Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sînteti conectat.
|
da_si_nu Femeie
Moderator
Inregistat: 12-02-2005
|
|
blondina2 a scris:
SANT manelistii inculti si tigani? Voi ce ziceti? |
tigani ? inculti ?
INCÚLT adj., s. ignorant, necultivat, neinstruit, neînvăţat, prost, semidoct, simplu, (livr.) agra-mat, ignar, (înv.) gros, neabeţedat. (Persoană ~.)
ŢIGÁN, -Ă, ţigani, -e, s.m., adj. I. S.m. 1. Persoană ce face parte dintr-o populaţie originară din India şi răspândită în mai toate ţările Europei, trăind în unele părţi încă în stare seminomadă. ◊ Expr. A arunca moartea în ţigani = a arunca vina pe altul. A se muta ca ţiganul cu cortul = a se muta foarte des; a fi nestatornic. A se îneca ca ţiganul la mal = a nu reuşi, a eşua într-o acţiune tocmai când era pe punctul de a o duce la bun sfârşit. Tot ţiganul îşi laudă ciocanul, se spune despre cei care se laudă cu ceea ce le aparţine. E învăţat ca ţiganul cu ciocanul (sau cu scânteia), se spune despre cei deprinşi cu nevoile. 2. Epitet dat unei persoane brunete. 3. Epitet dat unei persoane cu apucături rele. II. Adj. (Rar) Ţigănesc. – Din sl. ciganinŭ. Cf. rus. ţ â g a n.
asta este din DEX...
ramine sa vedem care sunt punctele comune...intre cele doua afirmatii...
|
|
| 10-10-2006 02:13:35 |
|
|
?? mihai
Cont Sters
Inregistat: 20-09-2006
|
|
CE scarba imi fac cei care dau manelele la maxim,sa se auda din Dacia lor ponosita si rablagita . Si culmea e ca specimenele astea se mai uita si dupa blonde , vezi doamne daca e blonda e si usor de agatat. Bai kktilor,bagati-va mintea in cap , la foamea din gatul vostru doar manelele va mai umplu stomacele lipite de sira spinarii. Daca va scutura cineva ,,,nici bani nu aveti in buzunare ,,,si va dati mari ca aveti ultimul album cu manelistul ala rom(bine ca nu le zice vodca) care traieste pe spinarea prostilor care ii cumpara albumele de jeg . Vai de mama noastra , am ajuns sa traim intr-o tara plina de manelisti inculti,jegosi,analfabeti. SI macar daca toti ar fi tigani ,dar din pacate marea masa de puscariasi care au facut scoala in puscarie,astia sunt cei care ne reprezinta pe noi,pentru ca strainul care vine ,se loveste vrand-nevrand de ei , atunci cand constata ca i sa subtilizat portofelul. Rusine romanilor care asculta manele si astfel incurajeaza prostia si tiganismele !
|
|
| 11-10-2006 19:46:43 |
|
|
?? fii-a-mea
Cont Sters
Inregistat: 13-06-2005
|
|
mihai a scris:
Fi-a-mea , ce diliu esti,semeni cu renu,sau mi se pare mie? |
oi fi semanand...dar apropos de manifestarile rasiste:mai uite-te in codul penal...!poate se sesizeaza vreun internaut politist...si poate mai e si tigan sau are rude de genul asta ca ai rupt-o in fericire ! 
|
|
| 12-10-2006 11:48:15 |
|
|
?? mihai
Cont Sters
|
|
mai bine sa o rup in gura decat in fericire . Apropo,,,fericire inseamna pi z da ?
|
|
| 12-10-2006 19:21:13 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
|
|
hm....incurcata treaba cu fericirea si cu ruptul...
|
|
| 13-10-2006 05:59:43 |
|
|
?? adrian ug
Cont Sters
Inregistat: 11-09-2006
|
|
mihai a scris:
mai bine sa o rup in gura decat in fericire . Apropo,,,fericire inseamna pi z da ? |
Vorbesti de tigani si de incultura dar mai inculta ca tine nu e nimeni.
|
|
| 13-10-2006 14:21:11 |
|
|
?? stefan_o
Cont Sters
Inregistat: 03-03-2006
|
|
mihai a scris:
mai bine sa o rup in gura decat in fericire . Apropo,,,fericire inseamna pi z da ? |
da draga mea ..insermna pi z da...dar nu a ta ..in nici un caz!..
|
|
| 13-10-2006 15:44:00 |
|
|
?? mihai
Cont Sters
|
|
|
| 13-10-2006 17:38:48 |
|
|
?? stefan_o
Cont Sters
|
|
|
| 13-10-2006 19:54:44 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
|
|
barfa barbateasca..mi se pare mult mai nostima decit cea a femeilor...... femeile spun : "am auzit" , " mi-a zis cineva" pe cind barbatii comenteaza ceva de genul : " stiu eu " chiar daca habar nu au despre subiect.... on topic.....manelele sunt ascultate in mai mare proportie de barbati, decit de femei
|
|
| 13-10-2006 20:56:05 |
|
|
?? fii-a-mea
Cont Sters
|
|
mihai a scris:
pt. mine da...dar ca orice lucru frumos nu tine mult... 
|
|
| 14-10-2006 15:33:51 |
|
|
?? adrian ug
Cont Sters
Inregistat: 11-09-2006
|
|
fii-a-mea a scris:
mihai a scris:
. Apropo,,,fericire inseamna pi z da ? |
pt. mine da...dar ca orice lucru frumos nu tine mult...  | ..... ... obsedat intelectual.
Ultima modificare facuta de adrian ug (16-10-2006 01:03:33)
|
|
| 15-10-2006 16:14:54 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
Inregistat: 15-11-2005
|
|
Uups... injuraturi... citisem eu ceva in instructiunile de folosire a forumului despre limbajul trivial?
|
|
| 15-10-2006 18:09:06 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
|
|
pai tot este topic despre tigani, incultura ect
|
|
| 16-10-2006 00:16:19 |
|
|
?? fii-a-mea
Cont Sters
|
|
da_si_nu a scris:
pai tot este topic despre tigani, incultura ect |
ai vazt?  daia ma itiii si eu pacilea sa!
|
|
| 16-10-2006 11:54:38 |
|
|
?? fii-a-mea
Cont Sters
|
|
SandieShaw a scris:
Uups... injuraturi... citisem eu ceva in instructiunile de folosire a forumului despre limbajul trivial? |
n-ai vazut nimic ! individul cofunda forumul cu un canal, iar exprimarea cu o punga de aurolac !
|
|
| 16-10-2006 11:55:44 |
|
|
?? mihai
Cont Sters
|
|
Sugeti bani si mancati floare ?
|
|
| 17-10-2006 16:25:31 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
|
|
Cica Einstein la o serata....merge la primul care-i iese in drum si-l intreaba...'ce IQ aveti? Rasp..400!' Einstein: 'uao fain, vin mai incolo sa vorbim de fizica nucleara". Merge la altul...'ce IQ ai?Rasp.. 240! Einstein: "super...vin sa vorbim de vid si spatiu'!!Intalneste inca un tip, si-l intreaba: 'da' tu ce IQ ai?' Ala raspunde...'15'!! Stanjenit de raspuns Einstein spune: ......( astept completarea voastra)
|
|
| 17-10-2006 16:37:21 |
|
|
?? mihai
Cont Sters
|
|
Pai noi avem formatia pop-rock IQ,aia care canta muzica la televizorul din dormitor,ca cel din sufragerie a sucombat de cand cu greva studentilor care nu au locuri de cazare la camine si vor sa calce blondele precum calca cocosul gaina care cred ei ca fuk oua de aur , de parca ovulul blondelor stie carte mai multa decat spermatozoidul cel istet care o fecunda pe ileana nesatula care si-o tragea si cu zmeul cel cu palosul invartosat si la el se stia ca mai intai ii ajungea acasa palosul , iar dupa trei ceasuri ajungea si el , atat de invartosat era el cand venea de la alte ilene companioane de meserie , ca se stie ca o insela pe maica sa ca acum sugea tzatza de la alte mu-ie-ri , ca aveau laptele mai vaginal si mai plin de hormonii fericirii.
|
|
| 17-10-2006 19:15:15 |
|
|
?? mihai
Cont Sters
|
|
Doamne ,cate mai imi trec prin cap ,,,cred ca de cand m-am facut blonda imi explodeaza neuronii de atata inteligenta .
|
|
| 17-10-2006 19:16:33 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
|
|
oare ce stimuleaza manelele ? depinde de om..zic eu... am dreptate ?
|
|
| 23-10-2006 17:24:22 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
Inregistat: 15-11-2005
|
|
mie, repulsie... dar am vazut ca unor june cu blujii pe solduri si unghii cu sclipici le stimula viguros trepidatia ombilicala...
|
|
| 24-10-2006 03:11:30 |
|
|
?? fii-a-mea
Cont Sters
|
|
SandieShaw a scris:
mie, repulsie... dar am vazut ca unor june cu blujii pe solduri si unghii cu sclipici le stimula viguros trepidatia ombilicala... |
pt. un barbat cu adevarat serios,care nu doreste complicatii...junele astea sunt mana cereasca...cine stie, cunoaste:"trepidatia ombilicala" e singurul element din decorul kick and run...
|
|
| 24-10-2006 11:57:51 |
|
|
?? mihai
Cont Sters
|
|
SandieShaw a scris:
mie, repulsie... dar am vazut ca unor june cu blujii pe solduri si unghii cu sclipici le stimula viguros trepidatia ombilicala... | CUM i-ati cataloga pe cei care asculta manele ? SI,,sa incep eu,,,inculti,idioti,cretini ,(asta in cazul ca nu sunt tigani),iar daca sunt tigani,,macar au o scuza ,,ca manelele sunt muzica de ghetouri,tiganeasca. Dar nu ii inteleg pe pustanii care desi nu sunt tigani,,,asculta manele ,,de fapt cred ca incultura,saracia,si prostia merg mana in mana . VOI ce parere aveti ?
|
|
| 24-10-2006 15:23:00 |
|
|
?? stefan_o
Cont Sters
|
|
parerea mea..put sunt violenti..nu gandesc..asta inspira si muzica lor...inr-un cuvant nu ai sufar..dar...sunt si ei oameni...pot fi civilizati!
|
|
| 24-10-2006 16:46:22 |
|
|
?? mihai
Cont Sters
|
|
stefan_o a scris:
parerea mea..put sunt violenti..nu gandesc..asta inspira si muzica lor...inr-un cuvant nu ai sufar..dar...sunt si ei oameni...pot fi civilizati! | POT fi civilizati cu conditia ca unul din parinti sa nu fi fost tigan,ca daca amandoi erau ciori,,,sa te ti,,,de portofel ! Cred ca au sanse de civilizare doar acestia care au macar un parinte mai spalat,ca sa vada si altceva decat dans din buric si lectii de furat din buzunare .
|
|
| 24-10-2006 19:11:08 |
|
|
?? next_lvl
Cont Sters
Inregistat: 02-10-2006
|
|
da_si_nu a scris:
oare ce stimuleaza manelele ? depinde de om..zic eu... am dreptate ? |
si da si nu dar ura asta care o vad impotriva manelelor mi se pare cel putin ciudata e una sa nu iti placa si e alta sa urasti nu ? cred ca poate e doar un pretext pentru ura rasiala asa zic eu, eu ascult orice gen de muzica se poate si chiar si manele sigur nu orice gunoi de melodie, ceva care sa imi placa....... Nici mie nu imi place rocku dar nu ma apuc acum sa zic ca toti cei care asculta rock sunt inculti, imputiti, drogati sau mai stiu eu cum. cat despre stimulat poate nu te stimuleaza pe tine dar mai sunt alti care le insufla ceva muzica asta....daca nu o cultura nemaipomenita macar o stare de bine....
|
|
| 26-10-2006 02:00:53 |
|
|
?? stefan_o
Cont Sters
|
|
nu te-ai saturat sa auzi numai de bani,masini si femei?...sunt singurele teme ale acestor asa zise cantece....
|
|
| 26-10-2006 11:32:18 |
|
|
?? fii-a-mea
Cont Sters
|
|
vad ca topicul asta a devenit rasist...jignirile,justificate sau nu,care au drept tinta o anume etnie cad sub incidenta codului penal;personal nu sunt deranjat insa e bine ca adminul asta sa se gandeasca la ce se expune permitand asemenea postari...
|
|
| 26-10-2006 14:32:19 |
|
|
?? fii-a-mea
Cont Sters
|
|
da, sigur ca m-am saturat sa aud numai de masini,bani si femei...ai uitat si de fala de a le avea...renule.in opinia mea manelele stimuleaza aceleasi simturi pe care le stimuleaza si hard-rock-ul,trash,heave metal si altele de genul asta...cand o sa am timp o sa argumentez asta, da_si_nu.nu am vazut pe NIMENI de pe aici sa argumenteze de ce manelele inseamna incultura...de ce tiganii se simt reprezentati de manele ( pt. asta ar fi motivul pt. care sunt atrasi de genul asta)...si de ce majoritatea tiganilor sunt inculti...cam asta ar fi trebuit sa fie tematica topicului asta si nu o lunga insiruire de insulte si enumerari de caracterizari jignitoare...ASTA ar trebui sa va dea de gandit...pacat ca Soryn nu mai e pe aici sa-i aud opinia...
|
|
| 26-10-2006 14:39:35 |
|
|
?? robertt
Cont Sters
Inregistat: 26-10-2006
|
|
prin organizaţie cu caracter rasist sau xenofob se înţelege orice grup format din trei sau mai multe persoane, care îşi desfăşoară activitatea temporar sau permanent, în scopul promovării ideilor, concepţiilor sau doctrinelor rasiste sau xenofobe, precum ura şi violenţa pe motive etnice, rasiale sau religioase, superioritatea unor rase şi inferioritatea altora, antisemitismul, incitarea la xenofobie, recurgerea la violenţă pentru schimbarea ordinii constituţionale sau a instituţiilor democratice, naţionalismul extremist. În această categorie pot fi incluse organizaţiile cu sau fără personalitate juridică, partidele şi mişcările politice, asociaţiile şi fundaţiile, societăţile comerciale, precum şi orice alte persoane juridice care îndeplinesc cerinţele prevăzute la prezenta literă;
|
|
| 26-10-2006 22:04:53 |
|
|
?? robertt
Cont Sters
Inregistat: 26-10-2006
|
|
Art. 3. - (1) Constituirea unei organizaţii cu caracter rasist sau xenofob se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi
|
|
| 26-10-2006 22:07:56 |
|
|
?? next_lvl
Cont Sters
Inregistat: 02-10-2006
|
|
stefan_o a scris:
nu te-ai saturat sa auzi numai de bani,masini si femei?...sunt singurele teme ale acestor asa zise cantece.... |
ba da dar cand ma satur pur si simplu nu mai ascult.
|
|
| 26-10-2006 22:56:04 |
|
|
?? fun-funny
Cont Sters
Inregistat: 29-09-2005
|
|
robertt a scris:
prin organizaţie cu caracter rasist sau xenofob se înţelege orice grup format din trei sau mai multe persoane, care îşi desfăşoară activitatea temporar sau permanent, în scopul promovării ideilor, concepţiilor sau doctrinelor rasiste sau xenofobe, precum ura şi violenţa pe motive etnice, rasiale sau religioase, superioritatea unor rase şi inferioritatea altora, antisemitismul, incitarea la xenofobie, recurgerea la violenţă pentru schimbarea ordinii constituţionale sau a instituţiilor democratice, naţionalismul extremist. În această categorie pot fi incluse organizaţiile cu sau fără personalitate juridică, partidele şi mişcările politice, asociaţiile şi fundaţiile, societăţile comerciale, precum şi orice alte persoane juridice care îndeplinesc cerinţele prevăzute la prezenta literă; |
da, si? care-i legatura?
|
|
| 26-10-2006 22:59:24 |
|
|
?? fii-a-mea
Cont Sters
|
|
daca nu o vezi...nici una ! 
|
|
| 27-10-2006 13:00:14 |
|
|
?? stefan_o
Cont Sters
|
|
incep sa inteleg un lucru..oare?...nu cei care fac parte din aceeasi rasa..si nu par a fi fac cel mai mare caz de incultura si de violenta clasei respective?...degeaba ne vopsim parul in blond ne epilam...purtam fuste scurte..si pantofi cu toc...si hulim clasa din care face parte..aschia nu sare departe de trunchi!
Ultima modificare facuta de stefan_o (27-10-2006 19:54:47)
|
|
| 27-10-2006 14:07:07 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
|
|
cum ati comenta afirmatia vecinului meu..:
" da, imi plac manelele, ce aveti voi cu mine, daca astea imi plac astea platesc.Vreau sa aud cintindu-se de bani, muieri, masini , putere, baute.Asa este si viata mea si ca atare nu vad de ce va legati voi de ceea ce are succes si imi place mie.. adrian, guta, salam, vijelie, sunt niste oameni populari care stiu sa le zica pe limba celor multi, a poporului. Oricit v-ati da voi de tari si de mari, tot ce votam noi iese presedinte, tot ce muncim noi plateste pensiile, asa ca ciocul mic si muzica la maxim..."
|
|
| 27-10-2006 22:04:40 |
|
|
?? fii-a-mea
Cont Sters
|
|
da_si_nu a scris:
" da, imi plac manelele, ce aveti voi cu mine, daca astea imi plac astea platesc.Vreau sa aud cintindu-se de bani, muieri, masini , putere, baute.Asa este si viata mea si ca atare nu vad de ce va legati voi de ceea ce are succes si imi place mie.. adrian, guta, salam, vijelie, sunt niste oameni populari care stiu sa le zica pe limba celor multi, a poporului. Oricit v-ati da voi de tari si de mari, tot ce votam noi iese presedinte, tot ce muncim noi plateste pensiile, asa ca ciocul mic si muzica la maxim..." |
are si el dreptatea lui ...intr-o mana ! cine stie in zile inspirate poate ca in amandoua ! 
|
|
| 28-10-2006 08:05:02 |
|
|
?? lauraMagic
Cont Sters
Inregistat: 30-05-2005
|
|
Marine, pacilea calca usor si tulio la stinga sau driapta cit mai riepede, ca pica pietre!
|
|
| 05-11-2006 12:35:40 |
|
da_si_nu Femeie
Moderator
|
|
relax , pe aici sunt doar vorbe, si raman doar vorbe....
|
|
| 10-11-2006 13:56:03 |
|
|
?? lauraMagic
Cont Sters
Inregistat: 30-05-2005
|
|
Ita la ea! Marinush, ia da fuga la magazinul mixt si ada ceva bun di baut, si alunga gainili aistea de p'aici, ca iar si gainatiaza pi masa si in pahari .
|
|
| 10-11-2006 19:21:14 |
|
|
?? Arriella
Cont Sters
Inregistat: 08-12-2006
|
|
Manelistii vor avea carnete de membru
Tot in consiliul de administratie vor avea functii, in baza rezultatului votingului ce se va desfasura cu ocazia primului congres, programat la sfarsitul lunii: Adrian Minune, Vali Vijelie, Nelu Ploiesteanu, Marian Mexicanu, Florin Salam s.a.m.d. Manelistii vor avea carnete de membru, vor beneficia pentru prima oara de sprijin juridic si consultanta in domeniul contabil pentru a nu intra in colimatorul Ministerului Finantelor.
Unul din proiectele manelistilor este de a-si crea primul post de televiziune destinat in exclusivitate etniei rromilor. Televiziunea ar trebui sa emita din primavara, iar motorul sau financiar va functiona dupa un protocol semnat intre Partida Rromilor (la ideea deputatului Nicolae Paun) si GrandBursuc Production, casa de productie muzicala a lui Dan Bursuc, ultimul urmand sa ocupe postul de director executiv.
Articol semnat de Florian Gheorghe Stirea urmatoare
COMENTARII Adauga comentariul tau 18. Smf in ei - cookies for everyone (18 afisari) 17. Sa le trag clanta - marianos piata chiliei (32 afisari) 16. Pe mata cine o f*** - fulger (43 afisari) 15. Ciori si tigani jegosi - unul (50 afisari) 14. Haaaaaa - kktii (29 afisari) 13. Ciori - Lord_Vader (35 afisari) 12. Si cateva scatoalce? - Loleck & Boleck (23 afisari) 11. La studii !!! - Rectorul Conservatorului (51 afisari) 10. Trabucul si piticul - Bulibasha (156 afisari) 9. Fara numar - sindicalistu (79 afisari) 8. Sindicat - damian (52 afisari) 7. Bineee - andrei (69 afisari) 6. Boraturile dreaq - Killer Monster (136 afisari) 5. Mi-e scarba - huoooooo (167 afisari) 4. Era de asteptat - manele se intoarce (92 afisari) 3. Partidul manelistilor - Adi Minune (119 afisari) 2. Oare? bine ar fi! - C.Roman (123 afisari) 1. Femeile lu ady - gigi schiopu (228 afisari)
|
|
| 08-02-2007 14:33:01 |
|
|
?? Arriella
Cont Sters
|
|
La Tandarei, peste drum de casa copilariei mele traiau niste tigani. Am pierdut sirul pe undeva pe la a patra generatie. Primii au fost asezati cu forta acolo; nu stiu ce au lasat in urma dar ala batrinu a baut si s-a stins de dorul zarilor, cailor si cortului. Aveau o casa facuta din carton presat, erau dispretuiti si ostracizati. Imediat ce m-am facut mai mare de trei ani am intrat in rind cu lumea, trintind poarta in nas fetei de virsta mea care vroia sa se joace. Mai inainte era altfel, nu stiam ce-i aia diferit si nu stiam ca oamenii put. Si mai inainte bunica mea trebuie c-a facut ce trebuie si cind trebuie pentru ca la moartea ei Maria tiganca a avut singurul epitaf meritoriu: "A murit o mare doamna". Mi-e rusine sa spun ca bunicii celor cu care ma jucasem toti anii aia erau acolo pt pomana.
Mai adaug ca am realizat de curind cum m-am facut mare: ma agitam pe strada, alergind ca un habauc - cam zece ani sa fi avut, iar Maria tiganca a venit sa ma roage sa-i tai o gaina; nu cred ca vroiam asta, un moment sa ma fi gindit nici nu m-as fi apropiat, dar pina sa-mi dau seama ma umflam in pene ca ce bine m-am priceput si nici nu s-a zbatut pasarea; cred ca era post ziua aia.
Aci vine Hegel: nu ma sustin a avea adevarul dar ma opun celor scrise de tine din principiu; sa fi zis ca sint bomboane de oameni as fi zis despre tiganii vazuti la Frankfurt si de sarcasmul ultimului cistigator german al premiului Nobel pt literatura la adresa conationalilor nostri...
Acum am si eu o intrebare: daca ii tii de ciori si ii tratezi ca atare de ce te minunezi ca iti ciriie in nas, facind ceea ce e clar ca te irita cel mai tare?
|
|
| 08-02-2007 14:37:13 |
|
|
?? Arriella
Cont Sters
|
|
ba sa plangem Submitted by michelle on Tue, 2005-09-20 18:31. E vina ei, ca s-a nascut; e vina noastra, ca nu le dam nici o sansa; e vina ma-sii, care este evident tipa si nu i-a dat "o educatie"; e vina universului, ca i-a creat si pe ei, de la inceput. Sa plangem, zic! Sa plangem! Sa inchidem ochii cand trecem pe langa ei si sa ne prefacem ca nu exista. Ca si pana acum!
» login or register to post comments
|
|
| 08-02-2007 14:38:01 |
|
|
?? edge
Cont Sters
Inregistat: 12-02-2007
|
|
Sa mor eu, daca Ariella asta nu este chiar asa cum se vede. Domnisoara draguta, spendoarea oricarui barbat casatorit trecut de 45 de ani. Confirma-mi te rog ca ai fuste scurte si par lung.
|
|
| 12-02-2007 15:13:59 |
|
|
|
da_si_nu a scris:
" da, imi plac manelele, ce aveti voi cu mine, daca astea imi plac astea platesc.Vreau sa aud cintindu-se de bani, muieri, masini , putere, baute.Asa este si viata mea si ca atare nu vad de ce va legati voi de ceea ce are succes si imi place mie.. adrian, guta, salam, vijelie, sunt niste oameni populari care stiu sa le zica pe limba celor multi, a poporului. Oricit v-ati da voi de tari si de mari, tot ce votam noi iese presedinte, tot ce muncim noi plateste pensiile, asa ca ciocul mic si muzica la maxim..." |
Pe net circula un mesaj in care se spune ca nevasta lui Florin Salam se numeste Victoria in buletin,(asadar Salam Victoria) .
|
|
| 02-04-2007 18:19:24 |
|
adiyna Femeie
Ii cunosc pe toti
Inregistat: 25-03-2005
|
|
Lool cenusareaso ...In Romania este posibil orice ...asa k ... Sa ne mai aduci asa vesti ...postaritso!!
|
|
| 02-04-2007 18:29:24 |
|
|
?? bosss
Cont Sters
Inregistat: 26-12-2005
|
|
se pare ca iar a aparut diana cu forte proaspete pe forum
|
|
| 02-04-2007 21:05:56 |
|
|
|
Scris de: Malkav Jun 22 2006, 03:23 AM "Ma-i treaba e asa...I-o nu ascult manele foarte des, adic-a nu sunt genu pe care io sa le asculta ca hobsedatu`. Ca ma-i aud de l-a vecini si c-a ma ma-i misc asa, reflexionar vorbin-dune, nu e treaba. Yo cred c-a ma defineste totusi genu asta de muzica. Vorbeste de bani, si yo ii am, vorbeste de femei frate si mie-mi place femeile mult adica asa...muuult raaau! Am vazut ca mai are si niste forme de reghii frate..Susanu ala rupe norm-a nu asa. adica, el e un manelist reghii si frate e jeleu. Mai e niste bucati care canta de bairame fratioare. Si daca e ceva care imi place despre este bairmele frate! Si nah, merge o buca` despre bairame la un bairam,nu? Imi place mult ca fratioare, daca asculti ai si sanse sa te faci cantare-t. adica...nah, incepi sa prinzi spilu fratioare, jmecheria...si te bagi...ce daca sunt roman si cant muzica de rromi? he he...jmecherie frate...yo ma stiu cu toti tiganii astia care sta p-acilea pe la mine. am spate! Imi place ce poarta baietii. Mi-am luat si yo niste ghiuluri d-alea belea fratioare...si am dat si-un tun in Spania cum zice fratele Adrian si miam luat niste toale manca`! Si imi place sa ascult manele ca ma zoreste asa sa fac ceva cu viata mea. pai i-i vezi pe toti ca se ajunge si vrei si tu manca` adica nah...intelege-ti voi! si pe mine nu ma intereseste ca lumea ma barfes-te, ca yo am fratii mei care ma acompanieste peste tot si ferestete sa te dai urat! Ce daca unii zice ca domne te prosteste manele.Io nu ascult asa des...eeeh, da yo am scoala vietii fraierilor! ca de cealalta scoala ma-m lasat ca ma oprea fratie!Io sunt manelar pasiv si sunt si mandru de asta decat ca roacarii aia nespalati s-au ca reparii aia cu rahatu' la fund...frateeee, te imbraci ca baietii frate nu asa! V-am zis ca imi place femeile nu? Asa...imi place frate! Si asta e frate...i-o am dat Da frate, ca imi place!!!"
|
|
| 04-04-2007 18:30:02 |
|