Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sînteti conectat.
|
Mariaa Femeie
Nou venit
Inregistat: 12-11-2008
|
|
http://www.***/watch?v=W5N1h3BkK90
http://www.***/watch?v=h3llGNJ98lc&feature=related
http://www.***/watch?v=MKAbinFYhqo&feature=related
|
|
| 28-11-2008 00:22:41 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
Inregistat: 18-08-2005
|
|
Madona You don't need nothing at all but Meee. aaaaaa, eeee You don't need nothing at all, but meee
|
|
| 29-11-2008 14:04:41 |
|
Mariaa Femeie
Nou venit
|
|
http://www.***/watch?v=-GX0UDbfnmk&feature=related
Este simpatic si antrenant
|
|
| 29-11-2008 14:28:53 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
Inregistat: 19-07-2008
|
|
Mariaa a scris:
http://www.***/watch?v=-GX0UDbfnmk&feature=related
Este simpatic si antrenant |
O fi...dar acest site nu accepta trimiteri spre alte lick-uri...
|
|
| 29-11-2008 14:37:00 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
UN CANTEC CARE IMI PLACE FOARTE MULT,sper sa va placa si voua,mai ales azi ca e ziua Romaniei!!!
Un cântec istoric ne-aduce aminte Că fraţii în veci vor fi fraţi Un cântec de luptă bătrân ca Unirea Voi compatrioţi ascultaţi
Treceţi batalioane române Carpaţii La arme cu frunze şi flori V-aşteaptă izbânda, v-aşteaptă şi fraţii Cu inima la trecător
Ardealul, Ardealul, Ardealul ne cheamă Nădejdea e numai la noi Sărută-ţi copile părinţii şi fraţii Şi-apoi să mergem la război
Nainte, nainte spre Marea Unire Hotarul nedrept să-l zdrobim Să trecem Carpaţii, ne trebuie Ardealul De-o fi să ne-ngropăm de vii
Cu săbii făcură Unirea, ce inimi! Spre Alba cu toţii mergeam Toţi oamenii ţării semnau întregirea Voinţa întregului neam
Cu toţii eram regimente române Moldova, Muntenia, Ardeal Fireasca unire cu patria mumă Ne-a fost cel mai drept ideal
Aceasta-i povestea Ardealului nostru Şi-a neamului nostru viteaz Istoria-ntreagă cu lupte şi jertfe Trăieşte-n unirea de azi
Dreptatea şi pacea veghează Carpaţii Şi ţara e frunze şi flori A noastră izbânda, ai noştri sunt fraţii Trăiască în veci trei culori
Vrem linişte-n ţară şi pace în lume Dar dacă-ar veni vreun blestem Carpaţii şi fraţii sări-vor ca unul Urmând comandantul suprem
Treceţi batalioane române Carpaţii La arme cu frunze şi flori A noastră-i izbânda, ai noştri sunt fraţii Trăiască în veci trei culori.
Ultima modificare facuta de tasha 1951 (01-12-2008 09:50:25)
|
|
| 01-12-2008 09:49:04 |
|
|
?? ossy
Cont Sters
Inregistat: 03-01-2005
|
|
CELELALTE CUVINTE!!! i-am redescoperit,au reinviat...pink floyd al romaniei!!!
|
|
| 04-12-2008 01:29:27 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
Inregistat: 17-03-2008
|
|
Ascult "Zdob si Zdub" - HORA COSMICA Sunt fana Zdob si Zdub . Extremule , iti dedic acest cantec...intr-o zi cand o sa ne intalnim cu totii in Bunkeristania o sa dansam cu totii Hora Cosmica , da ? Cu tine-n frunte , Prea Mare Cap ! Ar fi timpul sa cam apari din nou Prea Mare Cap Al Trebii...ai promis ca ne iei de neveste...albanezele te-asteapta.
Everybody hai la hora ! Cine zice ceva de rau de Zdob si Zdub nu mai vorbesc cu el niciodata
Ultima modificare facuta de titmouse (04-12-2008 09:14:46)
|
|
| 04-12-2008 09:06:21 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
Hora asta?
Mariutza lasa-n drum carutza I-o hora cu dj'ei,joaca basmalutza Lautaru'Hancu si'o luat avantu' La pas chitara zguduie pamantu'
Ia la joc fetitza,de la sucevitza O roscovana ii sprijina portitza Mai cu sarm mamuca Roade iar papucu Nici nu sta cine vrea hai la hora mea
|
|
| 04-12-2008 09:42:33 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
|
|
NJD a scris:
Hora asta?
Mariutza lasa-n drum carutza I-o hora cu dj'ei,joaca basmalutza Lautaru'Hancu si'o luat avantu' La pas chitara zguduie pamantu'
Ia la joc fetitza,de la sucevitza O roscovana ii sprijina portitza Mai cu sarm mamuca Roade iar papucu Nici nu sta cine vrea hai la hora mea |
Nuuu NJd-ule , Hora Cosmica...de pe Marte :
Zboara Zdubi inspre Marte Everybody hai la hora Hora cosmica cu foc Toata lumea hai la joc .
Ultima modificare facuta de titmouse (04-12-2008 10:08:10)
|
|
| 04-12-2008 09:56:55 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
|
|
Buna dimineata , Hipercooooop . Ai capatat ceva de Mos Nicolae ? Sigur ? Te-ai uitat bine ? Macar o scama... Cu dedicatie din partea mea pentru Hipercoopul Intergalactic IMNUL POLITIEI BUNKERINEZE :
Zdob si Zdub : "Vai si-amar de capu' meu". Descarca piesa de pe Strong si ascult-o , Hipercop !
|
|
| 08-12-2008 09:14:21 |
|
|
?? niladam
Cont Sters
Inregistat: 23-10-2007
|
|
"Neatza HiperProcuroare ! M-am uitat atent ... nimic ! Doar ... tzuica De-atunci ... cant melodia shi ... m-am facut Zoob ! 
|
|
| 08-12-2008 09:19:27 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
|
|
Xtremul a scris:
titmouse a scris:
Ascult "Zdob si Zdub" - HORA COSMICA Sunt fana Zdob si Zdub . Extremule , iti dedic acest cantec...intr-o zi cand o sa ne intalnim cu totii in Bunkeristania o sa dansam cu totii Hora Cosmica , da ? Cu tine-n frunte , Prea Mare Cap ! Ar fi timpul sa cam apari din nou Prea Mare Cap Al Trebii...ai promis ca ne iei de neveste...albanezele te-asteapta.
Everybody hai la hora ! Cine zice ceva de rau de Zdob si Zdub nu mai vorbesc cu el niciodata |
Sinteti ca si luate !!! Desi s-ar putea sa mi se urce la cap (ala de SUS , totusi) unele apelative (v. "regina baltzii"  ) si sa va selectez mai intai prin diverse teste, incluzind lupte-n noroi (K-1 sau K-69 ), paruieli cosmice zdubaitoare si alte confirmari de talente Xtreme - pe care nu indraznesc totusi sa le expun explicit aici, ca-s om cu frica lui Evil...   |
Prea Mare Cap Al Trebii , recunosti ca albanezele tale sunt niste fete foarte dragute ? Ma rog...una cu fata , cealalta cu spatele...o sa propun bengalezei sa facem schimb de pozitii . Ce zici , Extremule ? pentru divertisment...sa puna ea o poza cu fata si eu una cu spatele...hai bengalezo...ca-i plictisitor...inversam pozitiile ?
|
|
| 13-12-2008 12:04:21 |
|
mihaela_f Femeie
Nou venit
Inregistat: 23-03-2008
|
|
... te bagashi intre doua ... Pai shi io' (par'example) unde mai intru ? (sa nu-mi spui ca in p***** ... ca nu mai am loc Unde ?! In pivnitza?!( privata, putz, poloboc, poienitza, piscina,pestera etc.).
|
|
| 14-12-2008 12:45:43 |
|
mihaela_f Femeie
Nou venit
|
|
titmouse a scris:
Xtremul a scris:
titmouse a scris:
Everybody hai la hora ! Cine zice ceva de rau de Zdob si Zdub nu mai vorbesc cu el niciodata |
Sinteti ca si luate !!! Desi s-ar putea sa mi se urce la cap (ala de SUS , totusi) unele apelative (v. "regina baltzii"  ) si sa va selectez mai intai prin diverse teste, incluzind lupte-n noroi (K-1 sau K-69 ), paruieli cosmice zdubaitoare si alte confirmari de talente Xtreme - pe care nu indraznesc totusi sa le expun explicit aici, ca-s om cu frica lui Evil...   |
Prea Mare Cap Al Trebii , recunosti ca albanezele tale sunt niste fete foarte dragute ? Ma rog...una cu fata , cealalta cu spatele...o sa propun bengalezei sa facem schimb de pozitii . Ce zici , Extremule ? pentru divertisment...sa puna ea o poza cu fata si eu una cu spatele...hai bengalezo...ca-i plictisitor...inversam pozitiile ? |
Dupa tine albanezo (pardon, Tirano(!)zic unii ...) !
Ultima modificare facuta de mihaela_f (14-12-2008 13:01:03)
|
|
| 14-12-2008 12:50:47 |
|
mihaela_f Femeie
Nou venit
|
|
On topic Ia vedeti domnilor, o sa va placa! Lebanese Belly Dance 27
Ultima modificare facuta de mihaela_f (14-12-2008 14:25:26)
|
|
| 14-12-2008 13:05:59 |
|
|
?? traven
Cont Sters
Inregistat: 18-06-2008
|
|

PATRICIA KAAS - Mon mec a moi
Il joue avec mon coeur Il triche avec ma vie Il dit des mots menteurs Et moi je crois tout c'qu'il dit Les chansons qu'il me chante Les rêves qu'il fait pour deux C'est comme les bonbons menthe ça fait du bien quand il pleut Je m'raconte des histoires En écoutant sa voix C'est pas vrai ces histoires Mais moi j'y crois.
Mon mec à moi Il me parle d'aventures Et quand elles brillent dans ses yeux J'pourrais y passer la nuit Il parle d'amour Comme il parle des voitures Et moi j'y suis où il veut Tellement je crois tout c'qu'il m'dit Tellement je crois tout c'qu'il m'dit Oh oui Mon mec à moi
Sa façon d'être à moi Sans jamais dire je t'aime C'est rien qu'du cinéma Mais c'est du pareil au même Ce film en noir et blanc Qu'il m'a joué deux cents fois C'est Gabin et Morgan Enfin ça ressemble à tout ça J'm'raconte des histoires Des scénarios chinois C'est pas vrai ces histoires Mais moi j'y crois
Mon mec à moi Il me parle d'aventures Et quand elles brillent dans ses yeux J'pourrais y passer la nuit Il parle d'amour Comme il parle des voitures Et moi j'y suis où il veut Tellement je crois tout c'qu'il m'dit Tellement je crois tout c'qu'il m'dit Oh oui Mon mec à moi
...

Ultima modificare facuta de traven (19-12-2008 23:50:53)
|
|
| 19-12-2008 23:49:42 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
Inregistat: 23-12-2007
|
|
Lyrics to the pop song ‘The Sound of Silence’ By Paul Kane (aka Paul Simon), 1963 Hello, darkness, my old friend I’ve come to talk with you again Because a vision softly creeping Left its seeds while I was sleeping And the vision that was planted in my brain Still remains within the Sound of Silence.
In restless dreams I walked alone Narrow streets of cobblestone Beneath the halo of a street lamp I turned my collar to the cold and damp When my eyes were stabbed by the flash of a neon light That split the night and touched the Sound of Silence.
And in the naked light I saw Ten thousand people, maybe more People talking without speaking People hearing without listening People writing songs that voices never share… And no one dare disturb the Sound of Silence.
“Fools,” said I, “you do not know Silence like a cancer grows.” “Hear my words that I might teach you, Take my arms that I might reach you.” But my words like silent raindrops fell, And echoed in the wells of silence.
And the people bowed and prayed To the neon god they made. And the sign flashed out its warning In the words that it was forming. And the signs said: “The words of the prophets Are written on the subway walls And tenement halls, And whisper’d in the Sound of Silence.”
Ultima modificare facuta de Xtremul (20-12-2008 02:48:13)
|
|
| 20-12-2008 02:46:54 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
|
|
Adica; Omerta De aici poate sa inspirat Maroio's Putza 
|
|
| 20-12-2008 10:58:10 |
|
|
?? traven
Cont Sters
|
|

TEARS FOR FEARS - Shout
Shout Shout Let it aloud These are the things I can do without Come on Im talking to you Come on...

Ultima modificare facuta de traven (07-01-2009 22:02:44)
|
|
| 26-12-2008 14:15:50 |
|
|
?? traven
Cont Sters
|
|

O piesa in care melodia si textul se completeaza extrem de reusit. O recomand cu caldura, e o piesa lenta care va va placea cu siguranta .
NICKELBACK - Photograph
Look at this photograph Every time I do it makes me laugh how did our eyes get so red? And what the hell is on Joey’s head?
This is where I grew up I think the present owner fixed it up I never knew we ever went without The second floor is hard for sneakin’ out
This is where I went to school Most of the time had better things to do Criminal record says I broke in twice I must’ve done it half a dozen times
I wonder if it’s too late Should I go back and try to graduate? Life’s better now than it was back then If I was them, I wouldn’t let me in Oh oh oh Oh god I, I
Every memory of looking out the back door I had the photo album spread out on my bedroom floor It’s hard to say it Time to say it Goodbye, goodbye Every memory of walking out the front door I found the photo of the friend that I was looking for It's hard to say it Time to say it Goodbye, goodbye
Goodbye
We used to listen to the radio And sing along with every song we know We said someday we’d find out how it feels To sing to more than just the steering wheel
Kim's the first girl I kissed I was so nervous that I nearly missed She’s had a couple of kids since then I haven’t seen her since God knows when Oh oh oh Oh god I, I
Every memory of looking out the back door I had the photo album spread out on the bedroom floor It’s hard to say it Time to say it Goodbye, goodbye Every memory of walking out the front door I found the photo of the friend that I was looking for It's hard to say it Time to say it Goodbye, goodbye
I miss that town You can't replace it I can't believe it So hard to stay Too hard to leave it
If I could relive those days I know the one thing that would never change
Every memory of looking out the back door I had the photo album spread out on my bedroom floor It’s hard to say it Time to say it Goodbye, goodbye Every memory of walking out the front door I found the photo of the friend that I was looking for It's hard to say it Time to say it Goodbye, goodbye
Look at this photograph Every time I do it makes me laugh Every time I do it makes me...

Ultima modificare facuta de traven (07-01-2009 00:13:58)
|
|
| 06-01-2009 18:38:42 |
|
|
?? traven
Cont Sters
|
|
  Sincer, sunt "paralel" cu fotbalul, deci chestia aia pe care o poarta prichindelul, desi s-ar putea sa fie chiar o jambiera, nu are nici o semnificatie (intentionata de mine) care sa dea un raspuns intrebarii tale. Dar, nu-i exclus sa fie asa cum spui , mai ales ca nu-l cunosc personal  ...(fotografia am luat-o pur si simplu de pe net pentru ca ma distreaza enorm).
P.S. Era sa uit ...

On topic, o melodie antrenanta care insoteste o descriere (conturata in versuri) de-a dreptul interesanta :
MEREDITH BROOKS - Bitch
I hate the world today You're so good to me I know but I can't change Tried to tell you But you look at me like maybe I'm an angel underneath Innocent and sweet Yesterday I cried Must have been relieved to see The softer side I can understand how you'd be so confused I don't envy you I'm a little bit of everything All rolled into one Chorus: I'm a bitch, I'm a lover I'm a child, I'm a mother I'm a sinner, I'm a saint I do not feel ashamed I'm your hell, I'm your dream I'm nothing in between You know you wouldn't want it any other way So take me as I am This may mean You'll have to be a stronger man Rest assured that When I start to make you nervous And I'm going to extremes Tomorrow I will change And today won't mean a thing Chorus Just when you think, you got me figured out The season's already changing I think it's cool, you do what you do And don't try to save me Chorus I'm a bitch, I'm a tease I'm a goddess on my knees When you hurt, when you suffer I'm your angel undercover I've been numb, I'm revived Can't say I'm not alive You know I wouldn't want it any other way

Ultima modificare facuta de traven (09-01-2009 18:05:59)
|
|
| 07-01-2009 23:31:26 |
|
diorella Femeie
Nou venit
|
|
Angela Similea...
Amurgul e ziua ce nu vreau sa sfarseasca E noaptea care sta sa se nasca E valul care stinge valvataia soarelui E poarta deschisa visului
Cate vise infloresc Dar cate vise vestejesc Cand isi intinde aripile Sa aprinda stelele
Amurgul, amurgul...
Amurgul e timpul care vine si se duce E focul ce se afla la rascruce E cer spre care suie, suie agale linistea E ceasul cand canta dragostea
Cate inimi tresar Dar si plang multe in zadar Cand deschide pleoapele Sa adune razele
Amurgul, amurgul...
Amurgul...
|
|
| 11-01-2009 20:02:19 |
|
|
?? tasha 1951
Cont Sters
|
|
diorella a scris:
Angela Similea...
Amurgul e ziua ce nu vreau sa sfarseasca E noaptea care sta sa se nasca E valul care stinge valvataia soarelui E poarta deschisa visului
Cate vise infloresc Dar cate vise vestejesc Cand isi intinde aripile Sa aprinda stelele
Amurgul, amurgul...
Amurgul e timpul care vine si se duce E focul ce se afla la rascruce E cer spre care suie, suie agale linistea E ceasul cand canta dragostea
Cate inimi tresar Dar si plang multe in zadar Cand deschide pleoapele Sa adune razele
Amurgul, amurgul...
Amurgul... |
Candva,cu multi ani in urma,o ascultam ore in sir pe Angela....
|
|
| 12-01-2009 08:12:29 |
|
diorella Femeie
Nou venit
|
|
Eu "descopar" abia acum muzica acelor ani... "Amurgul" mi-a placut foarte mult. Si nu numai "Amurgul", mai are unele piese pe care sa le tot asculti...
|
|
| 12-01-2009 10:54:11 |
|
diorella Femeie
Nou venit
|
|
...Sylvie Guillem & Manuel Legris : Grand pas classique - tot pe youtube, desigur. Sunt foarte buni, ambii...
|
|
| 12-01-2009 10:54:45 |
|
diorella Femeie
Nou venit
|
|
http://www. - youtube. - com/watch?v=P1ntlxGYUWg&playnext=3&playnext_from=QL
Bineinteles, fara spatiile si fara cratimele, intre care am izolat adresa site-ului: youtube.
Ultima modificare facuta de diorella (12-01-2009 14:08:20)
|
|
| 12-01-2009 14:04:23 |
|
|
?? unikaa
Cont Sters
Inregistat: 17-11-2008
|
|
Stefan Iordache- Magazinul meu de vise
Am trait atata vreme doar din vise Le-adunam in inima si le vindeam Le vindeam mereu pe o nimica toata Dar in sinea mea ce mult ma bucuram Cand in schimbul unui vis primeam un zambet Din acel suras mai plamadeam un vis Insa lumea s-a schimbat si pe-alte drumuri s-a grabit Sau poate numai eu am obosit un pic
Refren Inchid usa, sting lumina, trag oblonul si incui Magazinul meu de vise nu mai vinde nimanui Plec cu gandul nu stiu inca In Apus sau in Orient Tu iubita afla astazi c-ai fost ultimul client Inchid usa, sting lumina, trag oblonul si incui Magazinul meu de vise nu mai vinde nimanui Plec cu gandul nu stiu inca In Apus sau in Orient Ai fost ultimul client
Eu gaseam adeseori intr-o privire Care se insenina cand povestea Bucuria de a merge mai departe Si-alte vise altor inimi le vindeam Le dadeam pe cate-o strangere de mana Si visam sa fac un om fericit Insa lumea s-a schimbat Si azi se vand numai pe bani si vise si iubiri si suflete si ani
Rferen Inchid usa, sting lumina, trag oblonul Si incui magazinul meu de vise nu mai vinde nimanui Plec cu gandul nu stiu inca In Apus sau in Orient Tu iubita afla astazi c-ai fost ultimul client Inchid usa, sting lumina, trag oblonul si incui Magazinul meu de vise nu mai vinde nimanui Plec cu gandul nu stiu inca In Apus sau in Orient Ai fost ultimul client
Magazinul meu de vise nu mai vinde nimanuï
|
|
| 12-01-2009 14:05:40 |
|
|
?? unikaa
Cont Sters
Inregistat: 17-11-2008
|
|
Angela Similea - Am viata mea
Un inceput cu un sarut ne-a invaluit atunci ca o iubire Anii au trecut, cat timp pierdut in asteptari si lacrimi, amagire Cum te-ai schimbat, esti alt barbat, de vrei sa fii alaturea de mine Nu-mi repeta neincetat ca lumea incepe si se termina cu tine.
Refren: Am viata mea si nu te las Oricat de mult ai vrea s-o stapanesti Oricat de mult ai vrea s-o stapanesti... E viata mea, deci Bun ramas ! Si nu vei mai putea sa ma opresti Sa ma opresti...
La ochii senin mi-ai dat suspin, de ma durea priveai cu nepasare Si ai uitat ca ne-am jurat pe veci credinta, zambet, alinare Cum te-ai schimbat, esti alt barbat, nu te mai simt alaturea de mine Nu-i usor, dar am plecat, lumea nu incepe, nu se termina cu tine.
Refren:..
De viata nu ma tem, pe lume singuri nu suntem O flacare voi fi sa ard iubind, din nou voi stii Oricare femeie in trairea sa Are dreptul de-a intalni fericirea
Ultima modificare facuta de unikaa (12-01-2009 14:07:26)
|
|
| 12-01-2009 14:07:00 |
|
diorella Femeie
Nou venit
|
|
Aha... dupa Stefan Iordache si Angela Similea, ce ar fi mai potrivit decat Francis Cabrel - Je t'aimais, je t'aime, je t'aimerai..?
Mon enfant, nue sur les galets, Le vent dans tes cheveux défaits, Comme un printemps sur mon trajet, Un diamant tombé d'un coffret.
Seule la lumière pourrait Défaire nos repères secrets Où mes doigts pris sur tes poignets, Je t'aimais, je t'aime et je t'aimerai...
Quoi que tu fasses, l'amour est partout ou tu regardes Dans les moindres recoins de l'espace, Dans le moindre rêve ou tu t'attardes L'amour, comme s'il en pleuvait, Nu sur les galets...
Le ciel prétend qu'il te connait Il est si beau c'est sûrement vrai. Lui qui s'approche jamais Je l'ai vu pris dans tes filets.
Le monde a tellement de regrets Tellement de choses qu'on promet. Une seule pour laquelle je suis fait Je t'aimais, je t'aime et je t'aimerai...
Quoi que tu fasses, l'amour est partout ou tu regardes, Dans les moindres recoins de l'espace, Dans le moindre rêve ou tu t'attardes. L'amour, comme s'il en pleuvait, Nu sur les galets...
On s'envolera du même quai Les yeux dans les mêmes reflets, Pour cette vie et celle d'après Tu seras mon unique projet.
Je m'en irai poser tes portraits A tous les plafonds de tous les palais, Sur tous les murs que je trouverai Et juste en-dessous j'écrirai
Que seule la lumière pourrait...
Et mes doigts pris sur tes poignets, Je t'aimais, je t'aime et je t'aimerai
|
|
| 12-01-2009 15:03:55 |
|
diorella Femeie
Nou venit
|
|
M. Mathieu et C. François : Celui que j'aime (1973)
Celui que j'aime est un vaurien Qui chante du soir au matin Un artiste égoïste Qui tient ma vie dans ses mains
Celui que j'aime est un garçon Qui a de drôles de façons Un Bohème sans problème Qui jongle avec mes illusions
Il va sans but, court les rues tout le jour Moi, le coeur lourd, je l'attends En pleurant, mon amour
Celui que j'aime est un menteur Il ment des lèvres, il ment du c?ur Il me blesse, puis me laisse Face à face avec mon coeur
Quand je suis seule avec mes craintes Dans ma chambrette sous les toits L'ennui s'accroche aux murs qui suintent Jusqu'à son retour dans mes bras
Celui que j'aime est un brigand Il me traite comme une enfant Il me charme, me désarme Et se rit de mes tourments
Celui que j'aime est merveilleux Quand l'amour brille dans ses yeux Qu'il m'attire dans un rire Contre son coeur pour m'aimer mieux
Moi, je faiblis et rougis tout à coup Et j'oublie tous mes malheurs Sur son coeur, dans son cou
Celui que j'aime est un joueur Il joue mes rêves, il joue mes pleurs Et s'il triche, je m'en fiche Car il est tout mon bonheur
Celui que j'aime est un voyou Qui ne possède pas un sou Et promène ses rengaines Et sa guitare autour du cou Mais il m'aime et je l'aime Et du reste... Je m'en fous !
http:// - www.youtube. - com/watch?v=VZXW0S1uObQ
Ultima modificare facuta de diorella (12-01-2009 18:21:48)
|
|
| 12-01-2009 17:21:58 |
|
diorella Femeie
Nou venit
|
|
Mireille Mathieu
Bravo, tu as gagne (versiune franceza dupa o piesa a fromatiei ABBA)
Nous avons joué notre vie ensemble Et puis un beau jour la chance a tourné On ne finira pas la partie ensemble Et chacun s'en va seul de son côté
Bravo tu as gagné, et moi j'ai tout perdu On s'est tellement aimé, on ne s'aime plus J'étais sûre de moi, je vivais tranquille Et ta main dans ma main je croisais les doigts Et tous les tricheurs de la grande ville Ne me faisaient pas peur quand tu étais là
Mais les dés sont jetés, pair impair, rouge ou noir Qui est le plus heureux de nous deux ce soir ? Bravo tu as gagné, et moi j'ai tout perdu On s'est tellement aimé, on ne s'aime plus
Est-ce qu'elle est ta complice cette partenaire Que tu as choisi pour me remplacer ? En amour la loi c'est comme à la guerre Le plus fort des deux reste le dernier Et notre amour si beau finit pourtant si mal On le juge à huis clos dans un tribunal Bravo tu as gagné, et moi j'ai tout perdu On s'est tellement aimé, on ne s'aime plus
Nous avons joué notre vie ensemble Et puis un beau jour la chance a tourné On ne finira pas la partie ensemble Et chacun s'en va seul de son côté Bravo tu as gagné, bravo tu as gagné
(Choeur) Il a gagné - j'ai tout perdu - on s'est aimé - on n'aime plus Amour si bon pourtant, si mal juge à huis clos...
|
|
| 12-01-2009 18:08:15 |
|