Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sînteti conectat.
|
| Autor |
| Mesaje |
Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
Inregistat: 01-03-2007
|
|
pane io i-am spus doar sa caute !....nu shi ca o sa gaseasca !....hihihihihi !
P. Pan 63 a scris:
ciudatul_srl a scris:
sinderella a scris:
Am cunoscut un barbat. Aici. Ne potrivim. N-avem inhibitii. Nici unul. Dar ma mintea. . |
lasa-l dracu shi cauta altu ba fato ....sarac , urat ...dar sa nu minta ! |
Coane, m-ai spart ! Aproape ca mi s-au luxat falcile de cat am ras !!!  Pai, fratie, ii scrie pe frunte sau in buletin ca-i mincinos ? Il timite sa-si faca wassermanu si p-orma-i cere rezultatu ca sa vaza cum shade-n prvinta asta ? Sau alta : crezi ca numa' ai frumosi si avuti, mint ? Il lasa p-asta si ia unu stramb si far' de-un chior in buzunare, ca mai tarziu sa-si dea seama ca-nghitit o remorca de gogosi ! Hai s-o dam dracu de minciuna si sa privim adevarul : parca-s altfel dumele servite de unu aratos, culant, iar daca mai fute si bine, i-a rasarit soarele pa ulita !!!  |
|
|
| 31-08-2007 19:46:31 |
|
|
?? confidentu2
Cont Sters
Inregistat: 24-07-2007
|
|
Oamenii mint din diverse motivatii,,, dar la baza sta faptul ca este mult mai usor si mai confortabil pentru toate partile implicate sa minti decat sa spui adevarul. Se zice ca ceea ce omul nu stie,,nu ii poate face rau. Asa ca mintim ca sa nu ranim,, mintim ca sa nu pierdem avantaje,, mintim ca sa nu pierdem prietenia celor din jur, mintim ca sa nu ne pierdem iubitul/iubita. Mintim fiindca pe undeva intuim ca adevarul nu ar putea fi suportat. Cei mai multi nici nu-si doresc adevarul,, prefera sa auda ceea ce vor sa auda. Mintim fiindca ne-ar fi noua insine greu sa recunoastem un adevar,, care ar putea ruina parerea buna pe care o avem referitor la propria persoana. Un om ajunge sa isi teasa un noian de minciuni,, pe care tot repetandu-le si ajungand a fi crezute de cei din jur,, ajunge si el sa le creada. Atunci viata sa devine minciuna. Acel om se obisnuieste astfel iar o schimbare i-ar aduce mai multe rasturnari decat ar fi in stare sa duca. Asa ca va continua la nesfarsit,,,
|
|
| 21-10-2007 03:58:56 |
|
|
?? Am_venin_peVarf
Cont Sters
Inregistat: 21-10-2007
|
|
de ce nu sintetizezi, confidentu2 ? Ia uite ce simplu e: Life is dreaming about f*cking
Ultima modificare facuta de Am_venin_peVarf (21-10-2007 07:42:17)
|
|
| 21-10-2007 07:01:18 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
Inregistat: 01-12-2006
|
|
Este usor sa ne prefacem. Este usor sa zambim, dar in realitate sa fim tristi, la fel cum este usor sa simulam melancolia, cand de fapt noi suntem mai mult decat ok. Spunem despre noi ca suntem sinceri si ca orice reactia ni s-ar citi pe fata si ca nu am putea minti niciodata, uneori fara sa fim constienti ca pana si atunci mintim. Cel mai amuzant lucru mi se pare cand cineva iti spune adevarul razand si tu il consideri minciuna sau pur si simplu o gluma proasta, iar cel mai trist mi se pare momentul in care tu contientizezi ca acela este adevarul, dar te minti pe tine, pentru ca nu vrei sa-ti fie spulberate visele. Daca nu suntem sinceri cu ceilalti, de ce macar nu suntem sinceri cu noi? Cand am incetat sa mintim si am inceput sa ne mintim? Fugim de adevar, de palpabil, de concret, incercam sa uitam ca suntem fiinte rationale si puternice, care ar putea sa se descurce oricum si ne ascundem in spatele unor argumente, pe care daca le-am spune cu voce tare, sunt sigura ca ne-ar pufni rasul, sau plansul..dupa caz. Toti ne dorim adevarul. Toti ne suparam cand suntem mintiti. Dar in momentul in care suntem pusi fata in fata cu el (despre adevar vorbesc), ne incruntam, devenim drepti si mandri si-l negam cu tot sufletul. Ne convine mai mult sa ne mintim si sa continuam sa credem ca traim intr-o lume roz bonbon. Oare asa suntem mai fericiti sau pur si simplu, mai presus de minciuni, de fericire si de autoamagire, sta o mare si intensa speranta...ca poate lucrurile chiar asa vor fi?
|
|
| 10-12-2007 06:00:08 |
|
|
?? Lake
Cont Sters
Inregistat: 29-10-2007
|
|
Când eram copii, spuneam "m'ai păcălit" şi râdeam împreună de acest lucru. Apoi am devenit adulţi şi am început să spunem "m'ai minţit" şi ne'am supărat unii pe alţii. Acţiunea e aceeaşi, dar noi o interpretăm diferit.
|
|
| 10-12-2007 11:59:26 |
|
|
?? un vis mangaios
Cont Sters
|
|
cand spui o minciuna trebuie sa spui apoi o mie ca sa o sustii pe prima....cand esti mereu,mereu sincer (a fi sincer nu inseamna ca spui si adevarul),s-ar putea sa te duci de rapa ,sa dai faliment...insa ,spiritual sinceritatea te inalta,minciunea te dezonoreaza!....ar fi bine un timbru echilibrat ,flexibilitate,adaptabilitate,ratiune si un strop de nebunie....
|
|
| 10-12-2007 14:40:39 |
|
|
?? Lake
Cont Sters
|
|
Am văzut cum acelaşi eveniment a fost perceput diferit de participanţii la el; unele variante chiar se excludeau una pe alta. Şi atunci... cine minţea şi cine spunea adevărul?
|
|
| 10-12-2007 22:27:50 |
|
|
?? un vis mangaios
Cont Sters
|
|
adevarul e relativ,,...azi mare geniu,maine e criminal,doctorie buna ,maine e cancerigena...minciuna e buna uneori ,poate salva vieti...eu sunt de parere ca viata asta ,asa cum este ea...trebuie traita frumos,mai ales tineretea "mancata"la maxim....sa ajungem la capatul puterilor noastre sa exclamam"iata am fost un om iubaret,darnic,iertator,si am realizat ceva...copii,o casa,o inventie revolutionara..etc.."
Lake a scris:
Am văzut cum acelaşi eveniment a fost perceput diferit de participanţii la el; unele variante chiar se excludeau una pe alta. Şi atunci... cine minţea şi cine spunea adevărul? |
Ultima modificare facuta de un vis mangaios (10-12-2007 22:34:32)
|
|
| 10-12-2007 22:33:58 |
|
|
?? Lake
Cont Sters
|
|
Pentru unii e frumoasă vâlvătaia focului, care mistuie totul în câteva clipe, într'un spectacol de neuitat. Pentru alţii, arderea domoală a lumânării, ceas după ceas, stingându'se în tăcere. Pentru alţii aceleaşi şi, totuşi, altele 
|
|
| 10-12-2007 22:36:35 |
|
|
?? un vis mangaios
Cont Sters
|
|
ete pt mine e frumos ceea ce e luminos!...si flacara romantica si jocul de artificii,vulcanul ....
Lake a scris:
Pentru unii e frumoasă vâlvătaia focului, care mistuie totul în câteva clipe, într'un spectacol de neuitat. Pentru alţii, arderea domoală a lumânării, ceas după ceas, stingându'se în tăcere. Pentru alţii aceleaşi şi, totuşi, altele  |
|
|
| 10-12-2007 22:40:05 |
|
|
?? Lake
Cont Sters
|
|
Mă bucur Şi totuşi... cât de frumoasă devine lumina atunci când ai văzut şi întunericul...
un vis mangaios a scris:
ete pt mine e frumos ceea ce e luminos!...si flacara romantica si jocul de artificii,vulcanul .... |
|
|
| 10-12-2007 22:46:02 |
|
|
?? un vis mangaios
Cont Sters
|
|
si cat de frumos e barbatul cand ii stii si clona lui...cat de frumos e trandafirul cand stii cum e maracinele....
|
|
| 10-12-2007 23:14:19 |
|
|
?? Lake
Cont Sters
|
|
un vis mangaios a scris:
si cat de frumos e barbatul cand ii stii si clona lui...cat de frumos e trandafirul cand stii cum e maracinele.... |
Frumosul trandafir, pe care noi îl admirăm, s'ar putea să fie o pacoste pentru un orb, care îi simte spinii...
|
|
| 10-12-2007 23:26:56 |
|
|
?? un vis mangaios
Cont Sters
|
|
of cum le mai indrugi tu pe toate....fugi in alta lume ,noi aici vrem sex,sex,sex....chiar de ce sunt siturile astea ,pentru haimanuceala ?....pierdere de timp?...mie mi se pare o prostie sa stau doi ani pe taste si sa gasesc doar unul....parca nu se merita....bine fac acei ce se distreaza asa...aiurea...ete,naroada de mine ce tot caut io romanticul....o nerozie computerul asta...de...un moft de-al meu...3x!
Lake a scris:
un vis mangaios a scris:
si cat de frumos e barbatul cand ii stii si clona lui...cat de frumos e trandafirul cand stii cum e maracinele.... |
Frumosul trandafir, pe care noi îl admirăm, s'ar putea să fie o pacoste pentru un orb, care îi simte spinii... |
Ultima modificare facuta de un vis mangaios (10-12-2007 23:38:24)
|
|
| 10-12-2007 23:33:26 |
|
|
?? Lake
Cont Sters
|
|
un vis mangaios a scris:
of cum le mai indrugi tu pe toate....fugi in alta lume ,noi aici vrem sex,sex,sex....chiar de ce sunt siturile astea ,pentru haimanuceala ?....pierdere de timp?...mie mi se pare o prostie sa stau doi ani pe taste si sa gasesc doar unul....parca nu se merita....bine fac acei ce se distreaza asa...aiurea...ete,naroada de mine ce tot caut io romanticul....o nerozie computerul asta...de...un moft de-al meu...3x! |
"Noi aici vrem sex, sex, sex", spuse cea care îi îndeamnă să privească spre suflet, nu spre trup, pe cei care dau anunţuri directe că sunt în căutare de sex  Din experienţa mea, saiturile de sex nu prea duc la sex; dar poate că sunt eu mai nătăfleţ  Apoi, romantismul cu sexul nu sunt neapărat incompatibile. Nici neapărat compatibile.
"- Computerul e o nerozie! spuse Tudora şi, lăsând baltă personajul "Un Vis Mângâios", ieşi de pe forum. Închise calculatorul, merse să mănânce delicioasa fasole cu varză, bău o bere, apoi se culcă. - Computerul e o nerozie! spuse Dumnezeu şi, lăsând baltă personajul "Tudora", ieşi de pe forum. Închise spaţiul virtual, merse să se delecteze cu nişte ambrozie, apoi se culcă. - Computerul e o nerozie! spuse Nenumitul şi, lăsând baltă personajul "Dumnezeu" ieşi..."
Ultima modificare facuta de Lake (10-12-2007 23:45:40)
|
|
| 10-12-2007 23:44:35 |
|
|
?? un vis mangaios
Cont Sters
|
|
esti super ...te-as smotoci o tzara....imi place umorul tau....
Lake a scris:
un vis mangaios a scris:
of cum le mai indrugi tu pe toate....fugi in alta lume ,noi aici vrem sex,sex,sex....chiar de ce sunt siturile astea ,pentru haimanuceala ?....pierdere de timp?...mie mi se pare o prostie sa stau doi ani pe taste si sa gasesc doar unul....parca nu se merita....bine fac acei ce se distreaza asa...aiurea...ete,naroada de mine ce tot caut io romanticul....o nerozie computerul asta...de...un moft de-al meu...3x! |
"Noi aici vrem sex, sex, sex", spuse cea care îi îndeamnă să privească spre suflet, nu spre trup, pe cei care dau anunţuri directe că sunt în căutare de sex  Din experienţa mea, saiturile de sex nu prea duc la sex; dar poate că sunt eu mai nătăfleţ  Apoi, romantismul cu sexul nu sunt neapărat incompatibile. Nici neapărat compatibile.
"- Computerul e o nerozie! spuse Tudora şi, lăsând baltă personajul "Un Vis Mângâios", ieşi de pe forum. Închise calculatorul, merse să mănânce delicioasa fasole cu varză, bău o bere, apoi se culcă. - Computerul e o nerozie! spuse Dumnezeu şi, lăsând baltă personajul "Tudora", ieşi de pe forum. Închise spaţiul virtual, merse să se delecteze cu nişte ambrozie, apoi se culcă. - Computerul e o nerozie! spuse Nenumitul şi, lăsând baltă personajul "Dumnezeu" ieşi..." |
Ultima modificare facuta de un vis mangaios (11-12-2007 00:09:46)
|
|
| 10-12-2007 23:56:47 |
|
|
?? Lake
Cont Sters
|
|
un vis mangaios a scris:
esti super ...te-as zmotoci o tzara....imi place umorul tau.... |
Zmotoceală... zmotoceală? 
|
|
| 10-12-2007 23:59:26 |
|
|
?? un vis mangaios
Cont Sters
|
|
cum vrei tu...asa cum ciugule gaina ....sau cum rontaie lacusta...
Lake a scris:
un vis mangaios a scris:
Zmotoceală... zmotoceală?  |
Ultima modificare facuta de un vis mangaios (11-12-2007 00:03:05)
|
|
| 11-12-2007 00:02:53 |
|
|
?? Lake
Cont Sters
|
|
un vis mangaios a scris:
cum vrei tu...asa cum ciugule gaina ....sau cum rontaie lacusta... |
Şi la faza asta tu eşti găina / lăcusta, iar eu sunt chestia ciugulită / ronţăită? Naşpa, cum se spune în ziua de azi... Mai bine stau pe curu' meu  Sau... depinde... 
|
|
| 11-12-2007 00:06:06 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
Inregistat: 15-11-2005
|
|
Lake a scris:
un vis mangaios a scris:
Acum inteleg eu de ce majoritatea populatiei scrie gresit romaneste: pentru ca se citeste poezie in draci... doar poetii nu gresesc gramatical, ei doar fac licente poetice...  
|
|
| 11-12-2007 00:07:59 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
|
|
Sint poeti care nu pot scrie decit sub aburi de alcool... cu toate astea .... te las pe tine sa completezi...
un vis mangaios a scris:
meyyyy...ce vrei sa scriu corect cand beu bere?!...hm...smotaceala e bine Marine?
SandieShaw a scris:
Lake a scris:
Acum inteleg eu de ce majoritatea populatiei scrie gresit romaneste: pentru ca se citeste poezie in draci... doar poetii nu gresesc gramatical, ei doar fac licente poetice...   |
|
|
|
| 11-12-2007 00:19:17 |
|
|
?? un vis mangaios
Cont Sters
|
|
te rog mamy..nu beu alcool...ci bere....ce ai cu mine?
SandieShaw a scris:
Sint poeti care nu pot scrie decit sub aburi de alcool... cu toate astea .... te las pe tine sa completezi...
un vis mangaios a scris:
meyyyy...ce vrei sa scriu corect cand beu bere?!...hm...smotaceala e bine Marine?
SandieShaw a scris:
Acum inteleg eu de ce majoritatea populatiei scrie gresit romaneste: pentru ca se citeste poezie in draci... doar poetii nu gresesc gramatical, ei doar fac licente poetice...   |
|
|
|
|
| 11-12-2007 00:22:35 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
|
|
.. cit despre puterea diftongului ce sa mai vorbim....
|
|
| 11-12-2007 00:39:30 |
|
|
?? Lake
Cont Sters
|
|
SandieShaw a scris:
.. cit despre puterea diftongului ce sa mai vorbim.... |
Cum zice Buzdugan "deci... m'ai spart!" Cred că a trecut pe lângă mine ideea/poanta/ironia sau ce'o fi fost, că eu n'o pricepui... 
|
|
| 11-12-2007 00:45:02 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
|
|
Lake a scris:
SandieShaw a scris:
.. cit despre puterea diftongului ce sa mai vorbim.... |
Cum zice Buzdugan "deci... m'ai spart!" Cred că a trecut pe lângă mine ideea/poanta/ironia sau ce'o fi fost, că eu n'o pricepui...  |
eu stiam ca de obicei era mare noroc cind trecea buzduganul pe linga tine... alta arma alba de felul asta nu prea stiu....
|
|
| 11-12-2007 00:47:58 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
Deh,subtilitatea ei,abia dupa ce te vei acomoda cu stiul ei o vei savura... Dar dupa ce te obisnuiesti,mori de dragul si dorul ei! 
|
|
| 11-12-2007 02:23:36 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
|
|
Asa e, buna Tasha, eu sint ca prima suta de pagini dintr-un roman de Umberto Eco... daca ai reusit s-o parcurgi, restul e o aventura antrenanta!  
Ultima modificare facuta de SandieShaw (15-12-2007 18:13:45)
|
|
| 15-12-2007 18:13:27 |
|
Honolulu Femeie
Nou venit
Inregistat: 30-01-2007
|
|
Parerea mea este una singura, ei mint la fel cum si femeile o fac cand sunt constransi pt a spune adevarul si al infrunta, e greu sa infrunti responsabilitatea dupa ce minti!!!
|
|
| 15-12-2007 20:30:21 |
|
|
?? niladam
Cont Sters
Inregistat: 23-10-2007
|
|
De nevoie doamnelor, de nevoie ! NICIODATA de ... placere !
|
|
| 18-12-2007 12:56:52 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
niladam a scris:
De nevoie doamnelor, de nevoie ! NICIODATA de ... placere ! |
oops!adica cum?
|
|
| 18-12-2007 18:15:38 |
|
|
?? Lake
Cont Sters
|
|
Există oameni care au o plăcere din a minţi. Există şi oameni care o fac continuu, mi se pare că e chiar considerată o boală; parcă se numesc "mitomani" acei oameni...
|
|
| 18-12-2007 19:22:30 |
|
|
?? niladam
Cont Sters
|
|
Barbatii mint pt a evita reprosurile, scandalurile, crizele, cratitele si tigaile aruncate ... Altfel intre ei , la o bere, striga in gura mare : Bai, suntem sinceri pana la postie, bai !!!
|
|
| 19-12-2007 03:48:25 |
|
|
?? niladam
Cont Sters
|
|
... prostie... ( de emotie )
|
|
| 19-12-2007 03:49:19 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
niladam a scris:
Barbatii mint pt a evita reprosurile, scandalurile, crizele, cratitele si tigaile aruncate ... Altfel intre ei , la o bere, striga in gura mare : Bai, suntem sinceri pana la postie, bai !!! |
MAI SUNT SI MINCIUNI INOCENTE...care evident salveaza anumite situatii,poate acelea chiar sunt bine venite... De ce sa spui un astfel de adevar , sa inceapa sa te certe, sa iti dea cu o matura in cap..sa urle sa faca ca toti nebuni, sa arunce cu borcane dupa tine....si sa te faca in toate felurile..? Mai bine scotocesti o minciunica frumoasa si gata...si toti sunt impacati si fericiti. De ce sa ii stric seara de tot din cauza ca am fost magar? Mai bine..cand ma intorc iau si o cutie de bomboane sau o floare...

|
|
| 19-12-2007 11:14:13 |
|
|
?? niladam
Cont Sters
|
|
Corect. Asa ar fi frumos. Dar cand "ma intorc" si imi vad de treaba, fara bomboane sau flori sunt un badaran care nu are sentimente. Daca am bomboane sau flori, e clar ... , am ceva de ascuns ! Exista acea infailibila ... intuitie feminina prin care "miroase" de la distanta (de pe scara blocului) minciuna. "Trebuie sa fie ceva, altfel nu era asa amabil !" Asa ca ... vii acasa normal, dai celebrul "Buna seara, draga !", asculti ce zi grea a avut ... "si nu mai intra incaltat, vezi ca esti murdar - eu am curatat azi toata ziua..." si vecina care si-a luat pantofi de ... milioane, ... mananci tacut (mancarea trebuie sa iti placa neaparat - de azi dimineata se munceste la ea ) asculti cate in luna si'n stele, te faci ca intelegi - ca altfel ... , te speli, te schimbi ( Ce... !!! aici e grajd, nu vezi ca mirosi de la o posta !) incerci sa asculti ... mai departe... Pana adormi ! E si maine o zi, si de maine pun piciorul in prag ! Intodeauna ... de maine !
|
|
| 19-12-2007 11:59:14 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
niladam a scris:
Corect. Asa ar fi frumos. Dar cand "ma intorc" si imi vad de treaba, fara bomboane sau flori sunt un badaran care nu are sentimente. Daca am bomboane sau flori, e clar ... , am ceva de ascuns ! Exista acea infailibila ... intuitie feminina prin care "miroase" de la distanta (de pe scara blocului) minciuna. "Trebuie sa fie ceva, altfel nu era asa amabil !" Asa ca ... vii acasa normal, dai celebrul "Buna seara, draga !", asculti ce zi grea a avut ... "si nu mai intra incaltat, vezi ca esti murdar - eu am curatat azi toata ziua..." si vecina care si-a luat pantofi de ... milioane, ... mananci tacut (mancarea trebuie sa iti placa neaparat - de azi dimineata se munceste la ea ) asculti cate in luna si'n stele, te faci ca intelegi - ca altfel ... , te speli, te schimbi ( Ce... !!! aici e grajd, nu vezi ca mirosi de la o posta !) incerci sa asculti ... mai departe... Pana adormi ! E si maine o zi, si de maine pun piciorul in prag ! Intodeauna ... de maine ! |
Vorbesti din propria experienta? ca prea esti convingator...

|
|
| 19-12-2007 16:45:25 |
|