului:
Life sucks. Job sucks. But wives don't. Unfortunately.  hihihi
Ultima modificare facuta de Xtremul (25-03-2009 13:50:07)
|
|
| 25-03-2009 13:26:31 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
Inregistat: 17-03-2008
|
|
Xtremul a scris:
Fiindca am avut/crescut/gazduit/doftoricit, in (prea) lunga-mi viatza si-n numeroasele case "pe pamint" luate-date-venite-plecate intr-un flux continuu al norocului/ghinionului, cel putin 50 de pisici, motani, caini, catzelushe, ratze moarte de batrinetze, porci devenitzi animale de companie, capre-mascote, purcelusi de Guineea ori iepurasi scapati de la jupuire-n ultima clipa, cred ca pot sa ma pronuntz asupra naturii mai pure a sufletului animal (desi imperfect si el) comparativ cu noi, omuletzii.
|
Da' paianjeni n-ai avut niciodata . Am avut la galeria de antichitati unde am lucrat pana acum cativa ani o colectie strasnica de paianjeni albi .Era sa-mi pierd serviciul pentru ei , proprietarul galeriei a venit intr-o zi c-o scara ( scara aia dintr-o poza de-a mea de care radea Cyudi) si mi-a spus clar sa-i dau jos de-acolo . Am refuzat si era cat pe ce sa-mi scriu cererea de preaviz . Pana la urma a cedat el , eu am ramas in continuare la galerie , paianjenii mei albi la fel , dar tipul a clatinat din cap si mi-a spus ca sunt o persoana tare , tare , taaaaare ciudata . Aici unde lucrez acum am doar soparle , albine , caine , pisica si-am vazut anul trecut c-a aparut si-un paianjen alb . Soparlele sunt simpatice . Citeam intr-o zi la masa si la un moment dat mi-am luat ochii de pe cartea care era deschisa pe masa si mi-am luat o tigara . Mi-am aprins-o si cand mi-am intors ochii pe carte ce crezi ca statea pe pagina deschisa la cativa cm. de nasul meu ? ? O soparlita ! Se uita la mine si-si tot rotea capul...nu-i era frica deloc . I-am zis : Salut , micuta soparlica , ce mai faci tu ? Si-am povestiti cu ea vreo 15 minute dupa care i-am zis : Hai , gata , da-te jos ca-ntorc pagina . Ea , nimic . Nu vroia sa plece . Intr-un final s-a indreptat spre marginea mesei si mi-a sarit...mi-a sarit...cum sa spun....mi-a sarit intre picioare . Au , mi-am zis , asta-i mascul ! Bai , zic , te-ntreci cu gluma ! Vezi ca ma gadil . Am luat-o de coada si-am pus-o jos ;dup-aia s-a dus in treaba ei .
ps. De paianjenii mei albi nu se-atinge nimeni ca iese scandal !
Ultima modificare facuta de titmouse (26-03-2009 10:34:27)
|
|
| 26-03-2009 10:29:49 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
In fine, s-a dat pagina de la regimentele de mutzunakis dementzi postate de raposatu' Ciudy SA care-mi blocau cumva computerul cind intram p-acilea. Pe shopirloiu' ala deloc fraier de era axat pe o anume zona de-a ta, draga Titmouse, n-ai incercat sa-l transformi insa in printzisor c-un descintec ???  Da' mai bine daca n-ai incercat, ca poate se transforma in vreun forumist din astia "lingvisti"  de haladuie pe-aici, care cred ca secsu' (privit ca arta, normal ) se rezuma la gidilaciuni placute organului al carui nume popular nu-L INDIC...  hihihi
Acu' sincer sa fiu, paianjenii ii las si io sa traiasca (exagerezi totusi un pic matalutza considerind... animale niste INSECTE, si inca d-alea de companie ), doar ca nu-s albi ai mei (sint hip-hopperi negri cred). E si-o superstitie cica oricum - ca n-ar fi OK sa omori paianjenii. Desi in felul asta devii (indirect) criminal de muste si fluturasi, nu ?!  Cel mai nasol e insa, observ eu de-o vreme, cum oamenii-si omoara nu doar fluturasii din stomac ori copiii... aia de dorm tot in ei, abandonindu-si multi animalele si chiar prietenii de-o viatza, ci-si taie cu drujba inchistarii-n inertzii, false probleme, crize si alte vocalize crengile alea cu frunze (nu neaparat de aur) atit de frumos crescute din ei si-n poezia lui Radu Gyr... That's why I'm blue now, Tit. 
Ultima modificare facuta de Xtremul (26-03-2009 23:54:03)
|
|
| 26-03-2009 18:11:56 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
12 ori 7...a atins o varsta frumoasa! Asta inseamna ca ai fost stapan bun...felicitari!
Ultima modificare facuta de tasha 1951 (26-06-2009 09:17:58)
|
|
| 26-06-2009 09:17:20 |
|
whocares Femeie
Nou venit
Inregistat: 31-08-2009
|
|

Pisica mea.
Ultima modificare facuta de whocares (01-09-2009 07:17:16)
|
|
| 01-09-2009 07:15:36 |
|
whocares Femeie
Nou venit
Inregistat: 31-08-2009
|
|

Tot ea.
|
|
| 01-09-2009 07:18:53 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
ai dus-o cu tine?
|
|
| 01-09-2009 09:06:13 |
|
|
?? iubareata
Cont Sters
Inregistat: 24-05-2009
|
|
Monstrii cu chip de om arunca pui de pisica sau de caine ,ii ia de langa mama lor si ii abandoneaza prin boscheti,ce-i de facut?
Ultima modificare facuta de iubareata (08-10-2009 17:26:59)
|
|
| 03-10-2009 11:35:13 |
|